#sundangora

135 posts

TOP POSTS

"Dari Bandung, salam berkembang biak"😤
Mampus kalian, hidup aku😝
#indonesiaheureuy
#bandungblaktuk
#sundangora

Hirup mah ulah loba kasieun ..ngan anu sieun mah jelema nu euweuh kasieun #ceukbuhe #sundabuhun#hdr_professional #instagram#sundangora
Wardrobe @whynot_clothing

Ulah gengsi, ulah era, budaya sunda berwibawa!! #aksarasunda #kuringtisunda #sundangora #aslisunda

Sampurasun
.
.
.
.
#sundangora

Bilbo pemain muda berbakat.... #SundaNgora

Perbanyaklah kebaikan dalam hidupmu, niscaya keburukan akan menjauhimu.





@eghbalucokkk
@eghbalucokk
#persibbandung #bobotohhits #galeribobotoh #ainkjale #ituucok #gigireunfirman #sundawani #sundangora #sundapisan

RANCA
rancage
rancatan
rancangan
...
..
.
#sundahejo #sundangora #sundawani #exploregarut

MOST RECENT

Bilbo pemain muda berbakat.... #SundaNgora

Persib no 1 kamu no 2.... #SundaNgora

Kusabab tos dedeuh jadi gampil di bobodo, tapi gara2 eta ayeuna ngarti numana cinta asli, jg nu cinta nu di bobodo sabab aya butuhna doang.tapi di pikir2 lieur oge mun mikiran cinta wae mah mending mikiran cita2 ayeunamah..... #autofocus #slide #focus #memesunda #sundangora #orangsundaasli #sunda #papatahkolot

Asa gédég ieu téh, kudu rada di pelentingkeun ieu mah belah kénca
#caprukbdg #sundanese #bandungunlimited #nagreg #sundangora

RANCA
rancage
rancatan
rancangan
...
..
.
#sundahejo #sundangora #sundawani #exploregarut

Ulah ngansaukur cungur ngabangus mumule budaya Sunda..
#SundaNgora #SundaLestari #AingSunda #GeutihSunda

Assalamualaikum
Sampurasun
Good morning... Kangge wargi wargi sadaya,utamina nu aya di sabudereun Tasikmalaya bilihna hoyong diajar bahasa inggris sakantenan ngamumule budaya sunda,sumangga tiasa ngahubungi pangersa Ang @didafirmanhidayat

#SundaBagja
#SundaMotekar
#SundaNgora

ÉLMU AJUG = Bisa Mapatahan Batur, Ari Sorangan Teu Bisa Ngamalkeun.

Kirang Langkung Kitu Lah hehehehe!!!
#rebonyunda #paribasasunda #sundanese #sundangora #aksarasunda #sundapisan #getihsunda #sundawani #sundabagja #nagregenjoy

Upload ngabuburit nya ga bisa ngevep tapi maen karinding saja ngamumule budayasunda
#sundangora #sundawani #sumedang #hanjuangsumedang #hanjuang #hayukasumedang #karinding #karindingattack

Hiji mangsa dimana hayang na téh gogoleran bari nyo'o gadget..!!!! 👍😩😥
#rebonyunda #sunda #sundangora #siliwangi #paribasasunda #basasunda #aksarasunda #sundabagja

Most Popular Instagram Hashtags