#suriacinta

5984 posts

TOP POSTS

#DJLIN akan berada di Dewan JKKK Kg Cempedak Kuang, Sungai Buloh utk shooting #DramaRayaSuria dari jam 4.30 petang ni sampai la ke malam😂✌️️kalau ada Peminat2 #DJLIN yg tinggal area sana nak jumpa ke atau nak hantar makanan ke utk LIN dipersilakan ya😘✌️️nak htr kuih utk minum petang ke.. atau nasi & lauk utk makan malam ke😅just datang je kat situ eh❤️💖kita jumpa jap lg💋 #RadioDJ #RadioAnnouncer #Emcee #DJLINOnDuty @suriamalaysia #DJLINSayangPeminat #suriacinta

@hitsutusan KHAMIS 13 April 2017
1. Siapalah jejaka bertuah yang berjaya menawan hati @nadia.brian tu agaknya.
2. Kalau dah hari-hari @djlinsuriacinta kendalikan segmen #SuriaCinta dengan suaranya yang romantik, sudah pasti boleh bikin peminat jatuh cinta.

'Kentut bawah selimut' 😂😂😂😂 whyusofanii @mrhazama1 @generviekam #hazamagenervie #suriafm #suriacinta #apaitucinta

Lara tidur dengan mummy lah sbb tadi daddy dah dukung @theyusufiskandar 🙊😂. Selamat malam semua 😘 #suriamalaysia #jelajahsuria10tahun #suria10tahun #apaitucinta #suriacinta

Syg!!! Lagu audition awk dulu 🤗🤗🤗 Kte imbau balik kenangan.Ngam2 kami nak buat Show Case #reunionaf12017 pd 6 & 7 Mei 2017 ni tetiba kte yg terimbau lagu audition en.suami.😄😄
#suriacinta #ringgitberjuta #reunionaf12017 #KhaiRosma

Adat kalah dan menang dalam sesebuah pertandingan kan biasalah tu
.
Kalau kalah dalm percintaan tanya #SuriaCinta lah ya hehehe
#mhonline #mediahiburan #djlin

Di sisi ku kau ukir senyum manis mu..
Kau masih belom milik ku lagi..
Sampai bila ku harus menanti.
Untuk kau menjadi milik ku..
#TawakalLebih #SuriaCinta

Cantik @djlinsuriacinta malam tadi .. xpe, dj lin tetap menang di hati peminat suriaaa cintaa .... #love
#djlin
#suriacinta
#abpbh30

Dekatnya mata hitam dan mata putih,dekat lagi kau dan aku.

I love u umi 😍😘
@ekinmawi .

#ApaItuCinta
#SuriaCinta
#SuriaFm
#TerimaKasihJemputKami
@suriafmmalaysia

MOST RECENT

#DJLIN akan berada di Dewan JKKK Kg Cempedak Kuang, Sungai Buloh utk shooting #DramaRayaSuria dari jam 4.30 petang ni sampai la ke malam😂✌️️kalau ada Peminat2 #DJLIN yg tinggal area sana nak jumpa ke atau nak hantar makanan ke utk LIN dipersilakan ya😘✌️️nak htr kuih utk minum petang ke.. atau nasi & lauk utk makan malam ke😅just datang je kat situ eh❤️💖kita jumpa jap lg💋 #RadioDJ #RadioAnnouncer #Emcee #DJLINOnDuty @suriamalaysia #DJLINSayangPeminat #suriacinta

#mkbundle #bundlejalanan #kasutbundle #kakibundle #yangtawtawje #suriafm #djlin #suriacinta #suria16ori #budakbundle #bundletepijalan #shoestree #springkasut #gshocklover #streettomkbundle #bundleshoesonthestreet

All for one and one for all

Upacara pecah guni sambil overtime lewat2 malam dgr lagu xpdc taknakjadisochaii
Ini malam mari datang tengok stok baru kami

#Syamilah ni penakut sikit budaknya😂semua berkumpul nak nyanyikan lagu #Birthday pun dia takut😅✌️️nangis terus😁Dengarkan #suriacinta bersama #DJLIN @suriamalaysia yg dibawakan oleh #Dnars hingga 1 pagi nanti #RadioDJ #RadioAnnouncer #Emcee #DJLINOnDuty #DJLINSayangFamili

Amboi! Seriusnya #BirthdayGirl #Syamilah ni😂apa la yg sedang difikirkan tu agaknya ek? Mesti dok fikir bila #CikInda balik #jb lagikan?😅tunggu eh nanti kita sambut puasa sama tau❤️✌️️💖Dengarkan #suriacinta bersama #DJLIN @suriamalaysia yg dibawakan oleh #Dnars hingga 1 pagi nanti #RadioDJ #RadioAnnouncer #Emcee #DJLINOnDuty #DJLINSayangFamili

Terimakasih byk Peminat #DJLIN @ailinlin79 dari #shahalam yg sudi sponsor #Kek utk Majlis Sambutan #HariIbu @suriamalaysia yg diadakan di @restoran_rebung_datochefismail @chefismailahmad semalam❤️✌️️moga bertambah murah rezeki awak & laris perniagaan awak..Ameen! Sayang awak ketat ketat💖💋#RadioDJ #RadioAnnouncer #SuriaCinta #8mlmhingga1pagi #suriamalaysia #hebatdnars

ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt :
- CEPAT NAIK JERAWAT
- KULIT JERAGAT
- MENGELUPAS
- TONE WARNA KULIT X SEKATA
- RUAM - MASALAH KULIT BERMINYAK
- KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!!
INSYAALLAH...
.
———————————
Memperkenalkan…
Elanish White Glow SERUM
—————————
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
____________________
💁🏽‍♂HARGA PROMOSI..
📲whatsapp 0183204217/0182441864
#barangbaby #jerawat #anugerahmeletop #zizanrazak #nakcantik #putih #maharajalawakmega2017 #elanisbeautyserum #goshop #meletop #paknil #sayajualbarangmurah #barangonline #merawat #kingcoco #era #suriacinta #thrgegar #suriafm #sepahtu

ADAKAH ANDA ?? mengalami masalah spt :
- CEPAT NAIK JERAWAT
- KULIT JERAGAT
- MENGELUPAS
- TONE WARNA KULIT X SEKATA
- RUAM - MASALAH KULIT BERMINYAK
- KAMI telah TEMUI CARA PALING PANTAS LAGI BERKESAN!!
INSYAALLAH...
.
———————————
Memperkenalkan…
Elanish White Glow SERUM
—————————
.
Antara fungsi yg sangat efektif :
.
📌Membuang dan menghilangkan terus JERAGAT pd kulit.
📌Menyamaratakan tona warna kulit.
📌Mengatasi masalah kulit berminyak.
📌Kurang kedutan pada kulit muka.
📌Menghalus dan melembutkan kulit yg kering.
📌Menganjal dan melembapkan kulit.
📌Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
📌Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
📌Tiada pengelupasan pada kulit muka. 📌Anti-aging mengurangkan pigmentasi dan garis2 halus pada wajah.
📌Eczema- merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pd bayi.
📌Whitening- mencerahkan kulit dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
____________________
💁🏽‍♂HARGA PROMOSI..
📲whatsapp 0183204217/0182441864
#barangbaby #jerawat #anugerahmeletop #zizanrazak #nakcantik #putih #maharajalawakmega2017 #elanisbeautyserum #goshop #meletop #paknil #sayajualbarangmurah #barangonline #merawat #kingcoco #era #suriacinta #thrgegar #suriafm #sepahtu

Melayan perasaan..😣
Mencari kebahagiaan 😯
#suriacinta
#djlinsuriacinta

Salam #suriacinta!! Sambil2 iron baju utk keje esok tu, moh ler layan @djlinsuriacinta! 📻 @suriamalaysia
lembah klang - 105.3fm
Perlis,kedah, penang - 106.9fm
Taiping - 91.7fm
Ipoh - 96.0fm
Kuala terengganu - 102.4fm
Kota bharu - 106.1fm
Kuantan - 96.1fm
Melaka, johor utara - 88.5fm
Seremban - 107.0fm
Johor bharu - 101.4fm
Kota kinabalu - 105.9fm

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags