[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sweetdd

121 posts

TOP POSTS

We still haven't forgot u! ๐Ÿ™๐Ÿฝ ##SweetDD

#selamat #malam sayang-sayang #sweetaiman semua... Malam ni jangan Lupe ambik
#cherrybritehd CHERRY BRITE HD
Sebelum tidur.... #ingataimaningatsweetaiman

Ingat #aiman Ingat #sweetaiman
#aiman
#aimantino
#sweet
#sweetcherry
#sweetdd
#sweethd
#sweetcandy
--------------------------------------- TAK SAMPAI 7 HARI DAH #PUTIH !!!
Kecil2 #Cili #Api!! Produk Cute Miut tapi KESAN nya melampau PUTIH!! Kalau awak x percaya. saya lg pelik..tak sampai 7 hari mkn kulit dh putih.. sebab apa kesan cepat dan berpanjangan.. sbb produk Sweet A8man buat adalah produk yg berkualiti.. premium ingredient.. janji customer@peminat2 puas hati..tak cuba x tau kan..dh cuba haaa baru tau..hehehe :-) Tak perlu nak habiskan beribu-ribu duit hanya untuk putih kerana 1 botol sahaja boleh nampak seperti anda berbelanja beribu-ribu untuk mencerahkan kulit anda dengan pantas.

Apa yang boleh anda dapat dari #Cherry #BRITE #HD
1) Memutihkan satu badan
2) Melembutkan kulit badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3 HARI sahaja
4) Menghilangkan #JERAWAT
5) Menghilangkan #JERAGAT
6) Menghilangkan PARUT degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
CHERRY BRITE hebat sangat kerana
๐Ÿ’ Mengunakan stemcell buah-buahan
๐Ÿ’ Mempunyai 1000mg setiap sachet
๐Ÿ’ Mengatifkan kolagen dalam badan dalam masa 24 #jam selepas
=> Mengandungi #ACEROLA #CHEERY iaitu Vitamin C yang paling PREMIUM!! 10 kali ganda lebih tinggi dari vitamin yg lain.

P/s; pastikan #sweetaiman yg original

#NAK #PUTIH? Sweet Aiman Cherry BRITE

Produk-produk Sweet Aiman ni juga boleh didapati di kaunter-kaunter Wonder Glow seperti berikut:

Atau BOLEH *call
*whataap

Aarill shah (CARELINE KUALA LUMPUR)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0133420052 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0133420052
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0133420052 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0167094042 (whataap)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0167094042 (whataap)

BUSANA@menara Mara KUALA LUMPUR ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0197559423
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0197559423 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0132523315 (Sal)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0132523315 (Sal)

Aeon mall Shah Alam SELANGOR
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0355245439
๐Ÿ“žโ˜Ž 0355245439 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0107106218 (Zura)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0107106218 (Zura)

Aeon mall Kota baru KELANTAN
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 097405633
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 097405633 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0139878989 (zulaika)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 013987898

You was all in my dream. It's been 2 years since you been gone๐Ÿ˜ฉ. I miss my cousin, I love you ๐Ÿ˜˜ RIP baby. #sweetdd

#Repost @sweetaiman360deg with @repostapp
ใƒปใƒปใƒป
Orang-orang #BRUNEI jangan lupe ye temu janji anda dengan #aimantino malam ni
Ingat #aiman
Ingat #sweetaiman

Jangan Lupe cuba produk #sweetdd 'Nak kulit lembap berkilau umpama cermin yang buat sesiapa yang memandang x berkelip-kelip..dah toleh banyak kali pun tak puas nak tengok...ishh..ishhhh...' Jangan main-main penangan #SweetAimanDD cream ni sekali cuba memang pasti terpikat punya...x perlu nak guna bedak lagi...ringkas,cepat dan hasil sangat CERAH MERONA- LUMINIOUS!! bagaikan celeberiti korea!
Memang menjadi igauan sangat dd cream ni ..bagaikan fenomena gituu.. #DDcream yang mempunyai banyak kelebihan kerana kandungannya dari bahan semulajadi diantaranya โœ”Serbuk mutiara
โœ”Kolagen
โœ”Arbutin
โœ”Stemcell
โœ”Vitamin C โœ”Vitamin E โœ”Kulit anda pasti cantik terpelihara dan berseri-seri...
โœ”Liang roma di kecilkan dan kulit tidak lagi berminyak
โœ”Kulit tegang dan garis -garis halus di hapuskan
โœ”Kulit cerah dan tak kusam lagi
โœ”Parut-parut di kurangkan serta kulit kelihatan sekata
โœ”Jerawat kecut dan memulihkan kembali masalah jerawat.. โœ”Jeragat dan pigmentasi di kurangkan
โœ”Mengandungi uv protection yang dapat melindungi kulit dari cahaya matahari
โœ”Formula tahan lama dan senang dibersihkan
โœ”Mesra solat

Banyak lagi kelebihan yang bakal anda nikmati... Jangan terlambat nanti anda juga yang rugi.. Cepat-cepat PM #sweetaiman360

Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042

Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052

Pengedar dan stokis dikehendaki di seluruh malaysia

#johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #pulaupinang #perlis #kelantan #trengganu #pahang #sabah #sarawak

11 years and counting! #sweetDD #puppyface

Having the best time. Playing catch up for the Heidi Swapp prompts! Love hanging out with my dd - always fun!
Day 27
#hscapturelife #havingthebesttime #sweetdd #canttellwearerelated

@Regrann from @yan_lee95 ๋‹˜ ์•„์ด์Šค์ฟ ์…˜ ํ›„๊ธฐ.
์†Œ์ค‘ํ•œ ํ›„๊ธฐ ๊ฐ์‚ฌํ•ฉ๋‹ˆ๋‹คโ™ก
.
.
๊ทธ์ข์€๊ณณ์—๋„ ์ž๋ฆฌ๋ฅผ ์žก์œผ์‹œ๊ฒ ๋‹ค๊ณ  . .. ๋ฒ…๋ฒ…์ถค์ถ”์‹œ๋„ค
#์–€ #์Šค์œ„ํŠธ๋””๋”” #sweetdd #์•„์ด์Šค์ฟ ์…˜
#์•„๋ฉ”๋ฆฌ์นธ์ฝ”์นด์ŠคํŒŒ๋‹ˆ์—˜ #Regrann

3 years ago today and I miss you DD everyday๐Ÿ˜ฅโค๏ธโ™ ๏ธ.Things ain't the same without you๐Ÿ˜‡ #sweetdd #missu #gonebutnotforgotten #love #funtimes #memoriesforlife #mybest #myroaddawg #02/06

Alahaiii kecik nau @official_aimantino ni. Makin berseri-seri #AimanTino lepas consume @sweetaiman360deg . Ni yg nak kena makan jgk ni. Hahahaha.

#fatinbella #SweetAiman #AimanTino #MydinMall #CandyCherryBrite #SweetCherry #sweetcandy #wonderglow #sweetdd

MOST RECENT

Happy father day With #lovelymom AND #sweetDD

Got to take this sweet lady to lunch today โค #familytime #sweetDD #auntie #love

-
๊ฐ€์„์ด, ๋ฃฐ๋ฃจ๋ž„๋ผ๋„ค ์•„์ด์Šค์ฟ ์…˜ ํ›„๊ธฐ.
์•„๊ฐ€๋“ค์ด ๊ฑด๊ฐ•ํ•˜๊ฒŒ ์ž๋ผ๊ธธ ๋ฐ”๋ž„๊ป˜์š”
์†Œ์ค‘ํ•œ ๊ฐ์‚ฌํ•ฉ๋‹ˆ๋‹คโ™ก
.
.
@bomyyy_k with @repostsaveapp ใƒปใƒปใƒป ์Šค์œ„ํŠธ๋””๋”” ์ด๋ฒคํŠธ ๋‹น์ฒจ๋˜์„œ ๋ฐ›์€ ์•„์ด์Šค ์ฟ ์…˜๐Ÿ™‚
ํƒ๋ฐฐ๊ฐ€ ๋„์ฐฉ ํ•œ ๋•Œ๊ฐ€ ๋ฃฐ๋ฃจ๋ž‘ ๋ž„๋ผ๊ฐ€ ํƒœ์–ด๋‚œ์ง€ ํ•˜๋ฃจ์งธ ๋˜๋˜๋‚ ์ด๋ผ ๋„์ฐฉ ๋‹น์ผ์—” ๋ชป๊น”์•„์ฃผ๊ณ  ์˜ค๋Š˜ ํญ์‹ ํ•˜๊ฒŒ ๊น”์•„์คฌ์–ด์š”. ๊ฐ•์•„์ง€๋Š” ์ถœ์‚ฐ ํ›„ ์ƒˆ๋ผ๋ฅผ ํ’ˆ์–ด์ฃผ๊ธฐ์œ„ํ•ด์„œ ์Šค์Šค๋กœ ์ฒด์˜จ์„ ์˜ฌ๋ฆฐ๋‹ค๊ณ ํ•ด์š”, ๊ณง ํ•œ์—ฌ๋ฆ„์ด๋ผ ์ƒˆ๋ผ๋“ค์ด๋ž‘ ์žˆ์œผ๋ฉด ๋งŽ์ด ๋”์›Œํ• ํ…๋ฐ ์•„์ด์Šค ํŒฉ์ด ์–ผ๋ฉด ๊ฐ€์„์ด ํ•œํ…Œ ๋”ฐ๋กœ ๊น”์•„์ค˜์•ผ๊ฒ ์–ด์š”! ์•„ ๊ทธ๋ฆฌ๊ณ  ๊ผผ๊ผผํ•œ ๋งˆ๊ฐ์งˆ์— ์•„์ด์Šค์ฟ ์…˜์ด ๋งˆ์นจ ์•„๊ฐ€์•„๊ฐ€ํ•œ ํŒจํ„ด์œผ๋กœ ์™€์„œ ๋” ๋ง˜์—๋“ค์–ด์š”๐Ÿ˜„ ์† ์žฌ์งˆ์ด ๋ถ€๋“ค๋ถ€๋“คํ•ด์„œ ๋’ค์ง‘์–ด์„œ ์“ฐ๊ณ ์‹ถ๊ธฐ๋„..
์•”ํŠผ ์ž˜ ์“ฐ๊ฒ ์Šต๋‹ˆ๋‹ค์•™๐Ÿ˜Š

#์Šค์œ„ํŠธ๋””๋”” #sweetdd #์•„์ด์Šค์ฟ ์…˜ #๊ฐ•์•„์ง€๋ฐฉ์„ #๊ฐ•์•„์ง€์ฟ ์…˜ #์‹œ์›ํ•˜๊ฒŒ์—ฌ๋ฆ„๋‚˜๐Ÿถ #์Šค์œ„ํŠธ๋””๋””์ด๋ฒคํŠธ #ํ•ธ๋“œ๋ฉ”์ด๋“œํŒจ๋ธŒ๋ฆญ #ํ•ธ๋“œ๋ฉ”์ด๋“œ #์ƒˆ๋ผ๊ฐ•์•„์ง€ #๋งํ‹ฐ์ฆˆ #๋ฉ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ #์ผ์ƒ

Hai kepada yg #sukakan #kecantikan , #lelaki@#perempuan, ada #special #produk utk semua, #jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk #sweetaiman ini....
terutama kepada perminat2 #aimantino
#ieka #wonder #glow ajen sah produk SWEETAIMANdi #SELANGOR ......
Pm ieka #wonderglow
Whataap 01123878528
Whataap 01123878528
Or
Pm #aarill
Whataap 0133420052
Whataap 0133420052
Ingat #aiman ingat #sweetaiman Ingat #aiman ingat #iekawonderglow#aimantino #aiman #tino #sweetcherry #sweetdd #sweethd #sweetcandy #selangor #banting #klang#kualalumpur #permatacinta #kureladibenci

Throwback MAJLIS BERBUKA PUASA SWEETAIMAN BY Aiman Tino ....... Di PRIME CITY HOTEL KLUANG JOHOR.....
10 Jun 2017..... #aimantino
#sweetaiman
#aiman #tino
#permatacinta
#kureladibenci
#laradalamkerinduan
#kuhanyasayangpadamu
#sweet #aiman
#seeethd
#sweetdd
#SWEETCANDY

Throwback MAJLIS BERBUKA PUASA SWEETAIMAN BY Aiman Tino ....... Di PRIME CITY HOTEL KLUANG JOHOR.....
10 Jun 2017..... #aimantino
#sweetaiman
#aiman #tino
#permatacinta
#kureladibenci
#laradalamkerinduan
#kuhanyasayangpadamu
#sweet #aiman
#seeethd
#sweetdd
#SWEETCANDY

@aarillshah92

๋งจ๋‚  ์•„์ด์ŠคํŒฉ ๋œฏ์–ด๋จน๋Š” ๊ผฌ๋ชจ์ƒˆ๋ผ๋•Œ๋ฌธ์— ์•„์ด์ŠคํŒฉ์ฟ ์…˜๊นŒ์ง€ ์‚ผ..๊ทผ๋ฐ ์•„์ด์ŠคํŒฉ์ฟ ์…˜ ์ด๋ฟŒ๊ธฐ ํ‚คํ‚คํ‚ค ์ด๊ฒƒ๋„ ๋œฏ์œผ๋ฉด ๋‹ต์—†๋‹ค ๊ผฌ๋ชจ์•ผ #๋งํ• ๊ผฌ๋ชจ์ž์‹ #์Šค์œ„ํŠธ๋””๋”” #sweetdd

#selamat #malam sayang-sayang #sweetaiman semua... Malam ni jangan Lupe ambik
#cherrybritehd CHERRY BRITE HD
Sebelum tidur.... #ingataimaningatsweetaiman

Ingat #aiman Ingat #sweetaiman
#aiman
#aimantino
#sweet
#sweetcherry
#sweetdd
#sweethd
#sweetcandy
--------------------------------------- TAK SAMPAI 7 HARI DAH #PUTIH !!!
Kecil2 #Cili #Api!! Produk Cute Miut tapi KESAN nya melampau PUTIH!! Kalau awak x percaya. saya lg pelik..tak sampai 7 hari mkn kulit dh putih.. sebab apa kesan cepat dan berpanjangan.. sbb produk Sweet A8man buat adalah produk yg berkualiti.. premium ingredient.. janji customer@peminat2 puas hati..tak cuba x tau kan..dh cuba haaa baru tau..hehehe :-) Tak perlu nak habiskan beribu-ribu duit hanya untuk putih kerana 1 botol sahaja boleh nampak seperti anda berbelanja beribu-ribu untuk mencerahkan kulit anda dengan pantas.

Apa yang boleh anda dapat dari #Cherry #BRITE #HD
1) Memutihkan satu badan
2) Melembutkan kulit badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3 HARI sahaja
4) Menghilangkan #JERAWAT
5) Menghilangkan #JERAGAT
6) Menghilangkan PARUT degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
CHERRY BRITE hebat sangat kerana
๐Ÿ’ Mengunakan stemcell buah-buahan
๐Ÿ’ Mempunyai 1000mg setiap sachet
๐Ÿ’ Mengatifkan kolagen dalam badan dalam masa 24 #jam selepas
=> Mengandungi #ACEROLA #CHEERY iaitu Vitamin C yang paling PREMIUM!! 10 kali ganda lebih tinggi dari vitamin yg lain.

P/s; pastikan #sweetaiman yg original

#NAK #PUTIH? Sweet Aiman Cherry BRITE

Produk-produk Sweet Aiman ni juga boleh didapati di kaunter-kaunter Wonder Glow seperti berikut:

Atau BOLEH *call
*whataap

Aarill shah (CARELINE KUALA LUMPUR)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0133420052 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0133420052
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0133420052 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0167094042 (whataap)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0167094042 (whataap)

BUSANA@menara Mara KUALA LUMPUR ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0197559423
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0197559423 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0132523315 (Sal)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0132523315 (Sal)

Aeon mall Shah Alam SELANGOR
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0355245439
๐Ÿ“žโ˜Ž 0355245439 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0107106218 (Zura)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0107106218 (Zura)

Aeon mall Kota baru KELANTAN
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 097405633
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 097405633 ๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 0139878989 (zulaika)
๐Ÿ“žโ˜Ž๏ธ 013987898

@Regrann from @sweetaiman360deg - #Rezeki itu #datangnye dari #Allah..... Kita hanya #menamafaatkannya

Rezeki itu tidak #datang #bergolek

Kite kene berusaha untuk #mendapatkannya .... Aminnn..... Ingat #aiman ingat #sweetaiman

Jom #glow dengan #sweetaiman

#aimantino #aiman #tino #sweetcharry #sweetdd #sweetcandy #sweethd - #regrann

#selamat #malam sayang-sayang #sweetaiman semua... Malam ni jangan Lupe ambik
#cherrybritehd CHERRY BRITE HD
Sebelum tidur.... #ingataimaningatsweetaiman

Ingat #aiman Ingat #sweetaiman
#aiman
#aimantino
#sweet
#sweetcherry
#sweetdd
#sweethd
#sweetcandy
----------------------------------------------
TAK SAMPAI 7 HARI DAH #PUTIH !!!
Kecil2 #Cili #Api!! Produk Cute Miut tapi KESAN nya melampau PUTIH!! Kalau awak x percaya. saya lg pelik..tak sampai 7 hari mkn kulit dh putih.. sebab apa kesan cepat dan berpanjangan.. sbb produk Sweet A8man buat adalah produk yg berkualiti.. premium ingredient.. janji customer@peminat2 puas hati..tak cuba x tau kan..dh cuba haaa baru tau..hehehe :-) Tak perlu nak habiskan beribu-ribu duit hanya untuk putih kerana 1 botol sahaja boleh nampak seperti anda berbelanja beribu-ribu untuk mencerahkan kulit anda dengan pantas.

Apa yang boleh anda dapat dari #Cherry #BRITE #HD
1) Memutihkan satu badan
2) Melembutkan kulit badan
3) Memutihkan muka dalam masa 3 HARI sahaja
4) Menghilangkan #JERAWAT
5) Menghilangkan #JERAGAT
6) Menghilangkan PARUT degil dan lama
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih
9) Membuat anda bangga dengan diri anda
CHERRY BRITE hebat sangat kerana
๐Ÿ’ Mengunakan stemcell buah-buahan
๐Ÿ’ Mempunyai 1000mg setiap sachet
๐Ÿ’ Mengatifkan kolagen dalam badan dalam masa 24 #jam selepas
=> Mengandungi #ACEROLA #CHEERY iaitu Vitamin C yang paling PREMIUM!! 10 kali ganda lebih tinggi dari vitamin yg lain.

P/s; pastikan #sweetaiman yg original

#NAK #PUTIH? Sweet Aiman Cherry BRITE

Produk-produk Sweet Aiman ni juga boleh didapati di kaunter-kaunter Wonder Glow seperti berikut:

1. Lot 2-2-21 Busana Menara
Jalan Tuanku Abdul Rahman
50100 Kuala Lumpur.

2. Lot KF5, Level 1,
AEON Mall Shah Alam
No. 1, Jalan Akuatik 13/64, Seksyen 13,
40100 Shah Alam

3. F45 Tingkat 1 & Tingkat 2
Kluang Parade ,Jalan Sentul
86000 Kluang, Johor

4. Lot F38, Level 1,
AEON Kota Bharu
Lembah Sireh, 15050 Kota Bharu,
Kelantan

Untuk keterangan lanjut, boleh hubungi:

Tel : +60167094042

Whataap: 013-3420052
Whataap: 013-3420052
Whataap: 013-3420052
Email : sweetaiman360@gma

Orang-orang ##sarawak jangan lupe ye temu janji anda dengan #aimantino di #Mydin #samariang pada
29/04/2017
Mydin samariang sarawak
3.30 petang
Ingat #aiman
Ingat #sweetaiman

Jangan Lupe cuba produk #sweetdd 'Nak kulit lembap berkilau umpama cermin yang buat sesiapa yang memandang x berkelip-kelip..dah toleh banyak kali pun tak puas nak tengok...ishh..ishhhh...' Jangan main-main penangan #SweetAimanDD cream ni sekali cuba memang pasti terpikat punya...x perlu nak guna bedak lagi...ringkas,cepat dan hasil sangat CERAH MERONA- LUMINIOUS!! bagaikan celeberiti korea!
Memang menjadi igauan sangat dd cream ni ..bagaikan fenomena gituu.. #DDcream yang mempunyai banyak kelebihan kerana kandungannya dari bahan semulajadi diantaranya โœ”Serbuk mutiara
โœ”Kolagen
โœ”Arbutin
โœ”Stemcell
โœ”Vitamin C โœ”Vitamin E โœ”Kulit anda pasti cantik terpelihara dan berseri-seri...
โœ”Liang roma di kecilkan dan kulit tidak lagi berminyak
โœ”Kulit tegang dan garis -garis halus di hapuskan
โœ”Kulit cerah dan tak kusam lagi
โœ”Parut-parut di kurangkan serta kulit kelihatan sekata
โœ”Jerawat kecut dan memulihkan kembali masalah jerawat.. โœ”Jeragat dan pigmentasi di kurangkan
โœ”Mengandungi uv protection yang dapat melindungi kulit dari cahaya matahari
โœ”Formula tahan lama dan senang dibersihkan
โœ”Mesra solat

Banyak lagi kelebihan yang bakal anda nikmati... Jangan terlambat nanti anda juga yang rugi.. Cepat-cepat PM #sweetaiman360

Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042

Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052

Pengedar dan stokis dikehendaki di seluruh malaysia

#johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #pulaupinang #perlis #kelantan #trengganu #pahang #sabah #sarawak

Orang-orang ##sarawak jangan lupe ye temu janji anda dengan #aimantino di #Mydin #samariang pada
29/04/2017
Mydin samariang sarawak
3.30 petang
Ingat #aiman
Ingat #sweetaiman

Jangan Lupe cuba produk #sweetdd 'Nak kulit lembap berkilau umpama cermin yang buat sesiapa yang memandang x berkelip-kelip..dah toleh banyak kali pun tak puas nak tengok...ishh..ishhhh...' Jangan main-main penangan #SweetAimanDD cream ni sekali cuba memang pasti terpikat punya...x perlu nak guna bedak lagi...ringkas,cepat dan hasil sangat CERAH MERONA- LUMINIOUS!! bagaikan celeberiti korea!
Memang menjadi igauan sangat dd cream ni ..bagaikan fenomena gituu.. #DDcream yang mempunyai banyak kelebihan kerana kandungannya dari bahan semulajadi diantaranya โœ”Serbuk mutiara
โœ”Kolagen
โœ”Arbutin
โœ”Stemcell
โœ”Vitamin C โœ”Vitamin E โœ”Kulit anda pasti cantik terpelihara dan berseri-seri...
โœ”Liang roma di kecilkan dan kulit tidak lagi berminyak
โœ”Kulit tegang dan garis -garis halus di hapuskan
โœ”Kulit cerah dan tak kusam lagi
โœ”Parut-parut di kurangkan serta kulit kelihatan sekata
โœ”Jerawat kecut dan memulihkan kembali masalah jerawat.. โœ”Jeragat dan pigmentasi di kurangkan
โœ”Mengandungi uv protection yang dapat melindungi kulit dari cahaya matahari
โœ”Formula tahan lama dan senang dibersihkan
โœ”Mesra solat

Banyak lagi kelebihan yang bakal anda nikmati... Jangan terlambat nanti anda juga yang rugi.. Cepat-cepat PM #sweetaiman360

Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042
Whataap 016-7094042

Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052
Whataap 013-3420052

Pengedar dan stokis dikehendaki di seluruh malaysia

#johor #melaka #negerisembilan #selangor #kualalumpur #putrajaya #perak #kedah #pulaupinang #perlis #kelantan #trengganu #pahang #sabah #sarawak @sweetaiman360deg

Hai #selamat #malam perminat-perminat aiman
Aiman nak bagi tahu sesiapa yang dah beli produk #sweetaiman jangan lupa ada #cabutan bertuah
Jom #follow cara-cara untuk #memenangi hadiah-#hadiah di website rasmi sweetaiman www.sweetaiman360.com
Ingat #aiman ingat sweetaiman
#aimantino #aiman #tino #sweet #cherry #sweetcandy #sweetdd #sweethd #kualalumpur #selangor #perak #melaka #johor #sabah #sarawak #brunei #kelantan #permatacinta #kureladibenci

Hai kepada yg #sukakan #kecantikan , #lelaki@#perempuan, ada #special #produk utk semua, #jangan lepaskan peluang untuk mencuba produk #sweetaiman ini....
terutama kepada perminat2 #aimantino
#ieka #wonder #glow ajen sah produk SWEETAIMANdi #SELANGOR ......
Pm ieka #wonderglow
Whataap 01123878528
Whataap 01123878528
Or
Pm #aarill
Whataap 0133420052
Whataap 0133420052
Ingat #aiman ingat #sweetaiman Ingat #aiman ingat #iekawonderglow#aimantino #aiman #tino #sweetcherry #sweetdd #sweethd #sweetcandy #selangor #banting #klang#kualalumpur #permatacinta #kureladibenci

Most Popular Instagram Hashtags