#sungaibesi

MOST RECENT

ITEM :BROWNIES
SIZE : 8 INCH / 36 PCS
TOPPING : NUTELLA DRIZZLE
PRICE : RM35
.
.
SELF-PICKUP : BANDAR TASIK SELATAN
DELIVERY : BY RUNNER LUAR (CHARGE START RM10- RM50)
.
.
FOR ANY ORDER PLEASE WHATSAPP:
+601139123108 (AZIRA)
Just click link at my bio⬆️⬆️ .
.
#Syugerlips #brownies #majlisnikah #malaysia #serikembangan #brownieshantaran #ajimaura #brownieskl #browniescheras #syafiqkyle #syantik #browniescake #brownieskedut #fudgybrownies #sayajualbrownies #kajang #chocolatebrownies #kekcoklat #cakecheras #browniesmalaysia #sungaibesi #kekmurah #minibrownies #terapiinstagram #biteallteam #cakekl #browniespremium #cyberjaya #browniestower

SATU MUKA UNTUK SEPANJANG HAYAT 😨
.
Muka kita ni nak pakai lama tau. Bukannya boleh pakai buang.
.
Korang nak ke muka korang jadi tua sama dengan umur yg semakin meningkat? 😟
.
Haa mesti taknak kan. Mesti lah kita nak muka maintain nampak muda.
.
So dari sekarang la kena jaga kulit wajah tu supaya tak menyesal nanti.
.
Guna 3 item ni setiap hari pun dah mencukupi
.
💝#ephyraskinbar bantu utk mencuci & hilangkan kotoran di muka.
💝#ephyraskinnano bantu utk merawat kulit rosak
💝#ephyraskinsnow pula bantu utk melindungi kulit & melembapkan
.

Gambar ni diambil dkt luar negara tau. Cantik kan?
Walaupun dekat Norway, founder kami @amiza7 tetap pakai #ephyraskincareseries ni tau.
#ephyraskincareseries mmg sesuai utk semua, tak kira di mana pun, cuaca panas atau sejuk.
.
.
ada promo oktober less 5%.nak jugak harga promo❓
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath .
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

Apa tu Teknologi Nano?
.
Teknologi Nano ni sebenarnya dah sangat popular dalam dunia kecantikan.
.

Partikel serum yang sangat kecil memudahkan utk meresap masuk ke lapisan kulit yg paling dalam. Teknologi Nano ni sangat unik dan terkini sbb ia seribu kali lebih halus dan kecil.
.

Apa kebaikannya? .

Teknologi Nano dpt memberi perlindungan, penyembuhan dan khasiat kepada kulit. Mampu bertindak lebih pantas dan efektif dalam memulihkan sel kulit yang rosak.

Partikel serum ni boleh bantu utk memulihkan struktur dalaman kulit dan menjadikan permukaannya anjal & tidak berminyak. .

Selain tu juga, ia dpt bantu mengurangkan masalah warna kulit tidak sekata dan kehadiran bintik hitam serta penuaan. .

Itu je ke? Ehh banyak lagi kebaikannya tau. Bintik hitam, tompok gelap dan pigmentasi juga akan hilang tau.
.

Kalau tak percaya, korang cuba la dulu. Takkan menyesal punyalah. .
.
.
ada promo oktober less 5%.nak jugak harga promo❓
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath .
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

Our Kayfairies dah tak sabar nak guna Coalface, sampai dia angkut dua2, soap & cleanser 😍 Kaymanbeauty buat orang jatuh cinta! 💃🏻
.
Ready Stock 🧚🏻‍♀️
Coalface Soap - RM35
Coalface Cleanser - RM39
Konjac Sponge - RM15
.
#coalfacefeedback #coalfacesoapfeedback #coalfacecleanser #coalfacecleanserfeedback #makeupremover #charcoalsoap #kaymanbeauty #easywash #coalfacesungaibesi #coalfacebukitjalil #tudungmurah #contactlenses #codavailable #bajumurah #sungaibesi #bukitjalil #bandartasikselatan #bandartunrazak #cheras #thebestfacewash #charcoalsoap #charcoal #kualalumpur

Eeee geramnya tengok video ni, mcm nak sapu je dkt muka sekarang!
.
Lagi2 waktu tghari panas terik tu, uishh kalau dapat serum ni mesti sejuk je satu muka. Minyak dkt muka pun malu2 nak keluar.
.
Korang pakai pagi sebelum nak pergi office/kelas, muka korang akan segar je mcm baru lps cuci muka. Rasa fresh je sepanjang hari!
.

Tesktur #ephyraskinnano yang ringan dan tak berminyak ni akan buat korang lebih confident dan selesa waktu bekerja. Nak jumpa orang pun syok je rasa sbb muka sentiasa glowing mcm baru lps touch up.
.

Jangan lepaskan peluang ni, whatsapp kami skrg & masalah kulit korang takkan berulang lagi.
.
.
ada promo oktober less 5%.nak jugak harga promo❓
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath .
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

10 PILIHAN WARNA BUAT BIBIR KORANG CANTIK GILOS!!!
•••••••••••••••••••
EPHYRA LIPS LIQUID LIPSTICK
Cream-to-Matte Lip Color
•••••••••••••••••••
.
💋 Affordable Lip Matte - Harga RM 30 (xtermasuk postage) .
💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik.
💋 Wudhu' Friendly ( mudah ditanggalkan ) .
💋 10 Stunning Color for All Skin Tones .
💋 Long Lasting & Light Weight - ringan cam xpakai lipstick. .
💋Tak melekit, tak berminyak & memang warnanya cantik! .
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care
.
.
ada promo oktober less 5%.nak jugak harga promo❓
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath .
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

10 PILIHAN WARNA BUAT BIBIR KORANG CANTIK GILOS!!!
•••••••••••••••••••
EPHYRA LIPS LIQUID LIPSTICK
Cream-to-Matte Lip Color
•••••••••••••••••••
.
💋 Affordable Lip Matte - Harga RM 30 (xtermasuk postage) .
💋 Smooth & Velvety Finish - one swipe dah cantik.
💋 Wudhu' Friendly ( mudah ditanggalkan ) .
💋 10 Stunning Color for All Skin Tones .
💋 Long Lasting & Light Weight - ringan cam xpakai lipstick. .
💋Tak melekit, tak berminyak & memang warnanya cantik! .
💋 With Vitamin E & Jojoba Oil - berfungsi ibarat lip care
.
.
ada promo oktober less 5%.nak jugak harga promo❓
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath .
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

Dah dekat nak lunch ni mesti tengah terbayang-bayang nak makan apa hari ni. Apa kata kita cuba makan kat @indobowlcafe ni. Menyediakan makanan daripada Indomie yang cukup popular.

Selain tu juga ada makanan nasi dan juga beberapa dessert yang menarik, unik dan popular dari Indonesia.
Mesti nak tahu semua menu ini boleh ker blog Mahamahu.com

#indobowl #indomie #mahamahu #sungaibesi #bloggerkakimakan #mahamahumakan

Kenapa EPHYRA menjadi pilihan pengguna di Malaysia??
.
.
1.KREDIBILITI - Firts of all, EPHYRA telah berada di pasaran sejak tahun 2012. Formulasi terbaik untuk makanan supplement yang berada sejak 7 tahun yang lepas. Malahan, syukur & Alhamdulillah EPHYRA TIADA TIRUAN!! .
.
2.MANFAAT YG SELAMAT UTK BADAN - Bg produk kesihatan, kesan jangka panjang & jangka pendek amat penting. Kita tak nak, badan sihat utk sementara - kalau boleh untuk sepanjang hayat terutama di saat kita berusia. EPHYRA dijamin 100% SELAMAT dgn KELULUSAN KKM! .
.
3. ANUGERAH & PENGIKTIRAFAN - EPHYRA telah menerima Anugerah Super Health Brand utk 2016-2017 & 2018-2019. Anugerah ini diukur berdasarkan kualiti produk, feedback dari pengguna juga berdasarkan reputasi produk di pasaran. .
.
4. DUTA SEBAGAI PENGGUNA -
Duta kami @memeysuhaiza & @normanhakim_786 bermula sbg pengguna terlebih dahulu. Setelah tu barulah ditawarkan sbg duta & spokesperson utk EPHYRA. Mereka mengamalkan EPHYRA setiap hari & Alhamdulillah memang jelas khasiatnya utk mereka. .
.
5. BERBALOI & SEPADAN DGN KHASIAT - ada juga pengguna EPHYRA yg berhenti minum EPHYRA. Tapiiiiii, semua tu banyak dipengaruhi oleh iklan. Namun, selepas dari tu- mereka akan cari EPHYRA semula!!! Kerana EPHYRA rasanya yg sedap & paling penting khasiatnya tu berkesan dgn pntas! .
.
.
ada promo oktober less 5%.nak jugak harga promo❓
.
klik je link di bio saya diatas ☝🏻untuk respon pantas🏃🏻‍♀
.
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath
📞0126083926-fath .
.
#ephyralovers #trusteddealer💯since2016 #ephyraoriginal💯#ephyrasuperhealthbrand #desapandan #pandanindah #jalantunrazak #kampungbaru #tescoampang #ampang #bukitindahampang #setiawangsa #dataranwangsa #wangsamaju #srirampai #keramat #semarakKL #maluri #salakselatan #bandarsripermaisuri #bandartasikselatan #sungaibesi #bandartunrazak #alamdamai #ikeacheras #mytown

Most Popular Instagram Hashtags