#syimaeima

1141 posts

TOP POSTS

Raya ni pastikan amalkan pakai @kdollbeautynurul selalu ya 😉 Supaya kawan-kawan awak jeles muka awak cantik flawless dihari raya ni😍
.
Dm/whatsapp kaknurul 0145144757
.
PROMO STILL ON YA DEAR SEMUA😍

#asyalliee #syimaeima #kdoll #kdollbeautyskincare #kdollcandy

Tak pernah mimpi nak dpt kulit mcm ni, hilang akal rasa lepas tgk muka dlm cermin,ya Allah syukurrrr kenalkan Aku dengan Kdoll😍😍 lekaih whatsapp #0145144757 utk order kdoll
.
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung dll

Tak percaya?cubalah sendiri, dm/ whatsapp #0145144757

#asyalliee #syimaeima

Sesiapa yang ingin dapatkan Design baju letups dari ROSEBELLE , hasil kolaborasi SYIMA EIMA X AZURA COUTURE korang boleh direct order di (www.wasap.my/60173814856) untuk dapatkan design design yang menarik dari harga serendah rm1XX 😱 Jom whtsapp sekarang sementara stock masih ada. Stock adalah terhad .

Wassap for fast respon #0173814856
www.wasap.my/60173814856

#azuracouture #rosebelle #syimaeima #syimaeimaxazuracouture

kulit berparut dan kusam melampau?try kdoll jom😍😍whatsapp #0145144757 utk order👆
Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung dll

Tak percaya?cubalah sendiri, whatsapp #0145144757 utk order😍
.
#asyalliee #syimaeima

Sesiapa yang ingin dapatkan Design baju letups dari ROSEBELLE , hasil kolaborasi SYIMA EIMA X AZURA COUTURE korang boleh direct order di (www.wasap.my/60173814856) untuk dapatkan design design yang menarik dari harga serendah rm1XX 😱 Jom whtsapp sekarang sementara stock masih ada. Stock adalah terhad .

Wassap for fast respon #0173814856
www.wasap.my/60173814856

#azuracouture #rosebelle #syimaeima #syimaeimaxazuracouture

Collasy Crystal White

60g tahan 20hari
90g tahan 1bulan

Setiap pagi sebelum sarapan ambil 1scope kecil/1sachet collasy kemam2. Then minum air yg banyak sepanjang hari

Collasy Crystal White yang diperkaya dengan Susu Kambing, Madu Lebah Asli dan Kurma adalah makanan pracampuran kesihatan dan kecantikkan yang dirumus khas daripada 18 ramuan herba / vitamin khas :

1) Susu Kambing
2) Madu
3) Kurma
4) Mixberry
5) Vitamin C
6) Axtaxantin
7) Sarang Burung
8) Tomato
9) Kacip Fatimah
10) Manjakani
11) Serapat
12) Sireh
13) Pueraria Mirifica
14) Lobata
15) Biji Anggur
16) Dextrose Monohydrate
17) Kolagen
18) DHA

Diformulasi untuk :

Memutih kulit secara dalaman
Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
Mengatasi masalah keputihan
Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
Menghilangkan bau tidak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
Mengurangkan kedutan
Melembapkan kulit
Merangsang pengeluaran hormon semulajadi
Melancar perjalanan darah
Menguatkan otot dan sendi
Baik untuk wanita mengandung & Bersalin
Menguatkan jisim tubuh (Tulang, Gigi, Otot, Sendi, Kulit, Saraf, Kuku & Rambut)
Sumber vitamin & mineral & tenaga (menghilangkan kelesuan, serat dan potassium
Menguatkan daya ingtan dan fikiran (DHA)
Melancarkan sistem penghadaman dan darah
Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai untuk semua peringkat umur, remaja, suri rumah, wanita berusia

RM49 SM/ RM55 SS (60g)
RM64 SM/ RM70 SS (90g)

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Sebelum tido tu jangan lupa apply night cream @syma_beauty_original tau. Krim ini sangat best sebab tak melekit. Bangun pagi mesti rasa tegang jek kulit muka nie tau.

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Sesiapa yang ingin dapatkan Design baju letups dari ROSEBELLE , hasil kolaborasi SYIMA EIMA X AZURA COUTURE korang boleh direct order di (www.wasap.my/60173814856) untuk dapatkan design design yang menarik dari harga serendah rm1XX 😱 Jom whtsapp sekarang sementara stock masih ada. Stock adalah terhad .

Wassap for fast respon #0173814856
www.wasap.my/60173814856

#azuracouture #rosebelle #syimaeima #syimaeimaxazuracouture

Tak teringin ke nak flawless dan putih gebu satu badan macam syima_eima nie hah ?? Jom cuba set complete @syma_beauty_original. Tak menyesal punya. Harga pun mampu milik tau.

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

MOST RECENT

Collasy Crystal White

60g tahan 20hari
90g tahan 1bulan

Setiap pagi sebelum sarapan ambil 1scope kecil/1sachet collasy kemam2. Then minum air yg banyak sepanjang hari

Collasy Crystal White yang diperkaya dengan Susu Kambing, Madu Lebah Asli dan Kurma adalah makanan pracampuran kesihatan dan kecantikkan yang dirumus khas daripada 18 ramuan herba / vitamin khas :

1) Susu Kambing
2) Madu
3) Kurma
4) Mixberry
5) Vitamin C
6) Axtaxantin
7) Sarang Burung
8) Tomato
9) Kacip Fatimah
10) Manjakani
11) Serapat
12) Sireh
13) Pueraria Mirifica
14) Lobata
15) Biji Anggur
16) Dextrose Monohydrate
17) Kolagen
18) DHA

Diformulasi untuk :

Memutih kulit secara dalaman
Melicin dan membasmi jerawat/jeragat/kulit kusam/kulit bersisik/berminyak/sensitif/resdung/pigmentasi
Mengatasi masalah keputihan
Perapat/menegangkan dan membaiki tisu faraj
Menghilangkan bau tidak selesa pada faraj/membasmi kuman/bakteria pada faraj
Menghilangkan senggugut
Mengangkat dan menegangkan payudara dan pinggul
Mengurangkan kedutan
Melembapkan kulit
Merangsang pengeluaran hormon semulajadi
Melancar perjalanan darah
Menguatkan otot dan sendi
Baik untuk wanita mengandung & Bersalin
Menguatkan jisim tubuh (Tulang, Gigi, Otot, Sendi, Kulit, Saraf, Kuku & Rambut)
Sumber vitamin & mineral & tenaga (menghilangkan kelesuan, serat dan potassium
Menguatkan daya ingtan dan fikiran (DHA)
Melancarkan sistem penghadaman dan darah
Meningkatkan sistem imunisasi tubuh

Sesuai untuk semua peringkat umur, remaja, suri rumah, wanita berusia

RM49 SM/ RM55 SS (60g)
RM64 SM/ RM70 SS (90g)

TIDAK TERMASUK POSTAGE

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Nak kulit putih???
Jom try kdoll😍 💋Feedback dr pgguna kdoll 💋
.
🌸 Kdoll mampu merawat: .
1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
🎀 PROMOTION KDOLLBEAUTY by @kdollbeautynurul 🎀
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:
Dm/Whatsapp sis nurul
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #neelofa #kdollmurah #kdollori #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #negerisembilan #skincare #kedah #johor #selangor #melaka #terengganu #pahang #perak #kualalumpur #perak #sabah #perlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #asyalliee #sarawak #kelantan #syimaeima

😄😍Wah... cantiknya kulit duta kdollbeauty... !! Sape nak kulit secantik duta @asyalliee kdollbeauty nie ?? Jom pkai @kdollbeautynurul ... putih gebu, flawless glowing liplap liplap g2... Rmai yg dh tahu yg asyalliee pun pakai "KDOLLBEAUTY"... rugi uolls xgrab skrg... jom jd cantik mcm asyalliee ..!!
.
Cepat2 follow & pm
@kdollbeautynurul
@kdollbeautynurul
@kdollbeautynurul
.
Ada PROMOSI tauuuu!!!😱
.
HARGA RUNTUH + FREE POSTAGE😍
.
Beli 2 pun boleh dapat less uols😉JIMAT berganda2
.
Ape tunggu lagi?
For details:
DM/Whatsapp sis nurul
💄☎0145144757
💄☎0145144757
💄☎0145144757
.
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollpromosi #kdollstudent #kdollmurah #kdollori #kdolloriginal #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollskincare #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #asyalliee #syimaeima

Alhamdulillah...xputus2 customer order KDOLL😍thanks dear shopping di @kdollbeautynurul😘
.
Kdoll skincare + kdoll candy
.

FUNGSI; Kdoll cleanser 👇
Membersih wajah dengan mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori,mengimbangi minyak berlebihan ,membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepangjang hari.
Kdoll Day Cream👇
Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar uv , menganjalkan kulit,mengimbangi minyak berlebihan,meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu. .
Kdoll Night Cream👇
Krim kecantikan kulit wajah yang digunankan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat,parut,bintik-bintik hitam,lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya. Wajahakan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari. Kdoll Toner 👇
Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , mengajalkam kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari.
.
.
.
*Makan ni, Putih sampai ke urat Hijau* .
Dijamin Berkesan, Jom putih dari kepala sampai kekaki.
.
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
👍60 biji 👍untuk 2 bulan
.
Dm/Wasap kaknurul 0145144757

#kdoll #asyalliee #symabeauty #kdollbeauty #kdolloriginal #kdollmurah #kdollstudent #kdollskincare #kdollcandy #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #kdollbeautycandy #syimaeima #adirasalahudi #malaysia #neelofa #noradanish

Anda ada masalah berikut :

Masalah pori2 terbuka ??
Masalah jerawat pasir ??
Kulit muka menggerutu ??
Kesan lebam jerawat ??
.
Lihat perbezaan ketara tak kan korg nak tgk jek ?? Nak kulit putih glowing tanpa cela ?? Jom jadi cantik dengan @syma_beauty_original. Syma Beauty mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah :

1. Jerawat
2. Jeragat
3. Kulit berminyak
4. Kulit sensitif semua kami rawat

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

#EzRepost @syma_beauty_original with @repostigapp

Anda ada masalah berikut :

Masalah pori2 terbuka ??
Masalah jerawat pasir ??
Kulit muka menggerutu ??
Kesan lebam jerawat ??
.
Lihat perbezaan ketara tak kan korg nak tgk jek ?? Nak kulit putih glowing tanpa cela ?? Jom jadi cantik dengan @syma_beauty_original. Syma Beauty mampu mengubah keyakinan diri anda. Segala masalah :

1. Jerawat
2. Jeragat
3. Kulit berminyak
4. Kulit sensitif semua kami rawat

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0188730384

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

😄😊Wah... cantiknya kulit duta kdollbeauty... !! Sape nak kulit secantik duta @asyalliee kdollbeauty nie ?? Jom pkai kdollbeauty... putih gebu, flawless glowwing liplap liplap g2... Rmai yg dh tahu yg asyalliee pun pakai "KDOLLBEAUTY"... rugi uolls xgrab skrg... jom jd cantik mcm asyalliee ..!!
.
Cepat2 follow
@kdollbeautynurul
@kdollbeautynurul
@kdollbeautynurul
.
Ada PROMOSI SYAWAL tauuuu!!!😱
.
HARGA RUNTUH + FREE POSTAGE😍
.
Beli 2 boleh dapat less uols😉JIMAT berganda2
.
Ape tunggu lagi?
For details:
DM/Whatsapp sis nurul
💄☎0145144757
💄☎0145144757
💄☎0145144757
.
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollpromosi #kdollstudent #kdollmurah #kdollori #kdolloriginal #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollskincare #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #asyalliee #syimaeima

Tak perlu mekap tebal dengan KDOLL😳
.
💋Feedback dr pgguna kdoll 💋
.
🌸 Kdoll mampu merawat: .
1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
🎀 PROMOTION KDOLLBEAUTY by @kdollbeautynurul 🎀
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:
Dm/Whatsapp sis nurul
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #neelofa #kdollmurah #kdollori #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #negerisembilan #skincare #kedah #johor #selangor #melaka #terengganu #pahang #perak #kualalumpur #perak #sabah #perlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #asyalliee #sarawak #kelantan #syimaeima

Anda dijamin cantik dengan KDOLL😳
.
💋Feedback dr pgguna kdoll 💋
.
🌸 Kdoll mampu merawat: .
1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
.
🎀 PROMOTION KDOLLBEAUTY by @kdollbeautynurul 🎀
.
Ape tunggu lagi?jangan ketinggalan untuk cantik macam orang lain😍
.
For details:
Dm/Whatsapp sis nurul
☎0145144757
☎0145144757
☎0145144757
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollbeautyskincare #neelofa #kdollmurah #kdollori #uitmshahalam #uitmpuncakperdana #uitmpuncakalam #negerisembilan #skincare #kedah #johor #selangor #melaka #terengganu #pahang #perak #kualalumpur #perak #sabah #perlis #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollstudent #asyalliee #sarawak #kelantan #syimaeima

ALHAMDULILLAH.. THANKS CUSTOMER.. BELI PRODUK SYMA BEAUTY DARI SAYA

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

SET SYMA BEAUTY SKINCARE SET 4 In 1

1) DAY CREAM 5gm
2) NIGHT CREAM 5gm
3) FACE SOAP
4) MIRACLE SERUM

KELEBIHAN SYMA BEAUTY SKINCARE
√ Menghilangkan jerawat
√ Menghilangkan jeragat
√ Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
√ Mencerahkan kulit wajah
√ Menghilangkan blackhead dan whitehead
√ Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat
√ Mengurangkan pigmentasi
√mengawal masalah jeragat
√ Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah
√ Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema, stretchmarks
√ Kulit kelihatan satu tona lebih cerah
√ Kulit kelihatan lebih kemerahan secara semulajadi dan berseri2
√ Mengurangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit
√ Mengurangkan masalah kulit berminyak pada kulit muka
√ Mengurangkan kedut muka, eyebag, dark circles
√ Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih

FREE POSTAGE

Set SBS 4 in 1
Harga : RM76(sm) RM82(ss)

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

Syma Day Cream untuk kegunaan pada waktu siang dan malam. krim ini membantu mengimbangi minyak berlebihan pada kulit wajah disamping membekalkan nutrient yang diperlukan oleh kulit. Kandungan SPF35 menghindarkan kulit dari terdedah kepada sinaran matahari yang berlebihan. Bahan aktif yang terkandung di dalam krim ini dapat membantu menghilangkan masalah kulit wajah.
.
Krim Siang, yang diperkaya dengan:
.
❤Argan Oil
❤SPF 35
❤serbuk mutiara
❤sunblock yang bertindak sebagai pelindung kulit wajah anda daripada hangus terbakar. .
Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. Gunakan krim ini selepas mencuci muka. Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.
.
DAY CREAM 5G

FACIAL, SYMA BEAUTY

Harga: RM23.00sm/RM25ss
EXCLUDE POSTAGE

Whatsapp +60145491351
.
#sbs #sbs077 #jomjadicantik #symabeautymagicserummurah #syimaeima #skincarenaturel #ddcream #daycrea

Jom dapatkan SET KDOLLBEAUTY + BEAUTY CANDY d @kdollbeautynurul dengan harga promotion... !!
.
.
. 🌸 Kdoll mampu merawat: -

1.Kulit kusam
2.Jerawat
3.Jeragat
4.Resdung
5.Sunburn
6.Liang pori terbuka
7.Whitehead & blackhead
8.Parut jerawat
9.Lingkaran gelap bawah mata
10.Kulit kering
11.Kulit sensitif
. .
*Khasiat Kdoll Beauty Candy*
1. Memutih satu badan
2. Melicinkan kulit/buang parut/jerawat/Jeragat
3.Melembap kulit
4. Melancarkan sistem penghadaman
5. Memutih bahagian sulit/ketiak/lutut dan sbgainya
.
*Ramuan Kdoll Beauty Candy*
1.Vit C
2.Serbuk Mutiara
3.Kolagen
4.Mixberry juice
5.Rosehip oil
6.Glutation
7.Alpha Arbuntin
.
.
Awas.Jangan Terlebih makan. Nanti terlajak Putih❤
.
1 Botol 60 biji (tahan 2 bulan )
.
Order blh DM / Whatsapp 📲 Sis Nurul 0145144757
.
#kdollbeauty #kdollcandybeauty #kdollcandybeautyshahalam #cod #shahalam #klang #perlis #perak #uitmshahalam #uitm #msu #negerisembilan #johor #kedah #terengganu #kelantan #melaka #selangor #pahang #kualalumpur #syimaeima #asyalliee #setiaalam #instashop #borongkosmetik #bazarpaknil #menantifebuari #meletop #lofattah #jepsari

😄😊Wah... cantiknya kulit duta kdollbeauty... !! Sape nak kulit secantik duta @asyalliee kdollbeauty nie ?? Jom pkai kdollbeauty... putih gebu, flawless glowwing liplap liplap g2... Rmai yg dh tahu yg asyalliee pun pakai "KDOLLBEAUTY"... rugi uolls xgrab skrg... jom jd cantik mcm asyalliee ..!!
.
Cepat2 follow
@kdollbeautynurul
@kdollbeautynurul
@kdollbeautynurul
.
Ada PROMOSI SYAWAL tauuuu!!!😱
.
HARGA RUNTUH + FREE POSTAGE😍
.
Beli 2 boleh dapat less uols😉JIMAT berganda2
.
Ape tunggu lagi?
For details:
DM/Whatsapp sis nurul
💄☎0145144757
💄☎0145144757
💄☎0145144757
.
.
#kdoll #kdollbeautyoriginal #kdollbeauty #kdollpromosi #kdollstudent #kdollmurah #kdollori #kdolloriginal #kdollbeautycandy #kdollcandy #kdollskincare #kdollbeautyskin #kdollbeautyskincare #asyalliee #syimaeima

Tak teringin ke nak flawless dan putih gebu satu badan macam syima_eima nie hah ?? Jom cuba set complete @syma_beauty_original. Tak menyesal punya. Harga pun mampu milik tau.

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

KEISTIMEWAAN COLLASY CRYSTAL WHITE :
.
- Merupakan produk hasil gabungan 18 ramuan terbaik terdiri daripada pemakanan sunnah, herba2 terpilih serta vitamin/mineral khusus untuk kesihatan dalaman juga kecantikan kulit wanita
- Membantu mencerah dan melembapkan kulit seluruh badan
- Mengatasi masalah jerawat, kulit berminyak, kusam, jeragat dan tona kulit tidak sekata
- Mengecilkan liang pori dan mengurangkan kedutan halus
- Mengatasi masalah dalaman wanita seperti keputihan, bau, kegatalan miss-V, senggugut dan haid tidak teratur
- Menstabilkan serta merangsang pengeluaran hormon semulajadi
- Meningkatkan daya tahan dan antibodi badan
- Memberikan tenaga tambahan serta melancarkan perjalanan darah
- Menegang dan menganjalkan payudara dan pinggul
- Perapat, Memperbaiki/Menegangkan tisu serta otot faraj
- Menguatkan jisim tubuh (tulang, gigi, otot, sendi, kulit, saraf, kuku, rambut)
- Menguatkan daya ingatan dan fikiran(DHA)
.
BAHAN TERBAIK COLLASY CRYSTAL WHITE :
.
Mixberry, Kolagen, Vitamin C, Astaxanthin, SarangBurung, Susu Kambing, Madu, Kurma, Tomato, Kacip Fatimah, Manjakani, Serapat, Sireh, Pueraria Mirifica, Lobata, Biji Anggur & Dextrose Monohydrate, DHA
.
CARA PENGAMBILAN COLLASY CRYSTAL WHITE :
.
1)Tuangkan sedikit demi sedikit ke dalam mulut dan biarkan ia cair dengan bantuan air liur
2)Amalkan 1 @ 2 sachet sehari secara teratur dan konsisten

3)Simpan di tempat yang sejuk dan kering
** Banyakkan minum air masak / suam sepanjang hari
** Sesuai utk semua peringkat umur, remaja, suri rumah,wanita berusia juga wanita hamil dan dalam pantang
.
Macam mana??
Tak kan tak nak jadi cantik..tak nak ke tengok saudara, kengkawan, suami/bf korang terkejut beruk tengok korang tiba tiba berubah jadi cantik.
.
Harga jualan hanya RM49/box (15 sachets)
.
Whatsapp +60145491351
.
#syimaeima #symabeauty #collasy #collasycrystalwhite #produkmurah #putihgebu #malaysia #noradanish #mirafilzah #neelofa #jomjadicantik #suppliment #flowless #glowing #rm49 #artismalaysia #syukurselalu

Rahsia putih satu badan di tangan anda, set di atas mengandungi :

1. Day Cream
2. Night Cream
3. Sabun
4. Toner
5. Serum
6. Losen Badan

Mampu merawat masalah Kulit Kusam, Jerawat, Jeragat, Kulit Sensitif, Parut, dan masalah kulit badan

FREE POSTAGE TO SM/ +RM7 SS

RM127 SM/ RM137 SS

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

ALHAMDULILLAH.. THANKS CUSTOMER.. BELI PRODUK SYMA BEAUTY DARI SAYA

Berminat ?? Apa tunggu lagi.. tak nak jadi cantik macam Syima Eima ke ?? Whatsapp sekarang 0137173752

#symabeauty #symabeautyskincare #symabeautysecret #symabeautymurah #symabeautyoriginal #syimaeima

byebye parut & eyebag!
Tq kdoll😍
.
Dm/whatsapp #0145144757 utk order kdoll
Anda ada masalah berikut??.
.
Masalah pori2 terbuka?.
Masalah Jerawat pasir?.
Kulit muka menggerutu?
Kesan Lebam jerawat?? Lihat perbezaan ketara.xkan korg nk tgk jerr??
Nak kulit putih glowing tanpa cela?
.
#jomjadicantik dengan kdoll. kami mampu mengubah keyakinan diri anda. segala masalah
1. Jerawat
2.Jeragat
3. kulit berminyak
4.kulit sensitif
Dan banyak lagi!
.
Semua kami rawat. Jom order sekarang #0145144757 #sayajual#skincare#putih#gebugebas #asyalliee #syimaeima

Most Popular Instagram Hashtags