[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#superselim

363 posts

TOP POSTS

Med min allra bästa vän Selim innan bröllop. #SuperSelim #vibaskiner

Selim blev överlycklig efter att ha fått en minicross i present av sin farbror Mazlum. Sådan far sådan son.
#SuperSelim #Yamaha #PW50

Anda ada masalah berikut : ❎ PERUT BUNCIT
❎ LENGAN MENGGELEBER
❎ PAHA BESAR "Dah pelbagai produk sudah cuba utk kurus, bukan kurus yg dpt, penyakit yg dpt" -membakar lemak dengan berkesan
-lelaki dan wanita

Whatsapp 017-2088371
Saya sudi menolong anda..
Hanya sapu sudah cukup membantu

#superselim
#ubatkurus
#produkbagus
#kurus
#uitmshahalam
#kajang
#bangi
#kelantan

" Jangan Putus Asa, Berat Badan Bukan Masalah besar "

Alhamdulillah kini Super Selim mempunyai testimoni paling ramai di Malaysia yang telah berjaya mengatasi masalah berat badan,

Ramai juga pengguna yg telah menggunakan Super Selim ni begitu teruja kerana Super Selim ini bukan sahaja dapat membantu menyelesaikan maasalah BERAT BADAN, malah Super Selim Ini juga mampu membantu menyelesaikan Masalah double chin , sembelit. , perut buncit & banyak lagi.

Super Selim ini telah terjual melebihi 1000 botol dalam sebulan
& hampir 100% pengguna yg menggunakannya sangat berpuas hati keberkesananya.

Berminat untuk mencuba SUPER SELIM boleh watsapp segera

#superselim
#kurus
#diet
#murah
#jamudarachetimah
#chetimahsuperselim

Masalah keputihan menggangu hubungan intim anda bersama suami? ?
Jangann risauu jamu dara che timah mampuu mengatasi masalah keputihan dan mengatasi segala masalah dalaman anda .

Bebaskann keputihan anda hanya dengan produk JAMU DARA CHE TIMAH.

#jamudarachetimah
#jamudara
#superselim
#sayajualsayamakan
#kedah
#ukm
#bangi
#superselimelim
#hilangkankeputihan
#hilangkanjerawat

Pazar gün ki #tuyapkitapfuari ganimetleri😍Kitapların bir kısmı gündüz okula götürüldüğü için fotoğraflamak ancak mümkün oldu😁
Fuara Mustafa Orakçı ve Özkan Öze'yle tanışmak için gittik.Levent'lerimizi imzalattık lakin Şu Acaip'lerimiz imzasız kaldı😔 Nasip.. Tevafuken Yavuz Bahadıroğlu'yla tanıştık😊Sunguroğlu tüm set alındı,imzalatıldı.Hem öğretmenimizin listesini tamamlamış olduk hem de en sevdikleri kitapların yazarlarıyla tanışmalari nasip oldu,e daha ne isteriz ki😄

Not:Artık kesin olarak anladım ki fotoğraf çekmeyi beceremiyorum😳😳

CHE TIMAH SUPER SELIM - WEIGHT LOSS SUPPLIMENT
.
.
.
KELEBIHAN : ✔MENGURUSKAN BADAN
✔MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
✔MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
✔MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
✔BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
✔MEMBUANG LEMAK DLM USUS
✔MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
✔MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
✔MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK
✔MENGATASI MASALAH SEMBELIT
.
✔TIDAK MENGAKIBATKAN KESAN SAMPINGAN SEPERTI :
❎ MUAL
❎ PENING
❎ CIRIT BIRIT
❎ LOYA
❎ MASUK ANGIN
❎JANTUNG
❎BERDEBAR
❎GANGGUAN TIDUR
❎SUKAR TIDUR MALAM
❎LESU
❎ALAHAN
.
(SEKIRANYA DIAMBIL MENGIKUT ATURAN)
.
🍀KANDUNGAN :
✔EXTRACT GARCINIA CAMBOGIA

#maxslim #maxxslim #ubatslim #maxslimmurah #maxxslimoriginal #maxslimoriginal #weightloss #weightlosssupliment
#superselim
#ubatkurus
#murah2
#gerentiturun
#JAMUDARACHETIMAH
#keluaranjamudara
#chetimahmemanghebat

Stort GRATTIS till min älskade son som fyller 4år idag. Han förgyller vår tillvaro med sin charm. Motivationen i mitt liv. Han ville självklart ha AIK tema på sitt kalas! #SuperSelim #AIK

MOST RECENT

"RAHSIA PINGGANG RAMPING & SLIM SEBELUM RAYA TERBONGKAR"
KESAN SEAWAL 7 HARI SAHAJA
.
RAMPING & SLIM SEBELUM RAYA
-Boleh ke bagi nampak ramping & slim seawal 7 hari? Ish biar betul ni sis..ya memang betul..kami sudah ada testimoni sendiri.Buat apa cakap berapi.
.
-Sy betul-betul nk ramping & slim ni sis....ya sis faham..Kalau macamtu mulakan tindakan barulah boleh nampak kesann, kalau asyik fikir betul ke berkesann sampai bila-bila pun lelemakss awak jadi xterkesaan
.
-Sebenarnya nk RAMPING & KURUS tu mudah je!!tapi uolss semua yang sukarkan..testimoni dah terbukti, buat apa tanya banyak lagi..Percayalah produkk tak salah tapi sikap awak sendiri yang tak nk bertindak menghargai diri menjadi masalah. .
-SO RAMAI YANG SUDAH MENDAPATKANNYA, ANDAA BILA LAGI??
PROMO TERHAD, LAMBAT BERTINDAK IMPIAN TIDAK MENJADI NYATA.MASIH ADA MASA LAGI RAMPING & KURUS SEBELUM RAYA.PASTIKAN ORIGINAL!
.

0102925678

#superselim
#ubatkurus
#berkesandanmujarab
#jamudarachetimah
#hebatpenangansuperselim
#sayamakansayajual

Ubat nak cepat slim & langsing apa dia yaa? 😻😻 -------------------------------------------------------------------------- Kenapa pilih ubat kurus ajaib Super Selim?
🌷100% daripada herba dan tumbuh-tumbuhan
🌷tiada cirit birit atau kesan sampingan yang tidak menyenangkan
🌷fokus pada tempat² lemak senang berkumpul terutama sekali bahagian pipi, lengan, paha, perut dan punggung
🌷tidak perlu diet ketat
🌷tak perlu bancuh, berbentuk kapsul dan mudah dihadam oleh badan
🌷sesuai untuk semua jantina, tak kira lelaki @ perempuan

#superselim
#ubatkuruscapsule
#superselimmelim
#kapsulmutiara
#ubatkurus
#jamudarachetimah
#superselimhebat
#sayamakansayajual

Jom Lebih Kilometer dengan hasil KEMUTAN dengan hanya Produk JAMU DARA CHE TIMAH !
Khas untuk Prestasi Cemerlang :) Ia untuk PRESTASI yang LUAR BIASA !

Khas untuk Pasangan Bahagia & Produk Khusus untuk Kaum Hawa
Berminat?
PM Sekarang.
.

Kita #BikinGempak dengan Lebih Kilometer hasil KEMUTAN !!! #jamudara
#superselim
#kemutanluarbiasa
#keputihanhilang
#ubatkurus
#jamudalaman
#jamuhebat
#jamuterbaik
#best

jual jamu untuk dalaman wanita. ------------------------------- Teringin nak cuba makan jamu untuk bagi breast & punggung jadi mantOpp tapi tak mampu?

Ok, saya nak perkenalkan Jamu Dara Che Timah yang hebat & bagus untuk dalaman wanita tapi harga murah sahaja.

Tak perlu lagi dah habiskan duit beratus-ratus untuk dapatkan jamu yang mahal ni.
Anda jimat Anda Hebat.

Whatsapp sekarang

#jamudarachetimah
#superselim
#ubatkurus
#berkesan
#sayajualsayaamalkan
#jamuterbaik
#kajang
#serdang
#shahalam
#puchong
#serikembangan
#jerantut
#pahang
#bazarpaknil

Masalah keputihan menggangu hubungan intim anda bersama suami? ?
Jangann risauu jamu dara che timah mampuu mengatasi masalah keputihan dan mengatasi segala masalah dalaman anda .

Bebaskann keputihan anda hanya dengan produk JAMU DARA CHE TIMAH.

#jamudarachetimah
#jamudara
#superselim
#sayajualsayamakan
#kedah
#ukm
#bangi
#superselimelim
#hilangkankeputihan
#hilangkanjerawat

JAMU DARA CHE TIMAH
Ibu Segala Jamu
Satu Jamu Untuk Semua Masalah Wanita

ANDA ADA MASALAH SEBEGINI????
√Keputihan?
√Faraj longgar,berbau dan kentut faraj?
√Berat dan lemak berlebihan?
√Lemah Syahwat?
√Dingin bersama suami?
√Tak berminat dgn hubungan seksual
√Susah hamil
√Kerap keguguran
√Masalah kesuburan?
√Badan berbau dan kulit kasar
√Haid tak teratur
√Haid berhenti dan susah keluar
√Senggugut
√Tanda-tanda Menopos awal
√Lemak dlm badan susah terbakar?
√Metabolisme rendah
√Banyak angin dan mudah lesu?
√Badan lenguh lenguh
√Selalu sakit di bahagian pinggang?

Jangan risau,Jamu Dara Che Timah dah terbukti boleh menyelesaikannya!

Antara khasiat utama produk Jamu Dara Che Timah ialah:- √Menyuburkan rahim √Mengatasi masalah keputihan
√Merapatkan faraj
√Menambah nafsu syahwat
√Memberi Tenaga √Membuang toksik dalam badan
√Memperbaiki sistem kitaran haid
√Membakar lemak berlebihan
√Membuang angin
√Mengurangkan masalah bau badan
√Mengatasi masalah kemaluan berbau
√Mengurangkan sakit pinggang √Menyeimbangkan hormon
√Mengurangkan masalah lemah tubuh badan terutamanya bagi ibu-ibu selepas bersalin.

JAMU DARA CHE TIMAH
Harga Online
(termasuk kos penghantaran)

Semenanjung Msia
RM55.00(Kapsul 30Biji)

Sabah/Sarawak
RM65.00(Kapsul 30 Biji)

#jamudarachetimah
#bazarpaknil
#superselim
#jamudara
#puashati
#sayamakansayajual
#sedappsangat
#ukm
#johor
#kedah
#selangor
#perak

JAMU DARA CHE TIMAH 🕜Rapat,Ketat,Padat,Mantap & Lebih Bertenaga.
🕜Cik Abang jd bertambah Sayang
🕜Cik Kak,Cik Adik jangan risau ttg Harga
🕜Kerana Dirimu begitu BerHarga 😙😙 Jom Dapatkan #JAMUDARAÇHETIMAH
(100% Jamu Tradisional)

Kebaikan Jamu Dara Che Timah
☑Menyuburkan Rahim
☑Merawat Keputihan
☑Merapatkan Faraj
☑Membuang Angin
☑Melegakan Senggugut
☑Menambah Nafsu Syahwat
☑Menguatkan Otot Rahim
☑Mencegah bau & merawat kegatalan
☑Menguatkan Badan Wanita lepas bersalin.

Berminat Whatapps/pm👇
0102925678

#bazarpaknil
#superselim
#hebatpenangan
#superselim
#kapsulbijiladahitam
#kecilkecilcilipadi
#montokpadatketat

JAMU DARA CHE TIMAH

CUMA 2 BIJI SAHAJA , GERENTI KETAT, PADAT DAN GEBU MACAM ANAK DARA!! 😱😱😍 Dengan 3 RAMUAN terhebat khusus untuk wanita 💞💞💞 ✔MANJAKANI
✔DAUN SIREH
✔GAMBIR

RAHSIA KEBAHAGIAAN RUMAH TANGGA UOLLSS 😉😉 nak harga special ?? whatsapp 0102925678 sekarang!!
whatsapp 0102925678 sekarang!!
whatsapp 0102925678 sekarang!! #jamudarachetimah
#jamudarachetimah
#superselim
#penanganhebat
#jamudarachetimah
#sayajualubatjamudankurus
#kajang
#bangi
#serdang
#balakong
#shahalam
#kedah
#perak
#perlis
#ukm
#upm
#uitm
#bazarpaknil

Stort GRATTIS till min älskade son som fyller 4år idag. Han förgyller vår tillvaro med sin charm. Motivationen i mitt liv. Han ville självklart ha AIK tema på sitt kalas! #SuperSelim #AIK

Jamu Dara Che Timah.

terbaik dan terpower untuk wanita.

dalam sihat, luar gebu gebas lagi ketat.

wassup sekarang ke >>>0102925678<<< untuk dapatkan postage PERCUMA.

JGN PERCAYA TESTIMONI ORANG.
Cuba dan rasa sendiri.

#superselimubatkurus
#superselimubatgemuk
#superselim
#jamudarachetimah
#hebatbetulpenanganchetimah
#sayajualsayamakan
#slimmingcapsule
#pilajaib

Kelebihan JDCT 💯% akar kayu & herba resepi turun temurun. ✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan rahim dan mengetatkan otot dalaman faraj
✔Mengawal Lendir dan Lelehan faraj
✔Mengecutkan Tisu-Tisu
✔Mencegah bau yang tidak diingini
✔Mencegah Barah Payudara Dan Rahim
✔ Menambat hati husband di ranjang
✔ Menghilangkan gatal-gatal di faraj
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir faraj
✔ Mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Payudara kembali tegang
✔ Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Melancarkan peredaran darah
✔Untuk Kesuburan Wanita

#jamudarachetimah
#superselim
#jamuterbaik
#jamupalingajaib
#hebat
#terbaiksekali
#sayajualsayacuba
#jamu100%asli
#jamudarachetimah

"BERAPA LAMA BOLEH TURUN BERAT?"
.
.
"bagaikan tak percaya berat mulai turun dalam masa 7 hari je..sebelum ni nak turun berat punya la susah tapi sekarang sejak amalkan super selim ni dah mula rasa badan ringan baju longgar..hati rasa berbunga je bila berat mulai turun"
.
.
*********************************
SMS/WHATSAPP "SS NAK 0102925678
*********************************
.
Apa anda akan dapat dengan produk ni?
.
>> " Kawan2 puji sebab dah makin kurus "
>> " Rasa hebat dan bertenaga.. dah tak ada lagi rasa mengah sebab badan dah ringan.. "
>> " Lega kerana sakit kaki sudah berkurangan.. "
>> " Yang paling penting.. pinggang,peha dengan lengan dah kecuutt.."
>> " Dah boleh solat tanpa rasa sakit lutut lagi.. "
>> " Baju-baju lama mesti dah boleh sarung balik.. "
>> " Suami semakin sayang sebab badan dah kembali macam zaman bujang.. "
.
.
Produk yg dapat membantu..
.
✔ MENGHALANG - pembentukan lemakk baru pada badan
✔ MEBAKAR - lemak dengan sangat pantas
✔ MENGURANGKAN - selera makan
✔ MENINGKATKAN - metabolisma dalam badan
✔ TIDAK - mengandungi racun berjadual
✔ MENGGUNAKAN - ramuan tradisional
✔ TIADA - kesan sampingan
✔ TIADA - rasa pening-pening, berpeluh, jantung laju, cirit-birit.
Berminat atasi masalah berat badan:

#produkkurus
#sayajualprodukkurus
#superselim
#murah2
#berkesansuperselim
#terbaiksuperselim
#puashatisangat
#memanghebatt
#takterkata

"8 PUNCA WANITA ALAMI MASALAH BERAT BADAN"
.
1.Kurangnya Waktu Tidur
2.Stress Kerja
3.Pemakanan Yang Tidak Sihat
4.Genetik
5.Gaya Hidup Kurang Aktif
6.Gangguan Emosi
7.Gula Berlebihan
8.Toksin dalam badan
.
.
berat berlebihan ni dah menjadi satu masalah..nak tak turun berat dengan cara mudah..
.
-----
#CAPSULE KURUS HILANGKAN BERAT
------
atasi masalah berat badan dan kembali seperti zaman muda-muda dulu..Longgarkan kembali baju-baju sedia ada.. #superselim
#capsules
#bazarpaknil
#paknil
#ubatkurusslimming
#jamudarachetimah
#superselim
#murah2
#berkesan

Most Popular Instagram Hashtags