#supplementibumengandung

MOST RECENT

Apa yg bezakan PREGGY LOVE dengan PRODUK HAMIL YANG LAIN❔❔❔❔❔ .
.
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencing manis/darah tinggi semasa preg ➡tingkatkn HB ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin
.
🌼 BAHAN UTAMA PREGGYLOVE 🌼
.
Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
.
🌸vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
🌸kaya dgn folic asid natural
🌸kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting .
.
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi 🔥
.
Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #ubatkesuburan #pregnancytestmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #preggylovebyninie

PREGGY LOVE KELUARAN PAKAR PUAN !!!

Kami hanya FOKUS pada wanita: .
🔥IKHTIAR HAMIL.
🔥PERIOD TIDAK TERATUR.
🔥CYST.
🔥FIBROID
🔥PCOS.
🔥SENGGUGUT.
🔥KEPUTIHAN.
🔥KEGUGURAN .
.
Yang tiada masalah seperti ini tapi ingin ikhtiar hamil... Pon boleh cuba preggy love,, ia akan bantu kesuburan rahim dan bersihkan rahim.. .
Anak dara pon boleh jika ada masalah seperti di atas... Rahim hanya ada SATU,, jika anda abaikan atau ambil remeh... .
.
Menyesal tiada gunanya apabila berlaku sesuatu tidak diingini... Jom sama-sama jaga rahim, sayangi rahim anda selagi ada peluang... Semoga rahim kita sihat dan anda yang ingin hamil dipermudahkan hamil... In Syaa Allah
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #ubatkesuburan #pregnancytestmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #preggylovebyninie

SIAPA YANG SESUAI AMAL PREGGYLOVE NI YE?
.
.
A) WANITA YANG IKHTIAR HAMIL dan ingin tingkatkan kesuburan tetapi mempunyai MASALAH berikut:.
🌻 Masalah ovum kecil/ tak matang/ tak pecah dari folikel
🌻 PCOS (polycystic Ovaries)
🌻 Hypermenoria (pendarahan Menstuasi berlebihan selama lebih 5 hari)
🌻Menorhagia (pendarahan haid lebih dari 7 hari
🌻Hipomeronea (pendarahan haid terlalu sedikit, kurang dari 2 hari)
🌻OLigomenorhea Polimeronea (cycle haid kurang dari 24 hari)
🌻 Dysmenorhea @ Senggugut (kram menstruasi yang menyakitkan)
🌻Insufisiensi korpus luteum (CLI) Lutheal Phase Pendek
🌻 Perdarahan menstruasi yang terlalu sedikit.
🌻 Uterine fibroid, endo,cyst
🌻Ketidakseimbangan hormon disebabkan dari terlalu lamanya mkn pil perancang
🌻 Amenorhea (kurang ovulate)
.
.
B) IBU HAMIL dan mempunyai MASALAH BERIKUT:
🌷 Rahim lemah dan KERAP GUGUR.
🌷 Hidap PCOS, cyst, fibroid, endo, keputihan, gbs positif, kencing manis, darah tinggi, HB Low.
.
.
C)Wanita yang mahu stabilkan hormon, termasuk mereka yg mempunyai masalah hormon lintang-pukang selepas pengambilan pil perancang.
.
.
D) Wanita yang mempunyai masalah rahim jatuh/prolapse/tombong.
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

MY FAVORITE PROMO OF THE MONTH! 😍

Ostematrix is back on promo! Yeay!
Jom kita tengok kelebihan ostematrix ni sebelum sepanjang bulan ni korang akan baca pasal ostematrix and calcium je kat sini? 😉 ✅ Untuk kesihatan tulang.
✅ Masalah sembelit.
✅ Migraine.
✅ Selalu stress.
✅ Sukar tidur lena.
✅ Sukar bangun pagi.
✅ Pekatkan susu badan.
✅ Kurangkan cramp & lenguh2 badan.
✅ Masalah PMS.
✅ Ibu mengandung dengan risiko pre eclampsia.

Dan lain2 lagi. (Kena pm sebab exclusive.hehe)
••••••••••••••••••••••••••••••••••• Nak tahu kita boleh ambil OSTEMATRIX ke tak?
Jom dapatkan konsultasi dari sheila.😉 You will get it with very best price this month! 😍

Sheilahasan

www.wasap.my/60172543995

#ostematrix
#pilkalsium
#supplementibumengandung
#ibumengandungmalaysia
#kakikramp
#simpulbiawak
#setbersalin
#setberpantang
#supplementharian
#pekatkansusubadan
#susubadanmeriah
#PMS
#kesihatantulang
#migraine

[ STRETCHMARK SAYA BERTAMBAH PUDAR KULIT PUN JADI HALUS] .
.
Stretchmark ni kebanyakan ibu mengandung selalu alami kan.? Macam sis Aida ni siapa yang tak nak cantik.. orang pompuan ni hakikatnya dah cantik tau tapi perlukan sedikit usaha untuk repair balik semua yang kita ada.
.
Anda pun alami masalah macam ni Juga ke.? Jangan malu jangan segan² meh wassap kami.😊 .
Delldaz Stretch Mark Serum
.
~Membantu mencegah serta memudarkan stretch mark sehingga habis dan mencerahkan celahan kulit yang gelap.
.
.

Delldaz serum: rm69/50ml
.

To Order WhatsApp: 011- 2037 6999
.

Official ig: @delldaz_malaysia
.

FB page: Delldaz Malaysia- Stretch Mark Solutions
.

YouTube: Delldaz Malaysia- Stretch Mark Solutions

RM47
READY STOCK!! FAST DELIVERY!!
FREE POST SM /ADD RM5 SBH SRWK
.
Whatsapps 0192530305
.
Beau BeauMama menfocuskan kesihatan dan kecantikan kulit ibu dan bayi serta perkembangan minda dan tumbesaran bayi seawal dr dalam kandungan

Formulasi baru yg menjanjikan kesan yg maksima kerana BeauMama mengabungkan ekstrak makanan terbaik seperti Olive Leaf, Omega 3, Kurma, Avocado dan Brokoli hanya dalam satu tablet

Kelebihan BeauMama

1. Membantu mencerahkan kulit ibu serta menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat
2. Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung
3. Membekalkan tenaga terbaik buat ibu sepanjang mengandung
4. Membantu perkembangan minda bayi, juga menguatkan tulang ibu dan bayi
5. Mencegah morning sickness ketika mengandung dan dapat menstabilkan paras gula dalam darah serta mengawal kolestrol

Pengguna beaumama - Khas untuk org mengandung
B=BABY, M=MAK
.
Khasiat beaumama
1. Olive leaf.
B - Membantu memutihkan kulit ibu menjadikan kulit bayi lebih cantik dan sihat (bebas dari masalah kulit) 
M - Mengatasi masalah 'stretch mark' ketika mengandung

2. Omega3
B+M - Bagus utk perkembangan sistem imune ibu&bayi serta bagus utk perkembangan minda bayi.

3. Avocado.
M - Mencegah morning sickness/loya ibu ketika mengandung
M - menstabilkan paras gula dalam darah dan dapat mengawal paras kolestrol

4. Kurma
M - makanan sunnah terbaik, sumber tenaga terbaik buat ibu semasa mengandung.
M - membantu menambahkan susu ibi

5. Brokoli
B - sumber asid folik semulajadi yang membantu perkembangan bayi dalam kandungan
M - membantu menjadikan kulit dan rambut ibu bersinar dan sihat
B+M - menguatkan tulang ibu dan bayi.
M - kaya dengan zat besi dan asid folik yang membantu mengatasi masalah anemia
Golongan Yang Sesuai >> Wanita mengandung >> Wanita berpantang >> Wanita menyusu bayi >> Wanita yang inginkan ZURIAT

#beaumama #beaumamamurah
#sayajual #sayajualmurah #sayajualmacammacam #sayajualbeaumama #beaumamaoriginal #beaumamamurah #wawazainal #beaumamaoriginalmurah #ibumengandung #ibumenyusu #ibudananak #supplementibumengandung
#beaumamafeedback #beaumamaoriginalmurah #beaumamavsireh #babiesblinkcoffee #likeforlike #like4like #follow4follow #followforfollowme

Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕
.
Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕
.
Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕
.
Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕
.
Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕
.
Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Alhamdulillah. Allah jua sebaik-baik perancang. Asbab konsisten amalkan Preggy Love / Menstrualpro / Menspro. Ninie share antara feedback positif consumer2 produk ni untuk bacaan uols. 💕
.
Jom ikhtiar. Insyaallah ada rezeki untuk kita semua menimang cahaya mata sendiri. Amin. 💏
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #uptmalaysia #opkmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

The best recipe for YOUR HUSBAND to help you all trying to conceive is here. Our 1 and only MEN'S PRO 😍😍😍
.
Men's pro diformulasikan untuk para suami 👨
Kdg2 masalah sukar utk mendapat zuriat bkn shj pada isteri tp mungkin juga pada para suami. Jangan salahkan isteri shj! Abg2 juga kena ambil tahu ok.
.
Bahan Kandungan:
Pure Honey Extract, Zibgiber Rhizoma, Goji Extract, Eurycoma Longifolia

Fungsi:
🐝Tingktkan low dan kualiti sperma.
🐝Pekatkan air mani.
🐝Buang toksik nikotine
🐝Meningkatkan stamina
🐝Energy Booster
.
Bagaimana Men Pro membantu:
🐞Dengan menpro pH level akan distabilkan kembali dan akan bantu panas meresap pada testis lelaki.
🐞Nikotine yang diserap dari rokok akan disingkirkan melalui buang air kecil/besar dan peluh.
🐞Badan akan sihat dan cergas.
🐞Tenaga bertambah.
🐞Keinginan bersama isteri bertambah dan pastinya kualiti dan kuantiti sperma akan bertambah.
.
Cara makan :
Satu sudu teh sekali sehari sblm tidur waktu malam!
.
🔥Rm80 free pos seluruh malaysia !
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #ttcmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

MENSTRUAL PRO
Keistimewaan Produk:
Formula tanpa kimia dari team medik dan paramedik
.
Bahan kandungan:
Acerola cherry,Saffron,Manjakani, Lucorice Root, Serbuk Evening Primrose,Lady's Mantle
.
Fungsi:
💗Mengatasi masalah haid
💗Mengatasi masalah rahim
💗Mencuci rahim dari PCOS,Cyst,Fibroid dll
💗Membuka tiub Fallopio tersimbat
💗Membantu kesuburan dan Detoks
.
Bagaimana MP membantu:
⚡MP akan stabilkan hormon wanita dari rembesan kelenjar pituatari.
⚡Apabila hormon distabilkan,ovulusi akan mula beransur pulih bagi yang mengalami masalah haid.
⚡MP juga membantu meningkatkan kesuburan ovum kepada wanita yang haidnya normal.
⚡Proses mencuci rahim akan bermula seawal hormon distabilkan,dimana kotoran dan sebarang infeksi termasuk keputihan di rahim.
⚡Dengan ini senggugut dapat dipulihkan dan akhirnya menyediakan rahim kuat serta sedia untuk hamil.
.
Harga: RM80 sebotol
🌼FREE POS SELURUH MALAYSIA
🌼FREE SHAKER
🌼FREE GIFT
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Combo Set Suami Isteri 💕💏
.
🔥Menstrual Pro (untuk isteri)
✔untuk wanita yg mengalami masalah dalaman agak serius seperti cyst,keputihan,fibroid,pcos kerana masalah gangguan2 rahim inilah yg menjadi punca sukar untuk hamil.
✔kena berhenti sekiranya sudah sah hamil.
✔untuk yg ada tanda2 hampir monopos
✔detox
🌼RM80 FREE pos seluruh msia + FREE shacker🔥
.
🔥Men's Pro (untuk suami)
✔untuk lelaki yg rendah keinginan bersama isteri
✔untuk yg jumlah air mani yg terhasil ketika bersama tidak pekat dan tidak banyak
✔untuk yg mudah lesu "tewas"
✔boleh merawat mati pucuk
✔mengimbangkan hormon
🌼RM80 FREE pos seluruh msia🔥
.
Jom order sekarang..kita usaha barulah tawakal😙
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #healthypregnancy #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #opkmalaysia #ttcmalaysia #uptmalaysia #ubatkesuburan #preggylovebyninie

Apa yg bezakan PREGGY LOVE dengan PRODUK HAMIL YANG LAIN❔❔❔❔❔ .
.
Kuatkan rahim ➡ kesuburan ➡ regulate hormon ➡kehamilan ➡kawal kencing manis/darah tinggi semasa preg ➡tingkatkn HB ➡jaga janin/baby dari infeksi rahim➡selamat bersalin
.
🌼 BAHAN UTAMA PREGGYLOVE 🌼
.
Vitex & Almond & susu anmum - RAJA HERBAL terkenal berkurun lama membuktikan kehamilan yang sihat dan sempurna.di msia, hanya produk medikal dibenarkan menggunakan vitex sebab dos yang penting.
.
🌸vitex blh kawal kestabilan optima hormon LH,FSH,HCG bukan di rahim sahaja tetapi dari pituitary gland lagi yg menjadi rahsia kekuatan rahim dan kehamilan sempurna.
🌸kaya dgn folic asid natural
🌸kaya dgn dha ++ utk usaha hamil dan ibu sdg hamil sgt penting .
.
DAPATKAN STOK PREGGYLOVE ANDA selagi ada promosi 🔥
.
Preggylove cara minum :
- 2 scoop serbuk bancuh dalam 250ml air panas
- malam sahaja selepas makan atau sebelum tidur
- susu sedap strawberry crunchy dengan badam
- KAYA DENGAN FOLIC ASID
_ selamat diamalkn sehingga bersalin
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #ubatkesuburan #pregnancytestmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #preggylovebyninie

PREGGY LOVE KELUARAN PAKAR PUAN !!!

Kami hanya FOKUS pada wanita: .
🔥IKHTIAR HAMIL.
🔥PERIOD TIDAK TERATUR.
🔥CYST.
🔥FIBROID
🔥PCOS.
🔥SENGGUGUT.
🔥KEPUTIHAN.
🔥KEGUGURAN .
.
Yang tiada masalah seperti ini tapi ingin ikhtiar hamil... Pon boleh cuba preggy love,, ia akan bantu kesuburan rahim dan bersihkan rahim.. .
Anak dara pon boleh jika ada masalah seperti di atas... Rahim hanya ada SATU,, jika anda abaikan atau ambil remeh... .
.
Menyesal tiada gunanya apabila berlaku sesuatu tidak diingini... Jom sama-sama jaga rahim, sayangi rahim anda selagi ada peluang... Semoga rahim kita sihat dan anda yang ingin hamil dipermudahkan hamil... In Syaa Allah
.
Berminat? Boleh whatsapp ninie di 0133603032 (klik je link whatsapp dekat bio ig)
.
#preggylove #menstrualpro #menspro #preggyloveperak #tipselakkeguguran #tipshamil #ikhtiarhamil #ubatkuatkanrahim #tipsmudahhamil #rahsiamudahhamil #haidtidakteratur #masalahrahim #senggugut #periodtidakteratur #usahahamil #rawatcyst #cyst #fibroid #pcos #ubatuntukhamil #supplementibumengandung #susuibumengandung #susuibuhamil #ubatkuatlelaki #ubatkesuburan #pregnancytestmalaysia #opkmalaysia #uptmalaysia #ttcmalaysia #preggylovebyninie

Most Popular Instagram Hashtags