#syampoo

7863 posts

TOP POSTS

@eykasulaiman
@eykasulaiman

N R H A I R C A R E

FAQ

1- Shampoo ini boleh untuk rambut jenis apa? ✔Shampoo ini boleh digunakan untuk semua jenis rambut.

2- Shampoo ini boleh untuk masalah rambut apa? ✔ Masalah rambut gugur hampir botak
✔ Masalah kelemumur teruk
✔Masalah rambut kering / bercabang /kasar
✔ Masalah rambut berbuah/ berbau
✔Masalah kulit kepala gatal gatal
✔ Masalah rambut berminyak
✔ Masalah rambut tidak subur atau lambat panjang
✔Masalah rambut nipis

3 - Berapa harga dan berapa banyak set yang ada? ✔Ada 2 jenis set iaitu Combo set (Shampoo, conditioner, hairmask & vitamin hair serum) dan Basic set (Shampoo & Conditioner)
✔Harga bagi Basic set hanya RM68 tidak termasuk postage. Bagi Combo set pula hanya
RM118 tidak termasuk postage.
4 - Berapa kuantiti dan berapa lama boleh tahan? ✔Shampoo 300ml. ✔Conditioner 300ml.
✔Hair mask 200ml . ✔Serum 20biji.
✔ketahanan mengikut kekerapan pengunaan dan panjang rambut. Mostly boleh tahan dalam 2bulan lebih.

5- Adakah product ini halal? ✔Ya product ini dijamin halal 100%

6- Apakah ingredient dalam shampoo ni? ✔100% Herbs and Argan oil

7- Adakah product ini berkesan? ✔Tentu sekali ya! Boleh lihat testimoni kami yang telah berjaya cantik dan memiliki rambut sihat dengan NR HAIR CARE
#NRhaircare #syampoo #conditioner #hairgoals #hairset #haircare #zackzainefer #zackvideo #zackreview

Jangan lupa guna syampu Clear.
#clear #syampu #syampoo
#goodiebag

Aku? jadi duta syampoo lain? 🍃 hahahahhah

#syampoo #ecogreenpark #batu #malang #vacation

Set Madian Marine Essence yang makin menular..
Jangan lepaskan peluang.. satu keluarga 1 set..
#syampoo #toothpaste #bodywash #beautybar

Tanah liat atau Clay adalah zat yang sangat bersih. .
Dapat menghasilkan suatu jenis antibiotik yang mampu membunuh bakteria yang tidak dapat dibunuh dengan antibiotik lain. .
.
Visuci dengan dengan Active Enzyme Clay(enzim tanah) terbukti di makmal perubatan mampu membunuh keseluruhan bakteria ganas yg dibawa drp najis Mughallazah (najis berat).
.
Kaya dengan mineral semulajadi seperti vitamin A & C yang menambah seri kulit dan dapat mensucikan tempat yang terkena najis berat.(Samak). Lindungi keluarga anda.
Kenapa pilih syubhah, kalau dah ada visuci😊

Jom dapatkan visuci dengan harga promosi Ramadhan.
Pm/dm/whatsapp 0134259945

#visuci #visucimalaysia #visucistokisklang #heroseorangcinderella #produkkecantikanmurah #produkhalal #sayajual #produkmuslim #sahsamaksertu #halalmalaysia #syampoo #skincarehalal #bodylotionhalal #muslimahattire #sucidanhalal #jubahmurah #kosmetikmurah #ekzema

WHAT'S SO GREAT ABOUT ARGAN OIL?? One of the main reasons that argan oil is so healing, is that it is rich with vitamin A and vitamin E. However, argan oil is also packed with anti-oxidants, Omega-6 fatty acids, and linoleic acid.
Research shows that when applied to skin, it eases inflammation while moisturizing the skin. AND PURE Argan oil from Secretleaf are going to give all the benefits for you😘😘 #secretleaf #mysecretleaf #arganoil #syampoo #skincare #naturalskincare #arganoilmorocco

😍😍😍😍😍😍Uoools!! Dah gaji kan??? Jom reward kn diri dengan set penjagaan diri, make up mesra wudhuk,.
.
Mudah je nak pinang produk nurraysa.. tekan link ni www.wasap.my/60102715838 .
#nurraysa #nurraysamelaka #nurraysabeauty #ajimaura #terapiinstagram #dropship #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #like4like #likeforlike #bazarpaknil #mybazar #mdec
#promosi #merdeka #merdekasale #lipstick #eyeliner #syampoo #mascara #cosmetic #mesrawudhu

MOST RECENT

Jangan lepaskan peluang dapatkan Sephia argan oil by Janna Nick 💕
.
Hanya RM39.90 tidak termasuk postage

KHASIAT :
1. Pelembap untuk kulit kering
2. Merawat tona kulit tidak sekata
3. Melindungi & menyembuhkan masalah kulit
4. Menganjalkan kulit
5. Menghilangkan kesan sunburn
6. Pelembap bibir
7. Anti-oksida
8. Anti-penuaan
9. Mengurangkan stretch mark
10. Merawat kaki, tangan & kuku
11. Meluruskan rambut
12. Menggalakkan pertumbuhan rambut
13. Memberi sinar semula jadi pada rambut
14. Mengurangkan bau badan
15. Digunakan sebagai minyak wangi
16. Merawat tumit kaki retak
17. Merawat rambut
18. Sebagai minyak urut
19. Merawat cuticles kering
20. Penanggal make up
21. Mengurangkan kesan parut
23. Selamat untuk bayi & kanak-kanak
24. Lelaki & perempuan boleh guna
Dan banyak lagi kegunaannya 👍😍
.
Berminat? WhatsApp 0127977432

#sayajual #SephiaByJannaNick #sephiaMY #teamsephia #BazaarPaknil #bazaaronline #viral #visitmyig #JannaNick #ArganOil #syampoo #sephiarayacombo #sephiaxjovian #sephia #AdahCollections #adahcollectionscustomerfeedback #sephiareview #SephiaFeedback

MERDEKA SALES 25 JULY - 31 OGOS !!
.
.
.
Banyak kelebihan Sabun Collagen Nurraysa. Beribu testimoni berjaya! Kenapa ambil satu? Grab sekali 3 kotak !! Boleh tahan sehingga 6 bulan uolls!! Jimat caj postage 😏.
.
.
.
👆👆
Sabun Nurraysa Collagen

Kelebihan:
- Dapat Merawat Jerawat.
- Memudarkan Parut Jerawat.
- Menghilangkan Jeragat.
- Merawat Kulit Rosak.
- Melegakan Gatal2.
- Merawat Panau.
- Membersih & Mencerahkan Kulit .
- Menganjalkan Kulit.
- Menjadikan Tona Kulit Sekata.
- Merawat Ruam (termasuk baby).
- Mengecilkan Pori-Pori.
- Melembapkan Kulit Wajah.
- Mengurangkan Kulit Berminyak.
.
.
.
SABUN COLLAGEN NURRAYSA BEBAS DARI BAHAN KIMIA BERBAHAYA SEPERTI MERKURI DAN HIDROKUINON. BOLEH DIGUNAKAN SEISI KELUARGA TERMASUK BAYI DAN KANAK KANAK. 100% ORGANIK!!!!
.
.
.
Harga asal utk 3 kotak RM 210.
PROMO HANYA RM 80 SAHAJA!!!!! Jimat RM 130 uolss!!! 😱
.
.
.
Whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

TESTIMONI SET MEKAP NURRAYSA.
.
.
.
Tak perlu mekap mahal mahal... tak perlu yang sarat sarat.. cukup hanya mekap yang ringkas dah nampak kesan yang cantik. Kulit nampak lebih muda , segar dan bermaya selepas menggunakan set mekap Nurraysa. .
.
.
Set mekap Nurraysa sangat selamat digunakan. Mesra wuduk. Senang digunakan dan ditanggalkan. Sesuai digunakan ketika melancong.
.
.
.
Anda nak kumpul koleksi set mekap Nurraysa? Jom whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Boleh bayangkan tak kita yang perempuan ni yang pakai tudung garu sampai macam ni?😱😱
Malu tau jom atasi masalah kelemumur dan kulit kepala gatal cepat!❤️
pm saya cepat 0122943843
#naturalproduct#bazaarpaknil#sutra#kualapilah#putrajaya#syampoo#kelemumur#kulitkepalagatal

😍😍😍😍😍😍Uoools!! Dah gaji kan??? Jom reward kn diri dengan set penjagaan diri, make up mesra wudhuk,.
.
Mudah je nak pinang produk nurraysa.. tekan link ni www.wasap.my/60102715838 .
#nurraysa #nurraysamelaka #nurraysabeauty #ajimaura #terapiinstagram #dropship #dropshipwanted #sayajual #sayapakai #like4like #likeforlike #bazarpaknil #mybazar #mdec
#promosi #merdeka #merdekasale #lipstick #eyeliner #syampoo #mascara #cosmetic #mesrawudhu

TESTIMONI SABUN COLLAGEN NURRAYSA.
.
.
.
Nampak sangat perbezaan kulit sis ni kan...jeragat hilang...kulit nampak lebih cerah , bermaya , dan awet muda. Penggunaan sabun collagen Nurraysa dengan konsisten insyaAllah dapat kesan yang sama spt testimoni yang berjaya.
.
.
.
SABUN COLLAGEN NURRAYSA BEBAS MERKURI DAN HIDROKUINON. SESUAI JUGA DIGUNAKAN UNTUK BAYI DAN KANAK KANAK. 100% DARI BAHAN ORGANIK DAN SEMULAJADI.
.
.
.
Promosi merdeka sedang berlangsung. Untuk order boleh whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Syampoo + Conditioner Kuda Caviar Original

PROMO SPECIAL
Harga sepaket 60rb
Syampoo aja @30rb
Condisioner aj @32rb

Yuuukkk Buruan diborong, no keep siapa cepat dia dapat
Wa 082132794929 pin D537853D

Manfaat Paket Perawatan Rambut Shampo dan Conditioner Kuda Caviar : -Menumbuhkan rambut 40% lebih cepat
-Mengurangi kadar minyak di kulit kepala
-Mencegah kebotakan
-Memperkuat akar rambut
-Menumbuhkan rambut2 baru sehingga jauh lebih lebat
-Memperbaiki kerusakan rambut (kering atau kusam atau bercabang) akibat catok dan cat
-Mengatasi rambut bercabang dan pecah-pecah
-Mengembalikan volume rambut
-Mencegah sekaligus Mengobati ketombe.

Menjanjikan rambut yang lebih sehat, kuat dan sehat bercayaha dalam 14 hari pemakaian.

Pemakaian secara rutin akan mengurangi rambut rontok dan patah hingga 93%, ketebalan secara elastisitas rambut juga akan bertambah.

Untuk hasil MAKSIMAL gunakan secara rutin setiap hari selama 3 bulan.

#caviarshampoo #perawatanrambut #kosmetiklengkap #kosmetiksolo #caviar #caviarconditioner #shampopenumbuhrambut #penumbuhrambut #kosmetikoriginal #kosmetikaman #kosmetikori #kosmetiktermurah #kosmetikterpercaya #jualkosmetik #syampokuda #syampoo #syampo #shampokuda #shampoo #shampookuda #rambutindah #rambutcantik #kosmetikmadiunmurmer #kosmetiklengkap #kosmetiktubanlamongangresik #tubangrosir #tubangrosirkosmetik #grosirkosmetik #grosirmakeup #grosirtuban #grosirkosmetiktuban

Tips Rambut Lurus Terurus!

Ni anakku Aisyah, rambutnya kasar skit, tp sejak pakai syampu ME memang terurus sudah. X payah sikat sangat pun ok.
Rambut pun makin lebat dan wangi!
Pilihan terbaik utk wanita dan anak anak, juga bapa bapa y semakin botak 😅

ME kan saja kepala kita. Harga mampu milik.
Hubungi saya www.wasap.my/60128868261 Cepat ya! Kalau lambat kena tunggu stok.
#syampoo #botak #rambutlebat #rambutgugur #kelemumur #kepalagatal #rambutbercabang #kepalaberminyak
#themagicofparttime #bizwithpleasure #bizonline #marineessence #mesyampoo #marineessencesyampoo

MERDEKA SALES 25 JULY - 31 OGOS 2017.
.
.
.
Kenapa Ramai yang Suka #NurraysaCollagenSoap??? 😉😉😍 Kandungan :
Glycerin, Pure marine collagen, minyak zaiton extra virgin, susu kambing dan herba.

No KKM: NOT 140801534.

Kelebihan Nurraysa Collagen Soap :
♥ merawat kulit berminyak.
♥ mencerahkan kulit.
♥ merawat jerawat, parut dan jeragat.
♥ mengecilkan liang pori.
♥ menganjal dan menegangkan kulit
♥ memperbaiki struktur kulit dari dalam.
♥ melembapkan kulit.
♥ membuang sel kulit mati.
♥ mengurangkan whitehead dan blackhead.
♥ menghilangkan bau badan.
♥ merawat bekas jerawat berlubang
♥ merawat eczema, gatal,kurap dan panau.
♥ membersihkan makeup.

Berat : 55gm. Sekotak tahan sehingga 1 - 2 bulan bergantung pada cara penggunaan kita.
.
.
.
HARGA BIASA RM 70 SEKOTAK.
MERDEKA SALES HANYA RM 29.90 SAHAJA.
.
.
.
Dapatkan segera , whatsapp Nurul.
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
.

#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

WHAT'S SO GREAT ABOUT ARGAN OIL?? One of the main reasons that argan oil is so healing, is that it is rich with vitamin A and vitamin E. However, argan oil is also packed with anti-oxidants, Omega-6 fatty acids, and linoleic acid.
Research shows that when applied to skin, it eases inflammation while moisturizing the skin. AND PURE Argan oil from Secretleaf are going to give all the benefits for you😘😘 #secretleaf #mysecretleaf #arganoil #syampoo #skincare #naturalskincare #arganoilmorocco

TESTIMONI SET SKINCARE NURRAYSA.
.
.
.
Dulu pori pori kat kulit wajah bukan main besar lagi...pori pori terbuka... nak pakai foundation pun nampak tak cantik.. risau pori pori tersumbat... tapi lepas jumpa Nurraysa , cuba set trial dulu dah nampak kesan sedikit demi sedikit. Liang pori dah makin mengecil sekarang. Pakai foundation pun dah nampak flawless jeee... .
.
.
DAPATKAN PRODUK NURRAYSA SEKARANG. MERDEKA SALES SEDANG BERLANGSUNG !!
.
.
.
Whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

.
ANASTASIA MASKARA WHITE BOX
RM9
.
Order hanya diambil melalui INBOX.
Happy shopping 😘
.
#dherbs #syampoo #anastasia #muabellaz #smule #maskara #kosmetikmurah #anastasiamaskara #prelovedmalaysia #vasia #mascara #hudabeauty

.
ANASTASIA EYELINER PEN
RM9
.
Order hanya diambil melalui INBOX.
Happy shopping 😘
.
#dherbs #syampoo #anastasia #mekap #smule #eyelinerpen #kosmetikmurah #anastasiaeyelinerpen #prelovedmalaysia #vasia #jampi

Bestnyalahh pakai Syampoo Cassia waktu cuaca panas2 macam sekarang ni,habis hilang gatal kepala,habis hilang kelemumur tau ❤️
Nak2 untuk perempuan yang bertudung memang tak ada masalah nak pakai tudung seharian ❤️
pm saya cepat tau 0122943843
#sutra#naturalproduct#bazaarpaknil#kualapilah#putrajaya#syampoo#kelemumur#kulitkepalagatal

Suka tak Nurraysa buat sales besar besaran? .
.
Haaa berita gembira nak bagitahu ni... HQ dah release promosi untuk semua rangkaian produk Nurraysa dengan harga yang turun menjunam. Khas untuk Nurraysa lovers yang cantik menawan.
.
.
.
Jom whatsapp Nurul untuk lebih lanjut.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

.
HANNIS SYAMPOO SANTAN
RM20
.
Order hanya diambil melalui INBOX.
Happy shopping 😘
.
#dherbs #syampoo #hannissyampoosantan#hannisgreencoffee #smule #rambutgugur #applefiber #qm #prelovedmalaysia #jamujelita #jampi #longhair

Most Popular Instagram Hashtags