#sundangora

MOST RECENT

Sampurasun
Hatur salam rasa nu sampurna.
Salam baktos ka sadayana
Mugia aya dina hibar kawilujengan lan kabagjaan.

Salam deudeuh nu teu welèh maneuh.
🙏 Rahayu.

#Siliwangisquad #Sundanis #Nyunda #SundaNgora #Lemahcai

Jodo Pati Bagja cilaka ? Nerr teu ?teuing.
Nu Bade reques dm w ngke ku Mimin moal di baca 🤗😅eh dibaca

@coversunda
#lagusunda #sundangora #popsunda #sundanis

Kawaas

Aya haleuang deudeuh ti kaanggangan
Hawar-hawar kabawa angin
Nyulusup kana rungkun katineung
Ngendag-ngendag pangimplengan

Katingal atra na kongkolak panon
Sésélékét kana sela-sela tresna
Kalangkang Anjeun narémbongan
Kapinding ku anggangna rasa

Jkt24

#Sunda #SundaNgora #SundaSalawasna
#Nyunda_nepi_ka_euweuh_raga

Ulah taluk pedah jauh tong hoream pedah anggang jauh kudu dijugjug anggang kudu diteang... ----------------------------------- Lok. Jl,Museum Geologi
Shot by : @rancapetir

#explolerbandung
#taliinjuk
#jaluaing
#sundangora
#bandungit'shistory
#rancapetirbogacarita

Abdi generasi 90's.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#vintage
#sundangora

Sampurasun baraya..Rebo Nyunda..
Ngamumule seni jeung tradisi..
#SundaNgora
#PutraPajajaran
Salam Sakaruhun
Akur kadulur Ngajaga lembur😊

Punggawa Siar Program #SundaNgora
( Nungora Nungaguar Carita ) ***
Simak Obrolan Seru terkait Seni, Tradisi, Budaya & Sejarah tatar sunda bersama para Nonoman Galuh
Setiap Selasa Pkl. 20.00 - 00.00 WIB
Di Pitaloka 88.3 FM
Live Streaming : www.radiopitalokafm.com

#sunda #ngora #muda #bicara #carita #cerita #sejarah #seni #tradisi #budaya #sejarah #galuh #nonomangaluh #pesonagaluh #nonoman #onair

Layung nyaéta cahaya panon poé nu hibar luhureun langit beulah kulon mangsa panon poé surup atawa méh surup.
Alatan ayana réfraksi atmosfir nu ngabalukarkeun panon poé masih kénéh katempo sanajan geus aya di sahandapeun horison (wates téténjoan).
#sundanese #sundangora #urangsunda #getihsunda #paribasasunda #aksarasunda #budayasunda #basasunda #nyantri #nyunda #nyakola #boehid #95 #2018

Di Iket Lain Dukun
Di Iket Lain Jawara
Di Iket Lain Gaya
Tapi Nya'ah
Ngamumulé Kana Seni Jeung Budaya Sunda
#sundanese #sundangora #paribasasunda #bahasasunda #aksarasunda #budayasunda #ngamumule #exploresunda #explorebandung #explorejabar #boehid #1995 #2018

Pada tahun 536M berdiri sebuah kerajaan (Kendan) di daerah perbukitan Nagreg di Kabupaten Bandung,
Kerajaan Kendan merupakan kerjaan keresian/agama, raja pertama nya ialah sang resiguru manikmaya.
Beliau dinobatkan sebagai raja kendan oleh raja dari tarumanegara ke-7 yakni maharaja suryawarman, setelah ia menikahi putrinya Tirtakencana.

Karna terlalu panjang untuk di tulis disini, next saya akan lanjutkan.
Semoga bermanfaat.
#sundanese #sundangora #nagregkendan #mandalakendan #kerajaankendan #explorenagreg #sejarah #indonesia #explorebandung

Miyuni Kembang = Loba nu Mikaresep.
Jdi jelema mah kudu pikaresepeun batur lain pikangewaeun batur.
Sangkan loba nu mikanyaah ka diri hideup.
#sundanese #sundangora #sundanyantun #sundanyantri #paribasasunda #babasansunda #sundagraphic #aksarasunda #basasunda

Bismillah acuk @boehidproject_
Manawi aya nu resep mangga!!!
Kanggo pemesanan
Lansung we chat via
WA : 082295905959
#sundanese #sundangora #sundaisme #acuksunda #sampurasun #sundaclothing #allaboutsunda #promotions

Most Popular Instagram Hashtags