[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sukerrbanggeee

936 posts

TOP POSTS

Yeaahhh Jalan2 di Menara Pisa Italy 😍😍😝😝 Menara Condong Teluk Intan .. #IfaRaziahDivas #ArtisVersatilPopular #TerusTerang #SukerrBanggeee #Pukpukpukk

Ifa bersama Diva Pujaanku @iamzianazain .. tq so much kak gee bagi shawl yg cantik pd ifa😍😍❀❀.. #moodrepubliktourkelantan #ifaraziah #ifaraziahdivas #terusterang #SukerrBanggeee #divassecret #divassecretlipsmatte #pukpukpukk

Cepat tengok TV3 Malaysia Hari Ini....Ifa akan live interview sebentar sahaja lagi...#artisversatilpopular #pukpukpukk #SukerrBanggeee #ifaraziah #ifaraziahdivas #abpbh2017

Alhamdulillah akhirnya selesai juga rakaman Raya Temasya Aidilfitri jam 3 pagi... Busana cantik sponser by @annkhan_exclusive Makeup by @razzimusa ..Pasni ifa terus ke Ipoh ..Nampaknya kami sekeluarga bersahur di atas highway..Selamat Bersahur & Selamat Berpuasa.. Jumpa ifa di Mood Republik Ipoh Perak.. #ifaraziah #ifaraziahdivas #artisversatilpopular #terusterang #sukerrbanggeee #pukpukpukk

Dtg ke booth No 80 #ifaraziah by @divassecretss #moodrepublikperakrayafest Kinta Riverfront Hotel Ipoh Perak..🌹🌹 Deko Booth sponser by @empayarchedet79 ..Dptkan Rangkaian Produk #divassecretmiraclebeautymist 🌹🌹 #divassecreteyelashers🌹🌹 Kueh Tart #serifacookiesbyifaraziah #ifaraziahdivas #artisversatilpopular #terusterang #sukerrbanggeee #pukpukpukk

Selamat Pengantin Baru @raja_izzuwin_shah @cahaya_anniessya Semoga Berbahagia sampai ke Jannah .. Aamin πŸ˜πŸ˜β€β€πŸ’‹πŸ’‹ Love u so much pukpukpukk #IfaRaziahDivas #ArtisVersatilPopular #TerusTerang #SukerrBanggeee #Pukpukpukk

Harini bersiaran secara live di #jomsinggahtv3 sebagai #pengacara ..Hadiah kemenangan ini #artisversatilpopular adalah sebahagian dr program ini..Ifa dedikasikan kemenangan ini buat keseluruhan Team #jomsinggahtv3 πŸ†πŸ† #ifaraziah #ifaraziahdivas #artisversatilpopular #terusterang #SukerrBanggeee #pukpukpukk Busana Sponser by @yayarosly

MOST RECENT

Separuh Akhir Muzik Muzik 23 (2008)... Diva Ratu Versatile Popular @ifa_raziah telah mendendangkan lagu dangdut popularnya iaitu Panas menerusi kategori Etnik Kreatif 😘😘😘. Kerlasss Kak Ifa kita showmanship ala2 Diva Anita Sarawak gitewww πŸ’•πŸ’•πŸ’•. @muzikmuzik32 @tv3malaysia #ThrowbackPukpukpukk #Panas #MuzikMuzik #MuzikMuzik32 #MM32 #SFMM32 #DAcademyAsia #DAcademyAsia3 #DAA3 #DAAsia3 #GegarVaganza #GegarVaganza4 #GegarVaganza2017 #BintangKembaliMenyengat #IfaRaziah #ArtisVersatilPopular #PresidenBintangDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #DivaDangdutMalaysia #Pukpukpukk #SukerrBanggeee #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #Malaysia #Indonesia #Singapore #BruneiDarussalam #Viral #DivasSecretByIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Persembahan Diva Ratu Versatile Popular @ifa_raziah yg sgt menyentuh perasaan admin masa ni 😒😒 bila Kak Ifa kesayangan kita ni menyanyikan lagu Menaruh Harapan nyanyian asal Ratu Pop Malaysia @zaiton_sameon di Konsert Minggu Ketiga @gegarvaganzaofficial @astrogempak GV1 2014.. lagu ni lah yg sepatutnya Kak Ifa pertaruhkan masa Final Concert Asia Bagus 1992 di Jepun tapi beliau terpaksa menarik diri pd saat2 yg terakhir sbb terikat dgn komitmen sbg seorang pelajar yg tgh menduduki peperiksaan SPM.. jadi, beliau terpaksa menyimpan hasrat utk menjadi penyanyi pd masa tu & pd harini beliau bkn je dikenali sbg penyanyi tapi dikenali juga sbg artis serbaboleh & itulah dia anak seni yg bernama IFA RAZIAH πŸ’•πŸ’•. #ThrowbackPukpukpukk #MenaruhHarapan #ZaitonSameon #GegarVaganza #GegarVaganza4 #GegarVaganza2017 #GV2017 #BintangKembaliMenyengat #IfaRaziah #ArtisVersatilPopular #PresidenBintangDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #DivaDangdutMalaysia #Pukpukpukk #SukerrBanggeee #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #Malaysia #Indonesia #Singapore #BruneiDarussalam #Viral #DivasSecretByIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Uolss suka pakai lipsmatte yg tak merekah? tak melekit? Diva's Secret Lipsmatte by @divassecretss ada jawapannya 😘😘. Yang bestnya tentang Diva's Secret Lipsmatte ni boleh bertahan selama 8 JAM + tekstur warna pun ringan je 😍😍😍 jadi kalau uolss nak cium2 pipi laki uolss sebelum pi kerja pun tetap melekat lagi lipsmatte ni di bibir uolss yg mungil tu hihihi. Ada pelbagai jenis warna Diva's Secret Lipsmatte ni so kalau uolss nak tahu apa lagi warna2 yg ada boleh view di ig @divassecretss 😘😘. Apa? Tak tahu nk contact siapa nk order Diva's Secret Lipsmatte yg vazz pukpukpukk ni?? Uolss boleh contact Diva Ratu Versatile Popular Dato' @ifa_raziah sendiri ditalian #60193722975 #60193722975 #60193722975 sekarang! 😍😘
●
#EmiePromo #DivasSecretLipsmatte #DivasSecretByIfaRaziah #IfaRaziah #ArtisVersatilPopular #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #Pukpukpukk #SukerrBanggeee #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas #Malaysia #Indonesia #Singapore #BruneiDarussalam #Asia #Asean #Worldwide
●
#SetiausahaIfaRaziahDivas #EmieSyahmie #FearlessEmie #EmieMode #TotalEmie #DiariCatatanku #WelcomeToMyPrincedom

SAMA SAJA by Diva Ratu Versatile Popular @ifa_raziah feat. @amengspringofficial 😍😍😍.. rasanya ramai yg xtau kewujudan single ni hehehe xpe nah admin lanje 😘😘😘 kerlasss kannnn Kak Ifa kesayangan kita pun ada single duet RockDut bersama Abg Ameng πŸ˜˜πŸ’‹πŸ˜™πŸ˜š. #SamaSaja #RockDut #Rock #Dangdut #AmengSpring #IfaRaziah #ArtisVersatilPopular #PresidenBintangDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #Pukpukpukk #SukerrBanggeee #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #Malaysia #Indonesia #Singapore #BruneiDarussalam #Asia #Asean #Worldwide #Viral #IfaRaziahDivas #DAcademyAsia #DAcademyAsia3 #DAA3 #DAAsia3 #GegarVaganza #GegarVaganza4 #GegarVaganza2017 #BintangKembaliMenyengat

Haaa ni pula namanya posing2 vazz pukpukpukk sang DIVA DANGDUT gitewww @ifa_raziah @inul.d 😍😍😘😘. Okeylah uolss semuaaa~ admin dah nak masuk tidur πŸ˜ͺπŸ˜ͺ. Jangan lupa uolss baca doa sebelum tidur.. moga2 tidur malam kita sentiasa dilindungiNya. Insya Allah.. Aaminn. Good night uolss! πŸ˜˜πŸ˜πŸ’‹πŸ˜šπŸ˜™. #DAcademyAsia #DAcademyAsia3 #DAA3 #GegarVaganza #GegarVaganza4 #GegarVaganza2017 #GV2017 #BintangKembaliMenyengat #KasiUp1Kali #InulDaratista #IfaRaziah #ArtisVersatilPopular #PresidenBintangDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #DivaDangdutMalaysia #Pukpukpukk #SukerrBanggeee #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #Malaysia #Indonesia #Singapore #BruneiDarussalam #Asia #Asean #Worldwide #Viral #IfaRaziahDivas

Most Popular Instagram Hashtags