[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sukachocolate

MOST RECENT

Inspirasi : Hot Chocolate with whipped cream ๐Ÿ˜

Bahan :
1. Panaskan susu atas dapur, masukkan 1 bar Skinny Chocolate
2. Kacau sehingga chocolate cair
3. Tuang dalam cawan. Hias dengan whipped cream
4. Sprinkles with chocolate rice (optional)
5. Ready to drink! โค
---------------------------------
Skinny Chocolate RM18 (1 pack - 4 bars)

#skinnychocolatemalaysia #skinnychocolate #chocolatejb #chocolatekurus #sukachocolate #chocolatesihat #chocolatediet #legsteabymyna #teatoxmalaysia #skinnyteatoxmalaysia #agentbymynajohor #jomkurus #jomsihat #tehdetoxmalaysia #detoxteamalaysia #hotchocolate #skinnyteamalaysia #tehdetoxmalaysia #tehkurus #hotchocolate #healthychocolate #hantuchocolate

TESTIMONI daripada peserta WEIGHT LOSS CHALLENGE ONLINE.
.
Turun 8.3kg semusim. Nampak lebih muda kan?
Nak tau rahsia awet muda adalah turun lemak tambah otot. Mmg akan nampak sihat, slim, dan muda.
.
Ni bezanya jika diet sendiri atau pergi ke fitness center. Jika dibandingkan dgn program weight loss challenge kami.
Diet sendiri biasanya tk tau cara makan yg betul. Walaupun sudah cut kalori, tak semestinya turun lemak dgn betul. Kebykkan masa yg diet sendiri ni akan nampak kulit kusam, pucat ,stress dan paling teruk tk nampak result yg ketara. Perempuan kalo nak turun berat ni mmg akan slow drpd lelaki.
.
Mana yg serius nak jadikan azam utk kurus tu kenyataan, masih sempat utk daftar, tpi masuk pertengahan bulan.
.
Klik link diatas. Coach akan terangkan esok.
.
#nakdiet #nakbebel #mudahterhibur #manisan #stressnakmakan #makstress #sisgemuk #hijabster #sukamakan #tipkurus #pakarturunberatbadan #tipsihat #caradiet #sukachocolate #peminatchocolatetegar #minumankoko #takpernahkurus #fattzura #redvelvetcafe #tv3 #mycoffeeprince #jannanick #fattahamin #jubahexclusive #asyalie

BUKAN SEMUA CHOCOLATE SAMA. ๐Ÿซ๐Ÿฉโ˜•๐Ÿฆ๐Ÿฐ๐Ÿช.
.
SAPE SUKA CHOCOLATE?? dah lama chocolate femes sbgi dessert sehingga skrg.
Bila kita STRESSED=>DESSERTS ๐Ÿ˜†๐Ÿ˜˜.
.
CHOCOLATE ๐Ÿซ, orang dulu pggl COCOA ni "KAKAWA"="GOD FOOD" sbb kajian mmg cocoa ni mengandungi:
โ€ข1-anti-oksida yg tinggi
โ€ข2-berpotensi mengelakkan kanser
โ€ข3-membaiki kesihatan jantung(mengandungi flavanol yg bantu merendahkan tekanan darah
โ€ข4-utk keseluruhan kolesterol yg baik
โ€ข5-boost fokus dan memory, emosi lebih baik.
โ€ข6-membantu kawal tekanan darah dan diabetis type-2.
โ€ข7-kaya dgn Anti-Oksida, "superfood".
.
Akan tetapi ini hanya rujuk pd DARK CHOCOLATE krn kandungan cocoa-nya tinggi, dan โŽBUKAN cake๐Ÿฐ, ais krim๐Ÿฆ, chocolate bar ๐Ÿซatau segala chocolate dessert๐Ÿฉ๐Ÿช๐Ÿฎโ˜•๐Ÿง yg dh tambah manisan, tepung dan bahan lain2..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.
.
So jangan pulak terus gi beli kek atau aiskrim, telan puas2.. silap2 naik gula darah, dan berat tu jgn salahkan sya ๐Ÿ˜…๐Ÿ˜….
.
Superfood baik camne pun kuantiti dan kalori perlu juga diutamakan, berat naik tu pasal makan tk ingat dunia je. #sentap .
Tag atau repost info ni kt Sis sis yg selalu stress.
.
#koko #kekchocolate #nakdiet #nakbebel #mudahterhibur #manisan #stressnakmakan #makstress #sisgemuk #hijabster #sukamakan #tipkurus #pakarturunberatbadan #tipsihat #caradiet #sukachocolate #peminatchocolatetegar #minumankoko #takpernahkurus #fattzura #redvelvetcafe #tv3 #mycoffeeprince #jannanick #fattahamin #jubahexclusive #asyalie

If korg yg tngh diet mcm i niii and tringin makan chocolate ok laa makan laa dr kempunan... But makan time pagi and make sure its a Dark choco ok... If dpt 75% pon ok dh.... Tp makan pon beringt laa..... Hahahaah tq @oyacomel supply choco niiiii... #pesananpddirisndiri #sukachocolate #teamdietnkkelautdalamdahni

Fill your day with snack from Makaroni ngene priok available at Gofood and Grab. ๐Ÿ“ฒ๐Ÿ #makananringan
#jajansantai
#segalausia
#sukajajan
#sukangemil
#sukapedes
#sukagreentea
#sukathaitea
#sukataro
#sukaredvelvet
#sukalycheetea
#sukachocolate.

Packaging pralin bite by@miumosafood
Coklat dengan isian :
- kacang mede
- Almond
- Kurma
- krim durian - krim keju, dan
- berbagai selai
Open order sist!!!๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ๐Ÿ™Œ
More info :
Telp. 021 7883 8199

#chocolate #pralinebites#chocolatelover #homemade #sukachocolate #indonesiachocolate #aquaticanimal#coklat

Nyum3. Bau chocolate. berminat boleh pm. Bauan dari saudi. Halal dan menyelerakan. Sekotak macam nie ada 6 botol.
whatsapp: 0175682547

#alrehab
#perfumesaudi
#chocomusk
#alrehab6ml
#sayapencintaharuman
#sayajualmurah
#sayajualmurah2
#sayasukaperfume
#perfume
#sekotak
#pms
#sukachocolate

Sape yg minat MAGNUM chocolate ๐Ÿซ๐Ÿ˜‹๐Ÿซ๐Ÿช๐Ÿซ๐Ÿชni boleh pm laju2 ... kan habis lambut pulak nak restock ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹ Harga
1 - Rm8
3 - Rm23
6 - Rm 44

Exclude pos

Whatapp saya 017-9022741 ๐Ÿ˜˜

#magnum #magnummalaysia #milo #nestle #sukachocolate

Huuuuwwweeeiii.. #UncleCowboyChocolates ๐Ÿซ
Kami sedia menerima tempahan ๐Ÿ˜‰
Berminat sila Whatsapp saya di no
0192607473 ye ๐Ÿ˜€
Yeeeehaawww... ๐Ÿ‡๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ๐Ÿ’จ
#sayajual #onlineshoppingmalaysia #Chocolates #SukaChocolate #SukaChocolate #sayajualonline

๐Ÿญ #UncleCowboysChocolates ๐Ÿฌ
Huuuweeiii... Chocolates World ๐Ÿ˜œ
Semua dah rasa hehe...๐Ÿค— ๐ŸซMelayu ๐Ÿซ Mat saleh
๐Ÿซ Indian
๐Ÿซ Chinese
๐Ÿซ Filipinos dan Indonesian.. ๐ŸŽŠ
๐Ÿ’ฅ Woowww..Anda bila lagi ๐Ÿ˜‰

BERMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA.
WHATSAPP : +60192607473 UNCLE COWBOY

#OnlineshoppingMalaysia #SukaChocolate #GilaChocolate #HantuChocolate #Chocolates #BusinessonlineMalaysia #Cokelat

Most Popular Instagram Hashtags