#supplementmurahmalaysia

MOST RECENT

Assalamualaikum & selamat malam semua 😊
Licenserum ni memang terbaik laaa👍
.
.
Dah tak sabar ke nak muka licen gebu gebas bila cucuk pipi toing toing ? Heheh .
SEKARANG Lynne OPEN PREORDER ! UNTUK 5 PEMBELI TERAWAL AKAN DAPAT 👇
💥 Freegift +
💥 FREEGIFT Banyak²
.
Untung Ke Untung ? Jangan toleh kebelakang fikir 20 kali untuk beli nanti orang lain dah sapu licen !
Merana laa sebab tak sempat beli😖
.
.
👉BEBAS MERKURI
👉TAHAN SATU BULAN
.
WHATSAPP📱0178800758
📲 DM

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni#normalset #thejunnimayla#thejunninormalset #thejunniskincare#skincarethejunni #skincaremurah#skincaremurahmalaysia #produkviral#produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish#putihkorea #serbukkemamputihkorea#serbukkemamputihseluruhbadan#supplemenputihkulit#supplementmurahmalaysia#makeupkitthejunni #makeupsetmurah#thejunnimalaysia #skincareselamat#skincaretanpamerkuri#skincaretanpabahankimia #acnekiller#luarbiasa #whiteningbooster#thejunnifreepostage #putihkoreafreepostage

*PROMOSI*
*PROFIX/CLEASING GEL*

NORMAL PRICE RM69/PCS (EXCLUDE POSTAGE)

REEDEM NOW‼👇🏻
*❤DISKAUN RM10 EACH PCS,(lagi banyak lagi murah)* GRAB NOW ‼👇🏻👇🏻
*1PCS RM59*
*2PCS RM110*
*3PCS RM160* . 📲011-36086719
#profix#kleansingcool#detox#supplement#profixmalaysia#detox#detoxmalaysia#letscantik#antimukaberlubang#sayajualsupplement#supplementmurahmalaysia#profixmurah#malaysiaprofix

PROFIX-VITAMIN MUKA BERLUBANG (+) EKSTRAK VITAMIN E- vitamin yg disediakan khas utk membantu mengecilkan pori-pori dan memgembalikan keremajaan kulit.Bila pori2 dah mengecil barula anda dpt tutup balik lubang2 tadi. (+) ACB FRUIT MIX - formula khas yg direka mengikut keperluan kulit muka kita.Mmg sukar utk menjaga kelembapan dan kesihatan kulit muka! Maka sbb itu,formula ini disediakan. Yg penting HALAL,LULUS & BERKESAN!l (+) TEKNOLOGI PHYTOFUSE & CARBOMER
Amende tu? Hehe.. Teknologi terkini ni yg boleh mengaktifkan sel2 kulit baru dan membuang sel2 kulit mati. Carbomer pula bertindak sebagai pelembab yg membuatkan kulit muka kita nampak lembab dan glowing~ Siap ada Vitamin E lagi tau~
.
(+) MEMBAIKI WAJAH MCM RETISS
Nak jadi mcm retis tu, takde laa kan? Tapi kita boleh cuba utk dapatkan kulit mcm diorang. Dgn Profix, kesan mmg superb! Ramai pengguna Profix yg dah cantik cun melecun tau! Bukan Kak Profix je ckp, tapi testi yg bercakap tau~ (+) BAU WANGI EKSTRAK PATI ROSE JEPUN- bauan dari ekstrak pati Rose Samurai yg menyegarkan dan rasa fresh je bila pakai!isteri2 Samurai mmg suka bau Rose ni.meh try sample kat opis kite baru dpt feeling Samurai tu!FREE TESTER! Tapi try sample je la kat opis.hee (+) WATER BASED CREAM- tak de la melekit bila pakai "PROFIX" sebab water based kan,lepas tu lagi cepat MERESAP ke dlm kulit kita. Bila dh cpt meresap,lagi BERKESAN la kan!!! (+) 28 GRAM SETIAP BEKAS
28gm tau! Bukan 5gm - pakai hari ni, minggu depan habis! 28gm ni besar tau! Mmg standard sesiapa yg pakai, sebulan lebih boleh tahan! Jimat? Mmg ler jimat~ (+) 100 % BAHAN SEMULAJADI- Ramuan istimewa 'PROFIX' selamat digunakan.15 x lebih efektif dari krim muka yg lain tau! . 📲011-36086719
#profix#kleansingcool#detox#supplement#profixmalaysia#detox#detoxmalaysia#letscantik#antimukaberlubang#sayajualsupplement#supplementmurahmalaysia

Alhamdulillah semalam pos harini dah smpai .
.
TERBAIK LAH !!
.
.
KORANG TUNGG APA LAGI ??
.
.
DAPATKAN SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA !!
.
.
KASI SADO SATU DUNIA 💪🔥🔥
.
.
#meso#tip#fitnes#gymlife#wheyprotien#supplementmurahmalaysia#mesotropin#bulking#sayanaktambahberat#fatburner

SET COMBO HOT TERLAJAK JIMAT😍
.
Beli satu macam rugi je sebab kena bayar pos. Dah tu beli laa dua. FREEPOSTAGE sayang😍
.
Plus sekarang sis buat contest tau. Korang grab je mana mana SET COMBO RM100++. Sis masukkan nama dalam lucky draw. TAPI ADA SYARAT. apa syarat? Ok nanti sis bagitau😝
.
Set combo laku keras
💥RM146 SM
💥RM155 SS
👉TAHAN HAMPIR 3 BULAN
👉FREEPOSTAGE
👉FREEGIFT BERLAMBAK
👉BERPELUANG MENANG EMAS
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #thejunnimakeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincarerganik #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster #giveawayemas

🌸PUTIH KOREA🌸
👉Mencerahkan kulit
👉Menjadikan kulit lebih anjal
👉Merawat msalah kulit : jerawat, jeragat, parut, whitehead,blackhead
👉Menghilangkan sunburn
👉Mnejadikan tona kulit sekata
👉Minyak muka berkurang
👉Flawless
👉Membuang toksin dalam badan 🌸RM73 SAHAJA
👉TAHAN LEBIH SATU BULAN
👉PREMIUM QUALITY
💯LULUS LABTEST
💯ORGANIK
❌GULA TAMBAHAN
❌BAHAN PENGAWET

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimakeupkit #makeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa

QUESTION & ANSWER LiCEN SERUM

Berapa ml
15 ML sebotol

Tahan berapa lama?
Ikut cara penggunaan yang di beri tahan sebulan -

Sesuai dengan kulit apa?
Sesuai dengan semua kulit but depends pada penerimaan kulit masing2. Baca ingredients dulu tengok kot2 ada bahan tak sesuai. But so far untuk semua jenis & masalah kulit LiCEN SERUM mampu atasinya insha Allah -


Ada KKM ?
Yes ada KKM

Apa kelebihan LiCEN SERUM ni ?
Banyak kelebihan terutama untuk masalah jerawat, mencerahkan & melembabkan -

Adakah serum ini mengandungi kandungan bahaya ?
Serum TANPA PARABEN, MERKURI , PEWANGI & PEWARNA TAMBAHAN 
100% bahan kandungan seperti yang di nyatakan

Licenserum Rm 52 exclude + freegift + freegift banyak²😍
.
.
Nak ORDER👇
📲 Dm
📲Whatsapp 0178800758
.
.
#licenserum
#lovebeautylegacy #normalsetthejunni#normalset #thejunnimayla#thejunninormalset #thejunniskincare#skincarethejunni #skincaremurah#skincaremurahmalaysia #produkviral#produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish#putihkorea #serbukkemamputihkorea#serbukkemamputihseluruhbadan#supplemenputihkulit#supplementmurahmalaysia#makeupkitthejunni #makeupsetmurah#thejunnimalaysia #skincareselamat#skincaretanpamerkuri#skincaretanpabahankimia #acnekiller#luarbiasa #whiteningbooster#thejunnifreepostage #putihkoreafreepostage

PUTIH KOREA READY STOCK💥
.
Order 100 botol tapi jap je dah tinggal 40 botol😱 sekarang dah nak sold out. Amboiii laju betul ye korang ni rebut supplement viral nih
.
✨KANDUNGAN PUTIH KOREA✨
➡ VITAMIN C (BUAH OREN)
➡ VITAMIN E (BUAH KIWI)
➡PATI BIJI ANGGUR
➡SERBUK MUTIARA
➡SERBUK ROSESHIP
➡AHA
➡GLUTATHIONE
➡ASTAXANTHIN
.
RM73 SAHAJA
👉FREEGIFT BERLAMBAK
👉SERVIS TIPTOP
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #putihkorea #whiteningbooster #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincarerganik #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster #serumjerawat #serummurah #serummurahmalaysia #serum

#testimoninormalset 😍
.
2 tahun konsisten NORMAL SET😍 normal set je gaisss tapi mmg wowww la hasilnya😋
.
🌸NORMAL SET🌸
💋merawat masalah kulit kering
💋menghilangkn jerawat
💋menghilangkan parut
💋merawat masalah sunburn
💋menghilangkan blackhead dan whitehead
.
💥RM62 SAHAJA
👉FREEGIFT MENARIK
👉TAHAN SATU BULAN
💯ORGANIK
❌MERKURI
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #thejunnimakeupkit #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster #thejunnifreepostage #putihkoreafreepostage

Bangun pagi je muka rasa flawless plus segar je😍 haaa sebab semalam pakai NIGHT CREAM MAYLA kan? Of course laa flawless plus segar😍
.
💯 TANPA BAHAN MERKURI, PARABEN DAN HYDROQUINONE
✔MENGHILANGKAN JERAWAT DAN JERAGAT
✔MEMUDARKAN BEKAS JERAWAT
✔5X GANDA MEMUTIHKAN KULIT WAJAH
✔MELEMBUTKAN DAN MENGHALUSKAN KULIT
✔MENGECILKAN PORI-PORI YANG TERBUKA
❤SESUAI UNTUK WANITA 18 TAHUN KE ATAS
.
RM72 SAHAJA
👉TAHAN SATU BULAN
.
WHATSAPP 📱0109147015📱

#lovebeautylegacy #normalsetthejunni #normalset #thejunnimayla #thejunninormalset #thejunniskincare #skincarethejunni #skincaremurah #skincaremurahmalaysia #produkviral #produkmurah #putihkoreaviral #putihpinkish #putihkorea #serbukkemamputihkorea #serbukkemamputihseluruhbadan #supplemenputihkulit #supplementmurahmalaysia #makeupkitthejunni #makeupsetmurah #thejunnimalaysia #skincareselamat #skincaretanpamerkuri #skincaretanpabahankimia #acnekiller #luarbiasa #whiteningbooster #thejunnifreepostage #putihkoreafreepostage

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT

JAMU RATU DARA
Memulihkan tenaga dan peredaran darah
Mengecut dan menguatkan rahim selepas bersalin.
Meningkatkan kesuburan wanita.
Membantu mendapatkan zuriat.
Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
Membantu menurunkan berat badan.
Mencegah barah payudara dan rahim.
Seri awet muda dan boleh mencantikkan kulit.
Sangat berkesan untuk merapatkan, mengetatkan serta
menghangatkan lagi bahagian keintiman wanita.
Mengembalikan tenaga batin luaran & dalaman wanita.
Merawat keputihan dengan berkesan.
Melancarkan haid dan mengatasi sengugut.
Membantu mengatasi sakit pinggang & membuang
angin dalam badan.

Harga exc postage
Ws yana 0173887419

#yanabeautyshop #yanabeautyshopbalakong #jamuratudaramurah #jamuratudaraoriginal #jamuratudara #jamumurah #jamuratudaramurahoriginal #jamusariyanti #sariyanti #supplementmurah #supplementwanitamurah #supplementwanitaoriginal #supplement #supplementdalaman #jamumurahoriginal #jamumurah #jamu #jamulangsing #supplementmurahmalaysia #pemborongbalakong #pemborongkosmetikbalakong #pemborongbarangkecantikan #viral #bazarpaknil #viral #balakong #pemborongbarangkesihatan #pemborongbarangkosmetik #pemborongkosmetik #pemborongmurah #pemborongbalakongmurah

Keistimewaan & Khasiat Ratu Mirifica Plus (RMP) :- - Membesar dan membentuk payudara remaja. - Membentuk dan menganjalkan payu dara wanita berumur. - Meransang pembentukan otot-otot payu dara - Memantap & memejalkan punggung - Mencerah, menghalus & gebukan kulit. - Optimakan hormon wanita. - Mencantikkan pertumbuhan kuku yang lebih sihat. - Melambatkan rambut beruban. -Merangsang pertumbuhan rambut baru yg sihat. - Menambah tenaga & kecergasan serta mengekalkan kesegaran tubuh - Membantu mengatasi masalah sukar tidur. - Mengetatkan vagina & menambahkan keintiman - Membantu mengatasi masalah kekeringan vagina. - Membantu melambatkan menopous. - Agen anti-penuaan, lebih muda berbanding usia sebenar.

Harga exc postage
Ws yana 0173887419

#yanabeautyshop #jamuratumirificamurah #jamuratumirificaoriginal #jamumurah #jamuviral #jamusariyanti #sariyanti #produkkurusmurah #patihaliaoriginal #supplementmurah #supplementwanitamurah #supplementwanitaoriginal #supplement #supplementdalaman #jamumurahoriginal #jamumurah #jamu #jamulangsing #supplementmurahmalaysia #pemborongbalakong #pemborongkosmetikbalakong #pemborongbarangkecantikan #viral #bazarpaknil #viral #balakong #pemborongbarangkesihatan #pemborongbarangkosmetik #pemborongkosmetik #pemborongmurah #pemborongbalakongmurah

Most Popular Instagram Hashtags