#susumaaezoriginal

MOST RECENT

SUSU MAAEZ PERASA ASLI, STRAWBERI & COKLAT (NEW PACKAGING)
.
KELEBIHAN SUSU MAAEZ
.
*Meningkatkan kecerdasan minda * Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain
* Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
* Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
* Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar.
* Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
* Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
* Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
* Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
* Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
* Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu.
* Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
* Mengurangkan masalah keguguran rambut
* Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu
* Menaikkan seri kulit wajah yang kusam
.
.
. 📲Whatsapp 0133698864 untuk detail dan order.
.
.
#sayajual #produkkecantikan #aydajebat #nakputih
#tiamosweetheart100hari #zahirahmacwilson #syafiqkyle #dramamrgrey #monalisa #cintafatamorgana #kaliskasih ##7harimencintaiku #jannanick #terataikemboja
#bellezabysofieyabeauty
#bellezacollagen #bellezacollagenmurah #collagenshot #collagen #supplementkecantikan
#putih #putihgebu #sofieyabeauty #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezoriginal #susumaaez #rawateczema #cantik #hilangkanjerawat #susumaaezstrawberi

SUSU MAAEZ NEW PACK
.
Terdapat 3 perisa iaitu perisa Asli/Coklat/Strawberry
.
Sering MENGGARU kerana kulit gatal hingga tinggal parut hodoh?
Anak kecil merengek akibat ruam lampin, eczema atau LECUR + luka kecil?
Tidak selesa dipandang jelek kerana kulit kusam, PANAU atau Kudis?
Atau sakit nya tumit yang pecah merekah bak tanah Kering di musim Kemarau??
.⠀
Mahukah anda miliki kembali kulit mulus halus gebu bak bayi?
Bebas dari masalah kulit KASAR, gelupas dan bersisik?
Jom amalkan SUSU MAAEZ dan rasai perubahannya seawal 5 hari!
.⠀
KHASIAT & KEBAIKAN: ⠀
🥛 Meningkatkan kecerdasan minda, IQ dan EQ⠀
🥛Membantu mengatasi masalah kulit seperti ekzema, panau serta gatal-gatal pada kulit⠀
🥛Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit⠀
🥛Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar⠀
🥛Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah⠀
🥛Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan⠀
🥛Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan⠀
🥛Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan⠀
🥛Mencantikkan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi⠀
🥛Memekatkan dan memperbanyakkan susu ibu⠀
🥛Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin⠀
🥛Mengurangkan masalah keguguran rambut @ kuku rapuh⠀
🥛Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik di dunia selepas susu ibu⠀
🥛Sesuai seisi keluarga termasuk kanak2, ibu hamil & menyusui bayi!⠀
.⠀
CARA PENGAMBILAN SUSU MAAEZ YANG DISARANKAN :

1. Untuk bayi menyusui badan, ibu perlu minum Susu Maaez agar zat / manfaat akan diperolehi oleh bayi yang disusui (anak & ibu akan mendapat khasiat sama serentak!)⠀
2. Untuk anak2 yang minum Susu Formula, masukkan 1 sudu kecil Susu Maaez dalam botol susu mereka dan dibancuh bersama. Minum pagi dan malam.⠀
3. Untuk anak2 yang sedang membesar juga dewasa, jadikan Susu Maaez sebagai minuman harian semasa bersarapan / sebelum tidur malam. Bancuh dalam secawan (150ml) air panas.⠀
.
** Untuk yang mengalami masalah sakit kulit Kronik, amalkan minum 2x sehari (pagi & malam).
.
ISIAN KANDUNGAN : 20 SACHET / KOTAK
.
Postage:- RM7 sm/RM11 ss
.
Whatsapp 011-31897645

Mesti korang nak tahu apa function carmela soap kan? Meh Shu share apa yg best sangat
.
.
==========================
.
.
CARMELA WHITENING SOAP
🌿 boleh putihkan muka sampai kaki seawal seminggu
🌿boleh putihkan celah2 ketiak dan peha
🌿boleh hilangkan daki2 degil
🌿boleh hilangkan jerawat dan jeragat
🌿boleh hilangkan parut kat muka dan badan
🌿buang habis black & white head
🌿kecilkan liang2 pori
🌿merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering dan kusam
🌿menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
🌿baiki semula kulit rosak disebabkan tersalah pakai produk
🌿sesuai untuk semua jenis kulit
🌿bebas dan takde bahan kimia
.
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita dan lelaki
-sesuai utk semua peringkat umur
-sesuai utk seluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-senang nak bawa kemana-mana
.
.
🌹100% diuji dalam makmal
🌹100% takde bahan kimia yang bahaya
🌹100% tak mengelupas
🌹100% takde paraben
🌹100% natural dan halal
🌹100% mandapat kelulusan kkm NOT180102916K
.
.
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

"KESAN PARUT DAH SEMAKIN HILANG"
.
.
Customer ni guna sabun carmela ni bukan untuk nak putih tapi untuk hilangkan kesan parut macam kena gigit nyamuk dan seangkatan dengannya lah. Sebab kalau kena gigit ape2 mesti tinggal kesan. .
.
Alhamdulillah bila dah jumpe carmela whitening soap ni parut-parut dah tak kelihatan lagi. Best sangat guna!
.
.
Yes! Korang yang mana ada bekas parut or luka jangan segan silu nak guna carmela ni tau. Sebab nanti korang sendiri akan menyesal kalau dr awal tak guna 😍
.
.
Mesti korang nak tahu apa function carmela soap kan? Meh Shu share apa yg best sangat
.
.
==========================
.
.
CARMELA WHITENING SOAP
🌿 boleh putihkan muka sampai kaki seawal seminggu
🌿boleh putihkan celah2 ketiak dan peha
🌿boleh hilangkan daki2 degil
🌿boleh hilangkan jerawat dan jeragat
🌿boleh hilangkan parut kat muka dan badan
🌿buang habis black & white head
🌿kecilkan liang2 pori
🌿merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering dan kusam
🌿menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
🌿baiki semula kulit rosak disebabkan tersalah pakai produk
🌿sesuai untuk semua jenis kulit
🌿bebas dan takde bahan kimia
.
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita dan lelaki
-sesuai utk semua peringkat umur
-sesuai utk seluruh badan
-boleh kongsi suami isteri
-senang nak bawa kemana-mana
.
.
🌹100% diuji dalam makmal
🌹100% takde bahan kimia yang bahaya
🌹100% tak mengelupas
🌹100% takde paraben
🌹100% natural dan halal
🌹100% mandapat kelulusan kkm NOT180102916K
.
.
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

Wowww! Susu Maaez new look. Lebih nampak exclusive giteww kan?

_

Sape sini yang ada masalah kulit seperti ekzema, panau, kurap dan lain-lain? Memperkenalkan susu maaez yang dapat menjadikan kulit uolls lebih halus, mulus dan gebu selepas mengamalkan susu ni.

_

Kandungan susu maaez yang berasaskan campuran susu kambing dan sarang burung walit. Antara kandungan lain susu maaez ialah tomato, aprikot, madu, kurma, delima dan makanan sunnah

_

Untuk pengetahuan uolls susu maaez ni tidak berbau hamis ye. Memang sesuai sangat untuk sape2 yang tak suka minum susu 😊😊 _

So sape2 yang ada masalah kulit kering dan bersisik, tumit kaki pecah ke gatal2 ke digalakkan untuk mencuba susu maaez ni

_

Susu maaez ni MULTIFUNCTION tau. Yang best sangat sebab boleh membantu menyelesaikan masalah :-
.
.
😬 ️Ruam
😬 Kulit gatal-gatal
😬 ️Tumit pecah & Alergik
😬 Ekzema
😬 Masalah Kulit
.
.
Fungsi Susu Maaez :
.
.
🌸 Membantu melembutkan kulit yang kasar
🌸 Membantu membaiki kulit-kulit pecah
🌸 Membantu menyelesaikan masalah gatal-gatal kulit
🌸 Membantu menghilangkan parut termasuk demam campak & chicken pox
🌸 Membantu menghilangkan ruam pada bayi
🌸 Membantu mengawal melawaskan perut.
.
.
Susu Maaez sesuai digunakan oleh :
.
.
👌 Ibu Mengandung
👌 Lelaki mahupun wanita
👌 Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
👌 Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
👌 Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
👌Kanak-kanak yang sering berkudis dan ada masalah kulit gatal-gatal.

_

Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Sis +60135925117
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #bellezacollagenmurah #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #ekzema #kulitjerawat #kulitberminyak #jerawat #kulitkering #kulitcerah #kulitputih #masalahkulit #kulitgatal #sofieyabeauty #sobella #sobellasolawa #thebeautyhacks #sabunputih #carmela #carmelawhiteningsoap #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #innersnowcapberhantu #snowcapberhantu #temyracle #magicjelly

SAYANG-SAYANG SEMUA , NAK TAHU TAK CARA HILANGKAN JERAWAT & DAN JERAGAT SEAWAL 3 HARI ?
------------------------------------------ kepada sayang-sayang semua yang ada maslah kulit jerawat, jeragat dan ingin putih kan kulit , kami ada cara untuk anda mengatasi masalah anda...hanya gosok masa mandi jew , menggunkan CARMELA WHITENING SOAP semua maslah itu akan selesai.. CARMELA WHITENING SOAP merupakan produk penjagaan kulit muka dan badan sgt efektif. Dihasilkan dari olive oil yang diimport khas dari mekkah. .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #bellezacollagenmurah #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #ekzema #kulitjerawat #kulitberminyak #jerawat #kulitkering #kulitcerah #kulitputih #masalahkulit #kulitgatal #sofieyabeauty #sobella #sobellasolawa #thebeautyhacks #sabunputih #carmela #carmelawhiteningsoap #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #innersnowcapberhantu #snowcapberhantu #temyracle #magicjelly

"10 BINTANG UTK SABUN CARMELA NI"
.
.
Omaigadddd! 10 start terus dia bagi. Nampak sangat sabun ni best giler kan. Yelahhh tengok je customer kita ni, macam-macam perubahan yang dia rasa. Banyak sangat kalau nak efa senaraikan tau.
.
.
Kawan-kawan pun jeles dengan dia sebab kulit makin flawless dan jerawat dah segan nak berkampung dekat muka. Keluar rumah pun tak perlu mekap! Sekarang nak selfie guna camera biasa jurrr 😍
.
.
Mesti korang nak tahu apa function carmela soap kan? Meh Shu share apa yg best sangat
.
.
==========================
.
.
CARMELA WHITENING SOAP
🌿 boleh putihkan muka sampai kaki seawal seminggu
🌿boleh putihkan celah2 ketiak dan peha
🌿boleh hilangkan daki2 degil
🌿boleh hilangkan jerawat dan jeragat
🌿boleh hilangkan parut kat muka dan badan
🌿buang habis black & white head
🌿kecilkan liang2 pori
🌿merawat kulit sensitif & eczema serta kulit kering dan kusam
🌿menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
🌿baiki semula kulit rosak disebabkan tersalah pakai produk
🌿sesuai untuk semua jenis kulit
🌿bebas dan takde bahan kimia
.
.
SAPE BOLEH GUNA?
-wanita dan lelaki
-sesuai utk semua peringkat umur
-sesuai utk seluruh badan
-boleh kongsi suami isteri -senang nak bawa kemana-mana
.
.
🌹100% diuji dalam makmal
🌹100% takde bahan kimia yang bahaya
🌹100% tak mengelupas
🌹100% takde paraben
🌹100% natural dan halal
🌹100% mandapat kelulusan kkm NOT180102916K
.
.
Jadi anda tidak perlu ragu2 lagi untuk mencuba CARMELA WHITENING SOAP
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

Susu maaez ni MULTIFUNCTION tau. Yang best sangat sebab boleh membantu menyelesaikan masalah :-
.
.
😬 ️Ruam
😬 Kulit gatal-gatal
😬 ️Tumit pecah & Alergik
😬 Ekzema
😬 Masalah Kulit
.
.
KELEBIHAN SUSU MAAEZ: 🌸Meningkatkan kecerdasan minda
🌸Membantu mengatasi masalah kulit, ekzema, psoriasis, kudis, gatal-gatal pada kulit dan lain-lain
🌸Membantu memulihkan luka di kulit seperti melecur
🌸Mencerahkan, melicinkan dan menganjalkan kulit.
🌸Meremajakan dan menghaluskan kulit yang kasar.
🌸Mengurangkan garis halus dan kedutan di wajah.
🌸Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
🌸Memberikan tenaga dan mengekalkan kecergasan.
🌸Menguatkan rahim untuk persediaan kehamilan.
🌸Mencantikan dan menghaluskan kulit ibu dan bayi
🌸Memekatkan dan memperbanyakan susu ibu.
🌸Membantu mengatasi masalah lemah tenaga batin
🌸Mengurangkan masalah keguguran rambut
🌸Menggunakan susu kambing iaitu susu yang terbaik didunia selepas susu ibu
🌸Menaikkan seri kulit wajah yang kusam
.
.
Susu Maaez sesuai digunakan oleh :
.
.
👌 Ibu Mengandung
👌 Ibu menyusukan anak
👌 Lelaki mahupun wanita
👌 Pesakit Ekzema ( masalah kulit )
👌 Bakal ibu yang bakal menimang cahaya mata / bayi
👌 Mereka yang mahukan kulit sentiasa cantik dan lembut
👌Kanak-kanak yang sering berkudis dan ada masalah kulit gatal-gatal.
.
.
Ibu mengandung, ibu menyusu, dan kanak-kanak pun boleh consume susu MAAEZ kerana didalam susu maaez ni mengandungi makanan sunnah seperti : ✔Susu Kambing
✔Sarang Burung Walit
✔Habbatus Sauda
✔Buah Tin
✔Kismis
✔Kurma
✔Delima
✔Biji Aprikot
✔Madu
✔Tomato
✔Zaitun
.
.
Mempunyai 3 perisa :
- COKLAT
- ORIGINAL
- STRAWBERRY

Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp saya +60137270509 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba susu maaez yang power ni. 😘

Hai semua! 🙋 Okay,petang ni wanie nak share KELEBIHAN SUSU MAAEZ dengan korang.
-
1.Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat & halal. Semua bahan kandungan Susu Maaez 100% dari natural susu & makanan sunnah seperti susu kambing,kismis,kurma,buah tin,aprikot & sebagainya.
-
2.Sesuai diminum oleh SEMUA PERINGKAT UMUR samada yang ada masalah kulit mahupun tidak.
-
3.Tiada kesan sampingan seperti muntah²,cirit birit & sabagainya.
-
4.Terdiri daripada 3 PERISA yang sangat enak diminum iaitu perisa ORIGINAL,STRAWBERRY & COKLAT.
-
5.Menambahkan tenaga dan mengekalkan kecerdasan minda sepanjang hari terutamanya anak² yang sedang belajar.
-
Ada tak nak dapatkan FREE COACHING beserta FREE TIPS dari #TeamEyyzza? -
Cepat komen kat bawah ni "SAYA NAK". Nanti #TeamEyyzza akan guide korang sampai capai kulit idaman & cantik! 😘
-
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezbysofieyabeauty #susuuntukkulit #susuuntukkulitcantik #susu #eyyzza #nakcantik #putihgebu #TeamEyyzza #bazarpaknil #nakputihcepat #nakputihgebu #bazaronline #bazarmalaysia #sayajual #sayajualsusumaaez #sayajualsusumaaezmurah

Hai semua! 🙋 Okay,petang ni wanie nak share KELEBIHAN SUSU MAAEZ dengan korang.
-
1.Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat & halal. Semua bahan kandungan Susu Maaez 100% dari natural susu & makanan sunnah seperti susu kambing,kismis,kurma,buah tin,aprikot & sebagainya.
-
2.Sesuai diminum oleh SEMUA PERINGKAT UMUR samada yang ada masalah kulit mahupun tidak.
-
3.Tiada kesan sampingan seperti muntah²,cirit birit & sabagainya.
-
4.Terdiri daripada 3 PERISA yang sangat enak diminum iaitu perisa ORIGINAL,STRAWBERRY & COKLAT.
-
5.Menambahkan tenaga dan mengekalkan kecerdasan minda sepanjang hari terutamanya anak² yang sedang belajar.
-
Ada tak nak dapatkan FREE COACHING beserta FREE TIPS dari #TeamEyyzza? -
Cepat komen kat bawah ni "SAYA NAK". Nanti #TeamEyyzza akan guide korang sampai capai kulit idaman & cantik! 😘
-
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezbysofieyabeauty #susuuntukkulit #susuuntukkulitcantik #susu #eyyzza #nakcantik #putihgebu #TeamEyyzza #bazarpaknil #nakputihcepat #nakputihgebu #bazaronline #bazarmalaysia #sayajual #sayajualsusumaaez #sayajualsusumaaezmurah

Hai semua! 🙋 Okay,petang ni wanie nak share KELEBIHAN SUSU MAAEZ dengan korang.
-
1.Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat & halal. Semua bahan kandungan Susu Maaez 100% dari natural susu & makanan sunnah seperti susu kambing,kismis,kurma,buah tin,aprikot & sebagainya.
-
2.Sesuai diminum oleh SEMUA PERINGKAT UMUR samada yang ada masalah kulit mahupun tidak.
-
3.Tiada kesan sampingan seperti muntah²,cirit birit & sabagainya.
-
4.Terdiri daripada 3 PERISA yang sangat enak diminum iaitu perisa ORIGINAL,STRAWBERRY & COKLAT.
-
5.Menambahkan tenaga dan mengekalkan kecerdasan minda sepanjang hari terutamanya anak² yang sedang belajar.
-
Ada tak nak dapatkan FREE COACHING beserta FREE TIPS dari #TeamEyyzza? -
Cepat komen kat bawah ni "SAYA NAK". Nanti #TeamEyyzza akan guide korang sampai capai kulit idaman & cantik! 😘
-
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezbysofieyabeauty #susuuntukkulit #susuuntukkulitcantik #susu #eyyzza #nakcantik #putihgebu #TeamEyyzza #bazarpaknil #nakputihcepat #nakputihgebu #bazaronline #bazarmalaysia #sayajual #sayajualsusumaaez #sayajualsusumaaezmurah

Hai semua! 🙋 Okay,petang ni wanie nak share KELEBIHAN SUSU MAAEZ dengan korang.
-
1.Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat & halal. Semua bahan kandungan Susu Maaez 100% dari natural susu & makanan sunnah seperti susu kambing,kismis,kurma,buah tin,aprikot & sebagainya.
-
2.Sesuai diminum oleh SEMUA PERINGKAT UMUR samada yang ada masalah kulit mahupun tidak.
-
3.Tiada kesan sampingan seperti muntah²,cirit birit & sabagainya.
-
4.Terdiri daripada 3 PERISA yang sangat enak diminum iaitu perisa ORIGINAL,STRAWBERRY & COKLAT.
-
5.Menambahkan tenaga dan mengekalkan kecerdasan minda sepanjang hari terutamanya anak² yang sedang belajar.
-
Ada tak nak dapatkan FREE COACHING beserta FREE TIPS dari #TeamEyyzza? -
Cepat komen kat bawah ni "SAYA NAK". Nanti #TeamEyyzza akan guide korang sampai capai kulit idaman & cantik! 😘
-
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezbysofieyabeauty #susuuntukkulit #susuuntukkulitcantik #susu #eyyzza #nakcantik #putihgebu #TeamEyyzza #bazarpaknil #nakputihcepat #nakputihgebu #bazaronline #bazarmalaysia #sayajual #sayajualsusumaaez #sayajualsusumaaezmurah

Hai semua! 🙋 Okay,petang ni wanie nak share KELEBIHAN SUSU MAAEZ dengan korang.
-
1.Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat & halal. Semua bahan kandungan Susu Maaez 100% dari natural susu & makanan sunnah seperti susu kambing,kismis,kurma,buah tin,aprikot & sebagainya.
-
2.Sesuai diminum oleh SEMUA PERINGKAT UMUR samada yang ada masalah kulit mahupun tidak.
-
3.Tiada kesan sampingan seperti muntah²,cirit birit & sabagainya.
-
4.Terdiri daripada 3 PERISA yang sangat enak diminum iaitu perisa ORIGINAL,STRAWBERRY & COKLAT.
-
5.Menambahkan tenaga dan mengekalkan kecerdasan minda sepanjang hari terutamanya anak² yang sedang belajar.
-
Ada tak nak dapatkan FREE COACHING beserta FREE TIPS dari #TeamEyyzza? -
Cepat komen kat bawah ni "SAYA NAK". Nanti #TeamEyyzza akan guide korang sampai capai kulit idaman & cantik! 😘
-
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezbysofieyabeauty #susuuntukkulit #susuuntukkulitcantik #susu #eyyzza #nakcantik #putihgebu #TeamEyyzza #bazarpaknil #nakputihcepat #nakputihgebu #bazaronline #bazarmalaysia #sayajual #sayajualsusumaaez #sayajualsusumaaezmurah

Hai semua! 🙋 Okay,petang ni wanie nak share KELEBIHAN SUSU MAAEZ dengan korang.
-
1.Bahan-bahan yang digunakan adalah selamat & halal. Semua bahan kandungan Susu Maaez 100% dari natural susu & makanan sunnah seperti susu kambing,kismis,kurma,buah tin,aprikot & sebagainya.
-
2.Sesuai diminum oleh SEMUA PERINGKAT UMUR samada yang ada masalah kulit mahupun tidak.
-
3.Tiada kesan sampingan seperti muntah²,cirit birit & sabagainya.
-
4.Terdiri daripada 3 PERISA yang sangat enak diminum iaitu perisa ORIGINAL,STRAWBERRY & COKLAT.
-
5.Menambahkan tenaga dan mengekalkan kecerdasan minda sepanjang hari terutamanya anak² yang sedang belajar.
-
Ada tak nak dapatkan FREE COACHING beserta FREE TIPS dari #TeamEyyzza? -
Cepat komen kat bawah ni "SAYA NAK". Nanti #TeamEyyzza akan guide korang sampai capai kulit idaman & cantik! 😘
-
#susumaaez #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #susumaaezbysofieyabeauty #susuuntukkulit #susuuntukkulitcantik #susu #eyyzza #nakcantik #putihgebu #TeamEyyzza #bazarpaknil #nakputihcepat #nakputihgebu #bazaronline #bazarmalaysia #sayajual #sayajualsusumaaez #sayajualsusumaaezmurah

" FUHHH BARU 3 HARI GUNA DAH MACAM NI KESAN DIA"
.
.
.
Yup baru 3 hari guna carmela ni. Parut jerawat dah makin pudar. Yang penting konsisten tau. Baru la cepat nampak kesan.
.
CARMELA WHITENING SOAP
.
🍀boleh putih muka sampai kaki seawal 3 hari
🍀boleh putih celoh tiak n peha
🍀boleh hlg jerawat & jeragat
🍀parut 10 thun lepas pn hilang
🍀buang habis black & white head
🍀kecik liang2 pori
🍀merawat kulit sensitif & eszecma serta kulit kering & kusam
🍀menggalakkan pertumbuhan sel
Kulit baru & sapuh habih daki2 degil
🍀bexki smula kulit rosak sbb slap pakai produk
🍀semua jenis kulit boleh
🍀bebas & takde bahan kimia
.
.
Berminat nak tahu lebih lanjut pasal CARMELA WHITENING SOAP jom lelaju whatsapp Shu +60196877220 atau untuk fast respon tekan je link wassap kat bio. Sekarang ada promosi terlajak murah tau. Cepat2 grab harga promosi. Kang melepas nak cuba CARMELA WHITENING SOAP yang power ni. 😘

PARUT JERAWAT PUDAR, WARNA KULIT SEKATA & KULIT RASA FRESH !

_

Wow! All in one tuuu. Semua masalah kulit boleh hilang dengan hanya minum susu je. Macam tak percaya kan? Haa baru korang tau penangan susu ni. Jangan pandang sebelah mata. Ingat vitamin C cucuk2 yang harga beribu tu je boleh cantikkan kulit?

_

Hellooo susu pon boleh tau, hahaha. Tengok akak ni, dia kata parut jerawat dekat muka dah pudar. Pastu kulit jadi sekata. Gambar yang dia share tu pakai bedak je. Dah gebu gebas tak payah nak tepek foundation sampai 3-4 inci dah okay. Yang penting, kulit rasa fresh and sihat luar dalam.

_

Berminat nak tahu lebih lanjut pasal susu maaez jom lelaju whatsapp Sis +60135925117
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#susumaaez #susumaaezbysofieyabeauty #susumaaezmurah #susumaaezoriginal #bellezacollagenmurah #bellezacollagen #bellezacollagenoriginal #ekzema #kulitjerawat #kulitberminyak #jerawat #kulitkering #kulitcerah #kulitputih #masalahkulit #kulitgatal #sofieyabeauty #sobella #sobellasolawa #thebeautyhacks #sabunputih #carmela #carmelawhiteningsoap #womendesiree #womendesire #womendesireeessentialcream #innersnowcapberhantu #snowcapberhantu #temyracle #magicjelly

Most Popular Instagram Hashtags