[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#supportnurrasyabeauty

25 posts

TOP POSTS

Siapa cakap lelaki tak pakai sabun collagen Nurrasya?🙀🙀🙀🙀
Lelaki , kanak ,dann remaja lelakii semua boleh amalkan Sabun nurrasya tau😍😍😍 sesiapa yg bermasalah muka , boleh dapatkan Sabun nurrasya ni ketika promosi raya📢📢📢 Kelebihan :
.
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Rugi betul kalau tak cuba 😿

Boleh ws saya 0199132982
#EveryoneCanBeautifulNow
#SupportNurrasyaBeauty
#IloveNurrasya
#NurrasyaMesraWuduk

Collagen Soap🎉 🌸NURRAYSA AIDILFITRI SALE🌸
15 MEI - 30 MEI 2017
.
🌸1 Collagen Soap🌸
🚩Harga Asal: RM70
✅Harga Promosi: RM29.90
.
🌸3 Collagen Soap🌸
🚩Harga Asal: RM210
✅Harga Promosi: RM80

Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP
0199132982(Ezaty)

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP
.
Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain ? Jom baca di bawah ini 👇
.
Kelebihan :
.
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Rugi betul kalau tak cuba 😿

Boleh ws saya 0199132982
#EveryoneCanBeautifulNow
#SupportNurrasyaBeauty
#IloveNurrasya
#NurrasyaMesraWuduk

🌸Uv Cream Nurrasya🌸
RM39.90 🙀🙀🙀🙀 Kelebihan:

Melindungi kulit dari sinaran matahari .
Menjadikan kulit cerah berseri.  Nota bagi pengguna ⬇⬇⬇ Produk mesra wuduk & solat BUKAN BERMAKNA tidak perlu dicuci sebelum wuduk.

Makeup MESTI dicuci terlebih dahulu sebelum berwuduk. Gunakan air, sabun atau Makeup Remover Nurraysa untuk mencuci makeup dengan lebih mudah dan cepat.

Mesra wuduk & solat bermaksud, produk Nurraysa mudah dicuci & mudah ditanggalkan kerana tidak mengandungi bahan kimia berbahaya & tanpa silicon. Ia semestinya selamat digunakan tanpa was-was insyallah☺☺ Whatsaap 0199132982☎☎☎☎ #nurrasyq
#supportnurrasyabeauty
#ilovenurrasya
#nurrasyamesramuduk
#halal#tanpabahankimia
#penggunaanselepasSerum
#uvcreamterbaik

Cubaa tengok perubahan adikk lakii nii🙀🙀🙀🙀 wahhwahh dah elokk muka yg bermasalah Diaa tauu😍👍 ..adik nii mengamalkan Sabun Collagen Nurrasya tauu yg hasilnya brganda baik dan halal mesra wuduk😍☺
Now promosiii rayaa📢📢📢📢📢
Rm29.90 sahaja✅✅✅✅✅✅ #nurrasyamesrawuduk
#nurrasyq
#Tanpabahankimia
#pastiberkesan
#supportnurrasyabeauty
#IloveNurrasya
#collagensoap
#nurraysabeautyskincare
#pm#pm#PromosiAidilfitri

KELEBIHAN FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER NURRASYA🌸
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ ✔ Menggunakan bahan-bahan semulajadi dan teknologi nano ✔ Merawat kulit menggunakan bahan mineral ✔ Membuat wajah nampak lebih flawless ✔ Mesra solat

Flawless Mineral Loose Powder👇 ini untuk buat make up : 👉 Tahan lama
👉 Lebih ringan di muka
👉 Lebih natural
👉 Menyerap minyak
👉 Mengecilkan pori dan
👉 Yang lebih penting ia mesra pada kulit yang berjerawat dan berminyak 🌸Flawless Mineral Loose Powder🌸

Harga Promosi: RM29.90 ✅

Whatsaap (0199132982)Ezaty☎☎ #supportnurrasyabeauty
#nurrasyqhq
#ilovenurrasya
#halal #tanpabahankimia
#pastinyaflawlessmukaanda
#dapatkansegera
#promosi #pmsislajulaju #

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP
.
Collagen Soap Nurraysa ini dapat membantu menyelesaikan pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat dan kulit berminyak! Nak tahu kelebihan lain ? Jom baca di bawah ini 👇 .
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Whatsaap ☎0199132982(Ezaty)

#EveryoneCanBeautifulNow
#SupportNurrasyaBeauty
#IloveNurrasya
#NurrasyaMesraWuduk

Wahhhhh tengok testimonii nii🙀🙀🙀🙀😍😍😍 .
Kann sis dah cakap Nurrasya Mineral Flawless Loose powder nii memang berkesan 👍👍😍 .Apee lagii semua jum pakat try Nurrasya nii👏👏 Tengah sale aidilfitri 📢📢📢📢 #supportnurrasyabeauty
#ilovenurrasya
#nurrasyamesrawuduk
#pastiberkesan#FMLP
#PromosiAidilfitri

Kepada kakak2 adik2 makcik2 diluar sana semua mai laah pakat belii Dan cuba guna produk tersohor kini Nurrasya Skincare💕💕 .Hanya dengan harga promosi Sekarang inii🙀🙀🙀 jumm cepat2 dapatkan produk inii ya semua .. Terdiri daripada ⬇⬇⬇⬇
Collagen soap 30mg
Serum nurrasya 30ml
Miracle whitening spray
Uv cream
Whatsaap (0199132982)Ezaty☎

#nurrasyq
#nurrasyamesrawuduk
#noweveryonecanbeautiful
#ilovenurrasyabeauty
#supportnurrasyabeauty
#halal #tanpabahankimia

🌸PEARL MAGIC LIPSTIK🌸
Harga asal: RM30
.
Harga promosi: RM24✅✅
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP
0199132982(Ezaty)
.
KELEBIHAN :
.
✔ Tanpa kandungan plumbum
✔ Tidak menghitamkan bibir
✔ Mesra wuduk
✔ Ikut suhu darah
✔ Melembapkan bibir
.
.
KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 Collagen
👉🏻 Vitamin E
👉🏻 Pearl
👉🏻 Sunflower Seed Oil
👉🏻 Olive Fruit Oil
👉🏻 Virgin Coconut Oil
.
👉🏻 Boleh tahan anggaran 2-3 bulan (mengikut kegunaan) .
.
NO KKM : NOT161002319K
#SupportNurrasyaBeauty
#IloveNurrasya#MesraWuduk
#NowEveryoneCanBeautiful
#Sale#Halal#TanpaBahanKimia

MOST RECENT

🌸INSTANT PEARL GLOW BODY LOTION NURRASYA BEAUTY🌸
Harga asal: RM25
✅Harga promosi: RM17🙀🙀🙀
.
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP(0199132982)

KELEBIHAN : .
✔ Mencerahkan bahagian badan yang diingini
✔ Bau harum dan tidak melekit
✔ Membuatkan kulit tampak glowing dan flawless
✔ Merawat masalah kulit
✔ Menganjal dan melicinkan kulit
✔ Melindungi kulit dari sinaran uv (Spf 15)
.
KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 Pearl Powder, Aqua, Titanium Dioxide, Olive Oil, Ascorbyl Tetraisopalmitate (Vitamin c), Collagen, Aloe Vera, Vitamin E, Arbutin, Citric Acid

BERAT : 75ml
NO KKM : NOT161001706K

#Supportnurrasyabeauty
#produkmesrawuduk
#putih#gebu#menawan
#ilovenurrasyaproduk
#zteyvendor#agent#halal
#pastiberkesan #dapatkansegera
#rm17#rm17#rm17 #saleraya

🌸PERFECT BROW SHAPING NURRASYA BEAUTY🌸
RM25 Sale✅
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP(0199132982)

TIPS KECANTIKAN NURRAYSA 👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇 Hai ! Bagi sesiapa yang masih baru-baru nak cuba pakai PERFECT BROW SHAPING Nurraysa, di bawah ni ada tips cara nak pakai & bentukkannya di kening anda. .
Selamat mencuba !
.
#tipskecantikannurraysa
#nurraysahq
#ilovenurrasyabeauty
#produkmesrawuduk
#senangdipakai#halal100%
#supportnurrasyabeauty

🌸Dapat kan Fast Clean Eye Makeup Remover Nurrasya🌸

Promosi Aidilfitri Berjalan📢📢
Rm29.90 🙀🙀🙀🙀 #nurraysahq
#NurrasyaMesraWuduk
#SupportNurrasyaBeauty
#zteyvendor#zteyvendor
#Dapatkansegera#pm#pm#

SIS AMALKAN INI SABUN 👍 🌸NURRAYSA AIDILFITRI SALE🌸
15 MEI - 30 MEI 2017
.
🌸1 Collagen Soap🌸
🚩Harga Asal: RM70
✅Harga Promosi: RM29.90
.
🌸3 Collagen Soap🌸
🚩Harga Asal: RM210
✅Harga Promosi: RM80

Postage rm7sm/rm11ss ☎WHATSAPP
0199132982(Ezaty)

KELEBIHAN COLLAGEN SOAP ;
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Rugi betul kalau tak cuba 😿

Boleh ws saya 0199132982
#EveryoneCanBeautifulNow
#SupportNurrasyaBeauty
#IloveNurrasya
#NurrasyaMesraWuduk

🌸PEARL MAGIC LIPSTIK🌸
Harga asal: RM30
.
Harga promosi: RM24✅✅
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP
0199132982(Ezaty)
.
KELEBIHAN :
.
✔ Tanpa kandungan plumbum
✔ Tidak menghitamkan bibir
✔ Mesra wuduk
✔ Ikut suhu darah
✔ Melembapkan bibir
.

NO KKM : NOT161002319K
#SupportNurrasyaBeauty
#IloveNurrasya
#MesraWuduk
#NowEveryoneCanBeautiful
#Sale#Halal#
TanpaBahanKimia

Cubaa tengok perubahan adikk lakii nii🙀🙀🙀🙀 wahhwahh dah elokk muka yg bermasalah Diaa tauu😍👍 ..adik nii mengamalkan Sabun Collagen Nurrasya tauu yg hasilnya brganda baik dan halal mesra wuduk😍☺
Now promosiii rayaa📢📢📢📢📢
Rm29.90 sahaja✅✅✅✅✅✅ #nurrasyamesrawuduk
#nurrasyq
#Tanpabahankimia
#pastiberkesan
#supportnurrasyabeauty
#IloveNurrasya
#collagensoap
#nurraysabeautyskincare
#pm#pm#PromosiAidilfitri

Siapa cakap lelaki tak pakai sabun collagen Nurrasya?🙀🙀🙀🙀
Lelaki , kanak ,dann remaja lelakii semua boleh amalkan Sabun nurrasya tau😍😍😍 sesiapa yg bermasalah muka , boleh dapatkan Sabun nurrasya ni ketika promosi raya📢📢📢 Kelebihan :
.
🔹Memudarkan parut
🔹Mengecilkan liang pori pada wajah
🔹Mencerahkan kulit wajah
🔹Membuang sel-sel kulit mati
🔹Melembapkan kulit muka
🔹Memperbaiki struktur kulit muka dari dalaman
🔹Mengurangkan whitehead & blackhead
🔹Merawat eczema, gatal , kurap dan panau
🔹Menghilang bau badan
🔹Sesuai untuk lelaki ,wanita dan kanak-kanak
.

Cara Penggunaan:
.
Cuci muka 3kali sehari , sapukan buih-buih sabun di wajah, biarkan 1-2 minit, bilas sehingga bersih.
.
Rugi betul kalau tak cuba 😿

Boleh ws saya 0199132982
#EveryoneCanBeautifulNow
#SupportNurrasyaBeauty
#IloveNurrasya
#NurrasyaMesraWuduk

Wahhhhh tengok testimonii nii🙀🙀🙀🙀😍😍😍 .
Kann sis dah cakap Nurrasya Mineral Flawless Loose powder nii memang berkesan 👍👍😍 .Apee lagii semua jum pakat try Nurrasya nii👏👏 Tengah sale aidilfitri 📢📢📢📢 #supportnurrasyabeauty
#ilovenurrasya
#nurrasyamesrawuduk
#pastiberkesan#FMLP
#PromosiAidilfitri

KELEBIHAN FLAWLESS MINERAL LOOSE POWDER NURRASYA🌸
⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇ ✔ Menggunakan bahan-bahan semulajadi dan teknologi nano ✔ Merawat kulit menggunakan bahan mineral ✔ Membuat wajah nampak lebih flawless ✔ Mesra solat

Flawless Mineral Loose Powder👇 ini untuk buat make up : 👉 Tahan lama
👉 Lebih ringan di muka
👉 Lebih natural
👉 Menyerap minyak
👉 Mengecilkan pori dan
👉 Yang lebih penting ia mesra pada kulit yang berjerawat dan berminyak 🌸Flawless Mineral Loose Powder🌸

Harga Promosi: RM29.90 ✅

Whatsaap (0199132982)Ezaty☎☎ #supportnurrasyabeauty
#nurrasyqhq
#ilovenurrasya
#halal #tanpabahankimia
#pastinyaflawlessmukaanda
#dapatkansegera
#promosi #pmsislajulaju #

🌸Nurrasya Miracle Eyeliner🌸
Promosi Raya
RM29.90
KELEBIHAN NURRAYSA MIRACLE EYELINER - Mesra Wuduk
- Tanpa Silikon - Tidak Comot dipakai
- Senang Dicuci
- Tahan Lama

Senangkan guna eyeliner Dari nurrasya beauty ini? Jum Cuba semua 😍😍😍😍😍👍👍👍🙀🙀 #nurrasyq
#nurrasyamesrawuduk
#supportnurrasyabeauty
#ilovenurrasya
#tanpabahankimia
#tanpasilikon
#mudahdilukis#mudahdibuang
#tahanlama#pastinyahalal

🌸Uv Cream Nurrasya🌸
RM39.90 🙀🙀🙀🙀 Kelebihan:

Melindungi kulit dari sinaran matahari .
Menjadikan kulit cerah berseri.  Nota bagi pengguna ⬇⬇⬇ Produk mesra wuduk & solat BUKAN BERMAKNA tidak perlu dicuci sebelum wuduk.

Makeup MESTI dicuci terlebih dahulu sebelum berwuduk. Gunakan air, sabun atau Makeup Remover Nurraysa untuk mencuci makeup dengan lebih mudah dan cepat.

Mesra wuduk & solat bermaksud, produk Nurraysa mudah dicuci & mudah ditanggalkan kerana tidak mengandungi bahan kimia berbahaya & tanpa silicon. Ia semestinya selamat digunakan tanpa was-was insyallah☺☺ Whatsaap 0199132982☎☎☎☎ #nurrasyq
#supportnurrasyabeauty
#ilovenurrasya
#nurrasyamesramuduk
#halal#tanpabahankimia
#penggunaanselepasSerum
#uvcreamterbaik

🌸Argan Whitening Moisturizer🌸
RM39.90 promosi
Dengan produk mesra wuduk nii kemana pun senang dibawa , digunakan dan macam2 lagi tau 😍

Kelebihan :

Melembabkan kulit
Menghilangkan kulit kering dan pecah-pecah
Mengurangkan kedutan
Melambatkan proses penuaan
Sesuai dengan kulit sensitif
Mencegah kerosakan akibat dari radikal bebas
Mengurangkan penampilan garis-garis kedutan
Mengurangkan tandaa-tanda penuaan kulit
Mencerahkan kulit
membuat warna kulit lebih sekata
Menyuburkan kulit
Membaiki kulit yang rosak, kulit menjadi licin, anjal bebas daripada minyak
Mengatasi masalah jerawat
Mempunyai Vitamin Mengurangkan bintik-bintik kulit
Menghaluskan kulit
Memperbaiki struktur kulit kering
Melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel-sel kulit baru
Membantu menghilangkan parut ✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅✅ Whatsaap me☎0199132982

#supportnurrasyabeauty
#nurrasyq
#nurrasyamesrawuduk
#halal#tanpabahankimia
#ilovenurrasya
#arganwhiteningmoisturizer
#pastiberkilaumuka
#zteyvendor

🌸GLOWING DD MOIST CAKE🌸
RM39
Postage RM7sm/RM11ss
.
Whatsaap☎0199132982(Ezaty)
.
KELEBIHAN GLOWING DD MOIST CAKE:
.
🌷Gabungan Foundation + Concealer + Powder (3 dalam 1)
🌷Menutup semua cela dan merawat wajah
🌷Mesra solat
🌷Tanpa silicon
🌷SPF 50++
🌷Free span
🌷Terdapat dalam 3 jenis; Light, Medium & Dark
.

CARA PENGGUNAAN:
Tekapkan span pada muka kemudian baru ratakan seluruh muka untuk nampak kesan yang kemas. Pakai bedak secara nipis sahaja.
.
Kulit Normal: Tekap bedak seperti biasa
.
Kulit Kering: Guna Nurraysa UV Cream secara nipis dan tekapkan bedak dengan rata.
.
Kulit Berminyak: Jangan guna UV Cream, selepas ratakan bedak, tekapkan menggunakan tisu.
.
Kulit Sensitif: Guna bedak jangan lebih dari 4 jam
.
Guna selang sehari selama seminggu
.
Elakkan guna bedak ketika berpeluh kerana tona tidak sekata dan bercapuk. Jangan gunakan bedak lebih daripada 4 jam, selepas 4 jam kena cuci.
.
Penggunaan kali pertama mungkin akan naik jerawat, bedak ini merawat jadi ia adalah satu tindakbalas terhadap kulit. Selepas seminggu penggunaan dan serasi dengan kulit, kulit akan normal semula.
.
Jika selepas guna bedak ada tanda-tanda muka merah, berbahang dan jerawat, ia disebabkan tindak balas dari bedak kerana bedak ini bersifat merawat. Bagi kulit seperti ini disarankan guna secara nipis dahulu.
.
#Glowingddmoistcake
#nurraysahq
#nurrasyamesrawuduk
#supportnurrasyabeauty
#halal#TanpaBahanKimia
#pastinyahalal #glowingmukaanda
#cantikberseridengannurraysa

Khas untuk wanita 😍😍 dapatkan inii bagii penjagaan yg baik utk peribadi anda 😊 pastinya halal dan bebas bahan kimia ya 😊Gunala Stemcell Feminine Nurrasya 💕

Promosi aidilfitri🙀🙀🙀🙀 Rm25/ss

Whatsaap ☎0199132982(Ezaty)

#nurrasyq
#NowEveryoneCanBeautiful
#IloveNurrasya
#nurrasyamesrawuduk
#halal #TanpaBahanKimia
#supportnurrasyabeauty
#suamisayang #berkesan
#pastinyahalal
#dapatkainikhasuntukwanita
#promosiraya#segeradapatkan

🌸Miracle whitening spray Nurrasya🌸

Rm49 /ss
Jum dapatkan Dan gunakan la produk yang halal iaitu Nurrasya😊😍 Cara penggunaan miracle:

Selepas anda pakai Treatment Serum, semburkan Whitening Spray ke wajah, rata-ratakan ke seluruh permukaan muka. .. Whatsaap ☎0199132982(Ezaty)

#NowEveryoneCanBeautiful
#nurrasyq
#nurrasyamesrawuduk
#IloveNurrasya
#supportnurrasyabeauty
#TanpaBahanKimia
#halal
#agent#pastiberkesan
#miraclewhitteningspraynurrasya
#semuabolehdilakukan
#gunalahnurrasyayanghalal

🌸SHINING MINERAL BLUSHER NURRAYSA 🌸
Promosi promosi 🙀🙀🙀🙀🙀🙀 KELEBIHAN : ✔ Menaikkan seri wajah
✔ Diperbuat daripada bahan semulajadi
✔ Warna tidak terlalu heavy
✔ Tekstur ringan dan mudah disapu
✔ Sesuai untuk make-up yang ringkas
✔ Tahan lama dan warna kekal sepanjang hari
✔ Mesra wuduk
✔ Spf 15

KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 Talc
👉🏻 Titanium Dioxide
👉🏻 Mica
👉🏻 Sunflower Seed Oil
👉🏻 Marine Collagen

NO KKM : NOT161100585K

Whatsaap me(0199132982)Ezaty☎

#nurrasyq
#nurrasyamesrawuduk
#IloveNurrasya
#NowEveryoneCanBeautiful
#supportnurrasyabeauty
#halal #TanpaBahanKimia

🌸NURRAYSA SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB🌸
Harga asal: RM99.90 ✅Harga promosi: RM49.90 📢📢
.
Postage rm7sm/rm11ss Whatsaap☎0199132982(Ezaty)

KELEBIHAN SOFTENING FACIAL & BODY JELLY SCRUB

Kelebihan Scrub Nurraysa⬇⬇
.
✅ Membantu kulit agar lebih sihat dan anjal
✅ Membantu mencegah jerawat pada wajah
✅ Membantu melembapkan & melindungi kulit agar lebih lembut
.

Cara Penggunaan:
.
1.Basahkan permukaan yang hendak dibersihkan
2.Gosok dan ratakan skrub pada seluruh badan dan muka kecuali di bahagian mata
3.Selepas 10-15 minit, bilas dengan air bersih
4.Kemudian keringkan dengan tuala bersih
5.Sesuai digunakan 3kali seminggu pagi dan malam
.

Scrub pada badan boleh, muka pun boleh. Jimat sangat.
Jom dapatkannya sekarang dengan harga promosi !

#nurrasyamesrawuduk
#nurrasyq
#IloveNurrasya
#NowEveryoneCanBeautiful
#halal #TanpaBahanKimia
#SupportNurrasyaBeauty

Jum belii lipstick halal ini😍

PEARL MAGIC LIPSTIK🌸
Harga asal: RM30
.
Harga promosi: RM24✅✅
Postage rm7sm/rm11ss
.
☎WHATSAPP
0199132982(Ezaty)
.
KELEBIHAN :
.
✔ Tanpa kandungan plumbum
✔ Tidak menghitamkan bibir
✔ Mesra wuduk
✔ Ikut suhu darah
✔ Melembapkan bibir
.
.
KANDUNGAN BAHAN :
👉🏻 Collagen
👉🏻 Vitamin E
👉🏻 Pearl
👉🏻 Sunflower Seed Oil
👉🏻 Olive Fruit Oil
👉🏻 Virgin Coconut Oil
.
NO KKM : NOT161002319K

#SupportNurrasyaBeauty
#IloveNurrasya#MesraWuduk
#NowEveryoneCanBeautiful
#Sale#Halal#TanpaBahanKimia

Kepada kakak2 adik2 makcik2 diluar sana semua mai laah pakat belii Dan cuba guna produk tersohor kini Nurrasya Skincare💕💕 .Hanya dengan harga promosi Sekarang inii🙀🙀🙀 jumm cepat2 dapatkan produk inii ya semua .. Terdiri daripada ⬇⬇⬇⬇
Collagen soap 30mg
Serum nurrasya 30ml
Miracle whitening spray
Uv cream
Whatsaap (0199132982)Ezaty☎

#nurrasyq
#nurrasyamesrawuduk
#noweveryonecanbeautiful
#ilovenurrasyabeauty
#supportnurrasyabeauty
#halal #tanpabahankimia

Most Popular Instagram Hashtags