[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sunnyfatday

76 posts

TOP POSTS

#reviewedbymamiJO
#jktforkspoonsreview
.
.
my lunch situation !
Hari ini perdana banget @sunnyfatday ada di @gojekindonesia @gofoodjakarta ..
Gak pake lamaa, aku langsung order 3 menu :
🐣 Salted Egg Chicken
πŸŒ±πŸ„ Pad Gra Prow
πŸ”πŸ³ Fried Chicken Sambal Matah + Egg
.
.
Jagoanku Salted Egg Chocken, semyanta pas, gak bikin eneq , dan porsinya pun banyak !!
Surely will re-order!
All the best @sunnyfatday @willgoz @mariakarinaa πŸ’•πŸ’•
.
.
#sunnyfatday #wtfoodies #jktforkspoon

#reviewedbymamiJO
.
.
my lunch situation !
Hari ini perdana banget @sunnyfatday ada di @gojekindonesia @gofoodjakarta ..
Gak pake lamaa, aku langsung order 3 menu :
🐣 Salted Egg Chicken
πŸŒ±πŸ„ Pad Gra Prow
πŸ”πŸ³ Fried Chicken Sambal Matah + Egg
.
.
Jagoanku Salted Egg Chocken, semyanta pas, gak bikin eneq , dan porsinya pun banyak !!
Surely will re-order!
All the best @sunnyfatday @willgoz @mariakarinaa πŸ’•πŸ’•
.
.
#sunnyfatday

Kokonat Jelly *wiggle wiggle*
Lagi promo nih beli 3 cuman 50k 🌴

#sunnyfatday

This is my newest project with @willgozπŸ‘«
We call it @sunnyfatday and its ready to order on go-food on next monday. We cater simple clean comfort food and fresh delicate coconut jelly incase you're too lazy to buy outside by yourself. Our partner @gojekindonesia will deliver it to you! Oh dont forget to use go pay to get free delivery! #sunnyfatday

Helpin the boys @sunnyfatday What a busy monday. Not bad. #sunnyfatday

Omg. Finished these two bowls pf @sunnyfatday! Salted egg rice and crispy chicken with sambel matah! Omagah! So gewd na kha!!!! #sunnyfatday #gofood

Nagih❀️ @sunnyfatdayβ˜€οΈ
#foodirectory #sunnyfatday #drinks

Heart of BALINESE.
#SUNNYFATDAY

Happy to receive these Chicken Salted Egg from @sunnyfatday, the happening salted egg served with a warm rice and sunny side up on top! πŸ³πŸ—
.
πŸ“ @sunnyfatday
Available for order via Go-Food
.
#sunnyfatday #chickensaltedegg
#jktfoodbang #ajakmakan

MOST RECENT

Salted egg chickennya juara πŸ‘πŸ‘πŸ‘#saltedeggchicken #sunnyfatday

Nyobain pesen Sunny Fat Day via GoFood.
Suapan pertama lumayan enak,
tapi lama-lama jadi hambar.

Nasinya terlalu benyek menurut kita.
Salted eggnya kurang berasa, terus agak amis dan berpasir..
Selain itu, ayamnya juga kurang gurih.
Not really recommended, tbh 😐
.
.
🍴 : SALTED EGG CHICKEN
πŸ’‘ : 2/5
πŸ’° : IDR 105K for 3 pax
.
.
#deiadiary
#deiadiaryjakarta
#eat #kuliner #wisatakuliner
#kulinerjakarta
#saltedegg #chicken #sunnyfatday

Salted egg chicken from @sunnyfatday 🀀 |Happy SUN(nyfat)DAY! β˜€οΈ

.
Sunny? Yes!!
Fat Day? Of course, with this box of @sunnyfatday
Want more? Sure 😍

harus dicoba lunch box satu ini salted egg terenak di jakarta dan gyudon yang gak kalah fantastis cuma di @sunnyfatday. harga terjangkau 40k - 48k 🀀

Too mager too go out and decided order @sunnyfatday via @gofoodjakarta seriously their Salted Egg Chicken is my favorito πŸ–€ .
Beside that famous salted egg chicken they also have:
- Gyudon with Scrambled Egg
- Beef Shank Sambal Matah
- Chicken Sambal Matah
- Kung Fu Chicken
- Chukka Bowl
.
Don't forget to order Thai Tea and Coconut Jelly also! Legit πŸ‘ŒπŸ» more foodporns on my stories πŸ‘†πŸ»πŸ‘†πŸ» Anyway congrats @sunnyfatday for the SCBD store! #thehungrydoctor #jktfoodies #sunnyfatday

Sneak a peek what's inside πŸ˜‹πŸ‘

Congrats @sunnyfatday for opening new outlet at SCBD Lot 6πŸŽ‰
Btw, ini menu baru mereka, Chukka Bowl, sukak bingitz! WAJIB❀️
#foodirectory #foodirectoryscbd #sunnyfatday #foodporn #eeeeeats

Finally, @sunnyfatday we opened a new branch in SCBD LOT 6! And also available at Go-FoodπŸŽ‰πŸŽˆ#sunnyfatday

<<< Geser ke kiri >>>
.
.
Ide menu makan siang kamu hari ini; cobain favorit saya "Nasi Ayam Goreng Tepung dengan Balutan Saus Telur Asin ditambah lagi pakai Telur Mata sapi"
Nama beken sekarangnya sih "Rice with Chicken Salted Egg"
I recommend you to taste it; @sunnyfatday
.
.
Asli. Waktu pandangan pertama sih agak gimana gitu, takut nasinya sedikit. You know Indonesian portion
Tapi waktu dimakan,
Walah!
Nggak akan khawatir kurang.
Jadi benar pepatah "don't judge book by its cover"
.
.
.
Cara dapatkannya juga tidak sulit.
Tidak perlu repot cukup buka aplikasi pengantaran makanan online @gofoodjakarta lalu cari "Sunny Fat Day"
.
Happiness came from this small box. Trust me.
.
Do support and proud of local product!
.
.
.
#eatanddate
#sunnyfatday
#ricebox

Salted egg chicken from @sunnyfatday! πŸ˜†
Akhirnya nyobain juga makanan hits ini. Dan beneran ENAK. Potongan ayamnya gede2 & gak terlalu bertepung, saus telor asinnya royal melumuri semua ayamnya, dan lembut gak terlalu greasy. Daun jeruk kering di atasnya menambah citarasa, dan sunny side up egg nya masih setengah mateng cantik. Porsinya juga banyak & ngenyangin banget. Panasin di microwave dikit buat sensasi lebih meleleh~ yumm! πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹
.
HIF: @pemamah .
.
πŸ“ Sunny Fatday
🍴 Delivery via Go-Food.
πŸ’° 42k.
πŸŽ– score (of 5): πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜† πŸ˜†.
.
.
#sunnyfatday #sunnysideup #saltedegg #saltedeggchicken #telorasin #foodporn #foodgasm #instafood #lunch #gofood #kulinerjakarta #Kulinerjabodetabek #jktfood #Jktfoodbang #jktrandomeats

Totally in love with their Salted Egg Yolk Chicken!
.
πŸ“ Sunny Fatday
Puri Kembangan - Jakarta Barat
#EastGankJKT

Too lazy to go out for lunch. Not a problem anymore! Order @sunnyfatday via @gofoodjakarta and enjoy its famous Gyudon with Scrambled Egg and Dori Sambal Matah + Egg 😍
#sunnyfatday #lunchboxideas

Most Popular Instagram Hashtags