[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#syaitan

2696 posts

TOP POSTS

Bila magis ko x leh buat elok balik😅😅😅
.
.
.
#magis #syaitan #kucing #catlover

Mekaseh rakan2 coursemate aq sekalian dtg tengok & support kami,@danial_choi & aq.. Mekaseh sgt2..kami appreciate 🌹..seriously when aq nmpk je korang especially my 5 beradik ketum kt seat dpn tu da tersengih2 aq jadi cm at the first cm isau nk bahan but after that aq cm lagi semangat sbb korang stay tgok smpi abes.. Allahu.. Mekaseh2...love all of u guys💕💞😘
#Jahkarin #JahKarinMusical #Kiah #Syaitan #unisza_dib

Berkawan Biar Beribu..
Musuh Biar Satu.. #Syaitan

Hey guys, I just collaborated with Dato Bomoh & did a ritual to get more subscribers on Youtube. It really works! You guys should totally hire him for your needs as well! Use the promo code TANESHH to get a Buy 1 Free 1 promo on the magic coconuts! #DatoBomoh #Coconut #Jampi #Syaitan #Bodoh

Nauzubillah.Tengok jin yang dibela untuk kepentingan seseorang akhirnya memakan diri sendiri.Ingatlah bahawa "sebaik-baik jin adalah sejahat-jahat manusia"
.
.
.
#jin #iblis #syaitan #saka #misteri #bomoh #isteri #info #ceritakita #ada #ada_jee #stevia #malaysia 💞

Siapakah yang akan membintangi Teater Jah Karin pada malam ini..???
(14 Nov 2017)
.
.
Kami bawakan anda semua pelakon yang "fresh" lagi berbakat pada malam ini....
Anda semua tak percaya?
Apa lagi,,jom ramai-ramai pakat beli tiket Jah Karin untuk malam ini...
Hanya Rm5 sahaja...
Jangan lepaskan peluang anda...💕
#syaitan#sedekadunisza
#AdiwarnaAK2017
#uniszapastitahu

.. GudNight Nigga instagrammar,, mimpi yang indah doa yang baik2 dan sentiasa husnuzon,, keep it up kawan2,, semoga kita dijauhkan hasutan #Satan #Syaitan #Setan #Seton

@Regrann from @dakwah_insan - Kita merancang,
#Syaitan merancang..
°
Perlawanan ini berlaku...Sekarang.
°
Tapi yang istimewanya, الله memihak pada kita.
°
Kalau kita rasa putus asa dalam tarbiyah diri,

Jangan lupa bahawa #Syaitan tidak pernah berputus asa menyesatkan kita..
°
Come on!
°
Menangi perlawanan ini, dengan merancang!

#LukisanDakwah #DoodleDakwah #DakwahInsan #apis313Dakwah

Happy wedding (@abdillah.id @emmanovianiii_) semoga menjadi keluarga yang sakinah mawadah warohmah sampai maut memisahkan. Karena #syaitan akan mendapatkan reward mahkota dari #Iblis jika berhasil membuat pasangan suami isteri cerai.

Nah disitu ujiannya. Kalau mau sukses intinya jangan pernah ninggalin #sholat. Nikah memperluas rezeki, berarti penghasilan lu harus lebih besar dari penghasilan gua. Target 50 juta/bulan, harus bisa lebih gede dari itu yah !

Buat list target, itu penting ! Kalau kerja ikut orang gak mungkin punya penghasilan segitu. Harus mikir, buat usaha, ikhtiar, Istiqomah.

Yang terpenting sholatnya jangan di tinggalin. Banyakin sedekah dan jauhin dunia malam. Karena lu yang di Balikpapan, jagain mamah. Jangan bikin susah, okeyy !

Ridho orang tua, ridho Allah. Dunia sementara, akhirat selamanya.

MOST RECENT

Penggunaan Ilmu Hitam mempunyai pelbagai kesan negatif, jangan sesekali mengguna makhluk halus untuk memperolehi kejayaan duniawi seperti apa saya buat, Pada April 16 1976 saya telah memuja sebuah pokok belakang rumah saya supaya boleh kaya. Akhirnya saya tidak kaya tetapi Bankrupt terus, beberapa minggu kemudian saya mula pening-pening dan kerap pitam, pada satu pagi saya jumpa makhluk ini sebelah bantal saya. Sang Abubui seekor makhluk dari Alam ghaib sentiasa mengikuti saya dan menghantar benda-benda hitam ini kepada rumah saya. Saya juga dengar bunyi ketuk pada tingkap saya malam-malam. Dengar nasihat saya, jangan amalkan sihir. Jangan berhubug dengan makhluk seperti ini kerana memudaratkan. #witchcraft #jenglot #syaitan #jinn #santau #demonology #indonesianwitchcraft #sihirjawa #sihir #howtogetrich #followforfollow

Mekaseh rakan2 coursemate aq sekalian dtg tengok & support kami,@danial_choi & aq.. Mekaseh sgt2..kami appreciate 🌹..seriously when aq nmpk je korang especially my 5 beradik ketum kt seat dpn tu da tersengih2 aq jadi cm at the first cm isau nk bahan but after that aq cm lagi semangat sbb korang stay tgok smpi abes.. Allahu.. Mekaseh2...love all of u guys💕💞😘
#Jahkarin #JahKarinMusical #Kiah #Syaitan #unisza_dib

يَٰٓأَيُّهَا ٱلنَّاسُ إِنَّ وَعْدَ ٱللَّهِ حَقٌّ فَلَا تَغُرَّنَّكُمُ ٱلْحَيَوٰةُ ٱلدُّنْيَا وَلَا يَغُرَّنَّكُم بِٱللَّهِ ٱلْغَرُورُ

Wahai #umat #manusia, sesungguhnya janji #Allah (membalas #amal kamu) adalah #benar; maka janganlah kamu diperdayakan oleh #kemewahan hidup di #dunia, dan janganlah #Syaitan yang menjadi sebesar-#besar #penipu itu berpeluang menyebabkan kamu #terpedaya dengan (kemurahan) Allah (lalu kamu #lalai dan #menderhaka). [#Quran 35:5]

Siapakah yang akan membintangi Teater Jah Karin pada malam ini..???
(14 Nov 2017)
.
.
Kami bawakan anda semua pelakon yang "fresh" lagi berbakat pada malam ini....
Anda semua tak percaya?
Apa lagi,,jom ramai-ramai pakat beli tiket Jah Karin untuk malam ini...
Hanya Rm5 sahaja...
Jangan lepaskan peluang anda...💕
#syaitan#sedekadunisza
#AdiwarnaAK2017
#uniszapastitahu

Kita hanya akan kenal erti menghargai dikala kita sudah berjauhan atau kehilangan.
#LIKE #SHARE #ayatsentap
#adaakukisah #akuyangpakaikoyangpanas #kodahkenapa #syaitan #haha

[Misteri Alam Ghaib]
.
Risalah ini akan menjelaskan bagaimana sifat syaithan dan siapa pembantu mereka dalam memerangi manusia
.
Pelbagai permasalahan tentang syaithan akan dikupas dan dibahaskan secara terperinci di dalam bacaan ini, “at tahdziiru min asy-syaithaan”
.
265 m/s. Softcover.
Rm30 tdk tmasuk pos.
Pm @ whatsapp
013-377 8497
.
Sertai siaran telegram kami:
t.me/nikmatilmu
.
Like FB:
facebook.com/nikmatilmu
.
Follow Instagram:
nikmatilmu
.
#misterialam #misterialamjin #misterialamsyaithan #syaithan #syaitan #kitab #jin #buku #kitabagama #jualkitab #jualbuku #kedaibukuonline #kedaikitabonline #kitabmurah #on9

@Regranned from @sunnahtube - Ibnu Mas’ud radhiyallahu ‘anhu berkata bahwa beliau mendengar Rasulullah shallallahu ‘alaihi wa sallam bersabda,
.
“Sesungguhnya mantera-mantera, jimat-jimat dan pelet adalah syirik” (HR. Abu Daud no. 3883, Ibnu Majah no. 3530 dan Ahmad 1: 381. Syaikh Al Albani mengatakan bahwa hadits ini shahih). Tiwalah yang dimaksud dalam hadits ini adalah sesuatu yang dibuat dan diklaim bisa membuat perempuan lengket pada suami dan sebaliknya (Lihat Kitab Tauhid, Syaikh Muhammad At Tamimi).
.
Jadi bisa saja tiwalah itu berupa pelet, jimat, susuk, dan bulu perindu. Namun sebagian ulama mengatakan bahwa tiwalah yang dimaksud adalah jika berasal dari sihir (Lihat Syarh Kitab Tauhid, hal. 62). Al Hafizh Ibnu Hajar mengatakan bahwa tiwalah ini diperoleh dari jalan sihir (Fathul Bari, 10: 196).
.
Sehingga jika pemikat hati atau pemikat cinta berupa susuk, jimat dan bulu perindu, maka termasuk dalam kategori tamimah (jimat-jimat). Dan jimat-jimat itu terlarang sebagaimana telah disebutkan pula dalam hadits di atas.

Memakai pelet termasuk syirik karena di dalamnya ada keyakinan untuk menolak bahaya dan mendatangkan manfaat dari selain Allah Ta’ala (Lihat Fathul Majid, 139). Syaikh Muhammad bin Sholeh Al ‘Utsaimin berkata, “Tiwalah tergolong syirik karena tiwalah bukanlah sebab syar’i (yang didukung dalil) dan bukan pula sebab qodari (yang dibuktikan melalui eksperimen).” rumaysho.com #IslamQ #SunnahTube
-
👤 Penceramah : Abu Mounisa
.
👉 Follow Instagram @SunnahTube
🔎 Jangan lupa tag sahabatmu - #regrann #sunnahtube #pelet #syaitan #setan #duniasementara #akhiratselamanya #sihir #magic #sihircinta

ADAB KESEHARIAN
- TEMPAT DUDUK SYAITAN
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#islam #muslim #quran #sunnah #dakwah #adab #keseharian #tempat #duduk #syaitan #hijrah #istiqomah

.
HELL
NERAKA

TEMPAT YANG MENGERIKAN
MENJAUHLAH DARINYA

KERJAKAN PERINTAH ALLAH
JAUHI LARANGAN ALLAH
.
📷 @alib.isa .
Follow ⤵️
@mahda_ump
@mahda_ump
@mahda_ump
.
#hell #neraka #seram #menyeramkan #mengerikan #siksa #pedih #keras #kasar #panas #syaitan #iblis

Most Popular Instagram Hashtags