[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sukarhamil

10521 posts

TOP POSTS

#SuamiIsteri perlu sama-sama usaha untuk dapatkan #anak tau. Bukan isteri je yang kena amalkan supplement. Suami pun perlu. Sebab kita tak tau punca #sukarhamil mungkin datang dari suami 😉

nak tau lebih lanjut, klik link di bio @jsp.setzuriat ya 😘

PERCAYA WDEC TERUS MEMBANTU
=========================
.
MEMANG CUBA WD UNTUK HAMIL...SUDAH 11 TAHUN MENCUBA MASIH
BELUM ADA REZEKI UNTUK MELAHIRKAN CAHAYAMATA.
.
Tapi dengan WD nampak perubahan positif..
👍
Dulu selalu sengugut.
Sekarang alhamdulillah tak sedar bila masanya period tu datang.
Tiba2 dah ada je.
.
Syukur bertemu si kecil yang sekurang2nya membantu menghilangkan
rasa sakit yang menghantui setiap bulan..Di sebabkan itu,
Saya percaya WDEC mampu membantu saya untuk merealisasikan impian.
❤ .
InsyaAllah sis,Teruskan dan konsisten dengan WDEC.
Krim ini bukanlah sahaja untuk mencapai impian setiap wanita.
Malah ianya juga seolah2 salah satu krim terapi yang mampu membuatkan
setiap wanita CERIA SEPANJANG HARI.
.
BAGI YANG BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN KRIM MULTIFUNGSI INI.
KRIM CALIT-CALIT AJER NI..Jom inbox kami untuk mendapatkan info lebih lanjut
.
.
Bagi yang berminat untuk mendapatkan info lebih lanjut mengenai WD Boleh INBOX KAMI SEGERA@ WHATSAPP:
.
.
📱📲 011-15757453
📱📲 011-15757453
📱📲 011-15757453

Kerana Kulit Wajah Mu BEGITU BEHARGA. CellMaxx membebaskan 3 hingga 4 juta Sel Stem anda dalam.masa 1 jam, membantu berbaiki, merawat serta pemulihan secara semulajadi.

DM SEGERA 60173544129

#autism #migraine #insomnia #diabetes #asma #gout #saraf #kolesterol #kanser #sakitlutut #tallassemia #sawan #denggi #gastrik #darahtinggi #jantung #buahpinggang #stroke #batukarang #sukarhamil #prostatecancer #senggugut #buasir #slipdisc #stress #lymphoma #igkrazy #igmonsta #rezekilangit #sokonglike

Alhamdulillah
Selamat sampai ke destinasi masing masing
.
1 daraayu utk guna 1 bulan
.
Semoga cepat2 ada berita hamil
Aamiin ya rabbal alamin
.
Siapa yang sesuai :
.
1) Sukar hamil
2) Masalah haid
3) Senggugut kuat
4) Mudah keguguran
5) Rahim tidak kuat
6) Ada endo, cyst, PCOS atau fibroid
.
.
Whatsapp Puan Safra 014 291 4693
.
COD :
👉 Seri Kembangan (Plaza Serdang Raya) - Yuraida wasap.my/601117972147/daraayu
👉 Putrajaya (Kementerian Pengangkutan) - Yuraida wasap.my/601117972147/daraayu
👉 Kuala Lipis (Felda Chegar Perah) - Safra wasap.my/60142914693/daraayu
.
.
Instagram :
@senanghamil
@senanghamil
@senanghamil
.
#hamil #isteri #anak #bayi #anakku #senggugut #haid #keguguran #sukarhamil #keputihan #senanghamil #sayajualonline #bazaaronline #sayajual #malaysiaonlineshopping #instashopmalaysia #kualalipis #balikpulau #penang #putrajaya #serikembangan #serdangraya #MOT #damansara #klcc #pavilionkl #kualalumpur #bazarpaknil

JAMU ZURIAT - ZULAIKHA

Di hasilkan dari ekstrak 200 Jenis campuran herba, bunga, ulaman dan sebagainya serta diterapi zikir & doa.

KHASIAT & KELEBIAHAN
• Sukar mendapat zuriat • kerap keguguran • Kembalikan Kebahagian rumah tangga• Menambah tenaga • Banyakan susu ibu • Menaikan seri wajah • Melancarkan kitaran haid
Setiap 350 mg Kapsul mengandungi :
• Agelica Sinensis 70 mg • Vitex Agnus Castus Fructus 70mg • Trifolium Pratense Flos 70mg • Pueraria Mirifica Rhizome 56mg • Folium Ficus Deltoidea 42mg • Falium Labisia Pumilia Linn 42mg

#jamuzuriat #jamuyusufzulaikha #sukarhamil

Kombinasi ROYAL V + MAAJUN KURMA DHUHA + PUTIK TELAGA DARA
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.

SUAMI MULA TEGUR BUNYIK KENTUT VAGINA
.
Panas sangat tengahari ni....
:
:
Mana tak nya suami asyik ungkit benda yang sama (BUNYIK KENTUT VAGINA) jer mana tak panas , dah la game malam tadi tak puas urmmm :( :( .
Tapi dek terlalu panas hati dek suami nak merajuk pun tak guna sebab salah saya , saya yang x jaga miss v :( :(
.
Suami balik dari kejer tibe2 bagi saya fon untuk tengok produk yang kawan2 office nya beli pada isteri mereka ..
.
Ohhhh agaknya suami kat office mesti selalu usha2 benda mcm nie adoiiiiii malunya !!!!
.
Terus jumpa dan order rugosa nickmat
.
=========================
APA KELEBIHAN N1CKM4T NI?
=========================
.
✔ Dah berjaya menyelesaikan masalah ramai orang dalam hubungan s3k_sual
✔ Testimoni bertubi-tubi. Tak perlu kami minta, pelanggan sendiri ikhlas beri testimoni
✔ Bertindak sepantas 3 hari. Ada yang 2 hari jer
✔ Repeat order setiap masa. Serius Ramai gilerrr
✔ 99% berkesan. Cuba dulu baru tahu!
.
TERUJA? NAK JUGA MACAM NI? .
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪

Sharing dari page info ibu hamil
Alhamdulillah
Tahniah mastura "Sya penah pakai krim ni.. bagus sgt!!! Pakai sbb senggugut...bln pertama period xsakit langsung!! Sbb sblum ni kalo period mmg rasa mcm nk tercabut pinggang2 ni..tp alhmdulillah..bln pertama lpas pakai..period dh x sakit.. n bulan kedua terus lekat(pregnant) skrg dh 24w 😊😊👶" Alhamdulillah.. FURMON sesuai utk ISTERI yg :
. ❤ Sukar HAMIL (tingkatkan kesuburan)
❤ Sengugut
❤ Kitaran HAID tak TERATUR
❤ Rahim Tak KUAT (sering keguguran)
❤ Cyst, Fibroid, Endometriosis, PCOS
❤ Keputihan
.
.
Cara Furmon bertindak Balas membantu kehamilan
.
Bahan Aktif Furmon - Discorea Villosa (sejenis Keladi Liar) dan Pine Pollen telah digunakan oleh Puak Asli AMERIKA untuk merawat masalah kesuburan. .
Hanya sapu di 3 jari di bawah pusat, ia akan meresap dan mengaktifkan kelenjar hormon kita. Sekaligus, peluang utk hamil adalah amat tinggi..In shaa Allah
.
.** Dapatkan EXTRA INFO PENTING & TIPS2 RAHSIA dengan setiap pembelian dengan pihak kami..
Alhamdulillah dah ramai yang berjaya hamil tau lepas amalkan sapuan Furmon + tips2 tu ;)
.
.
Wsp NAK HAMIL ke 0136988727
Wsp NAK HAMIL ke 0136988727
Wsp NAK HAMIL ke 0136988727
.
#furmon #furmonHQ #furmonnanocream #testimonihamil #krimfurmon #misihamil2017 #nakhamil #nakpregnant
#inginhamil #ikhtiarhamil #periodtakteratur #sukarhamil #suamiisteri #setsubur #jomhamil #furmonmurah
#furmonbest #produkkesuburan #ttccommunity #airosyafurmon #penantianjadirealiti #produkhamil #ttcmalaysia
#testimonihamil2017 #sethamil #stokisfurmon #berjayahamil #tipshamil

MOST RECENT

RAHIM KEMBANG ??? OWH.. TIDAKK 😱😱
.
Kebanyakan wanita tak sedar yang rahim mereka kembang. Takutnya....
.
Berikut adalah tanda-tanda rahim kembang:
.
❌ Banyak keputihan keluar daripada kemaluan
❌ Kemaluan berair
❌ Seluar dalam sentiasa dalam keadaan basah
❌ Perut selalu terasa kejang
❌ Period tidak menentu
❌ Perut buncit
❌ Sakit ketika melakukan hubungan dengan suami
❌ Tumit kaki sakit
❌ Kerap terkencing
❌ Keluar air daripada kemaluan setiap kali terbatuk/bersin
.
Anda ada tanda2 di atas 👆
Rawatlah dari sekarang . Sayangilah rahim kita yang tiada ganti jika dah rosak.. Macamana nak rawat ?
.
Jom Amalkan maharani untuk sihat luaran dan dalaman..
.
Norul
0166662290
.
#TTC #JamuAbangSayang
#JamuKetat #HerbaMaharani #Jamu #JamuMurah #FreePostage #SayaJual #HerbaMaharaniMurah #SayaJualHerbaMaharani #TryToConceive #SukarHamil

Alhamdulillah
Selamat sampai ke destinasi masing masing
.
1 daraayu utk guna 1 bulan
.
Semoga cepat2 ada berita hamil
Aamiin ya rabbal alamin
.
Siapa yang sesuai :
.
1) Sukar hamil
2) Masalah haid
3) Senggugut kuat
4) Mudah keguguran
5) Rahim tidak kuat
6) Ada endo, cyst, PCOS atau fibroid
.
.
Whatsapp Puan Safra 014 291 4693
.
COD :
👉 Seri Kembangan (Plaza Serdang Raya) - Yuraida wasap.my/601117972147/daraayu
👉 Putrajaya (Kementerian Pengangkutan) - Yuraida wasap.my/601117972147/daraayu
👉 Kuala Lipis (Felda Chegar Perah) - Safra wasap.my/60142914693/daraayu
.
.
Instagram :
@senanghamil
@senanghamil
@senanghamil
.
#hamil #isteri #anak #bayi #anakku #senggugut #haid #keguguran #sukarhamil #keputihan #senanghamil #sayajualonline #bazaaronline #sayajual #malaysiaonlineshopping #instashopmalaysia #kualalipis #balikpulau #penang #putrajaya #serikembangan #serdangraya #MOT #damansara #klcc #pavilionkl #kualalumpur #bazarpaknil

Perkongsian En Tarmizi, hidapi masalah kesihatan berangkai rangkai:

Jantung bengkak
Kolesterol
Diabetes
Tekanan Darah tinggi
Buah pinggang

ASBAB CELLMAXX kesihatan beliau bertambah baik.. Dengarkan beliau.. Info lanjut, DM SEGERA 60173544129

#autism #migraine #insomnia #diabetes #asma #gout #saraf #kolesterol #kanser #sakitlutut #tallassemia #sawan #denggi #gastrik #darahtinggi #jantung #buahpinggang #stroke #batukarang #sukarhamil #prostatecancer #senggugut #buasir #slipdisc #stress #lymphoma #igkrazy #igmonsta #rezekilangit #sokonglike

The best ever LONG GIRDLE I tell you.. Hot selling.. Sebulan byk sis dh jual.. Untungnya Beli PREMIUM BEAUTIFUL ni boleh beli by piece if tak dapat beli 1 set.. Tp utk yg pertama kali nk pakai PB.. Tak cukup cash & nk cuba kebersanan PB ni kemaskan your body sis selalu suggest beli LONG GIRDLE dulu.
.
Our LONG GIRDLE paling HOT DEMAND Coz penyelamat wanita dari PERUT BUNCIT #pinggullebar #punggungbesar #pehabesar #peranakanjatuh? #kesuburan #keputihan #sukarhamil !!!
.
2 minit pakai instant shape!
Cantik & melentik! Senang & sedap dipakai mcm legging gitu.. #GrabNowOrNever ladies.. Special Diskaun Azza beri yg serius shj idamkan pinggul/punggung menawan.
.

Azza Amri |+60102262734 #bengkunginfrared #langsinglepasbersalin #pengecilperut
#Buncit #bengkungibu bengkungczer #bakarlemakpantas #jakarta #medan #turunberatbadan #korsetkesihatan #kuruslepasbersalin #bengkungmama #nakkuruskanbadan #bengkung #longgirdle #longgirdlepremiumbeautiful #kencingtaklawas #berpantang #korsetkl #ramping #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifuljohor

Dulu berkerusi roda.
Sakit saraf dan gout.
Syukur alhamdulillah dgn izinNya dan Asbab CellMaxx, kini sudah sihat.

Turning pointnya " SAYANG DUIT KE SAYA DIRI, KALAU SAYANG DUIT.. BOLEH BAWAK MATI KE???? 😁😁 For details, DM segera 6017354419

Thanks

#autism #migraine #insomnia #diabetes #asma #gout #saraf #kolesterol #kanser #sakitlutut #tallassemia #sawan #denggi #gastrik #darahtinggi #jantung #buahpinggang #stroke #batukarang #sukarhamil #prostatecancer #senggugut #buasir #slipdisc #stress #lymphoma #igkrazy #igmonsta #rezekilangit #sokonglike

Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.

Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.

Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.

Royal V
Jamu Ratu Malaya
.
Ada masalah dibawah?
Keputihan
Period Tak Teratur
Sukar Hamil
Kulit kering & kusam
Badan kurang bertenaga
Kurang nafsu
Emosi tak stabil
Berat berlebihan
.
Kelebihan
➡Menstabilkan hormon wanita
➡Menegang dan mencantikkan kulit
➡Kulit muka berseri
➡Menyihatkan & menyuburkan rahim
➡Menyuburkan kulit & rambut
➡Mengurangkan berat badan berlebihan
➡Mencergaskan badan
➡Menstabilkan emosi
.
Siapa yang boleh guna?
Wanita berumur
Wanita berkahwin
Ibu menyusu
Remaja (yang ada masalah kesihatan sahaja)
.
Siapa yang tak boleh guna?
Ibu mengandung
Kanak-kanak
.
Harga : RM60
Kandungan : 250ml
Pengunaan : 2 minggu - sebulan
Tidak termasuk postage
.
📱Whatsapp +60182558780 .
COD & Self pickup available (After 9pm)
.
Area Sunway Pyramid
Pandan Jaya
.
#jamuratumalaya #jrm #pengedarjrm #legasistokisampang #legasijrmstokisampang #jamuratumalayaampang #jamuratumalayasunway #ampang #kuala lumpur #royalv #hormonwanita #herba #badanletih #keputihan #sukarhamil
.

Makan herba Maharani hukumnya WAJIB!
Hishhhh, memandaikan je kak Sufi ni,
Fatwa mana la nak direka-reka, .

Ceritanya ada kawan Kak Sufi ni dia baru lepas keguguran,
So wanita keguguran itu banyak pantangnya,
Kalau tanya orang lama-lama,
Even orang tu gugur, dia mesti pantang macam orang lepas bersalin jugak,
.

Then kak Sufi suruh dia cuba herba Mahrani ni,
Perghhh lepas cuba sekali,
Berkotak-kotak dia order lepas tu,
Rupa-rupanya sebab laki dia suruh terus amalkan herba Maharani ni, .

Kau laki dah suruh,
Lelagi benda tu untuk kebaikan,
Tak ke kira dah jatuh WAJIB,
Hehehe tu la sekali dah cuba herba Maharani ni, berkali-kali lah encik suami suruh repeat order taw, .
Siapa lah yang nak pertikai sejarah,
Dek kerana mengamalkan herba Maharani,
Seorang gundik zaman Dinasti Ming diangkat jadi seorang Maharani hokeh,
Nampak betapa pawerrrrrnya herba Maharani ni. .

Nak cuba?
Boleh wassup je Sufi www.wasap.my/6012-7304451/Maharani .

#KakSufiAnda
#HerbaMaharani
#HerbaUntukIsteriKesukaanSuami
#Herba #wanita #sukarhamil #hamil #period #periodpain

RUGOSA NICKMAT: SAMPAI LEMAU!

TESTIMONI TERKINI:
“Mula-mula tu macam tak confident sebab susah nak masuk, hubby kata macam 1st nite hehe, Bila dah okay tu tu dah tak sakit Cuma ketat huhu hubby bahagia lah sampai lemau badan dikeje kak nye”

OMG! OMG! Sampai lemau!!!! Hehehe best kan testimoni kali ini, kalua macam dulu masalah tak confident tapi sekarang??? Hubby happy gilerrr, sebab apa?? Sebab rugosa nickmat punya penangan lah!! Tunggu apa lagi takan baca jerrr?? Jom cuba sekarang! .
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪
.

Adakah Isteri Anda HAMBAR lagi TAWAR?
.
☞ Mahukan sesuatu Yang LUAR BIASA?
.
☞ Kala ini ramai suami2 mengeluh isteri mereka hambar tidak seperti mula2 kawen dahulu pantang di sentuh pasti jadi.
.
☞ Dengan kesibukan sebagai Isteri, Ibu dan wanita bekerjaya hubungan suami isteri amat diremehkan oleh kaum wanita.
.
Antara Rugutan2 yang kami terima adalah:
.
" saya sudah 8 bulan tidak bersama isteri saya.... kalau pegang pun isteri akan naik angin... saya sangat sayang isteri saya tp isteri saya mcm tak memahami saya"
.
Mr.Z, Kuantan.
.
"Sejak melahirkan anak ke 2 ini isteri saya seolah2 tidak berminat lagi dengan saya... sy hanya suami pada zahir sahaja......"
.
Mr.Azman, Johor Bahru.
.
" Saya hampir2 ingin mencari wanita lain, tapi sy masih waras utk fikir dosa dan pahala tapi sampai bila saya harus bersabar"
.
Mr. Razali, Kuala Lumpur
.
☞ Ok, BERTENANG yerrr kami ada PENYELESAIANNYA

Minat , Minat Nak Tau??
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022

KEMBALI GHAIRAA
================
.
Alhamdulillah rugosa nickmat memang membantu untuk masalah
isteri2 yang sangat menjagakan miss v .
=========================
APA KELEBIHAN N1CKM4T NI?
=========================
.
✔ Dah berjaya menyelesaikan masalah ramai orang dalam hubungan s3k_sual
✔ Testimoni bertubi-tubi. Tak perlu kami minta, pelanggan sendiri ikhlas beri testimoni
✔ Bertindak sepantas 3 hari. Ada yang 2 hari jer
✔ Repeat order setiap masa. Serius Ramai gilerrr
✔ 99% berkesan. Cuba dulu baru tahu!
.
TERUJA? NAK JUGA MACAM NI? .
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

NICKMAT & GHAIRAA : DIA KATA "BAGUS SANGAT"
.
“Nak order rugosa nikmat. Dalam 2 bulan macam tu. Dia cakap bagus sangat. Saya nak combo rogosa nikmat dan ghairah"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

NICKMAT & GHAIRAH : SUAMI KATA SEMAKIN KETAT ASYIK NAK JERR
.
"Sebelum ni memang ada masalah hubungan dengan suami tapi selepas guna nikmat dan ghairah rasa lain sgt. Suami nak jerr. Suami kata rasa semakin ketat. Bahagian atas pun makin pejal. Dia tanya apa rahsianya. Akak cakap tu rahsia. Dia senyum jer. Tapi dia yang tak boleh tahan lama. Kak tanya kenapa. Dia jawab "sedap sgt"..Hehehe"
.
- Testimoni terkini, hari hari kami update testimoni yang fresh dari rugosa baik yang repeat order dan yang baru cuba pakai, Alhamdulillah mereka berpuas hati selepas guna.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp +60134868022 ‪

GHAIRAH: HUBBY PERASAN MAKIN PEJAL DAN MONTOK
.
“Hubby perasan sebab makin pejal, dia tanya ada buat rawatan urutan tak? Sya cakap takder,dia tak tahu pun saya guna produk Rugosa ghairaa, hubby keje kl kak, saya kat Kelantan 2kali sebulan baru jumpa”
.
TESTIMONI TERKINI syukur alhamdulillah hubby perasan makin pejal yelaa 2kali sebulan jumpa memang nampak lah perubahannya!! Makin sayang makin rindu gituuu, syukur kami tumpang happy dengan pengguna ini.
.
- Teruja? Asyik baca testimoni orang je kan, bila pulak nak merasa sendiri. InsyaAllah Rugosa akan memberikan perubahan yang mengembirakan kita.
.
.
JOM LAJU-LAJU WHATSAPP!! Maklumat Lanjut Boleh Terus WhatsApp 0134868022 ‪
.

.
Pengganti jamu. Tak PAHIT😊
.
Terima Kasih 😘

.
Kenapa Jus POSTNATAL sangat mantop dan super ohsume?
Wow..wow..wow!!!
.
🌷 Menghilangkan masalah keputihan, berbau dan lendir.
🌷 Membantu mengeluarkan keputihan.
🌷 Menghilangkan bau badan dan Miss V.
🌷 Melancarkan haid.
🌷 Merapatkan dan memantapkan Miss V.
🌷 Mampu mengembalikan kekenyalan Miss V.
🌷 Melancarkan peredaran darah.
🌷 Mengurangi masalah senggugut.
🌷 Menegangkan bibir Miss V.
🌷 Memberi tenaga mengurangkan penat.
🌷 Mengecutkan saluran peranakan dan merapatkan pintu rahim.
.
.
Dress up your body 💃
.
💰 RM90
📲 0164860954

Most Popular Instagram Hashtags