#sukasuki

52583 posts

TOP POSTS

FIREWORKS ๐Ÿ’ฅ
'Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y
By @katyperry .
.
Thats how our friendship is all about...
Persembahan bunga api itu sebagai penutup tandanya raya dirumah saya.. terima kasih sahabat handai yang sudi datang memeriahkan rumah saya yang kecil ini... thanks again

#sukasukiraya #sukasuki #sukasukiaidilfitri #teamrayajohor #raya2017 #raya2017ootd #raya2017ootdmalaysia

masuk audition stage pertama dh kena reject oleh juri.ermmm apa lah juri nih.dia xtau ke iols dl back up dancer masa kt dubai.hahahaha
#chilllah #arabicdance #justforfun #sukasuki #inikanraya

Design baru, material jersi yang lebih bernafas, potongan raglan yang sporty, v-neck collar yang mengancam & logo, bendera serta label disulam kemas!

This is Unity 2.0 !

Spesifikasi jersi:
1. High quality full sublimation.
2. Material Micro Pin Dot Mesh. (Lightweight & Breathable fabric)
3. Logo, bendera & label disulam kemas.
4. Design eksklusif & hanya daripada Sukasukiโ„ข sahaja.
5. Regular cutting.
6. Terdapat dalam 2 warna, Kuning & Biru.
7. Short & long sleeve available.

Harga:
Short sleeve: RM69.00
Long sleeve: RM79.00
3XL ke atas: +RM10.00

Postage:
Semenanjung: RM8.00
Sabah/Sarawak: RM11.00

Tarikh:
Tutup order: 26 Julai 2017
Dijangka siap: 18 Ogos 2017

Ini adalah PRE ORDER. Beli 3 helai ke atas untuk RM65.00/pcs (short) & RM75.00/pcs (long) sahaja.

Wasep ๐Ÿ“ฒ 019-2553524 untuk order tau. Link shortcut ade di bio insta.

Boleh usha @sukasukidesign
Boleh usha @sukasukidesign
Boleh usha @sukasukidesign

P/s: Jom tag geng2 korang yang suka pakai jersi hehe.

#unity #newproduct #sukasuki #sukasukidesign #lokalah #sapotlokal #wehavehaveyo #tempatanfest #malaysia #cuticutimalaysia #visitmalaysia #terapiinstagram #malaysianbrand #pushdei #photography #photooftheday #jersimalaysia #jersicustommalaysia #jersisublimation #negaraku #harimaumalaya

Apa kata anda? sama ke ? rasa - rasa ? agak2 @elfiraloy konfius x ? benarkan saya dan @sufiansuhaimi_ adalah kembar ? aching2 Melodi abam pagi ni.
.
Sekadar hiburan semata2 #jangankecamsaya #sukasuki
.
Jom hentikan spekulasi ini! haaa gitcheww

Buat muka poyo jap.๐Ÿ˜Ž Sape jual skincare,tepek iklan sini k.bagus utk hilangkan jerawat,kulit sensitif.nak survey produk mana best ๐Ÿ˜˜

#sukasuki

#jangankecamsaya #sukasuki
Boleh buat kulit album tak ? ๐Ÿ˜
#27July2017

Bersama idola

#sukasuki foloww member yang di tag hakimixx manga.ribut. qimiey blackmaria97 shazwan87 kot betu nma ig ni huhuhu

MOST RECENT

Lawatan Penanda Aras Pemo 2017
#sukasuki

Senyuman kita sama ka dgn org blakang itu maksudnya jdoh ๐Ÿ˜‚. Adeh haha . Tb dgn 3bln yg lps huhu ๐Ÿ˜‚๐Ÿ–’. #malaysia #sabah #sandakan #tamanbuaya #sukasuki #saja #cantikkecualiaq #adeh

FIREWORKS ๐Ÿ’ฅ
'Cause baby you're a firework
Come on show 'em what your worth
Make 'em go "Oh, oh, oh!"
As you shoot across the sky-y-y
By @katyperry .
.
Thats how our friendship is all about...
Persembahan bunga api itu sebagai penutup tandanya raya dirumah saya.. terima kasih sahabat handai yang sudi datang memeriahkan rumah saya yang kecil ini... thanks again

#sukasukiraya #sukasuki #sukasukiaidilfitri #teamrayajohor #raya2017 #raya2017ootd #raya2017ootdmalaysia

Bila Berjaga
Perut Pula Meminta2๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚
#ayan
#koleksikesayangan
#sukasuki #sayasukadeco #julai2017

#jangankecamsaya #sukasuki
Boleh buat kulit album tak ? ๐Ÿ˜
#27July2017

#gengRaya2017
#kami
#sukasuki

Bila Kami bergabung = KEBABOOMMMMMMMM

Akur tanpa disengaja
. . . . .
๐Ÿ˜…
#sisterdaughter
#notwinning
#letitgo
#sukasuki (ane yg suka ente yang keki)

Most Popular Instagram Hashtags