[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sundabagja

7070 posts

TOP POSTS

Take 1 rebo nyunda.. di hdas tv acara sensasi featuring kuta galuh♥
#sundabagja #reugreug #hdastv #nanjeur #sundasabilulungan

Bilih aya nu minat? bantos nga up wa! ☺
. . . .
#sundabagja
#heureuy
#sunda

- Carita mitoha nitah meuli nginum kacida keselna 😀
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
📽 ti uwa @saepulohahmad93
.
.
#sundabodor
#banyolsunda
#sundabagja -
#regrann

Edasss power ranger beureum keur ngamuk, kusabab langlayangana disasar ! Emut keur sagede kitu nya 😆😆😆😅
Uwa mah kaalaman keneh baheula!! .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
🎥 ti uwa @vikinglineindonesia
.
.
.

#sundabagja
#sunda
#nyasar
#langlayangab
#regrann

MOST RECENT

Beuteung oge kosong mah Murilit apalagi hati yang kosong
#jalanjalanjomblo #asalpiknik #jalanjalanmen #sunda #wonderfulindonesia #sundabagja #idpetualang

Manusa mah teu beda jeung sato,saperti anjing buruk di jarian paehna ngan samet bilatungan,tapi jelema sajaba ti bilatungan teh bakal panggih jeung balitungan anu di pertanggung jawabkeun ku dirina sewang-sewang.
#saurabah #dursalapejah #sundabagja #budayasunda #wayanggolek #kknnaggerang #explorenangerang #hutri72

.
Sunda Wikipedia ( https://su.wikipedia.org/wiki/Kabudayaan_Sunda )
.
Kila-Kila, nyaéta totondén ti alam kana naon-naon anu bakal kajadian ku urang. Jalma-jalma nu hirup tiheula saméméh urang nyaéta kolot atawa karuhun urang leuwih dalit jeung alam. Manusa miara alam nya kitu ogé alam miara manusa. Nya salah sahijina ku ayana sasatoan anu méré totondén siga kieu téa. Cenah :
Lamun panas ceuli = aya nu ngomongkeun
Aya kukupu hiber di jero imah = rék aya tamu
Ngimpi newak lauk = rek meunang duit
.
.
.
#shiji #sundahiji #sundabagja #kamussunda #paribasasunda #aksarasunda #ngutip #hayungaji #wikipedia #basasunda #budayasunda #urangsunda #sunda #nyunda #bdg #bandung #garut #ciamis #sumedang #tasik #jabar #jawabarat #indonesia

Most Popular Instagram Hashtags