#superselim

361 posts

TOP POSTS

Idag är jag och min älskling på Gröna Lund och härjar #SuperSelim #grönalund

#superselim #selimbirthday #birthdayparty #birthday #firstbirthday Yanimizda olan herkese cook tesekkurler😊

Med min allra bästa vän Selim innan bröllop. #SuperSelim #vibaskiner

Anda ada masalah berikut : ❎ PERUT BUNCIT
❎ LENGAN MENGGELEBER
❎ PAHA BESAR "Dah pelbagai produk sudah cuba utk kurus, bukan kurus yg dpt, penyakit yg dpt" -membakar lemak dengan berkesan
-lelaki dan wanita

Whatsapp 017-2088371
Saya sudi menolong anda..
Hanya sapu sudah cukup membantu

#superselim
#ubatkurus
#produkbagus
#kurus
#uitmshahalam
#kajang
#bangi
#kelantan

CHE TIMAH SUPER SELIM - WEIGHT LOSS SUPPLIMENT
.
.
.
KELEBIHAN : ✔MENGURUSKAN BADAN
✔MENINGKATKN KADAR METABOLISMA
✔MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN
✔MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN
✔BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN
✔MEMBUANG LEMAK DLM USUS
✔MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK
✔MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT
✔MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK
✔MENGATASI MASALAH SEMBELIT
.
✔TIDAK MENGAKIBATKAN KESAN SAMPINGAN SEPERTI :
❎ MUAL
❎ PENING
❎ CIRIT BIRIT
❎ LOYA
❎ MASUK ANGIN
❎JANTUNG
❎BERDEBAR
❎GANGGUAN TIDUR
❎SUKAR TIDUR MALAM
❎LESU
❎ALAHAN
.
(SEKIRANYA DIAMBIL MENGIKUT ATURAN)
.
🍀KANDUNGAN :
✔EXTRACT GARCINIA CAMBOGIA

#maxslim #maxxslim #ubatslim #maxslimmurah #maxxslimoriginal #maxslimoriginal #weightloss #weightlosssupliment
#superselim
#ubatkurus
#murah2
#gerentiturun
#JAMUDARACHETIMAH
#keluaranjamudara
#chetimahmemanghebat

Pazar gün ki #tuyapkitapfuari ganimetleri😍Kitapların bir kısmı gündüz okula götürüldüğü için fotoğraflamak ancak mümkün oldu😁
Fuara Mustafa Orakçı ve Özkan Öze'yle tanışmak için gittik.Levent'lerimizi imzalattık lakin Şu Acaip'lerimiz imzasız kaldı😔 Nasip.. Tevafuken Yavuz Bahadıroğlu'yla tanıştık😊Sunguroğlu tüm set alındı,imzalatıldı.Hem öğretmenimizin listesini tamamlamış olduk hem de en sevdikleri kitapların yazarlarıyla tanışmalari nasip oldu,e daha ne isteriz ki😄

Not:Artık kesin olarak anladım ki fotoğraf çekmeyi beceremiyorum😳😳

DITINGGALKAN KEKASIH HATI KERANA BADAN TERLAMPAU GEMUK !! "Seorang wanita yang menggunakan nama Rozy memuat naik status tidak baik di laman Facebook Kelab Diet Atkins Malaysia kerana kekecewaannya ditinggalkan oleh kekasih hatinya sebab dia terlalu gemok"

Insyallah jika anda berminat untuk mencuba SUPER SELIM saya akan pantau sampai anda berjaya...
. ✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Sangat sesuai untuk perut BUNCIT
✔ Tiada kesan sampingan
✔ Tidak perlu berlapar
✔ Metabolisma cepat naik
✔ Pantas melangsingkan badan
✔ Perut makin mengecil
✔ Berat makin menurun
✔ Tenaga makin bertambah
✔ 100% ramuan herba semulajadi
✔ Dijamin Halal .
Cara pengunaan :
-1 biji pagi sebelum breakfast
-1biji malam sebelum dinner

Berminat watsapp
#jamudarachetimah
#superselim
#ubatkurusviral
#ubatkurusmeletup
#jamuterbaik
#jamuuntukdalaman

Trevlig helg på er!
#MinKille #SuperSelim #armani

MOST RECENT

Kelebihan JDCT 💯% akar kayu & herba resepi turun temurun. ✔ Merawat keputihan
✔ Menyempitkan rahim dan mengetatkan otot dalaman faraj
✔Mengawal Lendir dan Lelehan faraj
✔Mengecutkan Tisu-Tisu
✔Mencegah bau yang tidak diingini
✔Mencegah Barah Payudara Dan Rahim
✔ Menambat hati husband di ranjang
✔ Menghilangkan gatal-gatal di faraj
✔ Melancarkan peredaran haid
✔ Menegangkan bibir faraj
✔ Mengurangkan sengugut
✔ Menambahkan tenaga batin
✔ Payudara kembali tegang
✔ Mengeluarkan angin dalam badan
✔ Melancarkan peredaran darah
✔Untuk Kesuburan Wanita

#jamudarachetimah
#superselim
#jamuterbaik
#jamupalingajaib
#hebat
#terbaiksekali
#sayajualsayacuba
#jamu100%asli
#jamudarachetimah

"BERAPA LAMA BOLEH TURUN BERAT?"
.
.
"bagaikan tak percaya berat mulai turun dalam masa 7 hari je..sebelum ni nak turun berat punya la susah tapi sekarang sejak amalkan super selim ni dah mula rasa badan ringan baju longgar..hati rasa berbunga je bila berat mulai turun"
.
.
*********************************
SMS/WHATSAPP "SS NAK 0102925678
*********************************
.
Apa anda akan dapat dengan produk ni?
.
>> " Kawan2 puji sebab dah makin kurus "
>> " Rasa hebat dan bertenaga.. dah tak ada lagi rasa mengah sebab badan dah ringan.. "
>> " Lega kerana sakit kaki sudah berkurangan.. "
>> " Yang paling penting.. pinggang,peha dengan lengan dah kecuutt.."
>> " Dah boleh solat tanpa rasa sakit lutut lagi.. "
>> " Baju-baju lama mesti dah boleh sarung balik.. "
>> " Suami semakin sayang sebab badan dah kembali macam zaman bujang.. "
.
.
Produk yg dapat membantu..
.
✔ MENGHALANG - pembentukan lemakk baru pada badan
✔ MEBAKAR - lemak dengan sangat pantas
✔ MENGURANGKAN - selera makan
✔ MENINGKATKAN - metabolisma dalam badan
✔ TIDAK - mengandungi racun berjadual
✔ MENGGUNAKAN - ramuan tradisional
✔ TIADA - kesan sampingan
✔ TIADA - rasa pening-pening, berpeluh, jantung laju, cirit-birit.
Berminat atasi masalah berat badan:

#produkkurus
#sayajualprodukkurus
#superselim
#murah2
#berkesansuperselim
#terbaiksuperselim
#puashatisangat
#memanghebatt
#takterkata

"8 PUNCA WANITA ALAMI MASALAH BERAT BADAN"
.
1.Kurangnya Waktu Tidur
2.Stress Kerja
3.Pemakanan Yang Tidak Sihat
4.Genetik
5.Gaya Hidup Kurang Aktif
6.Gangguan Emosi
7.Gula Berlebihan
8.Toksin dalam badan
.
.
berat berlebihan ni dah menjadi satu masalah..nak tak turun berat dengan cara mudah..
.
-----
#CAPSULE KURUS HILANGKAN BERAT
------
atasi masalah berat badan dan kembali seperti zaman muda-muda dulu..Longgarkan kembali baju-baju sedia ada.. #superselim
#capsules
#bazarpaknil
#paknil
#ubatkurusslimming
#jamudarachetimah
#superselim
#murah2
#berkesan

SUPER SELIM
.
.
FUNGSI #SUPERSELIM
.
✔ Mengurangkan berat badan .
✔ Membantu menghilangkan toksik2 dlm badan .
✔ Membersihkan kerak2 usus .
✔ Mengeluarkan lemak berlebihan .
✔ Mengeluarkan kotoran dalaman & makanan tidak hadam .
✔ Mengelakkan sakit pd bahagian perut . .
.✔ Mengatasi masalah sembelit & angin .
.✔ Melancarkan perjalanan darah

Whatsapp +60102925678
#capsule #superselimmurah #original #paknil #murahmeriah #murah#murah2 #murahmurah #superselimslimming #bazaarkl #bazzarpaknil #bazaarramadhan #bazaar #bazaarpaknil #bazaaronline #bazaronline #bazarramadhan #ehehbazar #sayajualmurah #sayajual #sayabelimurah #sayajualawakbeli #murahgiler #murah2 #murahmurah #murah #murahgiler

SEKIRANYA MASIH SEMPAT, BERUBATLAH SEGERA SBLM TERLAMBAT
*
Lemak berlebihan sgt MERBAHAYA pada Badan.
*
Kecil menjadi kawan besar menjadi lawan.
*
(Maaf, disini niat sy bukan melariskan jualan atau menipu
tp lebih kpd membantu mrk bermasalah berat badan)
*
*
masih keliru atau tidak tahu kesan buruk akan
berlaku sekiranya anda biarkan lemak semakin byk ?
tahukah anda bhwa tahap kesihatan anda BERISIKO besar
dan MUDAH mendapat penyakit spt Kencing Manis ?
*
Sy minta maaf ssgt tp sy rasa sgt bersalah jika sy tdk berkongsi
kebenaran yg perlu di ketahui umum.
*
*
Lihat berapa berat anda skrg dan lihat apa yg anda
telah alami sepanjang keadaan anda.
tanya diri sndiri. *
*
1. Anda cepat merasa letih
2. Lutut dan tumit jadi sakit
3. Kadar kolestrol badan byk
4. Sukar mendapat zuriat(sesetengah wanita)
5. Sukar untuk memilih pakaian
6. Rasa tersisih
7. Selalu diperli suami atau kawan kawan
*
keadaan anda hanya anda yg tahu.
perit, derita yg di rasai.
usah biarkan melarat.
+++++++++++++++
Secara jujurnya sy seorang penjual Produk Kurus.
Selama 4 tahun meniaga pelbagai produk kurus
paling memuaskan hati sy adalah Acai Berry.

Kelebihan Asam Keping
1. Mengurangkan selera makan
2. Membuang lemak berlebihan yg tak di perlukan
3. Menurunkan kadar kolestrol dlm badan.
4. Membakar lemak dan menukarkan kpd bentuk tenaga agar anda sentiasa bertenaga sepanjang hari.
+
+
Tak usah malu, Anda whatsapp sy bgtau berat anda skrg.
sy memahami situasi anda kerana sy pernah lalui
.

#SuperSelim
#superselimslimming
#produkkurus
#produkviral
#berkesan
#puashati
#mujarab
#capsule
#selamat

Super Selim harga sgt mampu milik...... Apa yang membuatkan SUPER SELIM SLIMMING CAPSULE adalah product yang luar biasa dan patut cuba sekarang? ✔️Lulusan GMP, MeSTI,
Halal ✔️100% herba semulajadi ✔️Ramai yang dah berjaya menurunkan berat badan ✔️Tiada kesan sampingan, tiada kerosakan buah pinggang dan penyakit kronik ✔️Tiada dadah merbahaya hingga menyebabkan jantung berdebar, sukar tidur malam & beremosi. ✔️Tidak menaikkan berat badan jika berhenti pengambilan Dah jangan tunggu lagi. Confirm Selim dan terbukti berkesan! Raya ni boleh melaram ngan kebaya... Mau?? #superselimslimming
#superselim
#selimmelim
#barangbaik
#terbuktiberkesan
#ubatkurusviral
#keberkesanannya
#puashati
#slimmingcapsule

Puasa dah dekat.. awak ada gastrik ke??
acu try test 1 biji super selim #SuperSelim kami..
Minum masa sahur badan maintain segar hingga ke petang!
😍😍😍😍 Berminat mencuba?
Jom dapatkan harga PROMOSI hari ini!

Inbox @ tekan jer link bawah👇🏿👇🏿direct whatsapp kami:
www.wasap.my/60102925678 "SS" hantar ke +60102925678
"SS" hantar ke +60102925678
"SS" hantar ke +60102925678

#superselim
#produkkurus
#selimmelim
#kurusberkesan
#mujarab
#power
#hebat
#slimmingsuperselim

SUPER SELIM ✨

Tak perlu bersenam ❗
Tak perlu diet ketat ❗

Dengan SUPER SELIM uolss boleh slim hanya dalam masa 7 hari sahaja !!!
Manfaat SUPER SELIM :
✅ Membantu menurunkan berat badan
✅ Perut kempis seawal 3-7 hari
✅ Badan segar dan ringan
✅ Membantu mengawal kolestrol
✅ Membantu mengawal darah tinggi
✅ Membersih dan membuang segala najis yang tersumbat
✅ Detox
✅ Membantu mengawal kencing manis
0102925678

#superselim
#ubatkurus
#berkesan&mujarab
#puashati
#terbaik
#kesanygpower
#melaka
#kedah
#johor
#pulaupinang

Dah turun 10kg! baru 2 botol je ni.. :)
No Diet
No Senaman
.
Kalau ada pertanyaan dan soalan.. Kalau berminat nak beli SUPER SELIM.
.
>> whatsapp "SUPER SELIM" ke 0102925678
>> whatsapp "SUPER SELIM" ke 0102925678
>> whatsapp "SUPER SELIM" ke 0102925678
.
#superselim #gemokisawesome #superselimslimming#slimfit #produkselamat #mudahkurus #produkkurus #sayajualmurah #sayajualsuperselim #turunkanberatbadan #airdetox #gemok #gemokk #gemuk #vendormalaysia #vendor #jamu #capsule #ubatkurus
.

Nak kurus tapi malas bersenam.Harap ubat kurus 100% memang gagal.

Ubat atau supplemrnt sebagai bahan tambahan prmbakar.Lemak akan dibakar jika ada aktiviti fizikal.

#superselim
#kurusberkesan
#menjadi
#puashati
#selamat
#terbaik
#memangpower

SYUKUR ALHAMDULILLAH... Ini antara testimoni-testimoni bagi mereka yang telah berjaya menurunkan berat badan...Nampak tak selera makan dah berkurangan ...Selain mengurangkan berat badan #superselim juga mengembalikan bentuk badan dan mempercepatkan proses pembakaran lemak tepu...😘 LAGI KURUS LAGI SENANG HATI!! #superselim
#ubatkurus
#berkesan
#shahalam
#putrajaya
#kajang
#bangi
#themines
#serdang
#kedah
#johor
#perak
#100%bahanasamkeping

💞 NAK BUANG LEMAK DEGiL Di PERUT?
.
Tinggalkan "NOMBOR HP" Sekarang
Tinggalkan "NOMBOR HP" Sekarang
Tinggalkan "NOMBOR HP" Sekarang
.
ATAU
.
Whatsap terus kedai 0102925678

#superselim
#ubatkurus
#berkesan
#puashati
#terbaik
#selamat

Most Popular Instagram Hashtags