#syafiqkyle

14188 posts

TOP POSTS

baca sampai habis taw ¬😘
.
.
.
.
.
#syafiqkyle #syafiqkylezzone #skzf #skzone #skfc

Nahh dengar..
Dak Capik bagi ucapan..
Ehh YB Capik..
Jangan lupa tonton Bila Bujang Masuk Dapur bermula 2 Jun 2017 setiap Jumaat 7.30 Malam hanya di TV9..
#SyafiqKyle
#BilaBujangMasukDapur
#BBMD
#RamadhanKareem
#BBMD2017
From @bilabujangmasukdapur - Selamat menyambut bulan Ramadhan! #bbmd2017 #bilabujangmasukdapur

Saya nak tumpang sakit sekali kalau ini πŸ‘©πŸ»β€βš•οΈnurse dan πŸ‘¨πŸ»β€βš•οΈdoktornya πŸ˜‚ semoga lewat sikit sembuhnya.. dapat rawatan lama sikit kan.. #syafiqkyle
#teamsyafiqkyle
#supportsyafiqkyle
#mencintaimumrphotographer
#hannahdelisha
#hannahkyle
#jemyaira
#jemysara

Waalaikumussalam...hai jemyaira...
sempat lagi buat ucapan ramadhan...
selamat menyambut ramadan al mubarak to u gais too....
@syafiqkylez
@hannahdelisha
#MencintaimuMrPhotographer
#JemyAira
#SyafiqKyle

Kisahnya bulan puasa jemy aira dilarang tangkap gambar rapat2 tapi mata nak pergi mana tu mata? πŸ˜‚πŸ˜‚ comel laa #JemyAira ! πŸ˜†
.
Cr. #KakCikWujudKu
.
#MencintaimuMrPhotographer #MyMrClickClick #MyMrsMannequin #SyafiqKyle #HannahDelisha #SyafiqHannah

Selamat berpuasa..haaa..jangan ada yang ponteng puasa pulak..dah fikir menu berbuka petang nnt? Awal lagi ni..sabar ye.. 😜#1stRamadhan #syafiqkyle #syafiqxkyle #akasia #dramamelayu #hero #tv3malaysia #izzhaikal

assalamualaikum..salam magrib dan salam ramadhan dr #skmlzone.. semoga ramadhan kali nie mberi byk kebaikan dan keberkatan kpd kita smua.. so mlm nie jom tarawih..😘😘😊😊😊❀❀
.
.
.
Ramadan is coming πŸŒ™
Shaytaan is running πŸƒπŸ»
Muslims are preparing 😊
The Gates of Hell are are closing ⛔️
The Gates of Heaven opening πŸ’–
.
.
.
#mimilana
#syafiqkyle
#ramadhankareem
#skmlzone

nakal dedi ni ¬😜
.
.
.
#syafiqkyle #syafiqkylezone #skzone #skzf #skzf

MOST RECENT

Dok termenung apa tu capik ? πŸ™ˆπŸ˜œ #syafiqkyle #tuanxsyafiqkyle #mencintaimumrphotographer #hassan #nazmielyas #fuad

Masalah jugak dia nih kadang-kadang 🀣🀣🀣.. miss juon nak gi masuk bawah katil dia lah mlm neh. Miss juon x kena ikat. Ig ni miss juon amanahkan miss chucky utk jaga mlm neh. Miss juon nak jaga sapik πŸ˜†πŸ˜†.. Hehehe .. 😘😘 #syafiqkyle
#luaskankuasamusyafiqkyle
#tuanxsyafiqkyle
#gengbawahtanahkubur
#missjuononduty πŸ“Ή IGs @syafiqkylez

1st day puasa lompat2 cam gini jgn esok tak puasa pulekk sudehhh πŸ˜‚πŸ€£
#syafiqkyle
#luaskankuasamusyafiqkyle
#tuanxsyafiqkyle
#gengbawahtanahkubur
#missjuononduty πŸ“Ή IGs @syafiqkylez

Hensemnya pakai kaler purple ! Favourite miss juon niii 😍😍😍
#syafiqkyle
#luaskankuasamusyafiqkyle
#tuanxsyafiqkyle
#gengbawahtanahkubur
#missjuononduty πŸ“Ή IGs @syafiqkylez

Ehem ehem ade pesanan penaja .. thank u @adriannayariqa for tagging us 😘😘😘 #syafiqkyle
#luaskankuasamusyafiqkyle
#adriannayariqa
#syafiqkyleXadriannayariqa
#gengbawahtanahkubur
#missjuononduty .
.
.
RepostBy @adriannayariqa: "Ada pesanan dari @syafiqkylez untuk semua pelanggan #adriannayariqa 😘
:
:
@ADRIANNAYARIQA
:
:
Jangan lupa dapatkan koleksi Baju Raya #Warisan #AYWarisan di :
:
β˜‘οΈ Geylang Bazaar, Tanjong Katong Kompleks, Singapura.
:
:
Secara online di WWW.ADRIANNAYARIQA.COM
:
@fashionvaletcom @fashionvaletsg :
@shopat22
:
@grandeur_my
:
#ramadan2017 #geylangbazaar #fvraya #aykurungpahang #sinarlebaran2017 #adriannayariqa #ruhainies @gengbawahtanahkubur @syafiqkylezzone @syafiqkyle_fc" (via #InstaRepost @AppsKottage)

miss chucky doakan semuanya berjalan dgn lancar dan semua yg bekerja dapat menunaikan ibadah puasa dgn sempurna 😊😊😊
#baiktakucapanmisschucky πŸ˜‚
.
@syafiqkylez
#syafiqkyle
#luaskankuasamusyafiqkyle
#mencintaimumrphotographer
#nazmielyas
#jemy
#jemyaira
#gengbawahtanahkubur
#misschuckyonduty
.

@Regrann from @eyrahman22 - Last video before nak berbuka puasa. Lepas ni dugaan kami lagi besar shooting dalam bulan puasa ni. Semua scene berat-berat. Doakan kami yang baik-baik yer. Selamat Berbuka dari kami seluruh team #mencintaimumrphotographer #nazmielyas #airaqaisara #kesayanganhamba @hannahdelisha @syafiqkylez - #regrann

Kisahnya bulan puasa jemy aira dilarang tangkap gambar rapat2 tapi mata nak pergi mana tu mata? πŸ˜‚πŸ˜‚ comel laa #JemyAira ! πŸ˜†
.
Cr. #KakCikWujudKu
.
#MencintaimuMrPhotographer #MyMrClickClick #MyMrsMannequin #SyafiqKyle #HannahDelisha #SyafiqHannah

Antara warna yang menjadi pilihan ramai .. Admin pun pilih warna ni , anda macamana dah ada baju sedondon pilihan? .
.
Jangan lepaskan peluang untuk bergaya luar biasa bersama anak anda dihari raya nanti .
.
.
Whatsspa untuk tempahan : πŸ“² 014.5171327 .
.
.
#baazarmalaysia #baazarpaknil #kurtamalaysia #kurta #kurtaayahanak #kurtaraya2017 #kurtabudak #syafiqkyle #heroseorangcinderella #neelofa

Antara warna yang menjadi pilihan ramai .. Admin pun pilih warna ni , anda macamana dah ada baju sedondon pilihan? .
.
Jangan lepaskan peluang untuk bergaya luar biasa bersama anak anda dihari raya nanti .
.
.
Whatsspa untuk tempahan : πŸ“² 014.5171327 .
.
.
#baazarmalaysia #baazarpaknil #kurtamalaysia #kurta #kurtaayahanak #kurtaraya2017 #kurtabudak #syafiqkyle #heroseorangcinderella #neelofa

Antara warna yang menjadi pilihan ramai .. Admin pun pilih warna ni , anda macamana dah ada baju sedondon pilihan? .
.
Jangan lepaskan peluang untuk bergaya luar biasa bersama anak anda dihari raya nanti .
.
.
Whatsspa untuk tempahan : πŸ“² 014.5171327 .
.
.
#baazarmalaysia #baazarpaknil #kurtamalaysia #kurta #kurtaayahanak #kurtaraya2017 #kurtabudak #syafiqkyle #heroseorangcinderella #neelofa

Dah tak tahu tulis caption apa......senyuman dia dimple dia.....????
Maaf kiranya saya silap .
.
.
#mencintaimumrphotogragher
#SyafiqKyle
#tuanxsyafiqkylez
#@tuanbytengkukery
#syukurselalu
#senyumsokmo

Most Popular Instagram Hashtags