#sunburn

1519346 posts

TOP POSTS

#근황보고
😭간질간질 한거 말고는 다행이 딱히 병원 안가도 될것 같아요. DM으로 조언주신분들 다들 넘 감사해요.
.
여튼 그날 오이마사지 쿨링이 많이 도움된듯 합니다. 살 튼것마냥 주름생긴건 왜그런지 모르겠지만 아마도 표피가 급 노화되서 그런게 아잉가 싶기도 하곸ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
.
.
라메르 크림이 뭐 화상에 좋다는 말을 어디서 듣고는 그 비싼녀석을 등에 바르는 나는 진정한 스웨거😎
그나저나 내 원래 속살이 저렇게 뽀얬었나 다시한번 되돌아보는 계기가 되었다.
.
.
#sunburn in #hawaii
It tickles but it's getting better 😭

また焼けた☀︎ #sunburn

Guten Morgen!
Heute bricht Tag 3 meines Urlaubs mit @thebeauty2go an und es geht in den Süden, immer auf der Jagd nach dem perfekten Strand 😁
.
.
#potd #instapic #dailypic #beach #summer2017 #breiteralsdertürsteher #tenerife #menofinstagram #sun #sunburn

Hope everyone had a great weekend!! Rate 1-10 Model: @imlacikaysomers

Eclipse 😍
Have u seen anytime Eclipse?
How was ? .
.
Follow us: @amazingz_places ❤️
📸: Dm for Credit

深夜來一張瞎照不為過吧
反省一下這個夏天實在是曬太失控了😞

#夏天 #好曬 #覺得自己老了 #送你們一張鼻孔 #晚安 #Summer #Sunburn #GoodNight #PastMyPrime #LateNight #Murmur

Who else was able to experience the solar eclipse? #fromwhereistand #throughmyeyes

MOST RECENT

NAAWK Aloe Relief Gel is formulated with .75% lidocaine to alleviate your sunburn as soon as it touches your skin. Perfect for scrapes, bug bites and irritations as well - Shop the link in our bio #OffTheBeatenPath #AfterSun
_

#aloevera #aloe #sunburn #skin #skincare #lidocaine #numbing #sunscreen #lipbalm #spf #broadspectrum #healing #cuts #scrapes #camping #summer

.
SET KECANTIKAN SHAKLEE

Herblax/Alfalfa 👉 Membantu proses detoks iaitu membersihkan usus daripada toksin dan kotoran yang mengakibatkan darah menjadi kotor seterusnya menyebabkan jerawat

Vitamin C 👉 Membantu meningkatkan imun sistem, dan membina kolagen pada sel kulit

ESP 👉 Protein yang membantu membaik pulih sel kulit yang telah rosak sekaligus mengembalikan kulit kepada asal

Garlic 👉 Bertindak sebagai antibiotik semulajadi melawan kuman dan bakteria yg jadi punca jerawat pada ️kulit wajah.

Untuk anda yg alami masalah JERAWAT, Uni sangat syorkan set ini.
Whatsapp Uni 0187669798❤

#esp #espshaklee #herblax #garlic #garlicshaklee #vitaminc #vitamincshaklee #shaklee #shakleejohor #jerawat #jeragat #sunburn #parutjerawat #kulitcantik #aurainsta #heroseorangcinderella #hsc #fattzura #bazaarpaknil #shakleetamanrinting #shakleepasirgudang #shakleebandarserialam #ramadhan #iftar #sahur #setkulitcantik

.
Rata-rata yang gemar Shaklee pasti suka akan Vitamin C. Mesti come back untuk repeat order! ❤️
--
So, tak hairan la kalau mereka yang consumed Vitamin C ni jatuh cinta kan ! Sebab akan perbezaan atleast dalam masa 1-2 minggu. Kulit jadi more GLOWING dan CERAH..
--
Sebab ianya membantu dalam pembentukan KOLAGEN dalam badan. Dan kulit akan jadi semakin
--
❤️ BERSERI
❤️ LICIN
❤️ BEBAS JERAWAT
❤️ BEBAS PARUT
❤️ ANJAL
❤️ GEBU
❤️ TIDAK KUSAM
❤️ ANTIBODI KUAT
❤️ ATASI RESDUNG
--
Sebab tu Uni sangat rekemen Vitamin C untuk mereka yang nak CANTIK ! 😘
--
Jangan tunggu lama2 yea kalau dah cenggini kesannya 👍
.
Whatsapp Uni 0187669798 ❤
.
#vitaminc #vitamincshaklee #setkulitcantik #setkulitcantikshaklee #shaklee #shakleemalaysia #shakleejohor #shakleebandarserialam #shakleetamanrinting #shakleemasai #shakleepasirgudang #jerawat #parutpudar #parutjerawat #paruthitam #blackhead #whitehead #sunburn

The cake is a lie!! I'm all burned up. My back hurts the most. It looks tan in the picture, but take note of the pasty paleness underneath. If anyone knows me, they know that I don't tan.
#sunburn #sopale #somuchpain #thesunsucks #owowfuckityow #iforgotsunscreen #ifoundsharkteeth

Sunburn pa more...swimming pa more...#sakit #sunburn #swimming #happy #enjoy

.
Pagi - pagi ramai yang tak sempat nak breakfast kan? Nak siap pergi kerja, nak gi kuliah memang kelam kabut sampai tak boleh fikir dah nk breakfast.
.
Tak pe! ESP kan ada! .
ESP sangat sesuai untuk mereka yang tak sempat nak breakfast sebab ianya mudah disediakan. ESP mampu buat kita rasa kenyang dan beri tenaga untuk jangka masa yang lama.
.
Nanti dapat bonus kulit makin flawless, jerawat pun dah lama tak singgah di muka 😍😍. Best tak?
.
Apakah kebaikan ESP SHAKLEE?
- kulit jadi anjal dan gebu
- banyakkan susu ibu ➡susu jadi berkrim dan anak mudah kenyang
- pudarkan parut
- mengawal pertumbuhan jerawat
- kekalkan tenaga untuk jangka masa yang lama
- sesuai untuk mereka yang ingin turunkan @ naikkan berat badan
- elakan kencing manis
- melindungi dan menguatkan rahim
- mengurangkan risiko kanser payudara
- menyokong sistem imun badan
- menguatkan akar rambut dan mengurangkan keguguran rambut
- mempercepatkan pemulihan luka
.
Nak order, whatsapp Uni 0187669798 💗
.
#esp #espshaklee #shakeresp #shakershaklee #kulitkering #kulitkusam #setkulitcantikshaklee #sethamilshaklee #setpantangshaklee #setmenyusushaklee #parut #jerawat #parutpudar #jeragat #sunburn #setslimmingshaklee #setkurusshaklee #turunberatbadan #rambutgugur #rambutnipis #rambutjarang #botak

Brought a #souvenir home from #virginiabeach a nice #sunburn and wicked #tanlines

Morning!
Rise and shine #maryjardinian

I look like when you put "Saturation" at full.... #burnttoacrisp #sunburn #slightlyoverdone
#outerbanks #OBX #vacation

.
Kenapa PROTEIN penting sangat untuk kulit cantik?
.
Senangggg jeeee!
.
Sebab protein lah yang hasilkan sel dan tisu kulit!
Meh Uni buat satu perumpamaan.. .
.
Protein--> Batu bata
Kulit--> Rumah
Nak bina rumah kena ada batu bata betul tak? Kalau nak buat rumah tapi tak cukup batu-bata surely rumah akan lompong kan? Tak kukuh.. dan tak cantik
.
Tapi bila batu bata cukup, rumah pun kukuh.. Cantik.. Boleh dibina seperti yang kita idamkan.. Sama lah jugak dengan kulit kita..
.

Kalau dah namanya PROTEIN sebagai bahan binaan sel kulit, tapi protein pulak tak cukup.. Sebab tu jangan hairan kalau kulit tak cukup cantik.. Tak cukup licin.. Berlubang-lubang dengan parut.. Sebab PROTEIN tak cukup!
.
And buat yang kata cukuplah sekadar ambil protein dari ayam dan ikan.. Anda cukup yakin tak kandungan protein yang anda ambil seharian tu cukup untuk tampung keperluan protein badan anda?
.
Dengan ESP, InshaAllah CUKUP! Sebab ESP mengandungi 9 jenis asid amino penting yang TIDAK DAPAT DIHASILKAN SENDIRI OLEH BADAN.. Phewwww.. Puas rasa dapat kongsi info penting ni dengan anda semua :") So, anda tahu apa yang perlu buat sekarang kan? 😉 .
.
.
Jom order ESP dengan Uni hari ni. Whatsapp Uni 0187669798 kayy
.
.
#esp #espshaklee #shakeresp #setkulitcantikshaklee #setkulitcantik #setkecantikanshaklee #setkecantikan #kulitglowing #kulitkusam #kulitjerawat #kulitcantik #parut #openpores #sunburn #jeragat #shaklee #shakleejb #shakleejohor #shakleetamanrinting #shakleebandarserialam #shakleepasirgudang #shakleeaustinperdana #shakleekotatinggi

Day off vives 😎🐠🌴🌊🍻 -------------------------------------------- #sunburn #dayoff #girlsday

Just enjoying Kata Noi Beach in Phuket, Thailand! #thailand #katanoi #sunburn

Whelp, at least I made it this far in Summer before getting a sunburn. #sunburn #sunkissed #sunmer #red #toohot

Back to work tomorrow ... So here's to sunburn & selfies & drinks at Winking Lizard Tavern with #bae. 💚🍸💙 #selfie #winkinglizard #tavern #sunglasses #makeuponpoint #shots #drinks #cocktail #vaca #vacalife #pout #contour #highlight #highlightonpoint #sunburn #makeuponpoint #cleavage #allbostonterriereverything

Most Popular Instagram Hashtags