[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#syampoo

8138 posts

TOP POSTS

@eykasulaiman
@eykasulaiman

N R H A I R C A R E

FAQ

1- Shampoo ini boleh untuk rambut jenis apa? ✔Shampoo ini boleh digunakan untuk semua jenis rambut.

2- Shampoo ini boleh untuk masalah rambut apa? ✔ Masalah rambut gugur hampir botak
✔ Masalah kelemumur teruk
✔Masalah rambut kering / bercabang /kasar
✔ Masalah rambut berbuah/ berbau
✔Masalah kulit kepala gatal gatal
✔ Masalah rambut berminyak
✔ Masalah rambut tidak subur atau lambat panjang
✔Masalah rambut nipis

3 - Berapa harga dan berapa banyak set yang ada? ✔Ada 2 jenis set iaitu Combo set (Shampoo, conditioner, hairmask & vitamin hair serum) dan Basic set (Shampoo & Conditioner)
✔Harga bagi Basic set hanya RM68 tidak termasuk postage. Bagi Combo set pula hanya
RM118 tidak termasuk postage.
4 - Berapa kuantiti dan berapa lama boleh tahan? ✔Shampoo 300ml. ✔Conditioner 300ml.
✔Hair mask 200ml . ✔Serum 20biji.
✔ketahanan mengikut kekerapan pengunaan dan panjang rambut. Mostly boleh tahan dalam 2bulan lebih.

5- Adakah product ini halal? ✔Ya product ini dijamin halal 100%

6- Apakah ingredient dalam shampoo ni? ✔100% Herbs and Argan oil

7- Adakah product ini berkesan? ✔Tentu sekali ya! Boleh lihat testimoni kami yang telah berjaya cantik dan memiliki rambut sihat dengan NR HAIR CARE
#NRhaircare #syampoo #conditioner #hairgoals #hairset #haircare #zackzainefer #zackvideo #zackreview

Seorang penulis blog kecantikan di United Kingdom, Lucy Aitken Read, 32, mengakui dia tidak menggunakan sebarang jenis syampu untuk rambutnya sejak dua tahun lalu.

Menurutnya lagi, rambutnya kelihatan lebih bersinar dan sihat selepas berhenti menggunakan syampu.

Lucy hanya menggunakan air semata-mata untuk membasuh rambutnya.

Ini kerana menurut Lucy seboleh mungkin dia mahu mengelakkan penggunaan bahan kimia dalam rambut yang mungkin boleh memberi kesan terhadap kesihatan dirinya.

#atokdean #matiitubenar #LucyAitken #syampoo

Kami Sekeluarga Nak Ke Perak Yer
Team #ibcff Tunggu Sana
4 Minkaffe
3 #spray2tegang #Bioevolve
1 #Syampoo ME

Be Brave...
Be Bold...
Be You.... #dove
#syampudove
#syampoo
#syampurambut
#dovemalaysia

KUTU PUN LARI TAU DENGAN SYAMPOO Marine ni
.
.alhamdulillah. cust kami berpuas hati.
.
Rm38 shja.. 250ml.. 😍
.
.
#syampu#marine #syampoo
#syampoomarine
#rambutsihat

SHAMPOO SANTAN MY HOME LAB 🍊🍊
==================================
Minyak kelapa, minyak oren & minyak rosemary.

Coconut Milk (Santan Kelapa)
- menyuburkan kulit kepala & rambut
- mengawal minyak berlebihan
- mengelakkan botak & rambut beruban

Coconut Oil (Minyak Kelapa)
- menguatkan rambut - melembutkan rambut
- melawan kelemumur & rambut bercabang

Sweet Orange Essential Oil
- melegakan kegatalan kulit kepala
- merangsang pertumbuhan rambut
- bau yang segar

Rosemary Essential Oil
- mengelakkan keguguran rambut
- merawat kelemumur - merawat kulit kepala kering
.

#syampoo
#syampoosantan

LA BOURSE SHAMPOO
™Best seller uolls.... 😘😘 La Bourse Shampoo 👍👍
.
.
Siapa2 yg dah guna shampoo ni sure puashati.... memang tak cari lain shampoo lg dah... yg cuba2 nk tukar2 shampoo lain pas guna shampoo ni kompom nanges 😂 😂 😂 😂 😂bila rambut dah tak seceria guna labourse... tak caye??? Cuba try test.... hahaha... Untuk yg baru & mencari2 shampoo ape yg sesuai utk segala masaalah rambut anda sy syorkan sgt2 guna shampoo ni .. kompom puas hati 👌👌 .
.
Meh sini kita bace dulu ape .
Kebaikan La Bourse Shampoo:
▪ Mengurangkan rambut gugur. ▪ Melebatkan rambut. ▪ Memanjangkan rambut. ▪ Menghilangkan kelemumur.

Berminat whtsp
Www.wasap.my/60194422471

#labourseshampoo #labourse #laboursesyampoo #syampoo

Syampu santan perawat brkesan rwt mslh2 rambut & kulit kepala
.
Lpas guna segar je rasa kpala nie haa...semerbak bau wangi...takda bau santan ke apa..hehe
.
SYAMPU SANTAN PERAWAT
1 PCS RM22
3 PCS RM60 [ RM20 EACH ]
5 PCS RM90 [ RM18 EACH ]
.
1 family blh guna...mmg berbaloi2..xyah beli syampu lain dh😙
.
#syampoo #syampoosantan #prelovedmalaysia

MOST RECENT

#SephiaInfo Tahukah anda Treatment Argan Shampoo kami mengandungi pure argan oil yg merupakan minyak terkenal sejak beribu tahun di morocco sebagai the golden oil. Minyak ini bukan sahaja popular untuk melembutkan rambut, tapi ianya juga boleh membaiki segala masalah rambut dan kulit kepala. Shampoo kami bukanlah sekadar shampoo, ianya juga di panggil treatment shampoo kerana kami menggunakan bahan asli yg berkualiti untuk mengekalkan kesihatan rambut dan kulit kepala serta mengembalikan kekuatan rambut serta kulit kepala anda. Shampoo kami telah diiktiraf selamat serta berkualiti oleh KKM. So tak perlu ada rasa ragu-ragu untuk mencuba.
.
.
Info Lanjut / Order:
Whatsapp 0127977432
Whatsapp 0127977432
Whatsapp 0127977432

#sephiamy #sephiabyjannanick #JannaNick #JannaNicker #ArganOil #syampoo #sephiaofficial #SephiaInfo #sephiareview

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA.
.
.
.
Memperkenalkan new baby Nurraysa , Exclusive Kabuki Nurraysa.. yang belum grab uolls kena grab sekarang.. sementara harga promosi masih ada !!!!!
.
.
.
Order / booking whatsapp sis,
011 3199 3934
011 3199 3934
011 3199 3934
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

. TESTIMONI PEARL MAGIC LIPSTICK NURRAYSA.
.
Banyak banyak lipstick , lipstick Nurraysa bukan hanya bagi bibir cantik tau... malah merawat bibir bermasalah juga. Bibir kering , hitam dan sensitif InsyaAllah dapat di rawat dengan menggunakan lipstick Nurraysa.
.
LIPSTICK NURRAYSA BEBAS KIMIA BERBAHAYA , BEBAS PLUMBUM DAN SILICON.. MESRA WUDUK , DAN MESRA SOLAT.
.
Harga biasa RM 30.
PROMO HANYA RM 24 SAHAJA!!!
.
Whatsapp hakak ,
0192632633
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Tak perlu risau lagi masalah rambut gugur.
Atasi dengan Hana Hair Serum dan Syampoo.

#hanahaircare #hanahairserum
#serumrambut #syampoo #serummurah #rambutsihat #rambutlebat #serum #hana

EXCLUSIVE KABUKI BRUSH NURRAYSA.
.
.
.
Memperkenalkan new baby Nurraysa , Exclusive Kabuki Nurraysa.. yang belum grab uolls kena grab sekarang.. sementara harga promosi masih ada !!!!!
.
.
.
Order / booking whatsapp Nurul ,
017 627 3713.
017 627 3713.
017 627 3713. .
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Alhamdulillah💞 It is always a pleasure to read review such as these about our Sephia. Hoping to hear more feedback from all of you. Tag is and hastag #sephiareview, we would love to hear what you think about Sephia 💕
.
Whatsapp 012-7977432

#SephiaReview #SephiaFeedback #SephiaMY #SephiaByJannaNick #JannaNick #ArganOil #syampoo

BARU 2 KALI GUNA!! cenggini haa..👍👍👍 Cc to kak Gee

3 hri lepas ex student kak gee ni nk try SHAMPOO ME yg ohsem ni. Nak rawat rambut dia yg gugur teruk lepas guna shampoo tuutttt (popular iklan kt TV)!! So arini pagi2 lg dah dapat berita best dr dia!! Baru 2x guna rambut dah x gugur banyak mcm dulu , masalah gatal2 kepala pun hilang!! Kan dah kata shampoo ni mmg best 😍😍 Sesuai utk semua masalah rambut termasuk kutu, kelemumur, berkuping, berbau dsb.
Kalau nak try..boleh whatsapp http://www.wasap.my/60197240795

Biz Online | Modal RM50
#farhafarhazmiazfar
#ProjekSTG
#2GAJIsebulan
#CATchampions
IG : @marineessence_bamboosalt
FBPAGE :marineessence_bamboosalt
FB : farha farhazmi azfar

Testimonials
#syampoogarambuluh
#marineessencecatalogue

#wassap0197240795
#membershipRM50
#marineessencecatalogue
#syjual #syampoo #syampoogarambuluh #bebaskimia #noparaben #noSLES #kelemumur #botak #rambutgugur #rambutkering #rambutbercabang  #kutu #kudiskepala #kepalagatal #kerakbayi #kepalaberkudis

Alhamdulillah💞 It is always a pleasure to read review such as these about our Sephia. Hoping to hear more feedback from all of you. Tag is and hastag #sephiareview, we would love to hear what you think about Sephia 💕
.
Whatsapp 012-7977432

#SephiaReview #SephiaFeedback #SephiaMY #SephiaByJannaNick #JannaNick #ArganOil #syampoo

Alhamdulillah💞 It is always a pleasure to read review such as these about our Sephia. Hoping to hear more feedback from all of you. Tag is and hastag #sephiareview, we would love to hear what you think about Sephia 💕
.
Whatsapp 012-7977432

#SephiaReview #SephiaFeedback #SephiaMY #SephiaByJannaNick #JannaNick #ArganOil #syampoo

Pgi2 ni mls nk bgn...tmpat tido best 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ⏰ WAKTU NIAGA 9AM ~ 6.30PM (JUMAAT TUTUP)
🌍 LOKASI BERHADAPAN PETRONAS KG PENGKALAN BATU PASIR MAS KELANTAN
GOOGLE MAP/WAZE "EPI PET SHOP"
📞 CALL/SMS/WHATSAPP UTK PERTANYAAN 📱 019-6476173 🖥 LIKE http://www.fb.com/epipetshop
💻 like and follow instagram epi petshop

#epipetshop#petshop#pasir mas#kelantan#makanan ternakan Dan peliharaan#accesories#sangkar/cage#ubat ubatan kucing#ubat lembu kambing#syampoo#bekas najis kucing
#barangkucing

Nampak tak??
.
Akak ada READY STOCK #SABUN ME BAR #SYAMPOO ME..
.
Tawaran harga istimewa untuk yg datang esok di TAPAK JUALAN SUKANEKA SRK SOUTH, JLN TEMENGGONG OYONG LAWAI JAU, MIRI..
.
JOM RAMAI2 SERBU GERAI AKAK ESOK YE..
.
NAK INFO LEBIH WASAP JE 013 845 5536.. #projekSTG
#AURASIOKBERABIS

RUNSING DENGAN COST 💰 RAWATAN RAMBUT DI SALON? 🤔NAK JIMAT??? BERGANDA GANDA? 😍HANYA RM10 sebotol HANA SERUM
Adakah anda mengalami masalah seperti dibawah? 💇-Rambut gugur
💇-Rambut nipis
💇-Rambut berbau
💇-Rambut bercabang
💇-Rambut kasar
💇-Rambut kusut
💇-Rambut berbuah
💇-Rambut rosak
💇-Rambut beruban

MESRA DIGUNAKAN OLEH 👇🏻 🎀KANAK HINGGA DEWASA BOLEH GUNA
🎀MESRA SOLAT
👫LELAKI PEREMPUAN BOLEH GUNA

HANA HAIR SERUM READY STOK 😍😍
BERMINAT WA zety ya, 0162783875

HARGA RM10 Boleh merubah mahkota rambut anda menjadi sihat dan menawan ❤

#rambutcantik
#hargamurah
#syampoo

KEBAIKAN MARINE ESSENCE 👇

Marine Essence Beauty Bars (Sabun Hijau) & Body Wash ✔ Melembutkan dan memutihkan kulit serta celah lengan, celah paha, lutut
✔ Menghilangkan kesan jerawat, jeragat, kehitaman pada badan
✔ Sesuai utk yg ada masalah kulit seperti gatal-gatal dan ekzema
✔ Sesuai juga untuk dijadikan pencuci muka!
✔ Mengurangkn pigmentasi pd kulit muka dn badan
✔ Beraroma fresh dn wangi
✔ Mengandungi GARAM BULUH sumber kaya dengan mineral dn antioksidan utk kulit
✔ Mengandungi Anti-bakteria, Anti-alergi, Anti-keradangan

Berminat??? WhatsApp Farah 017-4962315

#thediamondcircle #shom #sahajidahhaio #sabungarambuluh #setspa #ubatgigi #toothpaste #syampoo #sabunkecantikan #bodywash #marineessenceoriginal #marineessencebamboosalt #marineessencemurah

AIDILADHA SALES SEPANJANG SEPTEMBER INI !!! .
.
.
👆👆
Sabun Nurraysa Collagen :

Kelebihan:
- Dapat Merawat Jerawat.
- Memudarkan Parut Jerawat.
- Menghilangkan Jeragat.
- Merawat Kulit Rosak.
- Melegakan Gatal2.
- Merawat Panau.
- Membersih & Mencerahkan Kulit .
- Menganjalkan Kulit.
- Menjadikan Tona Kulit Sekata.
- Merawat Ruam (termasuk baby).
- Mengecilkan Pori-Pori.
- Melembapkan Kulit Wajah.
- Mengurangkan Kulit Berminyak.
.
.
.
Bayi dan kanak kanak pun boleh guna , BEBAS KIMIA BERBAHAYA SPT MERKURI DAN HIDROKUINON.. terdiri daripada bahan bahan yang semulajadi.
.
.
.
HARGA ASAL RM 70.
PROMO 1 KOTAK RM 29.90.
PROMO 3 KOTAK RM 80.
Jimat kan? 😘 .
.
.
#sayajualmurah #sayajualonline #sayajual #visitmyig #nurraysabeautyskincare #nurraysacollagensoap #nurraysaskincare #ddmoistcake #eyeliner #lipstick #blusher #syampoo #femininewash #promosi #diskaun #murah #jualan #murah #hotselling #laku #bazaarpaknil #malaysia #nurraysabeauty #mascara #eyebrow #eyebrowlash #agentwanted #dropship #perfume #perfumenurraysa

Kami Sekeluarga Nak Ke Perak Yer
Team #ibcff Tunggu Sana
4 Minkaffe
3 #spray2tegang #Bioevolve
1 #Syampoo ME

Power cat kitten
POWER CAT(tuna & ikan laut) 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ⏰ WAKTU NIAGA 9AM ~ 6.30PM (JUMAAT TUTUP)
🌍 LOKASI BERHADAPAN PETRONAS KG PENGKALAN BATU PASIR MAS KELANTAN
GOOGLE MAP/WAZE "EPI PET SHOP"
📞 CALL/SMS/WHATSAPP UTK PERTANYAAN 📱 019-6476173 🖥 LIKE http://www.fb.com/epipetshop
💻 like and follow www.instagram.com/epi petshop

#epipetshop#petshop#pasir mas#kelantan#makanan ternakan Dan peliharaan#accesories#sangkar/cage#ubat ubatan kucing#ubat lembu kambing#syampoo#bekas najis kucing
#barangkucing

Cahaya hati 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ⏰ WAKTU NIAGA 9AM ~ 6.30PM (JUMAAT TUTUP)
🌍 LOKASI BERHADAPAN PETRONAS KG PENGKALAN BATU PASIR MAS KELANTAN
GOOGLE MAP/WAZE "EPI PET SHOP"
📞 CALL/SMS/WHATSAPP UTK PERTANYAAN 📱 019-6476173 🖥 LIKE http://www.fb.com/epipetshop
💻 like and follow www.instagram.com/epi petshop

#epipetshop#petshop#pasir mas#kelantan#makanan ternakan Dan peliharaan#accesories#sangkar/cage#ubat ubatan kucing#ubat lembu kambing#syampoo#bekas najis kucing
#barangkucing

POWER CAT( ikan laut) 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 ⏰ WAKTU NIAGA 9AM ~ 6.30PM (JUMAAT TUTUP)
🌍 LOKASI BERHADAPAN PETRONAS KG PENGKALAN BATU PASIR MAS KELANTAN
GOOGLE MAP/WAZE "EPI PET SHOP"
📞 CALL/SMS/WHATSAPP UTK PERTANYAAN 📱 019-6476173 🖥 LIKE http://www.fb.com/epipetshop
💻 like and follow www.instagram.com/epi petshop

#epipetshop#petshop#pasir mas#kelantan#makanan ternakan Dan peliharaan#accesories#sangkar/cage#ubat ubatan kucing#ubat lembu kambing#syampoo#bekas najis kucing
#barangkucing

Most Popular Instagram Hashtags