[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#supplimentkanakkanak

146 posts

TOP POSTS

Dah 11 bulan semakin petah bercakap.
.
.
#TestimoniCaliphKids.
#supplimentkanakkanak

Terbukti BERKESAN, 9/10 daripada ibu bapa di Malaysia, menyarankan makanan tambahan GSTAR KIDS untuk anak2 mereka. πŸ˜€
.
Apa kata anda pula ??
Belum cuba belum tahu, makanan minda terhebat abad ini...πŸ‘
.
Mungkin masalah ini yg ibu2 selalu hadapi?πŸ‘‡πŸ‘‡
πŸ˜₯ Anak lambat pickup dan malas belajar.
πŸ˜₯ Anak mudah jatuh sakit, antibodi tak kuat.
πŸ˜₯ Anak tak ada selera makan, tak lalu nak makan?
.
Izinkan kami bantu anda!
❌ perlu serabut kepala
❌ perlu pening2
.
πŸ’– G- STAR KIDS PILIHAN RAMAI πŸ’–
.
πŸ’―GSTAR KIDS ni ada kelulusan kkm dan selamat dimakan untuk anak tersayang kita. πŸ“
.
πŸ’―Tiada pantang larang dalam pengambilan GSTAR KIDS ni. Senang sesangaaat kann 😍
.
πŸ’―GSTAR KIDS ni ada 15 bahan sunnah dan moden terbaik untuk anak-anak kita. Best kan? πŸ‘πŸ‘
.
πŸ’―Rasa yang sedap dan mudah untuk dimakan dan senang untuk dibawa ke mana sahaja. Boleh bagi bekal anak-anak sebiji sehari bawa ke sekolah 😊
.
πŸ’―Halalan toiyyiba.
.
Jom kita sembang ibu2..😘
.
Wassap .
016 5628861
016 5628861
016 5628861
.
#gstarkidsgenius #supplimentkanakkanak #perak #pemakanansunnah #pulaupinang #kedah #perlisinderakayangan #anakanak #terbaik #jomdapatkansekarang #jangankataakaktakpayung

Ibu bapa yang tercari cari vitamin terbaik untuk anak anda, tanpa ragu2 mommy daddy boleh try #Alkurma 😊
.
Halal, selamat dan di yakini keberkesanannya! 😍
.
Apa perlu buat?
Whatsapp no di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡ .
.
018 789 1411
.
#iqbooster #supplimentkanakkanak #anaksembelit

Mommies , ada tak yang nak suppliment caliph baby ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘ mai la sini.
.
@permatahanis_ent
@permatahanis_ent
@permatahanis_ent
.
Perkara yang paling merisaukan ibu bapa adalah apabila anak mereka tidak mahu makan nutrisi penting Seperti Buah dan Sayur. Anda Dah cuba hasilkan pelbagai resepi tetap ditolak. .
.
Tetapi! Dengan Caliph Kids Supplement stage 2 yang telah terjual melebihi 1.5juta botol ini, kanak kanak pasti nak lagi kerana perisa yang sedap rasa yang lazat! .
.
Anda kini tidak perlu risau akan pemakanan anak anda . Biarkan mereka membesar dan menikmati makanan mereka. .
.
Ramai ibu bapa yang beritahu kepada kami. Anak anak yang terlebih excited mahu ambil Caliph setiap hari. .
.
Anak anda begitu? .
Why confuse? Choose Caliph!
Jangan lupa ! Mama nak Caliph!
.
.
Watsaap 60192626049
Watsaap 60192626049
Watsaap 60192626049
.
.
#caliphbaby
#caliphkids
#supplimentkanakkanak
#juscaliph

Mommies , ada tak yang nak suppliment caliph baby ni πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘ mai la sini.
.
@permatahanis_ent
@permatahanis_ent
@permatahanis_ent
.
Perkara yang paling merisaukan ibu bapa adalah apabila anak mereka tidak mahu makan nutrisi penting Seperti Buah dan Sayur. Anda Dah cuba hasilkan pelbagai resepi tetap ditolak. .
.
Tetapi! Dengan Caliph Kids Supplement stage 2 yang telah terjual melebihi 1.5juta botol ini, kanak kanak pasti nak lagi kerana perisa yang sedap rasa yang lazat! .
.
Anda kini tidak perlu risau akan pemakanan anak anda . Biarkan mereka membesar dan menikmati makanan mereka. .
.
Ramai ibu bapa yang beritahu kepada kami. Anak anak yang terlebih excited mahu ambil Caliph setiap hari. .
.
Anak anda begitu? .
Why confuse? Choose Caliph!
Jangan lupa ! Mama nak Caliph!
.
.
Watsaap 0174399986
Watsaap 0174399986
Watsaap 0174399986
.
.
#caliphbaby
#caliphkids
#supplimentkanakkanak
#juscaliph

Apakah Jus Caliph?
Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Apakah kandungan yang terdapat di dalam Jus Caliph?
Jus Caliph mengandungi β€˜GRED TERBAIK’ :*Kurma*Kismis* Madu* Delima* Buah Tin* Aprikot* Omega 3* Omega 6
.
Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?Anda perlu memilih Jus Caliph kerana :
** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.
** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.
** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.
** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah.. Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?
YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai β€˜PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR’ kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

Produk ini sesuai untuk siapa?
Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.

HARGA PASARAN: RM80.00
HARGA PROMOSI: RM65.00

Watsapp for order +6 010-2030070

#caliph #juscaliphmakanansunnah #supplimentkanakkanak #caliphoriginal #absolutebeauty70

Good morning mommies!

Adek nak berynna!

Berynna bagus untuk penghadaman & ransangan otak simanja.

#berynnavitc
#Jamususukdara
#supplimentkanakkanak

Adakah anak anda ada masalah proses pembelajaran dan masalah pemakanan?

Jika ada, kami berbesarhati ingin membantu.

Manfaat yang anda terpaksa dapat daripada produk kami : -
1)anak jadi pintar IQ dan EQ.
2)anak jadi kanak-kanak yang ceria
3)anak jadi aktif dan progresif
4)tulang dan tubuh menjadi kuat
5)daya tahan penyakit meningkat

Bersediakah anda untuk melihat perubahan pada anak anda?

Kami mempunyai banyak testimoni pengguna yang berpuashati dengan produk kami yang diadunkan makanan sunnah dan yang paling penting keluaran bumiputra.

Gula-gula Al Fateh sedap berperisa buah- buahan ,hanya kunyah Nyum- Nyum, anak anda pasti sukakannya.

Call atau whatsapp SEKARANG

0133279239
0133279239
0133279239

HANYA RM50 SEBOTOL SM/RM55 SS
ADA 60BIJI BEKALAN UNTUK SEBULAN

#alfatehgenius #alfatehgoldmakanansunnah #bazaarpaknil #supplimentkanakkanak #sale #produkmelayu #promosi #luluskkm #alfatehgold

❀Tablet RR4U❀
πŸ’šAdalah berasaskan Homeopathy yg baik utk perkembangan Minda anak
πŸ’šAde kelulusan KKM

#rr4umurah #rr4ugeniusoriginalmurah
#rr4ugeniusoriginal #supplimentmurah #supplimentkanakkanak #anakbijak #anakcerdik #genius #anakcomel #politeknik #pelajarsekolah

MOST RECENT

Yeayyy πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘ Nano essence cream untuk kesayangan cik fiera.😍😍😍😍..
.
.
Ada tak kesayangan cik fiera,ni,yang teringin nak jadi founder Nano essence cream NI???😘😘😘
.
.
Kelebihan Nano essence cream

Diformulasi 100% tanpa kimia bahaya
βœ…sesuai digunakan siang dan malam
βœ…300% berkesan untuk detox wajah
βœ…merawat jerawat dari akar
βœ…melembabkan kulit
βœ…sesuai digunakan sebelom makeup sebagai primer
βœ…kaya dengan kebaikan rose dan aleovera
βœ…mengecilkan pori muka dan menghalang pertumbuhan ,ljerawat
.
.
Kalau ada yang berminat cepat2 wassap cik fiera yea...kte,deal sampai jadi.
. .
#TABLETSUSUKAMBINGMADUBARLI1000MG#makeupspray#spraymakeupglowing#facemistspray#foundationmurah#foundationkorea#liquidfoundation#serum#serumfarsali#serumargan24kgold#serumarganoil#serumibuputih#whiteningbooster#kapsulmutiara#sleepingmask#whiteningscrub#hairserum#gummybearcandy#supplimentkanakkanak#lotionibuputih#lotionputihajaib#setskincareflawless#bazzarpaknil#noradanish#neolofa#aoranaziz#zizanrazak#sayajualmurah#trustedseller

Assalamualikum semua.. Dah lama saya xbersiaran.. Hihi .
Tgh hari nie saya nak kongsikan 1 testimoni terbaru, yg mana seorang ibu berikan #alfatehgenius pada 3 orang anaknya.. .
Kesan yg dia dapat, sangat3 mengkagumkan.. πŸ˜„ .
Seronok saya baca.. Alhamdulillah berkat amalkan makan sunnah.. .
Ibu2 yg diluar sana, ada yg nak cuba #alfatehgenius.. .
Pm saya yea:0133279239

#alfatehgenius#alfatehgold#produkhalal#luluskkm#bazaarpaknil#freepostage#supplimentkanakkanak#makanansunnah#gulagulaajaib

Adakah anak anda ada masalah proses pembelajaran dan masalah pemakanan?

Jika ada, kami berbesarhati ingin membantu.

Manfaat yang anda terpaksa dapat daripada produk kami : -
1)anak jadi pintar IQ dan EQ.
2)anak jadi kanak-kanak yang ceria
3)anak jadi aktif dan progresif
4)tulang dan tubuh menjadi kuat
5)daya tahan penyakit meningkat

Bersediakah anda untuk melihat perubahan pada anak anda?

Kami mempunyai banyak testimoni pengguna yang berpuashati dengan produk kami yang diadunkan makanan sunnah dan yang paling penting keluaran bumiputra.

Gula-gula Al Fateh sedap berperisa buah- buahan ,hanya kunyah Nyum- Nyum, anak anda pasti sukakannya.

Call atau whatsapp SEKARANG

0133279239
0133279239
0133279239

HANYA RM50 SEBOTOL SM/RM55 SS
ADA 60BIJI BEKALAN UNTUK SEBULAN

#alfatehgenius #alfatehgoldmakanansunnah #bazaarpaknil #supplimentkanakkanak #sale #produkmelayu #promosi #luluskkm #alfatehgold

[ANAK ANDA MALAS NAK BUAT KERJA SEKOLAH?] Jgn risau, insyaallah AL-FATEH genius jalan penyelesaiannya. .
Saya faham sebagai seorang ibu, sangat inginkan yg terbaik untuk anaknya, nak melihat setiap detik kejayaan anaknya.. .
Namun kejayaan itu akan datang dengan sifat yg rajin.. Kalau malas, selalu xbuat kerja sekolah, lesu dalam kelas mcm mna nk berjayakan.. .
Jangan risau, AL-FATEH GENIUS sedia membantu.. 😊Dengan mengamalkan AL-FATEH GENIUS nie, insyaallah segala masaalah anak yg dihadapi dapat diatasi. .
Malah kami pun banyak dapat testimoni yg positif, bila anak2 diberi makan AL-FATEH nie.. *****************************************AL-FATEH GENIUS lengkap dengan ekstrak makanan sunnah terpilih antaranya:
-Madu
-kismis
-saffron
-delima
-gam arab

Produk yg halal, lulus KKM, dan yg pling penting tanpa BAHAN PENGAWET. *Didatangkan dengan 3 perasa yg disukai anak2
-strawberi
-apple
-oren

Berbentuk gummy/pastil, kunyah-kunyah sahaja teruuss genius.. Mcm mna nk oder?? Senang je klikmakanansunnah#p.my/60133279239

Pssstt, ada PROMOSI tau, potongan harga dan FREE POSTAGE... nak harga promosi?? Caranya:

TAIP "PROMOSI AFG" HANTAR KE:0133279239
TAIP "PROMOSI AFG" HANTAR KE:0133279239
TAIP "PROMOSI AFG" HANTAR KE:0133279239

#alfatehgenius
#alfatehgold
#makanansunnah#freepostage #supplimentkanakkanak #sale #promosi #luluskkm#halal#produkmelayu #bazaarpaknil

Alhamdulillah selamat sampi ke tuannya.. .
Cust nie beli set #promosi tau. .
Maklumlah, sekarang kan #alfateh tgh adakan #promosi besar-besaran. Hihi.. .
Memang sangat berbaloi beli waktu #promosi nie tau, sangat3 jimat.. .
Lepas nie xtahu bila lah lagi HQ nak buat promosi.. πŸ˜‰ .
Yg berminat, xnak lepaskan peluang whatsapp ke:0133279239.. #alfatehgoldmakanansunnah #alfatehgenius #trustedseller#freepostage #bazaarpaknil #promosi#sale#supplimentkanakkanak

Bagi memudahkan anda membuat pilihan.

GENIUS UNTUK KANAK - KANAK

membantu untuk imunisasi dan penghadaman,tumbesaran, kecerdasan minda, kecergasan,antibodi dan banyak lagi. boleh diamalkan seawal 6bulan sehingga dewasa.

RM50.00/sebotol 60biji semenanjung
RM55.00/sebotol 60biji sabah/sarawak
==========================================
RM130sm/RM145ss untuk Combo Genius 3 (3 botol 60biji)
*JIMAT RM20*

RM220sm/RM245ss untuk Combo Genius 5 (5 botol 60 biji)
*JIMAT RM30* *......................ATAU........................* GOLD UNTUK DEWASA

Membantu penjagaan kesihatan , sesuai untuk ibu hamil , membantu sakit urat dan banyak lagi
Boleh diamalkan umur 25 tahun ke atas

RM70.00/sebotol 60biji

RM180.00 untuk Combo Gold 3 (3 botol 60 biji)
*JIMAT RM40.00*

Jadi yang mana satukah pilihan anda?πŸ˜‰ Berminat?? Whatsapp ke:0133279239

#alfatehgold#alfatehgoldmakanansunnah #alfatehgenius #freepostage#bazaarpaknil #suppliments #supplimentkanakkanak

Masih tercari-cari lagi supliment yang sesuai untuk anak anda?
.
.
Kurang fokus?
Cepat lupa?
Result teruk?
.
.
jangan biarkan anak anda keseorangan
bantulah mereka dari sekarang
.
Kami sedia membantu dengan gula-gula hfocus 
.
InsyaAllah ianya boleh membantu anak2 kita lebih TENANG, KREATIF DAN CONFIDENCE πŸ˜„
.
Tak rugi bg mereka makan H-FOCUS sebab ia akan membantu
.
🌼 Membekalkan darah yg secukupnya ke bahagian otak yg memerlukan OKSIGEN untuk berfikir.
🌼 Menguatkan dan melindungi sistem antibody untuk sentiasa SIHAT
🌼 Membantu mengekalkan minda yang CERDAS dan EMOSI yang seimbang sepanjang hariannya.
.
.
.
.
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
.
.
**MUDAH-MUDAHAN USAHA DAN IKHTIAR AYAH IBU SEMUA MENJADI KENYATAAN..IN SHAA ALLAH**
.
#hfocus #supplimentkanakkanak #supplimentanakanak #anakbijak #anakpandai #anakcergas #vitaminkanakkanak #vitaminmata #makanansunnah

.
Masih tercari-cari lagi supliment yang sesuai untuk anak anda?
.
.
Kurang fokus?
Cepat lupa?
Result teruk?
.
.
jangan biarkan anak anda keseorangan
bantulah mereka dari sekarang
.
Kami sedia membantu dengan gula-gula hfocus 
.
InsyaAllah ianya boleh membantu anak2 kita lebih TENANG, KREATIF DAN CONFIDENCE πŸ˜„
.
Tak rugi bg mereka makan H-FOCUS sebab ia akan membantu
.
🌼 Membekalkan darah yg secukupnya ke bahagian otak yg memerlukan OKSIGEN untuk berfikir.
🌼 Menguatkan dan melindungi sistem antibody untuk sentiasa SIHAT
🌼 Membantu mengekalkan minda yang CERDAS dan EMOSI yang seimbang sepanjang hariannya.
.
.
.
.
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
.
.
**MUDAH-MUDAHAN USAHA DAN IKHTIAR AYAH IBU SEMUA MENJADI KENYATAAN..IN SHAA ALLAH**
.
#hfocus #supplimentkanakkanak #supplimentanakanak #anakbijak #anakpandai #anakcergas #vitaminkanakkanak #vitaminmata #makanansunnah

.
Masih tercari-cari lagi supliment yang sesuai untuk anak anda?
.
.
Kurang fokus?
Cepat lupa?
Result teruk?
.
.
jangan biarkan anak anda keseorangan
bantulah mereka dari sekarang
.
Kami sedia membantu dengan gula-gula hfocus 
.
InsyaAllah ianya boleh membantu anak2 kita lebih TENANG, KREATIF DAN CONFIDENCE πŸ˜„
.
Tak rugi bg mereka makan H-FOCUS sebab ia akan membantu
.
🌼 Membekalkan darah yg secukupnya ke bahagian otak yg memerlukan OKSIGEN untuk berfikir.
🌼 Menguatkan dan melindungi sistem antibody untuk sentiasa SIHAT
🌼 Membantu mengekalkan minda yang CERDAS dan EMOSI yang seimbang sepanjang hariannya.
.
.
.
.
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
Whatsapp H-FOCUS ke #0134253353
.
.
**MUDAH-MUDAHAN USAHA DAN IKHTIAR AYAH IBU SEMUA MENJADI KENYATAAN..IN SHAA ALLAH**
.
#hfocus #supplimentkanakkanak #supplimentanakanak #anakbijak #anakpandai #anakcergas #vitaminkanakkanak #vitaminmata #makanansunnah

❀Tablet RR4U❀
πŸ’šAdalah berasaskan Homeopathy yg baik utk perkembangan Minda anak
πŸ’šAde kelulusan KKM

#rr4umurah #rr4ugeniusoriginalmurah
#rr4ugeniusoriginal #supplimentmurah #supplimentkanakkanak #anakbijak #anakcerdik #genius #anakcomel #politeknik #pelajarsekolah

Ibu bapa yang tercari cari vitamin terbaik untuk anak anda, tanpa ragu2 mommy daddy boleh try #Alkurma 😊
.
Halal, selamat dan di yakini keberkesanannya! 😍
.
Apa perlu buat?
Whatsapp no di bawah πŸ‘‡πŸ‘‡ .
.
018 789 1411
.
#iqbooster #supplimentkanakkanak #anaksembelit

AL FATEH GENIUS MAMPU MENINGKAT ANTIBODI BADAN.
ANAK DAH JARANG SAKIT SEJAK AMALKAN SUPPLIMENT INI.

WSSP 0107832105

#alfatehgenius #makinkunyahmakingenius #makanansunnah #supplimentminda #supplimentkanakkanak #gulagulaminda #kunyahkunyahje #bazarkesihatankanakkanak #bazarpaknilkesihatan #sayajual #jomcuba #jombeli

Suppliment minda & kesihatan utk seisi keluarga.berasaskan dari makanan sunnah yg mampu memberi kesan yg positif seawal seminggu

wssp 0107832105

#alfatehgenius #makinkunyahmakingenius #makanansunnah #supplimentminda #supplimentkanakkanak #badansihatmindacergas #bazarkesihatankanakkanak #bazarpaknilkesihatan #sayajual #jomcuba #jombeli

Most Popular Instagram Hashtags