#suplementkucing

MOST RECENT

TRANSFER FACTOR FELINE REPACK
Isi kemasan 30 kapsul

Suplemen khusus buat kucing untuk menjaga daya tahan tubuh terutama dari penyakit yg disebabkan oleh virus.

#suplementkucing#transferfactorfeline#vitaminkucing#jualtransferfactorasli#repack#transferfactorfelinerepack

Masih Ready
TF Feline Complete
Repack 30 kapsul
Wa 087736599766

Sayangi kucing kita. Berikan multivitamin untuk daya tahan tubuhnya. Jangan menunggu mereka sakit. Karena sakit itu mahal โ˜บ๏ธ #jualvitamin#transferfactorfeline#repack#TF30kapsul#TFkucing#suplementkucing#jualsuplementkucing

Ready TF repack 30 kapsul
Stock terbatas. Cas cis cus wa 087736599766. DM slow respon ๐Ÿ˜

#transferfactorfeline#repack#TFfeline#vitaminkucing#jualTFfelin#suplementkucing

Kittybloom & Extrabloom Wate
Suplement Kucing dan Anjing

Memanjangkan bulu & Menggemukkan badan

Kemasan 50gr dan 100gr

Reseller Welcome
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Order produk di @archi.shop
bisa hub:
๐Ÿ’Œ 082325770008
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

#archishop
#suplementkucing #suplementanjing #penggemukbadan #pemanjangbulu #catlovers #doglovers #kittybloom #extrabloomwate #extrabloom #xtrabloomwate #xtrabloom #resellerwelcome

.
Produk Import

Penggemuk Badan & Penumbuh Bulu

Extrabloom Wate & Kittybloom VM900+3

Bisa dikonsumsi Kucing & Anjing

FUNGSI
*Extrabloom Wate:
menambah nafsu makan, menggemukkan badan dan memperbanyak asi untuk indukan yang sedang menyusui.
*Kittybloom VM900+3:
Membantu pertumbuhan bulu menjadi lebih cepat, memanjangkan dan melebatkan bulu, menyehatkan kulit dan bulu.

RESELLER WELCOME
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

Order produk di @archi.shop
bisa hub:
๐Ÿ’Œ 082325770008
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

#archishop #vitaminbulu #penggemukbadan #penambahnafsumakan #resellerwelcome #suplemenkucing #vitaminkucing #multivitamin #vitamin #multivitaminkucing #suplementkucing #catlovers #cats #kucing

Transfer Factor Feline Complete.

memiliki manfaat :
# Menyembuhkan kucing sakit yang belum ada obatnya yang penyembuhannya tergantung dari imunitas si kucing.
# menambah berat badan kucing.
# menjaga janin dalam rahim kucing hamil.
# menambah imunitas kucing sehingga tidak mudah sakit.
# mengoptimalkan tumbuh kembang kitten.

Isi 30 kapsul

1 kapsul = 3KG BB kucing dewasa

Dosis

Dewasa
Perawatan = 1 x 1 sehari
Penyembuhan = 1-2 x 2 sehari

Kitten
Perawatan = 1/2 x 1 sehari
Penyembuhan = 1/2 -1 x 2 sehari

Minat silahkan DM / wa 087736599766
#jualtransferfactorfeline#jualvitaminkucing#transferfactorfelinecomplete#transferfactorfelin#vitaminkucing#suplementkucing

Salam jumaat semua.korang tak teringin ke nak rasa pakai coway ni? Dah la mudah senang pulak tu.nak air tekan2 jerr..โ€OFFER TENGAH PANAS SEKARANGโ€ kalau tak grab cepat jangan menyesal kalau habis. .
Hazwan-014-2936362
.
#promosi #Coway #PenapisAir #Tudung #tudungMurah #Rumah #jubah #BajuMurah #kosmetikmurah #fareeda #tudunglabuh #tudunglofa #shawl #kemejamurah #kasutmurah #bellaammara #adijuma #azizanOsman #cuckoo #shawl #shaklee #nealofarhijab #alifsyukriterlajaklaris #sajat #bayi #anakku #susubayi #isteri #suami #sayanganak #suplementkucing

Offer gila2 coway buat untuk yang ada baby senang nk buat susu.kalau ada kucing/habuk dekat rumah dah ada penapis udara๐Ÿ˜ .
Dulu nak order combo set kena rm620 siap pasang tapi sekarang hanya rm198 sahaja siap pasang.jangan tanya lagi kalau offer ni tiba2 habis yerr.. Paling best nama ctos/blacklist layak memohon๐Ÿ˜ .
DM-0142936362 .
#promosi #Coway #PenapisAir #Tudung #tudungMurah #Rumah #jubah #BajuMurah #kosmetikmurah #fareeda #tudunglabuh #tudunglofa #shawl #kemejamurah #kasutmurah #bellaammara #adijuma #azizanOsman #cuckoo #shawl #shaklee #nealofarhijab #alifsyukriterlajaklaris #sajat #bayi #anakku #susubayi #isteri #suami #sayanganak #suplementkucing

Hi semua ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป. Nak bulu cantik macam saya tak ? Kalau nak korang kena consume cat booster ni tau baru lah bulu cantik dan sihat ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
#catbooster #suplementkucing #catsupplement #kucinggebu #sayajual #sayajualsupplement #sayajualmurah #kucing

Yayy kucing @nursajat02 pun makan suplement cat booster untuk menaikkan berat badan dan mencantikkan bulus bulus ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
Jom cantik macam kucing sajat ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualsuplement #suplementkucing #kucingmurah #likeforlike #kucingmanja #vitaminkucing

#Repost @rumah_bloom (@get_repost)
ใƒปใƒปใƒป
TRANSFER FACTOR FOR CATS
Adalah suolemen kucing untuk meningkatkan sistim kekebalan tubuh pada kucing terutama saat kucing menglami flu dan virus dimana kucing akan bisa bertahan bila kekebalan tubuhnya selalu terjaga

PRODUK INI aman di gunakan untuk ibuhamil, menyusui dan kitten karena produk ini berbahan alami Juga bisa untuk membantu pertumbuhan kitten lebih maksimal ,dll

Transfer Factor Feline ini telah direpack dalam kapsul TANPA CAMPURAN APAPUN.
agar lebih memudahkan dalam dosis & pemberian untuk kucing,
bila kucing susah dalam mengkonsumsi bentuk kapsul, kapsul bisa di buka dan di campur dalam makanan basah, bisa juga du vampur dalam air lalu di spetkan
ada kemasan isi 60 kapsul
Dan bisa juga di beli eceran perkapsul
TF ini sangat aman bagi kucing hamil atau kitten
Dosis dewasa
- perawatan 1kapsul/3kg berat kucing 1x sehari
-penyembuhan 1 kapsul/3kg berat 2x sehari
Dosis kitten
-perawatan 1/2 kapsul 1x sehari
-penyembuhan 1 kapsul 2x sehari

#suplementkucing
#vitaminkucing
#vitaminkucingmurah
#vitaminkucinghamil
#pecintakucingsurabaya
#pecintakucingindonesia
#pecintakucingmedan
#pecintakucing
#kucing
#kucingsehat
#kucinglucu
#kucingpersia
#catloversworld
#catloverkalimantan
#catloverbalikpapan
#catloversbatam
#catloverssamarinda
#kucingkusehat
#komunitaspecintakucing
#komunitaspecintakucingmedan
#komunitaspecintakucingsemarang

๐Ÿ˜ธtablet lebih sesuai utk:
- bulu gugur
- kurus / selera makan
- kurap / fungus
- selsema
- badan / mulut berbau
- kutu
- antibodi lemah
- tak aktif ๐Ÿ˜ป powder lebih berkesan n cpt kesan nya utk: - bulu gugur / lebatkan bulu
- penjagaan kulit sihat
- utk gebukan n gemokkan ๐Ÿ˜ผutk lebih efektif bleh amek kedua2 dgn hrga promosi combo set
.
Whatsapp +60134236491
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualkucing #kucingmurah #kucingcomel #suplementkucing #vitaminkucing #likeforlike

๐Ÿ˜ธtablet lebih sesuai utk:
- bulu gugur
- kurus / selera makan
- kurap / fungus
- selsema
- badan / mulut berbau
- kutu
- antibodi lemah
- tak aktif ๐Ÿ˜ป powder lebih berkesan n cpt kesan nya utk: - bulu gugur / lebatkan bulu
- penjagaan kulit sihat
- utk gebukan n gemokkan ๐Ÿ˜ผutk lebih efektif bleh amek kedua2 dgn hrga promosi combo set
.
#sayajual #sayajualkucing #kucingmurah #kucing #kuncingmanja #catshow #catstagram #likeforlike #thekucingshow #suplementkucing #kucingsihat

Nyiawww nyiawww ๐Ÿ˜ป
.
Hai kawan kawan ! Korang lunch apa tu ? Friskies ? Ikan ? Ke korang makan nasi ? ๐Ÿ˜ฑ. .
Hehe tak kisah lah makan apa apa tapi jangan lupa campur suplement GB tau. .
Bukan apa kite cuma nak kawan kawan kita dapat bulu yang cantik gebu dan tak gugur macam kita ๐Ÿ˜ป. .
Happy lunch kawan kawan nyiaww ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป๐ŸŸ๐Ÿ 
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualkucing #kucingmurah #kucingmanja #likeforlike #suplementkucing #kucingsihat #vitaminkucing #petstore #petvet #petsupplemen

Si comel anda makin hari makin sihat, gebu dan kembang lepas consume Growth Booster ๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Apa yang best pasal growth booster ni dia boleh hilangkan keguguran bulu kucing. Ha sonang lah tak susah dah bulu merata rata ๐Ÿ˜Œ๐Ÿ˜Œ
.
Ada dua jenis tablet & powder. Dua dua sama cuma powder lebih power ๐Ÿ˜›. Tapi kalau nak lagi power kena consume dua dua sekali ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ‘๐Ÿป
.
Jom dapatkan Growth Booster untuk si comel anda, nyiawww nyiawww ๐Ÿ˜ป๐Ÿ˜ป
.
Whatsapp www.wasap.my/60134236491
.
#sayajual #sayajualmurah #sayajualkucing #kucingmurah #kucing #suplementkucing #catgrowthbooster #growthbooster #boosterkucing #likeforlike

Finally i can.
Launching produk racikan sendiri, produk ini baik untuk menjaga mata menjelas show dan organ dalam hewan pliharaan karena mengandung vitamin, extrak curuma, berry dan kandungan lainnya. Hasil riset sekian lama trhadap hewan pliharaan sndiri dirumah, send me message for order. #suplementkucing #catshow #cats #catsuplement #vitaminkucing #suplementanjing

Anbul di bawah ini adalah anbul yang awal saya rescue betul2 butuh perawatan extra dan butuh nutrisi tambahan selain makanan yg bergizi yaitu vitamin yg juga di perlukan untuk menunjang pertumbuhan, energi dan kecantikan pada bulu mereka.
Knapa saya bilang butuh perawatan xtra dan nutrisi tambahan?? karena awal saya rescue mereka dlm keadaan -kekurangan nutrisi /kurus - lemah tak bertenaga -kurang nafsu makan -kulit berjamur dan rontok karena jamur -diare ( anak domestik)
Untuk kasus seperti anak2 saya sudah pasti DOA yg utama karena hanya Allah yg maha menyembuhkan diiringi dengan ikhtiar yaitu
-Pemeriksan dokter -makanan bergizi
-Grooming rutin -Suplement, suplement penting untuk menjaga dan meningkatkan daya tahan tubuh mereka
Untuk Suplement anak2 saya cukup saya berikan BLOOM PRODUCT untuk memenuhi nutrisi vitamin, mineral mereka agar nafsu makan mereka terjaga bila nafsu makan oke INSYA ALLAH daya tahan tubuh juga okee, untyk memberikan mereka energi dan tenaga sehingga mereka ada semangat untuk hidup dan juga untul menjaga kesehatan kulit dan pertumbuhan bulu pasca jamur agar tumbuh bulu yang cantik
YAA BLOOM PRODUCT bukan hanya memberikan JANJI tapi BUKTI , buktinya ada pada anak2 saya di bwah ini
Untuk info pemesanan BLOOM PRODUCT
WA 08984374939
BL HD shop
Shopee HD shop
Web www.rumahbloom.com
#kucingpersian
#catloverkalimantan
#catlover
#catlover
#pecintakucingjakarta
#pecintakucingmedan
#pecintakucingindonesia
#pecintakucing
#pecintakucingid
#komunitaspecintakucingsemarang
#kucingkusehat
#suplementkucing
#vitaminkucinghamil
#vitaminkucingmurah
#xtrabloom
#kittybloom
#bloomproduct

.
Simpan sekurang-kurangnya satu botol minyak kelapa dara di rumah sebagai persediaan untuk merawat kucing anda yang sakit. Minyak kelapa dara mempunyai banyak fungsi seperti melancarkan sistem pencernaan dan juga mampu bertindak sebagai antibakteria kepada kucing. Minyak kelapa dara juga mampu untuk meningkatkan selera makan dan antibodi kucing. Jika kucing anda selalu sakit dan kurang selera makan anda boleh campurkan minyak kelapa dara ke dalam makanan mereka atau suapkan terus minyak kelapa dara itu ke dalam mulut kucing anda.
.
.
.
Khasiatnya pada kucing kesayangan anda.
Kesan Segera Pengambilan Minyak Kelapa Dara.
.
Minyak Kelapa Dara juga memberi antibodi semulajadi untuk haiwan kesayangan anda - Cth: Kucing jika sakit seperti kurap, kutu, cacing. (sapu & diberi makan)

1) Melegakan pernafasan - Mencairkan kahak dan membersihkan laluan pernafasan dan kerongkong.
2) Melawaskan pembuangan air besar dan kecil - Menyelesaikan masalah sembelit dan kencing tidak lawas serta membuang toksin melalui najis
3) Mendapat lebih khasiat dan tenaga.
4) Di dalam usus kecil dan besar ia memusnah organisma perosak seperti virus, bakteria, kulat dan protozoa (cacing). Oleh itu penghadaman mencapai tahap maksimum.
.
VCO 60ml(Minyak Kelapa Dara)
((!Gabungan VCO & Garam Bukit!))
.
Dirumus khas untuk kucing anda. Suplement untuk MENCEGAH VIRUS & CANCER kucing anda
Cegah kucing anda dari PARVO, FIP, SELSEMA, DEMAM dan penyakit bahaya lain dengan product super JIMAT ini
.
RM28
60ml
Poslaju RM8 .
.
๐Ÿ’‰Cara penggunaannya:
.
Utk rawatan :
1ml pagi & 1ml mlm
Pagi sebelum 10am
Malam selepas 8pm
.
#vco#minyakkelapadara#ubatkucing#suplementkucing#ohmyjep#bujibuchempel#petshoponline#houseofcats#ubatkucing#fipkucing#parvokucing#cancerkucing

WhatsApp 013-2394585 untuk sebarang pembelian/pertanyaan

Most Popular Instagram Hashtags