[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#susukambingsegar

5178 posts

TOP POSTS

Mulakan pagi anda dgn minum susu kambing segar.. πŸ˜‹πŸ‘πŸπŸ #susukambingsegar #asli #kurma #alhamdulillah

Assalamualaikum dan selamat pagi semua. Alangkah seronok dan gembiranya dapat bersama keluarga di hujung minggu.

Ceriakan hidup anda dan keluarga anda dengan menikmati susu kambing segar MILKY GOAT.

SIHAT CERIA SENTIASA

#MILKYGOAT
#SUSUKAMBINGSEGAR

#SusuKambingSegar ❣ PULAU PINANG - TIADA BAU yang tidak menyenangkan ketika minum.
- Boleh dijadikan sebagai LULUR dan MANDIAN
- Sesuai untuk penjagaan kulit supaya MULUS - Menjadikan MINDA bertambah CERGAS dan CERDAS
- Menambah KADAR IMUNISASI badan

tekan link untuk order www.wasap.my/60135970905/sks

susu kambing segar terbaik dari ladang🍢🍢🍢
maii oder segera 🍢🍢🍢
sementara stok masih ada🍢🍢🍢
sebotol 200ML RM4🍢🍢🍢 pemborong diperlukan πŸ’°πŸ’°πŸ’° 011 35072603πŸ’ˆπŸ’ˆπŸ’ˆ
011 35072603πŸ’ˆπŸ’ˆπŸ’ˆ
011 35072603πŸ’ˆπŸ’ˆπŸ’ˆ #MAAROFAGROFARM
#SUSUKAMBINGSEGAR

Kesian Dia..Xda org nak layan..comot conteng muka sendiri
#khaleefaluqman #susukambingsegar #lazzputrajaya #lazzsusukambing #budakcomot

Mbeek.. Korang semua jaga diri tau dekat tempat orang lepastu mulut tu jangan bising sangat nanti kena piat telinga lagi, kakak dah tkde nak tolong awak. ByeBye 😭. #sayajual #nooraininasirkandangkambing #susukambingsegar

Assalamualaikum! Hai πŸ’ .
Nama kamek SOPHIA. .
.
Kitakorang brekpes apa tek? .
.
Jangan lupak minum susu kambing segar 1-2 kali sehari o. Terutama anakΒ² yang ada alergi dengan laktosa, ibu hamil dan selepas bersalin, warga emas dan pesakit.
.
Jom dapatkan #SusuKambingSegar dari ladang!
Asli RM8/sebotol. Strawberi RM9/sebotol. .
#susukambingKuching
.
Whatsapp ke πŸ“² 0138028897

MOST RECENT

REZEKI JUMAAT
.
Alahaiii...ramainye yg wasap tanya nak susu kambing segar baru perah,sis reply satu2 yer yunk..sabar...
.
0148188822 no utk wasap πŸ˜€πŸ‘πŸŒΌ
.
#susukambingsegar #susukambingkelantan #pasirmaskelantan #pasirmas #igpasirmas #kubangkerian #kotabharu #kambingsaanen #kelantan #thisisrantaupanjang #masjidbeijing #sungaigolok #narathiwat #kelateku #ilovekelantan #igkelantan #tanahmerah #susukambingfresh #husmkubangkerian

CARI SUSU KAMBING PENAWAR BABY KUNING?
.
follow @susukambingpop
.
lokasi: #rantaupanjang #rantaupanjangkelantan #thisisrantaupanjang #masjidbeijing #sungaigolok #sungaikolok #pasirmas #pasirmaskelantan .
wasap SUSU ke 014-8188822 untuk booking perahan segar 🐐🍢🍢🍢🍢
.
#kelantan #husmkubangkerian #kotabharu #kubangkerian #susukambingsegar #babykuning #ilovekelantan

Rp 25.000/box
Susu Kambing Etawa Skygoat ( Sky Goat)
.
.
Original
.
.

1 box isi 10 sachet@20gr
.
Mengapa Memilih Skygoat dan Bukan Susu Kambing Etawa Lainnya?

Skygoat merupakan salah satu produk susu kambing etawa bubuk yang sudah mendapatkan ijin resmi BPOM dan Halal LP-POM MUI. Skygoat sudah cukup dikenal di Indonesia khususnya di Jawa, dan penjualan susu kambing etawa bubuk organik bisa dikatakan memiliki curve yang meningkat tiap tahunnya. (*BPOM RI MD 802812001005, LP-POM MUI 123030003301213)
Dapat diminum oleh anak-anak di atas 1 tahun.
.
.

Manfaat :
Membantu melancarkan sistem pencernaan
- Membantu mengobati alergi pada kulit
- Menambah stamina dan daya tahan tubuh
- Dapat mencegah kerapuhan pada tulang
- Melembutkan dan melembabkan kulit.
- Mencerahkan kulit ( gunakan sebagai masker)
- Dapat mengobati penyakit TBC dan Asma
- Baik untuk ibu hamil dan menyusui
- dapat mengatasi penyakit asam urat yang sudah parah dan mampu mengatsi kelainan ginjal.
- penawar racun (detoksifikasi) bahan bahan kimia berbahaya yang masuk ke dalam tubuh.
.
.

Hasil dari penelitian yang dilakukan oleh United State Departement of Agriculture (USDA) menunjukkan gizi susu kambing etawa mendekati komposisi sempurna ASI. Setiap 100 gram susu kambing mengandung 3-4% protein, 4-7% lemak, 4,5% karbohidrat, 134 gram kalsium dan 111 g fosfor. Komposisi kimiawi susu kambing etawa mengandung protein, lemak, karbohidrat, kalori, kalsium, fosfor, magnesium, besi, natrium, kalium, vitamin A,B1 (IU), B2 (mg), B6, B12, C, D, E, Niacin, V, Asam Pantotenant, Kolin dan Inositol.
.
.

Anak yang mengkomsumsi susu kambing memiliki kepadatan tulang yang baik, kadar hemoglobin meningkat, serta kecukupan vitamin A, B1, B2 dan B3 yang penting bagi pertumbuhan dan perkembangan sel otak dan saraf. .
.
. .
.

#susukambing #susukambingkurmamadu #susukambingetawa #susukambingmurah #susukambingasli #susukambingmimy #susukambingkurmamadumurah #susukambingkurma #susukambingcerepron #susukambingmymila #susukambingorganik #susukambingsegar #skygoat #susuetawa #jualsusukambing #jualsusukambingetawa #naturgo

Jika anda..
.
πŸ”ΆPenggemar susu kambing/ibuhamil/menyusu.
πŸ”ΆNak tukar susu anak-anak dari susu lembu ke susu kambing (nak pilih susu yang JIMAT tapi berkualiti).
πŸ”ΆMencari-cari susu kambing yang asli, fresh tanpa campuran gula tiruan, tanpa non-dairy creamer, tanpa maltodextrin dan tanpa perasa tambahan.
πŸ”ΆNak susu kambing asli tapi sukar nak dapatkan stok fresh, atau kekangan masa, leceh nak kendalikan stok susu fresh.
.
Saya cadangkan susu kambing organik SalicGoat. Kandungannya 100% asli susu...
.
Rasa lemak berkrim tak hamis, memang pure dan tak manis.
.
Sedap tau susu Salicgoat ni..kandungannya 100% asli susu.. cuba dulu baru percaya.. rasanya lemak berkrim tak hamis, memang pure, tak manis, beza sangat dengan yang biasa, SalicGoat takde rasa creamer. Saya syorkan Salicgoat sebab 100% kandungan susu. SalicGoat bukan susu kambing premix.... pulak tu Salicgoat ni JIMAT. 1scoop cukup pekat untuk 1gelas air (200ml)
.
Susu kambing Salic Goat terbukti 100% original tanpa :
βœ”Campuran perasa tiruan.
βœ”Tanpa campuran gula.
βœ”Tanpa krimer bukan tenusu.
βœ”Ada result test dari makmal penyelidikan Mardi.
βœ”Sesuai untuk semua kanak2, dewasa, lelaki , wanita, ibu menyusu ibu hamil.
.
Sebab-sebab ini lah saya memilih susu SalicGoat untuk keluarga.
.
Berminat klik link di bio :
www.wasap.my/60127489870/Hai+nak+susu+SalicGoat
.
#susukambingasli #susukambingsegar #susukambingtulen #tepungsusukambingasli100peratus
#tepungsusukambingtulen
#tepungsusukambingasli
#susukambing
#susukambingorganik #tepungsusukambingorganik
#serbuksusukambingorganik #serbuksusukambingasli #susuorganik #kambing #korban #afmegastar #organicgoatmilk #organicgoat #goatmilk #milk #goat

Mulakan pagi anda dgn minum susu kambing segar.. πŸ˜‹πŸ‘πŸπŸ #susukambingsegar #asli #kurma #alhamdulillah

Happy birthday Atok Lalah, Ayah, family Imam & Chief Gembala Officer.
.
#lalahrivergoatfarm #lalahrivergoatmilk #goat #kambing #susukambing #susukambingasli #susukambingsegar #rembau #negerisembilan

Rasa kurang selesa sehari tak minum susu kambing segar Milky Goat.

#susukambingsegar
#milkygoat
#segarsihatsedap

Hai hai ibu hamil peminat #susukambingsegar! Selain diminum begitu sahaja 1-2 kali sehari, ibu-ibu juga boleh disyorkan mengolah resepi menu harian berasaskan susu kambing.
.
Antaranya:
1. Susu kambing bersama bijirin kegemaran anda 🌾😍 Oat, empingan jagung mahupun empingan coklat! .
2. Susu kambing ditambah dlm minuman kegemaran anda seperti teh, koko dan lain-lain.
3. Ais krim susu kambing! IbuΒ² hamil kerap berasa panas di siang hari mahupun malam kan. Nikmatilah aiskrim penuh berkhasiat hasil buatan sendiri. .
.
Jom minum Susu Kambing Abu Samah dihantar terus kepada anda! P/s: Dengan belian minima 6 botol ke atas⬆
Whatsapp ke ➑ www.wasap.my/60138028897 .
~Admin Saiedah ❀
.
#susukambingsegarKuching #sususegar #Kuching

Dah lama solehah tak update pasai susu kambing kan.. tak sempat sebnrnya.. tp jualan still jln mcm biasa.. 😍😍
.
.
Seronok bila dapat testimoni mcm ni.. cust ikhtiar dengan makanan sunnah utk hamil ☺️☺️ Alhmdulillah rezeki😍😍
.
.
Sekrng ni ada flavour baru taw.. .
Original πŸ₯›
.
Strawberry πŸ“
.
Jagung 🌽
.
Coklat 🍫
.
Honeydew 🍈
.
.
Uish.. sedapnya kalau dapat minum susu sejuk time cuaca panas ni kan πŸ˜‹πŸ˜‹
.
.
Ws : 0134664385
.
.

#susukambingsegar
#susukambingmalaysia
#susukambingmurah
#susukambingmurahmalaysia
#pembekalsusukambingsegarmalaysia
#susukambingalorsetar
#susukambingkedah
#susukambingperlis
#susukambingpulaupinang
#susukambingperak
#susukambingselangor
#susukambingkl
#susukambingseremban
#susukambingnegerisembilan
#susukambingmelaka
#susukambingjohor
#susukambingpahang
#susukambingterengganu
#susukambingkelantan

Berikan kami kepercayaan anda,
takkan kami sia2kan.

In shaAllah dengan hanya sekali rawatan dapat membunuh serta menghilangkan kesemua kutu dan telur kutu di kepala anda.

Call/wasap:

012 621 4282

012 621 4282

012 621 4282

P/s: Harga atau kos rawatan bergantung kepada panjang rambut serta berapa banyak kutu dan telur kutu pada rambut.

#lice #licetreatmet #licetreatmenttmnmelawati #treatmentchair #kutu #kuturambut #cikgusekolah #farmfreshtamanmelawati
#farmfresh #fresh #freshmilk
#sususegar #susu #susukurma
#nubian #susukambing #susukambingsegar #yogurtdrink #wangsamaju #tamanmelawati #tamanmelawatikl #kualalumpur #datokkeramat #ukperdana #tamanmelati #kakmaria #sekolah

*SUSU KAMBING MURNI SEGAR DAN MENYEHATKAN*

PROMO NEW LOOK

Laban Goaty *100% susu kambing murni* siap minum yang sudah melalui tahap pasteurisasi. *BUY 2 GET 1 FREE* πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸπŸ‘ Kamu bisa order 2Liter (8 botol 250ml/ 2 botol 1000ml) all varian
Dan dapatkan LABAN GOATY KEMASAN 1L rasa plain GRATIS!!!! YOK, apalagi yang ditunggu?

The Right Way of Health.. For more info πŸ‘‰ @happyfams.store

#SusuKambingMurni #SusuKambingSegar #susukambingetawa #susukambingasli #labangoaty #nutrisisaathamil #alergisususapi #susukambingbekasi #susukambingjakarta #susukambingjabodetabek #minumansehat #minumansegar

*LABAN GOATY PROMO NEW LOOK*

Laban Goaty 100% susu kambing murni siap minum yang sudah melalui tahap pasteurisasi. *BUY 2 GET 1 FREE* πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸπŸ‘ Labaners bisa order 2Liter (8 botol 250ml/ 2 botol 1000ml) all varian dan dapatkan LABAN GOATY KEMASAN 1L rasa plain khusus untuk labaners semua FOR FREE/GRATIS!!!! YOK, apalagi yang ditunggu? Minum laban goaty penunjang aktifitas padat labaners setiap hari!! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ Laban Goaty,
The Right Way of Health.. For more info:
πŸ“± http://bit.ly/2xLWnaR

#SusuKambingMurni #SusuKambingSegar #susukambingetawa #susukambingasli #labangoaty #nutrisisaathamil #alergisususapi #susukambingbekasi #susukambingjakarta #susukambingjabodetabek #minumansehat #minumansegar

Most Popular Instagram Hashtags