[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#susuabyadshahalam

45 posts

MOST RECENT

Bersabarlah...berusahalah...matapkan ikatan kita pada yang 1, perkukuhkan saham akhirat kita, nescaya dunia pasti mengejar kita. Biiznillah

Nikmat mana lagi yang kau dustakan.

#NASZAR
#WakilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#WaMHF
#SusuKambingTerbaik
#SusuKambingBarliBakar
#BarliBakar #alManna #GumArabic #Kurma #Halal #MakananSunnah #merawat #tipskesihatan #tipskecantikan

Selalunya sakit perut sebab apa ye?

Kawan ni sakit perut sebab susah buang air besar. Kencing pon tak lawas habis. Dok peram lama2 kotoran tu dalam perut lama2 akan jadi penyakit tau.

Alhamdulillah lepas amalkan Susu Abyad, lega dia, mudah dia nak membuang. Perut pon lega, hati pon senang, Penyakit pon susah nak datang😍

Apa yang penting, minum Susu Abyad tak jadikan awak cirit birit ye.

#NASZAR
#WaMHF
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#TestimoniSusuAbyad
#SusuKambingBarliBakar
#SusuTerbaik
#MakananSunnah
#TipsKesihatan
#eUsahawan
#YouCanDuit
#terapiinstagram #silagunani #HSC #Wanita #KuKirimCinta #WHI #Klang #SabakBernam #Selangor #PPUM #SgBuloh #Jelutong

Sedapnya kurma ni kan. Kalau puasa wajib ada makanan sunnah ni untuk sumber tenaga. Disamping kita ambil berkat sekali😍

Dalam Susu Abyad pun dah ada Kurma tau.sebabtu susu Abyad manis tanpa gula tambahan. Bagus untuk jaga kesihatan dari penyakit diabetes.

Jom amalkan Susu Abyad. Susu Kambing Barli Bakar yang penuh khasiat.

www.wasap.my/60172886787/SusuAbyad

#NASZAR
#WaMHF
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#SusuKambingTerbaik
#SusuKesihatan
#SusuKambingBarliBakar
#Kurma #alManna #BarliBakar #kukirimcinta #hsc #gemagegarvaganza #terapiinstagram #silagunani #eUsahawan #YouCanDuit #bangi #ShahAlam #Subang #UPM #UiTM #UKM #MSUCollege

Kekalkan tenaga, kekalkan kesihatan di sepanjang bulan Ramadhan ni. Biar senang nak beribadat. Bila perut sihat, apapun awak boleh buat😘 betul tak?

Jom pakat minum Susu Abyad.sumber tenaga sepanjang hari.

www.wasap.my/60172886787

#NASZAR
#WaMHF
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#SusuTerbaik
#SusuKesihatan
#SusuKambing
#MakananSunnah
#BarliBakar
#Kurma
#alManna
#terapiinstagram
#eUsahawan
#YouCanDuit
#Selangor
#HSC #gegarVaganza #FattahAmin #Awal #Melodi2017 #Parody #

#TestimoniSusuAbyad
Stock terlajak laris ni. Ramai yang amalkan Susu Abyad memang sangat berpuas hati dengan makanan sunnah ni. Mai try secawan😁

Www.wasap.my/60172886787/SusuAbyad

#NASZAR
#WaMHF
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#SusuKambingBarliBakar
#SusuTerbaik
#SusuKesihatan

Diam tak diam dah masuk Ramadhan 2017 kan. Selamat menunaikan ibadat buat semua Muslimin Muslimat seluruh dunia.

Sahur tu jangan lupa minum secawan Susu Abyad ye. Kekal bertenaga sepanjang hari 😍

Yang nak order Susu Abyad boleh ws Mama Wa terus ye

Www.wasap.my/60172886787/SusuAbyad

#NASZAR
#WaMHF
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#SusuKambingBarliBakar
#SusuKesihatan
#SusuTerbaik
#UPM #UiTM #PuncakAlam #SabakBernam #Selangor #eUsahawan
#terapiinsatagram #kukirimcinta #hsc #tv3 #jomsinggah #jjcm

Alhamdulillah...program semalam berjalan lancar.anak2 pon sibuk nak teman mama dia berkursus. Sambil depa tunggu, sempat kot depa study + main yang over kat luar tu. 😂 cian abahnya sorang2 penin menjaga hero2 mama yang lasak2 tu.😜 Thanks #MDEC dah anjurkan program yang bermanfaat macam program #eUsahawan ni. Next time kalau ada lagi, boleh invite lagi. 😍Thanks to #CochDevi banyak share ilmu.

#NASZAR
#WaMHF
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#youCanDuit
#cyberjaya
#terapiinstagram
#gemagegarvaganza
#Ramadhan2017

Lucky draws Susu Abyad ni masih berjalan lagi tau. Yang nak fon free tu boleh la simpan kotak susu abyad yang ada tu.di kotak tu dah ada nombor.
Bila-bila masa nombor awak yang bertuah tu boleh naik tau.

Sambil kita jaga kesihatan sambil kita dapat ganjaran😍

Yang belum order lagi tu mai tekan link ni
Www.wasap.my/60172886787/susuabyad

#NASZAR
#WaMHF
#SusuAbyad
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#susuterbaik
#SusuKambingbarlibakar
#susukambingterbaik
#susukesihatan
#milkbooster
#barlibakar #alManna #kurma #tipskesihatan
#merawatmasalahpenyakit
#terapiintagram #viral #bazarRamadhan #happyTeachersDay #hsc #fattahaminz #theyusofiskandar #ctdk #meletop #mentomelinia #terlajaklaris #jakel #murah #trending #ukhuwah

#TestimoniSusuAbyad Akak ni amalkan susu Abyad, sekarang kalau terlupa sahur je, tak rasa lapar dan lemah macam dulu. Kekal bertenaga sepanjang hari.

#SusuAbyad penuh dengan khasiat kebaikan untuk diri dan keluarga. Jom kekalkan moment di bulan sepanjang Ramadhan ni.😍 #NASZAR
#WaMHF
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#susutanpagula
#susuterbaik
#susukambingterbaik
#susukambingbarlibakar
#sumbertenaga #barlibakar #kurma #alManna #makanansunnah #cergas #sihat #bertenaga #viral #terlajaklaris #trending #bangi #shahalam #subang #uitm #upm #ukm #um #jakel #terapiinstagram

Dah hampir Ramadhan ni. Jom pakat minum Susu Abyad untuk kekal cergas bertenaga sepanjang hari tanpa rasa lapar😊
Sangat sesuai buat anak-anak yang baru nak belajar berpuasa😍😍😍 #NAZAR
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#WaMHF
#susuterbaik
#susukambingterbaik
#tipscantik
#tipssihat
#barlibakar
#kurma
#alManna
#gumarabic
#tanpagula
#sumbertenaga
#dietsihat
#bazaronline
#bazarramadhan
#bazarpaknil
#igshop
#terapiinstagram
#hsc #fattahamin #missfazura #Meletop2017 #shahalam #subang #kl #uitm #upm

Aktiviti up jadi je...Keluar picnic tapi tak bawa tikar, maka duduk la atas akar pokok je. 😁 bekal plak macam tak cukup, kita topup roti dari King's bakery.my favorite😋

Susu Abyad pon tidak ketinggalan. Koyak sachet, tuang dalam botol mineral. Goncang bagi larut terus minum. Perggghhhh!!!! Nikmat plus kenyang😍😍😍 Syok gak layan makan bawah pokok ni. Dengan suasana redup angin sepoi-sepoi bahasa. Ada plak taman mainan kat sebelah tu. Memang seronok bebudak ni. Next boleh g lagi.

#NASZAR
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#WaMHF
#susukambingterbaik #nosugar #barlibakar #kurma #arabicgum #alManna #makanansunnah #baby #jaundice #alternatifsusuibu #merawat #sihat #halal #productmuslim #sayasuka #hsc #Meletop #FattahAmin #Fazura #terapiinstagram #upm #uitm #um #shahalam

BUY, TAG & WIN LUCKY DRAW
Xiaomi Redmi 3S Prime
Syarat mudah untuk pelanggan kami 😉

1) BELI sekotak/lebih susu abyad (di kotak ada no cabutan bertuah)

2) LIKE page ini.

https://www.facebook.com/Susu-Kambing-Barli-Bakar-Susu-Abyad-392374767766963/

3) LIKE dan KOMEN "Saya dah beli #SusuAbyad" dan TAG 5 orang rakan anda pada status ini.

4) SHARE peraduan ini di wall Fb anda.

5) WHATSAPP www.wasap.my/60172886787 dan hantar maklumat ini :
✔Nama Anda :
✔Nama Fb :
✔No Cabutan Bertuah di Kotak Susu Abyad :

Senang kan 🤣 🚩 Anda boleh menyertai Peraduan sebanyak mungkin dengan membeli Susu Abyad Versi Cabutan Bertuah daripada #WaqilSusuAbyad yang sah. 🚩 Semakin banyak anda beli, semakin banyak peluang untuk menang XIAOMI REDMI 3S PRIME

#NASZAR
#SusuAbyadHQ
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#WaMHF
#susuterbaik
#susukambingterbaik
#susualternatifsusuibu #makanansunnah #tipssihat #diet #merawatmasalah #penggadaman #masalahusus #eczema #kesihatan #terapiinstagram #shahAlam #subang #kL #upm #um #uitm #ukm #hsc #fnf8 #fast #meletop2017

Dari Sumber Kajian Universiti Kebangsaan Malaysia.👇 Gum Arabic mempunyai kandungan prebiotik yang tinggi, iaitu 85% - 87%. Ianya adalah 8 kali ganda lebih tinggi dari susu ibu.

Mengandungi semua asid amino penting yang diperlukan oleh badan.

Mengandungi 27% protein hydroxyproline yang baik untuk daya ingatan dan sumber kolajen.

Mempunyai kandungn kalsium 10 kali ganda susu lembu.

Bagi setiap 45g (3 sudu besar) Gum Arabic, ianya mengandungi serat larut air melebihi 15 biji epal dan prebiotik melebihi 30 biji epal. ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ SUSU ABYAD 3 dalam 1 menawarkan susu kambing no.1 terbaik keluarga!
Diperkayakan dengan ekstrak
BARLI BAKAR,
KURMA
GAM AL-MANNA.
INSYAALLAH
Menjadi sumber tenaga, memberi rasa kenyang, serta membantu daya fikir yang cerdas. Nikmatinya sekarang! 😋

www.wasap.my/60172886787/susuabyad%20

#NASZAR
#WAQILsusuabyad
#SusuAbyadShahAlam
#SusuKambingBarliBakar
#WaMHF
#GumAlManna #ArabicGum #alManna #kurma #barlibakar #susukambing #prebiotik #susuterbaik #terapiinstagram #shahalam #subang #kL #upm #uitm #um #ukm #cikserbatahu #info #merawatmasalahusus #simanjabijak #alternatifsusuibu #makanansunnah #2017 #meletop #drama

Barli Bakar ??? 😱 Apa tu?

Barli bakar merupakan minuman orang timur tengah dan barat. Mereka lebih mahir dan percaya minuman ini sangat baik untuk kesihatan diri dan keluarga.
Minuman barli juga adalah kegemaran Rasulullah dan digunakan untuk perubatan sekiranya ada diantara keluarganya tidak sihat.

Antara 10 Manfaat Barli Bakar:

1. Merawat UTI @ jangkitan salur kencing.

2. Membantu mengurangkan berat badan. #dietsihat

3. Mengurangkan kandungan kolestrol dalam darah seterusnya mengurangkan risiko penyakit jantung.

4. Vitamin B yang banyak di dalam air barli dipercayai boleh melambatkan proces atherosclerosis.

5. Membantu sistem penghadaman.

6. Mengawal kencing manis (diabetes)

7. Menyejukkan tubuh badan.

8. Meningkatkan sistem pertahanan badan (#imunisasi)

9. Membekalkan nutrisi penting kepada ibu mengandung.

10. Sifat antioksida di dalam bali boleh mencantikkan kulit di samping mendapat kulit yang sihat.

#NASZAR
#WaqilSusuAbyad
#SusuAbyadShahAlam
#WaMHF
#susukambingterbaik #nosugar #barlibakar #kurma #arabicgum #alManna #makanansunnah #baby #jaundice #alternatifsusuibu #merawat #sihat #halal #productmuslim #sayasuka #heroseorangcinderella #Meletop #FattahAmin #Fazura #terapiinstagram #upm #uitm #um #shahalam

Most Popular Instagram Hashtags