#syukur

MOST RECENT

Bismillahirrahmanirrahim
.
“BACALAH WALAU HANYA 1 AYAT”
.
IG: @Angga.prd
.
Free repost
.
Ditengah gemerlap nya kesibukan untuk mengejar dunia.
Di zaman berkembangnya teknologi secara pesat.
Jangan sampai membuat kita meninggalkan Al-Qur’an.
.
Setidak nya..
.
Bacalah, walau hanya satu ayat.
Sebab di dalam satu ayat terdapat beberapa huruf, dan di dalam satu huruf saja Terdapat 10 kebaikan di dalam nya.
MasyaAllah.
.
Teknologi yg kian pesat perkembangan nya,alangkah baik ny di pakai buat download aplikasi yg bermanfaat seperti aplikasi Al-Qur’an agar kita bisa setiap saat di mana saja dan kapan saja untuk membacanya.
.
Video ini cuman sekedar pengingat . Agar kita selalu menghadirkan Al-Qur’an di kehidupan kita. Karena Al-Qur’an ada lah Kitab yang tidak ada keraguan di dalam nya. Dan sebagai petunjuk bagi orang orang yang bertakwa.
.
Terimakasih kepada: @nurjajang_ yg sudah bersedia mengkoreksi banyak kesalahan dari video saya 🙏
.
#dakwah #dakwahislam #syukur #oneminutebooster #tausiyah #motivasi #inspirasi #islam #hijrah #yukhijrah #islam #hijrah #sunnah #quran #indonesiatanpapacaran #yukngaji #pemudahijarh #islamvoice #dakwahvidgram #alumni212 #dakwahindonesia #dakwahitucinta #gerakanremajaberhijrah #hijrahlillahitaala #temenhijrah #gerakanremajaberhijrah
#indonesiabertauhid #pejuangsolat #pejuangsubuh #wakeuptheummah #PREDATORQURAN
@indonesiabertauhid
@pecinta_quran
@indonesiatanpapacaran @mahasiswamuslim
@pemudahijrah
@negeri_dakwah
@galeri_muslim
@remaja.dakwah
@remaja.islami @predatorquranofficial @gerakanremajaberhijrah

.
Hari ini masih ada.. masih berkesempatan mengatur langkah di bumi Allah.
.
Terima kasih Ya Allah...atas anugerah usia ini...
.
.
#syukur
#alhamdulillah
#terimakasihallah

Alhamdulillah, semuanya berjalan dengan lancar .💖terima kasih jugak until uncle aunty yang terpaksa melayan kami semua .🙈 #street dakwah #teamwomenforce #syukur #Alhamdulillah #dakwah2018 #menjalinkanukhuwah #kuips

jual gorengan aja ga segitu... jaman udah beda.. maksimalkan fungsi HP mu! yuk ah.. mending belajar bisnis paytren sama aq..okeehh

Berani coba dan action! dialah pejuang keluarga sejati...jangan cuma jadi penonton.. Cara menjadi mitra pebisnis paytren ✅ silahkan donwload aplikasinya di playstore paytren official apps namanya ✅punya KTP No hp dan email aktif ✅punya biaya minimal 350rb untuk pendaftaran sebagai mitra pebisnis seumur hidup dan untuk dapatkan ID kemitraan..pasword dan pin ✅biaya langsung transfer ke Rekening perusahaan resmi virtual account .. info selanjutnya...👉 silahkan hub. Eka dewi
marketing eksekutif
WA 📲0858-6768-1690

#bismillah #assalamualaikum ##buibu #semangat #mahasiswa #pejuangkeluarga #santri #pantangmengeluh #immuslim #nikmatihidup #syukur #guru #wonogiri #honorer #sabar #tawakal #komunitas #quotes #hijabers #hijrah #tauhid #semuaadahikmahnya

Tahniah nabil dan isteri ❤️. #berdualebihbaik #syukur #alhamdulillah

Aktifitas hari ini....peringatan hari Kartini... ... bersyukur terlahir sabagai perempuan Indonesia
🤗😍😗🎂💕💖
#kartiniday #kartinijamannow #rsudsoewandhie #syukur #Alhamdulillah

❤️ org sebelah tu tambah 2 kali 👅. #berdualebihbaik #syukur #alhamdulillah

Thank you Ridhwan for this awesome art! So in love with it. I even put it on all my socmed and SNS's dp!
Woahhh! 😍😍😍 If you want yours, you can get it at @hwadrin ! @hwadrin !! @hwadrin !!! 😍😍😍😍😍😍 #AWANland #syukur #alhamdulillah #sorryformybadenglish

Kredit to Yatie Majid

Penangan ezigrow ' orkid berusia 5 tahun mengeluarkan bunga '
🍃 ⚘ 🍃 ⚘ 🍃 ⚘ 🍃 ⚘🍃 Cikgu Maz beli baja #ezigrow untuk bapanya yang bertanam cili. Namun disebabkan baja #ezigrow sesuai untuk pelbagai jenis tanaman , jadi ibu cikgu Maz sembur2 juga pada pokok orkid.
Alangkah gembiranya melihat pokok orkid yg tidak pernah berbunga sejak 5 tahun lalu mengeluarkan bunga2 cantik dan indah.. SubhanaAllah indahnya ciptaanMu.. Asbab ezigrow apa pun boleh jadi. #Syukur ada ezigrow yang sangat membantu pencinta Orkid. 《《 NAK TAMBAH INCOME SEBAGAI AGEN EZIGROW⤵️⤵️
www.wasap.my/60142608769/ezigrow

#agendiperlukandiseluruhnegara
#daftarrm50jer
#sayagunasayajual
#stgma
#PROJEK100K_STGMA
#EzigrowVitaminSemuaTumbuhan

Awak takkan dapat esok yang sempurna kalau awak masih fikirkan semalam yang duka 😉

Awak takkan dapat kebahagiaan kalau awak tak cuba bahagiakan diri sndiri dulu 😉

Selamat petang 🌹

#mutiarakatamyra
#mutiarakata
#katakatapetang
#sabtuday
#bungamyrazakyra
#bunga
#bmzlifestory
#happylife
#happywithlove
#lotsoflove
#syukur
#alhamdulilah
#selamatpetang
#goodevening
#21april2018
#makeupbybmz
#makeupbymyself
#makeup
#happyweekend
#cakapje
#moveon
#instaakusukahatiakula

Happy belated birthday my lovely sister in law 😘😘😘 #birthdayanis #lovelyfamily #alhamdulillah #syukur

Ramadhan tak lama lagi. Kemudian Syawal muncul pula. Idaman semua berbaju cantik di pagi RAYA dan hari2 istimewa dlm hidup kita. Klu kurus sikit lagi best. Badan tak kurus sekelip mata, begitu juga kg dibadan. Gemuk tidak dibina semalaman. Apa yg penting, tindakan pantas perlu dibuat untuk nampak sihat, cantik dan kurus.
.
.
Mereka yg betul berminat dan nak kurangkan LEMAK dgn cara yg sihat, yg berdiet TAK PERNAH TURUN atau yg beratnya TURUN NAIK.

Program weight loss dari .
# teamnickhinhussien. 💯 online .
Hanya 18 tahun ke atas dan ada yuran kemasukan.

Biasanya 1st week dah turun 3-7kg. Terdapat banyak testimonial sebelum ini dan akan menyusul dlm IG saya. Perlu diingat penurunan kg setiap org tak sama.. 🕹PENDAFTARAN SEASON 33 SUDAH BERMULA. PASTIKAN SLOT ANDA.
.
Sila klik bio di atas atau.
PM 📲 0193364592 untuk info lanjut.

#coachzuleah .
#teamummiladyinblack.
#teamnickhinhussien
#jubahbesar
#jomkurus.
#syukur.
#kurussihat.
#gemukisawesome
#kurussebelumraya.
#fattzura.
#fattofit

2 HARI LAGI SEBELUM KAMI OPEN PRE ORDER UNTUK RAYA COLLECTION TAU🔥 #LEBARANMILALA2018 .
.
Nak cari koleksi tudung raya yang takkan ganggu mood di pagi raya, pastikan AARA BASIC & PREMIUM ada dalam almari ampa naa 😘
.
Full update akan berlangsung di @milala.attire.house , so follow sekarang sebelum terlepas peluang utk dpt warna warna cantik 😱
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#teamilala125 #teamilala #milalaattire #milalalovers #wideshawl #sayajualshawl #shawlcantik #shawllabuh #shawlchiffon #shawlmurah #bawallovers #tudunginstant #tudungbawal #tudunglabuh #tudungmurah #sayajual #visitmyig #igshopmalaysia #instashopmalaysia #bazaarpaknil #bazarpaknil #bazaaronline #bazaarmalaysia #sayajualmurah #sayajualtudung #syukur #sayapakai #terlajaklaris #trustedseller

Kalau Najib Jgn cerita k 😂
Tag mmber korang
.
.
🏰 Jom follow @lawak.amerika untuk FAKTA | LAWAK | VIDEO | QUOTES YANG MENARIK
.
🎪 Service PAID REVIEW dibuka kpd yg ingin Mempromosi Produk & Perniagaan anda. DM sy untuk lebih lanjut. Thanks

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
.
.
.
#IkutCaraKita #Dakwah #SalamJumaat #SyukurAlhamdulillah #SyukurSelalu #Syukur #Lawak #IGMalaysia #IGersMalaysia #TerapiInstagram #JubahMuslimah #tudungbawal #kualalumpur #noradanish #mudahterhibur #igshopmalaysia #neelofa #mirafilzah #fattahamin #uitm #uitmshahalam #bazarpaknil #sayajualmurah #ukm #politeknik #kuis #ump #uthm #laraalana #ctdk

Alhamdulillah...Hujan lg..Dr kecik aku mmg suka hujan..ble keadaan aku yg xselesa mcm skrg ni, aku lg suka hujan..sejuk..tgk air hujan yg mencurah2 ke bumi tu mcm rezeki..ank2 mengagau cr ummi..ummi kt luar amek feel bau hujan..sbb kt dlm nenek tgh msk..ummi is mabuk..🤢😵 #hujanrahmat #syukur #iloverain

Jika harapan tak sesuai,
Tetaplah terus berprasangka baik kepada Allah.
..
Terkadang Allah mengabulkan harapan yang kita perlukan bukan yang kita inginkan.
..
Selalulah bersyukur akan nikmat Allah.
begitu banyak nikmatnya, mulai dari ujung kepala sampai dengan ujung kaki.
cobalah untuk selalu kita renungkan.
..
📝 @azmiikhairull 🔊 Sound On ustadz @ustadzadihidayat ..
📍 Free Repost | #repost
- Tag Sahabat Tersayang
..
#ustadzadihidayat #video #videodakwah #dakwahvidgram #islami #muslim #harapan #syukur #loveallah #berkah #hijrah #videoquote #oneminutebooster #share #sharekebaikan
#pemudahijrah #jomblo #ulama

Most Popular Instagram Hashtags