#suprisemurah

2883 posts

TOP POSTS

Surprise bajet ikut bajet anda..???? Wow! Menarik kan..haaa meh la usyar..nk tempah untuk besday ka.. im sorry ka..anniversary. ka..suma boleh tau... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Bunga hidup tau uolss bkn plastik...Kalu xmau bunga Pon Boleh ganti dgn bunga coklat.. ๐Ÿ’ โ™ฅโ€ฟโ™ฅharga serendah RM30 utk 1 kuntum bunga ros โ™ฅโ€ฟโ™ฅharga serendah RM45 utk 2 kuntum bunga ros ilovu ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน+ coklat ๐Ÿซ โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 55 utk sebiji kek 7 inci + 2 kumtum bunga ros hidup + bellon โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 80 utk 3kumtun bunga ros+ coklat + teddy bear kecil+bellon ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿป โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 120 utk sejambak bunga ros+ coklat + teddy bear kecil + kek bellon๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿป *** FREE GREETING CARD ๐Ÿ“
*** Delivery charge RM8

Noted:
๐Ÿ˜ jika anda ada tambahan hadiah sendiri dan nak join sekali hadiah tu dengan pakej delivery surprise kami pun boleh:) takda caj tambahan dikenakan. anda hanya perlu hantar kepada pihak kami hadiah tersebut dan kami akan hantarkan sekali bersama kek dan bunga :) tapi jika anda TIADA MASA dan mahu kami beli kan dan hantar kan sekali hadiah tersebut bersama sama pakej delivery surprise yang sedia ada, caj tambahan akan dikenakan . ok?:)
Jom tempah sekarang harga promosi na..car I Kat Len mmg xdpt hrga neyh sumanya rm100ke ATS cubalah servey..hehee
#suprisebudjet
#suprisemurah
#onlydikedahbaqang

Wassup 0174647671~T_T~

Done delivery. Nahh balik tengok la bunga tu puas puas๐Ÿ˜…๐Ÿ˜‡. .
Any request. Suprise delivery
Call je mey okay.
0133892837

#supriseBatuPahat #suprisemurah #suprisedelivery

Cepat2 sapa nak booking utk suprise kan org tersayang..
#balloonkl
#suprisemurah

Fererro rocher with fresh red roses and static . Pm for more details #bouquetmurah #suprisedeliverysungaipetani #suprisemurah #suprise #freshflowerbouquet

Box of chocolate.
Lets set date and booking with me.
#suprisedelivery #suprisemurah #boxofchocolatemurah #kl

Alhamdullilah. After almost 3 months, its getting better now and need more improvement (from time-to-service) good things need more time btw ๐Ÿ˜
.
.
Since kita nak reach almost 1k. i mean another 200+ followers but Ive decided nak bagi giveaway to our lucky 1k followers: suprise box sincerely from meโ™ฅ๏ธ๐Ÿซ๐ŸŽˆ
.
.
Good luck guys โ™ฅ๏ธ๐Ÿค™๐Ÿป#supriseboxbangi #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybangi #suprisedeliverykl #supriseboxmurah #suprisemurah #suprisebox #spreadlove #bangicommunity

Ferrero bouquet. 16 pcs with small bear, wishes card n balloon RM 90
Wassap 0172940626
#bakesnbouquet #suprisemurah #suprisedelivery #suprisedeliverykl

3 July 2017

Suprise Birthday Delivery ni utk Cikgu Azami dr adik beradik dia. Cikgu ni pun bnyk makan vitamin happy sebab melompat kegembiraan tengok bouquet chocolate dia. Tq Nana for ordered this bouquet

#suprisemurah #suprisedelivery #suprisedeliverygombak #suprisedeliverykl

MOST RECENT

Alhamdullilah. After almost 3 months, its getting better now and need more improvement (from time-to-service) good things need more time btw ๐Ÿ˜
.
.
Since kita nak reach almost 1k. i mean another 200+ followers but Ive decided nak bagi giveaway to our lucky 1k followers: suprise box sincerely from meโ™ฅ๏ธ๐Ÿซ๐ŸŽˆ
.
.
Good luck guys โ™ฅ๏ธ๐Ÿค™๐Ÿป#supriseboxbangi #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybangi #suprisedeliverykl #supriseboxmurah #suprisemurah #suprisebox #spreadlove #bangicommunity

Choc bouquet!!!! For booking & details please WhatsApp ๐Ÿ“ž 0199697317. #supriseboxx#suprisemurah#suprisekelantan#supriseplannerkb

Promo #medinabox masih ada. Jarang dapat update sekarang ni, super busy! ๐Ÿ˜œ
.
Cepat-cepat book, limited box. .
Tak utk birthday, utk makan @ hadiah pd yg tersayang pn boleh!! .
.
โ€ผ๏ธAssalamualaikum, DeLiCreme open utk customer area Kedah & Penang, delivery this weekend, insyaallah. โ€ผ๏ธ Mai-mai jangan lepaskan peluang. Mai join box-box lain ๐Ÿ˜. ๐Ÿ‘‰0169807190๐Ÿ‘ˆ

#delicreme #cupcakekedah #cupcake #topflavors #cupcakekangar #cupcakepenang #mixbox #medinabox #cupcakeperlis #suprisebox #suprisemurah #suprisekangar #cupcakebirthday #cupcakehantaran #cupcakehadiah #cupcakeanniversary #premiumcupcake

Surprise bajet ikut bajet anda..???? Wow! Menarik kan..haaa meh la usyar..nk tempah untuk besday ka.. im sorry ka..anniversary. ka..suma boleh tau... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Bunga hidup tau uolss bkn plastik...Kalu xmau bunga Pon Boleh ganti dgn bunga coklat.. ๐Ÿ’ โ™ฅโ€ฟโ™ฅharga serendah RM30 utk 1 kuntum bunga ros โ™ฅโ€ฟโ™ฅharga serendah RM45 utk 2 kuntum bunga ros ilovu ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน+ coklat ๐Ÿซ โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 55 utk sebiji kek 7 inci + 2 kumtum bunga ros hidup + bellon โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 80 utk 3kumtun bunga ros+ coklat + teddy bear kecil+bellon ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿป โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 120 utk sejambak bunga ros+ coklat + teddy bear kecil + kek bellon๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿป *** FREE GREETING CARD ๐Ÿ“
*** Delivery charge RM8

Noted:
๐Ÿ˜ jika anda ada tambahan hadiah sendiri dan nak join sekali hadiah tu dengan pakej delivery surprise kami pun boleh:) takda caj tambahan dikenakan. anda hanya perlu hantar kepada pihak kami hadiah tersebut dan kami akan hantarkan sekali bersama kek dan bunga :) tapi jika anda TIADA MASA dan mahu kami beli kan dan hantar kan sekali hadiah tersebut bersama sama pakej delivery surprise yang sedia ada, caj tambahan akan dikenakan . ok?:)
Jom tempah sekarang harga promosi na..car I Kat Len mmg xdpt hrga neyh sumanya rm100ke ATS cubalah servey..hehee
#suprisebudjet
#suprisemurah
#onlydikedahbaqang

Wassup 0174647671~T_T~

Surprise bajet ikut bajet anda..???? Wow! Menarik kan..haaa meh la usyar..nk tempah untuk besday ka.. im sorry ka..anniversary. ka..suma boleh tau... ๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜ Bunga hidup tau uolss bkn plastik...Kalu xmau bunga Pon Boleh ganti dgn bunga coklat.. ๐Ÿ’ โ™ฅโ€ฟโ™ฅharga serendah RM30 utk 1 kuntum bunga ros โ™ฅโ€ฟโ™ฅharga serendah RM45 utk 2 kuntum bunga ros ilovu ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน+ coklat ๐Ÿซ โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 55 utk sebiji kek 7 inci + 2 kumtum bunga ros hidup + bellon โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 80 utk 3kumtun bunga ros+ coklat + teddy bear kecil+bellon ๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿป โ™ฅโ€ฟโ™ฅRM 120 utk sejambak bunga ros+ coklat + teddy bear kecil + kek bellon๐Ÿซ๐Ÿ’๐Ÿป *** FREE GREETING CARD ๐Ÿ“
*** Delivery charge RM8

Noted:
๐Ÿ˜ jika anda ada tambahan hadiah sendiri dan nak join sekali hadiah tu dengan pakej delivery surprise kami pun boleh:) takda caj tambahan dikenakan. anda hanya perlu hantar kepada pihak kami hadiah tersebut dan kami akan hantarkan sekali bersama kek dan bunga :) tapi jika anda TIADA MASA dan mahu kami beli kan dan hantar kan sekali hadiah tersebut bersama sama pakej delivery surprise yang sedia ada, caj tambahan akan dikenakan . ok?:)
Jom tempah sekarang harga promosi na..car I Kat Len mmg xdpt hrga neyh sumanya rm100ke ATS cubalah servey..hehee
#suprisebudjet
#suprisemurah
#onlydikedahbaqang

Wassup 0174647671~T_T~

happy nya dapat suprise? wahh ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜€โœŒ๐Ÿป
.
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0108959272 for more details! โฃ๏ธ
.
.
#supriseboxbangi #supriseboxbangicustomers #suprisedeliverymurah #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #supriseboxmurah #supriseboxbajet #supriseboxbangicustomers #suprisebajet #suprisemurah

happy nya dapat suprise? wahh ๐Ÿ˜โ™ฅ๏ธ๐Ÿ˜€โœŒ๐Ÿป
.
.
๐Ÿ“ฒwhatsapp 0108959272 for more details! โฃ๏ธ
.
.
#supriseboxbangi #supriseboxbangicustomers #suprisedeliverymurah #suprisedeliverykl #suprisedeliveryselangor #supriseboxmurah #supriseboxbajet #supriseboxbangicustomers #suprisebajet #suprisemurah

Supriseboxx !!!! Nak org trsyang tersnyum??? Meh WhatsApp laju2 +0199697317๐Ÿ“ž #supriseboxx#suprisemurah#suprisekelantan#supriseplannerkb

โ€ผ๏ธAssalamualaikum, DeLiCreme open utk customer area Kedah & Penang, delivery this weekend, insyaallah. โ€ผ๏ธ Mai-mai jangan lepaskan peluang. Mai join box-box lain ๐Ÿ˜. ๐Ÿ‘‰0169807190๐Ÿ‘ˆ

#delicreme #cupcakekedah #cupcake #topflavors #cupcakekangar #cupcakepenang #mixbox #medinabox #cupcakeperlis #suprisebox #suprisemurah #suprisekangar #cupcakebirthday #cupcakehantaran #cupcakehadiah #cupcakeanniversary #premiumcupcake

Happy Birthdayyy alim ๐ŸŽŠ

Customer tetap tiap tahun prank untuk ciktunang ๐Ÿ˜

#deliverymurah #areajb #coklatmurahjb #sekitarjohorbahru #reamore #sdbyeyra #singapore #suprisemurah #delivery #suprise #wow #areajohorbahru

Pibeday Paman Din ๐ŸŽ‰ Thanks Bik Ika for your support ๐Ÿ’•

Berminat?
Meh meh pm sis ๐Ÿ“ฒ0137862651
๐Ÿ›‡NO CALLS

Kita runding sampai jadi ๐Ÿ˜

Kindly remind:
COD area bandar KOTA TINGGI is in EVERYDAY / COD luar bandar KOTA TINGGI only in FRIDAY & SATURDAY ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’• #suprisemurah #suprisebajet #hadiahcomel #hadiahbirthday #diycard #sayajualsurprisedelivery #surpriseplanner #sayajualcard #deliverysurprise #birthday #um #utm #kotatinggi #surprisemurah #surprisebajet #hadiahbajet #surprisedeliveryairtawar #surprisedeliverybandarpenawar #surprisedeliverykotatinggi #surprisedeliveryjb #surprisedeliveryjohor #bungacoklatmurahjb #bungacoklatmalaysia

Alhamdullilah. After almost 3 months, its getting better now and need more improvement (from time-to-service) good things need more time btw ๐Ÿ˜
.
.
Since kita nak reach almost 1k. i mean another 200+ followers but Ive decided nak bagi giveaway to our lucky 1k followers: suprise box sincerely from meโ™ฅ๏ธ๐Ÿซ๐ŸŽˆ
.
.
Good luck guys โ™ฅ๏ธ๐Ÿค™๐Ÿป#supriseboxbangi #suprisedeliverymurah #suprisedeliverybangi #suprisedeliverykl #supriseboxmurah #suprisemurah #suprisebox #spreadlove #bangicommunity

Just wait for the suprise๐Ÿ“ฆ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ๐ŸŽŠ#supriseboxx#suprisemurah#suprisekelantan#supriseparty

Fererro rocher bouquet
8pcs rm30
16pcs rm50
24pcs rm70
If you wanna add some fresh flowers boleh request jugak ws 0125762279 atau 0163090023 for more details ๐ŸŒน๐ŸŒน๐ŸŒน tapi kita ada special promo 15pcs for rm45 ws us untuk dapatkan harga promosi valid sampai end of july sahaja cepat syg ๐Ÿ’‹
Ps: gambar ni 15pcs kita buat promo 45rm sahaja nanti bulan 8 dah tukar harga baru ya syg
#fererrobouquet #fererrorocherbouquet #supriseplanner #suprisemurah #suprisedeliveryutara #sungaipetani #bouquetmurah

Most Popular Instagram Hashtags