#syahmimi

MOST RECENT

Korang beraya tahun ni bawak suami ke bawak tunang? Ke Bf? Ke bawak diri? 😝 . Okay okay bawak bersabar In Sha Allah tahun depan ada jodoh ❀️
.
.
Tudung bawal ribbon Mimi pakai tu dari @tudungruffle ❀️
#GiftForAmirahSyamimi #SyahMimi #SyahJunior

Jom kita merempit 😝 . Cuba teka ni motor sape? πŸ€”
#SyahJunior #1year6months #SyahMimi

Jom kita merempit 😝 . Cuba teka ni motor sape? πŸ€”
#SyahJunior #1year6months #SyahMimi

Jom kita merempit 😝 . Cuba teka ni motor sape? πŸ€”
#SyahJunior #1year6months #SyahMimi

Jom kita merempit 😝 . Cuba teka ni motor sape? πŸ€”
#SyahJunior #1year6months #SyahMimi

Sila letak caption yang sesuai, kalau ayat cun melecun abe @jaasuzuran nak ajak keluar beraya 😝
.
.
Sponsored by :-
Baju Bridesmaids : @mia_lyanna
Tudung Bridesmaids : @cantik_feminin_shop
Henna Pengantin : @yanadinies
Bunga Telur : @maizatulzulkipli
Cake Batik : @nashchoco_
Aiskrim : @aiskrimikat_kb
#SyahMimi #SyahJunior #JaaSuzuran

Jom kita merempit 😝 . Cuba teka ni motor sape? πŸ€”
#SyahJunior #1year6months #SyahMimi

Sayangggg sorry sebab sebelum raya ni takde mood, kes baju raya tak siap and baju raya yang siap pulak besar. Kesian hubby jadi mangsa keadaan, sampai dia cari tuke jahit kecik baju kul 5pagi baru siap πŸ˜… . Yg Mimi pakai ni Mimi kecik sendiri, kain tu Mimi kecik jadi lagu tu, pasal tadi baru kecik 🀣
.
.
Thanks sayang selalu sabar jadi mangsa keadaan tempat Iolls lepas geram 😘
#SyahJunior #SyahMimi

Selamat hari raya maaf zahir dan batin dari kami sekeluarga, doakan kami sentiasa bahagia hingga ke anak cucu cicit. Sesungguhnya mereka la kebahagiaan saya ❀️
.
.
Alhamdulillah untuk keluarga kecilku, semoga tahun depan tambah sorang lagi. Tambah anak bukan madu ye 😏
.
.
Nota kaki : baju Mimi pakai tu di sponser oleh @Cl_3mpire , love sangat ❀️
#InnerSilang @by_amirahsyamimi
#Giftforamirahsyamimi #SyahMimi #SyahJunior

Oppsss mommy pun dapat duit Raya jugak Rayqal, jangan jealousssss 😝😝
.
.
Thank you sayang, selamat hari raya maaf zahir dan batin. Uolls rasa berapa RM dia bagi duit raya Mimi tahun ni? πŸ€”
#SyahJunior #SyahMimi #IndahnyaBerayaDiDesa

@thesyahrayqal ni memang kuat jealous and manja yakmat!! Dia memang marah kalau daddy peluk or pegang tangan mommy, tak boleh! πŸ™„πŸ˜…
#SyahJunior #1year6months #SyahMimi

My family is my strength and my weakness πŸ‘ͺ
#SyahJunior #SyahMimi

Hari cuti je dapat keluar jalan jalan, tahun ni paling busy sebab order terlalu banyak pihak kami pun tak sangka ramai yang nak kurus tahun ni. Terlalu ramai order #Demica and #Demicabengkung sampai kami takde masa nak spend time bersama ohhh sedihnya 😭
.
.
Tahun ni hubby tanak tinggal terawih so bila malam dia terawih, petang kerja. Waktu cuti je la masa kami untuk jalan jalan ❀️
#SyahMimi #SyahJunior

WOW!!! #demica dpt baby baru, #bengkungmodern 😍

yg ni dlm berpantang pn blh guna , nt da hbs pantang, top up dgn #demicaubatkurus , raya nanti kompom #meletop
PENGENALAN RM 85 je 😱😱😱 FREE POS !!! pasni back to normal price RM 89.90 xtermasuk pos 😬

#demicantik #bengkung #bengkungmoden #syahmimi #syahmimibeauty #newproduct #mencantikkanbadan #meriahdihariraya #rayapuasa2018 #kurussebelumraya #kurusitusihat #kurusitucantik

Cuba teka antara kami bertiga sape yang tak puasa, siapa yang betul dia memang bijak pandai 🀣
.
.
Btw, baju hubby pakai tu dari @butik_fashionista
My #InnerSilang & pallazo @by_amirahsyamimi
My supplement @syahmimibeauty_hq
#SyahMimi #SyahJunior #KantoiTakPuasa

Mana boleh tak celebrate birthday hero ambo yah satu ni @syahsuzuran . Harini dia cakap tanak keluar dinner ke untuk celebrate birthday dia? Tak tahu ke kita dah plan nak surprise haha . Thank you so much @suprisekelantan_ untuk sirprise ni, cantik yakmat! I like ❀️
.
.
Last minute punya plan, even macam2 halangan Iolls tetap tak putus asa. Thank you so much @suprisekelantan_ banyak membantu.
.
.
Happy birthday suamiku yang tercinta, ini je yang mampu. Semoga sentiasa bahagia dunia akhirat, me love you so much. I will do anything for you @syahsuzuran 😘
#Syahmimi #GiftForAmirahSyamimi

Sorry sayang sebab mati2 cakap tanak celebrate birthday awak tahun ni, susah nak celebrate sebab puasa. Waktu suntuk nak masuk tarikh lain baru celebrate, sbb nak tunggu awak selesai terawih. Happy birthday sekali lagi tau, tak mintak lebih. Just nak mintak jangan pernah berubah, jadi la lelaki yang selalu melindungi dan mencintai saya dan @thesyahrayqal sampai bila bila ❀️ .
.
Btw, thank you so much @suprisekelantan_ sebab banyak membantu, servis sangattt sangatttttt tip top. Memang berpuas hati even last minute punya plan 😘
#SyahMimi #GiftForAmirahSyamimi

Happy birthday suamiku yang tercinta Nik Muhammad Syahiman @syahsuzuran . Sorry sangat tahun ni takde cake, takde surprise, takde hadiah. Busy punya pasal, dah macam2 plan last last surprise planner cancel. Sptutnya buat dekat Lexis harituh 😭
.
.
Kita hanya mampu merancang tp Allah menentukan, so kita celebrate dengan manggo ice and colek je la ye? Sorry ❀️
#SyahMimi #SyahJunior

Cuba teka kami nak tengok movie apa, my hubby bila cerita baru je keluar dia la orang paling semangat πŸ™„
.
.
Nota kaki : Iolls memang tak suka guna flash bila ambik gambar, bila flash jadi mcm zombie tapi sis tak kesah nak upload jugak πŸ’πŸ»β€β™€οΈ
#SyahMimi #SyahJunior #1year5months

There is only one happiness in life, to love and to be loved ❀️
.
.
Nota Kaki : Nampak tak semangat Rayqal nak masuk gambar? 🀣
#SyahMimi #SyahJunior #InnerSilang #InnerSilangViral #Turtleneck

Most Popular Instagram Hashtags