#syayoungmillionaire

MOST RECENT

RAPUH. .
.
.
.
.
Kadang2 kita mudah terkesan dengan rasa😕 down, sama, sis pon mengalami nya juga, sehingga susah nak move on. Dalam mengejar impian yang kita usahakan, pasti byk kritikan2 dan penolakan yg diterima. 😢
.
.
Tapi, sampai bila kita nak down, Betul? 😀In that moment, ambil semuanya dan tukar tanggapan negative anda kpd positive😁. Memang sakit, sedih, hilang semangat, dan sebagainya. Tapi persoalannya sampai bila!😎
.
.
😎Jutawan Coach Adi pernah berkata, "its not a REJECTION, but a REDIRECTION to success.
Org yang berjaya,adalah org yang BERDARAH dari atas smpai bawah
.
.
Kalau kejayaan tu jalan ceritanya manis, syok, best ja, apakah kenangan dan dimana manisnya usaha kejayaan yang kamu usahakan. Kan?😇. .
.
.
Jadi, hati kita jangan jadi macam BISKUT,🍪🍪 RAPUH sangat, jom SEMANGAT. 🌹berjuang sampai jadi. 🙌
.
.
For Business Purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #businessacademy360 #busymakingmoney #businessonline #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #studentslife #studentberpendapatan #lifestlye #likeforfollow #likeforlike #igersmy #ignorethehaters #brunei #singapore #malaysia

Macam #calonmenantumakawak tak ?😝🙈💕
.
.
.
.
Hehe tak da laa saja jaa bergurau petang2 nii.. saya nak share sikit nii
.
.
🎯BETWEEN B AND D IS C 🎯
.
🤹🏻‍♂️Dalam banyak-banyak huruf dari A hingga Z, ada huruf B, C dan D. 🎭Begitu dekatnya huruf B dan D, hanya dipisahkan oleh satu huruf iaitu C.
Apa maksudnya?
.
🤹🏻‍♂️B ialah kelahiran (birth) dan D ialah kematian (death). Hidup dan mati ini terlalu rapat. Seolah-olah ia dipisahkan hanya dengan satu huruf. 🎭Jadi, apa maknanya huruf C?
.
🤹🏻‍♂️C ialah pilihan (choice). Hidup adalah pilihan untuk kita pilih bagaimana kita hendak mati dan meninggalkan dunia ini.
.
🎨Buatlah pilihan paling baik ketika hidup dalam meniti segala segi dalam diri kita untuk mengecapi kehidupan yang paling baik selepas kita mati...
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #businessacademy360 #businessonline #busymakingmoney #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #studentslife #studentberpendapatan #lifestlye #buaddapattakbuadtakdapat #buatsaja #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #relax #singapore #malaysia #brunei #igersmy #likeforfollow #likeforlike

CUBA...............
.
.
.
.
.
.
belum cuba lagi dah give up.
belum masak lagi dah kata takjadi. belum belajar lagi dah kata susah . Hello gaisss! Sedarlah! .
.
Kalau asyik assume ja tanpa buat apa2 susah gak 💆. So first thing, sebelum awk buat apa apa, awk kna cuba dlu. Contoh mcm masak, awk takyakin yg makanan awk tu akan jadi tp awk cuba dulu, betul tak? Dlm kelas, belajar. Awk konfirm ka awk pegi kelas, belajar, dgr lecturer mengajar, siapkan semua assignment, awk boleh dpt 4flat? belum tentu lagi tapi awk still cuba gak, try hard gak en? .
.
same goes in here. Awak nak buat bisnes tp still takut takut. cadangan saya, apa kata awk cuba dlu. taksalah utk mencuba right? kalau salah, kita betulkan. it's better late than never 😎. so, let's start with
#royalbusinessschool 😎
.
.
for more information, contact this number👇
.
SYAZA
017-5767423
.
.
.
#royalbusinessschool #businessacademy360 #businessonline #retireyoung #retirerich #rezekiallahbagi #roadto5figure #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #takeit #ignorethehaters #chill #relax #buadsaja #buaddapattakbuadtakdapat #igersmy

HAKAK AND HABANG2 MOTIVATOR😎
.
.
.
Bila kita nak lakukan sesuatu, kita perlukan sesuatu yg akan memotivasikan semangat kita supaya kita boleh bertindak sehingga sesuatu itu menjadi.
.
Seperti korang berbisnes. Motivasi diri perlu ditahap yang maksima. Sebab ada masa semangat kita jatuh disebabkan rejection, kritikan dan mcm mcm unsur negatif.
.
Jadi siapa yg tgk bisnes sis tapi tak pernah rasa semangat nk buat, yang mana sis mampu membantu korang menghasilkan income berkepuk kepuk. Jadi boleh lah korang set berjumpa ngn sis face to face jika kita berdekatan😊.
.
Sis perlukan org yg sepantas kilat whatsapp sis. Yang sepantas kura kura, bye bye 👋
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #tekniksemakphone #projectincometurbo #syukurselalu #rezekiallahbagi #retireyoung #retirerich #ignoreit #leaveit #takeit #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #syazapunyer #buadsaja #buatdapat #buaddapattakbuadtakdapat #igersmy

Happy nampak😏........ .
.
.
.
Afternoon peeps!
.
tengahari ni sis nak share sikit 😎. Share psl apa? haa, nak share mcm mana awk nk dptkan keyakinan utk diri awk. mcm smlm sis dah gtaw, kalau nk yakin kita kena ada ilmu right? okay, utk hari ni, tips baru. Keyakinan akan dtg kat awak dgn cara melihat 👀. .
.
.
Lihat apa? tengok apa? haaa, kita tgk orang lain berjaya, ubah hidup dia, ubah lifestyle dia, semua tu la. Sis lagi bertambah yakin bila sis dpt tgk dgn mata kepala sendiri tntg kejayaan seseorag tu drpd mendengar. .
.
.
yela, kalau cakap, semua org boleh ckp, betul tak? so mcm sis, sis akan tgk sendiri la mcm mana org tu mula dri bawah. dari biasa biasa, dri takda papa, susah sng jatuh bangun dia macam mana, semua sis akan tgk. dan dgn cara ni la sis jadi lebih yakin nak berjaya mcm dia sbb sis rasa tercabar and rasa bersemangat 😎. Kalau dia boleh, aku tak kan takboleh?
.
.
For Business Purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #buadsaja #syayoungentrepreneur #syazapunyer #syayoungmillionaire #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syukurselalu #buaddapattakbuadtakdapat #igersmy

BILA........
.
.
.
.
.
makan mewah sikit, orang kata kita berlagak, nk menunjuk nunjuk. Bila kita makan kat mamak, org kata 'eh, duit banyak makan kat mamak ja? Kata kaya, buat bisnes'😌
.
.
and i was just like..........💁
.
.
hahahhaa. Dia cenni. taksalah nk makan mewah sbb kita kena reward diri sendiri gak. betul tak? annnndddd semua org makan mamak okayyy. Sapa yg takpenah makan kat mamak tu, acah acah ja 😂. hehehe. alright, geraklu makan. pape roger sis kay 😘
.
. 📞 017-5767432 (SYAZA)
📞 017-5767432 (SYAZA)
📞 017-5767432 (SYAZA)
.
.
#businessacademy360 #ba360crown #royalbusinessschool #newplan #newmodule #newproject #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #sideincome #syukurselalu #rezekiallahbagi #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upm #melaka #johor #kuantan #pahang #dubai #singapore #indonesia

Morning guys ⛅️
.
.
Anda harus dapatkan tempat di setiap sudut walau dimana anda berada.
.
Jangan pernah memandang remeh tentang peluang yang kecil,
kerana pasti ada punca rezeki yang akan keluar.
.
Seperti anda masuk kedalam hutan, Bayangkan tiada seorang pn yang mampu menolong anda pada ketika itu. Tetapi hanya ada naluri dan gerak hati anda.
.
Percaya atau tidak, pada ketika itu anda terpaksa utk memaksa diri anda untuk membuat sesuatu,
Jadi ambil tindakan yang betul.
.
Jadi jangan jadi orang yg suka menoleh, Sebaliknya terus fokus apa yang kita impikan. Bukan tunggu utk berjaya, Tetapi Cari peluang utk dicuri,
.
Dalam kehidupan anda harus tahu ianya seperi dirancang dan ianya seperti perlumbaan. Jika anda terlambat, Orang lain tidak pernah menunggu kita, Mereka terus mengejar dan terus mengejar impian mereka.
.
.
For business purpose
SYAZA
017-5767432 (ws/call)
.
.
.
#morning #royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #ba360crown #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #buaddapattakbuadtakdapat #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syukurselalu #lifestlye #studentlife #igersmy

*Sekadar berkongsi*
.
.
.

Kenapa ada yang menjual nasi lemak tepi jalan setiap hari tapi tetap tak buka kedai? Sebab dia selesa begitu. Tak suka nak fikir masalah yang complicated. Kenapa ada yang jadi doktor walaupun gaji tidak setimpal tenaga dan masa yang dikorbankan? Sebab passion. Happy bila tengok pesakit baik semula. Kenapa ada yang setia menjala ikan setiap pagi? Sebab hanya itu yang dia tahu. Seronok dapat ikan banyak.
.
.
Jangan paksa orang jadi kaya. Jangan sombong dalam kata seolah semua manusia kena kaya dan berharta. Seolah yang memilih 'makan gaji' itu tidak berjiwa besar atau taknak maju dalam hidup. Seolah yang berniaga kecil-kecilan itu takda apa nak dibanggakan. Seolah yang memilih menjadi surirumah tangga sepenuh masa itu 'loser'. Seolah bila bergelar jutawan itu baru definisi kaya dan berjaya.
.
.
Kebahagiaan dan rasa cukup manusia itu berbeza. Keperluan dan kehendak manusia itu berbeza. Tuhan mencipta manusia itu berbeza. Minat berbeza. Kudrat berbeza. Kepakaran berbeza. Pengetahuan berbeza. Latar belakang berbeza. Sihat sakit berbeza. Kerana semua memerlukan antara satu sama lain.
.
.
Kalau hari ini kita rasa kita hero, jangan lupa esok kita boleh jadi zero. Hanya dengan KUN FAYAKUN. Buang sombong dan rasa besar dalam diri tu. Tidak memiliki itu sebuah ujian. Memiliki sesuatu juga sebuah ujian-- yang lebih hebat, yang lebih halus. Optimis itu bagus; cuma jangan sampai riak, takabbur, tidak menjaga silaturrahim. Jangan lupa asal usul kita. Semuanya asal dari tanah, dan ke tanah juga kita akan kembali. Apa yang kita ada hari ni, semuanya akan kita tinggalkan. Tak ada satu pun kita akan bawa bersama. Hanya satu yang bernama taqwa.
.
.
Respect other's decision.
Embrace diversity.
Pesanan buat diri sendiri.
.
for business purpose
SYAZA ( 0175767432 ) .
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #roadto5figure #retirerich #retireyoung #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #ba360crown #rezekiallahbagi #syukurselalu #uitm #unikl #ukm #uia #uniten #unisel #uum #uthm #unimap #unimas #usim #kptm #cucms #igersmy #likeforlike #lifestlye

Permulaan business memang susah sebab kita takda asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya.
.
Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kena bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kena tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu.
.
Salah ? Gagal ? Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?
.
.
For business purpose
SYAZA
( 0175767432 ) .
.
.
#businessacademy360 #roadto5figures #royalbusinessschool #retirerich #retireyoung #recognitionday #rezekiallahbagi #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #setiacityconventioncentre #setiacitymall #igersmy #likeforlike

Trend Maker Inc. Limited Recognition Day 2017 😎
" PRESTIGE "
.
.
Mari kita raikan kejayaan mereka yg berjaya dalam platform bisnes ni 🎉🎉🎉 kejayaan bermula daripada satu titik mula ~ insya'allah suatu hari nanti 👍👍👍 kita sama sama di atas pentas jutawan.. .
.
SYAZA
0175767432 ( ws/call )
.
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #roadto5figures #retirerich #retireyoung #syazapunyer #syayoungentrepreneur #syayoungmillionaire #recognitionday #likeforlike #igersmy

Selamat pagi 😃🙌🏻
Apa kita buat pagi ni? .
1. Terus sambung tido & bermimpi
2. Terus kerja & kejar impian jadi kenyataan
.
.
Setiap manusia ada pilihan, lain pilihan lain hasil, semoga Allah permudahkan segala urusan kita hari ni 👌
.
.
.
#selamatpagi #royalbusinessschool #businessacademy360 #syukurselalu #syazapunyer #syayoungentrepreneur #syayoungmillionaire #retirerich #retireyoung #recognitionday #igersmy #likeforlike

Misi 2017😽
.
.
.
Pasti setiap orang mempunyai misi baru untuk dicapai. Misi yang pasti lebih besar dari tahun sebelum nya. Semua mengharap sesuatu yang lebih besar untuk tujuan hidup masing-masing.
.
Mungkin harini hanya terlintas difikiran untuk dapatkan itu ini pada tahun 2017 ini. Tapi seperti tahun sebelum nya, kebanyakannya tidak menjadi. Mengapa?
.
Semua ini akan lengkap kalau disertakan dengan TINDAKAN. Bukannya sekadar rancangan dan angan-angan. Untuk bertindak perlukan orang yang boleh mengajar kita satu persatu untuk memulakan satu perjalanan. In Syaa Allah berjaya.
.
for business purpose
SYAZA
017.5767.432 .
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #roadto5figures #retireyoung #retirerich #rezekiallahbagi #studentlife #sideincome #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #uitm #unikl #uia #unisel #uniten #ukm #uthm #uum #unimap #unimas #ums #kptm #cucms

SUSAH NAK MOVE ON!!! .
.
.
Jika anda selesa dengan kedudukan anda sekarang anda akan gagal di masa hadapan.cubalah untuk keluar dari kepompong keselesaan anda baru anda akan berjaya
.
Nntikan #projekusahawanonline17 | berniaga hanya dari rumah | menggunakan media sosial bersama #businessacademy360 | menggunakan #tekniksemakphone .
saya mencari 3orang terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM370 sahaja.
.
for business purpose:
📱 Call me 📱
.
SYAZA
017.5767.432
.
.
#businessacademy360 #ba360crown #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #upm #usm #uitm #unimap #uthm #kptm #kelantan #kedah #johor #sabah #sarawak #ba360lifestyle #tekniksemakphone

"if you do tomorrow what you did today, you will get tomorrow what you got today"
.
Jika anda buat perkara yg sama esok mcm harini, awk akan dpt harini, so teruskan buat perkara yg berbeza jgn ulangi hidup anda 10 tahun dari skrng sama seperti orang lain, anda dilahirkan istimewa dan special...BE UNIQUE ! 😻
.
.
for business purpose
SYAZA
017.5767.432
.
.
#motivation #trainer #selamatpetang #royalbusinessschool #roadto5figures #businessacademy360 #retireyoung #retirerich #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #sideincome #hatersgonnabehate #likeforlike #igersmy #lifestyle

[STUDENT NAIK KEPALA! ]
.
.
Haihh student zaman skrg ni, suka betul naik kepala 😌. Tapi yg penting bukan kami yee . Hahaa . Pagi ni sis ada plan baru dgn partner sis . Plan apa tu? 😏
.
.
Haaa, kalau nak tahu, planning yg kami tgh bincang ni mmg gila² dasyattt. Takpernah terpikir dek student² yg sebaya kitaorang💆. Serious talk! Planning ni akan buat awak² semua terpegun, tergamam dan terdiam . Ishhh , bapakk la 😎
.
.
So , nak tahu ape planning kami ni? Jomm , pm saya 😏. Sy ada offer gila² utk 5 org terawal yg ws saya . Ishh , dah la dpt offer, dpt planning lagii . Aduhhh dasyattt sgt ni 😖. Haa , cepat² ws sis. First come first serve! 😆
.
.
📞 SYAZA ( 0175767432 )
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #newplan #newmodule #newproject #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #retirerich #retireyoung #RezekiAllahBagi #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upm #melaka #johor #kuantan #pahang #dubai #singapore #indonesia

Salam maghrib 😌
.
PERNAH TAK...
.
.
.
Hampa tgk, orang buat bisnes apa2, mcm best ja, mcm senang ja.. tgk hasilnya beribu riban, kan? Meh sini hakak bagitau something. Hampa pernah ada rasa mcm nak buat. Bila tang modal, hampa pikir dua tiga puluh ratus kali. Hampa rasa orang yg hampa perati tu kan, dulu agak2nya dia bermula mcm hampa ka ? Dok pikir pikir pikir, kalau tak kesudah memikirnya, mungkin dia dah dgn hampa sekarang, masih sedang berfikir fikir😝.
.
.
So, jika hampa dah ada modal, jgn fikir. Buat tindakan terus, sbb apa, byk lagi hampa akan terpikir lepas hampa join. Hampa akan berpikir pikir nak beri komitmen pulak lepas tu. Dah bermula, berpikir pikir lagi. Jadi, buang benda yg boleh berpikir pikir. Tak kesudah hampa memikir mikirnya. Jalan terus, jgn toleh kiri kanan depan belakang. Kejayaan dan impian hampa sentiasa dihadapan utk org yg tak berfikir fikir dan jalan terus.
.
Jadi peluang yg hakak offer dalam #BusinessAcademy360 pun tak pernah memikir mikir bila hampa akan join. Offer di sini, utk org yg tekad nak berjaya dan hakak sendiri dah buktikan 💪🏻😤
.
.
So, hakak memerlukan 3 orang sahaja hari ni, utk orang yg nak betul betul bertindak utk berjaya besama hakak. Masa lain, sory lah kalau tak berapa nak layan sgt. Masa hakak tak tentu taw 😁
.
business purpose
SYAZA
017.5767.432 .
.
#businessacademy360 #roadto5figures #royalbusinessschool #retireyoung #retirerich #RezekiAllahBagi #SyukurSelalu #sideincome #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #igersmy #likeforlike #buadsaja #salammaghrib

Banyak org terperangkap dgn pengalaman lalu...tetapi ramai juga yg tiada pengalaman tetapi terperangkap dgn ketakutan diri sendiri...
.
Ingat nak berjaya kena berani dan kita kena bersedia utk gagal dulu. Sebab nak mencapai sesuatu kejayaan atau matlamat itu perlu dan mesti melalui proses-proses tertentu. Salah satu proses wajib ialah TEKANAN, CABARAN dan KEGAGALAN.
.
Setiap TINDAKAN akan mewujudkan halangan atau cabaran. Jika diri kita mampu lebih kuat atau ada kuasa sama ada kuasa fizikal, kuasa ilmu atau kuasa berani dan bijaksana merempuh atau mengatasi halangan atau cabaran, maka lebih mudah untuk kita berjaya.
.
Jikalau hari ini anda gagal jangan sesekali bimbang yaa...kerana anda sudah semakin dekat dengan kejayaan. Percayalah dengan apa yang anda usahakan dan jangan berhenti melangkah.
.
GOOD LUCK SEMUA PEJUANG2 IMPIAN!!
.
for business purpose
SYAZA
0175767432
.
#royalbusinessschool #roadto5figures #retireyoung #retirerich #RezekiAllahBagi #SyukurSelalu #sideincome #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #uitm #unikl #uia #uniten #ukm #unisel #uthm #unimap #uum #kptm #cucms

[ SERABAI GIRL 💆🏻 ]
. .
Setiap Cabaran Hanyalah Satu Proses Untuk Menjadikan Karektor Anda Lebih Teguh Dalam Persediaan Untuk Menjadi Jaguh Di Dalam Hidup Anda!
.
Cabaran Paling Susah Di Dalam Proses Memperbaiki Kehidupan Diri Adalah Memperbaiki “Sangkaan” Dan Niat.
.
Tundukkan Hati Di Dalam Menempuh Hari-Hari Kita Di Dalam Mencapai Impian Kita. Semakin Kita Tunduk, Semakin Banyak Ilmu, Rezeki Akan Mengalir Kepada Kita.
.

For business purpose !
SYAZA
0175767432 ( whatsapp/call ) .
.
#settlepresentation #basicoratory #businessacademy360 #royalbusinessschool #roadto5figures #syayoungentrepreneur #syayoungmillionaire #syazapunyer #sideincome #retirerich #retireyoung #RezekiAllahBagi #SyukurSelalu #hatersgonnahate #likeforlike #igersmy

KESEORANGAN? .
.
Kalau nk buat sesuatu buatlah dalam 1 team. Ada rakan nak support 💪 barulah kerja senang hasil pun masyuk. Dan yg pastinya sambil berbisnes sambil berseronok 😆
.
Jomm bermula dgn #businessacademy360 Earn while you learn. Nikmatilah keseronokannya 🙌❤
.
.
SYAZA
017.5767.432
.
#royalbusinessschool #roadto5figures #retirerich #retireyoung #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #sideincome #berniagadarirumah #tekniksemakphone #projectincometurbo #igersmy #likeforlike #hatersgonnahate #Uitm #unikl #uum #uthm #uia #unisel #uniten #ukm #usm #unimas #kptm #cucms #poli

Most Popular Instagram Hashtags