[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#supportlofa

715 posts

TOP POSTS

Words for Wednesday ❤️ .
#supportlofa
#ilofayou

.
" You don't have to Hard Sell your product instead give it soul and people will come to it " ~ Neelofa ❤️ .
#theSun
#neelofa
#supportlofa
#ilofayou
#gengLofa

These are the people you deserved to be standing with ❤️❤️❤️❤️ .
Hello 2018 we can’t wait for more success !!! This is gonna be exciting.

#neelofa
#supportlofa
#Repost @neelofa (@get_repost)
・・・
What a way to end 2017! Thank you to AirAsia for welcoming me into your ever expanding family! So grateful and honored by this appointment and thank you everyone for the well and warm wishes. This marks one of the most important milestones and I am excited to take on this new challenge. In @tonyfernandes’s word tonight, ‘dare to dream and live your dreams!’ So, dream more, do more and explore the world! Looking forward to flying (higher) together with AirAsia! ❤ @airasia @aireenomar @din.meranun @rafidah.the.original

Sukan sea dh hbs.. Tpi still ade yg tetap support. .
Mcm tuh la kami.. Wlpn tak berlakon bersama.. Kami ttp support.. .
#supportlofattah
#supportlofa
#supportfattah
#imntsupporterfateam

Keep on upgrading the quality of a “celebrity “ ❤️❤️❤️❤️ we need more this kind of artiste in the industry. You nailed it big time ladyboss @neelofa 🔥🔥🔥 .
#keepongoing
#supportlofa
#allahknowsbest
#neelofa

If my strength intimidates you, I hope you realise that’s a weakness of yours ❤️ .#lofatakesboston 🇺🇸 #ilofayou
#supportlofa
#Repost @neelofa (@get_repost)
・・・
@afiqmofficial ✨ Fashioning the Future at Forbes Under 30 Summit

There’s no issue pun masa live show tu. Infact they were tryjng so hard to control the said “ guest “ . Anyway , the title will definitely create more “harm” to her.. Sabarlah Neelofa ❤️ .
#supportlofa

MOST RECENT

Words for Wednesday ❤️ .
#supportlofa
#ilofayou

These are the people you deserved to be standing with ❤️❤️❤️❤️ .
Hello 2018 we can’t wait for more success !!! This is gonna be exciting.

#neelofa
#supportlofa
#Repost @neelofa (@get_repost)
・・・
What a way to end 2017! Thank you to AirAsia for welcoming me into your ever expanding family! So grateful and honored by this appointment and thank you everyone for the well and warm wishes. This marks one of the most important milestones and I am excited to take on this new challenge. In @tonyfernandes’s word tonight, ‘dare to dream and live your dreams!’ So, dream more, do more and explore the world! Looking forward to flying (higher) together with AirAsia! ❤ @airasia @aireenomar @din.meranun @rafidah.the.original

Keep on upgrading the quality of a “celebrity “ ❤️❤️❤️❤️ we need more this kind of artiste in the industry. You nailed it big time ladyboss @neelofa 🔥🔥🔥 .
#keepongoing
#supportlofa
#allahknowsbest
#neelofa

Let’s the success makes the noise 🔥🔥🔥. Huge success @neelofa ❤️ .
#neelofa
#supportlofa
#flyhighneelofa✈️

Congratulations @oppomalaysia & @neelofa ❤️ .
#supportlofa
#theoneandonly
#Repost @oppomalaysia (@get_repost)
・・・
Another succesful event during the launch of OPPO F5 6GB earlier today. Thank you to @neelofa for coming and we are honoured to be partnering with @crystalsfromswarovski to come out with the OPPO F5 6GB limited edition gift box and phone case.
#OPPOF5 #OPPOxCrystalsfromSwarovski #RedEdition #capturetherealyou

#Repost @lovelofa (@get_repost)
・・・
There’s no issue pun masa live show tu. Infact they were tryjng so hard to control the said “ guest “ . Anyway , the title will definitely create more “harm” to her.. Sabarlah Neelofa ❤️ .
#supportlofa

There’s no issue pun masa live show tu. Infact they were tryjng so hard to control the said “ guest “ . Anyway , the title will definitely create more “harm” to her.. Sabarlah Neelofa ❤️ .
#supportlofa

Just in time to celebrate this 🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉 .
5.3 Millions , that’s huge of ❤️ .
Congratulations Ladyboss . Keep on spreading ❤️ .
We Lofa You, Always & Forever . .
#supportLofa

#Repost @neelofa (@get_repost)
・・・
Awhhh don’t cryyy, we have finally reached 5.3million today!! ❤ Thank you for your endless support & love

Alhamdulillah❤️ Lost the IG for 2 months. Now I got it back. .
Syukur , Alhamdullillah.

Ladyboss @neelofa, I am back ❤️ to support you. .
#neelofa
#supportlofa

Sepatutnya drp dlu lgi lofa**** move on ...
Ladyboss kite dh epy dgn khidupan dia,
Jdi, Jgn nak kaitkan si DIA DIA dgn LOVE kite lgi...
Dah , jgn nk sindir2 belah sana lgi
Support LADYBOSS kite je
Buang yg keruh pekat tu ,
Amik yg jernih
#supportlofa #onlylofa #justlofa #genglofa #ilofayou #neelofa #lofa

It’s today !! #Repost @neelofa (@get_repost)
・・・
Guess who will be at a meet & greet session not on just 1 day, but 2 days! Yes, I will be at the Bank Rakyat booth at the Year End Sale Bazaar, KL on 24th November from 12.30 pm to 1.30 pm and also at the Karnival Jualan Mega 2017 in Ipoh on 25th November at 2.30 pm! Mark your calendar and see you guys there!
#CaringMinistry #BankRakyat #YearEndSale #mohkitayeop #KarnivalJualanMega2017 @mybankrakyat

#neelofa
#supportlofa

This is her current Mood ❤️ .
So please la stop posting all the sad, sympathy quotes and so on !!!! .
#neelofa
#supportlofa
#ilofayou

Please la 🔥from @neelofa IGS.

Nanti artikel tu jugak yg akan dishare oleh blogger2 lain.
Datang utk event launching @naelofarhijabsabah tapi berita yg keluar sangat2 menyedihkan.
Dah2 lah.. 🔥🔥 .
#supportlofa
#neelofa
#respect

Malam ni 😔😔😔😔 #redvelvetdrama
#supportlofa
#Repost @bambam_studios (@get_repost)
・・・
But she loves him.

@neelofa as Helena
@alifsatar as Izzat

#redvelvet
#redvelvetdrama
#akandatang
#bakingsoon

Setiap Isnin hingga Khamis
Jam 10 Malam
Slot #megadrama
Hanya di #astroria104 & #AstroRiaHD123

@alifsatar
@neelofa

@Regrann from @ladyshera07 - Kerja yg mengecam ni mmg jenis otak dh jammed, x jalan atau berkembang so we focus on supporting n kasi trending #redvelvetdrama je ok..ckp mcm mana pun dearest langau takkan paham bahasa so just leave them in their own planet!
.
@Regranned from @lovelofalways - Pancaindera today ❤️
Kaji Dulu Sebelum Kecam .
#neelofa
#supportlofa
#redvelvetdrama - #regrann - #regrann

Pancaindera today ❤️
Kaji Dulu Sebelum Kecam .
#neelofa
#supportlofa
#redvelvetdrama

Thank you @nstonline for the write up.
Haters gonna hate no matter what. And you knew the haters coming from where & starting “ when” . So ignore it @neelofa . You and @alifsatar did great , and I’m sure that is how the director wants to potray the character.
After all this drama hits & trending wayyyyy better that the one with the “ good actress “ recently !
Keep supporting #redvelvetdrama ❤️ #neelofa
#supportlofa
#everybodyistalkingaboutredvelvetdrama

Hello ❤️❤️❤️ Since not able to recall my password for my account @lovelofa , so here I am as @lovelofalways !!!! I am back for lady boss @neelofa ❤️ and of cos the @neelofateam.my .

Just on time for #redvelvetdrama 🍰🍰🍰 #izzathelena
#neelofa
#supportlofa
#supportalifsatar
#anythingforlofa

Happy tengok mak happy. Kalau arwah mak ada mesti best kan.
Surprise birthday from cucu-cucu. Cucu-cucu lain be prepare yea. Wan nak balik raub dah sabtu ni. Leh celebrate lagi kat sana @norhazilahidrus @noorzulianamatderus @harithaqasyah @iqbalamansyah yang tak tag tu,uolls pun termasuk yea. Geng Kemaman dan selesai. 😆
.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#ajimaura
#terapiinstagram

Celebrating MIL's birthday tonight. .
Syukur masih dipinjamkan lagi seorang ibu. Walaupun tak dapat menggantikan kasih arwah mak, namun tiada beza kasih sayang ini pada mak. Moga mak sihat sejahtera dan gembira bersama anak-anak, menantu-menantu, cucu-cucu dan cicit-cicit. .
Happy 67th birthday mak. .
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#ajimaura
#terapiinstagram
#texas

Terima kasih. Semua ni dah di COD petang tadi dalam hujan lebat. Rezeki Allah untuk semua umatnya yang berikhtiar. .
Balik dari COD anak-anak minta singgah McD. Raikan anak-anak. Ibu percaya rezeki ibu berniaga adalah kerana anak-anak untuk anak-anak. Semoga kita semua terus dimurahkan rezeki. Aaminn. .
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#codkawasansekitar
#posseluruhnegara
#terapiinstagram
#ajimaura

Alhamdulillah, punyai sahabat-sahabat yang sangat menitikberatkan soal kesihatan. Yang pentingkan soal nutrisi asas untuk kesihatan tubuh badan. .
Terima kasih kerana terus memilih rangkaian produk Shaklee dan memilih saya sebagai your trusted consultant. .
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#ajimaura
#terapiinstagram
#ordershaklee

Meal Shake mengandungi Acacia Gum atau arabic gum atau lebih dikenali sebagai Al-Manna di dalam Al-Quran (Al-Baqarah:57). Arabic gam mempunyai kandungan prebiotik semulajadi yang tertinggi sama fungsi dengan prebiotik yang terkandung dalam susu ibu dan 10 kali ganda kalsium berbanding susu lembu.Fungsi prebiotik sangat unik iaitu menggalakkan pertumbuhan bakteria baik dan merencatkan pertumbuhan fungus di dalam usus. Hasilnya masalah sembelit dapat diatasi dengan lebih berkesan dan selamat. Acacia gum juga membantu penyerapan mineral lain dengan lebih efisien
.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#terapiinstagram
#mealshakeshaklee

Badan kita tidak dapat menghasilkan atau menyimpan Vitamin C terlalu lama kerana ianya akan berkurangan semasa kita melakukan aktiviti seharian. Oleh itu, ia perlukan penambahan yang berterusan. Pengambilan buah-buahan citrus setiap hari hanya membekalkan kuantiti Vitamin C yang sedikit. Sebagai contoh saiz orange yang medium hanya membekalkan 66 mg Vitamin C sahaja!
.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#vitaminc

Ekstrak minyak borage digunakan secara tradisional bagi melegakan kesakutan semasa datang haid, sakit kepala, mengatur kitaran haid dan melegakan tanda-tanda putus haid.

Kandungan GLA dari bunga borage sgt tinggi jika nak dibandingkan dgn kandungan GLA dari blackcurrent dan evening primrose.
.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy

Jom Undi @neelofa ❤️ utk #IntrendGala2017 .

Boleh undi sebanyak mana pun ! .
Klik Link at my Bio 👆🏻👆🏻 .
#SuriTeladanInspirasi
#ArtisPalingMenawan
dan jangan lupa @syafiqkylez utk
#LelakiDambaan .
#neelofa
#supportlofa

Jagung juga membekal sumber vitamin E (antioksidan) yang sangat penting untuk membantu mencegah pelbagai jenis kanser, melambatkan proses penuaan, merendahkan paras kolesterol, melindungi badan dari pencemaran alam sekitar dan asap rokok, melindungi dari penyakit jantung dan strok dan lain-lain.
.
.
Jagung membekal Asid Panthithenic iaitu sumber vitamin yang membantu memetabolismekan karbohidrat, protein dan lemak.
.
.
Jagung membekalkan sebahagian besar keperluan Asid Folik kepada badan kita. Kekurangan asid folik terutama wanita mengandung akan meningkatkan risiko seseorang ibu melahirkan bayi dengan masalah neural tube. Malah bayi juga berisiko mengalami masalah kurang berat badan semasa dilahirkan dan ibu pula berisiko mendapat anemia.
.
.
Jagung turut membekal fosforus yang mana ia penting untuk kesihatan tulang dan buah pinggang. Magnesium pada jagung pula membantu mengekalkan kesihatan jantung dan menguatkan tulang.
.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#kulitcantik
#parutpudar
#vitamincshaklee

Hari ni bermaskerkan ESP + Lemon.
.
DIY
.
Sejak ada baby ni dah lama ibu tak ke SPA. Dengan sedikit kepakaran yang ada ni, ibu buat sendiri jer.
.
Esp untuk kecantikan. Mampu memudarkan parut jerawat dan jeragat. Juga mengurangkan kedutan pada wajah serta menanjalkan.
.
.
Banyak lagi kelebihan Protein Soya Non GMO Shaklee ni. .
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#espshaklee
#proteinshake

GLA boleh diambil oleh lelaki dan wanita. Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. .
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#glashaklee

GLA bukan hanya untuk wanita. Lelaki juga boleh. .
Ia sangat membantu terutama mereka yang mempunyai masalah jerawat, mereka yang punya masalah menstrual, monopause sindrom, darah tinggi dan kencing manis.Kelebihan vitamin GLA Shaklee ini ialah kerana ia mengandungi vitamin E yang asli. GLA juga mampu menangani masalah kulit kepala berkerak, berkuping, bersisik. .
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#glashaklee

· Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid.
· Meningkatkan kesuburan.
· Melegakan PMS (Pre-Menstuatation Syndrome)
· Membantu dalam menangani menopause.
· Menguatkan kuku & rambut.
· Menjadikan kulit lebih sihat & berseri-seri.
· Membantu menangani ekzema.
· Melegakan symptom akibat Rhematoid Artritis.
· Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri.
· Menguatkn immuniti badan.
· Mempelahankn process penuaan.
· Mengurangkn “blood clot” yang menyebabkan serangan jantung.
· Mengawal kencing manis
· Mengawal kolesterol.
· Bagus untuk saraf. .
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#glashaklee

GLA Complex Shaklee merupakan kombinasi minyak borage yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linolenik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E. .
Kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala dan untuk mereka yang menopause. Selain itu, GLA Complex ini amat bagus untuk skin texture, skin repair dan buat skin glowing.
.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#GLAshaklee

Manfaat Omega Guard
.
Ibu hamil – Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan, mengurangkan risiko meroyan selepas melahirkan bayi, mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil, dan membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
.
Ibu Menyusu – Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak juga, membantu penurunan berat badan ibu tanpa menjejaskan penghasilan susu dan kualiti susu ibu.
.
Kanak-kanak – Memperkuatkan sistem imunisasi badan, sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk,selsema dan asma. Membantu pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan anak.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#minyakikanterbaik
#omegaguard

Siapa yang perlukan Omega Guard
.
*Mereka yang mengalami masalah berat badan berlebihan – sangat membantu dalam pembakaran lemak . Omega-3 mampu meningkatkan hormon leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama
.
.
*Mereka yang sering dilanda masalah kesihatan – Membantu mengurangkan masalah batuk berkahak dan selsema yang berterusan. .
Mengurangkan sakit Stroke. .
Menurunkan paras kolestrol dan mengurangkan sakit sakit sendi
.
Pesakit darah tinggi
Penghidap Asthma ( lelah )
.
Pelajar
.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#omegaguard
#minyakikanterbaik

Minyak Ikan Terbaik Di Dunia.
Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
.
.
Nor Faizah | 016.920.6760
.
.
#shakleekemaman
#shakleechukai
#shakleeterengganu
#shakleekertehpakadungun
#shakleekuantan
#vitaminsupermak
#vitamincantik
#vitaminsihat
#naelofarhijab
#NhTrueLove
#supportlofa
#vitaminibusihatcantik
#vitaminibusihatslim
#smoothielover
#freshfruitsmooothie
#terengganukiter
#kemamanidaman
#airtanganibu
#surihatimrpilot
#senyumsokmodeh
#workathomemom
#healthyawareness
#bayisihat
#bayicomel
#breastfeedingmomy
#minyakikan
#omega3

Most Popular Instagram Hashtags