#sungaibakap

4342 posts

TOP POSTS

Selamat ulangtahun kelahiran buat Abah Haji Maktar Shapee.
.
Semoga diberi kesihatan yang baik utk terus menabur bakti kpd masyarakat & agama, diluaskan pintu rezeki serta sentiasa dibawah naungan rahmat Allah..
.
#happybirthday #myhero #abah #sungaibakap #pulaupinang

Perjalanan hidup ini, sahabatlah tempat aq byk berkongsi kegembiraan & masalah.dari dulu smpai sekarg sahabat2 ni la tetap bersama saya..Terima kasih la semua dan semoga keindahan sahabat ini kita kekal sampai syuga...AllahummaAmin.. #Nikmatbersahabat#SungaiBakap#sahabatsyurga

SET KENING KAKNINA
Set kening budget ni senang sangat nak guna.
Untuk sapa yang baru nak belajaq-belajaq lukis kening boleh la cuba
Mai wasap kaknina 0178248522
#setkening
#sungaibakap
#jawi
#nibongtebal
#paritbuntar

First day menganggur.
Rindu pulak family Nafas. 😘😘😘 Terima kasih sebab terima saya dlm family, segala ilmu tunjuk ajar takkan saya lupa kan. Ade department baru bukak, roger2 ar.. 😜😜😜
#nafasfoodprocessingmarketing #nafas #peladang #sungaibakap #

Zaman ni la first aku kuar dgn kwnΒ² lepak..g mall..mkn aiskrim..naik bas rapid...hahaaa poyo.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#2011
#sungaibakap

Shian ammar...p knduri sampai tertidoq
#ammarfurqan#kendurikahwinmamat#vscocam#sungaibakap

#urbanfarming
#mangsakebunbandar
#sungaibakap
Kot ye pon nk berkebun....agak2ler nyiooonyaa...

MOST RECENT

Cappucino with pearl & dark chocolate is waiting for you. Come & visit us.
.
#sungaibakap #cravyofficial #penang #kerian #paritbuntar #nibongtebal #airbubblecravy #jawi #pulaupinang #penangkini

Apa air kegemaran korang? Share dengan kami. 😊
.
Jom minum & chill dengan Cravy
.
#sungaibakap #cravyofficial #penang #kerian #paritbuntar #nibongtebal #airbubblecravy #jawi #pulaupinang #penangkini

Lokasi tepi jalan besar Masjid Daerah Sg jawi. 😊
.
Jom minum & chill dengan Cravy
.
#sungaibakap #cravyofficial #penang #kerian #paritbuntar #nibongtebal #airbubblecravy #jawi #pulaupinang #penangkini

Cravy dah bukak, mai mai kalau sapa nak rasa air bubble Cravy, boleh datang di gerai Cravy berhadapan dengan Masjid Daerah Sg Jawi.
.
#sungaibakap #cravyofficial #penang #kerian #paritbuntar #nibongtebal #airbubblecravy #jawi #pulaupinang #penangkini

Area
#sungaibakap
#Jawi
#Simpangempat
#sungaiduri βœ‹βœ‹βœ‹βœ‹ siapa free hari nie pm Zana Nana ye kita main cuci mukaπŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’†πŸ’†

Cappuccino with Cravy Black Pearl. Try it at our store. Chewy & yummy!!
.
#sungaibakap #cravyofficial #penang #kerian #paritbuntar #nibongtebal #airbubblecravy #jawi #pulaupinang #penangkini

Cravy tutup hari Jumaat & Sabtu, cravy akan beroperasi semula pada hari ahad ini. Kalau anda nak datang, boleh datang hari ahad nanti, lokasi berhadapan Masjid Daerah Sg Jawi, P. Pinang. 😊
.
#sungaibakap #cravyofficial #penang #kerian #paritbuntar #nibongtebal #airbubblecravy #jawi #pulaupinang #penangkini

Most Popular Instagram Hashtags