[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#swaddlemurah

8029 posts

TOP POSTS

・・・
Postage RM7 SM and RM10 SBH/SWK.
FREE POSTAGE for purchase of RM190(SM) & RM250 (sbh/ srwk)

To order please WhatApp 011-11968861.

#aden+anaismalaysia #aden+anaismurah #aden+anaismurah #aden+anais original #sayajualaden+anais #aden+anaisoffer #onlinebabyshop #muslimswaddle #muslimswaddling #swaddlemalaysia #swaddlemurah

.
TERLARIS!!!
.
SWADDLE by GLENNA JEAN
.
IDR 80,000
.
1 box isi 1 lembar
Prewashed 100% cotton muslin swaddles
Size 120cm x 120cm
Breathable : help reduce the risk of overheating
Fungsi : untuk bedong, alas tidur, selimut, penutup stoller, alas foto, nursing cover dll
Bahan super lembut dan nyaman buat baby
Designed in the USA
Made in China
.
Order??
Line 👉🏻👉🏻 @dantebabyshop (fast)
WhatsApp 👉🏻👉🏻 Cs1 081232290022 Cs2 081252596352
.
.
#bedongmuslin #jualbedongmuslin #swaddleblanket #swaddleglennajean #jualswaddle #jualbedong #jualbedongbayi #bedongbayi #swaddlemuslin #swaddlemurah #bedongbayimuslin #bedongbayimurah #bedonginstan #babyshop #perlengkapanbayi #babystuff #selimutbayi #selimutanak #babyshopindonesia #babyshop #perlengkapanbayi #selimutmurah #jualselimutbayi #bedong #jualbedong #bedongcarters #bedongcarter #jualbedongcarters #bedongbayiinstan #bedongcarters4in1 #bedongbabygrow #jualswaddle #jualmuslin

Permintaan tinggj utk swaddle ni ❤ smpi kene restock bnyk kali. Selesa dan jimat harga sgt la berpatutan utk 4 helai bedung ni 😍😍 #swaddlemurah
#bedungbaby
#pinktheme
#itsagirl
#barangbaby
#babystuff

Assalamualaikum!

Ada tak yg cari set basic ibu hamika yg wajib ada dalam supplement harian?
.
Ni lah dia 3 item yg wajib ada. Kebaikan2nya ialah:
.
🕊ESP – Protein
.
🎀 Membina dan memperbaharui sel2 tisu,hormon dan enzim di dalam tubuh.
🎀 Pembentukan kuku,rambut dan kulit.
🎀 Memberikan ibu tenaga; bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk.
🎀 Membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
🎀 Membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu
🎀 Membantu aliran darah ibu yang bertambah
.
🕊VitaLea
.
🎀 Menambah zat besi kerana biasanya ibu mengandung akan kekurangan zat besi
🎀 Kekurangan zat besi boleh membuatkan si ibu lemah, mudah pitam atau pengsan, kurang daya ingatan dan konsentrasi.
🎀 Elak masalah anemia/HB rendah
🎀 Pulihkan tenaga
🎀 Bangkitkan mood ceria
.
🕊B Complex
.
🎀 Lengkap dengan 8 kumpulan Vit B.
🎀 Otak lebih fokus
🎀 Badan lebih bertenaga
🎀 Emosi stabil
🎀 Wajah berseri
🎀 Mengandungi Folic acid, Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon
🎀 Sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan.

Order : 012-4064948

#setibuhamil
#hblow
#naikhb
#vitalea
#bajubabymurah
#rompersmurah
#barangbabycantik
#swaddlecantik
#swaddlemurah
#swaddlekualiti
#swaddlecorak
#napkincorak
#strollerlipat
#strollermurah
#strollerprelove
#babycotmurah
#babycotcantik
#babycotprelove
#setpakaianbaby
#sleepsuitbaby
#babysleepsuit
#bondsbaby
#nextbabyuk
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot

romper (ETA 3weeks) .
Size : 70/80/90/100 *slide pic*
.
Rm 29
Pos sm rm8 ss rm10
.
Whatsapp 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
019-210 6607
019-210 6607
019-210 6607
Or click link on my bio 😊
.
#barangbaby #mainanbaby #babytoys #bajubaby #teddybear #teddybearbaby #barangbabymurah #barangmurah #shoppingonline #setbaby #bedungbaby #tualababy #babyblanket #swaddlemurah #kasutbabymurah #bibbaby #bibbabymurah #tommeetippee #rompermurah

Swaddle BIG Clearance
RM 25 each
Designs: milk bottle/panda/alphabet/triangle/tent/cross
Size 120cmx120cm
#swaddle #swaddlepromo #swaddlemurah #clearance #swaddlemalaysia

MOST RECENT

・・・
Postage RM7 SM and RM10 SBH/SWK.
FREE POSTAGE for purchase of RM190(SM) & RM250 (sbh/ srwk)

To order please WhatApp 011-11968861.

#aden+anaismalaysia #aden+anaismurah #aden+anaismurah #aden+anais original #sayajualaden+anais #aden+anaisoffer #onlinebabyshop #muslimswaddle #muslimswaddling #swaddlemalaysia #swaddlemurah

Assalamualaikum!

Ada tak yg cari set basic ibu hamika yg wajib ada dalam supplement harian?
.
Ni lah dia 3 item yg wajib ada. Kebaikan2nya ialah:
.
🕊ESP – Protein
.
🎀 Membina dan memperbaharui sel2 tisu,hormon dan enzim di dalam tubuh.
🎀 Pembentukan kuku,rambut dan kulit.
🎀 Memberikan ibu tenaga; bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk.
🎀 Membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
🎀 Membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu
🎀 Membantu aliran darah ibu yang bertambah
.
🕊VitaLea
.
🎀 Menambah zat besi kerana biasanya ibu mengandung akan kekurangan zat besi
🎀 Kekurangan zat besi boleh membuatkan si ibu lemah, mudah pitam atau pengsan, kurang daya ingatan dan konsentrasi.
🎀 Elak masalah anemia/HB rendah
🎀 Pulihkan tenaga
🎀 Bangkitkan mood ceria
.
🕊B Complex
.
🎀 Lengkap dengan 8 kumpulan Vit B.
🎀 Otak lebih fokus
🎀 Badan lebih bertenaga
🎀 Emosi stabil
🎀 Wajah berseri
🎀 Mengandungi Folic acid, Biotin yang sangat penting untuk pembentukan darah dan kestabilan hormon
🎀 Sangat penting untuk pembentukan tulang tengkorak anak di dalam kandungan.

Order : 012-4064948

#setibuhamil
#hblow
#naikhb
#vitalea
#bajubabymurah
#rompersmurah
#barangbabycantik
#swaddlecantik
#swaddlemurah
#swaddlekualiti
#swaddlecorak
#napkincorak
#strollerlipat
#strollermurah
#strollerprelove
#babycotmurah
#babycotcantik
#babycotprelove
#setpakaianbaby
#sleepsuitbaby
#babysleepsuit
#bondsbaby
#nextbabyuk
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungjawa
#bengkungzigzag
#babyphotoshoot
#newbornphotoshoot
#maternityshoot

💙 Aden and Anais Silky Soft Stroller Blanket - Moonlight 💙
.
Original price: RM189
Sale: RM105
.
Made with four layers of luxuriously soft viscose made from bamboo, our silky soft stroller blanket is a go-to for little ones on the go. Sized for cuddling anytime, anywhere, it’s perfect for the stroller, car seat or snuggling up on the couch. Plus, the stroller blanket is machine washable and stays soft wash after wash.
.
Size: 70cm x 70cm
.
Please DM/Whatsapp to purchase ☺

Handsome boy dah nak masuk 4bulan. . Jom dapatkan bendung moden. . Senang je nak guna. . Masukkan baby dan zip. . Zip ada 2 hala atas dan bawah. . Nak tukar pampers pun senang. . Buka zip bawah je. . Lagi2 bayi yang xbole duduk diam . . Bedung ni fit dgn badan dan selesa. . Kalau nak pm cpt2 stok limited. .laku keras. . #swaddlemalaysia #swaddle #swaddleblanket #swaddlebaby #swaddles #swaddlemurah #bendungbayi #bendungmoden #bendung #murah #sale #promotion #australia #malaysia #baby #bayi #love

Hai... Happy mommy dgn #babyshaklee!
.
Rindu plak moment baby tendang2 dalam perut nih.
.
Sejak pregnant lagi tau mommy consume Shaklee.
.
✔badan bertenaga sampai 9bulan pun masih aktif n ceria
✔tulang pinggang pun kuat
✔hb sentiasa 12.4 ke atas
✔tak ada morning sickness
✔Bebas GDM (kencing manis bawaan ibu hamil)
.
Alhamdulillah... Jadi lah mommy to be yg happy. Nanti anak keluar pun happy jeee mood dia. Ceria sokmo!
.
Order : 012-4064948
.
#setibuhamil
#hblow
#naikhb
#vitalea
#bajubabymurah
#rompersmurah
#barangbabycantik
#swaddlecantik
#swaddlemurah
#swaddlekualiti
#swaddlecorak
#napkincorak
#strollerlipat
#strollermurah
#strollerprelove
#babycotmurah
#babycotcantik
#babycotprelove
#setpakaianbaby
#sleepsuitbaby
#babysleepsuit
#bondsbaby
#nextbabyuk
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungjawa
#bengkungzigzag

🕊PEPPERMINT GINGER PLUS
.
🎀 Khas buat ibu hamil yang melalui fasa alahan yg teruk. Mual2 muntah, banyak angin dalam badan.
.
🎀 Mencegah masalah loya, gastric, mabuk laut, sendawa dan penghadaman.
.
🎀 Melegakan otot perut
.
🎀 Melegakan ketidakselesaan perut dan usus
.
🎀 Melegakan gejala selsema
.
🎀 Membantu dalam masalah alergi pada saluran usus
.

Order : 012-4064948

#setibuhamil
#hblow
#naikhb
#vitalea
#bajubabymurah
#rompersmurah
#barangbabycantik
#swaddlecantik
#swaddlemurah
#swaddlekualiti
#swaddlecorak
#napkincorak
#strollerlipat
#strollermurah
#strollerprelove
#babycotmurah
#babycotcantik
#babycotprelove
#setpakaianbaby
#sleepsuitbaby
#babysleepsuit
#bondsbaby
#nextbabyuk
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungjawa
#bengkungzigzag

🕊PEPPERMINT GINGER PLUS
.
🎀 Khas buat ibu hamil yang melalui fasa alahan yg teruk. Mual2 muntah, banyak angin dalam badan.
🎀 Mencegah masalah loya, gastric, mabuk laut, sendawa dan penghadaman.
🎀 Melegakan otot perut
🎀 Melegakan ketidakselesaan perut dan usus
🎀 Melegakan gejala selsema
🎀 Membantu dalam masalah alergi pada saluran usus
.
🕊🕊ESP – Protein
.
🎀 Membina dan memperbaharui sel2 tisu,hormon dan enzim di dalam tubuh.
🎀 Pembentukan kuku,rambut dan kulit.
🎀 Memberikan ibu tenaga; bagi mereka yang mengalami morning sickness yang agak teruk.
🎀 Membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.
🎀 Membantu pertumbuhan plasenta, uterus, penghasilan susu
🎀 Membantu aliran darah ibu yang bertambah
.
.
🕊Ostematrix
.
🎀 Baby serap almost 90% kalsium ibu
🎀 Jika tidak diganti, boleh menyebabkan risiko osteoporosis, rasa sengal kaki dan tulang belakang, sakit pinggang, lenguh-lenguh dan kebas kaki/tangan, cramp kaki
🎀 Mengelakkan kekejangan otot
🎀 Menstabilkan denyutan jantung dan tekanan darah tinggi.
🎀 Pembinaan sel dan pembentukan tulang bayi.
🎀 Darah membeku dengan sempurna.
.

Order : 012-4064948

#setibuhamil
#hblow
#naikhb
#vitalea
#bajubabymurah
#rompersmurah
#barangbabycantik
#swaddlecantik
#swaddlemurah
#swaddlekualiti
#swaddlecorak
#napkincorak
#strollerlipat
#strollermurah
#strollerprelove
#babycotmurah
#babycotcantik
#babycotprelove
#setpakaianbaby
#sleepsuitbaby
#babysleepsuit
#bondsbaby
#nextbabyuk
#confinementlady
#confinementservice
#bengkungjawa
#bengkungzigzag

Permintaan tinggj utk swaddle ni ❤ smpi kene restock bnyk kali. Selesa dan jimat harga sgt la berpatutan utk 4 helai bedung ni 😍😍 #swaddlemurah
#bedungbaby
#pinktheme
#itsagirl
#barangbaby
#babystuff

・・・
Postage RM7 SM and RM10 SBH/SWK.
FREE POSTAGE for purchase of RM190(SM) & RM250 (sbh/ srwk)

To order please WhatApp 011-11968861.

#aden+anaismalaysia #aden+anaismurah #aden+anaismurah #aden+anais original #sayajualaden+anais #aden+anaisoffer #onlinebabyshop #muslimswaddle #muslimswaddling #swaddlemalaysia #swaddlemurah

Most Popular Instagram Hashtags