#syafakillah

MOST RECENT

وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ

wa-idzaa maridhtu fahuwa yasyfiin

Dan apabila aku sakit, Maka Dialah Yang menyembuhkan aku 😇😇😇🙏🙏🙏👍👍
(QS: Asy-Syu'ara Ayat 80)

#KarinINK #HambaAllah #ManusiaBiasa #BukanSiapaSiapa dan #BukanApaApa #MahaBesarAllahdenganSegalaFirmanNya #AllahMahaMengetahui #AllahLebihMahaMengetahui #AllahLebihMengetahui #AllahLebihMengetahuiSegalaIsiHati #AllahLebihMengetahuiSegalaIsiDiBumi #AllahMahaTau #AllahMahaBesar #AllahuAkbar #Syafakillah #Asy-Syifa #Asy'SyuaraAyat80 😇😇😇

Syg anak ibu @putri_felicia17 kuat yah semoga Allah mempermudah ujianmu ☹ Ya allah jadikanlah anaku anak yg shaleha dan taat beribadah kepadamu, panjangkanlah umurnya, lapangkan rezekinya, cerdaskanlah akalnya dan terangilah kalbunya, karuniakan ilmu yg banyak & bermanfaat serta sehatkanlah jasmaninya dengan rahmatmu yg maha pengasih lagi maha penyayang ☹☹😇😇😇 #syafakillah #kesayangan #permatahati

Jangankan begadangin kamu, aku sampai gak tidur..
Gak makan pun aku rela asal di samping kamu..
Ahayyyyyy 😍😊😘😄
#syafakillah
#kesayangan

DEMAM RADANG TONSIL
.
Alhamdulillah semakin beransur sihat
Semoga dapat meneruskan ibadah puasa dan terawih
.
Allah menjadikan manusia
.
Dia juga yang menjadikan penyakit yang dihidapi manusia dan setiap penyakit ada ubat penawarnya kecuali mati!
.
Allah juga berkuasa ke atas setiap sesuatu
.
Kita sebagai hambaNya, sekadar berusaha, berikhtiar, berdoa dan akhirnya bertawakkal kepada Allah
.
Apabila sakit, kepada siapa kita mengadu?
.
Utamakan Allah, iaitu melalui doa
.
Allah mendengar ratapan hambaNya dan Allah suka hambaNya memohon kepadaNya
.
Jadi, janganlah kita berputus asa dari rahmat Allah
.
.
.
.
.
#supermama #tewasakhirnya #demampanas #radangtonsil #syafakillah #allahsuruhrehat #allahsayang #subhanaallah #alhamdulillah #allahuakbar #momofinstagram #momlife #mommyblogger #workingmom #momlove #momofthree #spreadlove #nohate

Cerita sebelum berbuka
#myson
#lagidemam
#syafakillah

Jika datangmu sudah tak menggenapi, maka pergimu pun tidak mengganjilkan. Untuk apa kamu dilahirkan? G ada artinya blas.
Mari kita memberi manfaat untuk orang lain, sekecil apapun, meski sekedar tersenyum yang tersungging dimulut qt.
Subhanallah, indah hidup ini mana kala qt mampu menikmati.
#syafakillah ibuk.
Aamiin.

Sembuhkan Dia yang sedang sakit. Aku tak Ingin Melihat mu dalam keadaan sakit . Aku tak tega .
#bismillahirrohmanirrohim #allahuakbar #syafakillah #like4like #l4l

Dua2nya lg demam..bedanya si kk udh agak trn n dd nya demam tggi..tp dd nya mnt di kompres sm kk smbl ttp ga bs diam n nyanyi2... #sakitnya kompakan #syafakillah syg😓

Kl sakit masih ga mau diem mah ga terlalu cemas...mdh2an cuma mau tambah pinter aja ya... Mdh2an panasnya cpt turun...
#syafakillah
#shalehaku
#maujalan
#tambahpinter
#belajarbicara😂
#tambahgigi
#11bln8hari

1001 errands well spent. After my shopping spree, headed down to TTSH to visit our dearest, before heading back home for our family break fast. Get Well as soonest and hopefully you can be discharge ASAP to embrace fully for our holy month of ramadhan. Syafakillah. InsyaAllah, Amin. #1001errands , #ttsh , #visitingourdearest , #getwellsoon , #syafakillah .

#alhamdulillah ,setelah 5 malam di ICU ,ema haji masuk ruangan pemulihan..dan semoga sembuh seperti sedia kala,#syafakillah #emahaji #gajahmekar #biidznillah #insyaallah #alfatihah

When nini harus minum obat tapi kita puasa 🤪😅 #familytime #latepost #checkupaftersurgery #syafakillah #mytickettojannah #familylove

Kesian ke idok???
Kesian sungguh..merengek sbb gatal tu..smlm berjaga smpai terlepas sahur pg td...mesti miang tahap maksimum..tang muka tu pulak dia tonyoh kat baju kita..kesian wahai anakku..hbis muka dia..raya ni mama make up adik cun3..dh mcm abg aryan gak kena CP time nk posa n posa time

#syafakillah
#afiraramadhan1439h
#syifaquarantineday2
#syifa1y1mth
#chickenpox

Seperti bln ramadhan yg lalu” setiap puasa dia bgitu semangat melaksanakan puasa tpi hari ini tak ada keceriaan dlm dirix,Get well soon sayang 🙏🏻🙏🏻 #syafakillah#daughter#ramadhankareem

Most Popular Instagram Hashtags