#syimaeima

1226 posts

TOP POSTS

Raya ni pastikan amalkan pakai @kdollbeautynurul selalu ya 😉 Supaya kawan-kawan awak jeles muka awak cantik flawless dihari raya ni😍
.
Dm/whatsapp kaknurul 0145144757
.
PROMO STILL ON YA DEAR SEMUA😍

#asyalliee #syimaeima #kdoll #kdollbeautyskincare #kdollcandy

Siapa tahu warna lens apa yang hot mommy @syima_eima ni pakai? .
.
Whatapp 014-3897288 untuk order #Ezlens #Softlens #Syimaeima #Lensviral

Sesiapa yang ingin dapatkan Design baju letups dari ROSEBELLE , hasil kolaborasi SYIMA EIMA X AZURA COUTURE korang boleh direct order di (www.wasap.my/60173814856) untuk dapatkan design design yang menarik dari harga serendah rm1XX 😱 Jom whtsapp sekarang sementara stock masih ada. Stock adalah terhad .

Wassap for fast respon #0173814856
www.wasap.my/60173814856

#azuracouture #rosebelle #syimaeima #syimaeimaxazuracouture

Tak teringin ke nak flawless dan putih gebu satu badan macam syima_eima nie hah ?? Jom cuba set complete @syma_beauty_original. Tak menyesal punya. Harga pun mampu milik tau.

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Gmbar terobekkk je mampu 😞
.
Yeayy..muka dh nak elok 🙆🎉🎉alhamdulillah lepas pakai syma beauty 😍😘love syma beauty..lepas ni dh taknak tukar dh..takut dh pakai nth ap2 produk yg founder nye sendiri pon tak tau
.
Jom try now skg sbp eyra dh ade pengalaman..ni je produk yg eyra percaye skg ni..follow @adra.co_ nk tau lebih detail ye 💪✌
#symabeauty #syimaeima #skincare #ploles #otw #cool #pretty #instagood

Tak teringin ke nak flawless dan putih gebu satu badan macam syima_eima nie hah ?? Jom cuba set complet. Tak menyesal punya. Harga pun mampu milik tau.
.

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0145430928
.

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Anda ada masalah berikut :

Masalah pori2 terbuka ??
Masalah jerawat pasir ??
Kulit muka menggerutu ??
Kesan lebam jerawat ??
.
Lihat perbezaan ketara tak kan korg nak tgk jek ?? Nak kulit putih glowing tanpa cela ?? Jom jadi cantik dengan @ Syma Beauty mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah :

1. Jerawat
2. Jeragat
3. Kulit berminyak
4. Kulit sensitif semua kami rawat

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0188730384

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Tak pernah mimpi nak dpt kulit mcm ni, hilang akal rasa lepas tgk muka dlm cermin,ya Allah syukurrrr kenalkan Aku dengan Kdoll😍😍 lekaih whatsapp #0145144757 utk order kdoll
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung dll

Tak percaya?cubalah sendiri, dm/ whatsapp #0145144757

#asyalliee #syimaeima

Tak teringin ke nak flawless dan putih gebu satu badan macam syima_eima nie hah ?? Jom cuba set complete @syma_beauty_original. Tak menyesal punya. Harga pun mampu milik tau.

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

MOST RECENT

Anda ada masalah berikut :

Masalah pori2 terbuka ??
Masalah jerawat pasir ??
Kulit muka menggerutu ??
Kesan lebam jerawat ??
.
Lihat perbezaan ketara tak kan korg nak tgk jek ?? Nak kulit putih glowing tanpa cela ?? Jom jadi cantik dengan @ Syma Beauty mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah :

1. Jerawat
2. Jeragat
3. Kulit berminyak
4. Kulit sensitif semua kami rawat

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0188730384

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Tak teringin ke nak flawless dan putih gebu satu badan macam syima_eima nie hah ?? Jom cuba set complete @syma_beauty_original. Tak menyesal punya. Harga pun mampu milik tau.

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Alhamdulillah...xputus2 customer order KDOLL😍thanks dear shopping di @kdollbeautynurul😘
.
Kdoll skincare + kdoll candy
.
💆KDOLL SKINCARE💆
Kdoll cleanser 👇
Membersih wajah dengan mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori,mengimbangi minyak berlebihan ,membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepangjang hari.
Kdoll Day Cream👇
Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar uv , menganjalkan kulit,mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu.
.
Kdoll Night Cream👇
Krim kecantikan kulit wajah yang digunankan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat,parut,bintik-bintik hitam,lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Wajahakan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari. Kdoll Toner 👇
Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , mengajalkam kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
.
.
.
🍬KDOLL CANDY🍬
*Makan ni, Putih sampai ke urat Hijau*
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki!
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
👍60 biji 👍untuk 2 bulan
.
Dm/Wasap kaknurul 0145144757
.
#kdoll #asyalliee #symabeauty #kdollbeauty #kdolloriginal #kdollmurah #kdollstudent #kdollskincare #kdollcandy #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #kdollbeautycandy #syimaeima #adirasalahudi #malaysia #neelofa #noradanish

ALHAMDULILLAH.. THANKS CUSTOMER.. BELI PRODUK SYMA BEAUTY DARI SAYA

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

🌹Code angel grey🌹
.
Ada yang berminat dengan #angelgray by #EZlenssoftlens ?? Boleh dm/whatsapp 0145144757 untuk pembelian 😘
.
.
Banyak feedback yg kami dapat lens ni sangat selesa dan tidak pedih bila pakai. Berjam2 pakai pun tak terasa! smpai tak rasa macam pakai lens!
.
Info harga:
-Harga no power lens #rm56 dan power lens #rm60
-Postage RM7 sm/RM11 ss
-Terdapat 7 pilihan warna dgn range power bermula 0.00-5.00 dengan ketahanan 3 bulan ❤️
.
Kalau beli boleh join CABUTAN GUVEAWAY kami tau🎉🎊💕
.
.
#ezlens #ezlenssoftlens #lenses #sayajual #promosi #malaysia #selangor #kdollbeauty #adirabeauty #asyalliee #syimaeima #norefundsorexchanges #bazaarpaknil

MAGIC POTION BY SBS ADA 2 JENIS

1. Magical Serum 10ml ingrediants extract aloe vera (terdapat dalam set 4 in 1)

2. Beauty Miracle Serum 15ml ingrediants 24k gold powder , Vit C & E, Alpha Arbutin, Glutathione, Licorice extract, Collagen (boleh beli secara berasingan)

KENAPA PERLU PAKAI SERUM :

Serum PENCERAH membuat kulit putih merah jambu dan diperkaya dengan ekstrak semulajadi TANPA PENGGELUPASAN

ANTI OKSIDAN yang tinggi mampu menghasilkan sel kulit baru & sihat tanpa penggelupasan

Sebagai booster merawat masalah kulit jerawat, parut jerawat, bintik-bintik hitam, jeragat @ pigmentation

Bertindak sebagai PELEMBAP semulajadi kulit dan membekalkn nutrien kepada kulit bagi kesihatan sel-sel kulit wajah

Sebagai 'PERISAI' @ PERLINDUNGAN penuh bagi wanita yang seharian pakai 'MAKEUP' dengan menghalang bahan-bahan kimia yang tidak sepatutnya mengakibatkan punca terjadi jerawat, jeragat dan pori2 terbuka

ANTI PELUH makeup tak jadi bercapuk-capuk dan sekata malah membantu makeup anda jadi sekata, GLOWING, dan kekal lebih lama

SIAPA YANG PERLU PAKAI :
.
-kulit kusam
-tukar pelbagai produk masih tiada kesan
-muka rosak akibat hakisan produk bahan kimia
-muka berjerawat & jeragat
-pori2 terbuka besar & kecil
-lelaki & perempuan yang pentingkan penjagaan kulit

BILA PAKAI ??
.
1titik pagi
1 titik malam
1 titik sebelum makeup

CARA PAKAI
.
-Cuci muka dengan soap symabeauty
-Lap kering muka, kemudian ambil 1-2 titik serum di telapak tangan
-Kemudian sapu point2 di sekitar kedua2 pipi,dagu, bawah mata,dahi dan leher
-Sapu rata secara memusar dan menaik ke atas sampai meresap
-Tunggu 2@3minit boleh sapu Day cream syma di keseluruhan muka. Siap !!
.
Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

SYMA WHITE COFFEE mengandungi kafein tetapi yang sangat rendah
.
♡Syma White Coffee boleh diamalkan di usia 18 tahun-50 tahun.
♡Syma White Coffee boleh diamalkan oleh lelaki mahupun perempuan. Anak dara pun boleh.
♡Syma White Coffee juga sesuai untuk ibu menyusu, ibu berpantang (lepas 30 hari) dan ibu mengandung.
♡Period boleh minum.
♡Jika pengambilan bersama COLLASY, jarakkan pengambilan Syma White Coffee dan Collasy dalam 30 minit.
♡Jika ada sebarang penyakit, dapatkan dahulu nasihat dari dokter anda.

CARA HIDANGAN SYMA WHITE COFFEE :

Satu paket untuk secawan (+-150ml)
Masukkam air panas dan kacau. Siap !!
.
Boleh minum bila bila masa selepas makan. Lepas breakfast boleh, lepas lunch pun boleh. 1 hari 1 sachet

RM36.90 SM/ RM42.90 SS

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

😄😍Wah... cantiknya kulit founder kdollbeauty... !! Sape nak kulit secantik @asyalliee kdollbeauty nie ?? Jom pkai @kdollbeautynurul ... putih gebu, flawless glowing liplap liplap g2... Rmai yg dh tahu yg asyalliee pun pakai "KDOLLBEAUTY"... rugi uolls xgrab skrg... jom jd cantik mcm asyalliee ..!!
.
Cepat2 follow & dm
@kdollbeautynurul
@kdollbeautynurul
@kdollbeautynurul
.
.
Ada PROMOSI & CABUTAN BERTUAH tauuuu!!!😱🎉
.
HARGA RUNTUH + FREE POSTAGE😍
.
Beli 2 pun boleh dapat less uols😉JIMAT berganda2
.
Ape tunggu lagi?
For details:
DM/Whatsapp sis nurul
💄☎0145144757
💄☎0145144757
💄☎0145144757
.
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollpromosi #kdollstudent #kdollmurah #kdollori #kdolloriginal #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollskincare #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #asyalliee #syimaeima

Kulit berseri cantik kebaboom dah😍👍yg guna kdoll je tahu betapa bestnye kdoll ni😍😍😍
.
💋Feedback dr pgguna kdoll 💋
.
🌸 Kdoll mampu merawat: .
1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
🎀 Jom join #GIVEAWAY KDOLLBEAUTY by @kdollbeautynurul 🎀
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:
Dm/Whatsapp sis nurul
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #neelofa #kdollmurah #kdollori #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #negerisembilan #skincare #kedah #johor #selangor #melaka #terengganu #pahang #perak #kualalumpur #perak #sabah #perlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #asyalliee #sarawak #kelantan #syimaeima

Alhamdulillah...xputus2 customer order KDOLL😍thanks dear shopping di @kdollbeautynurul😘
.
Kdoll skincare + kdoll candy
.
💆KDOLL SKINCARE💆
Kdoll cleanser 👇
Membersih wajah dengan mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori,mengimbangi minyak berlebihan ,membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepangjang hari.
Kdoll Day Cream👇
Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar uv , menganjalkan kulit,mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu.
.
Kdoll Night Cream👇
Krim kecantikan kulit wajah yang digunankan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat,parut,bintik-bintik hitam,lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Wajahakan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari. Kdoll Toner 👇
Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , mengajalkam kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
.
.
.
🍬KDOLL CANDY🍬
*Makan ni, Putih sampai ke urat Hijau*
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki!
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
👍60 biji 👍untuk 2 bulan
.
Dm/Wasap kaknurul 0145144757
.
#kdoll #asyalliee #symabeauty #kdollbeauty #kdolloriginal #kdollmurah #kdollstudent #kdollskincare #kdollcandy #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #kdollbeautycandy #syimaeima #adirasalahudi #malaysia #neelofa #noradanish

FUNGSI MIRACLE TONER :

1. Toner wajah ini membantu menyegarkan wajah, mengecilkan liang pori, mengimbangi minyak berlebihan dan melembutkan kulit wajah
2. Sesuai untuk semua jenis kulit

CARA PEMAKAIAN MIRACLE TONER :
1. Tuang sedikit Miracle Toner pada kapas
2. Tekap pada wajah dengan lembut
3. Biarkan kering
4. Guna sebelum menggunakan Silky Smooth BB Cream atau Advance Beauty Cream

RM25 SM/ RM27 SS

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Kandungan Syma Beauty Miracle Whitening Lotion :

Mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
Soy protein
Licorice extract
Mulberry extract
Aloe Barbadensis

Fungsi Syma Beauty Miracle Whitening Lotion:

1. Mencerahkan kulit tubuh khususnya tangan/lengan/dan bahagian-bahagian badan yang terdedah melindungi kulit dari hangus terbakar dan sinaran bahaya UV
2. Mencegah kulit kering
3. Memudarkan tona kulit kusam
4. Membantu kulit tubuh licin gebu secara semulajadi

Berat: 80 ML

RM28.00 SM/ RM30.00 SS

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Cara Penggunaan:

1) Sapu di seluruh badan/bahagian badan yang gelap dengan miracle whitening lotion syma
2) biarkan selama 5-10 minit
3) kemudian urut selama 30 saat utk penyerapan sempurna

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Collasy Crystal White

60g tahan 20hari
90g tahan 1bulan

Setiap pagi sebelum sarapan ambil 1scope kecil/1sachet collasy kemam2. Then minum air yg banyak sepanjang hari

Collasy Crystal White yang diperkaya dengan Susu Kambing, Madu Lebah Asli dan Kurma adalah makanan pracampuran kesihatan dan kecantikkan yang dirumus khas daripada 18 ramuan herba / vitamin khas :

1) Susu Kambing
2) Madu
3) Kurma
4) Mixberry
5) Vitamin C
6) Axtaxantin
7) Sarang Burung
8) Tomato
9) Kacip Fatimah
10) Manjakani
11) Serapat
12) Sireh
13) Pueraria Mirifica
14) Lobata
15) Biji Anggur
16) Dextrose Monohydrate
17) Kolagen
18) DHA

Diformulasi untuk :

Memutih kulit secara dalaman
Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
Mengatasi masalah keputihan
Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
Menghilangkan bau tidak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
Mengurangkan kedutan
Melembapkan kulit
Merangsang pengeluaran hormon semulajadi
Melancar perjalanan darah
Menguatkan otot dan sendi
Baik untuk wanita mengandung & Bersalin
Menguatkan jisim tubuh (Tulang, Gigi, Otot, Sendi, Kulit, Saraf, Kuku & Rambut)
Sumber vitamin & mineral & tenaga (menghilangkan kelesuan, serat dan potassium
Menguatkan daya ingtan dan fikiran (DHA)
Melancarkan sistem penghadaman dan darah
Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai untuk semua peringkat umur, remaja, suri rumah, wanita berusia

RM49 SM/ RM55 SS (60g)
RM64 SM/ RM70 SS (90g)

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0134775988

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Syma White Coffee (15 sachet)
.
Khasiat lain : ☕Menurunkan berat badan ☕Melegakan sistem penghadaman ☕Menurunkan paras kolesterol ☕Mengurangkan risiko sakit jantung ☕Menguatkan sistem ketahanan badan ☕Menghilangkan rasa mengantuk .
Retail : RM20/ pcs
Borong : RM17/ pcs .
Harga exclude postage.
Minimum kuantiti untuk borong 4 pcs.
.
#symawhitecoffee#symabeautyskincare#sbs#sellerkelantan#borongmurah#agentkelantan#kopiputih#kopikurus#syimaeima#letcantik#symawhitecoffeekelantan##symawhitecoffeemurah#kopisedak#kopilazat

Most Popular Instagram Hashtags