#suriacinta

6386 posts

TOP POSTS

#moveon Ada yg kata senang utk diucap tapi hakikatnya amat sukar utk dibuat😔✌️betul ke? Jom kongsi pengalaman putus cinta anda bersama #DJLIN di mlm dlm #suriacinta @suriamalaysia dibawakan oleh #dnars hingga 1 pagi nanti #radiodj #radioannouncer #emcee #bicaracinta

Sudah puas ku menghimpun doa agar kau berubah...berpaling membentuk impian hidup kita...namun tiada oh kudratku untuk halang keinginan...suaraku tak berdaya menentang kemahuanmu.....[愉快][愉快]
#syghgsgat2...[亲亲][亲亲]
#xpnahbrubahhatisedetikpown..
#suriacinta..[爱心][玫瑰]

Alahai sweetnya lah @ramona_zamzam dan suami ni. Mcm baru kawin jer dorang ni kannn. Ha! Jangan lupa dengarkan #suriacinta bersama one and only @djlinsuriacinta. Dengarkan okay sekaranggg 😘. #suriafm #suria10tahun #suriamalaysia #segalanyahiburan

Santai layan cucuk2 dibawah bulan purnama..
#suriacinta
#cucuk2punboleh
#penatkejeblomhilang

Siapa peminat Suria Cinta, angkat tangan! Yeahhhh dapat jumpa DJ yang humble habis ni @djlinsuriacinta 😍.
.
#suriafm #suriamalaysia #suriacinta

Syg!!! Lagu audition awk dulu 🤗🤗🤗 Kte imbau balik kenangan.Ngam2 kami nak buat Show Case #reunionaf12017 pd 6 & 7 Mei 2017 ni tetiba kte yg terimbau lagu audition en.suami.😄😄
#suriacinta #ringgitberjuta #reunionaf12017 #KhaiRosma

Adat kalah dan menang dalam sesebuah pertandingan kan biasalah tu
.
Kalau kalah dalm percintaan tanya #SuriaCinta lah ya hehehe
#mhonline #mediahiburan #djlin

silap aku juga kerna jatuh cinta... insan sepertimu seangun bidari... seharus nya aku cermin kan diri ku sebelum tirai kamar aku buka... #suriacinta

Korg yg suka karoke tu jom join #KaraokeTangkapLeleh kat segmen #SuriaCinta
Setiap isnin hingga jumaat. Start jam 9malam. Call 03-77242115 k 😊

MOST RECENT

#Repost @djlinsuriacinta (@get_repost)
・・・
#moveon Ada yg kata senang utk diucap tapi hakikatnya amat sukar utk dibuat😔✌️betul ke? Jom kongsi pengalaman putus cinta anda bersama #DJLIN di mlm dlm #suriacinta @suriamalaysia dibawakan oleh #dnars hingga 1 pagi nanti #radiodj #radioannouncer #emcee #bicaracinta

#moveon Ada yg kata senang utk diucap tapi hakikatnya amat sukar utk dibuat😔✌️betul ke? Jom kongsi pengalaman putus cinta anda bersama #DJLIN di mlm dlm #suriacinta @suriamalaysia dibawakan oleh #dnars hingga 1 pagi nanti #radiodj #radioannouncer #emcee #bicaracinta

ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt :
- CEPAT NAIK JERAWAT
- KULIT JERAGAT
- MENGELUPAS
- TONE WARNA KULIT X SEKATA
- RUAM - MASALAH KULIT BERMINYAK
- KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!!
INSYAALLAH...
.
———————————
Memperkenalkan…
Elanish White Glow SERUM
—————————
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
____________________
💁🏽‍♂HARGA PROMOSI..
📲whatsapp 0183204217/0182441864
#barangbaby #jerawat #anugerahmeletop #zizanrazak #nakcantik #putih #maharajalawakmega2017 #elanisbeautyserum #goshop #meletop #paknil #sayajualbarangmurah #barangonline #merawat #kingcoco #era #suriacinta #thrgegar #suriafm #sepahtu

ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt :
- CEPAT NAIK JERAWAT
- KULIT JERAGAT
- MENGELUPAS
- TONE WARNA KULIT X SEKATA
- RUAM - MASALAH KULIT BERMINYAK
- KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!!
INSYAALLAH...
.
———————————
Memperkenalkan…
Elanish White Glow SERUM
—————————
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
____________________
💁🏽‍♂HARGA PROMOSI..
📲whatsapp 0183204217/0182441864
#barangbaby #jerawat #anugerahmeletop #zizanrazak #nakcantik #putih #maharajalawakmega2017 #elanisbeautyserum #goshop #meletop #paknil #sayajualbarangmurah #barangonline #merawat #kingcoco #era #suriacinta #thrgegar #suriafm #sepahtu

Sudah puas ku menghimpun doa agar kau berubah...berpaling membentuk impian hidup kita...namun tiada oh kudratku untuk halang keinginan...suaraku tak berdaya menentang kemahuanmu.....[愉快][愉快]
#syghgsgat2...[亲亲][亲亲]
#xpnahbrubahhatisedetikpown..
#suriacinta..[爱心][玫瑰]

Kongsikan pengalaman & pandangan tentang Bermadu.. Berkongsi Kasih❤️hubungi #DJLIN di 03-77242115 pastinya dlm #suriacinta @suriamalaysia yg dibawakan oleh #dnars hingga 1 pagi nanti #radiodj #radioannouncer #emcee #djlinfollowers @RepostIt_app

Kongsikan pengalaman & pandangan tentang Bermadu.. Berkongsi Kasih❤️hubungi #DJLIN di 03-77242115 pastinya dlm #suriacinta @suriamalaysia yg dibawakan oleh #dnars hingga 1 pagi nanti #radiodj #radioannouncer #emcee

#DJLIN & penyampai Suria pagi @fizialisuria juga rakan selebriti bergambar dgn Ketua Pegawai Eksekutif & Pengarah Urusan STAR MEDIA GROUP, Datuk Seri Wong Chun Wai sewaktu majlis pelancaran Kempen Raise The Flag bersempena Sambutan Hari Kemerdekaan yg ke-60 pada 31 ogos ini. Ayuh! Tunjukkan semangat patriotik anda😁✌️#Selebriti #raisetheflag #merdeka @chunwai09 @wanikayrie @njwalatif @sarahfazny @suriamalaysia #suriamalaysia✌️ #radiodj #radioannouncer #suriacinta #emcee

ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt :
- CEPAT NAIK JERAWAT
- KULIT JERAGAT
- MENGELUPAS
- TONE WARNA KULIT X SEKATA
- RUAM - MASALAH KULIT BERMINYAK
- KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!!
INSYAALLAH...
.
———————————
Memperkenalkan…
Elanish White Glow SERUM
—————————
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
____________________
💁🏽‍♂HARGA PROMOSI..
📲whatsapp 0183204217/0182441864
#barangbaby #jerawat #anugerahmeletop #zizanrazak #nakcantik #putih #maharajalawakmega2017 #elanisbeautyserum #goshop #meletop #paknil #sayajualbarangmurah #barangonline #merawat #kingcoco #era #suriacinta #thrgegar #suriafm #sepahtu

Kenali org hebat hebat dan belajar ilmu dgn org hebat hebat .. !! yeahh suria cinta bersama @djlinsuriacinta @shahrol_shiro .. thanksss brotherr !! #kings #iamking91 #mrlawakmalaysia #luaskankuasamu #onestepahead #suria #suriacinta

Aku mendoakan agar kau bahagia
Bersama sidia insan yang kau suka😂😂
#SONG
#SURIACINTA

Most Popular Instagram Hashtags