#sungaibakap

4219 posts

TOP POSTS

Selamat ulangtahun kelahiran buat Abah Haji Maktar Shapee.
.
Semoga diberi kesihatan yang baik utk terus menabur bakti kpd masyarakat & agama, diluaskan pintu rezeki serta sentiasa dibawah naungan rahmat Allah..
.
#happybirthday #myhero #abah #sungaibakap #pulaupinang

Perjalanan hidup ini, sahabatlah tempat aq byk berkongsi kegembiraan & masalah.dari dulu smpai sekarg sahabat2 ni la tetap bersama saya..Terima kasih la semua dan semoga keindahan sahabat ini kita kekal sampai syuga...AllahummaAmin.. #Nikmatbersahabat#SungaiBakap#sahabatsyurga

SET KENING KAKNINA
Set kening budget ni senang sangat nak guna.
Untuk sapa yang baru nak belajaq-belajaq lukis kening boleh la cuba
Mai wasap kaknina 0178248522
#setkening
#sungaibakap
#jawi
#nibongtebal
#paritbuntar

Alhamdulillah. .tengah malam pun dapat order lagi. Rezeki. .hhehehe. .

Sis ni kta "pkai mlp kawan, nampak cantik ja". .heheh. kan .
#waniagensahnurraysasungaibakap
#promosimasihberjalan😍
#produknurraysa
#DropshipNurraysaDiperlukan
#sungaibakap

First day menganggur.
Rindu pulak family Nafas. 😘😘😘 Terima kasih sebab terima saya dlm family, segala ilmu tunjuk ajar takkan saya lupa kan. Ade department baru bukak, roger2 ar.. 😜😜😜
#nafasfoodprocessingmarketing #nafas #peladang #sungaibakap #

Zaman ni la first aku kuar dgn kwnΒ² lepak..g mall..mkn aiskrim..naik bas rapid...hahaaa poyo.. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
#2011
#sungaibakap

Rindu arwah tok..
.
Tok..meriahnyaa rakyat tok ni..first time buat reunion..wah ramainyaa😲😲
.
Satu je harapan...moga dapat lagi berkumpul mcm ni dlm syurga....I.Allah..😊😊
.
#rinduarwahtok
#keluargabesartok
#sungaibakap

MOST RECENT

Happy birthday Miss Eira.. Fuhh... Susah nak dapat jumpak miss Eira nih.. Super duper bz miss Eira nih.. Lastly ingt nak kirim kat drive thru ja.. Rupanya staff kat drive thru tu miss Eira.. Surprise 😲.. #supriseplannerpenang #suprisepenang #surpriseplannersungaipetani #surpriseplannertaiping #sayajual #bouquetmurah #bouquetcantik #chocolatebouquetpenang #bouquet #cokkat #flowerbouquet #helium #heliumballon #heliumbouquetballons #penang #kulim #paritbuntar #sungaibakap #simpangampat #seberangjaya #valdor #perai #bandarperda #butterworth #sungaipetani #taiping #autocityjuru

Kita potong kecik kecik pastu kita ratah kambing !.Sapa nak ratah kambing ?Wasap abang dpedas 013.3707180.#dpedas #kambingperap #ayamperap #pulaupinang #bayanlepas #bandarperda #sungaibakap #gelugor

#bouquetoftheday for 15th wedding anniversary

#bouquetoftheday // Thanks dear customer for your order 😍 // πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή To order just click at bio for direct wassup πŸ“²

#surprisedeliverygeorgetown
#surprisedeliverypenang #surprisedeliveryparitbuntar #surprisedeliverybutterworth #jawidelivery #sungaibakap #paritbuntardelivery #juru #seberangprai #perda #penangflorist #belonhelium #birthdaysurprise #anniversarysurprised #ferrerobouquet #rosebouquetpenang #sbjlover #surprisedeliverykulim #surprisedeliverybukitmertajam #surprisedeliveryseberangjaya

Surprise 😲
Happy birthday to u Nor Fadzlina Mat Zin. Surprise dr Akmal Azizan.
Semoga panjang umur dan sentiasa di dalam lindungan Allah swt. Semoga hubungan ini kekal hingga ke akhir hayat.. Ameen

#supriseplannerpenang #suprisepenang #surpriseplannersungaipetani #surpriseplannertaiping #sayajual #bouquetmurah #bouquetcantik #chocolatebouquetpenang #bouquet #cokkat #flowerbouquet #helium #heliumballon #heliumbouquetballons #penang #kulim #paritbuntar #sungaibakap #simpangampat #seberangjaya #valdor #perai #bandarperda #butterworth #sungaipetani #taiping #sgbakap

A good friend would never bargain.
Hahahaha ~ thanks bro sudi datang lepak minum boh ~ coconut shake oreo + ayaq nyokkkk πŸ˜„

#coconutshake #coconutshakesgbakap #coconutshakesedap #coconutshakespecial #coconutshakeoreo #jalanjalancarimakan #jjcm #penangfood #penangfoodhunt #minumanviral #sungaibakap #nibongtebal #jawi #dahrasapastirindu

Happy birthday to dear husband πŸ‘¨

#bouquetoftheday // Thanks dear customer for your order 😍 // πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή To order just click at bio for direct wassup πŸ“²

#surprisedeliverygeorgetown
#surprisedeliverypenang #surprisedeliveryparitbuntar #surprisedeliverybutterworth #jawidelivery #sungaibakap #paritbuntardelivery #juru #seberangprai #perda #penangflorist #belonhelium #birthdaysurprise #anniversarysurprised #ferrerobouquet #rosebouquetpenang #sbjlover #surprisedeliverykulim #surprisedeliverybukitmertajam #surprisedeliveryseberangjaya

2 #pastelpurplerose for bff πŸ‘©

Add on with marvelous choc cakes πŸŽ‚ and hb 🎈

P/s: limited order for delivery is 6 roses kayh..😘 #bouquetoftheday // Thanks dear customer for your order 😍 // πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή To order just click at bio for direct wassup πŸ“²

#surprisedeliverygeorgetown
#surprisedeliverypenang #surprisedeliveryparitbuntar #surprisedeliverybutterworth #jawidelivery #sungaibakap #paritbuntardelivery #juru #seberangprai #perda #penangflorist #belonhelium #birthdaysurprise #anniversarysurprised #ferrerobouquet #rosebouquetpenang #sbjlover #surprisedeliverykulim #surprisedeliverybukitmertajam #surprisedeliveryseberangjaya

Cantik kan coconut shake strawberry leleh tu ? πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ Haaaa, sapa kata Strawberry dengan Coconut tak masokk ? Hampa mai try test dulu baru taw rasa dia lagu mana punya sedap πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ #coconutshakestrawberryleleh #coconutshake #coconutshakesgbakap #coconutshakesedap #coconutshakespecial #minumanviral #makananviral #jalanjalancarimakan #jjcmpenang #sungaibakap #nibongtebal #jawi #dahrasapastirindu

Coconut Shake Oreo Chocolate​ Leleh lagi boh πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Laku keraihhhh, meh cuba rasa meh, pasti nak lagii πŸ˜„πŸ˜„πŸ˜„ Siang minum dah, malam mai minum lagi. Haaa ~

#coconutshakeoreochocleleh #coconutshake #coconutshakemalaysia #coconutshakepenang #coconutshakepenang #coconutshakespecial #coconutshakesedap #makananviral #minumanviral #pulaupinang #sungaibakap #jawi #nibongtebal #jalanjalancarimakan #jjcm #nyokgoncang

Coconut Shake Chocolate Leleh jadi pilihan mereka.
Mereka sudah, anda bila lagi πŸ˜„

Hahaha, hangaat lit lit harini bak hangggg.
#coconutshake #coconutshakes #coconutshakesgbakap #coconutshakesedap #coconutshakeviral #coconutshakechocolateleleh #jjcmpenang #jalanjalancarimakan #sungaibakap #jawi #nibongtebal #makananviral #minumanviral

Special Special !!
😍Coconut Shake Strawberry Leleh 😍

Sedappp gilaaa bak hangggg πŸ˜‹
Coconut Shake + Hershey's Strawberry Syrup.

Ceq dah ketageh πŸ˜‹ hampa bila lagi ?

#coconutshakemalaysia #coconutshakesgbakap #coconutshakesedap #coconutshakespecial #coconutshakestrawberryleleh #hersheystrawberry #jalanjalancarimakan #jjcm #foodhunt #foodporn #makananviral #minumanviral #minumanenak #nyokgoncang #sungaibakap #jawi #nibongtebal #dahrasapastirindu

Special Special !!
😍Coconut Shake Strawberry Leleh 😍

Sedappp gilaaa bak hangggg πŸ˜‹
Coconut Shake + Hershey's Strawberry Syrup.

Ceq dah ketageh πŸ˜‹ hampa bila lagi ?

#coconutshakemalaysia #coconutshakesgbakap #coconutshakesedap #coconutshakespecial #coconutshakestrawberryleleh #hersheystrawberry #jalanjalancarimakan #jjcm #foodhunt #foodporn #makananviral #minumanviral #minumanenak #nyokgoncang #sungaibakap #jawi #nibongtebal #dahrasapastirindu

Good morning πŸ˜„
Harini Coconut Shake Sg Bakap bukak jam 4 petang.
Ulang suara, jam 4 petang. Ada hal yang tidak dapat dielakkan.
Mintak maap boh 😭

Nak tengok sunrise sekali dengan pakej air terjun yang cantik, hampa boleh la pi panjat gunung chemerong berembun langsir, dekat Terengganu boh ~

#coconutshake #coconutshakesgbakap #coconutshakemalaysia #coconutshakesedap #coconutshakeoreo #coconutshakestrawberry #coconutshakechocolateleleh #foodhunt #foodporn #makananviral #jjcmpenang #jalanjalancarimakan #jawi #penang #sungaibakap #nibongtebal #sunrise #sunrisehunter #gunungchemerongberembunlangsir

Happy birthday to dear friend πŸ‘©

#bouquetoftheday // Thanks dear customer for your order 😍 // πŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”ΉπŸ”Ή To order just click at bio for direct wassup πŸ“²

#surprisedeliverygeorgetown
#surprisedeliverypenang #surprisedeliveryparitbuntar #surprisedeliverybutterworth #jawidelivery #sungaibakap #paritbuntardelivery #juru #seberangprai #perda #penangflorist #belonhelium #birthdaysurprise #anniversarysurprised #ferrerobouquet #rosebouquetpenang #sbjlover #surprisedeliverykulim #surprisedeliverybukitmertajam #surprisedeliveryseberangjaya

Tq my yayunx n hubby teman umi p COD barang sehari suntuk. Utk esok yg mana nak selit COD Area #jawi #nibongtebal #paritbuntar #sungaibakap mai pm hakak na.
Hakak xletih langsung. Dari pagi minum JR lepas tu masak spageti. Dok renung spageti tu pon nek melugai. P singgah beli ayam kat customer COD #tamanwiduri last skali ayam tu terunah secoet ja. Kenyang sesangat la.
I love JR😘😘😘 jom sayang2 kita kurus bersama-sama.
#juicyraspberry
#jr
#kuruslepasraya
#Juicyraspberrypenang
#juicyraspberrynibongtebal
#juicyraspberryjawi
#juicyraspberryparitbuntar
#paritbuntar
#jawi.

@coconutshake_sg.bakap

Hangat hangat lit lit ni mai lepak minum kat Coconut Shake Sg Bakap dulu bohhhh πŸ˜„

Coconut Shake Oreo jadi pilihan Cik Senyum πŸ˜„

Maniskan senyuman dia πŸ˜„

#coconutshakesgbakap #coconutshakepenang #coconutshake #coconutshakeoreo #nyokgoncang #jalanjalancarimakan #foodhunt #foodporn #jjcmpenang #jawi #sungaibakap #nibongtebal #cafehoppenang

Hangat hangat lit lit ni mai lepak minum kat Coconut Shake Sg Bakap dulu bohhhh πŸ˜„

Coconut Shake Oreo jadi pilihan Cik Senyum πŸ˜„

Maniskan senyuman dia πŸ˜„

#coconutshakesgbakap #coconutshakepenang #coconutshake #coconutshakeoreo #nyokgoncang #jalanjalancarimakan #foodhunt #foodporn #jjcmpenang #jawi #sungaibakap #nibongtebal #cafehoppenang

Selamat pagii πŸ˜„
Harini Coconut Shake Sg Bakap beroperasi seperti biasaaa
Jam 11 pagi sehingga jam 12 tengah malam πŸ˜„

Ehhh cantik kan sunrise tu, hahahaa
Sunrise dari puncak Gunung Korbu.

#coconutshake #coconutshakesgbakap #coconutshakepenang #sunrise #gunungkorbu #sungaibakap #jawi #nibongtebal #nyokgoncang

Most Popular Instagram Hashtags