[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sundabagja

7722 posts

TOP POSTS

Jol inget baheula sok kieu téh di wahangan maké areuy tangkal caringin..balakatak balakecrakan najan daradas awak.😬😬
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.🎥 ti uwa @m.rizky2005 - .
.
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#wahangan
#jawabarat
#kaulinan

- Ngahaja abdi ngadameul saung kieu kanggo dapur. Ieu teh ciri khas anu hampir tergerus jaman. . . . . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷 ti uwa @andhikasaefulhidayat
.
.
#ashpotret #sundabagja #sunda
#potret #WajahIndonesia #potret
#indonesia #smile
#humaninterest #humanpotrait
#hidup
#cameraindonesia #potretsemangat - #regrann

Close order dinten ayeuna!! .
.
.
.
Pre Order kaos Sunda Bagja edisi Tukang Ulin sesi nu ka 2 bulan Desember ayeuna dinten terakhir!! ________________________________
Mangga di aos supados raos saréréa 🙏
________________________________
______________________________________

Kanggo order ngawitan ti kaping 02 - 12 Desember 2017
______________________________________
- Produksi ti kaping 13 - 27 Desember 2017
______________________________________
- Pengirimin kaping 28-29 Desember 2017
______________________________________
- Hargina Rp. 85.000 pendek
- Panjang Rp. 90.000 ( ongkir ku nyalira )
- ukuran S, M, L, XL, XXL, XXXL
- unisex
______________________________________
- Bahan :
- Combed 30'
- Warna Biru Dongker
- Sablon Plastisol

______________________________________
Kirim via - Bukopin : 2733000013 a.n (rizky pribadi)
- BRI : 408801017611533 a.n (melani ramadani)
______________________________________
Format kanggo nu mesen
- (nama lengkap)_(alamat)_(size)_(no hp).
______________________________________
Konfirmasikeun sareng bukti pembayaran via - WA : 081219494698 (kang rizky)
______________________________________
Pengiriman via JNE
.
kirang kahartos tataros wé mangga
.
. 🙏 Haturnuhun !!
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#tukangulin
#sesika4.

Saha nu poé minggu nu sok balanja ka Butik akuy / Cimol ?
aslina si amang ieu meuni capétang 😁
.
.
.
.
.
.
.
.
#cimol
#butikakuy
#sundabagja
#sunda
#jawabarat

Iraha tiasa ngaliwet sasarengan nya 🙏 😬
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷 ti @mang_awa_euaeu .
@kidangpasoendan @orsinil_ti_lembur
.
.
#sundabagja
#sunda
#nyunda
#jawabarat
#bandung
#bogor

- Carita mitoha nitah meuli nginum kacida keselna 😀
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📽 ti uwa @saepulohahmad93
.
.
#sundabodor
#banyolsunda
#sundabagja -
#regrann

Meujeuh wayah kieu mépéndé haté nu kasuat ku si bule.
Urang leleson heula nya, méh énjing jagjag keur malam mingguan .
.
.
.
.
.
.
🎥 via FB Neneng Kurniasih
.
.
.
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#jawabarat
#majalengka

Hésé di warah ari budak jaman ayeuna!! Makarep na !! 😁
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
🎥 via @ricky_ramsundanese
#sundabagja
#sunda
#budak
#jawabarat

MOST RECENT

Sok sanajan sungut nyebutkeun mbung, tapi hate mah keukeuh tiap waktu hayang patepung. .
Jujur sok lah maraneh ge pernah nya, ari keur ngobrol jeung babaturan ditanya masalah mantan pasti nyebatkeunna kieu 🔽🔽🔽
"ah kop weh teu masalah bagi aing mah si itu rek kasaha wae og, emangnna awewe/lalaki teh ngan ukur hiji ?. Tingalikeun weh kahareupna ku aing dk dijieun manehna hanjakal grgr ninggalkeun aing"
🔼🔼🔼
Tapi ari giliran keur sorangan jol ningalian foto mantan, bari ingsreuk ingsreukan dikamer sorangan, bener kan ??? .
Geus ah ulah diteruskeun caritana lapar yeuh dk sarapan heula. .
Yeee tunggeu nggeus ulah dibacaan teuing kapsyenna da gs beak caritana .
Ieu jelema kuat maksa titah nggeus nggeus hayeuh weh dibaca :((
.
Geus nya sarapan heula babay:*
.
Wilujeng enjing baraya sadayana 🙏🙏🙏
. . .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉Baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabaratpunya

Iraha tiasa ngaliwet sasarengan nya 🙏 😬
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷 ti @mang_awa_euaeu .
@kidangpasoendan @orsinil_ti_lembur
.
.
#sundabagja
#sunda
#nyunda
#jawabarat
#bandung
#bogor

Close order dinten ayeuna!! .
.
.
.
Pre Order kaos Sunda Bagja edisi Tukang Ulin sesi nu ka 2 bulan Desember ayeuna dinten terakhir!! ________________________________
Mangga di aos supados raos saréréa 🙏
________________________________
______________________________________

Kanggo order ngawitan ti kaping 02 - 12 Desember 2017
______________________________________
- Produksi ti kaping 13 - 27 Desember 2017
______________________________________
- Pengirimin kaping 28-29 Desember 2017
______________________________________
- Hargina Rp. 85.000 pendek
- Panjang Rp. 90.000 ( ongkir ku nyalira )
- ukuran S, M, L, XL, XXL, XXXL
- unisex
______________________________________
- Bahan :
- Combed 30'
- Warna Biru Dongker
- Sablon Plastisol

______________________________________
Kirim via - Bukopin : 2733000013 a.n (rizky pribadi)
- BRI : 408801017611533 a.n (melani ramadani)
______________________________________
Format kanggo nu mesen
- (nama lengkap)_(alamat)_(size)_(no hp).
______________________________________
Konfirmasikeun sareng bukti pembayaran via - WA : 081219494698 (kang rizky)
______________________________________
Pengiriman via JNE
.
kirang kahartos tataros wé mangga
.
. 🙏 Haturnuhun !!
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#tukangulin
#sesika4.

Jol inget baheula sok kieu téh di wahangan maké areuy tangkal caringin..balakatak balakecrakan najan daradas awak.😬😬
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.🎥 ti uwa @m.rizky2005 - .
.
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#wahangan
#jawabarat
#kaulinan

@ - hayu atuh dulur urang ngamumule budaya sunda .. Pami teu ku urang rek ku saha deui ?
PAGELARAN SENI BUDAYA , mengcover LAGU SUNDA dan open regist band
minggu, 17 Desember 2017 yg berlokasi di TWO M CAFE @twomcafe jalan lembong no 8 , Braga . contact person : 085855203133 (Rendra). Pendaftaran ditutup tanggal 15 Desember 2017
.
.
.
.
.
.
📷 ti uwa @viking_cisewu
.
.
#sunda# #sundabagja #urangsunda #Bobotoh #bobotohpersib #aslisunda#cisewu#cisewugarut - #regrann

Penampilan @sagulung.awi di acara Bulan Bakti Karang Taruna Kota Bandung @karta.bdg perwakilan di @karta_ledeng. Sukses Alhamdulillah #hatur nuhun @novatcrew

#karangtarunaitukeren #karangtaruna #sagulungawi #senisunda #calung #terompet #sundabagja #senisunda

Geus di cipta-cipta bakal bagéa jeung manéhna, éh geningan harepan tinggal harepan anu teu sajalan jeung kahayang,,
.
kaliwatan nyaman anu matak nyieun yakin yén manéhna bakal kapimilik,
.
anu teu di sangka gening manéh geus aya nuboga, kunaon beut méré lawang lamun sakirana haté didinya geus aya nu ngesian,
.
Aing moal rék méréan lamun didinya nutupan lawang,
.
Tapi sukur ayena geus kaguar, saacan aing leuwih rugi sagalana..
.
Bagja acan kaluar modal loba jeung mikeun barang aralus,
Taeun mah aing jadi korban modus,
Ti si éta anu ngakuna tulus,
Kadé ulah pédah katempo mulus,
.
Ayena KARAOSNA ceuk si ua @achmadmusa954 sakaligus nuboga poto..
.
.
#berenyaho #hanas #aing #bebeakan #ngungudag
#memesunda #dagelanjabar #paribasasunda #meme #basasunda #dagelan #jabar #sunda #nyunda #sundanese #urangsunda #sundabagja #ngumbara #sinatriabinangkit #sadaya #baraya

Ulah agul ku rupa.
Ulah sombong ku harta.
Ulah adigung ku pangabisa.
Da gening ai geus waktuna dicabut nyawa mah teu bisa kukumaha.
Rek kamana atuh gaya ari ngan saukur di dunya.
.
.
.
#kumahaaingweh
#keurngora
#sinatriabinangkit
#sundabagja
#lainpuisi

Alo-aloan geus bentes nyarios aaazzziiiggg😅😂👦
. . . . . .
#sunda #urangsunda #sundabagja #sundakiwari #budaksunda #sundapisan #aazzziiiggg

Sip, ngiring raosna weh nya 😊
Insya Alloh, upami diparengkeun pendak ku abdi di tengkas tah mastaka! . . . .
Wilujeng siang baraya sadayana 🙏
. . .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉Baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho @besokseninco
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabarat

Ema, Bapa. Simkuring nuhunkeun pangapunten tina sagala laku lampah anu teu tinggal tina salah, timimiti simkuring dikandung ku Ema, nu jadi bapa ngabela teu beurang teu peutingna demi merjuangkeun nu jadi putrana, nepi ka ayeuna nu tos sakieu ageungna. .
simkuring rumasa nu janten putra seeur pisan dosa ka Ema sareng ka Bapa, simkuring teuacan tiasa Mulang tarima, simkuring ukur tiasa nyusahkeun ka Ema sareng ka Bapa. .
Ema, Bapa, simkuring nuhunkeun restuna, nuhunkeun pidu'ana, ieu paniatan nu tos lami ayana mugia tiasa enggal kalaksana.
simkuring nu janten putra sanes teu hoyong ngarencangan Ema sareng Bapa. .
Ma, Pa. Simkuring ngahaturkeun nuhun nu saageung-ageungna ka Ema sareng ka Bapa, simkuring tiasa ngaraoskeun sagala rupa kanikmatan ieu Dunya teu lepas ti jasana Ema sareng Bapa.
Mugia Ema sareng Bapa, salawasna aya dina lindungan nu maha kawasa. .
Ma, Pa , do'akeun simkuring nya, simkuring nuju usaha teuaya sanes ieu tujuan utamana hoyong ningal Ema sareng Bapa Bagja.. Do'akeun simkuring mugia saenggalna dipendakkeun sareng milik, hate mah tos sumerat hoyong uih, tos teu kiat nahan ieu kapeurih.
Tapi abi yakin ieu perjuangan abi teuaya nanaonna dibandingkeun perjuangan Ema sareng Bapa pikeun ngabela kanu jadi putrana. .
Wilujeng enjing baraya sadayana 🙏
. .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉Baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho @besokseninco
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabarat

Heeh hente bray,jaba aya lauk tikereleup sagala duh,dasar dasar film,jaba aya seuneu hurung di jero laut...hahaha
.
.
#katasunda #comedy #comedyjomblo #guyonansunda #bodorsunda #bodortasik #sundabagja

hayu atuh dulur urang ngamumule budaya sunda .. Pami teu ku urang rek ku saha deui ?
PAGELARAN SENI BUDAYA , mengcover LAGU SUNDA dan open regist band
minggu, 17 Desember 2017 yg berlokasi di TWO M CAFE @twomcafe jalan lembong no 8 , Braga . contact person : 085855203133 (Rendra). Pendaftaran ditutup tanggal 15 Desember 2017 #sunda# #sundabagja #urangsunda #Bobotoh #bobotohpersib #aslisunda#cisewu#cisewugarut

Cik mimin dk nanya, maraneh pernah teu nepi poho ka babaturan gara-gara waktuna disibukkeun ku masalah percintaan ?? .
Padahal tiap aya nanaon datangna ka babaturan, rek kamana kamana nitah nganteur ka babaturan, teu boga duit minjeum ka babaturan, sagala itu ieu jeung babaturan, naha ari pas keur meunang kabagjaan jeung nu lian, babaturan kuat ka dilupakan? .
Tapi pas manehna gs kanyenyerian, manehna datang deui menta bantuan ka babaturan, manehna ngucumprang teu eureun" ngomongkn masalah percintaan ka babaturan, menta bantuan hayang balikan jng si mantan,
Menta itu menta ieu, Murang maring kanu keur cicing. .
Enya, ari diri mah pasti narima meskipun jiga kitu sifatna, tapi ari hate mah sok sakapeung hayang Ngabata.
Aya nu kitu aya ?
Lamun aya sok geura tag di komen babaturanna nya! Enya :(
.
Wilujeng wengi kasadayana 🙏🙏🙏
. . .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉Baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho @besokseninco
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabarat

Jomblo adalah korban dari seorang Jodoh yg melambaikan tangan ke kamera 😥🤐😪😯 @sundabagja
@bogor_yeuh_
@bogorpisan
#wasallam
#curug
#curugkencana
#curugputrikencana
#bogoryeuh
#bogor
#bogorpisan
#sunda
#sundabagja
#savejomblo

📄 #07
▪▪▪▪▪▪
.
Duh...gusti nyuhunkeun dihampura hirup masih loba keneh luhlah ku dunya 😢
.
▪▪▪▪▪▪
.
#digawayeuy #pemudacianjur #aslicianjur #ngumbara #sundabagja #cucuabah

CARITA SINGKAT *KACAMBAH *
Pasen : dokter,, tulungan pun anak tadi teh katingal ngoprek kacang hejo ari seug aya nu lebet kana cepilna. Tos di cobian di korek korek kalahka beuki kajero!
Dokter:( sanggeus meres mariksa) ieumah kedah di operasi, margi tos jero pisan.
Pasen : aduh.. Kinten kinten sabaraha biaya na dok?
Dokter : sapuluh juta
Pasen :aduh, geuning awis.
Dokter : aya nu mirah oge, namung kedah sabar
Pasen:kumaha dokter?
Dokter :unggal enjing cepil na lebetan cai! Ngke upami tos nolol kacambah na kantun nagdudut we...!! **😀 #sundabagja #ngadubako#sampurasun #sunda#sumedang#purwakarta

- Ngahaja abdi ngadameul saung kieu kanggo dapur. Ieu teh ciri khas anu hampir tergerus jaman. . . . . . .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷 ti uwa @andhikasaefulhidayat
.
.
#ashpotret #sundabagja #sunda
#potret #WajahIndonesia #potret
#indonesia #smile
#humaninterest #humanpotrait
#hidup
#cameraindonesia #potretsemangat - #regrann

"HEPI SANDEY WARGA KESAYANGANKUH" .
Lamun aya nu nanya rek kamana ? "bejakeun rek nyeuseuhan baju gs dikeueuman ti kamari bisi bau"
.
Pokona anti ulin ulin club. .
Lamun aya piduiteun bejaan!
Ari eweuh mah kajeun teu d bejaan og. .
Hoream kaluar, PLISSS KALIAN KUDU NYAHO BAHWA AKU TEH LAIN JOMBLO, TAPI CAN AYA KABOGOHNA WAE AYEUNAMAH, CAN PANGGIH TEUING KEUR UCING SAMUNI TAPI TEU BIJIL DEUI!!! .
Ah mong naon sih pusing :(
. . .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉Baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabarat

Festival Seni Budaya
Geopark Ciletuh Palabuhanratu
Kuda Lumping.
Kesenian Tradisional Kec.Ciracap-Jampang Kulon Kab.Sukabumi Jawa Barat.
.
.#jampang #jampanghitz #jampangsukabumi #jampangkulon #sundabagja #sundahits

Cover Rita Tila - kamana kang ?
Kamana atuh nya ? Malem minggu teu aya mendakan, jadi weh nyanyi wios da karesep, teu mirip @rita_tila teu sae ge wios da apresiasi mah benten2 . @coversunda
#sundabagja #forumsunda #coversunda #sundapisan #nyinden #bobotoh #sunda #popsunda #bentangsunda #forumbudayasunda #sundaan #budayasunda #kotakembang #sundabanget #explorebdg #bandungbanget #exploresoreang #vidgram #ritatila #bandungpunya #tembangsunda

pédah bosen atow kumaha?
.
dina hiji hubungan bosen mah perkara biasa, sakuduna lain jol ingkah kanu anyar tapi pertahankeun anu geus aya, kumaha carana sangkan hubungan teu di antep baleuy..
.
Sabab anu anyar wawuh moal siga anu geus lila nyéngclé
mertahankeun anu geus aya leuwih hadé
tibatan ngudag anu jelas haré-haré
.
.
met mamingan eaahhhh
dan
.
.
wilujeng nyéngclé
.
.
#berenyaho #mertahankeun #leuwih #hade #tibatan #memulai
#memesunda #dagelanjabar #paribasasunda #meme #basasunda #dagelan #jabar #sunda #nyunda #sundanese #urangsunda #sundabagja #ngumbara #sinatriabinangkit #sadaya #baraya

Ngahaja abdi ngadameul saung kieu kanggo dapur. Ieu teh ciri khas anu hampir tergerus jaman. . . . . .
Perasaan foto ini sudah di Upload?
#ashpotret #sundabagja #sunda
#potret #WajahIndonesia #potret
#indonesia #smile
#humaninterest #humanpotrait
#hidup
#cameraindonesia #potretsemangat

#Repost @explorecikahuripan (@get_repost)
・・・
Wilujeung weungi wargi cikahuripan 🙏😊 #latepost
@Regranned from @gungunawan666 - Langit nu sakitu endah ku warnana
Bumi lebar ku taya tungtungna
Sareat tos jadi guratan alam
Langit jeung Bumi moal bisa ngahiji
Noong lembang-Cikahuripan
#eploremore
#lembangpisan #lembangbandung #lembangeuy @explorecikahuripan @cikahuripanarea @infolembang @infobandungbarat #infolembang #explorelembang @explorelembang #explorecikahuripan #cikahuripanarea #cikahuripan #manoko #tjikahoerivangebied @tjikahoerivangebie #sundanukuring g #sundabagja # - #regrann

Wilujeung weungi wargi cikahuripan 🙏😊 #latepost
@Regranned from @gungunawan666 - Langit nu sakitu endah ku warnana
Bumi lebar ku taya tungtungna
Sareat tos jadi guratan alam
Langit jeung Bumi moal bisa ngahiji
Noong lembang-Cikahuripan
#lembangpisan #lembangbandung #lembangeuy @explorecikahuripan @cikahuripanarea @infolembang @infobandungbarat #infolembang #explorelembang @explorelembang #explorecikahuripan #cikahuripanarea #cikahuripan #manoko #tjikahoerivangebied @tjikahoerivangebie #sundanukuring g #sundabagja # - #regrann

Simpe mepende hate, Taya pisan hiliwir angin, Nepikeun hariring anjeun, Miguraan katineung, Dina rongheap mangsa,
.
Jol bentang ngagupayan, Milaran lara nu honcewang, Bray bulan ngagentraan, Neupikan rasa tunggara, Ngan ukur iraha ???
.
Ngudag kalangkang imut kareueut, Ucang ange na juru panon, Mapaes endah panyawang,
.
Rasa nu ngagalura, ngalir ngamalir dina simpena ati. Rasa nu rosa, ngarongheap dina keclakna cimata,
.
Pating surudut maseuhan duriat Aya haleuang dibawa angin berang, ngaharewos alon medarkeun kasono nyoso...
. 📽️ : @fannysabila .
Wilujeng wengi tteh @fannysabila, Wilujeng wengi para wargi sadayana 😘😘😘🙏🙏🙏
. . .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉Baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabarat

widadari surga mang @hendyrestu999
nyentug nyeredet kanu hate

@coversunda #sundabagja @sundabagja #coversunda #lagusunda

Kamari karak gé senén, ayeuna poé sabtu deui! Isukan meujeuhna ulin keur tukang ulin. Komo nu boga kadeudeuh mah kudu di ajak ulin!! .
.
.
Ari kamu tos payu apa sosoranganan kénéh 😬😛
.
Na ari nu jomblo loba dodojana loba cocoba na .
.
.
.
.
.
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#nyunda
#jodoloba
#ulin
#tukangulin
#jawabarat

Ti bijilna panon poé belah wétan anu ngamimitian léngkah kaluar ti jero imah, lain rék liar kanu teu paruguh tétéla ikhtiar pikeun ngala bati,
ti isuk jedur nepika soré jedér kokoréh demi sahuap kéjo, sésana mah teu aya nulian iwal keur ngudag karep pamaksudan nu meunang ngahayang hayang, sugan jeung sugan wé atuh gusti marengan..
.
Wanci soré nyedek ka burit, teu lila datangna peuting nu disebut sareupna nandakeun pikeun ngeureunan pagawéan poé ieu, tara saban poé ogé sareupna ngajadi tanda eureun na gawé, kapeung sok nuluykeun dina wanci peuting mun keur di parengan ngalayahna pagawéan,
.
Tapi kuayana kitu teu ngajadikeun hiji alesan pikeun diri kuring loba luh lah, lain teu ngarasa capé atow euweuh kacapé sarua wé da ngaran nagé jelema mun di bejakeun mah capé kacida,
keureuyeuh bari nikreuh, jalanan ku kasobaran, teuleuman ku kaikhalasan, tong poho bersukur ka pangeran anu gaduh kahirupan, pénta cing di kuatkeun pikeun ngalakonan anu jadi karep pamaksudan,
.
lamun teu daék ngeureuyeuh, rék timana nutupan pangabutuh jeung ngudag karep kahayang? Rék hayoh ngadoa bari jeung ngajedog?? Teu cukup kitu teu, kudu saimbang jeung usaha ikhtiar anu di barengan doa, kitu tah céng..
.
wilujeng leleson ulah poho nyarandé
tinyuh kopina keur maturan kacapé
nu di barengan udud dji sam soé
ngarah ngumpul deui tanaga keur isuk di gawé
.
Mugia lungsur langsar samudaya anu di seja 🙏🙏
.
.
#berenyaho #ulah #ngedul #usaha #mun #loba #kahayang
#memesunda #dagelanjabar #paribasasunda #meme #basasunda #dagelan #jabar #sunda #nyunda #sundanese #urangsunda #sundabagja #ngumbara #sinatriabinangkit #sadaya #baraya

Hirup mah bawa hepi, Ulah bawa Lomari! da beurat atuh sateh sesedot teh gelas:(((
.
Yeuh mimin aya titipan bekgron jeung kuotes ti mamang @robiyana135 .
.
Alus siah geura sok tingal itu bekgron nateh make poto bungbuahan. Tah eta teh di lembur akoh mah ngaran nateh " buah nangka" . .
Lamun dilembur maraneh naon cik ??? TULIS DI KOMEN DA MOAL CANGKEUL PIRAGE KEUDEUNG:((
. . .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉to'ong baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabarat

- Lagu pop sudah pasti jadi favorit! Kalo pop sunda bagaimana?
.
Nining Meida, penyanyi pop sunda tahun '80-an akan membuat wargi mengenal dan jatuh cinta pada lagu-lagu pop sunda ;)
.
Langsung merapat ke Gedung Sate di acara #NgopiSaraosnaVol4! 😀😀
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📷 ti @humas_jabar
.
.
#sundabagja
#FaktaKerenJabar #JabarKita #NgopiSaraosna
.
#banggajadiwargajabar #jabar #jawabarat #humasjabar #gedungsate #jabarngahiji #jabarkahiji #jabarbestari #jabarberprestasi #jabarinspiratif #jabarkreatif #jabarsejahtera #infoevent #humas #publicrelations #pns #asn #kinerjapositif #DesainKomunikasiVisual #niningmeida #popsunda #lagupop #concert #kopijabar #kopijawabarat

Ya Alloh Ya Rabbi Gusti.
Nuhunkeun pangampura tina sagala dosa diri abdi, dosa-dosa Ema sareng Bapa Abdi, dosa Guru-guru abdi sarta dosa-dosa sadaya baraya abdi. .
Ya Alloh Ya Rabbi Gusti.
Ieu dinten, dinten jum'ah, mugia abdi sadaya dijauhkeun tina sagala musibah, dipasihan rezeki anu ngalimpah, sareng mugi gusti ngajadikeun ieu lengkah anu pinuh ku rasa merenah tur Barokah. .
Simkuring sumerah diri ka Gusti nu maha suci, tina sadaya laku lampah nu tara tinggal tina salah. .
Wilujeng enjing baraya sadayana 🙏🙏🙏
.
DM upami BG gaduh anjeun 🙏
. .
________________________________________________________________________________________________________________________ 👉Tong hilap Pollow, Teg, laik, komen ka @budaksunda_
👉Bade nyumbang bekgron atawa aya kata sareng paribasa nu bade di kedalkeun ???
👉Diantos kana DM keun.
👉HATUR NUHUN 💙💙💙💙
👉to'ong baraya :
@baraya_sinatriabinangkit @papatah_sunda @gimanamaneh @dagelan.jabar @papatah_sunda @paribasasunda @sundabagja @comic_sunda @jimat_haryadi @bandungnyarande @digaway_euy @bere.nyaho
#budaksunda #dagelanjabar #katasunda #papatahsunda #dagelanbanten #dagelan #ngakakkocak #paribasasunda #sundabagja #comicsunda #bobotoh #persib #bandung #bobotohsaalamdunya #bandung #jawabarat

Inspirasi datang tina cikopi bari sesa kamari ☕ #ngopikeun #ngopi .
.
.
Photo from @irwindwind Saban kali isuk dongkap, anjeun ngabogaan dua piliheun, teras mondok neraskeun impen atawa hudang sarta ngahontal impen anjeun, piliheun eta aya di panangan anjeun.

#morning #nature #sunrise #rebonyunda #sundabagja #sukabumi #sukabumiface #sukabumitourism #sukabumitoday #ilovesukabumi #hayukasukabumi #visitsukabumi #exploresukabumi
#jelajahalamindonesia #jelajahsukabumiku

Ah urang bari ngadongéng nya ieu peuting mah . Asa sono di pépépéndé ngahariring ku si nyai !!
.
Sok tibra saré téh nya
Ngahiliwir ngahiliwir pipir gawir..ucang ucang dina para .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#sundabagja
#sunda
#nyunda
#heureuy
#nyarita

Giri Karta 05 .
Tua Membina Muda Berkarya .
Lestarikan Budayamu Ikuti Jamanmu .
.
.

#senisunda #pencasilat #silat #sundabagja #sunda

Most Popular Instagram Hashtags