#sweetdd

118 posts

TOP POSTS

We still haven't forgot u! 🙏🏽 ##SweetDD

Throwback MAJLIS BERBUKA PUASA SWEETAIMAN BY Aiman Tino ....... Di PRIME CITY HOTEL KLUANG JOHOR.....
10 Jun 2017..... #aimantino
#sweetaiman
#aiman #tino
#permatacinta
#kureladibenci
#laradalamkerinduan
#kuhanyasayangpadamu
#sweet #aiman
#seeethd
#sweetdd
#SWEETCANDY

#Repost @sweetaiman360deg with @repostapp
・・・
Orang-orang #BRUNEI jangan lupe ye temu janji anda dengan #aimantino malam ni
Ingat #aiman
Ingat #sweetaiman

Jangan Lupe cuba produk #sweetdd 'Nak kulit lembap berkilau umpama cermin yang buat sesiapa yang memandang x berkelip-kelip..dah toleh banyak kali pun tak puas nak tengok...ishh..ishhhh...' Jangan main-main penangan #SweetAimanDD cream ni sekali cuba memang pasti terpikat punya...x perlu nak guna bedak lagi...ringkas,cepat dan hasil sangat CERAH MERONA- LUMINIOUS!! bagaikan celeberiti korea!
Memang menjadi igauan sangat dd cream ni ..bagaikan fenomena gituu.. #DDcream yang mempunyai banyak kelebihan kerana kandungannya dari bahan semulajadi diantaranya ✔Serbuk mutiara
✔Kolagen
✔Arbutin
✔Stemcell
✔Vitamin C ✔Vitamin E ✔Kulit anda pasti cantik terpelihara dan berseri-seri...
✔Liang roma di kecilkan dan kulit tidak lagi berminyak
✔Kulit tegang dan garis -garis halus di hapuskan
✔Kulit cerah dan tak kusam lagi
✔Parut-parut di kurangkan serta kulit kelihatan sekata
✔Jerawat kecut dan memulihkan kembali masalah jerawat.. ✔Jeragat dan pigmentasi di kurangkan
✔Mengandungi uv protection yang dapat melindungi kulit dari cahaya matahari
✔Formula tahan lama dan senang dibersihkan
✔Mesra solat

Banyak lagi kelebihan yang bakal anda nikmati... Jangan terlambat nanti anda juga yang rugi.. Cepat-cepat PM #sweetaiman360

Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042

Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052

Pengedar dan stokis dikehendaki di seluruh malaysia

#johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #pulaupinang #perlis #kelantan #trengganu #pahang #sabah #sarawak

You was all in my dream. It's been 2 years since you been gone😩. I miss my cousin, I love you 😘 RIP baby. #sweetdd

11 years and counting! #sweetDD #puppyface

Having the best time. Playing catch up for the Heidi Swapp prompts! Love hanging out with my dd - always fun!
Day 27
#hscapturelife #havingthebesttime #sweetdd #canttellwearerelated

@Regrann from @yan_lee95 님 아이스쿠션 후기.
소중한 후기 감사합니다♡
.
.
그좁은곳에도 자리를 잡으시겠다고 . .. 벅벅춤추시네
#얀 #스위트디디 #sweetdd #아이스쿠션
#아메리칸코카스파니엘 #Regrann

3 years ago today and I miss you DD everyday😥❤️♠️.Things ain't the same without you😇 #sweetdd #missu #gonebutnotforgotten #love #funtimes #memoriesforlife #mybest #myroaddawg #02/06

Orang-orang ##sarawak jangan lupe ye temu janji anda dengan #aimantino di #Mydin #cityone pada
07/04/2017
Mydin cityone sarawak
3.30 petang
Ingat #aiman
Ingat #sweetaiman

Jangan Lupe cuba produk #sweetdd 'Nak kulit lembap berkilau umpama cermin yang buat sesiapa yang memandang x berkelip-kelip..dah toleh banyak kali pun tak puas nak tengok...ishh..ishhhh...' Jangan main-main penangan #SweetAimanDD cream ni sekali cuba memang pasti terpikat punya...x perlu nak guna bedak lagi...ringkas,cepat dan hasil sangat CERAH MERONA- LUMINIOUS!! bagaikan celeberiti korea!
Memang menjadi igauan sangat dd cream ni ..bagaikan fenomena gituu.. #DDcream yang mempunyai banyak kelebihan kerana kandungannya dari bahan semulajadi diantaranya ✔Serbuk mutiara
✔Kolagen
✔Arbutin
✔Stemcell
✔Vitamin C ✔Vitamin E ✔Kulit anda pasti cantik terpelihara dan berseri-seri...
✔Liang roma di kecilkan dan kulit tidak lagi berminyak
✔Kulit tegang dan garis -garis halus di hapuskan
✔Kulit cerah dan tak kusam lagi
✔Parut-parut di kurangkan serta kulit kelihatan sekata
✔Jerawat kecut dan memulihkan kembali masalah jerawat.. ✔Jeragat dan pigmentasi di kurangkan
✔Mengandungi uv protection yang dapat melindungi kulit dari cahaya matahari
✔Formula tahan lama dan senang dibersihkan
✔Mesra solat

Banyak lagi kelebihan yang bakal anda nikmati... Jangan terlambat nanti anda juga yang rugi.. Cepat-cepat PM #sweetaiman360

Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042

Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052

Pengedar dan stokis dikehendaki di seluruh malaysia

#johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #pulaupinang #perlis #kelantan #trengganu #pahang #sabah #sarawakian #sarawak

MOST RECENT

-
가을이, 룰루랄라네 아이스쿠션 후기.
아가들이 건강하게 자라길 바랄께요
소중한 감사합니다♡
.
.
@bomyyy_k with @repostsaveapp ・・・ 스위트디디 이벤트 당첨되서 받은 아이스 쿠션🙂
택배가 도착 한 때가 룰루랑 랄라가 태어난지 하루째 되던날이라 도착 당일엔 못깔아주고 오늘 폭신하게 깔아줬어요. 강아지는 출산 후 새끼를 품어주기위해서 스스로 체온을 올린다고해요, 곧 한여름이라 새끼들이랑 있으면 많이 더워할텐데 아이스 팩이 얼면 가을이 한테 따로 깔아줘야겠어요! 아 그리고 꼼꼼한 마감질에 아이스쿠션이 마침 아가아가한 패턴으로 와서 더 맘에들어요😄 속 재질이 부들부들해서 뒤집어서 쓰고싶기도..
암튼 잘 쓰겠습니다앙😊

#스위트디디 #sweetdd #아이스쿠션 #강아지방석 #강아지쿠션 #시원하게여름나🐶 #스위트디디이벤트 #핸드메이드패브릭 #핸드메이드 #새끼강아지 #말티즈 #멍스타그램 #일상

Hai kepada yg #sukakan #kecantikan , #lelaki@#perempuan, ada #special #produk utk semua, #jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk #sweetaiman ini....
terutama kepada perminat2 #aimantino
#ieka #wonder #glow ajen sah produk SWEETAIMANdi #SELANGOR ......
Pm ieka #wonderglow
Whataap 01123878528
Whataap 01123878528
Or
Pm #aarill
Whataap 0133420052
Whataap 0133420052
Ingat #aiman ingat #sweetaiman Ingat #aiman ingat #iekawonderglow#aimantino #aiman #tino #sweetcherry #sweetdd #sweethd #sweetcandy #selangor #banting #klang#kualalumpur #permatacinta #kureladibenci

Throwback MAJLIS BERBUKA PUASA SWEETAIMAN BY Aiman Tino ....... Di PRIME CITY HOTEL KLUANG JOHOR.....
10 Jun 2017..... #aimantino
#sweetaiman
#aiman #tino
#permatacinta
#kureladibenci
#laradalamkerinduan
#kuhanyasayangpadamu
#sweet #aiman
#seeethd
#sweetdd
#SWEETCANDY

Throwback MAJLIS BERBUKA PUASA SWEETAIMAN BY Aiman Tino ....... Di PRIME CITY HOTEL KLUANG JOHOR.....
10 Jun 2017..... #aimantino
#sweetaiman
#aiman #tino
#permatacinta
#kureladibenci
#laradalamkerinduan
#kuhanyasayangpadamu
#sweet #aiman
#seeethd
#sweetdd
#SWEETCANDY

@aarillshah92

맨날 아이스팩 뜯어먹는 꼬모새끼때문에 아이스팩쿠션까지 삼..근데 아이스팩쿠션 이뿌기 키키키 이것도 뜯으면 답없다 꼬모야 #망할꼬모자식 #스위트디디 #sweetdd

#selamat #malam sayang-sayang #sweetaiman semua... Malam ni jangan Lupe ambik
#cherrybritehd CHERRY BRITE HD
Sebelum tidur.... #ingataimaningatsweetaiman

Ingat #aiman Ingat #sweetaiman
#aiman
#aimantino
#sweet
#sweetcherry
#sweetdd
#sweethd
#sweetcandy
--------------------------------------- TAK SAMPAI 7 HARI DAH #PUTIH !!!
Kecil2 #Cili #Api!! Produk Cute Miut tapi KESAN nya melampau PUTIH!! Kalau awak x percaya. saya lg pelik..tak sampai 7 hari mkn kulit dh putih.. sebab apa kesan cepat dan berpanjangan.. sbb produk Sweet A8man buat adalah produk yg berkualiti.. premium ingredient.. janji customer@peminat2 puas hati..tak cuba x tau kan..dh cuba haaa baru tau..hehehe :-) Tak perlu nak habiskan beribu-ribu duit hanya untuk putih kerana 1 botol sahaja boleh nampak seperti anda berbelanja beribu-ribu untuk mencerahkan kulit anda dengan pantas.

Apa yang boleh anda dapat dari #Cherry #BRITE #HD
1) Memutihkan satu badan
2) Melembutkan kulit badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3 HARI sahaja
4) Menghilangkan #JERAWAT
5) Menghilangkan #JERAGAT
6) Menghilangkan PARUT degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
CHERRY BRITE hebat sangat kerana
🍒 Mengunakan stemcell buah-buahan
🍒 Mempunyai 1000mg setiap sachet
🍒 Mengatifkan kolagen dalam badan dalam masa 24 #jam selepas
=> Mengandungi #ACEROLA #CHEERY iaitu Vitamin C yang paling PREMIUM!! 10 kali ganda lebih tinggi dari vitamin yg lain.

P/s; pastikan #sweetaiman yg original

#NAK #PUTIH? Sweet Aiman Cherry BRITE

Produk-produk Sweet Aiman ni juga boleh didapati di kaunter-kaunter Wonder Glow seperti berikut:

Atau BOLEH *call
*whataap

Aarill shah (CARELINE KUALA LUMPUR)
📞☎️ 0133420052 📞☎️ 0133420052
📞☎️ 0133420052 📞☎️ 0167094042 (whataap)
📞☎️ 0167094042 (whataap)

BUSANA@menara Mara KUALA LUMPUR 📞☎️ 0197559423
📞☎️ 0197559423 📞☎️ 0132523315 (Sal)
📞☎️ 0132523315 (Sal)

Aeon mall Shah Alam SELANGOR
📞☎️ 0355245439
📞☎ 0355245439 📞☎️ 0107106218 (Zura)
📞☎️ 0107106218 (Zura)

Aeon mall Kota baru KELANTAN
📞☎️ 097405633
📞☎️ 097405633 📞☎️ 0139878989 (zulaika)
📞☎️ 013987898

@Regrann from @sweetaiman360deg - #Rezeki itu #datangnye dari #Allah..... Kita hanya #menamafaatkannya

Rezeki itu tidak #datang #bergolek

Kite kene berusaha untuk #mendapatkannya .... Aminnn..... Ingat #aiman ingat #sweetaiman

Jom #glow dengan #sweetaiman

#aimantino #aiman #tino #sweetcharry #sweetdd #sweetcandy #sweethd - #regrann

#selamat #malam sayang-sayang #sweetaiman semua... Malam ni jangan Lupe ambik
#cherrybritehd CHERRY BRITE HD
Sebelum tidur.... #ingataimaningatsweetaiman

Ingat #aiman Ingat #sweetaiman
#aiman
#aimantino
#sweet
#sweetcherry
#sweetdd
#sweethd
#sweetcandy
----------------------------------------------
TAK SAMPAI 7 HARI DAH #PUTIH !!!
Kecil2 #Cili #Api!! Produk Cute Miut tapi KESAN nya melampau PUTIH!! Kalau awak x percaya. saya lg pelik..tak sampai 7 hari mkn kulit dh putih.. sebab apa kesan cepat dan berpanjangan.. sbb produk Sweet A8man buat adalah produk yg berkualiti.. premium ingredient.. janji customer@peminat2 puas hati..tak cuba x tau kan..dh cuba haaa baru tau..hehehe :-) Tak perlu nak habiskan beribu-ribu duit hanya untuk putih kerana 1 botol sahaja boleh nampak seperti anda berbelanja beribu-ribu untuk mencerahkan kulit anda dengan pantas.

Apa yang boleh anda dapat dari #Cherry #BRITE #HD
1) Memutihkan satu badan
2) Melembutkan kulit badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3 HARI sahaja
4) Menghilangkan #JERAWAT
5) Menghilangkan #JERAGAT
6) Menghilangkan PARUT degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
CHERRY BRITE hebat sangat kerana
🍒 Mengunakan stemcell buah-buahan
🍒 Mempunyai 1000mg setiap sachet
🍒 Mengatifkan kolagen dalam badan dalam masa 24 #jam selepas
=> Mengandungi #ACEROLA #CHEERY iaitu Vitamin C yang paling PREMIUM!! 10 kali ganda lebih tinggi dari vitamin yg lain.

P/s; pastikan #sweetaiman yg original

#NAK #PUTIH? Sweet Aiman Cherry BRITE

Produk-produk Sweet Aiman ni juga boleh didapati di kaunter-kaunter Wonder Glow seperti berikut:

1. Lot 2-2-21 Busana Menara
Jalan Tuanku Abdul Rahman
50100 Kuala Lumpur.

2. Lot KF5, Level 1,
AEON Mall Shah Alam
No. 1, Jalan Akuatik 13/64, Seksyen 13,
40100 Shah Alam

3. F45 Tingkat 1 & Tingkat 2
Kluang Parade ,Jalan Sentul
86000 Kluang, Johor

4. Lot F38, Level 1,
AEON Kota Bharu
Lembah Sireh, 15050 Kota Bharu,
Kelantan

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi:

Tel : +60167094042

Whataap: 013-3420052
Whataap: 013-3420052
Whataap: 013-3420052
Email : sweetaiman360@gma

Orang-orang ##sarawak jangan lupe ye temu janji anda dengan #aimantino di #Mydin #samariang pada
29/04/2017
Mydin samariang sarawak
3.30 petang
Ingat #aiman
Ingat #sweetaiman

Jangan Lupe cuba produk #sweetdd 'Nak kulit lembap berkilau umpama cermin yang buat sesiapa yang memandang x berkelip-kelip..dah toleh banyak kali pun tak puas nak tengok...ishh..ishhhh...' Jangan main-main penangan #SweetAimanDD cream ni sekali cuba memang pasti terpikat punya...x perlu nak guna bedak lagi...ringkas,cepat dan hasil sangat CERAH MERONA- LUMINIOUS!! bagaikan celeberiti korea!
Memang menjadi igauan sangat dd cream ni ..bagaikan fenomena gituu.. #DDcream yang mempunyai banyak kelebihan kerana kandungannya dari bahan semulajadi diantaranya ✔Serbuk mutiara
✔Kolagen
✔Arbutin
✔Stemcell
✔Vitamin C ✔Vitamin E ✔Kulit anda pasti cantik terpelihara dan berseri-seri...
✔Liang roma di kecilkan dan kulit tidak lagi berminyak
✔Kulit tegang dan garis -garis halus di hapuskan
✔Kulit cerah dan tak kusam lagi
✔Parut-parut di kurangkan serta kulit kelihatan sekata
✔Jerawat kecut dan memulihkan kembali masalah jerawat.. ✔Jeragat dan pigmentasi di kurangkan
✔Mengandungi uv protection yang dapat melindungi kulit dari cahaya matahari
✔Formula tahan lama dan senang dibersihkan
✔Mesra solat

Banyak lagi kelebihan yang bakal anda nikmati... Jangan terlambat nanti anda juga yang rugi.. Cepat-cepat PM #sweetaiman360

Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042

Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052

Pengedar dan stokis dikehendaki di seluruh malaysia

#johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #pulaupinang #perlis #kelantan #trengganu #pahang #sabah #sarawak

Orang-orang ##sarawak jangan lupe ye temu janji anda dengan #aimantino di #Mydin #samariang pada
29/04/2017
Mydin samariang sarawak
3.30 petang
Ingat #aiman
Ingat #sweetaiman

Jangan Lupe cuba produk #sweetdd 'Nak kulit lembap berkilau umpama cermin yang buat sesiapa yang memandang x berkelip-kelip..dah toleh banyak kali pun tak puas nak tengok...ishh..ishhhh...' Jangan main-main penangan #SweetAimanDD cream ni sekali cuba memang pasti terpikat punya...x perlu nak guna bedak lagi...ringkas,cepat dan hasil sangat CERAH MERONA- LUMINIOUS!! bagaikan celeberiti korea!
Memang menjadi igauan sangat dd cream ni ..bagaikan fenomena gituu.. #DDcream yang mempunyai banyak kelebihan kerana kandungannya dari bahan semulajadi diantaranya ✔Serbuk mutiara
✔Kolagen
✔Arbutin
✔Stemcell
✔Vitamin C ✔Vitamin E ✔Kulit anda pasti cantik terpelihara dan berseri-seri...
✔Liang roma di kecilkan dan kulit tidak lagi berminyak
✔Kulit tegang dan garis -garis halus di hapuskan
✔Kulit cerah dan tak kusam lagi
✔Parut-parut di kurangkan serta kulit kelihatan sekata
✔Jerawat kecut dan memulihkan kembali masalah jerawat.. ✔Jeragat dan pigmentasi di kurangkan
✔Mengandungi uv protection yang dapat melindungi kulit dari cahaya matahari
✔Formula tahan lama dan senang dibersihkan
✔Mesra solat

Banyak lagi kelebihan yang bakal anda nikmati... Jangan terlambat nanti anda juga yang rugi.. Cepat-cepat PM #sweetaiman360

Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042

Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052

Pengedar dan stokis dikehendaki di seluruh malaysia

#johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #pulaupinang #perlis #kelantan #trengganu #pahang #sabah #sarawak @sweetaiman360deg

Hai #selamat #malam perminat-perminat aiman
Aiman nak bagi tahu sesiapa yang dah beli produk #sweetaiman jangan lupa ada #cabutan bertuah
Jom #follow cara-cara untuk #memenangi hadiah-#hadiah di website rasmi sweetaiman www.sweetaiman360.com
Ingat #aiman ingat sweetaiman
#aimantino #aiman #tino #sweet #cherry #sweetcandy #sweetdd #sweethd #kualalumpur #selangor #perak #melaka #johor #sabah #sarawak #brunei #kelantan #permatacinta #kureladibenci

Hai kepada yg #sukakan #kecantikan , #lelaki@#perempuan, ada #special #produk utk semua, #jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk #sweetaiman ini....
terutama kepada perminat2 #aimantino
#ieka #wonder #glow ajen sah produk SWEETAIMANdi #SELANGOR ......
Pm ieka #wonderglow
Whataap 01123878528
Whataap 01123878528
Or
Pm #aarill
Whataap 0133420052
Whataap 0133420052
Ingat #aiman ingat #sweetaiman Ingat #aiman ingat #iekawonderglow#aimantino #aiman #tino #sweetcherry #sweetdd #sweethd #sweetcandy #selangor #banting #klang#kualalumpur #permatacinta #kureladibenci

#Rezeki itu #datangnye dari #Allah..... Kita hanya #menamafaatkannya

Rezeki itu tidak #datang #bergolek

Kite kene berusaha untuk #mendapatkannya .... Aminnn..... Ingat #aiman ingat #sweetaiman

Jom #glow dengan #sweetaiman

#aimantino #aiman #tino #sweetcharry #sweetdd #sweetcandy #sweethd

Alahaiii kecik nau @official_aimantino ni. Makin berseri-seri #AimanTino lepas consume @sweetaiman360deg . Ni yg nak kena makan jgk ni. Hahahaha.

#fatinbella #SweetAiman #AimanTino #MydinMall #CandyCherryBrite #SweetCherry #sweetcandy #wonderglow #sweetdd

Jom balik keje... Nk balik jln Jem.. So pegi #sunway putra la jap shopping #baju .... Utk event #sweetaiman esok

Sape2 #orang #selangor #kualalumpur jangan lupa #temu #janji anda dengan #aimantino
Di #mydin #usj #subangjaya
Jam 2.00 petang
15-04-2017 (#esok)

Ingat #aiman Ingat #sweetaiman

#sweetcherry #sweetdd #sweetcandy #sweethd #pinkismagic #wonderglow #wonderglowmalaysia #sweetaimanmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags