[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#syampoo

MOST RECENT

7 masalah rambut yg paling popular & solusinya.
.
1. Keguguran rambut
2. Kelemumur
3. Rambut putih/beruban
4. Rambut kusam
5. Lambat panjang
6. Rambut rapuh/rosak
7. Rambut bercabang
.
Solusinya:
.
✔Gunakan @Syampoo.buahkeras By @Kosmetik_Hanim kerana ianya adalah satu rawatan harian anda yg sgt berkesan & menjimatkan masa. Shampoo ini dpt menyelesaikan masalah2 di atas serta tidak memberikan kesan sampingan jika anda menggunakannya dlm jangka masa yg panjang.
✔Pastikan guna dgn konsisten.
✔Jangan kerap menggunakan penggering rambut.
✔Pastikan menyapu minyak pada rambut setiap kali selepas mndi.
.
Berminat nak dapatkan Shampoo Buah Keras, ws di talian 0194183200. Tqsm 💕

#syampoobuahkeras #syampoobuahkeraspertamadimalaysia #kosmetikhanim #minyakrambutbuahkeras #setkesuburanrambut #syampooherba #syampoo #merawatmasalahrambut #melebatkanrambut #menghitamkanuban #mencegahkeguguranrambut #menghilangkankelemumur #produkrambut #produkmuslim #bumiputera #halal #kedaimurahsakan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #Truestedseller

Wow...😱😱😱😱😱terbeliak jap...hihihi..seronok kan kalau customer rasa seronok dengan apa yang dia guna..setiap produk yang tiada bahan chemical dan 100% dari bahan semulajadi biasanya kesan yang akan kita terima ambil masa....
.
Sabar dan konsisten tu penting....macam customer ni keguguran rambut makin berkurang walaupun still ada lagi sikit demi sedikit keguguran rambut tu...tapi yang jelas testiomi rasa selesa dan rasa rambut makin tebal..😍😍😍😍
.
Kita pun tumpang rasa gembira dengan perubahan ni..anda bila lagi..😘😘😘.
.
#syampoosantanmyhomelab
#keguguranrambut
#masalahrambut
#syampoo
#ekstrakdarisantan
#rahlizascollectionboutique

7 masalah rambut yg paling popular & solusinya.
.
1. Keguguran rambut
2. Kelemumur
3. Rambut putih/beruban
4. Rambut kusam
5. Lambat panjang
6. Rambut rapuh/rosak
7. Rambut bercabang
.
Solusinya:
.
✔Gunakan Shampoo Buah Keras By Kosmetik Hanim kerana ianya adalah satu rawatan harian anda yg sgt berkesan & menjimatkan masa. Shampoo ini dpt menyelesaikan masalah2 di atas serta tidak memberikan kesan sampingan jika anda menggunakannya dlm jangka masa yg panjang.
✔Pastikan guna dgn konsisten.
✔Jangan kerap menggunakan penggering rambut.
✔Pastikan menyapu minyak pada rambut setiap kali selepas mndi.
.
Berminat nak dapatkan Shampoo Buah Keras, ws di talian 0194183200. Tqsm 💕

#syampoobuahkeras #syampoobuahkeraspertamadimalaysia #kosmetikhanim #minyakrambutbuahkeras #setkesuburanrambut #syampooherba #syampoo #merawatmasalahrambut #melebatkanrambut #menghitamkanuban #mencegahkeguguranrambut #menghilangkankelemumur #produkrambut #produkmuslim #bumiputera #halal #kedaimurahsakan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #Truestedseller

Alhamdulillah 💞 Thank you #SephiaLover for the feedback 😘
.

It is always a pleasure to read review such as these about our Sephia. Hoping to hear more feedback from all of you. Tag us and hashtag #sephiareview, we would love to hear what you think about Sephia 💕
.

Whatsapp 011-12090290
Whatsapp 011-12090280
Whatsapp 011-12090280
.

#sephiamy #SephiabyJannaNick #teamsephiamy #sephiaofficial #SephiaReview #sephiafeedback #arganoilmalaysia #arganoil #syampoo #treatmentshampoo #ArganShampoo #shampooterbaik #jannanickers #jannanick #sayangketatsendatpadat #mycoffeeprince #teamdani #minyakargan #arganoil #teamsephia #sephiaofficial #teamaira #diatv3 #dropshipneeded #dropshipper #dropshipmalaysia #dropshipwanted #BazaarPaknil #Malaysia

.*・゚
#rement
傷んだ髪にめっちゃ効く...

パーマとかカラーとかかけまくって傷んでたから久しぶりに艶髪に出会えた😭
黒髪やと余計にダメージが目立つから救世主♡

や、本当にいい物はは違う。
#リペアー #シャンプー #トリートメント #リペアマスク #美髪 #美容 #ヘアケア #女子大生 #黒髪 #スパークリングオイル #repair #hairpack #hair #haircare #syampoo #treatment #beauty #beautyhair #instabeauty #instagood #daily #camera #thankyou

Korang pernah tak tegur perempuan yang tengah betulkan tudung depan cermin?

Hati-hati tau, silap haribulan muncung mulut dia lebih tajam dari muncung tudung tau 😂

Nak berbawal tapi selalu ambil masa yang lama nak bersiap?

Sakit hati bila kain lembut susah bentuk dan gelembung sana sini.

Rilek. Kak ain boleh tolong. Pengeras tudung CEPAT BENTUK maintain tudung cantik dimuka dan kemas sepanjang hari.

Nak cepat siap, jum la ngorat pengeras tudung Mrs Iron. Starch no.1 tau. 😍

http://mrsiron2u.wasap.my

Rm20 sebotol. Postage rm8sm/rm12ss. Isian 450ml tahan 3 hingga 6 bulan.

Untuk info / proceed order boleh whatsapp 013-9888522 atau sila tekan link ni ya 👇 😉 -> http://mrsiron2u.wasap.my

Rm20 sebotol. Postage rm8sm/rm12ss. Isian 450ml tahan 3 hingga 6 bulan.

Untuk info / proceed order boleh whatsapp 013-9888522 atau sila tekan link ni ya 👇 😉 -> http://mrsiron2u.wasap.my

Wajah baru kita 😍

Rm20 sebotol. Postage rm8sm/rm12ss. Isian 450ml tahan 3 hingga 6 bulan.

Untuk info / proceed order boleh whatsapp 013-9888522 atau sila tekan link ni ya 👇 😉 -> http://mrsiron2u.wasap.my

Rm20 sebotol. Postage rm8sm/rm12ss. Isian 450ml tahan 3 hingga 6 bulan.

Untuk info / proceed order boleh whatsapp 013-9888522 atau sila tekan link ni ya 👇 😉 -> http://mrsiron2u.wasap.my

TESTIMONI SABUN COLLAGEN DAN SET TRIAL NURRAYSA.
.
.
.
Mula mula cuba pakai sabun collagen , nampak kesan yang memberansangkan... terus decide nak cuba set trial skincare Nurraysa pulak.. tengok bezanya.. tekstur kulit makin lembut.. jerawat dah kurang.. kulit nampak lebih berseri.
.
.
.
YEAR END SALES MASIH BERLANGSUNG SEHINGGA HUJUNG BULAN NI!!!
.
.
.
WHATSAPP NURUL ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713.
.
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Sebelum ✈️ ke 🇰🇷, sempat lagi pos stok utk biz partner Zam yg semakin hebatttt berbiznes, com SM Aryni Nor!! Terbaiklaa kak.. santai2 pun mencanak2 order Dari customer.. 12 box #minkaffe : utk energy & milk booster
7 box #garlic : utk kolesterol
2 botol #bodywash
2 botol #syampoo

Dah ajak honeymoon, makin rajin pulakkkk #suamikupalingsweet ni..☺️ Nampaaak?? Senang je nak 'tackle' para suami klu diorg xbg full support kan 😉✌️ #projekSTG #CATchampions #ABEautilicousempire #ZKteam #lCatgKoreaMainSalji #dreamdrivenbusiness

@Syampoo.buahkeras ini adalah shampoo berubat. Harga yg sangat mampu milik & berbeza dgn shampoo2 di pasaran skrg. Shampoo ini memberikan aroma yg harum pada rambut hingga 12 jam & boleh juga mengatasi mslh rambut gugur, kelemumur dan kegatalan di kulit kepala. Selain itu, ualls biasa tgk x kulit kepala yg berkuping2 terutama org2 lelaki, haaa jln penyelesaian cepat lg pantas, gunakan shampoo buah keras nie, dijamin 'CLEAR'. Actually shampoo ni memang bnyk kebaikan dia, so grab it. 😉👍
.
📲Berminat ws segera di talian 0194183200
.
#testimonisyampoobuahkeras #testimonikosmetikhanim #syampoobuahkeras #syampoobuahkeraspertamadimalaysia #kosmetikhanim #minyakrambutbuahkeras #setkesuburanrambut #syampooherba #syampoo #merawatmasalahrambut #melebatkanrambut #menghitamkanuban #mencegahkeguguranrambut #menghilangkankelemumur #produkrambut #produkmuslim #bumiputera #halal #kedaimurahsakan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #Truestedseller

@Syampoo.buahkeras ini adalah shampoo berubat. Harga yg sangat mampu milik & berbeza dgn shampoo2 di pasaran skrg. Shampoo ini memberikan aroma yg harum pada rambut hingga 12 jam & boleh juga mengatasi mslh rambut gugur, kelemumur dan kegatalan di kulit kepala. Selain itu, ualls biasa tgk x kulit kepala yg berkuping2 terutama org2 lelaki, haaa jln penyelesaian cepat lg pantas, gunakan shampoo buah keras nie, dijamin 'CLEAR'. Actually shampoo ni memang bnyk kebaikan dia, so grab it. 😉👍
.
📲Berminat ws segera di talian 0194183200
.
#testimonisyampoobuahkeras #testimonikosmetikhanim #syampoobuahkeras #syampoobuahkeraspertamadimalaysia #kosmetikhanim #minyakrambutbuahkeras #setkesuburanrambut #syampooherba #syampoo #merawatmasalahrambut #melebatkanrambut #menghitamkanuban #mencegahkeguguranrambut #menghilangkankelemumur #produkrambut #produkmuslim #bumiputera #halal #kedaimurahsakan #syarikatnadiaagensi #syjualbeli #kulim #Truestedseller

8 MANFAAT HEBAT Shampoo Marine Essence Bamboo Salt
👍Rumusan Unik dari Bahan Botanikal dan Semulajadi
👍Rumusan Tanpa Sabun
👍TANPA Paraben
👍TANPA SLES
👍Anti-bakteria 👍Anti-oksida 👍Halal
👍Kesegaran Aromaterapi

Kandungan Utama Shampoo Marine Essence
❤Garam Buluh ❤Ekstrak Daun Teh Camellia Sinensis (Teh Pu-Erh)
❤Pro-Vitamin B5
❤Ekstrak Biji Kapas
❤Protein Susu 🌸Jangan tunggu lagi... Dapatkan segera!!🌸 NORMAL PRICE  SYAMPOO GARAM BULUH ME
(INC.POST)
1botol  rm46 sm rm50 ss
2botol rm84 sm  rm88 ss
3botol rm123 sm rm127 ss

PROMO (INC.POST)
1botol  rm43 sm rm46 ss
2botol rm77 sm  rm81 ss
3botol rm114 sm rm118 ss

MEMBERSHIP (INC.POST)
1botol rm39 sm rm43 ss
2botol rm71 sm rm75 ss
3botol rm104 sm rm108 ss
+ REGISTER : RM50 + FREE BODY WASH ME (np RM38 )

BELI 1SET SETSPA GARAM BULUH ME UNTUK DAPATKAN HARGA TERLAJAK JIMAT!!✔ IG : @marineessence_bamboosalt
FBPAGE :marineessence_bamboosalt
FB : farha farhazmi azfar

Testimonials
#syampoogarambuluh
#marineessencecatalogue

#wassap0197240795
#membershipRM50
#marineessencecatalogue
#syjual #syampoo #syampoogarambuluh #bebaskimia #noparaben #noSLES #kelemumur #botak #rambutgugur #rambutkering #rambutbercabang  #kutu #kudiskepala #kepalagatal #kerakbayi #kepalaberkudis
#farhafarhazmiazfar
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions

Ade tak yg nak order😍😍😍
Syampoo marine
Berbaloi sangat,berkesan utk rambut gugur
#syampoo
#syampumarineessence
#syampugarambuluh
#syamputerbaik

Most Popular Instagram Hashtags