[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#syjualmurah

211861 posts

TOP POSTS

Wahhhhh iphone SE‼️ Cantik tertarik kau memang DEBOMMM‼️
.
Camera cantik‼️size tak besar sangat‼️Size ikut 5s tapi spec ikut 6s ni‼️nak nampak hensem ⁉️nak nampak cantik⁉️ jom pakai iphone SE‼️ 😎 yang paling penting harga gila kaw murah kalau beli dengan admin dan freegift yang gila banyak menanti korang semua‼️Tunggu apa lagi, pm admin sepantas kilat‼️ #gadgetsyafcomeback #usahauntukbangkit #supportgadgetsyaf #codmelaka #syjualmurah

Assalamualaikum
-Tempered glass iPhone 5/5s/5c/6/6s. Dahlah 99% Anti Glare,98% Anti UVA-UVB, 9H Anti Scratch
.
.
.COD area kemasik
.Postage seluruh Malaysia
.Whatsapp this number(0189005724) atau klik je link dkt bio
.Harga Rm6 je😊😊 .
.Poslaju
Semenanjung-Rm8
Sabah Sarawak-Rm12

#accessoriesmurah #temperedglass
#iPhone #kemaman #syjualmurah

MURAH JANGAN MARAH YE !!
BOOT TRUNK LED
RM120 SIAP PASANG !! SIAP PASANG !!
.
LOKASI AMPANG POINT
BUKA MALAM SHJ
7PM- 1AM.
.
#perodua#peroduamyvi#myvilagibest#myviempire#myvi #carstylist#led#syjualmurah#janganmarahye#aksesorikeretamalam#aksesorikereta #est2010#ampang#ampangpoint

The power of remoka..
#remoka
#syjual
#syjualmurah
#syjualonline
#rm5
Wasap cikwani 0108623730

Alhamdulillah.. sambil sntai2 jge ank kt umh,,kms2 umh,,biz online ckit2,,maka siap la tmphn jiran sblh..nk bwk blk sri lanka kate nyee..tme ksih,,sy jual yee..😘😘
untk tmphn ws 0177762770

#syjualmurah
#fawaracrochet
#bagkait
#bizstg
#bagdankasutmurah

BISMILLAH
*N* 💦💦💦💦💦 Tunic Ratu Exclusive - New Release

Tunic moden berkonsepkan muslimah yang sesuai untuk golongan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL
Wudhu frenly : Yes
Nursing frenly : Yes
.
KEISTIMEWAAN : > 100% syariah compliance
> Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
> Preggy mom pun boleh pakai
> Material tak jarang, less iron, less kedut
> Poket kiri dan kanan
> Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
> Tidak menggunakan button hanya menggunakan zip sepenuhnya (Lebih pantas & lebih mudah untuk dipakai)
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm.

Warna yang terdapat :
.
1. Apricot
2. Olive Green
3. Creamy White
4. Navy Blue
5. Plum Purple
6. Dusty Rose
7. Dusty Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.

1. Harga Asal : RM109

2. Harga Pengenalan : RM89 - (Postage : RM9sm / RM12ss)

3. Harga Combo A (TUNIC RATU & TUNIC RATU) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)

4. Harga Combo B (TUNIC RATU & PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage) .
Pergh.. fenomena apakah ini..Ramai giler yang PM nak beli dan ada juga yang dah book tunic dorang. Kalini memang tak tipu, warna tunic ni semua hot2 belaka yg akan buatkan hati uolls rasa nak grab je semua warna yg ada. Hihi.. .
.
Tag kwn2, sedara mara uolls juga tau sebab kami ada pakej COMBO yang akan jimatkan duit uolls.
.
WHATSAPP NOW!!
017-7489539
.
#tunicratu
#ajimaura
#terapiinstagram
#blouse
#tunic
#tunicset
#exclusive
#syjualmurah
#likeforlike
#lfl

PROMOSI RAYA 2017
=====================
.
.
Jam Pintar V8.
Boleh masuk simkad dan memory card.
.
.
Fungsinya seakan sama dengan dz09 cuma V8 ini lagi cantik rekaan bentuknya.
Kameranya lagi cantik dari dz09
.
.
Berminat boleh whatsap 012-9093449😉

#istiqomah
#syukurselalu
#berikanmasa
#jamtangan
#jamtanganmurah
#jam
#smartwatchdz09
#jampintarv8
#smartwatchv8
#jamv8
#like4like
#likeforlike
#like4follow
#smartwatch
#selamatmalam
#anaksoleh
#anakibu
#gajet
#gajetkanakkanak
#bazarpaknil
#syjualmurah
#uitm
#ajimaura
#raya2017
#ukhwahti
#smartwatch
#visitperak2017
#terapiinstagram
#azzmey_serbaneka

MOST RECENT

🍭DOLLY TOP 🍭
.
CODE : YAH 2,9,11
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 28.5inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 20inch Hips 23inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.2inch (getah)
Length 39.2cm
Hips 17inch
.
MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut)
*for pastel color need to wear peticoat/kain dalam/inner/singlet)
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
🌸 Please refer measurement before payment. Good sold are not returnable 😘
.
👗 RM48 per set .
⚠ harga tidak termasuk kos postage
⚠ first pay first served no bookinh .
Berminat?
Screenshot &whatsapp +601137171388 for fast respons
.
🍭ORDER SMS/WHATSAPP (NO CALL & reply from bottom )
Harap boleh sabar tq😘

#daralista #cantikdgndaralista #alhamdulilah #feedback #feedbackcustomerdaralista #feedbackcustomer #followmyig #visitmyig #poslajumalaysia #malaysiaonlineshop #syjualmurah #daisydressmurah #dressmuslimahmurah #style #perak #kedah #sabah #serawak #negerisembilan #johor #trendingnow #jubahmurah #peplumfishtail #dressmurahmalaysia #bajurayamurah #bajurayacantikmurah #dressrayacantikmurah #bridesmaid #bridesmaidmalaysia #bajurayaviral2017

🍭DOLLY TOP 🍭
.
CODE : YAH 2,9,11
.
MEASUREMENTS (1 side/flat) lilitan pakaian darab dua!
.
TOP strechable (can strech 1-1.5inch)
Shoulder 14-16.5inch
Bust 19inch
Length 28.5inch
Sleeve length 23inch
Armhole 7inch
Waist 20inch Hips 23inch
.
BOTTOM(can strech 1-2inch)
Waist 13.2inch (getah)
Length 39.2cm
Hips 17inch
.
MATERIAL QUALITY STRECHABLE COTTON SPANDEX(tak melekat,tak panas,susah kedut)
*for pastel color need to wear peticoat/kain dalam/inner/singlet)
.
FREE SIZE 1SIZE SHJ
FIT FROM S TO L (REFER MEASUREMENTS)
🌸 Please refer measurement before payment. Good sold are not returnable 😘
.
👗 RM48 per set .
⚠ harga tidak termasuk kos postage
⚠ first pay first served no bookinh .
Berminat?
Screenshot &whatsapp +601137171388 for fast respons
.
🍭ORDER SMS/WHATSAPP (NO CALL & reply from bottom )
Harap boleh sabar tq😘

#daralista #cantikdgndaralista #alhamdulilah #feedback #feedbackcustomerdaralista #feedbackcustomer #followmyig #visitmyig #poslajumalaysia #malaysiaonlineshop #syjualmurah #daisydressmurah #dressmuslimahmurah #style #perak #kedah #sabah #serawak #negerisembilan #johor #trendingnow #jubahmurah #peplumfishtail #dressmurahmalaysia #bajurayamurah #bajurayacantikmurah #dressrayacantikmurah #bridesmaid #bridesmaidmalaysia #bajurayaviral2017

#GUCCI WOMEN STEEL LIMITED EDITION WATCH
MATERIAL : STEEL
Color : refer pic
Gender : WOMEN
Condition : NEW ========================= Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty
✅ Nice Color !
✅ Quality Steel Material
✅ Very Limited Edition This Design
✅ Analog Type
✅ Latest Design
✅ LIMITED STOK !
✅ Sesuai untuk gadis-gadis Hot ! 😘
✅ Condition NEW =========================== Harga : RM 80

#syjualjam #syjualmurah #syjualonline #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganmalaysia #jamtanganmurahmalaysia

#BONIA WOMEN STEEL LIMITED EDITION WATCH
MATERIAL : STEEL
Color : refer pic
Gender : WOMEN
Condition : NEW ========================= Spec Ringkas : ✅ 2 Month Warranty
✅ Nice Color !
✅ Quality Steel Material
✅ Very Limited Edition This Design
✅ Analog Type
✅ Latest Design
✅ LIMITED STOK !
✅ Sesuai untuk gadis-gadis Hot ! 😘
✅ Condition NEW =========================== Harga : RM 90

#syjualjam #syjualmurah #syjualonline #jamtangan #jamtanganmurah #jamtanganmalaysia #jamtanganmurahmalaysia

Kepada peminat warna natural.. Weoulsss fah restok ni one of our famous natural lens
.
👑RESTOCK! RESTOCK!👑
🎊 LOLLEY VALLEY CHOCO 🎊 .
💰 Rm18
📦 Postage 1-5pairs sm: rm8 | ss: rm11
👓 power same price
✔✔mix power in 1pair✔✔
📱whatsapp 013 254 5059 (Link @ my bio)
📐 14mm
🎨 brown, grey, choco
📵 No call
🚫 No COD
❌ No urgent order.
❌ no backup buyer(will be block)
❌❌NO BOOKING❌❌
✔ First pay first get
⚠ lens colour may be vary due to lighting, editing & personal eyes colour
.
#paydaysale #readytowear
#sabah #kolej
#lazada #zalora #lensraaya #cikgusekolah
#gengcikgu #sokonglike #followermalaysia #malaysia #contactlens #koreafashion #koreacontactlensmurah #koreacontactlens #syjual #syjualmurah #barbieeyes #jombeli #kantamata #murah #disneylens #disneylensmurah #yourcolorfulvisionlens #disneylensmalaysia #ctdk #disneylens #barbieeyes #barbieeyeslens #like4like #ukm

BISMILLAH
*N* 💦💦💦💦💦 Tunic Ratu Exclusive - New Release

Tunic moden berkonsepkan muslimah yang sesuai untuk golongan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL
Wudhu frenly : Yes
Nursing frenly : Yes
.
KEISTIMEWAAN : > 100% syariah compliance
> Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
> Preggy mom pun boleh pakai
> Material tak jarang, less iron, less kedut
> Poket kiri dan kanan
> Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
> Tidak menggunakan button hanya menggunakan zip sepenuhnya (Lebih pantas & lebih mudah untuk dipakai)
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm.

Warna yang terdapat :
.
1. Apricot
2. Olive Green
3. Creamy White
4. Navy Blue
5. Plum Purple
6. Dusty Rose
7. Dusty Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.

1. Harga Asal : RM109

2. Harga Pengenalan : RM89 - (Postage : RM9sm / RM12ss)

3. Harga Combo A (TUNIC RATU & TUNIC RATU) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)

4. Harga Combo B (TUNIC RATU & PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage) .
Pergh.. fenomena apakah ini..Ramai giler yang PM nak beli dan ada juga yang dah book tunic dorang. Kalini memang tak tipu, warna tunic ni semua hot2 belaka yg akan buatkan hati uolls rasa nak grab je semua warna yg ada. Hihi.. .
.
Tag kwn2, sedara mara uolls juga tau sebab kami ada pakej COMBO yang akan jimatkan duit uolls.
.
WHATSAPP NOW!!
017-7489539
.
#tunicratu
#ajimaura
#terapiinstagram
#blouse
#tunic
#tunicset
#exclusive
#syjualmurah
#likeforlike
#lfl

BISMILLAH
*N* 💦💦💦💦💦 Tunic Ratu Exclusive - New Release

Tunic moden berkonsepkan muslimah yang sesuai untuk golongan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL
Wudhu frenly : Yes
Nursing frenly : Yes
.
KEISTIMEWAAN : > 100% syariah compliance
> Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
> Preggy mom pun boleh pakai
> Material tak jarang, less iron, less kedut
> Poket kiri dan kanan
> Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
> Tidak menggunakan button hanya menggunakan zip sepenuhnya (Lebih pantas & lebih mudah untuk dipakai)
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm.

Warna yang terdapat :
.
1. Apricot
2. Olive Green
3. Creamy White
4. Navy Blue
5. Plum Purple
6. Dusty Rose
7. Dusty Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.

1. Harga Asal : RM109

2. Harga Pengenalan : RM89 - (Postage : RM9sm / RM12ss)

3. Harga Combo A (TUNIC RATU & TUNIC RATU) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)

4. Harga Combo B (TUNIC RATU & PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage) .
Pergh.. fenomena apakah ini..Ramai giler yang PM nak beli dan ada juga yang dah book tunic dorang. Kalini memang tak tipu, warna tunic ni semua hot2 belaka yg akan buatkan hati uolls rasa nak grab je semua warna yg ada. Hihi.. .
.
Tag kwn2, sedara mara uolls juga tau sebab kami ada pakej COMBO yang akan jimatkan duit uolls.
.
WHATSAPP NOW!!
017-7489539
.
#tunicratu
#ajimaura
#terapiinstagram
#blouse
#tunic
#tunicset
#exclusive
#syjualmurah
#likeforlike
#lfl

BISMILLAH
*N* 💦💦💦💦💦 Tunic Ratu Exclusive - New Release

Tunic moden berkonsepkan muslimah yang sesuai untuk golongan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL
Wudhu frenly : Yes
Nursing frenly : Yes
.
KEISTIMEWAAN : > 100% syariah compliance
> Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
> Preggy mom pun boleh pakai
> Material tak jarang, less iron, less kedut
> Poket kiri dan kanan
> Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
> Tidak menggunakan button hanya menggunakan zip sepenuhnya (Lebih pantas & lebih mudah untuk dipakai)
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm.

Warna yang terdapat :
.
1. Apricot
2. Olive Green
3. Creamy White
4. Navy Blue
5. Plum Purple
6. Dusty Rose
7. Dusty Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.

1. Harga Asal : RM109

2. Harga Pengenalan : RM89 - (Postage : RM9sm / RM12ss)

3. Harga Combo A (TUNIC RATU & TUNIC RATU) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)

4. Harga Combo B (TUNIC RATU & PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage) .
Pergh.. fenomena apakah ini..Ramai giler yang PM nak beli dan ada juga yang dah book tunic dorang. Kalini memang tak tipu, warna tunic ni semua hot2 belaka yg akan buatkan hati uolls rasa nak grab je semua warna yg ada. Hihi.. .
.
Tag kwn2, sedara mara uolls juga tau sebab kami ada pakej COMBO yang akan jimatkan duit uolls.
.
WHATSAPP NOW!!
017-7489539
.
#tunicratu
#ajimaura
#terapiinstagram
#blouse
#tunic
#tunicset
#exclusive
#syjualmurah
#likeforlike
#lfl

BISMILLAH
*N* 💦💦💦💦💦 Tunic Ratu Exclusive - New Release

Tunic moden berkonsepkan muslimah yang sesuai untuk golongan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL
Wudhu frenly : Yes
Nursing frenly : Yes
.
KEISTIMEWAAN : > 100% syariah compliance
> Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
> Preggy mom pun boleh pakai
> Material tak jarang, less iron, less kedut
> Poket kiri dan kanan
> Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
> Tidak menggunakan button hanya menggunakan zip sepenuhnya (Lebih pantas & lebih mudah untuk dipakai)
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm.

Warna yang terdapat :
.
1. Apricot
2. Olive Green
3. Creamy White
4. Navy Blue
5. Plum Purple
6. Dusty Rose
7. Dusty Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.

1. Harga Asal : RM109

2. Harga Pengenalan : RM89 - (Postage : RM9sm / RM12ss)

3. Harga Combo A (TUNIC RATU & TUNIC RATU) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)

4. Harga Combo B (TUNIC RATU & PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage) .
Pergh.. fenomena apakah ini..Ramai giler yang PM nak beli dan ada juga yang dah book tunic dorang. Kalini memang tak tipu, warna tunic ni semua hot2 belaka yg akan buatkan hati uolls rasa nak grab je semua warna yg ada. Hihi.. .
.
Tag kwn2, sedara mara uolls juga tau sebab kami ada pakej COMBO yang akan jimatkan duit uolls.
.
WHATSAPP NOW!!
017-7489539
.
#tunicratu
#ajimaura
#terapiinstagram
#blouse
#tunic
#tunicset
#exclusive
#syjualmurah
#likeforlike
#lfl

BISMILLAH
*N* 💦💦💦💦💦 Tunic Ratu Exclusive - New Release

Tunic moden berkonsepkan muslimah yang sesuai untuk golongan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL
Wudhu frenly : Yes
Nursing frenly : Yes
.
KEISTIMEWAAN : > 100% syariah compliance
> Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
> Preggy mom pun boleh pakai
> Material tak jarang, less iron, less kedut
> Poket kiri dan kanan
> Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
> Tidak menggunakan button hanya menggunakan zip sepenuhnya (Lebih pantas & lebih mudah untuk dipakai)
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm.

Warna yang terdapat :
.
1. Apricot
2. Olive Green
3. Creamy White
4. Navy Blue
5. Plum Purple
6. Dusty Rose
7. Dusty Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.

1. Harga Asal : RM109

2. Harga Pengenalan : RM89 - (Postage : RM9sm / RM12ss)

3. Harga Combo A (TUNIC RATU & TUNIC RATU) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)

4. Harga Combo B (TUNIC RATU & PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage) .
Pergh.. fenomena apakah ini..Ramai giler yang PM nak beli dan ada juga yang dah book tunic dorang. Kalini memang tak tipu, warna tunic ni semua hot2 belaka yg akan buatkan hati uolls rasa nak grab je semua warna yg ada. Hihi.. .
.
Tag kwn2, sedara mara uolls juga tau sebab kami ada pakej COMBO yang akan jimatkan duit uolls.
.
WHATSAPP NOW!!
017-7489539
.
#tunicratu
#ajimaura
#terapiinstagram
#blouse
#tunic
#tunicset
#exclusive
#syjualmurah
#likeforlike
#lfl

BISMILLAH
*N* 💦💦💦💦💦 Tunic Ratu Exclusive - New Release

Tunic moden berkonsepkan muslimah yang sesuai untuk golongan wanita yang bekerjaya mahupun surirumah.
.
Material : Polycrepe
Size : S M L XL
Wudhu frenly : Yes
Nursing frenly : Yes
.
KEISTIMEWAAN : > 100% syariah compliance
> Labuh dan longgar (Labuh baju 40 inci)
> Preggy mom pun boleh pakai
> Material tak jarang, less iron, less kedut
> Poket kiri dan kanan
> Hidden zip bahagian depan untuk menyusukan baby
> Tidak menggunakan button hanya menggunakan zip sepenuhnya (Lebih pantas & lebih mudah untuk dipakai)
.
p/s : Model memakai saiz M, ketinggian 172cm.

Warna yang terdapat :
.
1. Apricot
2. Olive Green
3. Creamy White
4. Navy Blue
5. Plum Purple
6. Dusty Rose
7. Dusty Blue
.
p/s : Warna mungkin 10% berbeza dari warna sebenar
.

1. Harga Asal : RM109

2. Harga Pengenalan : RM89 - (Postage : RM9sm / RM12ss)

3. Harga Combo A (TUNIC RATU & TUNIC RATU) : RM160 - Jimat RM58 (Free Postage)

4. Harga Combo B (TUNIC RATU & PANT) : RM150 - Jimat RM58 (Free Postage) .
Pergh.. fenomena apakah ini..Ramai giler yang PM nak beli dan ada juga yang dah book tunic dorang. Kalini memang tak tipu, warna tunic ni semua hot2 belaka yg akan buatkan hati uolls rasa nak grab je semua warna yg ada. Hihi.. .
.
Tag kwn2, sedara mara uolls juga tau sebab kami ada pakej COMBO yang akan jimatkan duit uolls.
.
WHATSAPP NOW!!
017-7489539
.
#tunicratu
#ajimaura
#terapiinstagram
#blouse
#tunic
#tunicset
#exclusive
#syjualmurah
#likeforlike
#lfl

Assalamualaikumm..slamt pagy.. pgy2 ni rse segar je nk buat krje dpt fedback dr cust yg bli tdung bawal satin anabiya yg sis jual tu..sis tk tpu tau,,tdung tu munk slese pkai dan mudah bentuk.. ade yg nk bli bole trus ws 0177762770

#syjualmurah
#tudungbawalsatin
#bagdankasutmurah
#ProjekSTG

Nak tes polis? tapi tak cukup tinggi.
Sedih? jom naik tinggi dengan TIENS.. ====>>>>>>>
📞WASSAP : +6010-225 8271
📲WECHAT : TRUSTED_HERBAL
<<<<<<<<=====
😗😗😗😗😗😗
READY STOCK UBAT PENINGGI 😎😎😎😘😘😘😘
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #lofattah #baazarpaknil #fattzura #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #promosiraya #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #applescarf #bawalsakura #tudung

Dexandra Clearance Sale!! Berita baik untuk peminat Dexandra perfume😁 ✨✨RM45✨✨
✨✨RM45✨✨ #syjualmurah #dexandraperfume #dexandraperfumeshahalam #clearancesale #clearancesalemalaysia #dropshipmalaysia #syjualmurah #dexandra

Haii.. Selamat Malam :).
Sye nak sharing manfaat Supplement Peninggi Badan TIENS™ , yg sudi utk mendapat info mengenai produk sila teruskan bacaan sehingga ke akhir yee.. tak panjang pon..pendek jee
Okayy, Set Peninggi Badan TIENS ialah penggabungan 2 jenis supplement kesihatan drpda syarikat Tiens Group International.
Supplement tersebut ialah HI-CALSIUM & ZINC 💞💞 Apakah manfaatnya?
1. MENAMBAH TINGGI BADAN - Secara alami tanpa pembedahan ataupun penggunaan bahan terlarang. Bahan-bahan yg digunakan ialah berasaskan herba dan bahan organik sahaja.

2. MENGUATKAN TULANG - HI-CAL I sangat membantu utk membina tulang yg kuat dan sihat.
3. MENCEGAH / MENGUBATI PENYAKIT OSTEOPOROSIS - Kekurangan Kalsium kpd tubuh badan akan mengakibatkan banyak jenis penyakit antaranya penyakit Osteoporosis / Keropos Tulang / Tulang Rapuh.

4. MENCEGAH PERTUMBUHAN TERBANTUT - Salah satu faktor pertumbuhan terbantut ialah disebabkan masalah hormone, kekurangan zat/gizi dlm pemakanan dan faktor genetik. Oleh itu zinc sgt membantu menyelesaikan masalah tersebut.

5. MERAWAT PATAH/RETAK TULANG - HI-CAL I akan membekalkan zat kalsium utk merawat tulang yg patah ataupun retak itu

6. KESIHATAN TUBUH BADAN - Kalsium dan Zinc sngat diperlukan utk mengekalkan kesihatan dan kecergasan tubuh ======================================= .Untuk info lanjut dan free consultation, .
.
______________________________________
Ready stok !!
Jika berminat,
hubungi hotline kami ✆✉☏
📱Whatshap : 0166028456
📱Wechat id : sihat_berjaya
FAST RESPON & HAPPY SHOPPING
------------------------------------------------------------ .
#nasihat #rambang #reviewmurah #paidreviewmurah #igreviewmalaysia #testimonial #sarungsofa #borong #baazarpaknil #bazaarmalaysia #aydajebat #mlm #moodrepublik #jualonline #bajumurah #murah #onlineshop #onlineshopping #jualanonline #diskaun #borongtudung #borongmurah #promosi #syjualmurah #bawalsakura #tudung #ubattinggimurah #ubattinggi
#peninggibadanmalaysia #peninggibadanmurah

SALE SALE SALE📢 RM13 RM13 RM13📣Full cover biasa, Hard case bukan yg jenis lembut, cover semua atas bawah tepi kiri kanan.
Post onlyy🐝
RM13 RM13 RM13
add postage Rm 7.
Available for 5/5s/5se.
whatsapp- 0176328082

#casingiphone #glowinthedark #syjual #casingmurah #casingmalaysia #casinglawa #casingphone #casingcantik #murah #barangmurah #cover360 #casing #iphone #iphone5 #casingmalaysia #casingmurahmalaysia #iphonecase #sayajual #syjualmurah

Most Popular Instagram Hashtags