#syabellajualmurah

81 posts

TOP POSTS

Salah pakai skincare? TAKDEHAL! Ikhtiarlah dengan dermaroller + serum pure Vitamin C, in shaa Allah membantu! .
.
Kita ada beratus testimoni sekarang, alhamdulilah. Beli dekat luar harga R80 - RM 120, dengan kami hanya RM 45 FREE POSTAGE! Kecuali sabah & sarawak! .
.
.
Dermaroller ANTI - PENUA!
Menghilangkan kedutan kedutan di kulit, roll sahaja kedutan hilang! Yippi! .
.
Yeayyy!!! Another good feedback! Alhamdulilah. So sesiapa nak tengok testimoni boleh tekan #testimonidermaroller .
.
Lepas roll muka mmg akan nampak seri, sangatttt. The true beauty comes from inner layer of the skin. Yippii 🎉🎉🎉
.
.
Lepas pakai dermaroller + serum vitamin c mmg tapayah dah pakai apa apa.. serious! Kulit akan superb cantik! .
.
.
Yippiiiii! ✔️Bekas jerawat
✔️Jeragat ✔️Lubang ✔️Flawlesss ponn boleh ✔️Rambut gugur .
.
Kulit yang kurang collagen & kulit yang mempunyai collagen yang mencukupi. .
So dengan dermaroller ini, boleh menghasilkan collagen secara natural setelah membuka ruang ruang kulit untuk bernafas. .
.
Dengan itu, kembali muda! 90's - 80's 🌺🌺
.
.
Untuk sesiapa yang confius macam mana nak pilih saiz mengikut korang punya masalah kulit, boleh contact hotline no & ketahui lebih detail! .
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.
.
STOCK TERSANGATLAH TERHAD. .
.
Hotline no 0175984758 #beautyful #luxurybeautyandwellness #dermaroller #dermarollermurah #dermarolleragent #malindoairlines #airasia #airasiacrew #dermarollermalaysiaorigina #malaysia #bruneishop #dermarollermurahmalaysia #dermarollerpukalmurah #dermarollerwholesales #dermarollermurah #singaporeshops #singaporeshopping #indonesiangirl #indonesiaexplore #indonesiashop - #regrann
#syabellajualmurah
#dermarollerkedah
#codkedah
#codsungaipetani
#codalorsetar
#codseluruhkedah

Awwhhhh tq my dear for your reviewww 😘😘😘 tq siapa yang our D'Heal Roller + Serum Vitamin C @Regrann from @i.nurlynnazureen - Thanks @dhealdermarollerhq for this roller😍💕 btw U guys patut try this roller tau kalau korang ada masalah kulit muka . korang boleh try this roller sebab dia dapat memberikan kulit muka korang bernafas lebih lancar dan banyak lagi function dia tau. Grab yours! 🙈 #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

HUDA BEAUTY FOUNDERR!!!! .
.
Siapa tak kenal dia ni belum tahap taksub make up 24 jam. Hahahaha. .
.
Sememangnya kalau nak make up muka tak nak cake-ing, rahsia dia mmg kene jaga skin, sebab kecantikan itu datang dari dalam. Kalau make up pon, skin timbul timbul pon tak guna sebab sejam dua je dapat cover, lepas berpeluh,hampeh semua. Kan? .
.
So founder huda beauty pon pakai dermaroller tau, jangan main main korang. Ekekekeekek .
.
#serumwajah #serumevoerm25 #serumfromkorea #dermaroller #dermarollers #dermarollerkl #dermarollerrm18 #dheal #dhealkl #dhealnilai #dhealbysallydaughter #bysallydaughter #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
.

@syabella.store

thank you lovelyyyy
Alhamdulilah, terima kasih feedback best sangat harini terima. Ehehehe. .
.
Best sebab dapat tolong ramai orang sama ada kulit bermasalah ataupon kulit tidak bermasalah, yippiiii! .
.
.
Yang berlubang in shaa Allah tiada masalah, yang berparut lagi lah in shaa Allah. Hehehe
.
.
Lepas pakai dermaroller + serum serious! Kulit akan superb cantik! .
.
.
Yippiiiii! ✔️Bekas jerawat
✔️Jeragat ✔️Lubang ✔️Flawlesss ponn boleh ✔️Rambut gugur .
.
Kulit yang kurang collagen & kulit yang mempunyai collagen yang mencukupi. .
So dengan dermaroller ini, boleh menghasilkan collagen secara natural setelah membuka ruang ruang kulit untuk bernafas. .
.
Dengan itu, kembali muda! 90's - 80's 🌺🌺
.
.
Untuk sesiapa yang confius macam mana nak pilih saiz mengikut korang punya masalah kulit, boleh contact hotline no & ketahui lebih detail! .
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.
.
STOCK TERSANGATLAH TERHAD. .
.
Hotline no 017 5984758 #beautyful #luxurybeautyandwellness #dermaroller #dermarollermurah #dermarolleragent #malindoairlines #airasia #airasiacrew #dermarollermalaysiaorigina #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

HARI NI POST BARANG. .
TUNGGU YA...
.
YANG MANA ORDER KITA HOLD SEKEJAP SAMPAI STOK BARU DARI HQ SAMPAI 😘
.
size yang available 0.3mm (1pcs) dan 1.5mm (2pcs) sahaja. .
tracking no..admin dah pm whatsapp personally. tolong tengok whatsapp memasing ya.
.
#0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

yang video tadi versi dah buka dan sedia untuk digunakan. haaa.. .
yang ni bila beli memang akan dapat mcm ni.
.
dalam kotak putih d'heal kita seal & packing seperti dalam video di atas.
.
kotak lut sinar tu untuk simpan derma roller anda untuk prevent daripada kuman .
#dhealroller
#dermarollerRM18
#dermarollerwithvitc #dermaborong
#dermarollermurah
#syabellajualmurah
#syabellastore
#0175984758

@Regrann from @dhealdermarollerhq - The journey of D'Heal begin when we sit down and Jason (The fella who wearin black shirt) threw us some ideas that bring my spirit to what i became now. .
.
Alhamdulilah. This is what The beginning of D'Heal Journey. .
We try to provide the best product, and the best solution to every customer that experiencing severe acne, scars, hyper pigmentation & etc..
.
"WE WANT THE BEST FOR YOU, THIS IS THE TIME THAT I CAN SAY CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT IN PROVIDING A GOOD SERVICE TO ALL OF YOU" .
.
We really hope we can spread more the goodness in D'Heal to everyone so that everyone could have the healthy skin & happy life! 🎉
.
.
Please do not hesitate to email us your comment at dhealrollerhq@gmail.com . Your co-operation much appreciate! 🌹 #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

SEDIHHHH SEDIHHHH!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭
SAYA PAKAI SKINCARE ****** MUKA SAYA TERUS ROSAK KAKKK!!! MENYESAL SAYA KAKKK!!! .
.
Okay jawapannya senang sahaja, tak boleh nak salahkan skincare tu juga, sebab? Awak pon kene beware juga memilih skincare, sebelum beli, research dulu, sebelum beli belajar dulu apa yang ada dalam product tersebut. So sekarang, kita belajar dari kesilapan lalu. .
.
Sebelum beli D'Heal Roller + Serum Evoe Vitamin C belajar dulu apa tu Kaedah Rawatan Derma Roller? Kenapa lebih bagus digunakan dengan Vitamin C kenapa tidak Serum lain? .
.
Haaa, so sebelum membeli mesti research dulu bukan main serkap jarang, muka nak pakai lama tau, tak guna kita nak salahkan skincare ni skincare tu tapi sebenarnya pokok pakalnya dari diri kita sendiri. .
.
Apa yang admin nak tekankan kat sini, tolong cantik dengan keadaan yang selamat walaupon nak cepat & sebagainya. .
.
D'Heal Roller bukan skincare 🙅🏻
D'Heal Roller bukan sabun pencuci muka 🙅🏻
D'Heal Roller bukan Krim Siang / Malam 🙅🏻
D'Heal Roller bukan Pelembap Muka 🙅🏻
.
.
D'Heal Roller, Ia adalah satu kaedah merawat yang mampu memberikan kulit yang sihat & bersih! .
.
Ingin tahu lebih lanjut?
Whatsapp no dibawah sekarang! 🤳 0175984758
#dermarollerwithvitc #dermarollervitc #dhealbysallydaughter #dhealbyshashajy #dhealnilai #dermarollermurah #dermarollermurahsangat #dermarollermurahmalaysia #dermarollermalaysiaorigina #dermarollermurahmalaysiatitanium #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Adik manieh ni muka dia bersih, cuma dia nak keluarkan kulit kulit mati untuk lebih segar & kecilkan pori pori kecil. Pandai! Kecil kecil dah pandai jaga kulit, nanti dah besar mesti lagi cantik nieh. .
.
Lepas pakai dermaroller + serum vitamin c mmg tapayah dah pakai apa apa.. serious! Kulit akan superb cantik! .
.
.
Yippiiiii! ✔️Bekas jerawat
✔️Jeragat ✔️Lubang ✔️Flawlesss ponn boleh ✔️Rambut gugur .
.
Kulit yang kurang collagen & kulit yang mempunyai collagen yang mencukupi. .
So dengan dermaroller ini, boleh menghasilkan collagen secara natural setelah membuka ruang ruang kulit untuk bernafas. .
.
Dengan itu, kembali muda! 90's - 80's 🌺🌺
.
.
Untuk sesiapa yang confius macam mana nak pilih saiz mengikut korang punya masalah kulit, boleh contact hotline no & ketahui lebih detail! .
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.
.
STOCK TERSANGATLAH TERHAD. .
.
Hotline no 017 5984758 #beautyful #luxurybeautyandwellness #dermaroller #dermarollermurah #dermarolleragent #malindoairlines #airasia #airasiacrew #dermarollermalaysiaorigina #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
.

@syabella.store

MOST RECENT

GLAMROSE FLAWLESS SPRAY ✔SESUAI UNTUK KEGUNAAN LELAKI DAN PEREMPUAN
✔SESUAI UNTUK SEMUA LAPISAN UMUR
✔SESUAI UNTUK SEMUA JENIS KULIT
💯 TANPA BAHAN KIMIA
💯 DIBUAT DARI BAHAN SEMULAJADI
❎TIADA BERLAKU PENGELUPASAN DAN MUKA TIDAK AKAN PEDIH.
ANTARA KELEBIHAN DAN FUNGSI GLAMROSE FLAWLESS SPRAY
🎀 Sesuai untuk semua jenis kulit (tidak pedih dan mengelupas)
🎀 Melindungi kulit wajah dari sinar UV
🎀 Menjadikan kulit glowing + pinkish
🎀 Mencerahkan 10x ganda dari agen pemutih
🎀 Mengaktifkan kologen asli pada wajah anda
🎀 Menganjalkan dan melembabkan kulit wajah anda
🎀 Mengurangkan pigmentasi
🎀 Mengawal masalah jeragat dan jerawat
🎀 Mengecilkan pori-pori 🎀 Menyekatakan toner kulit yang tidak sekata
🎀 Melembabkan kulit yang kering
🎀 Melambabkan penuaan (kulit tegang)
🎀 Membuatkan wajah cerah berseri, kulit remaja dan kulit muda
🎀 Serum dirumuskan khas untuk menghilangkan jeragat dan parut jerawat
🎀 Kulit akan kelihatan Flawless, Glowing, Anjal, Bersih, dan Sihat

http://www.wasap.my/60175984758

#makeupartist #original #longlasting #boracay #philippines #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#serumpalingbaik
#ejenglamroseutara
#glamrosesikgurun
#glamrosebysyabella

❎KULIT GELAP TAK BOLEH CERAH?
❎KULIT KUSAM TAK BOLEH GLOWING?
❎KULIT BERJERAWAT TAK BOLEH LICIN?
❎KULIT BERTOMPOK TAK BOLEH FLAWLESS?
❎KULIT BERPARUT TAK BOLEH SENTAL?

Makeup pun kusam tak makeup lagi la kusam😱
-----------------------------------------------
Pakai foudation pun bercapuk, pakai compact powder pun bercapuk.. kulit nampak tak sekata dan berminyak, tambah2 bila dah tengahari... Ramai MUA guna spray ni.. senang ja spray dan ratakan pada kulit muka.. pastu boleh apply foudation atau bedak.. comfirm kulit sekata dan nampak natural ja... Kalau nak keluar malam,tak perlu nak makeup bagai.. spray je FLAWLESS SPRAY ni terus nampak tak kusam dan glowing gitewww...😍 Bukan hanya boleh guna sebelum apply makeup, malam sebelum tidur pon boleh apply utk rawat kulit.. KELEBIHAN GLAMROSE FLAWLESS SPRAY
▫Makeup tahan lama
▫Makeup tak merekah
▫Makeup tak bercapuk
▫Menganjalkan kulit
▫Mengecilkan liang pori
▫Melembapkan kulit
▫Merewat kulit berminyak
▫Menghilangkan parut
▫Mengecutkan jrawat
▫sbg agen anti penuaan

Whatsapp for order 0175984758
Whatsapp for order 0175984758
Whatsapp for order 0175984758

#glamrose #glamroseflawlessspray #makeupartist #original #longlasting #boracay #philippines #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
#ejenglamroseutara
#glamrosesikgurun
#glamrosebysyabella

@syabella.store

FAHAMKAN ANATOMY DERMAROLLER BERFUNGSI PADA KULIT. .
.
First fasa dimana, kulit di lubangkan secara sengaja kerana ingin memberi signal kepada tubuh badan supaya menghasilkan collagen di bahagian lubang lubang kecil. .
.
Fasa 2, mempercepatkan proses lebih cepat dari kaedah laser, kerana laser memberikan impak kebakaran yang sangat dalam pada permukaan kulit. .
.
Fasa 3, anda akan dapat lihat collagen yang dihasilkan oleh kawasan yang di roll lebih banyak collagen kan? .
.
Kalau banyak collagen, jadi apa? Jadi cantikkkk laaaaa. Hehehehe. .
.
Sebarang pertanyaan boleh tanya di hotline no 017 5984758. #dermarollermalaysia #dermarollerborong #borong #dermarolleragent #dermapen #dermarollermurah #dermaplaning #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

cepat ler order... .
pos laju pon nak cuti.
.
nanti jangan merayu la noh kalau tak sempat .. memang tak dapat nak tolong. .
tapi!!!!
.
untuk orang alor setar dan sungai petani. ada berita baik!!!
.
yang nak admin COD memang tak dak masalah... tapi berpada-pada la.. hari raya memang tak dapat nak tolong la. COD CUTI DARI HARI RAYA PERTAMA SEHINGGA KETUJUH. .
TAK mau lawa ka sebelum raya? buat ler surprise sikit kat pak menakan mak menakan hampa yang suka kondem hampa💅

#dermarollermurah #dermarollervitc #dermarollerrm18 #dermaroller #dheal #dhealkl #dhealnilai #dhealroller #dermarollerwholesales #dermarollerwholesmalaysia #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Alhamdulilah good feedback again after 2 times roll, kulit yang acne prone ni betul betul kene rawat dari dalam so kene banyak sabar kalau roll takboleh hari hari kene selang seminggu ya.
.
.
Sesiapa yAng mempunyai masalah yang sama macam cik adik manis ni mmg kene guna serum vitamin c, sebab vitamin c ni lah yang akan membantu membina immune untuk mengelakkan daripada jerawat yang bernanah nanah tu kembali. .
.
Dan sebab itulah kami memilih serum vitamin c yang terbaik diterbangkan dari Korea, bukan sembarangan.
#dermarollermurah #dermarollervitc #dermarollerrm18 #dermaroller #dheal #dhealkl #dhealnilai #dhealroller #dermarollerwholesales #dermarollerwholesmalaysia #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Good afternoon lovelies! .
.
Jom kita tengok siapa yang dah dapat kulit cantik cantik pagi ni.
.
.
Siapa yang belum dapat lagi D'Heal Roller + Serum Evoe Vitamin C rugi laaa, orang lain dah cantik dulu da. Hehe.
.
.
"Product yang berkualiti, selalu menarik perhatian si cerdik"
#photographerkl #photoshootkl #photoshoot #dhealbysallydaughter #dheal #dhealbyshashajy #dhealroller #dermaroller #dermarollerrm18 #dermarollervitc #dermarollermurah #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

SIAPA TAK KENAL WAWANAJIB KAN?
MODEL FREELANCE SI COMEL MANIS. .
.
Alhamdulilah wawa mengadu, wawa cakap sejak stop pakai satu product muka dia naik rashes, jerawat kecil kecil, muka tak boleh raya katanya. Hehe. .
.
So wawa ikhtiar dengan D'Heal Roller + Serum Vitamin C dari Korea. Alhamdulilahhh!!! Tengoklah tuuu result dia. .
.
Terima kasih pada @wawanajib_ sebab percaya pada Team D'Heal kami. Yippiii! "Product yang berkualiti, selalu menjadi perhatian mata si cerdik" .
.
#dermarollermurahmalaysiatitanium #dhealroller #dhealkl #dermarollerwholesales #dermarollermurahmalaysia #dermarollervitc #dermarollerrm18 #dermarollermurah #dermarollerwithvitc #dermarollerwholesales #dermarollerwholesmalaysia #dhealbyshashajy #dhealbysallydaughter #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

SEDIHHHH SEDIHHHH!!!!! 😭😭😭😭😭😭😭
SAYA PAKAI SKINCARE ****** MUKA SAYA TERUS ROSAK KAKKK!!! MENYESAL SAYA KAKKK!!! .
.
Okay jawapannya senang sahaja, tak boleh nak salahkan skincare tu juga, sebab? Awak pon kene beware juga memilih skincare, sebelum beli, research dulu, sebelum beli belajar dulu apa yang ada dalam product tersebut. So sekarang, kita belajar dari kesilapan lalu. .
.
Sebelum beli D'Heal Roller + Serum Evoe Vitamin C belajar dulu apa tu Kaedah Rawatan Derma Roller? Kenapa lebih bagus digunakan dengan Vitamin C kenapa tidak Serum lain? .
.
Haaa, so sebelum membeli mesti research dulu bukan main serkap jarang, muka nak pakai lama tau, tak guna kita nak salahkan skincare ni skincare tu tapi sebenarnya pokok pakalnya dari diri kita sendiri. .
.
Apa yang admin nak tekankan kat sini, tolong cantik dengan keadaan yang selamat walaupon nak cepat & sebagainya. .
.
D'Heal Roller bukan skincare 🙅🏻
D'Heal Roller bukan sabun pencuci muka 🙅🏻
D'Heal Roller bukan Krim Siang / Malam 🙅🏻
D'Heal Roller bukan Pelembap Muka 🙅🏻
.
.
D'Heal Roller, Ia adalah satu kaedah merawat yang mampu memberikan kulit yang sihat & bersih! .
.
Ingin tahu lebih lanjut?
Whatsapp no dibawah sekarang! 🤳 0175984758
#dermarollerwithvitc #dermarollervitc #dhealbysallydaughter #dhealbyshashajy #dhealnilai #dermarollermurah #dermarollermurahsangat #dermarollermurahmalaysia #dermarollermalaysiaorigina #dermarollermurahmalaysiatitanium #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Awwhhhh tq my dear for your reviewww 😘😘😘 tq siapa yang our D'Heal Roller + Serum Vitamin C @Regrann from @i.nurlynnazureen - Thanks @dhealdermarollerhq for this roller😍💕 btw U guys patut try this roller tau kalau korang ada masalah kulit muka . korang boleh try this roller sebab dia dapat memberikan kulit muka korang bernafas lebih lancar dan banyak lagi function dia tau. Grab yours! 🙈 #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Alhamdulilah, terima kasih feedback best sangat harini terima. Ehehehe. .
.
Best sebab dapat tolong ramai orang sama ada kulit bermasalah ataupon kulit tidak bermasalah, yippiiii! .
.
.
Yang berlubang in shaa Allah tiada masalah, yang berparut lagi lah in shaa Allah. Hehehe
.
.
Lepas pakai dermaroller + serum vitamin c mmg tapayah dah pakai apa apa.. serious! Kulit akan superb cantik! .
.
.
Yippiiiii! ✔️Bekas jerawat
✔️Jeragat ✔️Lubang ✔️Flawlesss ponn boleh ✔️Rambut gugur .
.
Kulit yang kurang collagen & kulit yang mempunyai collagen yang mencukupi. .
So dengan dermaroller ini, boleh menghasilkan collagen secara natural setelah membuka ruang ruang kulit untuk bernafas. .
.
Dengan itu, kembali muda! 90's - 80's 🌺🌺
.
.
Untuk sesiapa yang confius macam mana nak pilih saiz mengikut korang punya masalah kulit, boleh contact hotline no & ketahui lebih detail! .
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.
.
STOCK TERSANGATLAH TERHAD. .
.
Hotline no 017 5984758 #beautyful #luxurybeautyandwellness #dermaroller #dermarollermurah #dermarolleragent #malindoairlines #airasia #airasiacrew #dermarollermalaysiaorigina #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Yeayyyy selepas 4 kali pemakaian dapat rasakan perbezaan dia😍😍😍
.
.
Yang berlubang in shaa Allah tiada masalah, yang berparut lagi lah in shaa Allah. Hehehe
.
.
Lepas pakai dermaroller + serum vitamin c mmg tapayah dah pakai apa apa.. serious! Kulit akan superb cantik! .
.
.
Yippiiiii! ✔️Bekas jerawat
✔️Jeragat ✔️Lubang ✔️Flawlesss ponn boleh ✔️Rambut gugur .
.
Kulit yang kurang collagen & kulit yang mempunyai collagen yang mencukupi. .
So dengan dermaroller ini, boleh menghasilkan collagen secara natural setelah membuka ruang ruang kulit untuk bernafas. .
.
Dengan itu, kembali muda! 90's - 80's 🌺🌺
.
.
Untuk sesiapa yang confius macam mana nak pilih saiz mengikut korang punya masalah kulit, boleh contact hotline no & ketahui lebih detail! .
✔️0.3mm
✔️0.5mm
✔️1.0mm
✔️1.5mm
✔️2.0mm
.
.
STOCK TERSANGATLAH TERHAD. .
.
Hotline no 0175984758 #beautyful #luxurybeautyandwellness #dermaroller #dermarollermurah #dermarolleragent #malindoairlines #airasia #airasiacrew #dermarollermalaysiaorigina #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

INILAH RAHSIA PARA ARTIS / PARA JUTAWAN / PARA PARA MEDIC UNTUK MENDAPATKAN KULIT YANG CANTIK & BERSIH SECARA SIHAT! .
.
Inilah kaedah rawatan yang mahal dahulu nya di spa / klinik sekarang boleh didapati lebih murah & boleh dilakukan di rumah sahaja! .
.
Pastinya anda tidak percaya jika di klinik atau di spa procedure boleh mencecah sehingga 1k keatas walhal dengan kami anda boleh mendapatkan rahsia artis dapatkan kulit flawless dengan hanya RM 45 sahaaja! .
.
Kaedah rawatan yang paling berjaya untuk dapatkan kesan sangat bersih & sihat! .
.
Sebarang pertanyaan atau order boleh whatsapp di no 👉🏻 #0175984758
#dermarollerwholesales #dermarollerrm18 #dermarollervitc #dermaroller #dhealkl #dermarollermurah #dermarollerwholesales #dermarollermurahmalaysiatitanium #dermarollermurahmalaysia #dhealbysallydaughter #dhealbyshashajy #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Alhamdulilah syukurr.
Kami disini memberikan perkhidmatan untuk menyelesaikan masalah anda. .
.
Kami sangat bersyukur dapat membantu setiap individu yang mengalami masalah masalah tersendiri. .
.
Nak cantik dipagi raya? Order sekarangggg!!!! Whatsapp sekarang! 👉🏻 017 246 0092 👉🏻 017 246 0092 👉🏻 017 246 0092
#dhealroller #serumevoe #dermaroller #dermarollerwholesales #dhealbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollermurahmalaysia #dermarollermurahmalaysiatitanium #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Bagaimanakah cara untuk dapatkan PLUMPED LIPS SEPERTI KYLIE JENNER mengunakan D'Heal Roller dalam masa 5 minute???!!!!! .
.
😏TAK PERLU INJECTION. (FILLER) 😏TAK PERLU ADA TEMPOH ALLERGIES 😏BUKAN SEMENTARA TAPI BERSIFAT KEKAL
.
.
Dalam masa 5 minit sahaja dapat kesan Plumped Lips?😱😱😱😱😱😱😱
.
.
Ha jom kita tengok video aunty vorgue ni! 😎😎😎😎😝
.
.
#serumevoe #dhealbysallydaughter #dermarollermurah #dermarollermurahmalaysia #dermarollerrm18 #dermarollervitc #dermarollermurah #dhealkl #dhealbyshashajy #dhealbysallydaughter #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

@Regrann from @dhealdermarollerhq - The journey of D'Heal begin when we sit down and Jason (The fella who wearin black shirt) threw us some ideas that bring my spirit to what i became now. .
.
Alhamdulilah. This is what The beginning of D'Heal Journey. .
We try to provide the best product, and the best solution to every customer that experiencing severe acne, scars, hyper pigmentation & etc..
.
"WE WANT THE BEST FOR YOU, THIS IS THE TIME THAT I CAN SAY CUSTOMER IS ALWAYS RIGHT IN PROVIDING A GOOD SERVICE TO ALL OF YOU" .
.
We really hope we can spread more the goodness in D'Heal to everyone so that everyone could have the healthy skin & happy life! 🎉
.
.
Please do not hesitate to email us your comment at dhealrollerhq@gmail.com . Your co-operation much appreciate! 🌹 #0175984758
#syabelladermaroller
#codkedah
#codsungaipetani
#codseluruhkedah
#syabelladermaroller
#dermarollerkedah
#dermarollerborong
#dermarollerRM18
#syabellajualmurah
#vitaminCserum
#serum
#vitaminC
#eveoserumurah
#evoeserum
#syabellajualevoe
#serumpalingbaik
.

@syabella.store

Most Popular Instagram Hashtags