#sukansea2017

MOST RECENT

Morning Tuesday.... da break1st ke?.
As alwiz...dont forget to smile. Give the beautiful smiles alwiz ya.
.
.
Cik Monstera ni in stock tau.. premium quality,looks like original.. see to believe.u wont regret, trust me.
.
.
๐Ÿ˜ธSize S : RM40 {45cm}
๐Ÿ˜ธsize M : RM65 {75cm}
.
.
Combo with natural color belly basket :
Size S : RM60
size M : RM89

Whatsapp : 014-3360171
Whatsapp : 014-3360171
Whatsapp : 014-3360171
ใ€ŠClick linkbio to direct whatsappใ€‹

#orazreadystock

#ricebasket #deco #rayadecoration #homedecor #scandinavian #scandinaviandesign #nordic #simple #basket #busket #onlinesale #sale #bellybasket #livinghall #livingroom #impiana #rumahkita #sukansea2017 #rumahimpian #interiordesign #tuesday #mondayblues #raya2018 #monstera #monsteria

Ok ada orang tanya akak macam mana pakai untuk seri muka

Caranya sapu di bawah rahang secara menaik ke atas sampai ke belakang lubang point telinga, di belakang telinga kita ada lubang point yer.. sapu dan tekan di kawasan tu.. pastikan sapuan berulang kali supaya berlaku penyerapan dengan baik

Dalam 15-20 minit, akan nampak perubahan nya.. nak tau betul ke tak boleh snap gambar sebelum dan selepas pakai

Dm/ wasap akak 0192156411

#bioeverplus
#garambuluh
#marineessence
#merawatmasalahkulit
#krim1001khasiat
#masalahhormon
#kulitsensitif
#gigisensitif
#merawatmasalahrambut
#cantiksihat
#agentrm50je
#sayajual
#jualanmurah
#ivmist
#nuraysabeauty
#shaklee
#sukansea2017
#samtila
#neelofa
#datoserivida
#bukitjalil
#puchong
#terapiinstagram
#ajimaura

Assalamualaikum sayang sayang semua๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
Haaaa ni feedback customer yang baru amik SATU BOTOL SAHAJA uollss! hahahaha satu botol je dah boleh kasi longgar mana baju2 seluar2 korang yang ketat2 tu wehhh ! Tak payah susah2 nak DIET , tak payah susah2 nak EXERCISE cuma ambil 2biji sebelum breakfast sahaja uolsssss !senang kan nak kurus??JOM KURUS๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’žNO DIET
๐Ÿ’žNO EXERCISE
๐Ÿ’žNO PANTANG MAKAN
๐Ÿ’žNO SIDE EFFECT

Whatsapp i๐Ÿ‘‰0133439890
Cepat.....cepat!
#gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #fitness #work #working #workout #jumkurus #sayabolehkurus #sisjual #jumkurus1malaysia #sukansea2017 #sehatisejiwa

nak beli kasut baru? modal tak banyak? tapi nak ikut trend? kami boleh menyelesaikan masalah anda .
.
Sneakers yang menarik & tertarik!
.
Sneakers ni memang sesuai untuk anda, dengan colour putih yang tertarik ni, jenis material kasut ni lagi ๐Ÿ‘ Terbaik
.
Size : 36 - 45 euro ada
.
Price : RM 89 FREE POS SIAP DAPAT GIFT
.
macam mana nak dapat gift?
.
gift akan diberi setelah anda dapat kasut anda & anda memberikan feedback kepada kami di whatsapp sama ada '' barang dah sampai '' atau '' ootd anda '' ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Sebarang order, sila whatsapp terus HQ 011 3788 5696
.
#kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #bazaarpaknil #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

nak beli kasut baru? modal tak banyak? tapi nak ikut trend? kami boleh menyelesaikan masalah anda .
.
Sneakers yang menarik & tertarik!
.
Sneakers ni memang sesuai untuk anda, dengan colour putih yang tertarik ni, jenis material kasut ni lagi ๐Ÿ‘ Terbaik
.
Size : 36 - 45 euro ada
.
Price : RM 89 FREE POS SIAP DAPAT GIFT
.
macam mana nak dapat gift?
.
gift akan diberi setelah anda dapat kasut anda & anda memberikan feedback kepada kami di whatsapp sama ada '' barang dah sampai '' atau '' ootd anda '' ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Sebarang order, sila whatsapp terus HQ 011 3788 5696
.
#kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #bazaarpaknil #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

nak beli kasut baru? modal tak banyak? tapi nak ikut trend? kami boleh menyelesaikan masalah anda .
.
Zoom Max Black yang menarik & tertarik!
.
Sneakers ni memang sesuai untuk anda, dengan colour hitam yang tertarik ni, jenis material kasut ni lagi ๐Ÿ‘ Terbaik
.
Size : 36 - 45 euro ada
.
Price : RM 90 FREE POS SIAP DAPAT GIFT
.
macam mana nak dapat gift?
.
gift akan diberi setelah anda dapat kasut anda & anda memberikan feedback kepada kami di whatsapp sama ada '' barang dah sampai '' atau '' ootd anda '' ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Sebarang order, sila whatsapp terus HQ 011 3788 5696
.
#kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #bazaarpaknil #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

Stock ready sayang sayang semua . ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
Cepat cepat dapat kan magik pill anda hari ni !! Gorgeousleem well known as jamu yang boleh menurun kan berat badan uollss 5-6 kg dalam masa DUA MINGGU SAHAJA!! tak caya? Boleh usha #gorgeousleem untuk tengok ribuan testimoni berjaya oleh consumer gorgeousleem ni !JANGAN MAKAN HATI PULAK YE๐Ÿ˜˜

Bestnya gorgeousleem ni :
๐Ÿdia pill kapsul so that uolss tak perlu tahan rasa pahit payau dan sebagainya
๐ŸNO N
EED EXERCISE! dia akan pecah lemak uolss ikut peluh shj . tak perlu struggle kat toilet daling. Just natural !
๐ŸNO PANTANG MAKAN ! hentam lah uolss nk makan apa pun . still akan turun . tak caya ? Cuba dulu dear๐Ÿ˜˜
๐ŸNO SIDE EFFECT!! gorgeouslemm hanya mengandungi herba . 100% HERBS! so that kita akan kurus menawan dengan selamat . NO WORRIES BABIES!
Cepat dapat kan GORGEOUSLEEM ADVANCED DENGAN KAK TIN DENGAN HARGA PUNAH RANAH !!
apa lagi tunggu ?? Seranggggg
Whatsapp ๐Ÿ‘‰0133439890
#gorgeousleem #janganbencicintaku #slimming #fattahaminz #fattzura #neelofa #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #fitness #work #working #workout #jumkurus #sayabolehkurus #sisjual #jumkurus1malaysia #sukansea2017 #sehatisejiwa

Salam maghrib semua... Close up sikit fiddle fig kite..
.
.
.
. S : RM30 {50cm} -OUT OF STOCK
M : RM65 {60cm}
L : RM75 {75cm}

Combo pakej FIDDLE FIG + BELLY BASKET
S : RM59
M : RM89
L : RM103

Wasapp or DM
Wasap :014.3360171
Wasap :014.3360171
Wasap :014.3360171 .

#orazreadystock
.
ใ€ŠClick our link bio to direct wasapใ€‹ . .
.
#ricebasket #deco #rayadecoration #homedecor #scandinavian #scandinaviandesign #nordic #simple #basket #busket #onlinesale #sale #bellybasket #livinghall #livingroom #impiana #rumahkita #sukansea2017 #rumahimpian #interiordesign #tuesday #mondayblues

Assalamualaikum sayang sayang semua๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
Haaaa ni feedback customer yang baru amik SATU BOTOL SAHAJA uollss! hahahaha satu botol je dah boleh kasi longgar mana baju2 seluar2 korang yang ketat2 tu wehhh ! Tak payah susah2 nak DIET , tak payah susah2 nak EXERCISE cuma ambil 2biji sebelum breakfast sahaja uolsssss !senang kan nak kurus??JOM KURUS๐Ÿ’ƒ ๐Ÿ’žNO DIET
๐Ÿ’žNO EXERCISE
๐Ÿ’žNO PANTANG MAKAN
๐Ÿ’žNO SIDE EFFECT

Whatsapp i๐Ÿ‘‰0133439890
Cepat.....cepat!
#gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #fitness #work #working #workout #jumkurus #sayabolehkurus #sisjual #jumkurus1malaysia #sukansea2017 #sehatisejiwa

Stock ready sayang sayang semua . ๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž๐Ÿ’ž
Cepat cepat dapat kan magik pill anda hari ni !! Gorgeousleem well known as jamu yang boleh menurun kan berat badan uollss 5-6 kg dalam masa DUA MINGGU SAHAJA!! tak caya? Boleh usha #gorgeousleem untuk tengok ribuan testimoni berjaya oleh consumer gorgeousleem ni !JANGAN MAKAN HATI PULAK YE๐Ÿ˜˜

Bestnya gorgeousleem ni :
๐Ÿdia pill kapsul so that uolss tak perlu tahan rasa pahit payau dan sebagainya
๐ŸNO N
EED EXERCISE! dia akan pecah lemak uolss ikut peluh shj . tak perlu struggle kat toilet daling. Just natural !
๐ŸNO PANTANG MAKAN ! hentam lah uolss nk makan apa pun . still akan turun . tak caya ? Cuba dulu dear๐Ÿ˜˜
๐ŸNO SIDE EFFECT!! gorgeouslemm hanya mengandungi herba . 100% HERBS! so that kita akan kurus menawan dengan selamat . NO WORRIES BABIES!
Cepat dapat kan GORGEOUSLEEM ADVANCED DENGAN KAK TIN DENGAN HARGA PUNAH RANAH !!
apa lagi tunggu ?? Seranggggg
Whatsapp ๐Ÿ‘‰0133439890
#gorgeousleem #janganbencicintaku #slimming #fattahaminz #fattzura #neelofa #gorgeousleemadvanced #gorgeousleemmalaysia #fitness #work #working #workout #jumkurus #sayabolehkurus #sisjual #jumkurus1malaysia #sukansea2017 #sehatisejiwa

nak beli kasut baru? modal tak banyak? tapi nak ikut trend? kami boleh menyelesaikan masalah anda .
.
Zoom Max Black yang menarik & tertarik!
.
Sneakers ni memang sesuai untuk anda, dengan colour hitam yang tertarik ni, jenis material kasut ni lagi ๐Ÿ‘ Terbaik
.
Size : 36 - 45 euro ada
.
Price : RM 90 FREE POS SIAP DAPAT GIFT
.
macam mana nak dapat gift?
.
gift akan diberi setelah anda dapat kasut anda & anda memberikan feedback kepada kami di whatsapp sama ada '' barang dah sampai '' atau '' ootd anda '' ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
.
Sebarang order, sila whatsapp terus HQ 018 982 1562
.
#kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #bazaarpaknil #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb๐Ÿ‘Š๐Ÿ‘Š

HOODIE๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ๐Ÿ’ƒ
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Yang minat casual /sukan tu memang admin recommendedโค๐Ÿ‘
.
.

HOODIE๐Ÿ˜
.
HARGA RM39 ( design lawa!)โค๐Ÿ˜
.
size : M L Xl 2XL
. .
Kualiti terbaik hanya utk korang ๐Ÿ‘๐Ÿ‘ selesa cam butik . .
Guys nnti ajak tau kawan2 yg lain follow admin sbab nnti admin nk buat contest ๐Ÿ’ช hadiah utk korang hehe
.
Sekarang pun admin buat promo ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ
.Beli 2 jimat rm10
.Beli 3 jimat rm20 .
Sangat berbaloi admin cakap ๐Ÿ˜
.

Whatsapp link @trendingfashion.my
(Syahmi) 018-982 1562

#kasutrare #trending #murahhabis #hoodiemalaysia #kasutmurah#instashop #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb๐Ÿ‘Š

[SWIPE LEFT TO SEE MORE]
Design paling laris pun tersenarai untuk harga sale penghabisan stok! Laki perempuan semua memang ramai minat design ni. RM15 je kami bagi, tinggal sikit je lagi ni โ˜บ๏ธ Ramai dah start sem baru kan? Boleh pakai pergi kelas nanti ๐Ÿ‘
.
WHATSAPP 013 4839335
COD : Bestari Jaya / Ijok / Kuala Selangor / Rawang / Jasin.
Find 'yourmagicbasket' on Shopee apps to get lower postage ๐Ÿ‘ .
.
#BangBadang #sportswear #sportsbrand #sportswear #sportsbrand #malaysia #malaysian #lokalbrand #streetworkout #workout #ootd #motivation #men #tanktop #preshrunk #jersey #singlet #lokalah #drifit #sayajualbaju #bajulokal #brandlokal #teammalaysia #sukansea2017 #sea2017 #kl2017 #kualalumpur #malaysia #malaysiaboleh #bangkitbersama

Most Popular Instagram Hashtags