#sunburn

1313736 posts

TOP POSTS

この写真Hawaii初日なんだけど☀️🌴
これから だいぶ日焼けしちゃったから🤦🏾‍♀️💦
日焼け後のアフターケアに いつもお世話になってる beauty salon tottoさんへ行ってきました✨
シミ予備軍の紫外線除去してもらって たっぷり保湿してもらって お肌がツルツル モチモチになりましたっ😌✨
@pvstotto さんに2〜3週間に1回通うようになってから お肌の調子が すごく良い✨
太陽の下で遊ぶなら 紫外線ケアしっかりしないとー!👐🏾
#totto #beautysalon #sunburn #aftercare #privatesalontotto

Sometimes you just want to take a break and sleep instead of shed hunting... I wouldn't get up so @skylerrichards1325 just left me in the back of the truck and drove to our spot anyway 😂 After getting thrown around back there during a bumpy ride on a very rough road, I was wide awake and ready to go lol 😉

Hot🔥..
#sunburn

Ouch! ☀️🔥⛱♨️ #sunburn #aloevera #now #anguilla


升降機跟洗手間內的鏡子就是用來自拍的。
🤗🤗
#thaiboy #fortresshill #mirror #lift #liftmirror #toiletmirror #selfie #hkig #sunburn

original version 💁🏼// winter sunburn to remember
.
.
#ЛРК_Бложенька
.
Щас будет винегрет 🎉
Во-первых, мне 23, да, почти все были правы:) выпустилась я, когда мне было 22, этим самым побив рекорд молодости своей law school за последние гдет так 40 лет 😂 Учитывая то, что я #FLEX alumna, и "потеряла год", так как по возвращению с программы по обмену в США в 2010 я снова пошла в 11 класс:) Все, кто мне говорили "обоже ты теряешь год!!", но теперь им так же как и мне, могут расслабиться переживать - ничего я не потеряла 😁 Я как Майкл Джордан, в своем счастливом 23 номере, 'бороздю' просторы знаний, красоты, сильности и независимости, ну, и США 😂😂😂
.
Во-вторых, вот эта строчка (которую у меня уже затырили себе в био сами знаете кто😑😉), "this is how I chill from '93 'til" - это рядок из моего топчика в плейлисте Souls of Mischief - 93 till Infinity 🎧 Зацените, вас розкачаэ 😅 Все логично - чиллбейби, чилюсь с 1993😉 (на самом деле пол года назад только расслабилась наконец-то, кто учился в ло скул, поймет😂)
.
Дальше - да, фотка ноуфильтер ноумейкап, и губы я не делала 😄 А то я знаю, кто там рассказывает басни, что Лерка губы накачала 😆 Поверьте, я б лучше татуху новую набила))) Кажется, я созрела для второй, @gloria0501 ты была праваааа🙈
.
Сорри за вечерний перепост Чайковского и Дрейка 😂 Я пыталась выиграть бесплатные билетики в оперу сегодня - пятая симфония Чайковского замиксована с музыкой из треков Дрейка, естессна. Шо только не попридумывают в своих америках 😂 Но билеты я не выиграла, и меня позвали на другую весёлую тусу, а у меня нет своего мнения, поэтому иду куда ведут 😂😛
.
Так, я помню - написать пост о том, какие я гранты выиграла, о еде в США (где-то было, ищите недалёко фотку с тарелкой красивую 😄), о Питтсбурге. Пожелания принимаются! 🙆🏼
.
.
.
.
#vsco #vscocam #vscoukraine #vscorussia #nomakeup #mood #girl #sunburn #sun #spring #ukrainiangirl #lips #face #selfie #instagood #instagram #instasize #instablog #instadaily #follow #ukraine #kiev #followme #pittsburgh #pitt #412 #steelcity

MOST RECENT

SUNBURN HILANG!!! .
Dengan Vitamin C ni, sunburn pun boleh hilang tau. .
Kelebihan Vitamin C
🍋Membentuk KOLAGEN ➡Melambatkan Proses PENUAAN
🍋KECANTIKAN KULIT ➡Kulit lebih CERAH 🍋Meningkatkan SISTEM IMUN BADAN
🍋MEMUDARKAN PARUT
🍋ANTIOKSIDAN YG KUAT 🍋Kekalkan kolesterol YG SIHAT
.
Thats why Vitamin C ni HOT & FAMOUS. PALING LARIS YEEE. .
Nak order meh whatsapp Amy
.
Amy
0148488740
#sayajualshaklee #sayapenggunashaklee #vitaminc #setkulitcantik #setparutshaklee #tipscantik #sunburn #jerawat #parutjerawat

ATASI MASALAH JERAWAT
.
Masalah jerawat, memang sangat menakutkan. Bukan apa, jerawat ni boleh buat kita punya confident level low tau! Nak nak kalau you jenis yang selalu keluar untuk jumpa orang.
.
So, saya personally suggest pada customer, kalau ada masalah jerawat and dah guna banyak product tapi masih tak okay, cuba rawat dari dalam dengan cara makan vitamin c plus shaklee. .
.
Mahal? eh tak lah. dengan harga rm xx yau boleh dapat kulit yang lebih cantik dan sihat. Dah tu tahan 6 bulan tau sebab ada 180 biji. Which mean setahun, dua botol je. Jimatkan? .
Kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah.
.
Save no saya 017-3319085. Pastu whatsapp laju laju okey?
.
Your Trusted Shaklee Independent Distributor,
HIDAYAH
017-3319085
.
#yunhidayahbeauty #vitacshaklee #cantik #flawless #bebasjerawat #parut #sunburn #boostimmune #shakleeonline #shakleeeffect #shakleemurah #codshaklee #shakleepetalingjaya #shakleekelanajaya #shakleelembahsubang #shakleearadamansara #shakleeshahalam #shakleeuitm #shakleemalaysia #shakleesingapura #shakleebrunei

Teeth chattering, Stacey leant into Aaron and pressed her lips against his. She wanted to tell him it didn't matter about the danger, that she had already fallen for him but she knew she'd just sound crazy. So she kissed him even harder as the pink sky of the night welcomed in the vivid blue sky of the day. #sunburn #dannielledavis #summerread #ibiza #sunrise #dangerouslove

Merawat kulit muka dalam masa 7 hari

#jeragat
#jerawat
#kulitkusam
#berminyak
#sunburn
#tona tak sekata
#anti penuaan
#whitehead

Mesra wudhu✔
Bahan organik✔
Lulus kkm✔

#cellfiproteam #sunblock #spf50 #calicalitcomey

WhatsApp 013 6488482

Well I don't remember anything what happened that night 🔥 #sunburn #dimitrivegasandlikemike #tbt

Secretleaf Plant Defense Whitening Sunscreen SPF 50 PA ++++ : 👍Tidak berminyak atau melekit
👍Broad spectrum (melindungi dari UVA dan UVB)
👍Pek besar 50 gram
👍mengandungi aktif dari bengkuang, delima dan aloe vera untuk menyihatkan dan mencerahkan kulit
👍UV filter berkualiti tinggi untuk melindungi kulit
👍 tanpa paraben. tanpa alkohol.
👍 Dwifungsi : melindungi dan merawat jeragat, tona tak sekata, kegelapan kulit.

Dapatkan sekarang pada harga RM59.90

SPF tinggi, Tidak Berminyak. Lembut dan Mengandungi Bahan Aktif
.
.
👍🏻Sunscreen boleh jg dipakai remaja umur 14 thn
👍🏻 Sunscreen utk semua orang dan peringkat umur
👍🏻 Beza sunscreen & sunblock?
Sunblock dia block atau reflect sesuai utk pakai ke pantai. Sunblock selalunya npk putih. Sunscreen dia screen.
👍🏻Sunscreen utk waktu anda tidak memerlukan cream. Pki last sekali after cream
👍🏻sunscreen sesuai pakai outdoor n indoor.
Kalau pegi jogging tak nak pakai cc, pakai la sunscreen
👍🏻 Tekstur sunscreen adalah creamy.
👍🏻 Antara Suncreen atau foundation = salah satu sahaja
👍🏻 Kalau yg ada SPF tu salah satu je, dia x jadi 80 spf (50 +30)
👍🏻 Pakai foundation/cc, skip sunscreen dan sebaliknya.
👍🏻Kalau x suka makeup, pakai sunscreen
👍🏻 Sunscreen juga utk anak2 yg main kat luar, ko kurikulum, pergi pantai etc
👍🏻 Atau suami yg mancing, main golf etc.
👍🏻Sangat sesuai utk cikgu2 PJK dan ahli sukan
#secretleaf #sunscreen #sunburn #cantik #glowingface

ATASI MASALAH JERAWAT
.
Masalah jerawat, memang sangat menakutkan. Bukan apa, jerawat ni boleh buat kita punya confident level low tau! Nak nak kalau you jenis yang selalu keluar untuk jumpa orang.
.
So, saya personally suggest pada customer, kalau ada masalah jerawat and dah guna banyak product tapi masih tak okay, cuba rawat dari dalam dengan cara makan vitamin c plus shaklee. .
.
Mahal? eh tak lah. dengan harga rm xx yau boleh dapat kulit yang lebih cantik dan sihat. Dah tu tahan 6 bulan tau sebab ada 180 biji. Which mean setahun, dua botol je. Jimatkan? .
Kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah.
.
Save no saya 017-3319085. Pastu whatsapp laju laju okey?
.
Your Trusted Shaklee Independent Distributor,
HIDAYAH
017-3319085
.
#yunhidayahbeauty #vitacshaklee #cantik #flawless #bebasjerawat #parut #sunburn #boostimmune #shakleeonline #shakleeeffect #shakleemurah #codshaklee #shakleepetalingjaya #shakleekelanajaya #shakleelembahsubang #shakleearadamansara #shakleeshahalam #shakleeuitm #shakleemalaysia #shakleesingapura #shakleebrunei

ATASI MASALAH JERAWAT
.
Masalah jerawat, memang sangat menakutkan. Bukan apa, jerawat ni boleh buat kita punya confident level low tau! Nak nak kalau you jenis yang selalu keluar untuk jumpa orang.
.
So, saya personally suggest pada customer, kalau ada masalah jerawat and dah guna banyak product tapi masih tak okay, cuba rawat dari dalam dengan cara makan vitamin c plus shaklee. .
.
Mahal? eh tak lah. dengan harga rm xx yau boleh dapat kulit yang lebih cantik dan sihat. Dah tu tahan 6 bulan tau sebab ada 180 biji. Which mean setahun, dua botol je. Jimatkan? .
Kebaikan & Manfaat SUSTAINED RELEASE VITA C PLUS:
.
🍊Merangsang pembentukan kolagen
🍊Menguatkan immune sistem
🍊Membantu mengekalkan kulit yang awet muda
🍊Mengatasi masalah insomnia
🍊Mencegah jangkitan penyakit mudah berjangkit seperti demam, flu
🍊Memperbaiki sistem pendarahan
🍊Merendahkan & mengawal masalah tekanan darah tinggi
🍊Mencerahkan kulit secara semula jadi
🍊Memberikan tenaga
🍊Membantu penyerapan iron
🍊Mengekalkan kolestrol yang sihat
🍊Meningkatkan metabolisme & membantu mengekalkan berat badan ideal
🍊Mengelakkan katarak
🍊Mengawal masalah kulit berminyak
🍊Mengecilkan pori muka
🍊Membantu melindungi badan dari radikal bebas
🍊Mengurangkan asid untuk pesakit gout
🍊Mengawal paras gula dalam darah.
.
Save no saya 017-3319085. Pastu whatsapp laju laju okey?
.
Your Trusted Shaklee Independent Distributor,
HIDAYAH
017-3319085
.
#yunhidayahbeauty #vitacshaklee #cantik #flawless #bebasjerawat #parut #sunburn #boostimmune #shakleeonline #shakleeeffect #shakleemurah #codshaklee #shakleepetalingjaya #shakleekelanajaya #shakleelembahsubang #shakleearadamansara #shakleeshahalam #shakleeuitm #shakleemalaysia #shakleesingapura #shakleebrunei

Most Popular Instagram Hashtags