[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#syawal2017

99209 posts

TOP POSTS

tq syg2ku dtg raya rumahh..😍happy naww taw...dr kck bekwn smpai laa ni..
#bestfrendsforever#syawal2017

Preparations......for my open house 🏑.....
#rayakansebulan
#syawal2017

Lakukan hal-hal yg bermanfaat baik bagi diri kita sendiri ataupun orang lain, niscaya kebahagiaan & ketenangan tidak jauh dari hati kita. o:)
#besut #bijok #lawo #syawal2017

nie pulak my closedfrenz kat uitm shah alam time degree...muka2 accountant berjaya -setia smpai skrg 😊 im proud of uols -missing others...n ada lagi yg geng2 uitm shahalam tp x sempat ambik gmbr dah hjg2..hihi tq 4 coming...seriouslyy im happy... 10 years friendship n still counting...😚😚 #yesmybzhusbandinthepix #syawal2017 #openhouse -220717 @asyidasidek @mimie_karim aji @fatimahjasni

29 Shawwal 1438☺️🌸 #syawal2017

Rumah Terbuka . Berkumpul lagi kami disini . Terima kasih kepada tuan rumah dan semua .
#lsah #lesahgen7 #legasisheikhabdulhamid #lesah #syawal2017

MOST RECENT

Serunding Anak Teruna! Serunding Sedap Melampau!

Its a Local πŸ‡²πŸ‡ΎFood with International Taste 🌎
Superb Authentic Serunding From Kelantan
Good food @ reasonable prices. Place your order now πŸ“±0196666372 (Whatsapp) πŸ“Ayam 100g - RM10
πŸ‚ Daging 100g - RM10
🐟 Ikan 150g - RM10

#serundinganakteruna #dapurbenmohamad #kerepeksaycheese #serunding #serundingmurah #serundingsedap #serundingsedapmelampau #serundingmalaysia #sayajualserunding #serundingkelantan #serundingkelantan #serundingayam #serundingdaging #serundingikan #bazarpaknil #sayajual #igshop #neelofa #noradanish #jannanick #raya2017 #puasa2017 #syawal2017 #ramadhan2017 #kuihraya #terlajaklaris #ruangrezekihanania

Serunding Anak Teruna! Serunding Sedap Melampau!

Its a Local πŸ‡²πŸ‡ΎFood with International Taste 🌎
Superb Authentic Serunding From Kelantan
Good food @ reasonable prices. Place your order now πŸ“±0196666372 (Whatsapp) πŸ“Ayam 100g - RM10
πŸ‚ Daging 100g - RM10
🐟 Ikan 150g - RM10

#serundinganakteruna #dapurbenmohamad #kerepeksaycheese #serunding #serundingmurah #serundingsedap #serundingsedapmelampau #serundingmalaysia #sayajualserunding #serundingkelantan #serundingkelantan #serundingayam #serundingdaging #serundingikan #bazarpaknil #sayajual #igshop #neelofa #noradanish #jannanick #raya2017 #puasa2017 #syawal2017 #ramadhan2017 #kuihraya #terlajaklaris #ruangrezekihanania

Chill out stress less ! πŸ’ Dah 2017 malas dahh nak tiup-tiup bawal bagi jadi πŸ˜‚ tudiaaa tolak sikit je hujung jari terus jadi !!!!
.
.
.
Penangan #MNCpeony habis rembat semua warna sebab confirm dah tak payah inner πŸ‘πŸ‘ + mudah bangett dehh nak bentuk kat muka 😍
.
.
.
LIMITED + EXCLUSIVE MATTE SATIN no restock dah dan tak jumpa di pasaran tau ! Oppsss satin ni bukan jenis panas tau ! No no no sejuk je
.
.
.
JIMAT RM 20 ! #MNCpeony hanya RM 79 ! (Asal RM 99 tau)
.
.
Berkenan #MNCpeony laju-laju terus klik link di Bio (terus ke whatsapp team tanpa perlu save nombor) atau whatsapp/telegram 0193182669 .
.
Atau tinggal no awak pun boleh 😊
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#hijab #hijablabuh #tudung #tudunglabuh #tudungraya #bawallabuh #bawalbidang60 #bawalbidang50 #squarescarf #bawalsatin #ggv #uswahagent #uswahbbb #stylishmuslimah #koleksiraya2017 #printedbawal #raya2017 #syawal2017 #uswahselangor #tudungbidang55 #bawalbidang55 #bawalsatinbidang55 #bawalekslusif

Dayana Top

Price : RM55 SM / RM60 SS
.
πŸ’ž Free size ( S fit to L )
πŸ’ž Material cotton linen
πŸ’ž 1 set dengan inner putih

Ukuran :
Bahu 15"
Dada 38"
Labuh baju 25"
Inner standard free size

PLS TAKE NOTE : Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Whatsapp / Telegram
+60149052484 (Zuera)

#dayanatop #jacketmurah #kurungraya #kurungcantik #kurungmoden #kurunghot #koleksiraya #riangraya #syawalmulia #syawal2017 #aidiladha #harirayahaji #akikah #bridesmaid #weddingday #dulanggirls #nikah #kahwin #malaywedding

Dayana Top

Price : RM55 SM / RM60 SS
.
πŸ’ž Free size ( S fit to L )
πŸ’ž Material cotton linen
πŸ’ž 1 set dengan inner putih

Ukuran :
Bahu 15"
Dada 38"
Labuh baju 25"
Inner standard free size

PLS TAKE NOTE : Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Whatsapp / Telegram
+60149052484 (Zuera)

#dayanatop #jacketmurah #kurungraya #kurungcantik #kurungmoden #kurunghot #koleksiraya #riangraya #syawalmulia #syawal2017 #aidiladha #harirayahaji #akikah #bridesmaid #weddingday #dulanggirls #nikah #kahwin #malaywedding

Dayana Top

Price : RM55 SM / RM60 SS
.
πŸ’ž Free size ( S fit to L )
πŸ’ž Material cotton linen
πŸ’ž 1 set dengan inner putih

Ukuran :
Bahu 15"
Dada 38"
Labuh baju 25"
Inner standard free size

PLS TAKE NOTE : Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Whatsapp / Telegram
+60149052484 (Zuera)

#dayanatop #jacketmurah #kurungraya #kurungcantik #kurungmoden #kurunghot #koleksiraya #riangraya #syawalmulia #syawal2017 #aidiladha #harirayahaji #akikah #bridesmaid #weddingday #dulanggirls #nikah #kahwin #malaywedding

Dayana Top

Price : RM55 SM / RM60 SS
.
πŸ’ž Free size ( S fit to L )
πŸ’ž Material cotton linen
πŸ’ž 1 set dengan inner putih

Ukuran :
Bahu 15"
Dada 38"
Labuh baju 25"
Inner standard free size

PLS TAKE NOTE : Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Whatsapp / Telegram
+60149052484 (Zuera)

#dayanatop #jacketmurah #kurungraya #kurungcantik #kurungmoden #kurunghot #koleksiraya #riangraya #syawalmulia #syawal2017 #aidiladha #harirayahaji #akikah #bridesmaid #weddingday #dulanggirls #nikah #kahwin #malaywedding

Dayana Top

Price : RM55 SM / RM60 SS
.
πŸ’ž Free size ( S fit to L )
πŸ’ž Material cotton linen
πŸ’ž 1 set dengan inner putih

Ukuran :
Bahu 15"
Dada 38"
Labuh baju 25"
Inner standard free size

PLS TAKE NOTE : Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Whatsapp / Telegram
+60149052484 (Zuera)

#dayanatop #jacketmurah #kurungraya #kurungcantik #kurungmoden #kurunghot #koleksiraya #riangraya #syawalmulia #syawal2017 #aidiladha #harirayahaji #akikah #bridesmaid #weddingday #dulanggirls #nikah #kahwin #malaywedding

Dayana Top

Price : RM55 SM / RM60 SS
.
πŸ’ž Free size ( S fit to L )
πŸ’ž Material cotton linen
πŸ’ž 1 set dengan inner putih

Ukuran :
Bahu 15"
Dada 38"
Labuh baju 25"
Inner standard free size

PLS TAKE NOTE : Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Whatsapp / Telegram
+60149052484 (Zuera)

#dayanatop #jacketmurah #kurungraya #kurungcantik #kurungmoden #kurunghot #koleksiraya #riangraya #syawalmulia #syawal2017 #aidiladha #harirayahaji #akikah #bridesmaid #weddingday #dulanggirls #nikah #kahwin #malaywedding

Leany Jacket

Harga : RM45, FREE POS

Free size : fit S to M

Material: Cotton spandex
.
πŸ’ž Tidak panas dan tidak jarang
sgt2 selesa dipakai
πŸ’ž Warna yg cantik dan menarik. Tampak exclusive
πŸ’ž Butang sekadar hiasan tak boleh tutup
πŸ’ž Lengan quater
πŸ’ž Top jacket yg sangat2 bergaya dan exclusive, boleh digayakan dengan sleeveless blouse atau dress

Detail ukuran:

Bahu 13'
Dada 36'-38'
Armhole 16'
Panjang Tangan 18'
Pinggang 32'
Labuh baju depan 16'
Labuh baju belakang 19'

PLS TAKE NOTE : Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Whatsapp / Telegram
+60149052484 (Zuera)

#leanyjacket #jacketmurah #kurungraya #kurungcantik #kurungmoden #kurunghot #koleksiraya #riangraya #syawalmulia #syawal2017 #aidiladha #harirayahaji #akikah #bridesmaid #weddingday #dulanggirls #nikah #kahwin #malaywedding

Leany Jacket

Harga : RM45, FREE POS

Free size : fit S to M

Material: Cotton spandex
.
πŸ’ž Tidak panas dan tidak jarang
sgt2 selesa dipakai
πŸ’ž Warna yg cantik dan menarik. Tampak exclusive
πŸ’ž Butang sekadar hiasan tak boleh tutup
πŸ’ž Lengan quater
πŸ’ž Top jacket yg sangat2 bergaya dan exclusive, boleh digayakan dengan sleeveless blouse atau dress

Detail ukuran:

Bahu 13'
Dada 36'-38'
Armhole 16'
Panjang Tangan 18'
Pinggang 32'
Labuh baju depan 16'
Labuh baju belakang 19'

PLS TAKE NOTE : Warna pada gambar mungkin 10% berbeza dgn real disebabkan effect lighting semasa photoshoot dan effect lighting cahaya matahari.

Whatsapp / Telegram
+60149052484 (Zuera)

#leanyjacket #jacketmurah #kurungraya #kurungcantik #kurungmoden #kurunghot #koleksiraya #riangraya #syawalmulia #syawal2017 #aidiladha #harirayahaji #akikah #bridesmaid #weddingday #dulanggirls #nikah #kahwin #malaywedding

Most Popular Instagram Hashtags