#sungaibakap

4022 posts

TOP POSTS

Jiran x pakat x bwk berkat..
Baruuu smlm kkm dtg sembor nyamuk ade kes area ni..ader yg mati pon
Ular nyamuk buat tempat tdo..bersalin bertelor..masok longkang2
Jgn laaaa jd jiran giniii...
#urbanfarming
#kebunbandar
#sungaibakap

First day menganggur.
Rindu pulak family Nafas. 😘😘😘 Terima kasih sebab terima saya dlm family, segala ilmu tunjuk ajar takkan saya lupa kan. Ade department baru bukak, roger2 ar.. 😜😜😜
#nafasfoodprocessingmarketing #nafas #peladang #sungaibakap #

We escaped to a snooker club. Thanks Baby akka for taking us here.
#snooker
#pool
#sungaibakap

Perjalanan hidup ini, sahabatlah tempat aq byk berkongsi kegembiraan & masalah.dari dulu smpai sekarg sahabat2 ni la tetap bersama saya..Terima kasih la semua dan semoga keindahan sahabat ini kita kekal sampai syuga...AllahummaAmin.. #Nikmatbersahabat#SungaiBakap#sahabatsyurga

Zaman ni la first aku kuar dgn kwnΒ² lepak..g mall..mkn aiskrim..naik bas rapid...hahaaa poyo.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#2011
#sungaibakap

Shian ammar...p knduri sampai tertidoq
#ammarfurqan#kendurikahwinmamat#vscocam#sungaibakap

SET KENING KAKNINA
Set kening budget ni senang sangat nak guna.
Untuk sapa yang baru nak belajaq-belajaq lukis kening boleh la cuba
Mai wasap kaknina 0178248522
#setkening
#sungaibakap
#jawi
#nibongtebal
#paritbuntar

Heyy org pineng..suggest tmpt best...pleass
#sungaibakap

MOST RECENT

We escaped to a snooker club. Thanks Baby akka for taking us here.
#snooker
#pool
#sungaibakap

Nak surprisekan wifenya cikgu Noryus Niza Zainun.. Tp cikgu x balik skolah lg.. Jd bg kat suami ja.. Tulong surprisekan nnt ya.. πŸ˜€
Surprise dr Ain, kakcik, acik

#supriseplannerpenang #suprisepenang #sayajual #bouquetmurah #bouquetcantik #chocolatebouquetpenang #bouquet #cokkat #flowerbouquet #helium #heliumballon #heliumbouquetballons #penang #kulim #paritbuntar #sungaibakap #simpangampat #seberangjaya #valdor #perai #bandarperda #butterworth #amatur

SET KENING KAKNINA
Set kening budget ni senang sangat nak guna.
Untuk sapa yang baru nak belajaq-belajaq lukis kening boleh la cuba
Mai wasap kaknina 0178248522
#setkening
#sungaibakap
#jawi
#nibongtebal
#paritbuntar

Dah minum JUSHINE C pagi ni?
Sesudu sebelum sarapan.
Sepanjang hari rasa power dia.
Jom cuba 😍
Wasap kaknina 0178248522
#sungaibakap
#jawi
#nibongtebal
#paritbuntar
#jushinec
#jushinecsungaibakap

MAKIN CANTIK BERSERI SEKARANG NI. APA RAHSIA?
JUSHINE C la. Minum sesudu pagi. Sesudu malam. Tau-tau dah cantik. Senangnya.
Jom cantik ramai-ramai
Wasap kaknina 0178248522
#jushinecsungaibakap
#jushinec
#sungaibakap
#jawi
#nibongtebal
#paritbuntar

Alhamdulillah. Dah ada yang book untuk gaji ni.
Jom sihat dan cantik sama-sama.
Pos seluruh malaysia. Nak COD?
Boleh. Wasap kaknina 0178248522
#jushinecsungaibakap
#jushinec
#sungaibakap
#jawi
#nibongtebal
#paritbuntar

PROMOSI!!!!!
Aneka biskut dan maruku buat santapan di depan tv sambil melayan drama pilihan hati

MURAH..MURAH.. RM 15 - Biskut Saprit 270 g
- Biskut Choc Chip @ Nestum 270 g
- Batang Burok 270 g
- Maruku Sedap 450 g

RM 25 - Batang Burok 500 g

COD/ Post

Berminat boleh dm
#kuihmuih #biskutraya #cookiesmurah #semperit #coklatchip #chocolatechipcookies #kuihbatangburok #batangburok #marukusedap #marukusedap #kuihrayamurah #damansara #ttdi #floradamansara #sungaibakap #jawi #sayajualmurah #sayajual #shhiloveu #loffatah #rm15 #sedap #murah #bazaarpaknil #biskutrayaonline

Nak bisnes tanpa modal?
Sambil-sambil pegang handphone boleh buat duit?
Join my team. Bahan iklan semua kaknina edit sendiri. Testimoni power dari HQ.
Mai wasap kaknina 0178248522
#jushinecsungaibakap
#jushinec
#sungaibakap
#jawi
#nibongtebal
#paritbuntar

Most Popular Instagram Hashtags