#susukambingsegar

5004 posts

TOP POSTS

Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat)
.
.
Original
.
.

1 box isi 10 sachet@20gr
.
Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya?

Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213)
Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun.
.
.

Manfaat Susu kambing Etawa - Membantu melancarkan sistem pencernaan
- Membantu mengobati alergi pada kulit
- Menambah stamina dan daya tahan tubuh
- Dapat mencegah kerapuhan pada tulang
- Melembutkan dan melembabkan kulit.
- Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker)
- Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma
- Baik untuk ibu hamil dan menyusui
- dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal.
- penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh.
.
.

Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol.
.
.

Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. .
.
.
Pemesangan hubungi: .

Line: @cenamara (make @) WA/SMS: 08780 8000 200
.
.
.

#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingetawa #susukambingmurah #susukambingasli #susukambingmimy #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurma #susukambingcerepron #susukambingmymila #susukambingorganik #susukambingsegar #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #jualsusukambingetawa

susu kambing segar terbaik dari ladang🍶🍶🍶
maii oder segera 🍶🍶🍶
sementara stok masih ada🍶🍶🍶
sebotol 200ML RM4🍶🍶🍶 pemborong diperlukan 💰💰💰 011 35072603💈💈💈
011 35072603💈💈💈
011 35072603💈💈💈 #MAAROFAGROFARM
#SUSUKAMBINGSEGAR

Alhamdulillah, sambutan yg menggalakkan even baru seminggu dua perkenalkam 🥛🐐 fresh.

utk yg dh order, next week Bella/Suami akn cod. tunggu ya:
mana yg nak order dipersilakan sbb susu mmg baru proses💕
Terus ws 0137424015 utk order 🥛🐐 #susukambingkurma #susukambingcoklat #susukambingmurah #susukambingsegar #susukambungjagung

Open order guys susu kambing etawa dan sanen di jamin murni dan segar. Untuk pemesanan hubungi :
WA : 081288204298
line : prmbpng
Atau kunjungi link berikut ini
https://www.tokopedia.com/kambingsusu/susu-kambing-etawa-dan-sanen-murni-dan-segar?utm_source=Copy&utm_campaign=Product&utm_medium=Android%20Share%20Button

terima kasih

#susukambingetawadansanen #gofarmsusukambing
#susukambingmurni
#duniahewan
#susukambingsegar

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Alangkah seronok dan gembiranya dapat bersama keluarga di hujung minggu.

Ceriakan hidup anda dan keluarga anda dengan menikmati susu kambing segar MILKY GOAT.

SIHAT CERIA SENTIASA

#MILKYGOAT
#SUSUKAMBINGSEGAR

💪 KHASIAT .. ULANGSIAR 📹 :
Selamat pagi abang² kakak² adik² hensem semua.. Semoge kome semua sihat berseri hendaknya.. Jgn lupa solat #Dhuha ye.. "

Haa..♥sape² yang repeat order ke baru nak order ke.. Ade kawan² cari susu kambing ke..😀 📲 Whatsapp / Call : 013-2955529 ☔ 📲 Whatsapp / Call : 013-2955529 ☔ 📲 Whatsapp / Call : 013-2955529 ☔
Pakcik doakan anda semua dirahmati & diredhai Allah s.w.t .. 💗

#SusuKambingSegar #FreshGoatsMilk #SusuKambingSegarCheras

MOST RECENT

Tadi kak ct berurut. Urat dah keras kata tukang urat ni. He he he. Lama sangat dah tak berurut. .

Dia kata, selain usaha urut untuk mengandung, jaga makan, jaga kesihatan, ada petua nak selit gak. .
.

Simple je. Ambil 7 biji kurma dan diblender dengan susu kambing. Minum setiap pagi. Mohon pada Allah untuk beri rezeki mengandung. .
.
Ni kak ct share petua kat korang pulak. 😊😊😊😊
.
.
..
. 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷 Hanya RM 49 ❗️ PASTI TERUJA DGN ALUNAN RASA LVSK

Bukan sorang, tapi ramai yg mengakui.. LEVEA SUSU KAMBING (LVSK)
MEMANG LAIN DARI YANG LAIN.. JOM CUBA

Jangan Komen PM tau 😊

Admin dah bgtau harga di atas.. Jangan ragu dan sangsi

Siapa yg kata tak boleh minum susu kambing tu,
meh cuba LVSK dulu

Nak order ?

ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ---->>013 7374 958
ORDER WHATSAPP ------>> 013 7374 958
.
.
.
#lvsk #leveasusukambing #susukambing #susukambinglevea #produkmuslim #kesihatan #susukambingasli #susukambingori #susukambingsegar #sususegar #minumankesihatan #goat #kambing #makanansunnah #minumansunnah

Assalamualaikum. Try even it is hard
#susukambingsegar
#milkygoat

#Repost @eaddie2010 (@get_repost)
・・・
Gila sedap... Igt susu kambing ni hanyir...! Haha! Flavor kurma lagi superb... Nice one @lalahrivergoatmilk
.
#lalahrivergoatmilk #goatmilk #susu #susukambing #susukambingsegar #susukambingasli #shahalam #selangor #kualalumpur #negerisembilan

Susu kambing segar Lalah River Goat Milk dah masuk area Senawang. Haaa yang mano dokek soromban tu boleh lah singgah kek
.
@tateh_senawang
@tateh_senawang
@tateh_senawang .
Sonang jo carik. Kodai dah dokek pasaraya Giant. Lagi sonang, waze jo butik tateh Senawang. Barang baby pun banyak jual. Dogheh singgah. Kang habih.
.
Lalah River Goat Milk juga boleh didapati di cawangan butik tateh
.
@butiktatehbangi
@tateh.shah.alam
@tatehcheras .
#lalahrivergoatmilk #goatmilk #susu #susukambing #susukambingasli #susukambingsegar #ibuhamil #jaundis #jaundice #demamkuning #resdung #gastrik #gastric #stroke #strok #senawang #rembau #negerisembilan #selangor #shahalam #bangi #kualalumpur

Promosii HARGA RUNTUHHH untuk WARGA SEREMBAN sahajaaa!!!!! 📣📣📣📣📣📣 Tunggu apa lagiiii .. untuk maklumat lanjut atau ingin membuat tempahan boleh whatsapp 0123307758(man) .. #infobersama #segardariladang #susukambingsegar #sunnahnabi #khasiatsusukambing #baikuntukbaby #baikuntukkesihatan #baikuntukibuhamil #datovida #sayajualsusukambing #susukambingsegar #roadtojalanyanglurus

Rp 2.500/sachet
Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat)
.
.
Original
.
.

1 box isi 10 sachet@20gr
.
Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya?

Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213)
Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun.
.
.

Manfaat :
Membantu melancarkan sistem pencernaan
- Membantu mengobati alergi pada kulit
- Menambah stamina dan daya tahan tubuh
- Dapat mencegah kerapuhan pada tulang
- Melembutkan dan melembabkan kulit.
- Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker)
- Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma
- Baik untuk ibu hamil dan menyusui
- dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal.
- penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh.
.
.

Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol.
.
.

Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. .
.
. .
.

#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingetawa #susukambingmurah #susukambingasli #susukambingmimy #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurma #susukambingcerepron #susukambingmymila #susukambingorganik #susukambingsegar #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #jualsusukambingetawa #naturgo

Rp 25.000/box
Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat)
.
.
Original
.
.

1 box isi 10 sachet@20gr
.
Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya?

Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213)
Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun.
.
.

Manfaat :
Membantu melancarkan sistem pencernaan
- Membantu mengobati alergi pada kulit
- Menambah stamina dan daya tahan tubuh
- Dapat mencegah kerapuhan pada tulang
- Melembutkan dan melembabkan kulit.
- Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker)
- Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma
- Baik untuk ibu hamil dan menyusui
- dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal.
- penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh.
.
.

Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol.
.
.

Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. .
.
. .
.

#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingetawa #susukambingmurah #susukambingasli #susukambingmimy #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurma #susukambingcerepron #susukambingmymila #susukambingorganik #susukambingsegar #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #jualsusukambingetawa #naturgo

We are back!! You want to be healthy? Drink Salleh Dairy Farm Fresh Goat Milk everyday!!
-
We have three flavours available (chocolate, strawberry and honey&dates).
-
Stocks are LIMITED so be quick to get yours now!
-
Order now & get *FREE DELIVERY to your doorstep with minimum order of 10 bottles only for RM 50.00!
-
SDF Goat Milk will deliver them on 20 August 2017 (Saturday).
×××××××××××××××××××××××××××××××××
Susu Kambing SDF kembali lagi!! Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan stock anda!
-
Jangan malu, jangan segan untuk hubungi kami untuk mendapatkan Susu Kambing SDF dalam 3 perisa coklat, strawberi, dan kurma&madu.
-
Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran secara *PERCUMA ke rumah anda dengan pembelian minimum sebanyak 10 botol dengan harga RM 50.00 sahaja!!
-
Pesan sekarang, perkhidmatan penghantaran akan bermula pada 20 Ogos 2017 (Sabtu).
-
Contact order:
Facebook: https://www.facebook.com/sallehdairyfarm/
Instagram: https://www.instagram.com/sallehdairyfarm/
Whatsapp: +60 19-722 1504 & +60 12-306 3793
-
*Free Delivery around KL and Selangor.
-
-
#susu #susukambing #susukambingsegar #goatmilk #milk #sayajual #livestrong #kekalsihat #kesihatan #healthcare #lokal #produktempatan #fresh

Promosii HARGA RUNTUHHH untuk WARGA SEREMBAN sahajaaa!!!!! 📣📣📣📣📣📣 Tunggu apa lagiiii .. untuk maklumat lanjut atau ingin membuat tempahan boleh whatsapp 0123307758(man) .. #infobersama #segardariladang #susukambingsegar #sunnahnabi #khasiatsusukambing #baikuntukbaby #baikuntukkesihatan #baikuntukibuhamil #datovida #sayajualsusukambing #susukambingsegar #roadtojalanyanglurus

💪 KHASIAT .. ULANGSIAR 📹 :
Selamat pagi abang² kakak² adik² hensem semua.. Semoge kome semua sihat berseri hendaknya.. Jgn lupa solat #Dhuha ye.. "

Haa..♥sape² yang repeat order ke baru nak order ke.. Ade kawan² cari susu kambing ke..😀 📲 Whatsapp / Call : 013-2955529 ☔ 📲 Whatsapp / Call : 013-2955529 ☔ 📲 Whatsapp / Call : 013-2955529 ☔
Pakcik doakan anda semua dirahmati & diredhai Allah s.w.t .. 💗

#SusuKambingSegar #FreshGoatsMilk #SusuKambingSegarCheras

Rp 2.500/sachet
Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat)
.
.
Original
.
.

1 box isi 10 sachet@20gr
.
Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya?

Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213)
Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun.
.
.

Manfaat :
Membantu melancarkan sistem pencernaan
- Membantu mengobati alergi pada kulit
- Menambah stamina dan daya tahan tubuh
- Dapat mencegah kerapuhan pada tulang
- Melembutkan dan melembabkan kulit.
- Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker)
- Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma
- Baik untuk ibu hamil dan menyusui
- dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal.
- penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh.
.
.

Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol.
.
.

Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. .
.
. .
.

#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingetawa #susukambingmurah #susukambingasli #susukambingmimy #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurma #susukambingcerepron #susukambingmymila #susukambingorganik #susukambingsegar #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #jualsusukambingetawa #naturgo

Rp 25.000/box
Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat)
.
.
Original
.
.

1 box isi 10 sachet@20gr
.
Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya?

Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213)
Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun.
.
.

Manfaat :
Membantu melancarkan sistem pencernaan
- Membantu mengobati alergi pada kulit
- Menambah stamina dan daya tahan tubuh
- Dapat mencegah kerapuhan pada tulang
- Melembutkan dan melembabkan kulit.
- Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker)
- Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma
- Baik untuk ibu hamil dan menyusui
- dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal.
- penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh.
.
.

Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol.
.
.

Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. .
.
. .
.

#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingetawa #susukambingmurah #susukambingasli #susukambingmimy #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurma #susukambingcerepron #susukambingmymila #susukambingorganik #susukambingsegar #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #jualsusukambingetawa #naturgo

Promosii HARGA RUNTUHHH untuk WARGA SEREMBAN sahajaaa!!!!! 📣📣📣📣📣📣 Tunggu apa lagiiii .. untuk maklumat lanjut atau ingin membuat tempahan boleh whatsapp 0123307758(man) .. #infobersama #segardariladang #susukambingsegar #sunnahnabi #khasiatsusukambing #baikuntukbaby #baikuntukkesihatan #baikuntukibuhamil #datovida #sayajualsusukambing #susukambingsegar #roadtojalanyanglurus

Promosii HARGA RUNTUHHH untuk WARGA SEREMBAN sahajaaa!!!!! 📣📣📣📣📣📣 Tunggu apa lagiiii .. untuk maklumat lanjut atau ingin membuat tempahan boleh whatsapp 0123307758(man) .. #infobersama #segardariladang #susukambingsegar #sunnahnabi #khasiatsusukambing #baikuntukbaby #baikuntukkesihatan #baikuntukibuhamil #datovida #sayajualsusukambing #susukambingsegar #roadtojalanyanglurus

Rp 2.500/sachet
Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat)
.
.
Original
.
.

1 box isi 10 sachet@20gr
.
Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya?

Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213)
Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun.
.
.

Manfaat :
Membantu melancarkan sistem pencernaan
- Membantu mengobati alergi pada kulit
- Menambah stamina dan daya tahan tubuh
- Dapat mencegah kerapuhan pada tulang
- Melembutkan dan melembabkan kulit.
- Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker)
- Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma
- Baik untuk ibu hamil dan menyusui
- dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal.
- penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh.
.
.

Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol.
.
.

Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. .
.
. .
.

#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingetawa #susukambingmurah #susukambingasli #susukambingmimy #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurma #susukambingcerepron #susukambingmymila #susukambingorganik #susukambingsegar #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #jualsusukambingetawa #naturgo

Most Popular Instagram Hashtags