[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#supplement

1034717 posts

TOP POSTS

You get to pick 2😁👇🏼

น้องเดียร @dear_atha
Thank boss @narlabsthailand for always support me🙏🏻 | เริ่มกลับมาเล่นหนักได้ละ ก็ขอมีตัวช่วยดีๆซะหน่อยย NITRO WHEY จาก @narlabsthailand นี่แหละตอบโจทย์สุดละ💪🏻🤤 สนใจสั่งสินค้าได้ที่ www.Narlabsthailand.com
095-9561616
Line @Narlabsthailand
#ไนโตรเวย์โปรตีน #nitrowhey #Narlabs #Narlabsasia #narlabsthailand #leanwhey #whey #wheyprotein #workout #training #wefitnesssociety #instragramfitness #instafitness #motivation #sixpack #gym #fitness #nutrition #supplement #bodybuilder #thailand #menmodel #fit #modelfitness

6 days of work and 6 workouts planned for the coming week - Bring it on! 🌪
Are you guys ready rock next week? 🙋‍♂️🎸

ตัวช่วยที่ทำให้แพรกล้าโชว์ผิวสวยท้าแดด คือ T🍅MAETO กล่องนี้ สารสกัดจาก #มะเขือเทศ และสารสกัดหลักอีก 8 ชนิด ช่วยบำรุงสุขภาพผิวของแพรให้แข็งแรง ไม่ไวต่อแสง ปรับผิวให้ขาวสว่างอย่างมีออร่า ขนาด 30 แคปซูล ทานได้ถึง 1 เดือน ราคาเพียง 650 บาทเท่านั้นค่ะ ติดตามสาระดีดีเกี่ยวกับสุขภาพ สั่งซื้อสินค้า หรือต้องการปรึกษาปัญหาผิวได้ที่ @tomaeto_official นะคะ
.
.
📌 #TOMAETO #lycopene #อยากผิวสวย #ไลโคปีน #tomato #มะเขือเทศแคปซูล #tomaetothailand #reviewtomaeto
#โทเมโตะ #tomatoextract #มะเขือเทศสกัดแคปซูลเข้มข้น #glutathione #gluta #supplementsthailand #supplement

Ben ve Mishka @proteinocean 'in Pre-workoutunu aldık, bacak idmanına ateş etmeye gidicez 💙 Ağır idmanlarda vazgeçilmezim 🤘🏽 Eğer sende indirimlerden faydalanmak ve çekilişlerden haberdar olmak istersen @proteinocean ı takip et! İndirim kodun: OYKUBASAR ‼️ @proteinocean 🔥 @proteinocean 🔥 @proteinocean 🔥 @proteinocean

Now you see the Difference with diet , training ,consultation, supplementing and lifestyle change. I created a monster . So you saw me post @drich991 several times on my IG and FB . I am here in #NYC and he sends me his update of his body progress since I am vacation , but I taught he would have regress since I wasn't there by his side training him but he proved me wrong as a coach . Bro you keep on surprising me again and again he's now 170 lbs from 215 lbs DAMN @drich991 you made me emotional 😭 here just seeing this why because I remembered the first day you started with me 3 months ago . You said I want it bad and brother I can see how bad . Great results keep it up . See you from Tuesday back In the gym killing it @limitlesslcm . 🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽
#fitcouple #couplegoals #inspiration #bbi #getonmylevel #GAINZZ #gamechanger #lifestyle #fitness #youthinkitsagame #goals #boom #happywifehappylife #GYMISLIFE #protein #supplement #nutrition #pt #1 #muscle #clients #motivation #fitfam #fitcouple #couplegoals #gofollow #bodybyimran #results #fitcouple #couplegoals #athlete #nyc @reshmarazac_lifestyle

Nasib baik Supplement Kecantikan i ni habis time gajiiiii..hahha.. senang nak repeat order! Alahaiii.. xmampu la nak hidup tanpa SATIN SKINZ BBEAU niii.. Almaklumlahhh.. dah sebati dgn diri ni.. Dengan SATIN SKINZ BBEAU ni i rasa semakin hari semakin cantekk... Semakin puteh menggebuuu dan yg penting SELAMAT. I dah refer KKM dan doktor mmg jawapan dorg produk ni di luluskan. As long as kita makan ikut panduan yg di tetapkan, tak jadi masalah nak consume berapa lama punnn... Yeayyy!! Boleh làaa i cantek sampai ke tua..hihi .

SATIN SKINZ BBEAU L-GLUTATHIONE
NO KKM : MAL16075007NC

BBEAU VITAMIN C PLUS
NO KKM : MAL16045008NC

#satinskinzbbeau #Lglutathione #vitaminc #glutathione
#satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzglutatabs #satinskinz2u_official #satinskinzroseship #satinskinzfacialgreentea #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #satinskinz2u #satinskinz #satinskinzpremium#supplement#vitamin #satinskinz #satinskinzpremium #satinskinz2u #satinskinzglutatabs #jamujulietpearlplus
#satinskinz #satinskinz2u #satinskinzpremium #satinskinzfacial #satinskinzbotanical #acnecream #acneserum #julietmanja #julietmanjaginseng #suamiisteri #julietpearlplus #jamujulietpearlplus

The best workout supplement that I have ever found isn't even a supplement. You can't buy it off the store shelves and it doesn't come in a powder form but it does make you lift heavier, go farther, and last longer. It's simply called "determination" and is the best pre-workout mix that I have yet to find 👊🏻

MOST RECENT

🌸 THE RADIANT 4 🌸
.
🍃 ESP 🍃
• Membina kulit yang cantik & sihat
• Body jadi lebih firm • Rambut lebih bersinar dan kuat
.
🍃 COLLAGEN POWDER 🍃
• Menegangkan kulit kendur
• Mencerahkan kulit
• Memudarkan garis2 halus & jeragat
.
🍃 VITA-C PLUS 🍃
• Meningkatkan system imune badan
• Mengecutkan jerawat
• Mempercepatkan luka sembuh
.
🍃 GLA COMPLEX 🍃
• Menstabilkan hormon
• Mengelak senggugut
• Kesuburan
.
Dannnn paling best dengan setiap PEMBELIAN SET THE RADIANT 4 ni, korang layak untuk dapat :
_ ❤ FREE PAPER BAG SHAKLEE LIMITED EDITION!
❤ E-VOUCHER RM60! (Untuk next purchase supplement boleh guna voucher ni tau, so memang tak rugi)
.
Tak sabar-sabar nak beli dan cuba ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇
._

Wafa
0146920669
Your healthy and beauty consultant .

#vitamin #vitaminlovers #sihat #cantik #gayahidupsihat #supplement #shaklee #shakleeampang #shakleeselangor #shakleeperak #shakleemanjung #shakleelekir #pengedar #onlineshop #malaysia #sabah #sarawak #aeonmanjung #ampangpoint #kalsium #awetmuda #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar #bazarpaknil #shakleegreatwarrior #skincare #diva

5 keajaiban utama PERLASHINE® Kapsul Mutiara.
.
⚡ pencerahan dan pemutihan kulit.
⚡ merawat kulit bermasalah dan sensitif.
⚡ anti penuaan.
⚡ kulit dan badan bak selebriti.
⚡ meningkatkan kesihatan
.
==============================
.
TRIAL PACK : PROMO RM55 / NP RM70
PACK BIASA : PROMO RM120 / NP RM180 + FREE GIFT SABUN MUTIARA.
.
POSTAGE : RM8 (SM) / RM12 (SS)
.
Nak dapatkan promosi hebat?
.
Whatsapp ''ipromo'' ke 0137175400
Whatsapp ''ipromo'' ke 0137175400
Whatsapp ''ipromo'' ke 0137175400
.
#perlashine #perlashinekapsulmutiara #serbukmutiara #bazaarpaknil #bazaarpaknilprodukkecantikan #produkkulit #produkkecantikan #produkkecantikanmurah #putih #cantik #kapsulmutiara #perlashineori #dropshipneeded #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #supplement #skincare #skincaremurah #skincaremalaysia #agentwanted #produkkesihatan #jomsihat #perlashinemurah #sayajualprodukkecantikan #igreview #kosmetik #igshop #igreviewmalaysia #igshopmalaysia #onlineshopmalaysia

HogsBreath mom is finally big enough to clone out. 🌱I love this chunky rare ✨beauty! Could really use some supplemental lighting for when we expand soon by @karmainitiative #giveaway #hydroponics #fullspectrum #supplement

MASIH BELUM TERLAMBAT

Ya.. masih belum terlambat untuk uols yang dah merisik Set Kecantikan dan promo paling meletop bulan September ni!

THE RADIANT 4 💖

All in one. Set jagaan dalaman dan luaran wanita sekali.

Dalam set ni ada 4 supplements iaitu :
.
🌹 ESP (Build)
🌹 COLLAGEN POWDER (Firm)
🌹 VITAMIN C (Protect)
🌹 GLA COMPLEX (Moisturize)
.
Meh Onni cerita sikit fungsi setiap supplement dalam set ni,
.
1• ESP
.
Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cerah dan berseri-seri.

Kadang kadang ada yang kulit jenis tak de masalah sangat tapi nampak pucat dan kusam kan? Haa.. Tu salah satu petanda you kekurangan protein supply.
.
2• COLLAGEN
.
Semakin meningkat umur, kadar elasticity dan keanjalan kulit akan berkurangan. Itu yang kulit jadi makin kendur, berkedut dan garis garis halus mula keluar.

So di sini lah pentingnya kita ambil supplement yang boleh tambah Collagen dalam badan untuk mengekalkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit.
.
3• VITAMIN C
.
Badan kita tak boleh simpan dan hasilkan vitamin C that is why kita perlukan continuous supply of vitamin C setiap hari.

Vitamin C membantu untuk melindungi kulit kita dari sinaran uv yang berbahaya dan juga mengurangkan risiko kerosakan pada sel kulit disebabkan radikal bebas. Juga bagus untuk imun sistem tau!
.
4. GLA COMPLEX
.
GLA Complex mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6.
.
Kombinasi semua bahan ni bantu melembapkan kulit, kurangkan jerawat, kurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal & kulit kering, pudarkan jeragat dan menstabilkan hormon.
.
Jappp ada lagii yang besttt tau!
.
Dengan pembelian satu set lengkap The Radiant 4 ni uols layak untuk dapat,
.
💕 E-Voucher RM60, next time nak beli boleh guna. Jimatttt!
💕 Paper Bag Exclusive Shaklee
.
Best kan????
.
Nak order whatsapp je Onni, 0177679552.
.
#TheRadiant4 #SetAuraSeri #shakleebangi
#shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleecyberjaya #shakleeKL #shakleenilai #shakleeserdang #shakleeselangor #sayajualshaklee #bazaarpaknil #supplement #codukm #shakleeukm #codputrajaya

Assalamualaikum😍
selamat pagi
anda ingin mengetahui lebih lanjut berkenaan arabic gum?? jom baca link dibawah😍 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼 http://rootofscience.com/blog/2017/kesihatan/teknologi-permakanan/gam-arab-arabic-gum-sejarah-sebagai-prebiotik-dan-merawat-buah-pinggang/ ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
macam mana nak dapatkan arabic gum??😊
jangan risau TOIBAH SHOP ada menjual arabic gum

130 gram sebotol

Harga 👉 RM28 SM
👉 RM32 SS

Untuk order whatsupp
☎ http://www.wasap.my/60199630016

#arabicgum
#toibahshop
#makanansunnah
#prebiotik
#supplement

MASIH BELUM TERLAMBAT

Ya.. masih belum terlambat untuk uols yang dah merisik Set Kecantikan dan promo paling meletop bulan September ni!

THE RADIANT 4 💖

All in one. Set jagaan dalaman dan luaran wanita sekali.

Dalam set ni ada 4 supplements iaitu :
.
🌹 ESP (Build)
🌹 COLLAGEN POWDER (Firm)
🌹 VITAMIN C (Protect)
🌹 GLA COMPLEX (Moisturize)
.
Meh Onni cerita sikit fungsi setiap supplement dalam set ni,
.
1• ESP
.
Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cerah dan berseri-seri.

Kadang kadang ada yang kulit jenis tak de masalah sangat tapi nampak pucat dan kusam kan? Haa.. Tu salah satu petanda you kekurangan protein supply.
.
2• COLLAGEN
.
Semakin meningkat umur, kadar elasticity dan keanjalan kulit akan berkurangan. Itu yang kulit jadi makin kendur, berkedut dan garis garis halus mula keluar.

So di sini lah pentingnya kita ambil supplement yang boleh tambah Collagen dalam badan untuk mengekalkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit.
.
3• VITAMIN C
.
Badan kita tak boleh simpan dan hasilkan vitamin C that is why kita perlukan continuous supply of vitamin C setiap hari.

Vitamin C membantu untuk melindungi kulit kita dari sinaran uv yang berbahaya dan juga mengurangkan risiko kerosakan pada sel kulit disebabkan radikal bebas. Juga bagus untuk imun sistem tau!
.
4. GLA COMPLEX
.
GLA Complex mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6.
.
Kombinasi semua bahan ni bantu melembapkan kulit, kurangkan jerawat, kurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal & kulit kering, pudarkan jeragat dan menstabilkan hormon.
.
Jappp ada lagii yang besttt tau!
.
Dengan pembelian satu set lengkap The Radiant 4 ni uols layak untuk dapat,
.
💕 E-Voucher RM60, next time nak beli boleh guna. Jimatttt!
💕 Paper Bag Exclusive Shaklee
.
Best kan????
.
Nak order whatsapp je Onni, 0177679552.
.
#TheRadiant4 #SetAuraSeri #shakleebangi
#shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleecyberjaya #shakleeKL #shakleenilai #shakleeserdang #shakleeselangor #sayajualshaklee #bazaarpaknil #supplement #codukm #shakleeukm #codputrajaya

⭐︎アイハーブで買ったもの紹介⭐︎
A cure Organics 美白スクラブ洗顔料🚿
口コミがよかったので試しに買ってみました✨
Acure Organics, 美白スクラブ洗顔料, 4液量オンス(118 ml)
https://www.iherb.com/pr/36379?rcode=GLG891
--------------------------------------
(↓説明文引用)
オーガニックの昆布とレモンの皮がお肌の角質を取り除き、フランス産の緑泥で肌の潤いを保ちながら毛穴の汚れを取り除きます。
オーガニックのクロレラ成長因子とアルガン幹細胞が新しい細胞の成長と細胞の修復を促します。マドンナリリーの幹細胞がお肌のくすみを消します。
(↑説明文引用)
--------------------------------------
スクラブがザラザラなので敏感肌の私でも大丈夫なのか不安でしたが、荒れることもなく…
肌がつるっつるになります☺️
デコルテ、二の腕、肩、背中にも使ってます😂
スクラブ後の肌は化粧水や美容液の浸透もいい❣️ 少量で充分ですし、週2〜3回の使用だからコスパよし?
アイハーブで買い物するよ!という方は初回の方もリピーターの方も私の紹介コード【GLG891】を入れていただいても、5パーセント割引きになりますので入れてみてください✨

#美白スクラブ
#美白洗顔料
#iherb
#アイハーブ
#美容
#ビタミン
#サプリメント
#supplement

PENTINGNYA IRON BAGI YANG INGIN HAMIL!!! Untuk post kali nie bonda akan share berkenaan kepentingan IRON untuk mereka yang sedang planning untuk pregnant.

Kenapa IRON penting untuk mereka yang nak conceive?

Iron membantu dalam penghasilan HEMOGLOBIN (HB), protein dalam sel darah merah yang mengangkut oksigen ke seluruh sel dalam badan.

Semasa hamil, jantung akan mengepam darah 30-50% lebih cepat berbanding biasa.
Extra Iron is needed to produce more HB in order to bring oxygen to our baby.
What will happen if our blood does not get enough Iron?
ANAEMIA (HB < 11g.dl), this could lead to: • Infertility (tak subur)
• Miscarriage
• Premature baby
• Low birth weight - baby
• Risk of maternal death

Supplement Shaklee yang mengandungi Iron - VITA LEA.
Bukan sekadar Iron, malahan VITA LEA merupakan multivitamin lengkap yang sangat membantu dalam memastikan badan kita cukup keperluan nutrisi.

So untuk yang plan untuk pregnant, kena consume earlier okay? At least 4 months before you plan tu you dah kena start consume tau. InshaaAllah HB cantik jer masa pregnant nanti andai you dikurniakan rezeki untuk hamil 😊

Kak hawa 012 6479177

#shakleeuser #shakleemeru #shakleeselangor #supplement

MASIH BELUM TERLAMBAT

Ya.. masih belum terlambat untuk uols yang dah merisik Set Kecantikan dan promo paling meletop bulan September ni!

THE RADIANT 4 💖

All in one. Set jagaan dalaman dan luaran wanita sekali.

Dalam set ni ada 4 supplements iaitu :
.
🌹 ESP (Build)
🌹 COLLAGEN POWDER (Firm)
🌹 VITAMIN C (Protect)
🌹 GLA COMPLEX (Moisturize)
.
Meh Onni cerita sikit fungsi setiap supplement dalam set ni,
.
1• ESP
.
Protein bertindak untuk replace and rebuild new body cells. Kesan kepada luaran, kulit jadi lebih cerah dan berseri-seri.

Kadang kadang ada yang kulit jenis tak de masalah sangat tapi nampak pucat dan kusam kan? Haa.. Tu salah satu petanda you kekurangan protein supply.
.
2• COLLAGEN
.
Semakin meningkat umur, kadar elasticity dan keanjalan kulit akan berkurangan. Itu yang kulit jadi makin kendur, berkedut dan garis garis halus mula keluar.

So di sini lah pentingnya kita ambil supplement yang boleh tambah Collagen dalam badan untuk mengekalkan dan mengembalikan keremajaan pada kulit.
.
3• VITAMIN C
.
Badan kita tak boleh simpan dan hasilkan vitamin C that is why kita perlukan continuous supply of vitamin C setiap hari.

Vitamin C membantu untuk melindungi kulit kita dari sinaran uv yang berbahaya dan juga mengurangkan risiko kerosakan pada sel kulit disebabkan radikal bebas. Juga bagus untuk imun sistem tau!
.
4. GLA COMPLEX
.
GLA Complex mengandungi Gamma-linolenik acid (GLA) dari minyak biji borage, Vitamin E dan minyak biji bunga matahari yang kaya dengan asid lemak Omega-6.
.
Kombinasi semua bahan ni bantu melembapkan kulit, kurangkan jerawat, kurangkan radang kulit seperti eczema, allergic, gatal gatal & kulit kering, pudarkan jeragat dan menstabilkan hormon.
.
Jappp ada lagii yang besttt tau!
.
Dengan pembelian satu set lengkap The Radiant 4 ni uols layak untuk dapat,
.
💕 E-Voucher RM60, next time nak beli boleh guna. Jimatttt!
💕 Paper Bag Exclusive Shaklee
.
Best kan????
.
Nak order whatsapp je Onni, 0177679552.
.
#TheRadiant4 #SetAuraSeri #shakleebangi
#shakleeputrajaya #shakleekajang #shakleecyberjaya #shakleeKL #shakleenilai #shakleeserdang #shakleeselangor #sayajualshaklee #bazaarpaknil #supplement #codukm #shakleeukm #codputrajaya

WAH WARNA TAHAN LAMA TU ! 😱😚😚
.

Lawa betul warna #pearl_magic_lipstick ni, ianya ikut warna darah si pemakai tau ! Bibir tampak natural je.
.

Ia juga mampu membuatkan bibir menjadi lembab dan sentiasa segar sepanjang hari.

#AgentNurraysa #SquadAisyaa #mesrasolat #bebasbahankimiamerbahaya #mesrawudhuk #sabunajaib #bedakmoist #jamu #VitaminC #VitaminE #Supplement #lipstik #glowing #gebu #fllawless #skincare #produkmuslim #perfume #eyeliner #mascara #jerawat #Organic #ruambayi #eczema #kulitsensitif #kulitberminyak #SetMakeupMurah #kulitsihat #BerusMekap

Another satisfied customer!
You can start your evolution too, what are you waiting for?

Use code 10OFF at checkout for 10% off your order.
www.mugen-holdings.com/products/endo

Order today, join the movement and get on the road to becoming the best version of yourself you can be.

Mugen - Vitamins, Evolved.

#mugen #fitnessjourney #gethealthy #detox #supplement #vitamin #fitnessaddict #training #cardio #healthychoices #cleaneating
#ボディーメイク #workout #healthylife
#ヘルシー生活 #lifestyle #fitnessmodel #instahealth #getfit #trainhard #crossfit #fitnessmotivation #physique #body #fat2fit #gains #shredded #營養 #健康飲食 #補充品

Skin Whitening Booster (SWB) supplement yang berfungsi mencantikkan kulit kita daripada dalaman, hanya dengan 8 biji kapsul sebotol SWB mampu mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak, jerawat serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 7 hari kerana formulasinya menggunakan Serbuk Mutiara Asli sebagai bahan utama. Ia berfungsi sebagai booster bio pencerahan yang membantu bertindak lebih cepat.
-
Skin Whitening Booster bermanfaat bukan sahaja untuk kulit tetapi juga untuk kuku, bibir seksi, mata dan kesihatan anda.
-
Hanya perlu makan 1 kapsul setiap 4 hari malam sebelum masuk tidur & minum air kosong at least 2/3 liter sehari.
-
Skin Whitening Booster juga mengandungi 26 Vitamin & Mineral membantu mengaktifkan sel kulit, melembap, mencerah serta menganjalkan kulit dan awet muda dan juga Amino Asid untuk mengekalkan dan juga tegangkan kulit. Skin Whitening Booster sesuai untuk lelaki dan wanita yang berumur 15th ke atas.
-
Antara kebaikan:
Membantu Mencerahkan kulit
Menyamaratakan kulit secara keseluruhan
Anti penuaan dan kadar anti oksidan yang tinggi
Mengurangkan Eczema
Merawat jerawat & ruam halus di badan
Mengekalkan kelembapan kulit
Mengawal kulit dari berminyak
Mengurangkan pigmentasi, jeragat & melasma
-
SWB DETAILS:
✨ 8 capsules (tahan sebulan)
✨ Price: RM60 only
✨ Whatsapp to order: 019 9181955
✨ Facebook: TEESA BEAUTY
-
Postage Fee:
📦 RM7 Semenanjung Malaysia
📦 RM10 Sabah/Sarawak

AGENT, DROPSHIP & STOCKIST DIPERLUKAN 🗣
#skinwhiteningbooster #teesabeauty #swb #booster #pearlpowder #pearlcapsules #whiteningbooster #boosterwhitening #kapsulputih #kapsulpink #kapsulmutiara #whiteningcapsule #whitening #glowing #collagen #supplement #hilangkanbekasjerawat #hilangparut #putihmelepak #sepantasinjection #kulitputih #putihmuka #putihbadan #teesabeautyskinwhiteningbooster

부상회복 완료, 다시 운동시작해야지 #myprotein #supplement

Biodata cik Dewyglow
.
.
Nama diberi : Dewyglow Vita White
Kandungan : 30 biji
Harga : RM65 sebotol (tak termasuk postage)
Cara makan : 1 biji sekali (kemam2 jer)
Rasa cikDewy : Masam-masam manis
.
Apa kelebihan cikDewy? .
💗 Mencerahkan kulit muka & seluruh badan
💗 kulit kelihatan lebih halus and glowing
💗 Mampu mencerahkan kulit bayi jika anda menyusu/hamil
💗 Merawat masalah jerawat muka & badan
💗 Membantu mengurangkan jeragat.
💗Memudarkan parut jerawat & kesan luka.
💗 Menggalakkan pertumbuhan tisu & collagen kulit.
💗 Mengurangkan alergi seperti resdung, alergi kulit.
💗 Meningkatkan imuniti badan, kurangkan demam dan jangkitan selsema.
💗 Mengurangkan masalah sembelit.
.
.
#stokissahdewyglow
#dewyglow
#takpernahtakcantik
#sayagunasayajual
#sayajualdewyglow
#testimonidewyglow
#kelulusankkm #terapiinstagram
#vitaminc #vitamin #ajimaura #organik #whitening #glowingskin #cantik #gebu #kulitputihgebu #kulitgebu #supplement #likeforlike #instaboomakademi #kulitsihat #visitmyig #igshop #kedaionline #igshopmalaysia

💠 Skin Whitening Booster (SWB):
Adalah supplement yang berfungsi mencantikkan kulit kita daripada dalaman, hanya dengan 8 biji kapsul sebotol SWB mampu mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak, jerawat serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 7 hari kerana formulasinya menggunakan Serbuk Mutiara Asli sebagai bahan utama. Ia berfungsi sebagai booster bio pencerahan yang membantu bertindak lebih cepat.
-
💠 Antara kebaikan:
Membantu Mencerahkan kulit
Menyamaratakan kulit secara keseluruhan
Anti penuaan dan kadar anti oksidan yang tinggi
Mengurangkan Eczema
Merawat jerawat & ruam halus di badan
Mengekalkan kelembapan kulit
Mengawal kulit dari berminyak
Mengurangkan pigmentasi, jeragat & melasma
-
💠 BLEND SERUM:
Serum ini mempunyai platinum flakes dan juga diperbuat dari bahan2 semulajadi mcm minyak argan dan rose, ekstrak buah delima, witch hazel dan byk bahan yg bermanfaat utk kulit kita. Yg ada masalah kulit kusam ke,jerawat dan jeragat disarankan untuk nenggunakan serum ini. InsyaAllah x menyesal.
-
💠 Antara kebaikan:
Menyamaratakan tona warna kulit.
Menghalus dan melembutkan kulit.
Menganjal dan melembapkan kulit.
Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru.
Mengecilkan liang roma dan menutup pori-pori muka.
Tiada pengelupasan, merkuri, Hydroquinone, Paraben, dan peluntur.
Anti-aging:
Mengurangkan pigmentasi dan garis-garis halus pada wajah.
Eczema:
Merawat masalah ruam pipi, kulit dan ruam lampin pada bayi.
Whitening:
Mencerahkan kulit gelap dan kusam sekaligus memberi keserian pada wajah.
-
SWB DETAILS:
✨ TEESA BEAUTY SET
✨ Price: RM120 only
✨ Whatsapp to order: 019 9181955
✨ Facebook: TEESA BEAUTY
-
Postage Fee:
📦 RM7 Semenanjung Malaysia
📦 RM10 Sabah/Sarawak

AGENT, DROPSHIP & STOCKIST DIPERLUKAN 🗣
#skinwhiteningbooster #teesabeauty #swb #booster #pearlpowder #pearlcapsules #whiteningbooster #boosterwhitening #kapsulputih #kapsulpink #kapsulmutiara #whiteningcapsule #whitening #glowing #collagen #supplement #hilangkanbekasjerawat #hilangparut #putihmelepak #sepantasinjection #kulitputih #putihmuka #putihbadan #teesabeautyskinwhiteningbooster

Most Popular Instagram Hashtags