[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sukarhamil

13119 posts

TOP POSTS

Menstorm bagus diamalkan utk penghidap senggugut teruk, sukar hamil dan darah haid yg keluar sikit atau tersekat. Anak dara pun blh consume. Nak tgk full video blh ke Facebook @sendayu.tinggi_hq ya. Menstorm RM31.80 (ahli RM28.60)
.
#sendayutinggi #senggugut #sukarhamil


COMBO SET (ikhtiar hamil/keintiman suami isteri) *Bellyna hot lady secret coffee
KHASIAT BELLYNA HOT LADY SECRET COFFEE
✔period tak teratur
✔senggugut
✔keputihan yg teruk
✔pembuangan tak lancar
✔perut buncit
✔breast dan punggung kecik/jatuh
✔kulit kusam/jerawat
✔berat badan berlebihan
✔ikhtiar hamil

Kandungan: -
kopi arabica, kacip fatimah, manjakani, serapat, mirifica lobata, mas cotek dan kolagen. *Just hot daddy
KHASIAT JUS HOT DADDY ✔ MERANGSANGKAN TENAGA BATIN ✔ MELANCARKAN PENGALIRAN DARAH ✔ BOLEH MEMBANTU EREKSI LEBIH LAMA
✔ MELAMBATKAN EJAKULASI
✔ MENINGKATKAN KESUBURAN / SPERMA GRED AAA
✔ MENCANTIKKAN KULIT
✔ GAGAH PERKASA ✔ MENGHILANGKAN BAU BADAN

Kandungan :-
Ekstrak Mahkota Dewa, Habbatus Sauda, Manggis,Gingseng,Tongkat Ali, Maca & Guarana.
Cara pengambilan :-
1 sudu besar, 2 kali sehari (250ml) *Just hot mummy
KHASIAT BELLYNA JUS HOT MUMMY
✔ MAMPU MENGETATKAN VAGINA WALAUPUN ANAK 10 ✔ MAMPU MENGEMBALIKAN CAIRAN SEMULAJADI DALAM VAGINA ( PASTIKAN ORI ) ✔ PAYUDARA KEMBALI MONTOK & GEBU ✔ MELANCARKAN KITARAN HAID ✔ MENINGKATKAN TENAGA , TIDAK MUDAH PENAT
✔ MENGHILANGKAN BAU BADAN ✔ SUAMI MAKIN SAYANG ✔ KEINTIMAN SUAMI ISTERI MAKIN TERSERLAH ✔ KEMBALIKAN MALAM PERTAMA DENGAN CUKUP SEMPURNA

Kandungan :-
Ekstrak Ros, Ekstrak Sireh, Pueraria Mirifica, Pueraria Lobata, Serapat, Madu, Kismis, Buah Tin, Goji, Manjakani, Limau Purut, Senna, Buah Delima.
1 sudu besar, 2 kali sehari (250ml)

Wasap.my/+60199323470

#sukarhamil
#hamil

#SuamiIsteri perlu sama-sama usaha untuk dapatkan #anak tau. Bukan isteri je yang kena amalkan supplement. Suami pun perlu. Sebab kita tak tau punca #sukarhamil mungkin datang dari suami 😉

nak tau lebih lanjut, klik link di bio @jsp.setzuriat ya 😘

ISTERI BARU BERSALIN?
.
Sejak kebelakangan ini admin menerima beberapa soalan contohnya:
.
"Isteri saya baru lepas bersalin dan berpantang tetapi tiada nafsu untuk bersama dengan saya, bolehkan produk rugosa ini membantu?"
.
Tahniah! Syukur Alhamdulillah kerana mendapat zuriat. Tidak kira ini adalah kali pertama isteri anda bersalin atau kali keberapa pun. Pasti anda sudah berpuasa berbulan-bulan tidak merasai kehangatan seorang isteri. Biasalah, lepas isteri bersalin dia kena berpantang lagi. Anda kena bersabar bukan boleh main terjah je.
.
Kalau isteri dah pulih semula pun, mana yang ketat dahulu semua sudah longgar. Hubungan kelamin suami isteri sudah tidak semesra dahulu masa mula-mula kahwin.
.
Untuk makluman para suami di luar sana, ini bukan cerita dongeng. Ya! Bini anda boleh hilang nafsu untuk bersama. Biar betul? Ya! Betul... isteri boleh hilang selera. Mood atau perasaan romantik sudah tiada langsung. Sabar ajelah, tetapi berapa lama boleh bersabar? Memang kebiasaan isteri yang hilang nafsu ini terjadi selepas bersalin.
.
Sebelum anda berfikir untuk tambah satu lagi cawangan, berilah peluang kepada isteri tersayang. Takkan habis madu, sepah nak dibuang?
.
Bolehkah Produk Rugosa ini membantu??
.
Tepat sekali!! Set terhangat Rugosa Nikmat & Ghairah untuk wanita sangat membantu, khususnya untuk wanita yang mengalami masalah seperti ini, Nikmat membantu untuk merapatkan kembali MsV dan membantu meningkatkan keinginan nafsu untuk bersama, Ghairah pula membantu menganjalkan kembali MsB seperti anak dara dahulu.
.
Tak sabar nak dapatkan Set terhangat Rugosa ini? .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.
. ‪

.
ANGELICA PLUS HERBS DIADUN DGN HERBA CINA UTK MENGHILANGKAN MASALAH2
============================
❎JERAWAT
❎KULIT KUSAM
❎SENGUGUT
❎KEPUTIHAN
❎KEJANG OTOT
❎SAKIT KEPALA
❎SAKIT SENDI
============================
TIDAK SESUAI BAGI WANITA HAMIL
.
HARGA PROMO : RM 50
.
🚘 COD : WANGSA MAJU / UIA
📫 POSTAGE : RM 8(SM), RM12(SS)
.
WHATAPP: .
📲+60136330355
.
#angelicaherbs
.
ASK PERMISSION TO USE IMAGE.TQ
.

Korang Suka Susah2 kee? Pakai Wd Dan Wdvh Ni, Semudah Calit2, Cuci2 Pun Taknak Lagi ke? 🤔🤔 Wd - takperlu sapu kat muka , just nadi2 je . calit2 je, bukan sapu tonyoh dan tunggu meresap tau.

Wdvh - cuci2 je ketat rapat superb, keputihan hilang. aset wangi. meruang pun boleh.
Ada Benda Senang, Mudah, Nape nak susah2 dan Belum Tentu Berkesan. Kan?

#Assalamualaikum
Mummy kalau nak subur jangan lupa amalkan #jspgold tau.
Kemam kemam ja subur dalaman segak luaran 😍

Mummy kami pengguna setia jspgold & kami is #babyjsp 🙊

SUPPLEMENT ANTI AGING NO 1 DI ASIA!!!... . .
Daripada bahan Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Kolagen Buah Buahan, dan Vitamin C dengan rasa Lemon + Orange Citrus... . .
Membantu anda mendapatkan kulit yang cantik mulus berseri, membaiki luaran dan dalaman wanita, merawat kitaran haid/senggugut/keputihan wanita, menguatkan rahim, ikhtiar kehamilan, melembut/melembap/mencerahkan kulit, menegangkan kulit wajah, dan menghilangkan parut2 di wajah... . .
Berminat dengan Women Love Mamadil??? . .
Tekan link ini www.wasap.my/601111476122 . .
#WomenLoveMamadil #WomenLoveSuplimen #womenlove #antiaging #lookyounger #sweet17 #luarbiasa #weightlosstransformation #nakcantik #nakcun #nakcomel #kulitcantik #kulitsihat #lookbeautiful #instaboomakademi #sukarhamil #awetmuda #mamadil #ikhtiarkehamilan #pregnant #enhancedformula #newflavour #vgrip #extraantioxidant #wajahcantik #dipercayairamai #mamadilawesome #mamadillovers

Macam buat pembedahan plastik pulak rupa dia.
Tapiiii tak baik fitnah masih ada lagi product mampu milik yang bole buat kulit mula kita jadi halus mulus super duper bersih dari dalam sampai lua
Haa tak yah kuar ribu riban kannnsss
Somi kat rumah xsenang duduk setiap saat nak call bini tgh keje

#lentikdararich927 #stokiSahLentikDara #teamSisNony #lentikKlang #LentikDaraN9
#jomGlowing #JomKurus #JomSihat #kurusDenganCepatDanSelamat #kurusSihatCantikLuarDalam #sengugut #keputehan #periodTakNormal #sukarHamil #kencingManis #DarahTinggi #TambahSusuBadan #Kutil #ParutMuka #Jerawat #projekTarikDuit

Berminat buat sideIncome klik
Www.wasap.my/60196599948

MOST RECENT

TAHNIAHH Alhamdulillah macam-macam bonus dapat bila rahim dah makin tiptop!
.
Yaaaaaayy JSP edisi GOLD ni dalam bantuk serbuk yang super sedapppp tau.. 😉
sebab ada campuran
✅ Strawberi
✅ Delima
✅ Kurma .
✅ Aprikot
.
Khasiat JSP sama ja macam dulu untuk kesihatan dan kecantikan dalaman wanita dan yang special sekali boleh menyuburkan. In sha Allah ❤
.
Cuma yang tak best kesan dia lebihhh CEPAT.. jangan terkejut kalau suami TAMBAH SAYANG lepas uols kemam JSP GOLD ni tau... 😉
.
BONUS buat Anak Dara sebagai persiapan awal sebelum kahwin..tak payah dah nak lalui episod kena komplen dengan cik abang nanti.. #MALU okayy 😂
.
Promosi sekarang :
Sebotol RM55.00 Sahaja
.
↪Penggunaan lebih sebulan
↪30 sachet sebotol .
↪Period tak perlu makan
.
PERCUMA Poslaju semenanjung .
.
Dropship/agent/stokis di buka dan dapatkan harga PROMOSI sekarang sebelum habis kuota
.
PM akak fiza untuk order tauu ❤+6011.20915471
.

Alhamdulillah..
.
.
Sorang agent Jsd da berjaya pregnant lepas Ikhtiar dengan set abang sayang:
.
Fw
MV
Skd
.
Dan ramai lagi sebenarnya da berjaya hamil lepas Ikhtiar dengan Jsd.
.
Kite Ikhtiar yang mana mampu, apapun rezeki dan segala pemberian Tuhan (Allah) yang tentukan😍

Rm145 sm/ rm148 ss
Harga dah masuk postage

Wasap sarah
0102762069

#femininewashjsd #maskervagina #susukkekaldara #keputihan #ikhtiarhamil #berjayahamil #sukarhamil #farajlonggar #farajketat #farajbecak #jamususukdara #sisjualjsd #posseluruhmalaysia #sabah #sarawak #penang #melaka

SUPPLEMENT ANTI AGING NO 1 DI ASIA!!!... . .
Daripada bahan Kacip Fatimah, Manjakani, Pueraria Mirifica, Kolagen Buah Buahan, dan Vitamin C dengan rasa Lemon + Orange Citrus... . .
Membantu anda mendapatkan kulit yang cantik mulus berseri, membaiki luaran dan dalaman wanita, merawat kitaran haid/senggugut/keputihan wanita, menguatkan rahim, ikhtiar kehamilan, melembut/melembap/mencerahkan kulit, menegangkan kulit wajah, dan menghilangkan parut2 di wajah... . .
Berminat dengan Women Love Mamadil??? . .
Tekan link ini www.wasap.my/601111476122 . .
#WomenLoveMamadil #WomenLoveSuplimen #womenlove #antiaging #lookyounger #sweet17 #luarbiasa #weightlosstransformation #nakcantik #nakcun #nakcomel #kulitcantik #kulitsihat #lookbeautiful #instaboomakademi #sukarhamil #awetmuda #mamadil #ikhtiarkehamilan #pregnant #enhancedformula #newflavour #vgrip #extraantioxidant #wajahcantik #dipercayairamai #mamadilawesome #mamadillovers

⛔ KETAT SANGAT ⛔
.
💋
💋
💋
.
💗 💗 💗 "Hubby i komplen ketat sangat terlampau sedap , walaupun basah tapi tetap ketat HE CAN FEEL EVERYTHING , tapi he komplen tak tahan kejap jer ....HUBBY SUKA LAH " 💗 💗 💗
. “Saya amat teruja dengan perubahan ini. Ia membuatkan saya semakin berkeyakinan untuk tampil lebih menawan.”
.
😍 “Suami saya amat - amat menyukai perubahan saya sekarang…tq sis perkenalkan produk hebat ini pada saya”
.
😍 Kaedah Paling selamat Namun memberikan kesan yang amat menakjubkan kini telah TERBONGKARRRRRR
.
TEKNIK MEMIKAT SUAMI
.
✔ Hanya SETITIS mampu membuatkan suami TERSUNGKUR BAHAGIA.
✔ Inilah Satu FENOMENA MENAKJUBKAN.
✘ Tak perlu BOMOH, ✘ Tak Perlu JAMPI SERAPAH
✘ Tak Perlu Nasi KANG2 mcm
.
pssttt... tak cuba tak tau, dah cuba hari2 bulan madu
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.

RINDU SEPERTI MALAM PERTAMA .
.
✔ Rindukan malam pertama?.
✔ Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama?
✔ Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’?
✔ Agak longgar selepas bersalin?
✔ Suami kurang memberikan perhatian?
✔ Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM?
.
* Hai kakak2 suami dah puas hati ke dengan miss V kakak ???
* comfrom ke K3tat ??? suami pernah puji x ??? * macam mane pulak mood hubby bile bersama ?? ada tak dye sebut SEDAPPPPP nye sygggg ???
*Nak hubby mengaum sedappppppp bila bersama ????
.
Kenapa anda perlu pilih rugosa nickmat ✔
.
NICKMAT .
✅ Mencapai kepuasan ahem ahem
✅ Mencegah bau dan kekeringan
✅ Penyelesaian kepada haidd yang tidak teratur , ruam dan kulat
✅ Menyelesaikan masalah s3k_sual pada wanita
✅ penawar jangkitan yiss
✅ Ia sesuai digunakan semasa dalam pantang
✅ terbaik untuk wanita Men0_paus
✅ membantu mengetatkan Ms V
.
=========================
APA KELEBIHAN N1CKM4T NI?
=========================
.
✔ Dah berjaya menyelesaikan masalah ramai orang dalam hubungan s3k_sual
✔ Testimoni bertubi-tubi. Tak perlu kami minta, pelanggan sendiri ikhlas beri testimoni
✔ Bertindak sepantas 3 hari. Ada yang 2 hari jer
✔ Repeat order setiap masa. Serius Ramai gilerrr
✔ 99% berkesan. Cuba dulu baru tahu!
.
TERUJA? NAK JUGA MACAM NI? .
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪

NICKMAT: BUAH HATI SAYA SUKA SANGAT
.
“Saya guna 2 kali sehari. Kalu boleh saya tak nak putus guna barang ni. Buah hati saya suka sangat"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.
.

BARU BOLEH FIGHT !
TRUENA VS NICKMAT
.
"Saya cadangkan amik Truena vs Nickmat baru boleh fight! Bagus untuk rumahtangga. Truena bagus untuk lelaki, untuk penjagaan kebersihan dan khasiatnya lebih kepada minyak belacak dan lintah walaupun ia minyak herba dan aromaterapi. Saya suka 200% truena"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

NICKMAT : TIADA LAGI MASALAH DINGIN & BERBAU
.
"Tiada lagi masalah dingin dan bau yang kurang menyenangkan. Tq Allah"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuashati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.

PUAS HATI DENGAN RUGOSA
.
TESTIMONI TERKINI
“ Assalam sis saya nak repeat order untuk rugosa nickmat dah habis and then nak beli rugosa truena untuk husband”
.
“Sejak saya guna rugosa nickmat dan ghairaa keputihan dah hilang, bila bersama miss v dah tak kering dan bila saya guna sahaja keinginan untuk bersama tu sentiasa ada, breast pula dah tegang dan pejal suami suka dengan perubahan ini”
.
“Untuk itu saya nak beli pula truena untuk suami”
.
Syukur Alhamdulillah testimoni terbaruuuu yang happy dengan perubahannya selepas guna rugosa, siap nak belikan untuk hubby lagi.. yela dah puashati guna untuk diri sendiri mestila nak bagi hubby guna kan!! penangan rugosa syukur syukur kami turut tumpang happy dengan pengguna kami..
.
Teruja? Takan baca je? .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

#Assalamualaikum
Mummy kalau nak subur jangan lupa amalkan #jspgold tau.
Kemam kemam ja subur dalaman segak luaran 😍

Mummy kami pengguna setia jspgold & kami is #babyjsp 🙊

✽ HARAP MUKA JERR CANTIK TAPI TAK BOLEH PAKAI ✽
.
Pernahkah anda di sound sebegini oleh suami. Sedang anda make up2 bersiap tiba2 terdengar sindiran sinis suami.
.
SENTAP, PEDIH & SEDIH
.
Mungkin suami tak faham masalah kita .... Sebagai wanita kita ada kerjaya, anak & urusan rumah tangga.
.
Sebagai wanita kita adalah seorang yang Multi Tasking kita boleh buat semua benda tapi ada part yang bukan kita mampu buat setiap hari.
.
Suami pulak kalau boleh "Hari - Hari Mau" memang dah macam Harimau yang bila2 masa jerr nak terkam kita tanpa mengira kita bersedia ker, penat ker, stress ker? Urusan anak lagi.
.
Namun kisah ini sudah berlalu dan Alhamdulillah kita saya benar2 bersyukur kerana saya mampu membuat suami tersenyum hingga ke pagi. Tiada lagi sindiran pedas tajam yang menusuk kalbu. Suami hari2 puji saya bukan sahaja cantik tapi benar2 cantik luar & dalam.
.
Tiada ayat yang paling sempurna untuk di ungkapkan hanya Kesyukuran kerana saya kini saya mampu melaksanakan tanggungjawab sebagai isteri dengan sempurna
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.

NICKMAT: MEMANG BEST MEMANG KETAT
.
“Nikmat memang best. Husband kata memang rasa lain ketat katanya. Tu yang dah habis dan nak repeat order."
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

NICKMAT & TRUENA : SUAMI SUKA SANGAT
.
“Beli masa lepas bersalin. Bulan 4 bersalin. So dalam bulan 6 saya beli. Mula guna betul-betul bulan 8 sampai sekarang. Suami suka sangat. Memang bagus mcm anak dara. Nak repeat order dan nak order yang lelaki punya juga."
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

NICKMAT & GHAIRAA : MEMANG BANYAK MEMBANTU
.
“Repeat order combo Rugosa Nickmat dan ghairah. Alhamdulilah keduanya memang banyak membantu"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.
.

NICKMAT: HUSBAND CAKAP ADA PERUBAHAN
.
.
"Alhamdulillah setakat ini husband cakap ada perubahan, seronok rasanya kalau dia suruh repeat order kita akan inform akak ya"
.
" Saya suka bau best, boleh hilangkan bau dan gatal MsV kita boleh rasalan perubahan, husband yang rasa ada perubahan"
.
➡Testimoni terkini kami kongsikan pengguna RUGOSA NICKMAT yang paling terhangat sudah semestinya berpuas hati dengan perubahannya, lagi-lagi bila encik suami cakap dan rasakan perubahan selepas guna nickmat.
.
➡Syukur Alhamdulillah kami tumpang happy dengan pengguna ini, beratus testimoni yang kami kongsi syukur Ahamdulillah semua berpuas hati.

Nak juga rasa seperti diawal perkahwinan? Untuk surprise kan encik suami? Tunggu apa lagi!!
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022

NICKMAT: SUAMI PUN SUKA SETAHUN DAH GUNA.

Testimoni terkini
“Salam sis, saya nak repeat order rugosa nickmat, Alhamdulillah hampir setahun guna puas hati sangat.. Suami pun suka"
.
.

Syukur Alhamdulillah kami tumpang gembira dengan perubahan selepas menggunakan rugosa nickmat, terima kasih kerana mempercayai produk kami, dah setahun guna??? Haaa nampak tak??dah banyak testimoni kami kongsikan semuanya Alhamdulillah berpuas hati.
.
.
Teruja nak dapatkan rugosa?? Tunggu apa lagi!!
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.
.

#CELLMAXX .
.
🌹Cellmaxx bukan sekadar KEHENDAK.
Malah Cellmaxx adalah KEPERLUAN tubuh badan kita. Terpulang pada anda untuk PILIH yg mana. Benar, memang ada pelbagai SUPPLEMENT di luar sana.

Tetapi kami pilih yg senang ditelan dan senang disimpan. Yg PENTING pilihan kami ni UNIK. Ada lebih 64 jenis VITAMIN,MINERAL dan ASID AMINO hanya dlm 1 SACHET yg comel. .
.
🌹MAHAL kata anda? Bandingkan dgn semua supplement yg ada di kabinet dapur rumah anda. Dan bandingkan juga dgn kuantiti NUTRISI yg terdapat dlmnya. Ohhhh..dan bandingkan juga dgn kos rawatan yg boleh buat pesakit dan keluarga anda jadi tambah murung. .
.
🌹MENCEGAH itu lebih baik dari MERAWAT.

Tanya kami bagaimana Cellmaxx menjimatkan duit anda dlm membekalkan nutrisi² penting dlm bdn dan bagaimana ia membantu mencegah kehadiran penyakit pada tubuh kita.

Cellmaxx bukan UBAT.
Cellmaxx adalah SUPPLEMENT.

Kami bukan DOKTOR.
Kami hanya BERKONGSI KEBAIKAN
Info cellmaxx anda👇👇
Mobile Stokis Kuantan

www.wasap.my/+60146652332

#cellmaxx
#cellmaxxkuantan
#cellmaxxpahang
#mobilestokiscellmaxx
#mobilestokiskuantan
#diabetes #kanser #gout #jantung #autism #sawan #buasir #sakitlutut #talasemia #denggi #batukarang #sukarhamil #buahpinggang #stroke #senggugut #slipdisc #lymphoma #igmonsta #instashopmalaysia #igersmalaysia

Lagi PENGAKUAN PENGGUNA CELLMAXX

Assalamualaikum.. Testimoni ke atas diri sendiri.
Saya NORIZAM....seorg JURURAWAT....seorang yg susah untuk minum ubat atau apa2 produk kesihatan...kecuali bila dah sakit...baru cari ubat.

Usia saya dah hampir nak masuk 50 an... hampir 3 thn saya pakai cermin mata .
kerna RABUN DEKAT dan RABUN JAUH...kerja pun nak tgk nama ubat pun x berapa jelas...tpaksa minta bantuan adik2 junior....jika x pakai cermin mata.. nak baca novel yg tulisan kecil tu pun dah bertaburan hurufnya.... Atas rasa kasihan pd diri sendiri....dan info2 yg saya dpt dr seminar2 #cellmax..serta info2 dari leader2 #cellmaxx...saya mula mengamalkan #cellmax...2 sachet sehari...bermula dari bulan 9.2017.. Alhamdulillah....skrg ini...saya boleh membaca tulisan yg kecil..dari buku novel....tulisan pada botol2 ubat.yg sememgnya halus....bgitu juga dgn ayat2 suci Al Quran...dgn bgitu jelas sekali... Syukur alhamdulillah..
Terima kasih Allah.
Terima kasih cellmaxx
Terima kasih sahabat

Mobile Stokis Kuantan

www.wasap.my/+60146652332

#cellmaxx
#cellmaxxkuantan
#cellmaxxpahang
#mobilestokiscellmaxx
#mobilestokiskuantan
#diabetes #kanser #gout #jantung #autism #sawan #buasir #sakitlutut #talasemia #denggi #batukarang #sukarhamil #buahpinggang #stroke #senggugut #slipdisc #lymphoma #igmonsta #instashopmalaysia #igersmalaysia

Macam buat pembedahan plastik pulak rupa dia.
Tapiiii tak baik fitnah masih ada lagi product mampu milik yang bole buat kulit mula kita jadi halus mulus super duper bersih dari dalam sampai lua
Haa tak yah kuar ribu riban kannnsss
Somi kat rumah xsenang duduk setiap saat nak call bini tgh keje

#lentikdararich927 #stokiSahLentikDara #teamSisNony #lentikKlang #LentikDaraN9
#jomGlowing #JomKurus #JomSihat #kurusDenganCepatDanSelamat #kurusSihatCantikLuarDalam #sengugut #keputehan #periodTakNormal #sukarHamil #kencingManis #DarahTinggi #TambahSusuBadan #Kutil #ParutMuka #Jerawat #projekTarikDuit

Berminat buat sideIncome klik
Www.wasap.my/60196599948

Setiap wanita perlu ada sekurang-kurangnya 1 long girdle sebabnya wanitalah juga kerap hadapi masalah bahagian bawah badan. Samada bentuk fizikal melebar @ masalah dalaman perut. .
.

Yang mana satu kah anda? PERUT BUNCIT #pinggullebar #punggungbesar #pehabesar #peranakanjatuh? #kesuburan #keputihan #sukarhamil ?
.

2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. .
.

The best ever LONG GIRDLE I tell you.. Hot selling.. Sebulan byk sis dh jual.. Untungnya Beli LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL ni once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . .
.

Jom realisasikan impian misi gojes kita 2018 ni lebih cantek melentik kemas mengancam... Hubungi akk utk kiraan size & price...
. .

#langsinglepasbersalin #pengecilperut
#Buncit #korsetperutbuncit #atasiperutbuncit #pinggangramping #jakarta #medan #turunberatbadan #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkung #longgirdle #longgirdlepremiumbeautiful #kencingtaklawas #korsetpaha #premiumbeautifulpasirgudang #ramping #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut

Testimoni
.
.
Penantian 8 tahun akhirnya asbab Garam Mandian Aura Rezeki, mengandung 3 minggu . .
.
Ini adalah salah satu cara ikhtiar ya .
Asbab dan keizinanNya . Maka di makbulkan Niat . .
.
Whatsapp 📱0142693226

2nd ORDER! MEMANG BERKESAN!
.
“Second order untuk nikmat dan ghairah. Saya beli sebab produk ni memang berkesan untuk saya sebab produk lain tak berkesan untuk saya"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

Dia cakap SEDAPPPPP.... !!!
.
Isteri mana tak yang tak suka dipuji kannnn.... PUJIAN sedapppp itu
pun membuatkan si isteri berasa dihargai .. Apatah lagi en.suami yang nampak
kepuasan dapat merasakan bertapa SEDAPPPPP nya nickmat bersama isteri tercinta :) :) .
** Saya mohon yang masih belom mencuba.
Rugosa NICKMAT jangan cemburu dengan testimoni seperti ini :) :) .
CUBA DULU BARU LA KOMENNNN KAK ....
.
NICKMAT ========
.
Rugosa NICKMAT utk MS V wanita sangat2 membantu MENGETATKAN,MERAPATKAN
MENYAHKAN BAU BUSUK dan mengatasi MASALAH KEKERINGAN serta MENAIKKAN KEINGINAN bersama suami SEPANTAS 3 HARI.
.
" Saya akan suke kewangian sb bertahan lama miss v , memang saya akui "KETAT SEMPIT DAN PADAT "
.
“Husband cakap tiap-tiap malam pun malam pertama nak tidur pun tak boleh, dia cakap ada perubahan tak longgar dah, dah ke_tat syukur sangat. Tq kak bau pun wangi”
.
Hebat kan testimoni kali ni? guna RUGOSA NICKMAT dah dapat perubahan, suami sangat-sangat gembira dengan perubahannya, malah dapat pujian dari en.suami macam malam pertama gituuu..
.
Beratus-ratus testimoni yang telah kami kumpulkan, teruja? Anda bila lagi? Jangan tunggu lama lama belum cuba belum dah tahu dah cuba hari-hari mahu!!!!
.
TERUJA? NAK JUGA MACAM NI? .
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

DULU ABANG . . . . . . . . . .
.
Dulu abang tak noty macam nie pun .
Dulu abang asyik tido awal jerrr .
Dulu abang endah tak endah jer .
Ayang seksi dalam bilik pun abang wat tak tahu 😢😢😢 .
Menciikkkk mencikkkkk !!! 😢😢😢
.
Ayang tahu ....😓😓😓
DULU ayang tak jaga EHEM2
DULU X K37A7
DULU X MANT8P .
Sekarang nie .. 😍😍😍
Nahhhh Rasakan !!! .
Manja betul abang dengan saya,
ke mana aja pergi pasti berkepit ,
dan hari hari mau,
keseronokan yang dimiliki bersama sama. 💑💑💑
.
Seronoknya ..... 😝😝😝
.
Dapat kembalikan N1ckm47 setiap malam !!
6H41RAH Sepanjang Masa !!!
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

GHAIRAH : PEJAL & MONTOK .
.
"Badan bau wangi , bila guna ghairaa , husband suruh continue jangan putus asa , PEJAL & MONTOK selepas bersalin payudara jatuh , pas guna montoksss..HUSBAND SUKA sebelum nie tak bagi husband usik , DAH MONTOK BARU TAK SEGAN HUSBAND USIK"
.
Rugosa GHAIRAA utk PAYUDARA MENEGANGKAN, MEMONTOKKAN dan MENGANJALKAN PAYUDARA anda SEPANTAS 2 MINGGU
.
✿ Testimoni terkini nak repeat order buat kali kedua sebelum ini dah guna 1 Botol Ghairaa, Jom baca apa yang customer ini kongsikan walaupun malu-malu nak kongsikan cerita pada kami
.
“Salam Saya nak repeat order ghairaa, Ada rasa Size bertambah.”
.
✿ Wow!! Pengguna tetap rugosa yang repeat order buat kali kedua, sangat berpuas hati walaupun bagi pengguna ini kesannya agak lambat pada diri beliau, gembiranya sebab dapat membantu pengguna ini, makin gembira!!
.
✿ Anda nak macam ni juga? Tak percaya? Belum cuba belum tahu dah cuba hari hari mau!!
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022

NICKMAT & GHAIRAH : SUAMI KATA SEMAKIN KETAT ASYIK NAK JERR
.
"Sebelum ni memang ada masalah hubungan dengan suami tapi selepas guna nikmat dan ghairah rasa lain sgt. Suami nak jerr. Suami kata rasa semakin ketat. Bahagian atas pun makin pejal. Dia tanya apa rahsianya. Akak cakap tu rahsia. Dia senyum jer. Tapi dia yang tak boleh tahan lama. Kak tanya kenapa. Dia jawab "sedap sgt"..Hehehe"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

NICKMAT: "PANAS" SENTIASA
.
“Alhamdulilah memang terbaik. Maklum dah berumur ni semua dah suam-suam sejuk je tapi sejuk guna Rugosa NICKMAT ni hmmm PANAS sentiasa"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.
.

NICKMAT & GHAIRAA: SUAMI SAYANG “BARU GUNA 2MINGGU”

TESTIMONI TERKINI:
“Memang terbaik saya baru guna 2minggu, saya puas hati suami pun sayang..very-very good oil”

Wowwwwww terbaikk testimoni yang dikongsikan oleh pengguna rugosa nickmat & ghairaa baru jer guna 2minggu terus happy, biar betik??? Mestilah!!! Tak guna mana nak tahu kan? cuba guna? Confirm happy!! TERUJA NAK GUNA? .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.

RUGOSA NICKMAT: KEGATALAN & KEPUTIHAN HILANG
.
TESTIMONI TERKINI:
“Assalam, produk kamu best lah keputihan & gatal2 yang sebelum ini saya alami dah hilang terima kasih, jika bersama ada banyak perubahan”

Syukur Alhamdulillah masalah keputihan dan kegatalan pengguna ini dah mula sembuh selepas guna rugosa nickmat, kalau sebelum ini asyik sengsara jer gatal2 dengan tak selesa, tapi alhamdulillah lepas guna nickmat memang best!
.
5 SEBAB KENAPA PERLU CUBA RUGOSA NICKMAT
1. Terbukti secara klinikal berupaya merawat jangkitan kulat / bakteria pada MsV yang menyebabkan masalah ke.pu.ti.han, bau, kegatalan.
2. 100% semulajadi bebas kesan sampingan
3. Mencegah kekeringan MsV
4. Mengekalkan kesegaran sepanjang hari
5. Me.nge.tat dan me.ra.pat.kan otot MsV

Jangan pandang remeh kalau anda ada masalah seperti diatas ya!! awas!! Teruja ingin mencuba?
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

MASALAH KEPUTIHAN DAH OK
.
“Saya selesa dengan rugosa nikmat. Saya suka bau nikmat. Dah guna hampir seminggu tanpa henti dan masalah keputihan dah ok"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

Salam sweet sweet stoberii Emmmmm berbaloi ke tak?
dengan #gulasuburstrawberi
Kekakak dapat..
.
.
👉Mantapkan cik V & cik B
👉Atasi masalah rahim
👉Kulit berseri & gebu gebas
👉Dapat stabil berat badan
👉Kembalikan mood bersama
👉Suami semakin sayang
.
.
Best ke tak best...tak nak cakap lebih..hanya yang mengamalkan je merasai semua nikmat tersebut 😁
.
.
PROMOSI : RM55/30sachet
SET SUAMI ISTERI :RM100sm
_________________________________

FEEDBACK LOVER FEMININE WASH

FEEDBACK LOVER FEMININE WASH

FEEDBACK LOVER FEMININE WASH

.
.
Testimoni .
.
"Saluran Tiub Follopio Aku Dah Tak Sumbat."
.
.
Salah Satu Sebab Kenapa Susah Nak Dapatkan Zuriat. .
Ikhtiar Dengan Cara Amalkan Mandi Garam Aura Rezeki ( yang Tutup Merah tu ) . .
Tak Try Tak Tahu , Tak Ikhtiar Tanda Tak Usaha , .
Tak gituuu . 👇🏻👇🏻
.
Whatsapp 📱 0142693226

NICKMAT : SUAMI "SURRENDER"
.
“Wow, exilent. Suami kalah selalu. Setiap kali bersama. Suami surrender."
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022

NICKMAT & GHAIRAH : MEMANG BERKESAN!
.
"Ghairah tu memang berkesan pada breast. Akak saya kata ada perubahan pada breast dia dan nikmat memang bagus sebab bila dah guna keadaan saya ngan hubby dah ok. Mood tu dah ada. Memang sangat berkesan"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022

SEPERTI MELAYARI BAHTERA PERTAMA
.
“Nak repeat order. My mum plak kata dia dan daddy macam melayari malam pertama selepas habiskan 1 set combo nikmat ghairah dan truena. Mummy dah 54 daddy dah 62. Then the result was so amazing. Hehehe"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

Setiap wanita perlu ada sekurang-kurangnya 1 long girdle sebabnya wanitalah juga kerap hadapi masalah bahagian bawah badan. Samada bentuk fizikal melebar @ masalah dalaman perut. .
.

Yang mana satu kah anda? PERUT BUNCIT #pinggullebar #punggungbesar #pehabesar #peranakanjatuh? #kesuburan #keputihan #sukarhamil ?
.

2 minit pakai instant shape! FIT & FIRM kemas bagai squat 100x gittew.. Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. .
.

The best ever LONG GIRDLE I tell you.. Hot selling.. Sebulan byk sis dh jual.. Untungnya Beli LONG GIRDLE PREMIUM BEAUTIFUL ni once pakai terus melekap di kulit badan. Tak bergulung dipinggang & peha sbb lace kita jenis berkualiti & sedap dipakai . .
.

Jom realisasikan impian misi gojes kita 2018 ni lebih cantek melentik kemas mengancam... Hubungi akk utk kiraan size & price...
. .

#langsinglepasbersalin #pengecilperut
#Buncit #korsetperutbuncit #atasiperutbuncit #pinggangramping #jakarta #medan #turunberatbadan #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkung #longgirdle #longgirdlepremiumbeautiful #kencingtaklawas #korsetpaha #premiumbeautifulpasirgudang #ramping #premiumbeautifulmedan #kempiskanperut

Alhamdulillah..
.
.
Sorang agent Jsd da berjaya pregnant lepas Ikhtiar dengan set abang sayang:
.
Fw
MV
Skd
.
Dan ramai lagi sebenarnya da berjaya hamil lepas Ikhtiar dengan Jsd.
.
Kite Ikhtiar yang mana mampu, apapun rezeki dan segala pemberian Tuhan (Allah) yang tentukan😍

Rm145 sm/ rm148 ss
Harga dah masuk postage

Wasap kak ann
017 9032210

#femininewashjsd #maskervagina #susukkekaldara #keputihan #ikhtiarhamil #berjayahamil #sukarhamil #farajlonggar #farajketat #farajbecak #jamususukdara #sisjualjsd #posseluruhmalaysia #sabah #sarawak #penang #melaka

Alhamdulillah..
.
.
Sorang agent Jsd da berjaya pregnant lepas Ikhtiar dengan set abang sayang:
.
Fw
MV
Skd
.
Dan ramai lagi sebenarnya da berjaya hamil lepas Ikhtiar dengan Jsd.
.
Kite Ikhtiar yang mana mampu, apapun rezeki dan segala pemberian Tuhan (Allah) yang tentukan😍

Rm145 sm/ rm148 ss
Harga dah masuk postage

Wasap kak ann
017 9032210

#femininewashjsd #maskervagina #susukkekaldara #keputihan #ikhtiarhamil #berjayahamil #sukarhamil #farajlonggar #farajketat #farajbecak #jamususukdara #sisjualjsd #posseluruhmalaysia #sabah #sarawak #penang #melaka

Combo set #foreverlivingproducts untuk Kesuburan Lelaki ini bertujuan menyediakan pelbagai jenis nutrien. Selain dpt meningkatkan kesihatan sendiri, ianya sbg alternatif utk dptkan zuriat. Dan seterusnya tawakal dan berserah kepadaNya 😊
.
👨🏻Aloe Vera Gel - mengandungi lebih 200 nutrisi termasuk vitamin, mineral, enzim & asid amino yg diperlukan oleh tubuh manusia
.
👨🏻Arctic Sea - memperbaiki pengaliran darah. Apabila pengaliran darah lancar dan sihat, sekaligus meningkatkan kesuburan lelaki
.
👨🏻Bee Pollen - Merupakan sumber zink iaitu sumber mineral yg diperlukan untuk sperma yg sihat. Bee Pollen juga meningkatkan tenaga
.
#tryingtoconceive
#foreverlivingsubur
#sukarhamil
#foreverbeepollen
#foreverarcticsea
#beepollen
#arcticsea
#arcticseaforever
#arcticseaforeverliving
#foreverlivingmalaysia
#foreverlivingshahalam
#foreverlivingselangor

Petang ni rasanya nak up satu produk Shaklee yang berhantu 👻. Siapa makan ni terus jadi hantu. Haha. Taklahhh. Apa yang dimaksudkan berhantu ni VIVIX ni makanan tambahan yang sangat banyak manfaat dan khasiat dia sampai banyak penyakit dapat dicegah dan diubati. Tak percaya? Ni sikit info pasal VIVIX
.
VIVIX adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.
.
Siapa yang sesuai ambil VIVIX ni? 👀. Mereka yang mempunyai👇🏼
.
* Penyakit kardiovaskular seperti serangan penyakit jantung
* Strok
* Asma
* Gout
* Slip disc
* Kolesterol yang tinggi
* Diabetes atau kencing manis
* Tekanan darah tinggi
* Masalah Penglihatan
* Masalah berat badan
* Kanser atau barah
* Masalah kesuburan
* Alzheimer
* Flu, selsema, batuk
* Perokok
.
Teramat banyak benefit VIVIX ni. Sebab dia antara produk terbaik Shaklee dan ramai yang dah cuba serta rasa keberkesanannya. Nak cuba takkkkk? Jangan tunggu lama lama. Meh PM Sehaa. .
SEHA | 016 663 0339
.
#shakleeselangor
#shakleeupm
#shakleeukm
#shakleeusim
#shakleekptm
#shakleeputrajaya
#shakleesemenyih
#shakleeberanang
#shakleekajang
#shakleebangi
#shakleepelangisemenyih
#shakleesetiaecohill
#shakleebandartasikkesuma
#shakleebandarrinching
#allinone
#vivix
#segalapenawarpenyakit
#kencingmanis
#sukarhamil
#darahtinggi
#strok
#gout
#slipdisc
#kanser
#shakleeeffect
#shakleedifferent
#letsehaspeakstoyou

Combo set #foreverlivingproducts untuk Kesuburan Wanita ini bertujuan menyediakan pelbagai jenis nutrien. Selain dpt meningkatkan kesihatan sendiri, ianya sbg alternatif utk dptkan zuriat. Dan seterusnya tawakal dan berserah kepadaNya 😊
.
👩🏻Aloe Berry Nectar - Mengandungi lebih dari 200 sebatian nutrien, termasuklah Vitamin,Mineral, Enzim dan Asid Amino yang penting untuk kesihatan yang baik. Aloe Vera Gel bermanfaat untuk sistem pencernaan yang baik dan meningkatkan penyerapan nutrien. Ia juga mengandungi Ekstrak Kranberi yang boleh membantu dalam kesimbangan hormon justeru meningkatkan kekerapan pengovuman
.
👩🏻Forever Arctic Sea - Omega-3 boleh membantu meningkatkan peredaran darah.Apabila peredaran darah lancar, kesihatan sistem reproduktif wanita juga meningkat
.
👩🏻Forever Royal Jelly - Membantu dalam mengawalatur perubahan hormon dan meningkatkan kesihatan sistem pembiakan wanita
.
#tryingtoconceive
#foreverlivingsubur
#sukarhamil
#foreverroyaljelly
#foreverarcticsea
#royaljelly
#arcticsea
#arcticseaforever
#arcticseaforeverliving
#foreverlivingmalaysia
#foreverlivingshahalam
#foreverlivingselangor

KAMI SEPERTI PENGANTIN BARU SEKARANG
.
“Alhamdulilah masalah yang saya hadapi bertahun-tahun dah selesai dan kami melaksanakan tanggungjawab dengan penuh syukur sebab rasanya seperti kami baru berkahwin. Hari pertama dah nampak kesan."
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.
.

NICKMAT: BAU WANGI SANGAT
.
TESTIMONI TERKINI
“Saya tak bagitahu hubby tentang RUGOSA NICKMAT for the 1st time tengok muka dia macam tak percaya betul ke ni? Cuma dia tanya bau wangi, hari kedua saya senyum dan tanya nak lagi ke bau wangi tu? Dia jawab boleh jugak sedap dan wangi lah yang”
.
Mesti lah hubby hapyy!!! Gilerrr tak happy penangan nickmat lepas kena confirm happy, siapa tak percaya? Hari2 update testimoni yang freshhh kalua tak percaya kena cuba dulu baru lah boleh berkata2 hokey!!!!
.
TERUJA? NAK JUGA MACAM NI??? TAKAN TENGOK JERRRR
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪

RUGOSA GHAIRAA & RUGOSA NICKMAT: NAK BERKEPIT JE…
.
Testimoni Terkini
“Rasa dah macam pengantin lah nak berkepit jerrr,memang sangat diperlukan maklum la kami dua-dua dah senja”
.
✘ Hubungan bersama suami terganggu kerana masalah sebegini.
✘ Kurang selesa sepanjang hari.
✔ Mahu penyelesaian yang MUDAH & BERKESAN malah sangat berbaloi2.
✔ Dapatkan RUGOSA NICKMAT & GHAIRAA hari ini!!
.
Syukur Alhamdulillah dah beratus testimoni kami kongsikan semua berpuas hati,
.
Teruja nak mencuba Rugosa? .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

REPEAT ORDER KE 4, 2 COMBO TERUSS.
.
Syukur Alhamdulillah pengguna tetap rugosa, dari pertama pembelian dia terus beli 2set combo sampai lah pembelian kali ke 4 ni, terima kasih kerana mempercayai produk rugosa.

Rugosa bagi free gift Tshirt untuk setaip customer yang repeat order, best kan?? tanda kami berterima kasih kerana mempercayai produk kami.. syukur

Untuk yang mana belum cuba lagi Rugosa, kena lah cuba dulu baru tahu perubahannya!!! Belum cuba belum tahu dah cuba hari-hari mauuuuu .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 60134868022 ‪
.

SETIAP MALAM KAMI KE “SYURGA”
.
“Jazakallahi khairan kathira, Besar pahala sis bantu orang yang alami masalah rumahtangga. Semoga Allah berkati perniagaan sis” Inilah kata-kata sebelum pengguna ini cuba Rugosa..
Tapi… Nak tahu tak selepas dia guna rugosa apa perubahannya?? Jeng jeng jeng.
.
“As salam sis. Product ni memang sangat bagus,suami sampai tanya apa saya makan. Sedap sangat katanya, terima kasih sis”
.
Amacam???best tak?? Teruja tak?? Tungguuuuu ada lagi hokeyyy
.
“Performance saya meningkat,Tak mcm sebelum saya guna product ni, dulu kering bila nak bersamaa saya selalu cuba elak. Tak enjoy, sekarang banyak air,sama2 capai klimaxx n yang paling best husband sendiri kata sedap sangat lah sayang hehe tiap2 malam dia ajak ke “syurga” “
.
Syukur Alhamdulillah berkat usaha beliau sendiri, kami happy kalua pengguna kami semua happy niat kami Cuma ingin membantu untuk siapa-siapa yang ada masalah seperti beliau, syukur syukur..
.
TERUJA? TUNGGU APA LAGI? JOM LA RASA SETIAP MALAM KE SYURGA… .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

SUAMI MULA TEGUR BUNYIK KENTUT VAGINA
.
Panas sangat tengahari ni....
:
:
Mana tak nya suami asyik ungkit benda yang sama (BUNYIK KENTUT VAGINA) jer mana tak panas , dah la game malam tadi tak puas urmmm :( :( .
Tapi dek terlalu panas hati dek suami nak merajuk pun tak guna sebab salah saya , saya yang x jaga miss v :( :(
.
Suami balik dari kejer tibe2 bagi saya fon untuk tengok produk yang kawan2 office nya beli pada isteri mereka ..
.
Ohhhh agaknya suami kat office mesti selalu usha2 benda mcm nie adoiiiiii malunya !!!!
.
Terus jumpa dan order rugosa nickmat
.
=========================
APA KELEBIHAN N1CKM4T NI?
=========================
.
✔ Dah berjaya menyelesaikan masalah ramai orang dalam hubungan s3k_sual
✔ Testimoni bertubi-tubi. Tak perlu kami minta, pelanggan sendiri ikhlas beri testimoni
✔ Bertindak sepantas 3 hari. Ada yang 2 hari jer
✔ Repeat order setiap masa. Serius Ramai gilerrr
✔ 99% berkesan. Cuba dulu baru tahu!
.
TERUJA? NAK JUGA MACAM NI? .
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪

BERUBAT SEBELUM PARAH.. anda ada salah satu masalah ini?

sakit #pinggang ?
baru #bersalin ?
#buasir teruk?
#cyst ?
#fibroid ?
#senggugut ?
#missV longgar?
cepat #penat ?
#rahim jatuh?
#menapouse ?
#keputihan melampau?
kurang nafsu bersama suami?
#sukarhamil ?
#keguguran ?
lendiran #faraj ?
#haid tak teratur?
haid berpanjangan?
#pcos ?
nak maintain berat badan?
#berpantang ?
********
🌿KACIP FATIMAH PHYTO PLUS UTM 🌿 ✔bukan sebarangan produk..ianya 😍
✔Hasil penyelidikan UTM
✔100% Ekstrak #kacipfatimah ASLI
✔dos rendah dan sgt selamat
✔di iktiraf KKM
✔HALAL JAKIM
Sangat berkesan merawat masalah dalaman anda.
✔1001 khasiat
✔Sangat di syorkan oleh doktor perubatan d johor, (dr.zubaidi.com) dan ustzh norhafizah musa
✔majoriti pgguna bpuashati
✔juga selamat utk ibu menyusu .
.

whatsap 013-771-4413
utk pembelian terus dr kami d UTM

Walk in 👇
⏩ U mall taman pulai utama
⏩ Aras bawah U MALL
⏩ Berhampiran food court dlm u mall
⏩ Kedai no G 100
.
.
*******
#trustedseller
#original
#kacipfatimahphytoplus
#ekf #drzubaidi #amrienadebeauty #livingactive #drzubaidihealth

Set subur isteri dan isteri

Sudah lama berkahwin..? Belum punyai zuriat sendiri.. ?
Masih berikhtiar.. ?

Apa kata cuba set ni.. 👍beli dengan panduan
Saya akan guide anda.. 👍Konsultasi terbaikdan berterusan.. Dm/wassap 0179404366

#shakleebera
#vitaminE#bcomplexwithfolicacid#alfalfa
#vitalea#gla
#nakhamil
#inginzuriat
#babycomel
#sukarhamil
#supplementsubur
#shakleetemerloh
#sajajualshaklee
#ctdklover
#bawalaidijuma
#bajumengandung
#pregnantlady
#shakleepahang

Most Popular Instagram Hashtags