#suriacinta

MOST RECENT

Terus layan perasaan bersama #djlin dlm #suriacinta di #suriafm hingga 1 pagi. Pertemuan kita dihebatkan oleh #dnars #radiodj #djlinonduty #radioannouncer #djlinonair #8mlmhingga1pagi @suriamalaysia #hebatdnars

#djlin masih kt @mytownkl jalan2 cari makan dgn @frauzann @tyzoholding & Peminat @nikizura yg nak berpindah ke kuantan😌✌️lepas pekena chicken wing kat @mykyochon tadi ni kitaorang makan sushi pulak kt Sushi Zanmai pulak😬😋 #radiodj #radioannouncer #suriacinta #suriafm @suriamalaysia #hebatdnars #djlinsayangpeminat #djlinfoodlover #sushizanmai #mytown

Masanya #djlin hantar anak sulung @nureenaresya_ balik ke asrama😅pasni nak g dating jap dgn Peminat & teman baik @nikizura yg akan berhijrah ke kuantan pahang so sapa2 yg kat @mytownkl kalau terserempak dgn Lin jap lagi jgn pulak segan utk tegur kita ya❤️✌️1st time nak g makan kt @mykyochon jap lg😬😋 #radiodj #radioannouncer #suriacinta #suriafm @suriamalaysia #hebatdnars #djlinsayangpeminat #djlinsayangfamili #djlinfoodlover

Jom order! Baru keluar dari oven biskut Choc Chip, Almond & Dark Choc @norisbaker 😘
Satu botol ada 30pcs. Choc Chip / Dark Choc RM12 & Almond pulak RM14 (x termasuk kos penghantaran) yg kt area #jb tu ada delivery tau✌️Order sekarang call 017-3439651 #radiodj #radioannouncer #suriacinta #suriafm @suriamalaysia #cookies #norisbaker #norisbakery

Lepas jalan2 & makan2 kat area jln TAR, #djlin & anak2 @nureenaresya_ & @nazzkeyntang_ kitaorang g @mytownkl pulak g pekena Laksa😂❤️✌️sedap tau😋Lin x berapa suka Laksa tapi yg ni memang kena dgn selera Lin😘 @frauzann tukang amikkan gambar😹#radiodj #radioannouncer #suriacinta #suriafm @suriamalaysia #suriafm #djlinfoodlover #laksa #dlaksa #djlinsayangfamili #mytown

#djlin ni kalau bab makan tak kisah murah ke mahal yg penting mesti sedap & terasa kenikmatannya😘❤️kebetulan puteri Lin @nureenaresya_ dapat keluar asrama tu yg bawak sekali anak bujang Lin @nazzkeyntang_ & PA @frauzann 😬❤️simple je, mi sup & mee hailam kat Capitol Cafe depan Sogo tu😅#radiodj #radioannouncer #suriafm @suriamalaysia #suriacinta #suriamalaysia #hebatdnars #djlinfoodlover #meesup #djlinsayangfamili #meehailam

#djlin manfaatkan waktu hujung minggu yg terluang bersama anak2 tersayang @nureenaresya_ & @nazzkeyntang_ & PA @frauzann 😬❤️😅tido punya tido, petang sabtu baru bangun, terus lapar so ni kitaorang nikmati mi sup& mee hailam kat Capitol Cafe depan Sogo tu😅anda pulak apa plan harini? #radiodj #radioannouncer #suriafm @suriamalaysia #suriacinta #suriamalaysia #hebatdnars #djlinfoodlover #djlinsayangfamili

Ks: Disebalik Hujan Lebat Kat Setia Alam Ni😑.. Jengah Ke Dapor Sat Apa Le Makan.. Maka Terhasil Lah. Gulai Lemak Sardin + Ikan Kering Bulu Ayam + Sambal Tumbok Abang Am 🤣🤣🤣.. Perghhhh Padu Wehhh Masukkk Perooot😎... Fuuhhhh 🤞🤞🤞 Makin Sado Lah Perot😊 #men #mensfashion #mensstyle #segalanyahiburan #suriacinta @ctdk #kalasepie #tv3 #tv9 #astroria #asianfoodporn #asianfoodchannel
.
Kalasepie
Kamal Amsyar

Sambil keje..layan #suriacinta with DJ Lin @djlinsuriacinta

Sebelum #onair jap lagi, #djlin dinner dulu kat @mystarbucks @tropicanacitymall 😅✌️anda plan nak dinner apa jap lagi?Kita jumpa dlm #suriacinta di #suriafm dibawakan oleh #dnars #8mlmhingga1pagi #radiodj #radioannouncer @suriamalaysia #suriamalaysia #hebatdnars #djlinfoodlover #matchacake #starbucks

Lepas habis #onair #suriacinta #djlin singgah kedai mamak tepi sungai, jln masjid india jap g pekena roti canai & teh tarik😅lama betul tak kesini😌 #radiodj #radioannouncer #suriafm @suriamalaysia #suriamalaysia #hebatdnars #djlinfoodlover #roticanai #tehtarik #mamaktepisungai #selangormansion #jlnmasjidindia

I'm listening #suriacinta

Masanya #djlin melayan perasaan mendengarkan lagu2 cinta menyentuh jiwa sambil mengenangkan kisah lalu yg pernah bertamu dlm kamus hidupku. Buat jejaka2 yg pernah mencuri hati ini & singgah sementara menghadiahkan cinta terimakasih atas kenangan dan pengalaman. Semuanya tersimpan rapat dalam kotak ingatan. Moga kalian bahagia dgn jalan hidup yg tercipta. Aku tetap disini masih menanti kasih abadi dari insan yg sudi memahami & tahu menghargai keikhlasan diri😌moga aku temui❤️✌️Dengarkan #suriacinta di #suriafm jam 8 mlm nanti dibawakan oleh #dnars hingga 1 pagi #radiodj #radioannouncer @suriamalaysia #suriamalaysia #djlinberkongsiluahanhati #hebatdnars

"TERSEDAK AIR LIUQ CIK HABBY!!! 😋😋😋 TENGOK SI WIFE SEKARANG NI..PANTANG NAMPAK ASYIK NAK TERKAM JE" TAK ZABAR NAK TUNGGU ANAK2 TIDUR..😁😁😁 TIAP2 MALAM KIRA NAK BERAKSI JER!! 🙈🙈🙈 RASA BAGAIKAN SETIAP KALI BERSAMA SEOLAH SEPERTI MALAM PERTAMA..👅💏🙊 JAMU KACIP MALAM KEKAL DARA KEKAL MUDA👘👙 KHASIAT DAN KEAJAIBAN JKM:
💋MENGECUTKAN OTOT FARAJ 6X LEBIH BERKESAN DAN CEPAT 💋MENGECUTKAN RAHIM KEMBANG SELEPAS BERSALIN
💋MENGHILANGKAN KEPUTIHAN DAN BAU BUSUK
💋MENCEGAH BARAH PAYUDARA DAN RAHIM
💋MENGANJALKAN PAYUDARA DAN PUNGGUNG
💋MENCANTIKKAN KULIT WAJAH DARI DALAM
💋MENAMBAHKAN TENAGA KETIKA BEKERJA DAN BERSAMA
💋MELANCARKAN HAID YANG TIDAK TERATUR
💋MEMPERBAIKI HORMON YANG TIDAK STABIL
💋MERAWAT SENGGUGUT
💋BANYAKKAN SUSU IBU SELEPAS BERSALIN
💋MEMPERCEPATKN PENYEMBUKAN LUKA DALAMAN SELEPAS BERSALIN
SO..SAYANG2 TUNGGU APA LAGI!! JOM DAPATKAN JAMU KACIP MALAM PLUS SEKARANG!! SUPAYA SETIAP MALAM ANDA SEPERTI MALAM PERTAMA💏

BERMINAT!! DIRECT KE 👇
www.wasap.my/0175171124/jkm👧🍑 #jamukacipmalam
#jamukacipmalambest #artismelaysia #indahdihati
#djlin#suriacinta #
#rahsiarumahtanggabahagia

Ks: Hey Aw! Apa Beza Awak Dengan Sejadah😘?..
Awak : 😝 Mengade🤔
Ks: Tikar Sejadah Egatkan Sy Pada Allah.. Awak Egatkan Sy Pada Mak Ayah Kita🤣.. . #men
#mensfashion #love #mysister #suriacinta .
.
Kalasepie
Kamal Amsyar

#djlin makan #lontong je utk mlm ni😅✌️anda dinner apa? Jgn lupa dengarkan #suriacinta di #suriafm jam 8 mlm nanti semestinya dibawakan oleh #dnars #radiodj #hebatdnars #radioannouncer @suriamalaysia #suriamalaysia #djlinfoodlover

Pagi ni, #djlin menikmati Mihun Soto lawannya Coffee panas😅✌️Terbaik❤️😋anda makan apa tu? Dengarkan #suriacinta di #suriafm dibawakan oleh #dnars bermula 8 mlm nanti ya😘 #radiodj #radioannouncer @suriamalaysia #suriamalaysia #hebatdnars #djlinfoodlover #8mlmhingga1pagi #mihun #soto #hotcoffee

Selalunya #djlin makan #abc warna merah, coklat, pink tapi ni first time pekena ABC Green Tea😅✌️cam pelik sikit tapi sedap juga🤩#love ❤️terus layan #suriacinta di #suriafm dibawakan oleh #dnars #radiodj #radioannouncer @suriamalaysia #suriamalaysia #hebatdnars #djlinfoodlover #djlinonair #8mlmhingga1pagi #abcgreentea #grentea #matcha

Ks : //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Done Delivery Setia Damai ~ Meru Jalan Kamis ~ Shah Alam 13
--------------------------------------------------------------------------------------
Bagi Abang Am Lurus Badan Jap!Tak Dan Abang Am Amek GambarLagi Hujan🤗
======================================================================================Review Rempeyek Original by @farahintizzaty Wauuuuui.. Kagum!! TQSM Kepada Anda Yang Ingin Cuba Merasa.. Penuh mulot Wehhhh Mengunyahhh🤣. RANGUP!!. BOLE Call/Ws Yahhhh😊.. Abang Am Bagi Baek Baek Punya.. Amen.. #mens
#menshair #foodporn #foodphotography #ketukketukramadhan #suriacinta
.
Kalasepie
Kamal Amsyar

Sebelum #onair tadi #djlin sempat makan #nasikerabu 😬sapa suka makan nasi kerabu kita geng✌️terus layan #suriacinta di #suriafm yg dibawakan oleh #dnars #radiodj #radioannouncer @suriamalaysia #suriamalaysia #hebatdnars #djlinfoodlover #djlinonair #8mlmhingga1pagi

Most Popular Instagram Hashtags