[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sweeto

MOST RECENT

It’s the little memories that will last a lifetime.❤️ #momsdeservesthebest
#Sweeto
#SweetoDavao
#Davaocakes
#DavaoFondant
#fondantcake

#sweeto ...

#sweeto abiha ummmmmaaaahhhh. ☺️😍

Tak sabar nak tunggu habis bulan Feb 🤣

Dok sibuk counting days nak menetas + memulakan production sweeto di tempat baru.

Alhamdulillah, order pun dah bersusun.
Hujung bulan 3 kita tutup rapat pintu untuk jadi agent sebab bulan 4 kita dah start amik order raya dan tutup tempahan pada minggu ke dua April.
Kenapa awal ? Ampun sangat kami takut tak dapat siap kan tempahan stokis dan agent. Setiap tahun demand semakin tinggi.
Tahun ni Mr S dah minta stok dia untuk jualan offline WAJIB ada. Tahun-tahun dulu dia cuma dapat 30/40 balang je 🤣

Team kami tak ramai tahun ni.
Semua tempahan sekitar Selangor dan Kuala Lumpur korang boleh buat tempahan dengan mummy #teamselangor Nor Azlin Alia.

untuk pasaran di JB terutama di Tebrau dan sekitar nya boleh dapat kan terus di Fratello Cafe atau buat tempahan dengan makwe manis Haizum Rahmat.
Di Melaka boleh terus dengan aku dan Mr S Amirul Syafiq Azman atau datang terus ke Hq ( akan di umum kan alamat nya ) tapi kami utamakan yang booking dulu. Kalau main terjah takut korang cuma boleh ambil bau je. Masa tu tolong jangan marah aku ye 😪

Senawang, seremban dan sekitar nya boleh buat tempahan dengan Nur Aqilah Ahmad Lotfi.
Korang tolong doa kan semoga urusan aku dan sweeto di permudah kan tau 😊

#sweeto

パイナップル🍍🍍🍍#sweeto #ぱいなっぷる

New friends made at tonight's hockey game against Oilers. Happy Birthday Howler!
@arizonacoyotes @howlercoyote #arizonacoyotes #coyotes #yotes #goyotes #nhl #hockey #sweeto #grandson #howler #hockeyfamily #lifegOEL

We celebrated Olivia’s 9th birthday with an afternoon tea at the Fairmont Empress in Victoria, BC. #oliviais9 #sweeto #fairmontempress #victoriatrip

Uh r mine bae.. I luvv uh a lott.. Uh cant imagine wht r uh to mee.. I can travell the whole world wid uh.. The day uh forget me i will just die❤.. Uh r closest person to my heart nd trust me ❤❤i luvv uhh❤❤.. Luv uh a lott❤❤😘😘
#hola
#sweeto
#mybae
#instapic
#instadaily
#instablogger
#instacollage
#like4follow
#luvher

Sucha cute picture... am madly in love with this pic... how can someone be this cute.... #cutiepie #sweeto #mereladoobabie... @zainimam_official reposted from @lalitbisht thank u soo much for sharing this pic with us sir..☺ Waise iss baar bcl mein kissing ka silsila kuch zyada he hai...😜😜

Most Popular Instagram Hashtags