[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#syahmimi

790 posts

TOP POSTS

#Repost @amirahsyamimi
・・・
Darling, you are my not only the best husband, but also the great friend of mine. I feel so blessed, because God gave me the most smart and loving husband. May your day be full of happy moments, dear! Happy birthday Hubby, me love you so much syg 😘😘 . Happy Birthday NMS πŸŽˆπŸŽπŸŽ‰πŸŽŠπŸŽ‚
#SyahMimi #BirthdayBoy

Alaaaaa jom la shopping. Sape sini sejenis kaki paksa? Kalau nak, nakkkkk jugak 🀣
#Candid #SyahMimi #SyahJunior #Korea

Duluuuuuu zaman remaja cita2 nak cari suami yang kerja office sebab nak betulkan tie suami, biasa la budak beringus lagi waktu tu. Terikut sangat drama melayu πŸ’πŸ»
.
Last last kawin dengan laki yang pakai tshirt je, takde nak betulkan tie pun. Tapi nak pakai tie tak perlu kerja office, anytime boleh pakai tie. Tie berlambak jual dekat kedai, beli je la 🀣
#SyahMimi

#Repost @amirahsyamimi with @repostapp.
・・・
A real relationship has FIGHTS, TRUST, FAITH, TEARS, ARGUMENTS, PATIENCE, JEALOUSY and LOVE πŸ‘«β£
#SyahMimi
.
Jurucamera @cikraihan 😘

FAMILY forever, for always no matter what πŸ‘ͺ
#keluargakecilku #SyahMimi #Syahjunior #10monthsold

Tips rezeki melimpah ruah adalah suami isteri yang SANGAT INTIM, sentiasa BERKASIH SAYANG . Kalau suami isteri bergaduh rezeki akan lari, keberkatan pun lari, semua lari dan menjauh kecuali neraka.
.
Dan ajari anak anak apa itu kasih sayang, bila mereka besar mereka dibesarkan dengan penuh kasih sayang. Kalau keluarga pun kita tak boleh nak handle, macam mana nak handle duit? Macam mana nak handle bisnes? Macam mana nak handle staff? Semuanya bermula dengan KELUARGA BAHAGIA πŸ‘ͺ
#SyahMimi #SyahJunior

Tanpa mereka tak mungkin aku sekuat ini, disaat aku sakit yang lain menjauh. Tapi mereka masih disisi memberi semangat tanpa henti ❀️
.
Dan tenkiu untuk kawan kawan yang masih setia disisi 😘
#KeluargaKecilKu #SyahMimi #SyahJunior

#syahmimi #tasyajaa hahahahahah😜 bulih gitu abe @jaasuzuran

MOST RECENT

Sebelum nak keluar tu,uolls bolehlah pakai EYBROW HENNA BY SYAHMIMI ni duluuu~ 😚 spend dalam 5 minit jee~ Lepas tu dah tak perlu nak lukis-lukis lepas ni tauu~ πŸ™†πŸ»
.
Ada berapa shades actually Eyebrow Henna by Syahmimi ni?? πŸ€”πŸ€”
.
Ada dua,sis πŸ™‚ Boleh pilih mana sesuai dengan kening u guys~ Tapi sekarang ni black paling laris sebab kening orang Malaysia banyak hitam kan 😏 Yang Brown shade u guys yang nak look ala2 Korea kening coklat boleh lah cuba πŸ˜‰
.
Murah je u guyss~ RM20 boleh pakai 2-3 bulan tauu~ nak tahu lagi lanjut?Meh dm or ws jihan πŸ™ˆ
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Happy birthday to me, happy birthday to me πŸ™ˆ . Thank you mommy and daddy besarkan Rayqal dengan penuh kasih sayang ❀️πŸ‘ͺπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽˆπŸŽŠ
#SyahJunior #Syahmimi #MyBirthday

Sebelum nak keluar tu,uolls bolehlah pakai EYBROW HENNA BY SYAHMIMI ni duluuu~ 😚 spend dalam 5 minit jee~ Lepas tu dah tak perlu nak lukis-lukis lepas ni tauu~ πŸ™†πŸ»
.
Ada berapa shades actually Eyebrow Henna by Syahmimi ni?? πŸ€”πŸ€”
.
Ada dua,sis πŸ™‚ Boleh pilih mana sesuai dengan kening u guys~ Tapi sekarang ni black paling laris sebab kening orang Malaysia banyak hitam kan 😏 Yang Brown shade u guys yang nak look ala2 Korea kening coklat boleh lah cuba πŸ˜‰
.
Murah je u guyss~ RM19 HARGA PROMOTION~ boleh pakai 2-3 bulan tauu~ nak tahu lagi lanjut?Meh dm or ws jihan πŸ™ˆ Beli lagi banyak,lagi murahh~
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Malam ni tengok movie berdua, saja nak sweet sweet haha gurau je. Btw tenkiu my sistur @aininsofieya and brother in law @hariz_othman jagakan @thesyahrayqal .
.
Best gila tengok cerita #PinjamkanHatiku , airmata babe. Sape nak tengok kena sediakan tisu berkotak kotak 🀧 . Tenkiu @aurawhiteofficial invite Mimi malam ni ❀️
#Syahmimi

Bangun pagi kening cantik,mandi still cantik,keluar pon still kening cantik haaaaaa u guys tak nak ke cantik mcm ni? πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ .
Bolehh~ Cuma kena dapatkan Henna Eyebrow by Syahmimi niii~! Tengah viral Inai Keninf sekarang nii! Yang kening serabut,kening nipis,haaa memang sesuai utk u guys tauu~ Apa lagi? Ada harga PROMOSI sekarang 🌚 Meh dptkan,RM19 sekotak~ whatsapp Jihan untuk order.Click je link kat bio πŸ˜‡
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Carilah lelaki yang boleh jaga kau. Tak baran bila kau buat silap, menangis bila melihat kau sakit. Dan sentiasa ada walaupun kau tak minta.
.
.
Tasabar nak tunggu hubby sampai Malaysia, hati dah mula rindu. Biasa la tak biasa berpisah, selalunya berkepit 24/7 πŸ˜“
#SyahMimi

BARU CONSUME QUROSE 15HARI, BERAT DAH TURUN 9KG!!
.
Wowww macam tak percaya sangat2 berat senang turun lepas consume Qurose. Sebelum ni berat susah nak turun even dah cuba macam2 slimming product πŸ€¦πŸ»β€β™€οΈ.
.
Sape tak happy kan dapat balik berat ideal & selim melim macam model πŸ’ƒπŸ».
.
Ada tak yang nak sis guide sampai kurus???
.
CEPAT2 PM NO NI YE 01137422605

#qurose #syahmimibeauty #kurusramping #syahmimi #qurosetestimoni #quroseubatkurus

In Sha Allah semoga semuanya dipermudahkan, and happy monthsary My Ex Boyfriend ❀️
.
Jubah cantik ni dari @posh.abaya , semua jubah dia cantik cantik dan murah. Satu set dengan shawl. Lawa sangat hokay!
#Syahmimi #SyahJunior #13112017 #giftforamirahsyamimi

Credit to @amirahsyamimi : Tips rezeki melimpah ruah adalah suami isteri yang SANGAT INTIM, sentiasa BERKASIH SAYANG . Kalau suami isteri bergaduh rezeki akan lari, keberkatan pun lari, semua lari dan menjauh kecuali neraka.
.
Dan ajari anak anak apa itu kasih sayang, bila mereka besar mereka dibesarkan dengan penuh kasih sayang. Kalau keluarga pun kita tak boleh nak handle, macam mana nak handle duit? Macam mana nak handle bisnes? Macam mana nak handle staff? Semuanya bermula dengan KELUARGA BAHAGIA πŸ‘ͺ
#SyahMimi #SyahJunior #ikhwanmuslimid #nikahmuda #pasanganhalal #pemudahijrah #hijrah #hijrahtojannah #pemudahijrah #photooftheday #fun #JANGANLUPANGAJI #nikahmuda

#Repost @amirahsyamimi (@get_repost)
・・・
Tips rezeki melimpah ruah adalah suami isteri yang SANGAT INTIM, sentiasa BERKASIH SAYANG . Kalau suami isteri bergaduh rezeki akan lari, keberkatan pun lari, semua lari dan menjauh kecuali neraka.
.
Dan ajari anak anak apa itu kasih sayang, bila mereka besar mereka dibesarkan dengan penuh kasih sayang. Kalau keluarga pun kita tak boleh nak handle, macam mana nak handle duit? Macam mana nak handle bisnes? Macam mana nak handle staff? Semuanya bermula dengan KELUARGA BAHAGIA πŸ‘ͺ
#SyahMimi #SyahJunior.
.
.
Good morning semua !. Hai november 🌸.
Semoga melimpah ruah rezeki owner instagram ni. Amin ya rabbal alamin ❀. .
.
Siapa nak KURUS dan PUTIH dengan cepat dan selamat? Jom dapatkan harga PROMOSI SALE sekarang tekan pm/whatapp 01160579954 πŸ˜ŠπŸ˜ƒ

Tips rezeki melimpah ruah adalah suami isteri yang SANGAT INTIM, sentiasa BERKASIH SAYANG . Kalau suami isteri bergaduh rezeki akan lari, keberkatan pun lari, semua lari dan menjauh kecuali neraka.
.
Dan ajari anak anak apa itu kasih sayang, bila mereka besar mereka dibesarkan dengan penuh kasih sayang. Kalau keluarga pun kita tak boleh nak handle, macam mana nak handle duit? Macam mana nak handle bisnes? Macam mana nak handle staff? Semuanya bermula dengan KELUARGA BAHAGIA πŸ‘ͺ
#SyahMimi #SyahJunior

Penat aihhh hari hari nak kena lukis kening 😭
.
Nasib baik ada #EyebrowHennaSyahmimi , harini lukis esok lusa dah tayah lukis dah. Eh eh betul ke harini je lukis?? Haah betul girlss, sebab ni inai so makan masa untuk hilang. Inai okay bukan tattoo, so sah solat πŸ‘πŸ»
.
Yang mana nak jimat masa, jimat tenaga, dan jimat duit boleh cuba #EyebrowHennaSyahmimi ❀️
.
Kat mana nak dapat #InaiKeningViral ni? Contact admin now 01160579954 !
.
#eyebrowhenna #hennabysyahmimi #eyebrowhennabysyahmimi #inaikeningbysyahmimi #inaikening #inaikeninghalal #inaikeningmurah #jomcantik #tipscantik #nakcantik #tipsmakeup #Kurusqurose #SyahMimi

Duluuuuuu zaman remaja cita2 nak cari suami yang kerja office sebab nak betulkan tie suami, biasa la budak beringus lagi waktu tu. Terikut sangat drama melayu πŸ’πŸ»
.
Last last kawin dengan laki yang pakai tshirt je, takde nak betulkan tie pun. Tapi nak pakai tie tak perlu kerja office, anytime boleh pakai tie. Tie berlambak jual dekat kedai, beli je la 🀣
#SyahMimi
.
.
Hi uols nk kurus cantik mcm mimi? Cpt whatapp 0160579954 untuk dapatkan #Qurose #sureglow anda selagi ada PROMOSI now !

Duluuuuuu zaman remaja cita2 nak cari suami yang kerja office sebab nak betulkan tie suami, biasa la budak beringus lagi waktu tu. Terikut sangat drama melayu πŸ’πŸ»
.
Last last kawin dengan laki yang pakai tshirt je, takde nak betulkan tie pun. Tapi nak pakai tie tak perlu kerja office, anytime boleh pakai tie. Tie berlambak jual dekat kedai, beli je la 🀣
#SyahMimi

#Eyebrowhenna by #syahmimi code #black ❀
.
Tahan dalam 7 hari 😍
.
Berminat sila whatsapp 011-31640676 😘
.
.
#eyebrow #henna #syahmimibeauty #tipsmakeup #keningcantik #mesrawudhu #jimat

FAMILY forever, for always no matter what πŸ‘ͺ
#keluargakecilku #SyahMimi #Syahjunior #10monthsold

Bangun pagi kening cantik,mandi still cantik,keluar pon still kening cantik haaaaaa u guys tak nak ke cantik mcm ni? πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ .
Bolehh~ Cuma kena dapatkan Henna Eyebrow by Syahmimi niii~! Tengah viral Inai Keninf sekarang nii! Yang kening serabut,kening nipis,haaa memang sesuai utk u guys tauu~ Apa lagi? Meh dptkan,RM20 jee~ meh ws Jihan untuk order.Click je link kat bio πŸ˜‡
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Sebelum nak keluar tu,uolls bolehlah pakai EYBROW HENNA BY SYAHMIMI ni duluuu~ 😚 spend dalam 5 minit jee~ Lepas tu dah tak perlu nak lukis-lukis lepas ni tauu~ πŸ™†πŸ»
.
Ada berapa shades actually Eyebrow Henna by Syahmimi ni?? πŸ€”πŸ€”
.
Ada dua,sis πŸ™‚ Boleh pilih mana sesuai dengan kening u guys~ Tapi sekarang ni black paling laris sebab kening orang Malaysia banyak hitam kan 😏 Yang Brown shade u guys yang nak look ala2 Korea kening coklat boleh lah cuba πŸ˜‰
.
Murah je u guyss~ RM20 boleh pakai 2-3 bulan tauu~ nak tahu lagi lanjut?Meh dm or ws jihan πŸ™ˆ
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Pergi mana mana mesti beli ole ole, last last berhabuk je dalam plastic sebab tak bagi dekat sesape pun 🀣
#SyahMimi #SyahJunior #Bali

Hasil dengan pemakaian Henna Eyebrow by Syahmimi πŸ™ˆπŸ™ˆ cantik sangat,lepas ni tak perlu lagi beli eyebrow palette ke or eyebrow pencil mahal2 hehe pakai je ni terus bertahan je tak perlu touch up 😊 .
Whatsapp je jihan 0102656518 untuk tahu lebih lanjutt~
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Rancang tadi tanak pergi mana mana tapi macam mana boleh sampai Mall 🀣
#keluargakecilku #Syahmimi #syahjunior

Aaaaaaaaaaa tasabar dah nak makan πŸ˜‹
#KeluargaKecilku #SyahMimi #SyahJunior #Shellout

Alaaaaa jom la shopping. Sape sini sejenis kaki paksa? Kalau nak, nakkkkk jugak 🀣
#Candid #SyahMimi #SyahJunior #Korea

This post was reposted using @the.instasave.app #theinstasaveapp
・・・
"Sure Glow Lotion with Pearl Extract & Milk SPF15 (150ML)
.
.
β˜…Memutihkan seluruh badan & menjadikan tona kulit lebih sekata
β˜…Melembutkan serta menghaluskan kulit
β˜…Memberikan kelembapkan berpanjangan pada kulit
β˜…Memulihkan struktur kulit yang rosak
β˜…Melindungi kulit daripada sinaran matahari
.
#sureglowlotion#sureglow#sellerkelantan#pemborongkelantan#syahmimi#sispakaisisjual#whiteninglotion#losyensureglow"

Rayqal ni manja sangat, asyik nak dengan mommy je. Kalau mommy takde macam mana? πŸ˜ͺ
#keluargakecilku #moodvacayon #Bali #Syahmimi #Syahjunior #9monthsold

Bangun pagi kening cantik,mandi still cantik,keluar pon still kening cantik haaaaaa u guys tak nak ke cantik mcm ni? πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ .
Bolehh~ Cuma kena dapatkan Henna Eyebrow by Syahmimi niii~! Tengah viral Inai Keninf sekarang nii! Yang kening serabut,kening nipis,haaa memang sesuai utk u guys tauu~ Apa lagi? Meh dptkan,RM20 jee~ meh ws Jihan untuk order.Click je link kat bio πŸ˜‡
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Hasil dengan pemakaian Henna Eyebrow by Syahmimi πŸ™ˆπŸ™ˆ cantik sangat,lepas ni tak perlu lagi beli eyebrow palette ke or eyebrow pencil mahal2 hehe pakai je ni terus bertahan je tak perlu touch up 😊 .
Whatsapp je jihan 0102656518 untuk tahu lebih lanjutt~
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Bersama jutawan muda #syahmimi beauty..

Tanpa mereka tak mungkin aku sekuat ini, disaat aku sakit yang lain menjauh. Tapi mereka masih disisi memberi semangat tanpa henti ❀️
.
Dan tenkiu untuk kawan kawan yang masih setia disisi 😘
#KeluargaKecilKu #SyahMimi #SyahJunior

Ayuh kita pulang, nanti kita fikir nak sambung cuti cuti cinta ke mana pulak πŸ˜†
#KeluargaKecilKu #SyahMimi #SyahJunior

Sure Glow Lotion with Pearl Extract & Milk SPF15 (150ML)
.
.
β˜…Memutihkan seluruh badan & menjadikan tona kulit lebih sekata
β˜…Melembutkan serta menghaluskan kulit
β˜…Memberikan kelembapkan berpanjangan pada kulit
β˜…Memulihkan struktur kulit yang rosak
β˜…Melindungi kulit daripada sinaran matahari
.
#sureglowlotion#sureglow#sellerkelantan#pemborongkelantan#syahmimi#sispakaisisjual#whiteninglotion#losyensureglow

Buka mulut daddy, Rayqal nak check gigi daddy. Aaaaa aaaaa 😬
#MajlisAqiqahSyahRayqal #SyahJunior #Syahmimi

Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar, thanks mommy daddy untuk Majlis Aqiqah Rayqal ❀️
#SyahJunior #majlisaqiqahsyahrayqal #Syahmimi

Off to Kelantan, agak agak kena sediakan roti tak? Nak makan dengan jammed kaya ke jammed strawberry? πŸ€”
#ladybosssyahmimibeauty #KeluargaKecilKu #SyahMimi #SyahJunior

Good morning u guysss~ U guys yg tengah siap2 gi kerja nak makeup semua tu meh guna Henna Eyebrow by Syahmimi ni πŸ™ˆ gerenti terletak je tak perlu pening2 nak lukis setiap masa tauu 😎 .
Berapa satu?Murah jee~ Meh ws Jihan kalau berminat +60102656518
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Nak nampak cantik tapi at the same time takde masa?Rushing ke sana sini? Kerja di bawah cahaya matahari membuatkan anda berpeluh dan makeup comot especially bahagian kening? 😰
.
TRY LA EYEBROW HENNA BY SYAHMIMI!!~ Confirm u guys terlajak suka 😝 Pakai sekali je inai ni kat kening,terus tahan smpai seminggu lebih. Seminggu tu jugak tak perlu nak touch up2 bagai tauuu~ Meh order dengan Jihan πŸ€— Harga RM20 jeee~
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Good morning u guysss~ U guys yg tengah siap2 gi kerja nak makeup semua tu meh guna Henna Eyebrow by Syahmimi ni πŸ™ˆ gerenti terletak je tak perlu pening2 nak lukis setiap masa tauu 😎 .
Berapa satu?Murah jee~ Meh ws Jihan kalau berminat +60102656518
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Hasil dengan pemakaian Henna Eyebrow by Syahmimi πŸ™ˆπŸ™ˆ cantik sangat,lepas ni tak perlu lagi beli eyebrow palette ke or eyebrow pencil mahal2 hehe pakai je ni terus bertahan je tak perlu touch up 😊 .
Whatsapp je jihan 0102656518 untuk tahu lebih lanjutt~
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Cantik?? I know riteeee!!~ Kening dia on point tauu! Pakai apa?hahh jgn buat2 tak tahuu,dia pakai Eyebrow Henna by Syahmimi jeee~ Henna kan,ofcos inaii,bukan tattoo πŸ˜†Murah je ✌🏻Meh ws Jihan 0102656518 atau click je link dekat bio tuuu 😘#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Bangun pagi kening cantik,mandi still cantik,keluar pon still kening cantik haaaaaa u guys tak nak ke cantik mcm ni? πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ .
Bolehh~ Cuma kena dapatkan Henna Eyebrow by Syahmimi niii~! Tengah viral Inai Keninf sekarang nii! Yang kening serabut,kening nipis,haaa memang sesuai utk u guys tauu~ Apa lagi? Meh dptkan,RM20 jee~ meh ws Jihan untuk order.Click je link kat bio πŸ˜‡
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Hahhh u guys berminat takk?? Cantik tak kening dia?? Hahhh jgn tak tahuu~ Dia pakai Henna Eyebrow by Syahmimi je tauuu~ mudahhh,tahan lama, and paling penting,cantik dan tersusun 😘 #eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Ada berapa shades actually Eyebrow Henna by Syahmimi ni?? πŸ€”πŸ€”
.
Ada dua,sis πŸ™‚ Boleh pilih mana sesuai dengan kening u guys~ Tapi sekarang ni black paling laris sebab kening orang Malaysia banyak hitam kan 😏 Yang Brown shade u guys yang nak look ala2 Korea kening coklat boleh lah cuba πŸ˜‰
.
Murah je u guyss~ RM20 boleh pakai 2-3 bulan tauu~ nak tahu lagi lanjut?Meh dm or ws jihan πŸ™ˆ
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Sebelum ni ramai jugak tanya Syahmimi punya makeup look cantik sangat especially part kening tu mmg teliti and cantik je dia lukis πŸ˜† Hahhh actually Sis Syahmimi pakai Henna Eyebrow ni jelahh~ Nampak rapi,kemas, dah tak perlu lah nak tream or cukur tauu! Kalau kening tebal,boleh kemaskan guna concealer. Senang je guna Henna Eyebrow nii~ U guys boleh pilih code black or brown 😘 .
Berapa?? Murah jeee~ tak lebih RM20 hehe meh ws Jihan utk tanya or order πŸ’–πŸ˜Ž#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Inai Kening tengah Viral sekarang ni u guyss!! πŸ™ˆ
Apa lagi?? Meh cuba Henna Eyebrow by Syahmimi untuk dapatkan kening yg cantik terukir tanpa perlu melukis setiap hari πŸ˜† pakai je henna eyebrow ni dan boleh tahan selama 2 minggu tanpa rushing nak lukis sebelum keluar rumah 😎 Satu bekas boleh tahan lebih sebulan tauu~ Lepas ni tak perlu pening2 lagi~
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Cara-cara macam mana nak pakai Henna Eyebrow by Syahmimi πŸ˜‡ .
Senang je u guyss~ boleh pakai cotton bud,boleh pakai brush,pilih je mana u guys selesa πŸ™‚ Lepas ni dah takde nak rushing2 lukis kening bila nak keluar hehe
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Balik kg lesai apa yg patut, then Rabu kita datang lagi πŸ˜ͺ
#keluargakecilku #syahjunior #syahmimi

Tahan 2 minggu??!! Biar betul? Iyeee~ tahan 2 minggu tauu Eyebrow Henna by Shahmimi ni πŸ‘πŸ»
.
Boleh bawak solat ke? OFCOSS~ Nama pon henna kann~ bukannya tattoo hehe mestilah wudhu sah walaupun pakai ni πŸ™ˆ Sis ni pakai Code Black punya~ pon cantik je tngk~ .
Nak order?Nak tanya? Meh whatsapp kita,click je link dekat bio πŸ‘ŒπŸ»
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Cantik terletak je kening hehe dah takde serabai ke,botak ke, perfect je nmpk kening dia πŸ™ˆπŸ’– .
Sis ni pakai code brown, mmg cantik! Nampak soft je muka kalau sesiapa takut nak pakai warna hitam. Nak kening ala2 korea pon boleh tauu~ .
Tunggu apa lagi guysss?? Meh order bnyk2,save cost postage sikit hehe hanya RM20 je πŸ™ˆ Nak order?Nak tanya?dm je or click je link dekat bio untuk whatsapp 😁
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

U guys ada masalah macam ni?:- πŸ“ŒKening tak lebat
πŸ“ŒKening serabut
πŸ“ŒLuangkan terlalu banyak masa untuk melukis kening

JANGAN RISAU! Eyebrow Henna by Syahmimi dapat selesaikan masalah semua ni πŸ˜† Tak perlu nak lukis setiap hari tauu~
#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

Cantik tak kening sis kita ni πŸ™ˆπŸ™ˆ cantik je dengan Eyebrow Henna by Syahmimi hehe lepas ni dah tak pakai lukis2 kening selaluuu~#eyebrowhenna #henna #eyebrow #syahmimi #inai #inaikening #sayajual #jualmurah #original #kening

#newproduct
#eyebrows _Henna _by_Syahmimi
.

Hai πŸ–si gadis cantik πŸ’ƒπŸΌmanis semua..hari ini kami nak perkenalkan produk terbaru dari #Syahmimi Beauty. Produk ini sesuai untuk orang yang mempunyai masalah kening, kening tak berapa nak lebat @ tiada masa nak lukis kening setiap hari.
.

Adakah anda perlu masa yang lama di cermin semata mata nak lukis kening❓ Kini tiada lagi masalah itu.. Dengan Eyebrow Henna By Syahmimi, anda tidak lagi perlu lukis kening setiap hari lagi.. next week pulak baru lukis. Jimat masa , jimat eyebrow dan paling penting kekal seminggu okayssπŸ‘ŒπŸ»
.

Eh eh boleh buat solat ke❓Sudah semestinya boleh sebab ini bukan tattoo okayss..so mesra wuduk dan sah solat πŸ’‹.
.

Most Popular Instagram Hashtags