#syawal2016

86710 posts

TOP POSTS

awek jumpa setahun sekali , Tq nia 😘
#syawal2016

One photo with the one and only lawyer 'buruk' of the company. #syawal2016

Last Syawal with my late mother 😭😭. Happy Birthday Mak. Semoga Mak tenang di sana. Fatin sayang & rindu Mak sangat2! Al-Fatihah Mak.
#birthdaymak#mymom#theoneandonlymom#dalamkenangan#syawal2016

Why so serious 😼😼#syawal2016 #selfie #makeupshowoff #motd #potd

More Power. More Beauty.
Cekrek oleh : @ohkutin
⚫
⚫
⚫
#hijabersindonesia #hijabbandung #muslimahindonesia #ootdlebaran #syawal2016

Gud luck ar exam😘#adroit #spm2k16 #lastyear #syawal2016

Last Open House for syawal 2016 ..Terima kasih kerana menjemput.. juadah yg disajikan mmg terbaik kwn nora bgi awak 5 bintang..kepada member lain klu nk lepak makan minum kat danau kota damansara singgah la ke Restoran Cawan gerenti puas hati..heee nasib @addy_enzo suggest selfie ada la gambar utk dibuat memori hajat kau dh termakbul hadi suka la tu jgn asyik menatap je gambar ni 24 jam control skit eh..hahaa @farhanaku_ ni dh lama x jumpa semenjak sekolah rendah x sangka masih ingat lgi..oh ye aq kan budak paling comel time kat sekolah rendah dulu siapa x kenal x gitu nora?? hahaha #perasan #rayakansebulan #syawal2016 #childhoodfriends #RestoranCawan

MOST RECENT

Itu pun gambar boss kami 😊. Lepas ini akan byk post gambar boss 😊. Sebab page reendesign ini lama tak active . Now new marketing mengambil alih utk New Branding and Design, Coming soon. Baju bungga Batik berwarna chocolate itu dari kain tudung, boss kami design buat pembaharuan jadi blouse utk di pakai Raya atau di pakai Casual #Repost @__syahreen__ (@get_repost)
・・・
Syawal Day 5 , Today baru ada mood nak keluar beraya 😊😊😊. Alhamdulillah dah rasa better cuma batuk je belum sembuh πŸ˜”πŸ˜”πŸ˜”. Raya tahun ini baju raya byk colour chocolate/brown . Sebab nak lain dari lain hehehe . Happy weekend all , and have a safe drive from kampung halaman ke rumah memasing . Kalau mengantok kat hightway tue stop minum redbull ke or makan makanan pedas or asam , sure bangun !! Or ajak org dlm kerete berborak sesama . Have a safe journey semua πŸš—πŸš‡πŸšƒπŸš…πŸš†πŸš’πŸšŒπŸš #syawal2016 #ootdraya #feelhappy #alhamdulillah

Last Syawal with my late mother 😭😭. Happy Birthday Mak. Semoga Mak tenang di sana. Fatin sayang & rindu Mak sangat2! Al-Fatihah Mak.
#birthdaymak#mymom#theoneandonlymom#dalamkenangan#syawal2016

#TB syawal 2016 masa Abg Iman 7 tahun.raya kat sekolah..pic ni je yg mama dpt dri cikgunya..thanx Cikgu
#teamgrey
#syawal2016
#abg7y

Me and my cousin caca
#instakids
#syawal2016
#malaysiankids

Most Popular Instagram Hashtags