#sundangora

132 posts

TOP POSTS

"Dari Bandung, salam berkembang biak"😤
Mampus kalian, hidup aku😝
#indonesiaheureuy
#bandungblaktuk
#sundangora

RANCA
rancage
rancatan
rancangan
...
..
.
#sundahejo #sundangora #sundawani #exploregarut

Hirup mah ulah loba kasieun ..ngan anu sieun mah jelema nu euweuh kasieun #ceukbuhe #sundabuhun#hdr_professional #instagram#sundangora
Wardrobe @whynot_clothing

Sampurasun
.
.
.
.
#sundangora

Ulah gengsi, ulah era, budaya sunda berwibawa!! #aksarasunda #kuringtisunda #sundangora #aslisunda

Hirup kudu jiga tihang listrik nyantai,kuat!!!
Nya oge luhur tapi teu gede hulu.
🚏🔌🛀💪⇧♘⛄⛄ . . .

#teamwoles #woleswae #wolesaja #sundangora #sundanyalse #sundahiji #tonghanjakal #berkahdibaliklayar #pentingjujur #jalanbener #w

Assalamualaikum
Sampurasun
Good morning... Kangge wargi wargi sadaya,utamina nu aya di sabudereun Tasikmalaya bilihna hoyong diajar bahasa inggris sakantenan ngamumule budaya sunda,sumangga tiasa ngahubungi pangersa Ang @didafirmanhidayat

#SundaBagja
#SundaMotekar
#SundaNgora

MOST RECENT

RANCA
rancage
rancatan
rancangan
...
..
.
#sundahejo #sundangora #sundawani #exploregarut

Ulah ngansaukur cungur ngabangus mumule budaya Sunda..
#SundaNgora #SundaLestari #AingSunda #GeutihSunda

Assalamualaikum
Sampurasun
Good morning... Kangge wargi wargi sadaya,utamina nu aya di sabudereun Tasikmalaya bilihna hoyong diajar bahasa inggris sakantenan ngamumule budaya sunda,sumangga tiasa ngahubungi pangersa Ang @didafirmanhidayat

#SundaBagja
#SundaMotekar
#SundaNgora

ÉLMU AJUG = Bisa Mapatahan Batur, Ari Sorangan Teu Bisa Ngamalkeun.

Kirang Langkung Kitu Lah hehehehe!!!
#rebonyunda #paribasasunda #sundanese #sundangora #aksarasunda #sundapisan #getihsunda #sundawani #sundabagja #nagregenjoy

Upload ngabuburit nya ga bisa ngevep tapi maen karinding saja ngamumule budayasunda
#sundangora #sundawani #sumedang #hanjuangsumedang #hanjuang #hayukasumedang #karinding #karindingattack

Hiji mangsa dimana hayang na téh gogoleran bari nyo'o gadget..!!!! 👍😩😥
#rebonyunda #sunda #sundangora #siliwangi #paribasasunda #basasunda #aksarasunda #sundabagja

.Tolong rapikan kembali untuk yang seperti ini.
"Bukan hanya pengguna kendaraan lain yang merasa terganggu,saya sebagai pejalan kaki pun merasa risih saat menyebrang"
#kapolsek #kapolri #bandungbersih #sundangora #sundangagaung

Saetik ge kudu nyaho kana kasenian mah, rek reuseup teu reuseup ge minimal nyaho salah sahijina...
#senibudayasunda#tongpohojatidiri#geutihsunda#sundangora#kabawakujaman#timbrisdestokill

Most Popular Instagram Hashtags