[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sukansea2017

MOST RECENT

#newyear2018
.
Hye girlss!! Pernah tak anda rasa tak selesa dekat miss V kitaa. Rasa memang tak selesa nak buat kerja. Mesti rimas kan?? Time tu mula la hormon emosi jadi tak menentu ! hehee. ♥ Haaa, serius korang kene gak cuba MANJA SIREH ni !! Seriuss hilang segala masalah "TAK SELESA" korang.. Korang kena cuci miss V tuu guna manja sireh ni ♥Kandungan MANJA SIREH ni dh complete dah. Ada manjakani, sireh, alovera , olive oil dan penambahan bahan iaitu kacip fatimah,serapat & daun bidara. ♥Semua peringkat umur boleh gunaa tauu sbb kuman yang hinggap di miss V kita tu xkira tua atau muda yaa. ♥Tak bazir pun beli sebab MANJA SIREH ni pekat. Guna sikit jer uolss. Boleh tahan dlam 3 bulan keatas ikot kekerapan kita guna.
Dan pastikan beli yang ORIGINAL sahaja dan ada hologram!
.
◆ 1 BOTOL - RM40SM
◆ 2 BOTOL - RM70SM
◆ 3 BOTOL - RM90SM! ★ JIMAT SEHINGGA RM 50!
.
.
#feedbackmanjasireh #sengugut #keputihan #masalahmissv #manjasirehpromosi #ketatkanmissv #pencucimissv #pencuciwanita #malampertama #firstnight #hantarankahwin #perfumemissv #setbersalin #pikathatisuami #missvberbau #mengandung #berpantang #missvgatal #missvberbau #missberlendir #moodrepublic #kl #missvgelap #femininewash #hygienetips #visitphg2017 #bahanasli #sukansea2017 #newyear2018 #missvlonggar

Ade lagi ke yg pergi kelas kena marah dengan cikgu/lecturer sebab tak pakai kad matrik ? Alasan tali putus ? Apeee ? Tali ? .
.

Haaa ni namenye lanyard. LANYARD NEGARAKU.
Skrg tgh PROMO,
RM15 FREE POSTAGE. . .
.
.
Adik ni pn dh grab lanyard negaraku ni. Korang tunggu apa lagi ??? PM LINK DEKAT BIO UNTUK ORDER ♥ .

#ombakexclusive #sukansea2017 #Seagames2017 #teammalaysia #bangkitbersama #KL2017 #KualaLumpur2017 #jersiexclusive #kedahseratarata #johordarultakzim #khjbrand #lanyardexclusive

--SWIPE FOR MEASUREMENT--
.
🌼KURUNG AULIYA ORGANZA🌼
#auliyaorganzadad

RM115
💌RM8 SM / RM12 SS

Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Moss crepe dan net **tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kurung babydoll tampil cantik dan anggun
**bahagian atas pinggang baju dan hujung lengan dijahit lace bunga yg cantik, tampak exclusive dan mewah
**dari dada baju ke bawah dijahit dengan material kain net dan hujung ditambah lace organza bagi menghasilkan alunan berkepok2 pada baju
**skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun
**bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace
**pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

#dressmurahmalaysia #cardiganmurahmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #reload #topupmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentneeded #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #bazarpaknil #bajumurah #bajuraya #bajuraya2018 #sukansea2017 #kitajuara #harisukannegara2017 #dia #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela

--SWIPE FOR MEASUREMENT--
.
🌼KURUNG AULIYA ORGANZA🌼
#auliyaorganzadad

RM115
💌RM8 SM / RM12 SS

Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Moss crepe dan net **tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kurung babydoll tampil cantik dan anggun
**bahagian atas pinggang baju dan hujung lengan dijahit lace bunga yg cantik, tampak exclusive dan mewah
**dari dada baju ke bawah dijahit dengan material kain net dan hujung ditambah lace organza bagi menghasilkan alunan berkepok2 pada baju
**skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun
**bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace
**pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

#dressmurahmalaysia #cardiganmurahmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #reload #topupmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentneeded #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #bazarpaknil #bajumurah #bajuraya #bajuraya2018 #sukansea2017 #kitajuara #harisukannegara2017 #dia #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela

--SWIPE FOR MEASUREMENT--
.
🌼KURUNG AULIYA ORGANZA🌼
#auliyaorganzadad

RM115
💌RM8 SM / RM12 SS

Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Moss crepe dan net **tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kurung babydoll tampil cantik dan anggun
**bahagian atas pinggang baju dan hujung lengan dijahit lace bunga yg cantik, tampak exclusive dan mewah
**dari dada baju ke bawah dijahit dengan material kain net dan hujung ditambah lace organza bagi menghasilkan alunan berkepok2 pada baju
**skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun
**bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace
**pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

#dressmurahmalaysia #cardiganmurahmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #reload #topupmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentneeded #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #bazarpaknil #bajumurah #bajuraya #bajuraya2018 #sukansea2017 #kitajuara #harisukannegara2017 #dia #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela

--SWIPE FOR MEASUREMENT--
.
🌼KURUNG AULIYA ORGANZA🌼
#auliyaorganzadad

RM115
💌RM8 SM / RM12 SS

Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Moss crepe dan net **tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kurung babydoll tampil cantik dan anggun
**bahagian atas pinggang baju dan hujung lengan dijahit lace bunga yg cantik, tampak exclusive dan mewah
**dari dada baju ke bawah dijahit dengan material kain net dan hujung ditambah lace organza bagi menghasilkan alunan berkepok2 pada baju
**skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun
**bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace
**pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

#dressmurahmalaysia #cardiganmurahmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #reload #topupmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentneeded #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #bazarpaknil #bajumurah #bajuraya #bajuraya2018 #sukansea2017 #kitajuara #harisukannegara2017 #dia #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela

--SWIPE FOR MEASUREMENT--
.
🌼KURUNG AULIYA ORGANZA🌼
#auliyaorganzadad

RM115
💌RM8 SM / RM12 SS

Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Moss crepe dan net **tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kurung babydoll tampil cantik dan anggun
**bahagian atas pinggang baju dan hujung lengan dijahit lace bunga yg cantik, tampak exclusive dan mewah
**dari dada baju ke bawah dijahit dengan material kain net dan hujung ditambah lace organza bagi menghasilkan alunan berkepok2 pada baju
**skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun
**bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace
**pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

#dressmurahmalaysia #cardiganmurahmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #reload #topupmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentneeded #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #bazarpaknil #bajumurah #bajuraya #bajuraya2018 #sukansea2017 #kitajuara #harisukannegara2017 #dia #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela

--SWIPE FOR MEASUREMENT--
.
🌼KURUNG AULIYA ORGANZA🌼
#auliyaorganzadad

RM115
💌RM8 SM / RM12 SS

Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Moss crepe dan net **tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kurung babydoll tampil cantik dan anggun
**bahagian atas pinggang baju dan hujung lengan dijahit lace bunga yg cantik, tampak exclusive dan mewah
**dari dada baju ke bawah dijahit dengan material kain net dan hujung ditambah lace organza bagi menghasilkan alunan berkepok2 pada baju
**skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun
**bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace
**pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

#dressmurahmalaysia #cardiganmurahmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #reload #topupmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentneeded #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #bazarpaknil #bajumurah #bajuraya #bajuraya2018 #sukansea2017 #kitajuara #harisukannegara2017 #dia #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela

--SWIPE FOR MEASUREMENT--
.
🌼KURUNG AULIYA ORGANZA🌼
#auliyaorganzadad

RM115
💌RM8 SM / RM12 SS

Label S dan XL
(Ukuran rujuk gambar carta)

Material: Moss crepe dan net **tidak jarang dan tak perlu lining **leher baju bentuk Bulat, zip belakang baju utk mudah pakai
**lengan baju ada zip, friendly wudhuk
**potongan kurung babydoll tampil cantik dan anggun
**bahagian atas pinggang baju dan hujung lengan dijahit lace bunga yg cantik, tampak exclusive dan mewah
**dari dada baju ke bawah dijahit dengan material kain net dan hujung ditambah lace organza bagi menghasilkan alunan berkepok2 pada baju
**skirt cutting kembang payung dan hujung skirt dijahit organza lace tampak kembang dan beralun
**bahagian bawah skirt material kain net yg dijahit organza lace
**pinggang skirt full getah dan ada lining bahagian kain net
**warna asal mgkin tidak sama 100% atas faktor pencahayaan dan lensa kamera

#dressmurahmalaysia #cardiganmurahmalaysia #bazaronline #bazarpaknil #bisnesonline #reload #topupmurah #dressmurah #dressmurahmalaysia #dropshipwanted #dropshipmalaysia #dropshipneeded #dropship #dropshipmalaysia #agentdropshipdiperlukan #agentwanted #dropshipdiperlukan #agentneeded #dropshipwantedmalaysia #dropshipneededmalaysia #agentdiperlukan #agentmalaysiadiperlukan #bazarpaknil #bajumurah #bajuraya #bajuraya2018 #sukansea2017 #kitajuara #harisukannegara2017 #dia #lafazkankalimahcintamu #kekasihpaksarela

Assalamualaikum guys and selamat malm kepada followers2 admin hehe ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Malam ni admin nk share satu kasut kepada follower admin yg minat kasut cantik utk bersukan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yang minat kasut futsal tu memang admin recommended kasut nih ❤👍
.
.

KASUT FUTSAL 😍
.
HARGA RM 80( nk murah lagi wssap 🤣 )❤😍 .
. .

Wasap admin hehe uk dptkan diskaun lagi 😱💯
. .
Kualiti terbaik hanya utk korang 👍👍 selesa cam butik . .
Guys nnti ajak tau kawan2 yg lain follow admin sbab nnti admin nk buat contest 💪 hadiah utk korang hehe
.
Sekarang pun admin buat promo 😱😱
.Beli 2 kasut jimat rm10
.Beli 3 kasut jimat rm20 .
Sangat berbaloi admin cakap 😍
.

Whatsapp link @amr.premium
(amir) 017-8254068 .

#kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya#amrpremium #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb👊

Assalamualaikum guys and selamat malm kepada followers2 admin hehe ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Malam ni admin nk share satu kasut kepada follower admin yg minat kasut cantik utk bersukan
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yang minat kasut futsal tu memang admin recommended kasut nih ❤👍
.
.

KASUT FUTSAL 😍
.
HARGA RM 80( nk murah lagi wssap 🤣 )❤😍 .
. .

Wasap admin hehe uk dptkan diskaun lagi 😱💯
. .
Kualiti terbaik hanya utk korang 👍👍 selesa cam butik . .
Guys nnti ajak tau kawan2 yg lain follow admin sbab nnti admin nk buat contest 💪 hadiah utk korang hehe
.
Sekarang pun admin buat promo 😱😱
.Beli 2 kasut jimat rm10
.Beli 3 kasut jimat rm20 .
Sangat berbaloi admin cakap 😍
.

Whatsapp link @amr.premium
(amir) 017-8254068 .

#kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya#amrpremium #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb👊

KAMI PEMBEKAL BARANGAN PILIHANRAYA
.
Menerima Tempahan Bendera parti , T-Shirt, baju korporat, button badge, Barangan Cenderamata, Flyers, Poster, Payung, Peralatan Pilhanraya & Percetakan
Sebarang Pertanyaan & Tempahan.
.
Whatsapp kami sekarang

www.wasap.my/60147400905
.
#pru #bn #amanah #pru14 #pas #sukansea2017 #inikalilah #barisannasional #umno #pkr #partiharapan

KAMI PEMBEKAL BARANGAN PILIHANRAYA
.
Menerima Tempahan Bendera parti , T-Shirt, baju korporat, button badge, Barangan Cenderamata, Flyers, Poster, Payung, Peralatan Pilhanraya & Percetakan
Sebarang Pertanyaan & Tempahan.
.
Whatsapp kami sekarang

www.wasap.my/60147400905
.
#pru #bn #amanah #pru14 #pas #sukansea2017 #inikalilah #barisannasional #umno #pkr #partiharapan

KAMI PEMBEKAL BARANGAN PILIHANRAYA
.
Menerima Tempahan Bendera parti , T-Shirt, baju korporat, button badge, Barangan Cenderamata, Flyers, Poster, Payung, Peralatan Pilhanraya & Percetakan
Sebarang Pertanyaan & Tempahan.
.
Whatsapp kami sekarang

www.wasap.my/60147400905
.
#pru #bn #amanah #pru14 #pas #sukansea2017 #inikalilah #barisannasional #umno #pkr #partiharapan

Latihan sukan😥😨😍😂 orang sebelah tu nampak pendeknya😃😂😁 #sukan #sukansea2017

Dah grab belom baju sea games dari Ombak Exclusive ni ? .
.
Dahlah cun, cantik pulak tu.
Sarung pulak baju yg rare ni. .
.
Boleh order skrg di talian wsp sy 0192087335 ♥ .
.
#ombakexclusive #jersiexclusive #sukansea2017 #Seagames2017 #teammalaysia #bangkitbersama #KL2017 #KualaLumpur2017 #harimaumalaya #harimauselatan #johordarultakzim #khjbrand

Assalamualaikum guys and selamat petang kepada followers2 admin hehe ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Petang ni admin nk share satu kasut kepada follower admin yg minat kasut cantik utk daily
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Yang minat kasut NMD tu memang admin recommended kasut nih ❤👍
.
.

NMD RUNNER PINK😍
.
HARGA RM 70 ( nk murah lagi wssap 🤣 )❤😍 .
.

Size 36-40
.

Wasap admin hehe uk dptkan diskaun lagi 😱💯
. .
Kualiti terbaik hanya utk korang 👍👍 selesa cam butik . .
Guys nnti ajak tau kawan2 yg lain follow admin sbab nnti admin nk buat contest 💪 hadiah utk korang hehe
.
Sekarang pun admin buat promo 😱😱
.Beli 2 kasut jimat rm10
.Beli 3 kasut jimat rm20 .
Sangat berbaloi admin cakap 😍
.

Whatsapp link @amr.premium
(amir) 017-8254068 .

#kasutrare #trending #murahhabis #kasutmurah#instashop #dropshipkasutneeded#copyorigredbaikpunya#amrpremium #sukansea2017#kasut #capmurah#trustedseller#diskaunkaw2#viral#shopeemyclass#terapiinstagram#ajimaura#bazarpaknil#sayajual#murahrezeki#usahawan#jdt#uitm#borong#usahawanmuda#sifucilik#dukunsaka#gshockmalaysia#wakdoyok#padubeb👊

We are the champions, my friend
And we'll keep on fighting 'till the end
Hehe lagu buat naik semangat fighter je 😂😂 Tahniah 🎉🎉🎉
.
.
Woww ❗❗ Alhamdulilah Syukur
.
.
Hebat btl ni our biz partner ni
Puan Lily muncul lagi terpaksa terima
Cash Out Point 🤑🤑🤑
RM 6⃣0⃣0⃣0⃣ 👊👊💥💥
Money makes Money 😚
Kalau la awk² lua sana tahu mcm mana power ny The Power of E-Share & 3 Step Plus kami, mesti berebut² tau
.
.
Peluang yg baik harus di manfaatkn bersama, tak gitu 💁 Ayuhhh start enjin anda ke adventure terbaru bersama kami. Tak nyesal cik kiah kalau join tau
.
.
ⓑⓤⓨ ⓐⓣ ⓛⓞⓦ ⓟⓡⓘⓒⓔ⬇⬇
.
.
ⓢⓔⓛⓛ ⓐⓣ ⓗⓘⓖⓗ
ⓟⓡⓘⓒⓔ ⬆⬆
.
. 📲 017 6013769
💻 Wawa Jaafar
🔍ⓘⓝⓢⓣⓐⓖⓡⓐⓜ⇨ @mma_wawajaafar .
.
#jutawan #jutawanonline #jutawanmuda #millionairementoracademy #bisnesonline #bitcoin #msdollar #cryptocurrency #jombuatduit #jadijutawan #nasdaq #usahawan #damansara #damansaradamai #srihartamas #usahawan #bakaljutawan #usahawanmuda #usahawanonline #sukansea2017 #sukansea #kekasihpaksarela #usahawanonline #bisnes #bisnesonline #ajimaura #bolasepakmalaysia #MmaTeamMady

Most Popular Instagram Hashtags