#syafiqkyle

10 posts

TOP POSTS

Hahaha jahat abg Q ckp mummy Qisha fake! Miss juon geget kanggg ! Haha πŸ‘»
#SyafiqKyle
#luaskankuasamusyafiq
#gengbawahtanahkubur
#suamikupalingsweet
#PBAKL2017

Jom undi @mawarashid di #abpbh
RepostBy @anisuraya97: "Morning Daddy Izz & Mummy Qisha β›…πŸ’ž
#mawarashid #syafiqkyle #suamikupalingsweet #timorfest" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Yang ditunggu..
Isteriku Cikguku..
Congrats Bro @didiyzaidy..
#IsterikuCikguku
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#IzaraAishah @izaraaishahofficial
Save the date uolls..
9.00 malam
29 April 2017
Cerekarama..

@Regrann from @gengbawahtanahkubur - Miss ponti rasa mcm nak putar jam biar cepat hari sabtu. Tak sabar nak tengok anak murid yg samseng ni. Miss ponti nak transform jadi cikgu lah 😍😍 @Regrann from @favdrama - Yang ditunggu..
Isteriku Cikguku..
Congrats Bro @didiyzaidy..
#IsterikuCikguku
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#IzaraAishah @izaraaishahofficial
Save the date uolls..
9.00 malam
29 April 2017
Cerekarama.. - #regrann - #regrann

Gangster muka jambu . nasib baik hensem @syafiqkylez 😍😍😍 #teamcarasdaddy #isterikucikguku #SyafiqKyle

Jangan lupa grab sekali pbakl17 nanti! ●
●
● β€œMia, kau nak buat apa?” Kiki menyoal hairan. Dia pula yang takut sendiri. Bukan dia tidak perasan perubahan Jemy yang sudah membahang di sebelahnya. Matilah aku lepas ni! β€œThere she is! Aku nak dia gayakan rekaan terbaru aku.” β€œApa?” Jemy, Aira dan Kiki serentak bersuara.
Aira sudah terkesima. Adakah ini kebetulan? Permulaan untuk mencapai impiannya? β€œMia, kau bergurau ke?” Kiki semakin mati akal. Gila ke Mia ni? β€œAda dua minggu lagi sebelum show. Kiki, kau train dia elok-elok, ya. And you, Jemy, take good shots of her.” Mia menyapai beg tangannya. Pipi gebu Aira dicubit perlahan sebelum meninggalkan studio tersebut. β€œApa ni?” soal Aira yang masih kebingungan. Satu per satu wajah di hadapannya dipandang untuk menagih jawapan. β€œAira, kau dah okey ke? Kenapa tiba-tiba turun?” Azlan memecahkan suasana. β€œAku nak ambil air. Lagipun Kak Mila nak datang,” jawab Aira bersahaja. β€œKiki, settle perkara ni dengan Mia. Cari model lain!” putus Jemy. Dia menghenyakkan tubuhnya di kerusi. Panas sungguh hatinya. β€œJemy, kau tahulah perangai Mia tu macam mana.” β€œI don’t care! Just settle this problem ASAP!” Jemy sudah meninggikan suara.
Aira terkejut. Marah betul lelaki ni! Kiki di sebelah sudah mengecut. β€œJangan libatkan Aira. Itu aje,” sambung Jemy. Kali ini lebih perlahan. ●
●
●

#MencintaimuMrPhotographer
#EmmaMariam
#Novelpbakl17
#Noveladaptasi
#JemyAira
#syafiqkyle
#hannahdelisha

Hari sabtu ble tgk capik jd gengster skolah πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ»πŸ’ƒπŸ» .. ermmm gengster sgt ke?? πŸ€” wait n see πŸ˜‰
Repost @favdrama: "Yang ditunggu..
Isteriku Cikguku..
Congrats Bro @didiyzaidy..
#IsterikuCikguku
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#IzaraAishah @izaraaishahofficial
Save the date uolls..
9.00 malam
29 April 2017
Cerekarama.." (via #InstaRepost

MOST RECENT

Walau sekuat mana pon dugaan yang datang.. kalau dah tertulis jodoh awak ngan saya.. tak kemana..! Wah..wah..😍
Selamat malam awokkk...😘
#syafiqkyle
#isterikucikguku

Siapa yg pilih OK-LAH tu? Citarasa manusia berbeza-beza. Fahamm....tepuk dada tanya selera πŸ‘πŸ‘ #syafiqkyle
#luaskankuasamusyafiq
#gengbawahtanahkubur
#cikgukuisteriku

Ya allah... Penuh frame muka dia. Pipi pau tapi comel. Lakonan @syafiqkylez superb. Miss ponti bagi seluruh bintang yg ada di langit 😎😎 #syafiqkyle
#luaskankuasamusyafiq
#gengbawahtanahkubur

@Regrann from @didiyzaidy - Alhamdulilah.. terima kasih semua yang menonton #IsterikuCikguku ! cer komen, korang nak bagi berapa ⭐️? #DFKL2017 πŸ˜‚ - #regrann

Till Jannah..😘😘😘
Kemain caption Dak Capik sekarang ni..
Nakal macam Azlan..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#SyafiqKyle
#IzaraAishah
#IsterikuCikguku
@Regrann from @syafiqkylez - Azlan & Maria #tilljannah. Thank you for watching #IsterikuCikguku - #regrann

Ouchhhh bagai pinang di siat2 kak honey tgk 😭.. apa nak buat ye.. Azlan dah bahagia dengan cikgu Maria 😝 nasib baik Azlan.. Sapik Kael bahagia dengan??? Dengan Kak Honey laa πŸ˜†. Dah kak honey nak tidur nih.. tatatititutu πŸ™‹πŸ» #syafiqkyle
#teamsyafiqkyle
#supportsyafiqkyle
#isterikucikguku

@Regrann from @syafiqkylez - Azlan & Maria #tilljannah. Thank you for watching #IsterikuCikguku

Cinta tak mengenal usia. Kalau dah jodoh tak ke mana. Lari la gi ostolia pun. Kat malaysia bertemu kembali. Apa komen korang tentang drama ni? Miss ponti tengok senyum2 sendiri. 😍😍 #syafiqkyle
#gengbawahtanahkubur
#luaskankuasamusyafiq

@Regrann from @syafiqkylez - Azlan & Maria #tilljannah. Thank you for watching #IsterikuCikguku - #regrann

Ce komen kat IG @didiyzaidy fans Dak Capik..
Menarik ke idakkk #IsterikuCikguku itu..
Bape bintang??
Cheq bagi 🌟🌟🌟🌟🌟
Walaupun geram kat Maria tu..
Jodoh depan mata punnn nak yang jauh di mata..πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#SyafiqKyle @syafiqkylez
#IzaraAishah @izaraaishahofficial
#IsterikuCikguku
@didiyzaidy - Alhamdulilah.. terima kasih semua yang menonton #IsterikuCikguku ! cer komen, korang nak bagi berapa ⭐️? #DFKL2017 πŸ˜‚

Lagi dan lagi.... gengter sekolah dah cair... hihi suka suka...😍
#syafiqkyle
#izaraaishah
#isteriku cikguku

Bohot² syukriya mere dos..❀❀❀
@nurnzhrn
Walaupun gmbr mawar rashid xde tapi tq so so so much sebab ambik pic ni..hehe
#kawanyangpalingsweet
#walaupundiasendiritakminat
#λ„ˆλ¬΄μ‚¬λž‘ν•΄ #suamikupalingsweet
#syafiqkyle
#mawarrashid
#fazrenrafi

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags