[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#supplementflawless

415 posts

TOP POSTS

BF PUJI MUKA MAKIN GLOWING .
.
Untung lah bf nak puji. Kalau korang nak bf puji jgak meh try supplement #setcantik ni 😍💅 .
.
Yang penting muka berseri, bibir tak kering tau 👏 .
.
Jom whatsapp sis Azie kalau nak cuba glowing mowing jgak 😍😍
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Fav Health and Beauty Partner. #setcantik #supplementsglowing #supplementflawless #kulitcantik #breakout

❤ KULIT CERAH + GLOWING ❤
.
Siapa lagi belum cuba EPHYRA? Berkesan dalam tempoh tak sampai seminggu!
.
EPHYRA menjadi pilihan No.1 pengguna; terbukti memberi kesan perubahan ketara dari warna kulit gelap dan kusam kepada kulit cerah berseri bak gadis Korea!
.
Tak perlu nak abis duit banyak2 untuk botox dan cucuk vitamin C, tak perlu abis beribu2 untuk try macam2 produk, kerana 1 kotak EPHYRA saja anda dah nampak kesan ketara!
.
EPHYRA ~ ASIA PACIFIC SUPER HEALTH BRAND YEAR 2015 - 2017
.
===============
Kelebihan EPHYRA
===============
.
>> Kulit halus, licin, gebu dengan EPHYRA >> Jerawat cepat mengecut & bekas jerawat mula hilang
>> Jeragat yang degil selama ini dah pudar
>> Lebam bawah mata dah kembali cerah
>> Warna kulit yang tak sekata dah kembali sekata
>> Kulit yang kering jadi lebih lembap & GLOWING!
.
♥♥♥♥♥♥♥♥
.
EPHYRA adalah produk AWET MUDA ~ KOLAGEN + 8 ANTIOKSIDA terbaik. Kolagen untuk MEMPERBAHARUI, anti-oksida untuk MELINDUNGI.
30sachet/box ------------ ------------- Complete order before 4pm, item will be posted on the same day. Whatsapp 019 393 1145 to order 😍

#ephyra #ephyramurah #supplementcantik #supplementflawless #supplementmurah #gebugebas #flawlesshabis #memeysuhaiza #normanhakim

Apa Kelebihan kombo ESP dan Vitamin C?
.
. 💃ESP (tahan dalam 2 bulan)
.
.
-Memperbaharui sel kulit skaligus menjdiikan sel kulit lebih sihat
-Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
-Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
-Mengawal pertumbuhan jerawat
-Memudarkan bekas2 parut dan jerawat -Menstabilkan hormon wanita
-Mempercepatkan proses penyembuhan luka
-Mengurangkan strechmarks -Memberi tenaga yang berpanjangan -Rasa lebih kenyang yang berpanjangan -Instant energy dan breakfast! -Mengelak kencing manis
-Mengelakkan gastrik
-Melindungi dan menjaga rahim
-Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
-Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
-Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang! .
.
.
.
💃Vitamin C (tahan 6 bulan) .
.
-Tinggi dengan antioksidan -Imun booster
-Membantu dalam penghasilan kolagen
-Menghalang kenaikan jerawat di kulit
-Mengurangkan kesan parut & kedutan
-Menghilangkan sunburn
-Menjadikan kulit lebih cerah dan pinkish
-Melindungi kulit dari radiasi matahari
-Mencegah pembentukan jeragat -Mengelakkan kulit kering dan kusam -Mengelakkan inflamasi / keradangan
-Memperbaiki resdung
-Memperbaiki simptom pendarahan
-Mengelak gusi berdarah
-Mengurangkan simptom demam dan selsema. #supplementkulit #supplementflawless #promoshaklee #promoshakleeoctober

MOST RECENT

FALL IN LOVE
jangan kata akak tak payunggg.
Mula mula ordee vitamin c dengan Esp je. Sekali nak repeat order Vitamin E pulak.
Fuh nampak ta betapa bestnyaaa keberkesanan Shaklee ni?
Kalau rasa tak nak tergolong dalam golongan yang rugi boleh la click 📱011 25485541
Elfida http://www.wasap.my/601125485541/

#shaklee #pudarkanjerawat #supplement #supplementflawless #acnescars

Wujud lagi ke orang yang tak kenal ESP?
Apa benda esp tu? Esp is Energizing Soy Protein. Haaa tu nama panjang si esp tu. .
Kenapa ESP ni best ye? Ha ni fungsi diaaa weh

Untuk hapuskan ✔️Muka berminyak ✔Jerawat ✔Kulit kusam ✔Tona tak sekata ✔Hormon tidak stabil .
Tak perlu plastic surgery. Tak perlu suntikan.
Tak perlu ribu riban.
.
Mengapa bayar lebih?

Elfida
01125485541

#PromosiOktober #Esp #shaklee #selangor #shakleedistributor #supplementflawless #supplementshaklee #supplementpudarkanparut #supplementgastrik

ESP ni susu yang bila kita minum dia

Gebuukan kulit,
Hilangkan parut,
Muka jadi flawless sangat,

Dia buat perut tahan lapar,
Boleh effect kurus,
Kalau menyusu dapat tambah susu,

Plus buat kita rasa bertenaga dan takde lenguh2 bdn.

Clicks http://www.wasap.my/601125485541/

#shaklee #espshaklee #setdiet #setgastrik #setflawless #supplement #supplementshaklee #supplementflawless #flawless #mukaflawless

Apa Kelebihan kombo ESP dan Vitamin C?
.
. 💃ESP (tahan dalam 2 bulan)
.
.
-Memperbaharui sel kulit skaligus menjdiikan sel kulit lebih sihat
-Menjadikan kulit lebih berseri dan segar
-Menganjalkan kulit dan kulit jadi gebu
-Mengawal pertumbuhan jerawat
-Memudarkan bekas2 parut dan jerawat -Menstabilkan hormon wanita
-Mempercepatkan proses penyembuhan luka
-Mengurangkan strechmarks -Memberi tenaga yang berpanjangan -Rasa lebih kenyang yang berpanjangan -Instant energy dan breakfast! -Mengelak kencing manis
-Mengelakkan gastrik
-Melindungi dan menjaga rahim
-Menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
-Sesuai juga untuk mereka yang ingin menurunkan berat badan
-Milkbooster - susu lebih berkrim dan anak mudah kenyang! .
.
.
.
💃Vitamin C (tahan 6 bulan) .
.
-Tinggi dengan antioksidan -Imun booster
-Membantu dalam penghasilan kolagen
-Menghalang kenaikan jerawat di kulit
-Mengurangkan kesan parut & kedutan
-Menghilangkan sunburn
-Menjadikan kulit lebih cerah dan pinkish
-Melindungi kulit dari radiasi matahari
-Mencegah pembentukan jeragat -Mengelakkan kulit kering dan kusam -Mengelakkan inflamasi / keradangan
-Memperbaiki resdung
-Memperbaiki simptom pendarahan
-Mengelak gusi berdarah
-Mengurangkan simptom demam dan selsema. #supplementkulit #supplementflawless #promoshaklee #promoshakleeoctober

Korang tau apa yang Hot Selling products Shaklee? .
.
Ni haaaa😱 ESP dan VITAMIN C lerrr😍
.
.
Cepat sangat habis stock tau. Ada ja permintaan setiap hari
.
.
Kalau tak best kenapa customers order dan repeated order banyak kali😝
.
.
.
Fungsi supplement pada gambar sebelah 💃 Pm ja sis Azie kalau nak cantik 🙈
.
.
Azie,
01121182294,
Your Fav Health and Beauty Partner #supplementkulit #supplementflawless #kulitcerahberseri #kulitkusam #kulitputihgebu #breakoutfaces

VITAMIN SEPANJANG TEMPOH KEHAMILAN🌷
.
.
🍃 Ostematrix mengandungi kalsium untuk tulang ibu dan anak dalam perut. Serta mengelakkan cramp kaki, gigi ibu rosak dan mengelakkan sakit pinggang
.
.
🍃 ESP - memberikan tenaga berpanjangan. Nutrisi ibu dan baby serta membantu si ibu kuat, sihat dan berseri
.
.
🍃Omega Guard - membantu pembentukan otak baby. Mengelakkan darah tinggi serta mengawal kolestrol si ibu
.
.
🍃B complex - Mengelakkan kecacatan baby serta membantu peredaran darah yang baik untuk ibu ngandung .
.
🍃Vitalea + Vitamin C - Membantu meninggikan HB kerana vitalea kaya dengan zinc dan vit c membantu penyerapan zinc lebih berkesan. Vitamin c untuk kuatkan kapilari darah serta mengelakkan bleeding
.
.

Pm kalau berminat 😊
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Health and Beauty Partner #supplementflawless
#supplementshamil #vitaminhamil #vitaminsemasahamil #setmengandung #setmengandungshaklee #sethamilshaklee #sethamilshakleemurah #shakleekl #shakleemurah #shakleehargastudent

Yumssss! Pagi2 bangun terus shake2 breakfast dengan ESP sedap ni 😍
.
.
Cepat whatsapp sis Azie kalau nak ada perubahan pada tona kulit awak 💃
.
.
.
Sementara stok masih ada😋
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Health and Beauty Partner. #supplementflawless #supplementskecantikan #setcantik #setcantikshaklee #parutberlubang #paruthitam #bebasparut #kulitkusam #breakout #kulitburn #kurusbadan #kurusputih #kuruscantik #shakleekl #shakleemurah #shakleehargastudent

To be Success ,
.
.
The first thing to do is fall in love with your work.😍
.
.
.
Assalamualaikum and Good Morning ❤️ #shakleebyAzie #shakleekl #shakleemurah #shakleehargastudent #supplementflawless #supplementskecantikan #supplementsberpantang #supplementsikhtiarhamil

SET BERPANTANG & MENYUSU UNTUK SI IBU 😍 .
.
💓Set ini berfungsi untuk sembuhkan rahim dengan cepat. Kuatkan semula peranakan yang jatuh.
.
.
💓Beri kekuatan pada sendi dan tulang yang longgar semasa berpantang.
.
.
💓Tambahkan darah yang hilang selepas bersalin.
.
.
💓Sembuhkan luka jahitan dan laluan bayi.
.
.
💓Tambahkan susu kepada anak dengan meriah sekali.
.
.
💓Buang darah nifas dengan lancar.
.
.
💓Beri tenaga kepada ibu.
.
.
💓Cantikkan kulit ibu.
.
.
💓Lindung anak dan ibu dari demam semasa berpantang dan selepas berpantang.
.
.
💓 Ibu akan rasa cergas dan back to before again
.
.
Set ni selamat digunakan dan dijamin memuaskan tau 💃Set Berpantang yang menjadi faveret ibu-ibu. Jom cepat order untuk BEST PRICE 💃
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Fav Health and Beauty Partner. #setberpantangshakleemurah
#setberpantangshaklee #berpantangmoden #supplementflawless #supplementsberpantang #kuruscantik #perutgelebeh #kulitkusam

SET BERPANTANG & MENYUSU UNTUK SI IBU 😍 .
.
💓Set ini berfungsi untuk sembuhkan rahim dengan cepat. Kuatkan semula peranakan yang jatuh.
.
.
💓Beri kekuatan pada sendi dan tulang yang longgar semasa berpantang.
.
.
💓Tambahkan darah yang hilang selepas bersalin.
.
.
💓Sembuhkan luka jahitan dan laluan bayi.
.
.
💓Tambahkan susu kepada anak dengan meriah sekali.
.
.
💓Buang darah nifas dengan lancar.
.
.
💓Beri tenaga kepada ibu.
.
.
💓Cantikkan kulit ibu.
.
.
💓Lindung anak dan ibu dari demam semasa berpantang dan selepas berpantang.
.
.
💓 Ibu akan rasa cergas dan back to before again
.
.
Set ni selamat digunakan dan dijamin memuaskan tau 💃Set Berpantang yang menjadi faveret ibu-ibu. Jom cepat order untuk BEST PRICE 💃
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Fav Health and Beauty Partner. #setberpantangshakleemurah
#setberpantangshaklee #berpantangmoden #supplementflawless #supplementsberpantang #kuruscantik #perutgelebeh #kulitkusam

Ada dak yang masih tercari2 supplements untuk dalaman dan luaran? .
.
Meh baca apa kelebihan Set Combo ni mampu buat 😍 .
.
Baca pada gambar sebelah okay💃 Fast Action Fast Result. #bebasparut #bebasjerawat #supplementskurus #supplementflawless #breakout #shakleekl #shakleemurah #shakleehargastudent

Funtion lain ESP 😍:
.
.
✅bantu pudarkan parut pada kulit.
.
.
Bila kulit kita luka, akan membentuk parut.
.
.
Jika sel kulit kita tak sihat, ia tak dapat ganti sel kulit mati ni dengan yang baru.
.
.
protein dlm kandungan ESP dapat membantu bina sel kulit baru dan gantikan sel kulit baru untuk mendapatkan kulit lebih cantik.
.
.
Nak dapatkan kulit yang sihat ambil lah ESP.
.
.
💅Whatsapp untuk order cepat😍
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Fav Health and Beauty Partner. #promoshaklee #promosetcantik #promosupplementcantik #supplementflawless #supplementskurus #kulitjerawat #kulitbreakout #kulitburn

DALAM MASA 2 MINGGU JERAWAT SURUT !! .
.
.
.
Wow baru 2 minggu penggunaan ESP & VIT C. Kalau sebulan??? 😱😱😱
.
.
.
.
.
Mau licin muka !
.
.
.
.
.
Patut la #setFLAWLESS ESP & VIT C ni hot selling! .
.
.
.
Siapa nak try lagi?? Untuk dalaman dan luaran . Sini whatsapp sis Azie kaih😍💅
.
.
.
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Fav Health and Beauty Partner. #breakout #kulitjerawat #atasijerawat #bebasjerawat #bebasparut #setflawless #supplementflawless #supplementsglowing

DALAM MASA 2 MINGGU JERAWAT SURUT !! .
.
.
.
Wow baru 2 minggu penggunaan ESP & VIT C. Kalau sebulan??? 😱😱😱
.
.
.
.
.
Mau licin muka !
.
.
.
.
.
Patut la #setFLAWLESS ESP & VIT C ni hot selling! .
.
.
.
Siapa nak try lagi?? Untuk dalaman dan luaran . Sini whatsapp sis Azie kaih😍💅
.
.
.
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Fav Health and Beauty Partner. #breakout #kulitjerawat #atasijerawat #bebasjerawat #bebasparut #setflawless #supplementflawless #supplementsglowing

SUPPLEMENT KULIT HOT SELLING! !
.
.
.
.
.
Setiap hari ada jaa orang risik2 order #setCANTIK ni. Mesti dah aim dari bulan lepas haha
.
.
.
.
.
Vitamin C untuk kawal minyak dan jerawat selain untuk cerahkan kulit & tingkatkan imunisasi badan
.
.
.

Vitamin E & ESP untuk repair balik kulit selain untuk jaga dalaman. Bagus jugak kepada yang berusaha untuk pregnant ya sebab berfungsi sebagai vitamin kesuburan
.
.
.
.
Semua supplements ni tahan lebih dari 2 BULAN! BERBALOI kaa idokkk? Haha
.
.
.
.
.
Jom cepat whatsapp sis Azie untuk dapatkan BEST PRICE 😱😍 .
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Fav Health and Beauty Partner. #breakout #kulitgebu #kulitkusam #kulitburn #supplementflawless

BF PUJI MUKA MAKIN GLOWING .
.
Untung lah bf nak puji. Kalau korang nak bf puji jgak meh try supplement #setcantik ni 😍💅 .
.
Yang penting muka berseri, bibir tak kering tau 👏 .
.
Jom whatsapp sis Azie kalau nak cuba glowing mowing jgak 😍😍
.
.
Azie,
011 2118 2294,
Your Fav Health and Beauty Partner. #setcantik #supplementsglowing #supplementflawless #kulitcantik #breakout

Happy hour ❤ BEST SALES!!!! 🦋

GOOD NEWS! GOOD NEWS! 🔊🔊🔊🔊🔊 Bellissima By Adrreana buat happy hours ! 🌸 RM60/RM70 per box dari harga RM80/RM90! 🌸 JIMAT RM20 🌸 Promo tamat pada bila bila masa sahaja 😍 🌸 Cepat Sementara Stock Masih Ada

#BBA #happyhour #promotion #SupplementFlawless #supplementkurus #nakkurus #nakputih #promositerhad

Most Popular Instagram Hashtags