#syayoungmillionaire

41 posts

TOP POSTS

BILA........
.
.
.
.
.
makan mewah sikit, orang kata kita berlagak, nk menunjuk nunjuk. Bila kita makan kat mamak, org kata 'eh, duit banyak makan kat mamak ja? Kata kaya, buat bisnes'๐Ÿ˜Œ
.
.
and i was just like..........๐Ÿ’
.
.
hahahhaa. Dia cenni. taksalah nk makan mewah sbb kita kena reward diri sendiri gak. betul tak? annnndddd semua org makan mamak okayyy. Sapa yg takpenah makan kat mamak tu, acah acah ja ๐Ÿ˜‚. hehehe. alright, geraklu makan. pape roger sis kay ๐Ÿ˜˜
.
. ๐Ÿ“ž 017-5767432 (SYAZA)
๐Ÿ“ž 017-5767432 (SYAZA)
๐Ÿ“ž 017-5767432 (SYAZA)
.
.
#businessacademy360 #ba360crown #royalbusinessschool #newplan #newmodule #newproject #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #sideincome #syukurselalu #rezekiallahbagi #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upm #melaka #johor #kuantan #pahang #dubai #singapore #indonesia

KESEORANGAN? .
.
Kalau nk buat sesuatu buatlah dalam 1 team. Ada rakan nak support ๐Ÿ’ช barulah kerja senang hasil pun masyuk. Dan yg pastinya sambil berbisnes sambil berseronok ๐Ÿ˜†
.
Jomm bermula dgn #businessacademy360 Earn while you learn. Nikmatilah keseronokannya ๐Ÿ™Œโค
.
.
SYAZA
017.5767.432
.
#royalbusinessschool #roadto5figures #retirerich #retireyoung #RezekiAllahBagi #businessacademy360 #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #sideincome #berniagadarirumah #tekniksemakphone #projectincometurbo #igersmy #likeforlike #hatersgonnahate #Uitm #unikl #uum #uthm #uia #unisel #uniten #ukm #usm #unimas #kptm #cucms #poli

Misi 2017๐Ÿ˜ฝ
.
.
.
Pasti setiap orang mempunyai misi baru untuk dicapai. Misi yang pasti lebih besar dari tahun sebelum nya. Semua mengharap sesuatu yang lebih besar untuk tujuan hidup masing-masing.
.
Mungkin harini hanya terlintas difikiran untuk dapatkan itu ini pada tahun 2017 ini. Tapi seperti tahun sebelum nya, kebanyakannya tidak menjadi. Mengapa?
.
Semua ini akan lengkap kalau disertakan dengan TINDAKAN. Bukannya sekadar rancangan dan angan-angan. Untuk bertindak perlukan orang yang boleh mengajar kita satu persatu untuk memulakan satu perjalanan. In Syaa Allah berjaya.
.
for business purpose
SYAZA
017.5767.432 .
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #roadto5figures #retireyoung #retirerich #rezekiallahbagi #studentlife #sideincome #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #uitm #unikl #uia #unisel #uniten #ukm #uthm #uum #unimap #unimas #ums #kptm #cucms

KENAPA SWEET SANGAT NIE ???
.
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #royalbusinessschool & #businessacademy360. nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii๐Ÿ˜
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer menanti u guys ๐Ÿค™๐Ÿป
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #busymakingmoney #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #studentslife #studentberpendapatan #lifestlye #likeforlike #likeforfollow #igersmy #ignorethehaters #brunei #singapore #malaysia

[STUDENT NAIK KEPALA! ]
.
.
Haihh student zaman skrg ni, suka betul naik kepala ๐Ÿ˜Œ. Tapi yg penting bukan kami yee . Hahaa . Pagi ni sis ada plan baru dgn partner sis . Plan apa tu? ๐Ÿ˜
.
.
Haaa, kalau nak tahu, planning yg kami tgh bincang ni mmg gilaยฒ dasyattt. Takpernah terpikir dek studentยฒ yg sebaya kitaorang๐Ÿ’†. Serious talk! Planning ni akan buat awakยฒ semua terpegun, tergamam dan terdiam . Ishhh , bapakk la ๐Ÿ˜Ž
.
.
So , nak tahu ape planning kami ni? Jomm , pm saya ๐Ÿ˜. Sy ada offer gilaยฒ utk 5 org terawal yg ws saya . Ishh , dah la dpt offer, dpt planning lagii . Aduhhh dasyattt sgt ni ๐Ÿ˜–. Haa , cepatยฒ ws sis. First come first serve! ๐Ÿ˜†
.
.
๐Ÿ“žย SYAZA ( 0175767432 )
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #newplan #newmodule #newproject #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #retirerich #retireyoung #RezekiAllahBagi #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upm #melaka #johor #kuantan #pahang #dubai #singapore #indonesia

"if you do tomorrow what you did today, you will get tomorrow what you got today"
.
Jika anda buat perkara yg sama esok mcm harini, awk akan dpt harini, so teruskan buat perkara yg berbeza jgn ulangi hidup anda 10 tahun dari skrng sama seperti orang lain, anda dilahirkan istimewa dan special...BE UNIQUE ! ๐Ÿ˜ป
.
.
for business purpose
SYAZA
017.5767.432
.
.
#motivation #trainer #selamatpetang #royalbusinessschool #roadto5figures #businessacademy360 #retireyoung #retirerich #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #sideincome #hatersgonnabehate #likeforlike #igersmy #lifestyle

Happy nampak๐Ÿ˜........ .
.
.
.
Afternoon peeps!
.
tengahari ni sis nak share sikit ๐Ÿ˜Ž. Share psl apa? haa, nak share mcm mana awk nk dptkan keyakinan utk diri awk. mcm smlm sis dah gtaw, kalau nk yakin kita kena ada ilmu right? okay, utk hari ni, tips baru. Keyakinan akan dtg kat awak dgn cara melihat ๐Ÿ‘€. .
.
.
Lihat apa? tengok apa? haaa, kita tgk orang lain berjaya, ubah hidup dia, ubah lifestyle dia, semua tu la. Sis lagi bertambah yakin bila sis dpt tgk dgn mata kepala sendiri tntg kejayaan seseorag tu drpd mendengar. .
.
.
yela, kalau cakap, semua org boleh ckp, betul tak? so mcm sis, sis akan tgk sendiri la mcm mana org tu mula dri bawah. dari biasa biasa, dri takda papa, susah sng jatuh bangun dia macam mana, semua sis akan tgk. dan dgn cara ni la sis jadi lebih yakin nak berjaya mcm dia sbb sis rasa tercabar and rasa bersemangat ๐Ÿ˜Ž. Kalau dia boleh, aku tak kan takboleh?
.
.
For Business Purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #buadsaja #syayoungentrepreneur #syazapunyer #syayoungmillionaire #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syukurselalu #buaddapattakbuadtakdapat #igersmy

RAPUH. .
.
.
.
.
Kadang2 kita mudah terkesan dengan rasa๐Ÿ˜• down, sama, sis pon mengalami nya juga, sehingga susah nak move on. Dalam mengejar impian yang kita usahakan, pasti byk kritikan2 dan penolakan yg diterima. ๐Ÿ˜ข
.
.
Tapi, sampai bila kita nak down, Betul? ๐Ÿ˜€In that moment, ambil semuanya dan tukar tanggapan negative anda kpd positive๐Ÿ˜. Memang sakit, sedih, hilang semangat, dan sebagainya. Tapi persoalannya sampai bila!๐Ÿ˜Ž
.
.
๐Ÿ˜ŽJutawan Coach Adi pernah berkata, "its not a REJECTION, but a REDIRECTION to success.
Org yang berjaya,adalah org yang BERDARAH dari atas smpai bawah
.
.
Kalau kejayaan tu jalan ceritanya manis, syok, best ja, apakah kenangan dan dimana manisnya usaha kejayaan yang kamu usahakan. Kan?๐Ÿ˜‡. .
.
.
Jadi, hati kita jangan jadi macam BISKUT,๐Ÿช๐Ÿช RAPUH sangat, jom SEMANGAT. ๐ŸŒนberjuang sampai jadi. ๐Ÿ™Œ
.
.
For Business Purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #businessacademy360 #busymakingmoney #businessonline #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #studentslife #studentberpendapatan #lifestlye #likeforfollow #likeforlike #igersmy #ignorethehaters #brunei #singapore #malaysia

HAKAK AND HABANG2 MOTIVATOR๐Ÿ˜Ž
.
.
.
Bila kita nak lakukan sesuatu, kita perlukan sesuatu yg akan memotivasikan semangat kita supaya kita boleh bertindak sehingga sesuatu itu menjadi.
.
Seperti korang berbisnes. Motivasi diri perlu ditahap yang maksima. Sebab ada masa semangat kita jatuh disebabkan rejection, kritikan dan mcm mcm unsur negatif.
.
Jadi siapa yg tgk bisnes sis tapi tak pernah rasa semangat nk buat, yang mana sis mampu membantu korang menghasilkan income berkepuk kepuk. Jadi boleh lah korang set berjumpa ngn sis face to face jika kita berdekatan๐Ÿ˜Š.
.
Sis perlukan org yg sepantas kilat whatsapp sis. Yang sepantas kura kura, bye bye ๐Ÿ‘‹
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #tekniksemakphone #projectincometurbo #syukurselalu #rezekiallahbagi #retireyoung #retirerich #ignoreit #leaveit #takeit #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #syazapunyer #buadsaja #buatdapat #buaddapattakbuadtakdapat #igersmy

MOST RECENT

Petang2 aceni makan ni okey gak en ? makanan jaa dapat hilangkan segala tekanan huhu. hmm, sapa nk teman saya makan? jomm. nak mengubati hati yg tengah lara ni ๐Ÿ˜Œ. jom jomm ๐Ÿ’ƒ
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#makanpetang #royalbusinessschool #businessacademy360 #businessonline #buangduitbuatduit #busymakingmoney #lifestlye #studentslife #studentberpendapatan #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #syukurselalu #igersmy #ignorethehaters #malaysia #singapore #brunei #sapotmember

KENAPA SWEET SANGAT NIE ???
.
.
.
.
Duit adaa automatic jiwa akan berseri-seri...tp sekarang duit keluar macam air paip sahaja..jika tidak ditutup sekarang maka akn kehabisan kelak..
.
tapi saya pandai untuk tutup paip itu dengan bersama #royalbusinessschool & #businessacademy360. nak tahu bagaimana hnya menggunakan #tekniksemakphone sahaja saya dapat menambah air yang keluar dari paip itu tadiii๐Ÿ˜
.
nak tahu bagaimana???meh pm...ada special offer menanti u guys ๐Ÿค™๐Ÿป
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #busymakingmoney #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #studentslife #studentberpendapatan #lifestlye #likeforlike #likeforfollow #igersmy #ignorethehaters #brunei #singapore #malaysia

Jom geng2 hakak lepas ni gi sini ๐Ÿ’ƒ. Korang belanja eh ๐Ÿ˜makan sampaii kembungg ๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป๐Ÿ‘ป. haaa, guys makan apa hari ni ?๐Ÿ™Š. .
.
Dah malam ni takelok makan berat berat taw. jgn follow cara sis makan, tp boleh follow mcm mana sis dpt sponsor by #royalbusinessschool ๐Ÿ˜Ž. First come first serve!
.
.
For business puspose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#businessacademy360 #dinner #royalbusinessschool #roadto5figure #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #syukurselalu #studentslife #studentberpendapatan #lifestlye #igersmy #malaysia #singapore #brunei

RAPUH. .
.
.
.
.
Kadang2 kita mudah terkesan dengan rasa๐Ÿ˜• down, sama, sis pon mengalami nya juga, sehingga susah nak move on. Dalam mengejar impian yang kita usahakan, pasti byk kritikan2 dan penolakan yg diterima. ๐Ÿ˜ข
.
.
Tapi, sampai bila kita nak down, Betul? ๐Ÿ˜€In that moment, ambil semuanya dan tukar tanggapan negative anda kpd positive๐Ÿ˜. Memang sakit, sedih, hilang semangat, dan sebagainya. Tapi persoalannya sampai bila!๐Ÿ˜Ž
.
.
๐Ÿ˜ŽJutawan Coach Adi pernah berkata, "its not a REJECTION, but a REDIRECTION to success.
Org yang berjaya,adalah org yang BERDARAH dari atas smpai bawah
.
.
Kalau kejayaan tu jalan ceritanya manis, syok, best ja, apakah kenangan dan dimana manisnya usaha kejayaan yang kamu usahakan. Kan?๐Ÿ˜‡. .
.
.
Jadi, hati kita jangan jadi macam BISKUT,๐Ÿช๐Ÿช RAPUH sangat, jom SEMANGAT. ๐ŸŒนberjuang sampai jadi. ๐Ÿ™Œ
.
.
For Business Purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #businessacademy360 #busymakingmoney #businessonline #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #studentslife #studentberpendapatan #lifestlye #likeforfollow #likeforlike #igersmy #ignorethehaters #brunei #singapore #malaysia

Macam #calonmenantumakawak tak ?๐Ÿ˜๐Ÿ™ˆ๐Ÿ’•
.
.
.
.
Hehe tak da laa saja jaa bergurau petang2 nii.. saya nak share sikit nii
.
.
๐ŸŽฏBETWEEN B AND D IS C ๐ŸŽฏ
.
๐Ÿคน๐Ÿปโ€โ™‚๏ธDalam banyak-banyak huruf dari A hingga Z, ada huruf B, C dan D. ๐ŸŽญBegitu dekatnya huruf B dan D, hanya dipisahkan oleh satu huruf iaitu C.
Apa maksudnya?
.
๐Ÿคน๐Ÿปโ€โ™‚๏ธB ialah kelahiran (birth) dan D ialah kematian (death). Hidup dan mati ini terlalu rapat. Seolah-olah ia dipisahkan hanya dengan satu huruf. ๐ŸŽญJadi, apa maknanya huruf C?
.
๐Ÿคน๐Ÿปโ€โ™‚๏ธC ialah pilihan (choice). Hidup adalah pilihan untuk kita pilih bagaimana kita hendak mati dan meninggalkan dunia ini.
.
๐ŸŽจBuatlah pilihan paling baik ketika hidup dalam meniti segala segi dalam diri kita untuk mengecapi kehidupan yang paling baik selepas kita mati...
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #businessacademy360 #businessonline #busymakingmoney #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #studentslife #studentberpendapatan #lifestlye #buaddapattakbuadtakdapat #buatsaja #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #relax #singapore #malaysia #brunei #igersmy #likeforfollow #likeforlike

[EH, MUKA TU SENGIH SEMACAM JA๐Ÿ™ˆ]
.
.
.
Ada jodoh lalu mungkin hihi. Jangan perasan sangat sis๐Ÿ™. Okay la kat sini saya nk tanya. Pernah tak korang terfikir, life korang ni mcm mana sebenarnya eh? .
.
Hmm, sis nak sharing sikit la petang ni. Saya selalu pikir, life saya ni macam mana eh? Dari baby pastu sekolah, masuk u, kerja, kawen. Then? Mati? Centu ja? Ish, lifelessnye hidup aku ๐Ÿ˜ง. Haa, part yg keja tu. Nak keja apa eh? Ekonomi dunia skrg makin teruk. Company skrg bersepah buang pekerja mcm tu ja? Habistu, aku nk kerja apa?
.
Haa, mmg byk la saya pikir. Dari kecik sampai besaq. Tapi skrg belum besaq lagi la. hehehe ๐Ÿ™ˆ. So kat situ saya terpikir la nak buat side income as a student. Dan alhamdulillah, saya nampak dah life saya macam mana. InshaAllah tak lifeless mcm yg saya fikirkan sebelum ni ๐Ÿ˜™
.
So, nak tahu mcm mana nak buat hidup awak tak lifeless? Jom, sy ajar. Jadi mcm saya. Jadi student dah ada duit sendiri ๐Ÿ˜Ž. Pm saya cepat. Saya ade hadiah istimewa utk 3 org terawal yg pm saya๐Ÿ˜
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #businessacademy360 #busymakingmoney #businessonline #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #roadto5figure #syazapunyer #syayoungentrepreneur #syayoungmillionaire #syukurselalu #lifestlye #studentslife #studentberpendapatan #takeit #buatsaja #chill #relax #likeforlike #likeforfollow #igersmy #singapore #brunei #malaysia

CUBA...............
.
.
.
.
.
.
belum cuba lagi dah give up.
belum masak lagi dah kata takjadi. belum belajar lagi dah kata susah . Hello gaisss! Sedarlah! .
.
Kalau asyik assume ja tanpa buat apa2 susah gak ๐Ÿ’†. So first thing, sebelum awk buat apa apa, awk kna cuba dlu. Contoh mcm masak, awk takyakin yg makanan awk tu akan jadi tp awk cuba dulu, betul tak? Dlm kelas, belajar. Awk konfirm ka awk pegi kelas, belajar, dgr lecturer mengajar, siapkan semua assignment, awk boleh dpt 4flat? belum tentu lagi tapi awk still cuba gak, try hard gak en? .
.
same goes in here. Awak nak buat bisnes tp still takut takut. cadangan saya, apa kata awk cuba dlu. taksalah utk mencuba right? kalau salah, kita betulkan. it's better late than never ๐Ÿ˜Ž. so, let's start with
#royalbusinessschool ๐Ÿ˜Ž
.
.
for more information, contact this number๐Ÿ‘‡
.
SYAZA
017-5767423
.
.
.
#royalbusinessschool #businessacademy360 #businessonline #retireyoung #retirerich #rezekiallahbagi #roadto5figure #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #takeit #ignorethehaters #chill #relax #buadsaja #buaddapattakbuadtakdapat #igersmy

HAKAK AND HABANG2 MOTIVATOR๐Ÿ˜Ž
.
.
.
Bila kita nak lakukan sesuatu, kita perlukan sesuatu yg akan memotivasikan semangat kita supaya kita boleh bertindak sehingga sesuatu itu menjadi.
.
Seperti korang berbisnes. Motivasi diri perlu ditahap yang maksima. Sebab ada masa semangat kita jatuh disebabkan rejection, kritikan dan mcm mcm unsur negatif.
.
Jadi siapa yg tgk bisnes sis tapi tak pernah rasa semangat nk buat, yang mana sis mampu membantu korang menghasilkan income berkepuk kepuk. Jadi boleh lah korang set berjumpa ngn sis face to face jika kita berdekatan๐Ÿ˜Š.
.
Sis perlukan org yg sepantas kilat whatsapp sis. Yang sepantas kura kura, bye bye ๐Ÿ‘‹
.
.
For business purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #tekniksemakphone #projectincometurbo #syukurselalu #rezekiallahbagi #retireyoung #retirerich #ignoreit #leaveit #takeit #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #syazapunyer #buadsaja #buatdapat #buaddapattakbuadtakdapat #igersmy

Happy nampak๐Ÿ˜........ .
.
.
.
Afternoon peeps!
.
tengahari ni sis nak share sikit ๐Ÿ˜Ž. Share psl apa? haa, nak share mcm mana awk nk dptkan keyakinan utk diri awk. mcm smlm sis dah gtaw, kalau nk yakin kita kena ada ilmu right? okay, utk hari ni, tips baru. Keyakinan akan dtg kat awak dgn cara melihat ๐Ÿ‘€. .
.
.
Lihat apa? tengok apa? haaa, kita tgk orang lain berjaya, ubah hidup dia, ubah lifestyle dia, semua tu la. Sis lagi bertambah yakin bila sis dpt tgk dgn mata kepala sendiri tntg kejayaan seseorag tu drpd mendengar. .
.
.
yela, kalau cakap, semua org boleh ckp, betul tak? so mcm sis, sis akan tgk sendiri la mcm mana org tu mula dri bawah. dari biasa biasa, dri takda papa, susah sng jatuh bangun dia macam mana, semua sis akan tgk. dan dgn cara ni la sis jadi lebih yakin nak berjaya mcm dia sbb sis rasa tercabar and rasa bersemangat ๐Ÿ˜Ž. Kalau dia boleh, aku tak kan takboleh?
.
.
For Business Purpose
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
SYAZA [017-5767432]
.
.
.
#royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #buadsaja #syayoungentrepreneur #syazapunyer #syayoungmillionaire #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syukurselalu #buaddapattakbuadtakdapat #igersmy

Morning guys โ›…๏ธ
.
.
Anda harus dapatkan tempat di setiap sudut walau dimana anda berada.
.
Jangan pernah memandang remeh tentang peluang yang kecil,
kerana pasti ada punca rezeki yang akan keluar.
.
Seperti anda masuk kedalam hutan, Bayangkan tiada seorang pn yang mampu menolong anda pada ketika itu. Tetapi hanya ada naluri dan gerak hati anda.
.
Percaya atau tidak, pada ketika itu anda terpaksa utk memaksa diri anda untuk membuat sesuatu,
Jadi ambil tindakan yang betul.
.
Jadi jangan jadi orang yg suka menoleh, Sebaliknya terus fokus apa yang kita impikan. Bukan tunggu utk berjaya, Tetapi Cari peluang utk dicuri,
.
Dalam kehidupan anda harus tahu ianya seperi dirancang dan ianya seperti perlumbaan. Jika anda terlambat, Orang lain tidak pernah menunggu kita, Mereka terus mengejar dan terus mengejar impian mereka.
.
.
For business purpose
SYAZA
017-5767432 (ws/call)
.
.
.
#morning #royalbusinessschool #roadto5figure #businessacademy360 #businessonline #ba360crown #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #buaddapattakbuadtakdapat #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syukurselalu #lifestlye #studentlife #igersmy

Permulaan business memang susah sebab kita takda asas dalam bidang yang baru kita ceburi. Kita nak set up business kita, nak dptkan networking, nak dapat rentak business tu dan sebagainya.
.
Logik kita sekolah dulu masa darjah 1 nak belajar matematik susah, payah sampai tension. Sebab benda tu benda baru dalam hidup kita. Tapi sampai darjah 6 kita guna, sampai spm kita guna dan sampai sekarang kita still lagi guna betul tak ?. Mahir tak ? Dah biasa tak dengan matematik ?
.
Sama macam bisnes yang kita cuba-cuba untuk buat, baru bermula. Permulaan memang susah. Nak kena bertahan at least 5 tahun. Baru dapat rentak tentang business kita. Tak kesah bisnes apa apa. Kena tahu skill dalam business. Baru kita akan kuasai dan mahir bidang tu.
.
Salah ? Gagal ? Silap ?. Biasa la tu. Sedangkan matematik yang dah belajar lebih 10 tahun pun sekarang pun kita kadang-kadang salah kira. Apatah lagi business yang kita baru start dalam setahun, sebulan, seminggu betul tak ?
.
.
For business purpose
SYAZA
( 0175767432 ) .
.
.
#businessacademy360 #roadto5figures #royalbusinessschool #retirerich #retireyoung #recognitionday #rezekiallahbagi #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #setiacityconventioncentre #setiacitymall #igersmy #likeforlike

Trend Maker Inc. Limited Recognition Day 2017 ๐Ÿ˜Ž
" PRESTIGE "
.
.
Mari kita raikan kejayaan mereka yg berjaya dalam platform bisnes ni ๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰ kejayaan bermula daripada satu titik mula ~ insya'allah suatu hari nanti ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ kita sama sama di atas pentas jutawan.. .
.
SYAZA
0175767432 ( ws/call )
.
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #roadto5figures #retirerich #retireyoung #syazapunyer #syayoungentrepreneur #syayoungmillionaire #recognitionday #likeforlike #igersmy

Hey u olls๐Ÿค™๐Ÿป korang buad apa tu ? hihi. hakak sekarang dah ready untuk event โœจ jom teman hakak. Saya lanje ๐Ÿ˜„
.
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #roadto5figures #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #syukurselalu #retireyoung #retirerich #rezekiallahbagi #recognitionday #ba360 #moneyfreedom #lifefreedom #timefreedom #igersmy #likeforlike

Selamat pagi ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ™Œ๐Ÿป
Apa kita buat pagi ni? .
1. Terus sambung tido & bermimpi
2. Terus kerja & kejar impian jadi kenyataan
.
.
Setiap manusia ada pilihan, lain pilihan lain hasil, semoga Allah permudahkan segala urusan kita hari ni ๐Ÿ‘Œ
.
.
.
#selamatpagi #royalbusinessschool #businessacademy360 #syukurselalu #syazapunyer #syayoungentrepreneur #syayoungmillionaire #retirerich #retireyoung #recognitionday #igersmy #likeforlike

Misi 2017๐Ÿ˜ฝ
.
.
.
Pasti setiap orang mempunyai misi baru untuk dicapai. Misi yang pasti lebih besar dari tahun sebelum nya. Semua mengharap sesuatu yang lebih besar untuk tujuan hidup masing-masing.
.
Mungkin harini hanya terlintas difikiran untuk dapatkan itu ini pada tahun 2017 ini. Tapi seperti tahun sebelum nya, kebanyakannya tidak menjadi. Mengapa?
.
Semua ini akan lengkap kalau disertakan dengan TINDAKAN. Bukannya sekadar rancangan dan angan-angan. Untuk bertindak perlukan orang yang boleh mengajar kita satu persatu untuk memulakan satu perjalanan. In Syaa Allah berjaya.
.
for business purpose
SYAZA
017.5767.432 .
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #roadto5figures #retireyoung #retirerich #rezekiallahbagi #studentlife #sideincome #syukurselalu #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #uitm #unikl #uia #unisel #uniten #ukm #uthm #uum #unimap #unimas #ums #kptm #cucms

SUSAH NAK MOVE ON!!! .
.
.
Jika anda selesa dengan kedudukan anda sekarang anda akan gagal di masa hadapan.cubalah untuk keluar dari kepompong keselesaan anda baru anda akan berjaya
.
Nntikan #projekusahawanonline17 | berniaga hanya dari rumah | menggunakan media sosial bersama #businessacademy360 | menggunakan #tekniksemakphone .
saya mencari 3orang terawal pm utk bersama2 saya mencapai impian dengan modal serendah RM370 sahaja.
.
for business purpose:
๐Ÿ“ฑ Callย me ๐Ÿ“ฑ
.
SYAZA
017.5767.432
.
.
#businessacademy360 #ba360crown #retirerich #retireyoung #rezekiallahbagi #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #upm #usm #uitm #unimap #uthm #kptm #kelantan #kedah #johor #sabah #sarawak #ba360lifestyle #tekniksemakphone

"if you do tomorrow what you did today, you will get tomorrow what you got today"
.
Jika anda buat perkara yg sama esok mcm harini, awk akan dpt harini, so teruskan buat perkara yg berbeza jgn ulangi hidup anda 10 tahun dari skrng sama seperti orang lain, anda dilahirkan istimewa dan special...BE UNIQUE ! ๐Ÿ˜ป
.
.
for business purpose
SYAZA
017.5767.432
.
.
#motivation #trainer #selamatpetang #royalbusinessschool #roadto5figures #businessacademy360 #retireyoung #retirerich #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #sideincome #hatersgonnabehate #likeforlike #igersmy #lifestyle

[STUDENT NAIK KEPALA! ]
.
.
Haihh student zaman skrg ni, suka betul naik kepala ๐Ÿ˜Œ. Tapi yg penting bukan kami yee . Hahaa . Pagi ni sis ada plan baru dgn partner sis . Plan apa tu? ๐Ÿ˜
.
.
Haaa, kalau nak tahu, planning yg kami tgh bincang ni mmg gilaยฒ dasyattt. Takpernah terpikir dek studentยฒ yg sebaya kitaorang๐Ÿ’†. Serious talk! Planning ni akan buat awakยฒ semua terpegun, tergamam dan terdiam . Ishhh , bapakk la ๐Ÿ˜Ž
.
.
So , nak tahu ape planning kami ni? Jomm , pm saya ๐Ÿ˜. Sy ada offer gilaยฒ utk 5 org terawal yg ws saya . Ishh , dah la dpt offer, dpt planning lagii . Aduhhh dasyattt sgt ni ๐Ÿ˜–. Haa , cepatยฒ ws sis. First come first serve! ๐Ÿ˜†
.
.
๐Ÿ“žย SYAZA ( 0175767432 )
.
#businessacademy360 #royalbusinessschool #newplan #newmodule #newproject #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #retirerich #retireyoung #RezekiAllahBagi #iiumkuantan #iiumgombak #uitm #uum #umk #ukm #upm #melaka #johor #kuantan #pahang #dubai #singapore #indonesia

Salam maghrib ๐Ÿ˜Œ
.
PERNAH TAK...
.
.
.
Hampa tgk, orang buat bisnes apa2, mcm best ja, mcm senang ja.. tgk hasilnya beribu riban, kan? Meh sini hakak bagitau something. Hampa pernah ada rasa mcm nak buat. Bila tang modal, hampa pikir dua tiga puluh ratus kali. Hampa rasa orang yg hampa perati tu kan, dulu agak2nya dia bermula mcm hampa ka ? Dok pikir pikir pikir, kalau tak kesudah memikirnya, mungkin dia dah dgn hampa sekarang, masih sedang berfikir fikir๐Ÿ˜.
.
.
So, jika hampa dah ada modal, jgn fikir. Buat tindakan terus, sbb apa, byk lagi hampa akan terpikir lepas hampa join. Hampa akan berpikir pikir nak beri komitmen pulak lepas tu. Dah bermula, berpikir pikir lagi. Jadi, buang benda yg boleh berpikir pikir. Tak kesudah hampa memikir mikirnya. Jalan terus, jgn toleh kiri kanan depan belakang. Kejayaan dan impian hampa sentiasa dihadapan utk org yg tak berfikir fikir dan jalan terus.
.
Jadi peluang yg hakak offer dalam #BusinessAcademy360 pun tak pernah memikir mikir bila hampa akan join. Offer di sini, utk org yg tekad nak berjaya dan hakak sendiri dah buktikan ๐Ÿ’ช๐Ÿป๐Ÿ˜ค
.
.
So, hakak memerlukan 3 orang sahaja hari ni, utk orang yg nak betul betul bertindak utk berjaya besama hakak. Masa lain, sory lah kalau tak berapa nak layan sgt. Masa hakak tak tentu taw ๐Ÿ˜
.
business purpose
SYAZA
017.5767.432 .
.
#businessacademy360 #roadto5figures #royalbusinessschool #retireyoung #retirerich #RezekiAllahBagi #SyukurSelalu #sideincome #syazapunyer #syayoungmillionaire #syayoungentrepreneur #igersmy #likeforlike #buadsaja #salammaghrib

Most Popular Instagram Hashtags