[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sunwaylagoon

134150 posts

TOP POSTS

پارك ابي سان وي لاگون مالزي يكي از هيجان انگيز ترين جاذبه هاي كوالالامپور است كه در اون ميتونيد از پنج پارك متفاوت شامل پارك ابي،سرگرمي،حيات وحش،اكستريم پارك،اسكريم پارك ترس و هيجان ديدن كنيد.ديگر بازي ها بانجي جامپينگ و كارتينگ تئاتر ترسناك و جنگ ليزري ترميناتور هاست.مسيرش زياد سر راست نيست بهتره با تاكسي بريد .پانزده دقيقه تا كوالالامپور فاصله داره و تا ساعت هفت بازه.ورودي پارك براي استفاده از تمام وسايل صدوهفتاد رينگت مالزي است.دستبند هاي الكترونيكي هم دارند كه هر مبلغي خواستيد شارژ ميكنيد و داخل پارك براي غذا خوردن و وسيله خريدن استفاده ميشه به اين صورت كه با دستگاه روشو اسكن ميكنند.كمد هايي هم داخل پارك هست كه ميتونيد پول بديد و وسايلتون و داخلش بذاريد.كمد ها هم با همون دستبند باز ميشه .شما بايد دستبند و زير اسكنر بگيريد و كمد باز ميشه.در انتها هم ميتونيد تا قبل ساعت شش اگه پولي داخل دستبندتون مونده دستبند رو به گيشه جلو در برگردونيد و پولتون و پس بگيريد.

1.0 tak dapat naik binatang nie sbb dtg sorng so kali nie kita kasi layan satu kali jantung tertinggal dekat bawah beb muka cuak mg tak boleh nak sembunyi #gforce #sunwaylagoon #sunwaylagoonthemepark #sunwaylagoonwaterpark #sunwaylagoonsurfbeach #sunwaylagoonmy #sunwaylagoonmalaysia

Spider Girl on the bridge , #Djmena check in #PatalingJaya !who wanna play Bungee Jumping🙊🚀 #SunwayLagoon with #antisocialsocialclub

Bila blh pergi sini lgi?? 😂
24/9/2016
#sunwaylagoon #housematesbonding

Hye selamat petang👋 , just nak buat review sikit💕...smlm i x sangka plk dapat customer from indonesian, i ingat dorang main-main je , rupa-rupanya betul wey, sanggup dorang datang ke malaysia semata-mata nak pergi ke sunway lagoon main vuvuzela..ahhaha...and saya ada masukkan sekali dalam gmbr ticket dorang..senang je nak beli dari saya..first bgy details korng..then..buat payment dkt saya ...lps tu saya bagi ticket melalui file pdf di whatsapp...then masa dah sampai sunway lagoon nanty..bukak file tersebut and akak counter tu akan scan barcode di dalam file tersebut..ala siapa pernah beli ticket wayang online dia tahu la...hahaha..malas plk nak explain panjang2 ni..ok tu je bye..................
Promo Sunway Lagoon All Day

Normal Price (walk in terus)
-adult rm 120
-kids rm 96

Now (Beli dengan kami)
-adult rm 98
-kids rm 93.

E-Voucher ini termasuk 6parks:
-water park
-amusement park
-wild life park
-extreme park -scream park
-nickelodeon park *ini tidak termasuk sekali dengan Bungy Jump , G-force and Go Kart
*tiada pembatalan atau penukaran selepas tiket diberikan
*sila buat pesanan ticket dari saya dua hari sebelum nak pgy ke sunway lagoon

anything just dm me or can whatsapp me 0176158344 (syafiq)

#sunwaylagoonmurah #sunwaylagoon #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #onlineticket #hargapromo #sharedanlike #trustedseller #extremepark #nickelodeonlostlagoon #wildlifepark #amusementpark #screampark #waterpark #sunwaylagoon #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #onlineticket #hargapromo #sharedanlike #trustedseller #extremepark #nickelodeonlostlagoon #wildlifepark #amusementpark #screampark #waterpark
#malaysia #onlineticket #hargapromo #bestattraction #murahmurah #sharedanlike #sayatrustedseller #trustedseller #agencysunwaylagoon #tiketsunwaylagoonmurah #themepark #sunwaylagoonmurah #sunwaylagoon #jalanjalancariangin #jalanjalan #cutisekolah #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #waterthemepark #vuvuzela #monsoon360 #rollercoaster
#waterpark #screampark #amusementpark #piraterevenge #wildlifepark #nickelodeonlostlagoon #extremepark

Throwback citer arini... sunway lagoon 🌊🎢🎠🏖🌊👧🏻👨‍👩‍👧.. last umi pegi 7 thn lpas.. byk dah brubah, tringat zmn muda mudi 😂😂... #sunwaylagoon #orentasipomkatsunwaykauu #nasibadevisionhakakkonalsumwaylagoonkikiki

We happy like a kid 😄💦🏊
#throwback #SunwayLagoon

MOST RECENT

haaa bila lagi nak g sunway lagoon ?? aku on je ni haa #sunwaylagoon #underwater #gopromy #goprohero5 #gopro #lego #Aape #holiday #throwback #koyak #duitterbang

After a rainy start to the day, had a fantastic time at Sunway Lagoon with these 3, shooting paintballs, riding quad bikes and going on all the water slides 🏖🇱🇷 #sunwaylagoon #kualalumpur #waterpark

Spider Girl on the bridge , #Djmena check in #PatalingJaya !who wanna play Bungee Jumping🙊🚀 #SunwayLagoon with #antisocialsocialclub

.
Hai uolss akak x mo tulis byk. Cuma akak nak cakap stok BAkini mmg tak byk dah.. Siapa cepat dia dapat.. .
.
RM189 exc postage
.
Berminat? .
Pm, Dm atau Whatsupp Yana For Order :
http://www.wasap.my/60192227873
http://www.wasap.my/60192227873
http://www.wasap.my/60192227873
.
.
#bakiniswimwear #bakini #bellaammara #aryanafazwanbakiniswimwear #renang #renangsuit #bajurenang #bajurenangmuslimah #trending #viral #no1malaysia #pulauredang #pulaulangkawi #pulaupangkor #sunwaylagoon #goldcost #goldcostmelaka #goldcostsepang #legoland #honeymoon #holiday #bazarpaknil #modview #samsyatilla #elrahexclusive #fareeda #minaz #rozitachewan #helizahelmi

پارك ابي سان وي لاگون مالزي يكي از هيجان انگيز ترين جاذبه هاي كوالالامپور است كه در اون ميتونيد از پنج پارك متفاوت شامل پارك ابي،سرگرمي،حيات وحش،اكستريم پارك،اسكريم پارك ترس و هيجان ديدن كنيد.ديگر بازي ها بانجي جامپينگ و كارتينگ تئاتر ترسناك و جنگ ليزري ترميناتور هاست.مسيرش زياد سر راست نيست بهتره با تاكسي بريد .پانزده دقيقه تا كوالالامپور فاصله داره و تا ساعت هفت بازه.ورودي پارك براي استفاده از تمام وسايل صدوهفتاد رينگت مالزي است.دستبند هاي الكترونيكي هم دارند كه هر مبلغي خواستيد شارژ ميكنيد و داخل پارك براي غذا خوردن و وسيله خريدن استفاده ميشه به اين صورت كه با دستگاه روشو اسكن ميكنند.كمد هايي هم داخل پارك هست كه ميتونيد پول بديد و وسايلتون و داخلش بذاريد.كمد ها هم با همون دستبند باز ميشه .شما بايد دستبند و زير اسكنر بگيريد و كمد باز ميشه.در انتها هم ميتونيد تا قبل ساعت شش اگه پولي داخل دستبندتون مونده دستبند رو به گيشه جلو در برگردونيد و پولتون و پس بگيريد.

alhamdulillah latest feedback dari customer saya, Laila ❤ sampai bawak masa practical 😍 mana2 yg duduk kolej/hostel jangan risau sebab paste boleh simpan dalam suhu bilik tau!
.
mana2 yg nak selit order tu boleh comment dekat bawah atau tekan link whatsapp lagi senang!
.
maaf tak update banyak admin masih di korea tapi business masih berjalan! 💕
.
#jjajangmyeonmalaysia #jajangmyeonmalaysia #makanankorea #makanankoreamalaysia #koreanfoodmalaysia #makanankoreahalal #kimchimurah #kimchimalaysia #seaweedmalaysia #danmujimalaysia #klcc #midvalley #seoulgarden #dubuyo #sunwaypyramid #nusentral #sunwaylagoon #uitmshahalam #unisel #sayajualmakanankorea

Vivo V3
.
👅Promosi Harga Borong👅
.
🔥1 Casing = RM30
.
🔥2 Casing = RM50
.
🔥5 Casing = RM110
.
👉Phone Lain Pun Boleh
.
👉WhatsApp +6017-7110957 Untuk Order
.
👉Boleh Guna Design / Gambar Sendiri 😘
.
👉Pilih Design @janggut_caseart
.
#pahang #penangites #penang #georgetown #paroi #paritjawa #slimriver #kampungjawa #jelebu #kemaman #pulapol #segamat #uitmsegamat #bukitjelutong  #portdickson #sunwaylagoon #seremban #senawang #ampangan #kualakrai #kualakrau #cheras #gerik #kotatinggi #kampar #pantaidalam #butterworth #ootdmy

Anak Dara pakcik Kimi 😘... Tak salah sekali sekala stylo

#ootd
#hijabster
#hijab
#manis
#sunwaylagoon
#konsert

.
Hai uolss akak x mo tulis byk. Cuma akak nak cakap stok BAkini mmg tak byk dah.. Siapa cepat dia dapat.. .
.
RM189 exc postage
.
Berminat? .
Pm, Dm atau Whatsupp Yana For Order :
http://www.wasap.my/60192227873
http://www.wasap.my/60192227873
http://www.wasap.my/60192227873
.
.
#bakiniswimwear #bakini #bellaammara #aryanafazwanbakiniswimwear #renang #renangsuit #bajurenang #bajurenangmuslimah #trending #viral #no1malaysia #pulauredang #pulaulangkawi #pulaupangkor #sunwaylagoon #goldcost #goldcostmelaka #goldcostsepang #legoland #honeymoon #holiday #bazarpaknil #modview #samsyatilla #elrahexclusive #fareeda #minaz #rozitachewan #helizahelmi

.
Hai uolss akak x mo tulis byk. Cuma akak nak cakap stok BAkini mmg tak byk dah.. Siapa cepat dia dapat.. .
.
RM189 exc postage
.
Berminat? .
Pm, Dm atau Whatsupp Yana For Order :
http://www.wasap.my/60192227873
http://www.wasap.my/60192227873
http://www.wasap.my/60192227873
.
.
#bakiniswimwear #bakini #bellaammara #aryanafazwanbakiniswimwear #renang #renangsuit #bajurenang #bajurenangmuslimah #trending #viral #no1malaysia #pulauredang #pulaulangkawi #pulaupangkor #sunwaylagoon #goldcost #goldcostmelaka #goldcostsepang #legoland #honeymoon #holiday #bazarpaknil #modview #samsyatilla #elrahexclusive #fareeda #minaz #rozitachewan #helizahelmi

Hye selamat petang👋 , just nak buat review sikit💕...smlm i x sangka plk dapat customer from indonesian, i ingat dorang main-main je , rupa-rupanya betul wey, sanggup dorang datang ke malaysia semata-mata nak pergi ke sunway lagoon main vuvuzela..ahhaha...and saya ada masukkan sekali dalam gmbr ticket dorang..senang je nak beli dari saya..first bgy details korng..then..buat payment dkt saya ...lps tu saya bagi ticket melalui file pdf di whatsapp...then masa dah sampai sunway lagoon nanty..bukak file tersebut and akak counter tu akan scan barcode di dalam file tersebut..ala siapa pernah beli ticket wayang online dia tahu la...hahaha..malas plk nak explain panjang2 ni..ok tu je bye..................
Promo Sunway Lagoon All Day

Normal Price (walk in terus)
-adult rm 120
-kids rm 96

Now (Beli dengan kami)
-adult rm 98
-kids rm 93.

E-Voucher ini termasuk 6parks:
-water park
-amusement park
-wild life park
-extreme park -scream park
-nickelodeon park *ini tidak termasuk sekali dengan Bungy Jump , G-force and Go Kart
*tiada pembatalan atau penukaran selepas tiket diberikan
*sila buat pesanan ticket dari saya dua hari sebelum nak pgy ke sunway lagoon

anything just dm me or can whatsapp me 0176158344 (syafiq)

#sunwaylagoonmurah #sunwaylagoon #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #onlineticket #hargapromo #sharedanlike #trustedseller #extremepark #nickelodeonlostlagoon #wildlifepark #amusementpark #screampark #waterpark #sunwaylagoon #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #onlineticket #hargapromo #sharedanlike #trustedseller #extremepark #nickelodeonlostlagoon #wildlifepark #amusementpark #screampark #waterpark
#malaysia #onlineticket #hargapromo #bestattraction #murahmurah #sharedanlike #sayatrustedseller #trustedseller #agencysunwaylagoon #tiketsunwaylagoonmurah #themepark #sunwaylagoonmurah #sunwaylagoon #jalanjalancariangin #jalanjalan #cutisekolah #tiketmurah #tiketmurahsunwaylagoon #waterthemepark #vuvuzela #monsoon360 #rollercoaster
#waterpark #screampark #amusementpark #piraterevenge #wildlifepark #nickelodeonlostlagoon #extremepark

Most Popular Instagram Hashtags