[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sungwoo

16670 posts

TOP POSTS

OP's friend received this. " Hello, thanks to noona *blah blah* thanks to noona, I get to debut. Thankyou for voting and supporting me. Thankyou so much " ©Labo_theqku
Trans by 0hmy0ng
#옹 #옹성우 #성우
#ong #ongsungwoo #ongseongwoo #ongseungwoo #ONGSEONGWU
#seongwu #seongwoo #sungwoo #Fantagio
#WannaOne #워너원 #Wannable #Wannables
#produce101 #produce101season2
#프로듀스101 #프로듀스101시즌2

Fansites masternim posted some throw back pics, I'm so emo :') 😞
_
📣 WANNABLES! GO VOTE FOR WANNA ONE AT MAMA 2017!📣
_
© Finger sparkle

VISUAL🔥🔥🔥🔥
©owner

my midterms are coming up next week so sorry i haven’t posted at all lately i’ve just been really busy

☆; SEONGWU
171003; WANNA BE LOVED HONG KONG
→ © one day ; my filter - no repost
#wannaone #워너원 #ongsungwoo #sungwoo #seongwoo #ongseongwoo #ongseongwu #seongwu #옹성우 #성우 #fantagio #프로듀스101 #produce101

Onghwi when they eat something delicious : what's image? 😂
Y'all, MAMA award voting is officialy opened! you better make an account and vote for Wanna One, let's make them win all the categories they're nominated in 💕
____________________________________
#leedaehwi #daehwi #produce101 #ongsungwoo #sungwoo #seungwoo #daewhiseungwoo #daehwisungwoo #onghwi #sungwoodaehwi #seungwoodaehwi #wannaone

it this account's 4th monthsary ! 🎉💞 thank you for following this acc and loving wannaone yea :)
and so since my acc's 4th monthsary will be over, I'll start my semi-hiatus today >< and fun fact: my exams end on 17.11 so! my semi-hiatus will end on my 5th monthsary yea HAHAH😂
but since it's semi-hiatus, I'll still try to post like once every 2~3 days at least (?) I wouldn't be able to update tho >< y'all will just see lots of throwbacks :) like^^ thank you for following me once again y'all😭💞
1754; 122days
-171001
-©trueluv0923
.
.
#wannaone #워나원 #원너블 #wannable #라이관린 #관린 #laiguanlin #guanlin #kuanlin #賴冠霖 #byungari #seonho #jisung #sungwoon #minhyun #sungwoo #jaehwan #daniel #jihoon #woojin #jinyoung #daehwi #produce101season2 #kpoplfl #kpopl4l #pinkmelofollowcount

Imagine that he hugged you tightly 😍
_
What's your fav performance when Daehwi was in Produce 101?
_
© Twinkling Moment

MOST RECENT

OngHwi from Mexicana official update 😍😍
____________________________________
#leedaehwi #daehwi #produce101 #ongsungwoo #sungwoo #seungwoo #daewhiseungwoo #daehwisungwoo #onghwi #sungwoodaehwi #seungwoodaehwi #wannaone

ออมม่าในวันนั้นสู่ผัวกูในวันนี้
.
.
.
#wannaone #daniel #kuanlin #minhyun #daehwi #jinyoung #sungwoon #woojin #jisung #jaehwan #sungwoo #jihoon

Wannaone case is out now!
swipe to the left to see other design😃
( Case Material:1 [HARDCASE] 2D TPU, 3D Matte and Glossy
(glossy for iphone user only)

Phone model: Iphone,Samsung,Sony,Xiaomi,Oppo,HTC,Lenovo,Vivo and more. Dm us your phone model to know if it's available in our store 😊

#produce101 #kangdaniel #parkjihoon #jisung #baejinyoung #parkwoojin #ongseongwoo #sungwoo #daehwi #minhyun #laiguanlin #jaehwan #wannaone

OP's friend received this. " Hello, thanks to noona *blah blah* thanks to noona, I get to debut. Thankyou for voting and supporting me. Thankyou so much " ©Labo_theqku
Trans by 0hmy0ng
#옹 #옹성우 #성우
#ong #ongsungwoo #ongseongwoo #ongseungwoo #ONGSEONGWU
#seongwu #seongwoo #sungwoo #Fantagio
#WannaOne #워너원 #Wannable #Wannables
#produce101 #produce101season2
#프로듀스101 #프로듀스101시즌2

cutieee ♡♡
-
cr. lunar planet

감아봐 천천히 두 눈을 느껴봐 우리가 함께할
많은 시간 많은 약속 어느새 익숙한 얼굴도

너무나 소중한 시간들 하나하나 내겐 특별해
매번 지쳐 힘겨워도 날 보며 웃을 네 생각에 힘을 내

난 어디서나 Always 다 네꺼
항상 내가 너의 곁에서 Back hug
곰같이 매달려 너의 등을 감싸 안아
언제나 지킬 거야 Always

너와의 사랑으로 채워진 All day
넌 내 인생의 All main 매일
너와의 거리에 추억을 만들며
네가 걷는 자리에 항상 Always

두 손을 꼭 잡고 지금 이대로
영원이란 두 글자처럼 함께 머물러
너와 나 이대로 변하지 않는
마음 하나만으로 너를 사랑할 거라 약속해

아무런 문제없단 듯이 앞에선 해맑게 웃어도
맘속까지 알아채지 텔레파시 통한 듯

내 마음 다 표현 못해도 괜찮아 다 알아 웃는 너
아름다운 너처럼 이 자리에 언제까지나 함께 할게

두 손을 꼭 잡고 지금 이대로
영원이란 두 글자처럼 함께 머물러
너와 나 이대로 변하지 않는
마음 하나만으로 너를 사랑할 거라 약속해

하루하루가 지나고
계절이 바뀌어가도
내 마음 깊은 곳에 단 하나뿐인 너를
그 누구도 그 무엇도 떼어낼 수 없어

두 손을 꼭 잡고 지금 이대로
영원이란 두 글자처럼 함께 머물러
너와 나 이대로 변하지 않는
마음 하나만으로 너를 사랑할 거라 약속해

#wannaone #wannable
#produce101season2 #jisung #minhyun #jaehwan #sungwoon #sungwoo #woojin #daehwi #jinyoung #daniel #jihoon #kuanlin #วอนนาวัน #วอนนาเบิล

Kang Daniel Hwang Minhyun nya ganteengg banget >< cetaar weh 😍😍 Daehwi nya cantek,kalo uke mah emang suka beda sendiri ya wkwkkwk

#wannaone #wannable #jisung #daniel #minhyun #jinyoung #jihoon #daehwi #guanlin #sungwoon #sungwoo #woojin #jaehwan #CF

อยากจะใช้เวลาทั้งหมดที่มีอยู่ตอนนี้ให้กับwannaoneให้มากที่สุด
ก่อนจะหมดสัญญา ------- 2017.12 -------
รู้สึกว่าเดมาแปปเดียวเอง
ทำไมมันเหมือนจะหมดเวลาแล้ว
ทำไมสัญญามันสั้นขนาดนี้
แค่ปี2ปีเอง พี่ๆเขาอุตส่าห์ทนเหนื่อยมาตั้งหลายเดือนเพื่อจะได้เด ทำไมล่ะ รีบหรอ ไม่เข้าใจโว้ยยย ไม่อยากให้วงยุบเหมือน IOI เลย เดมาแปปๆก็ยุบ
อย่าให้ประวัติศาสตร์ซ้ำรอย
ห้ามยุบนะวงนี้ รักมากที่สุด ขอวอนต้นสังกัดเข้าใจหน่อย ไม่อยากให้วงนี้ยุบเลย...ถ้ายุบแล้วทุกคนจะไปไหนกัน ไปทำอะไรต่อ จะได้เจอกันอีกมั้ย จะยังอยู่ในวงการอยู่รึป่าว...
แต่ยังไง.ถึงจะจากกันไป
💞Wannable จะรัก Wanna One ตลอดไป💞
#ตัดพ้อเบาๆ #wannaone #wannable
#produce101season2 #jisung #minhyun #jaehwan #sungwoon #sungwoo #woojin #daehwi #jinyoung #daniel #jihoon #kuanlin #วอนนาวัน #วอนนาเบิล

#FWOID_1stGA BURUAN IKUT GIVE AWAY PERTAMA KITAA🙌🎉 (INDONESIA ONLY)
_
GIFTS 🎁
1. ALBUM WANNA ONE TO BE ONE (Pink ver.)
2. Bantal Custom Wanna One
3. T-shirt Produce 101
4. T-shirt Produce 101

RULES : (BACA DAN IKUTIN. HARUS dilakukan berurutan/step by step biar ga ada yang ketinggalan)
_
1. WAJIB follow akun sponsor yang udah berbaik hati menyumbangkan barang dagangannya buat kalian. Like dan comment minimal 5 postingan di akun masing" sponsor!
@kbeautepop
@kshopchagiya
@chocho_mint
@exobtsparfume_
_
2. WAJIB follow akun @faktawannaone.id dan @official_daehwi
_
3. KOMEN DI PIC SEBELUM POSTINGAN INI dengan mengatakan "Mau kakk" blabla blaa. Komen terserah kalian dan jangan lupa tag temen kalian buat join GA ini.
_
4. Repost postingan ini, tag akun @faktawannaone.id dan akun semua sponsor. Sertakan screenshot kalau kaliann udah follow ke 6 akun diatas. (Multiple post)
_
5. Setelah mengerjakan semua rules diatas, DM akun ini untuk mendapatkan nomor perserta
_
6. IG JANGAN DI PRIVATE!
_
Cuma ada 6 rules kok^^
_
📣Untuk pemenang, aku bikin kaya arisan gitu. Jadi semua nomor peserta bakalan aku tulis dikertas kecil, dan digulung, terus aku ambil 4 gulungan. Jadi ini bener" murni keberuntungan kalian gaes❤📣 _
Terimakasih untuk para sponsor❤
Kalian juga ada yang mau belanja kstuff? Belanja aja di olshop" di atas☝DIJAMIN TRUSTED ❤🌸
_
DILARANG KERAS MENG-UNFOLLOW
KE 6 AKUN YANG DI MENTION DI ATAS SETELAH GA SELESAI! KETAHUAN UNFOLLOW? BLOCK + BLACKLIST DARI GIVE AWAY SELANJUTNYA!

#O_D1stGA BURUAN IKUT GIVE AWAY PERTAMA KITAA🙌🎉
_
GIFTS 🎁
1. ALBUM WANNA ONE TO BE ONE (Pink ver.)
2. Bantal Custom Wanna One
3. T-shirt Produce 101
4. T-shirt Produce 101
_

RULES : (BACA DAN IKUTIN. HARUS dilakukan berurutan/step by step biar ga ada yang ketinggalan)
_
1. WAJIB follow akun sponsor yang udah berbaik hati menyumbangkan barang dagangannya buat kalian. Like dan comment minimal 5 postingan di akun masing" sponsor!
@kbeautepop
@kshopchagiya
@chocho_mint
@exobtsparfume_
_
2. WAJIB follow akun @official_daehwi dan @faktawannaone.id
_
3. KOMEN DI PIC SEBELUM POSTINGAN INI dengan mengatakan "Mau kakk" blabla blaa. Komen terserah kalian dan jangan lupa tag temen kalian buat join GA ini.
_
4. Repost postingan ini, tag akun @official_daehwi dan akun semua sponsor. Sertakan screenshot kalau kaliann udah follow ke 6 akun diatas. (Multiple post)
_
5. Setelah mengerjakan semua rules diatas, DM akun ini untuk mendapatkan nomor perserta
_
Cuma ada 5 rules kok^^
_
📣Untuk pemenang, aku bikin kaya arisan gitu. Jadi semua nomor peserta bakalan aku tulis dikertas kecil, dan digulung, terus aku ambil 4 gulungan. Jadi ini bener" murni keberuntungan kalian gaes❤📣 _
Terimakasih untuk para sponsor❤
Kalian juga ada yang mau belanja kstuff? Belanja aja di olshop" di atas☝DIJAMIN TRUSTED ❤🌸
_
DILARANG KERAS MENG-UNFOLLOW
KE 6 AKUN YANG DI MENTION DI ATAS SETELAH GA SELESAI! KETAHUAN UNFOLLOW? BLOCK + BLACKLIST DARI GIVE AWAY SELANJUTNYA!

WANNA ONE
Wanna One Drops Teaser Images For "1-1=0 (Nothing Without You)"
.
.
.
#wannaone #wannable #jihoon #jisung #jinyoung #jaehwan #daniel #daehwi #sungwoo #sungwoon #woojin #guanlin #minhyun

Most Popular Instagram Hashtags