#sugarbomb

MOST RECENT

BAYAR RM60 TERUS JADI SELLER SUGARBOMB. BUKAN SATU TAPI 20 PCS TESTER SAYA BAGI.
NAK KE NAK? 😍😍😍 Tester kit pun comel je senang nak bawa letak dalam handbag 😄😄 Nak tau lebih detail meh wassap cepat 😉👇📲 📬POSTAGE SELURUH MALAYSIA

#dropshipwanted #sugarbombjelah
#sugarbomb

Comelnya 😍😍😍
.
Cuba tgk ni, comelkan perfume SUGARBOMB ni. Ini org panggil Indoor Perfume tau. Boleh digunakan untuk dalam kereta, bilik ke atau mana2 yg korang rasa sesuai
.
Comel sgt Indoor Perfume ni, ada 15 jenis tau. Rugilah kalau korang tak try ni. Best sgt2 tau. dah mcm adik beradik je tu, siap pakai baju lagi tu ☺️😜
.
Sesape yg nak try boleh direct whatsapp 📲 011- 16466126 or boleh click link dkt bio.
#sugarbomb
#sugarbombperfumes
#perfume
#perfumeinspired
#perfumewangi
#perfumemurah
#perfumeberkualiti
#penangites

JOM dengar review dari Kak Husna SB mengenai 2 jenis perfumes, Spicy Million & Fruity Guilty
.

#perfumereview #sugarbomb #produkbumiputra #iklaninstagram #bruneifm

Meh tengok kelebihan Sugarbomb Perfume ni ✨ : . ✅EAU DE PARFUM ✅Product Bumiputera ✅Tahan 8-12 jam pada kulit ✅Perfumes Inspired Mampu Milik! ✅Tahan lebih 2 hari melekat pada pakaian ✅Pati Original imported daripada Europe ✅Mesra solat & mudah dibawa kemana mana
.

Haa tak nak ke chuolls wangi wangi dgn perfume kami ni, bukan badan je boleh wangi satu rumah pun boleh wangi
. 😏 Takpercaya? Haa cuba dulu! Dah try konpem tak cari lain tau! . Apa tunggu lagi? . 📲Whatsapp +6738146470/DM terus
.
#sugarbomb #sugarbombperfumes #sugarbombviral #sugarbombjelah #sugarbombluarbiasa #sugarbombmurah #sugarbomboriginal #sugarbombwangi

When your friends think it is a good idea to treat you on a little #cookie #sharingiscaring #sugarbomb #delish

💫PERFUME OF THE DAY💫 • Sweet Fantasy inspired by Midnight Fantasy.
.
Harini nak cerita pasal perfume yang menjadi kegilaan ramai ni 😍 Antara 10 perfume sugarbomb yang top selling. Perfume Sweet Fantasy daripada campuran Sour Cherry, Plum dan Pomegranate.
.
Bau perfume Sweet Fantasy ni manis sangat. Bau daripada campuran buah. Yang mane yang suka manis tu boleh cuba perfume ni.
.
Kalau yang nak bagi hadiah kat pakwe/makwe tu boleh cuba yang ni. Confirm cair 🙈 .

#sugarbomb #sugarbombluarbiasa #sugarbomboriginal #sugarbombtroopers #sugarbombpremium #premiumquality #perfume #fragrance #hargamampumilik #simplelegance #inspiredperfume #motivasisugarbomb #motivation #feedbackhqsugarbomb #sugarbombkb #perfumemurah #perfumewangi #perfumecollection #perfumeoftheday #midnightfantasy #sweetfantasy

✨Citrus Di Gio for Men ✨ . Basednya dari water, bergamot & watercress. Inspired by Acqua di Gio Girgio Armani
.
If you guys suka dengan bau yg freshy, tak terlalu kuat & tak soft sangat yang just nice 👍🏻 This is the perfect perfume for you gais 😍❤ . Perfume ni sesuai untuk semua peringkat umur tau.
.
Abang/adik/pakcik semua boleh pakai. Nak hadiahkan untuk depa pun boleh ✨✨ . .
So apa tunggu lagi cepat dm or ws sis
Whatsapp 📲 +6738146470
.
#sugarbomb #sugarbombperfumes #sugarbombviral #sugarbombjelah #sugarbombluarbiasa #sugarbombmurah #sugarbomboriginal #sugarbombwangi

#sugarbomb
#24longlasting freshness
#30ml
😍hanya dgn rm35,jer mewangi spanjang hari😘😘

Capping off a crazy weekend with @oliviamojica proper: Sugar and Caffeine #sundayfunday #sugarbomb #caffeinekick

DS masuk order set tester dan 8ml. Thank you 🤗
.
Jom Dapatkan SugarBomb Inspired EDP
.
💟Perfumes inspired mampu milik sesuai utk semua peringkat usia.
💟Pati original daripada Europe (Switzeland), bkn dari Malaysia, Indonesia @ Vietnam
💟 Wangian seharum harumnya
💟Wangian yg setanding original, 8 - 12 jam di kulit, dan 2 hari melekat pada pakaian.
💟Harga mampu milik, hanya RM35 utk 30ML "Jom mewangi"
💝Perfume boleh bawa Solat
.
http://www.wasap.my/+601156737696/SugarBomb
http://howssofbeaute.com
.
#wangiansugarbomb #sugarbomb #erezeki #eusahawan #testimoni #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #sayabeli #trustedseller #trustedsellermalaysia #perfumelover #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumemurah #dexandrahq #perfumewangi #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #perfumeonline #perfumemurahmalaysia #wangian #wangiankehidupan #wangianmurah #howssofbeaute #baazarpaknil

COD set tester ke DS. Semoga rempit order sempena minggu gaji 😁
.
Jom Dapatkan SugarBomb Inspired EDP
.
💟Perfumes inspired mampu milik sesuai utk semua peringkat usia.
💟Pati original daripada Europe (Switzeland), bkn dari Malaysia, Indonesia @ Vietnam
💟 Wangian seharum harumnya
💟Wangian yg setanding original, 8 - 12 jam di kulit, dan 2 hari melekat pada pakaian.
💟Harga mampu milik, hanya RM35 utk 30ML "Jom mewangi"
💝Perfume boleh bawa Solat
.
http://www.wasap.my/+601156737696/SugarBomb
http://howssofbeaute.com
.
#wangiansugarbomb #sugarbomb #erezeki #eusahawan #testimoni #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #sayabeli #trustedseller #trustedsellermalaysia #perfumelover #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumemurah #dexandrahq #perfumewangi #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #perfumeonline #perfumemurahmalaysia #wangian #wangiankehidupan #wangianmurah #howssofbeaute #baazarpaknil

Customer DS order 8ml. Thank you 🤗
.
Jom Dapatkan SugarBomb Inspired EDP
.
💟Perfumes inspired mampu milik sesuai utk semua peringkat usia.
💟Pati original daripada Europe (Switzeland), bkn dari Malaysia, Indonesia @ Vietnam
💟 Wangian seharum harumnya
💟Wangian yg setanding original, 8 - 12 jam di kulit, dan 2 hari melekat pada pakaian.
💟Harga mampu milik, hanya RM35 utk 30ML "Jom mewangi"
💝Perfume boleh bawa Solat
.
http://www.wasap.my/+601156737696/SugarBomb
http://howssofbeaute.com
.
#wangiansugarbomb #sugarbomb #erezeki #eusahawan #testimoni #dropshipneeded #dropshipdiperlukan #sayabeli #trustedseller #trustedsellermalaysia #perfumelover #perfumemalaysia #perfumeshop #perfumemurah #dexandrahq #perfumewangi #sayajualminyakwangi #sayajualperfume #perfumeonline #perfumemurahmalaysia #wangian #wangiankehidupan #wangianmurah #howssofbeaute #baazarpaknil

CITRUS DESIRE YANG UNIK & MANIS ⠀

Morning...pagi2 yang sejuk ni zue nk review satu lagi perfume dri Sugarbomb Perfumes, CITRUS DESIRE...Inspired by Dunhill Desire Blue..
.⠀
Bau Laici yang manis diadun bersama Orange yg segar..aauuwwwww..memang manis dan ⠀
sedap..Org putih kata apa “UNIQUE SWEETNESS”.. ⠀
.⠀
Seyes tak tipu, mmg manis tau baunya. Ramai customer mmg suka bau manis. Kalau abg2 yg guna ⠀
Citrus Desire ni, mmg bertambah manis gichewww.. ⠀

Harga mampu milik untuk semua..RM35 jer⠀

Tapi sekarang tengah promosi..⠀

3botol RM100 + free delivery + free gift⠀
.⠀
Sape yg berminat boleh wasap zue kat link bawah ni⠀

http://zuesbperfumes.wasap.my/⠀
http://zuesbperfumes.wasap.my/⠀
http://zuesbperfumes.wasap.my/⠀

Nak COD pn boleh...area BANDAR BARU SENTUL & SEKITAR KL...⠀

Yang jauh zue mintak abang POS LAJU hantarkan...hehe...⠀

Jom ramai2 kita semua wangi dengan SUGARBOMB PERFUMES.. ⠀

#sugarbomb #sugarbombluarbiasa #hqsugarbombkl #sugarbombtroopers #sugarbombpremium #premiumquality #perfume #fragrance #hargamampumilik #simplelegance #inspiredperfume #motivasisugarbomb #motivasi #motivation #feedbackhqsugarbombkl
#sugarbombjelah

If you don't have SugarBomb perfume yet, you need it in your life. Trust me 😉
.

#bruneionlines #instabruneipromote #bruneibeauty #bruneifm #perfume #sugarbomb #SBteambrunei

Flashback to last week with Shakthi at the amazing exhibit/sensory overload that was #candytopia 🍬🍭🦄
#artinstallation #foodsculpture #foodart #candyart #sugarbomb #sugarrush #blownaway #candyland #frienddate

C h o c o l a t e 🍫 On a tenté les Kinder Joy faits maison, plutôt réussis mais hyper sucrés 😵 .
.
.
.
.
.
#kinder #kinderjoy #homemade #food #faitmaison #chocolat #chocolate #foodporn #dessert #gourmandise #sugarbomb

This crack pie sugar bomb from @bathbakelove smells insane! I actually want to eat it!! It smells that good 🤤🤤 #bathbakelove #bathbomb #sugarbomb #crackpie #smellsamazing

ANDA BELUM TERLAMBAT UNTUK MEMULAKAN PERNIAGAAN DENGAN SUGARBOMB
================================== Jualan Sugarbomb MEROKET PADA TAHUN PERTAMA mereka jalankan. Tahun itu juga, dah buka KEDAI & KILANG di merata tempat. Nak tahu kenapa? TERLALU BANYAK orang yang nak kan Sugarbomb ni! Tetapi supply agent kami kurang.

Kalau korang nak monopoly market customer customer sugarbomb, dialu alukan.
Ramai yang bermula secara kecil kecilan dahulu sebagai DROPSHIP, AGENT & STOKIS ================================== Tak perlu pening pening cari customer. Tak perlu pening pening untuk buat marketing macam mana.
Tidak perlu buat sale teruk teruk. hanya sembur sahaja perfume pada badan, pasti ada yang meminati untuk membelinya dari anda. =-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
APA YANG BEST KALAU JOIN TEAM SUGARBOMB!
=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- • Modal yg Rendah - Untung 200%!
• Bahan Marketing Disediakan Oleh Sugarbomb
• Group Support - WhatsApp & Telegram
• Kelas Online Percuma Untuk Setiap Agen
• Senang dijual - Harga Paling Rendah di Pasaran
• LEBIH 40 Jenis Wangian - Untuk Lelaki & Perempuan
• EDP Perfume - Pati Dari Switzerland!
• Money Back Guarantee! Serious BEB!

Masih takut dan rasa susah berniaga?
KAMI AKAN AJAR!

Berminat untuk menjadi Agent Sugarbomb?
.
KOMEN SAYA NAK DAN TINGALKAN NO TELEFON DI RUANGAN KOMEN
.
atau whatsaap no di bawah:
.
http://www.wasap.my/+60123100497/agensb

http://www.wasap.my/+60166355422/dpsb

#Sugarbomb
#AgenDiperlukan
#AgenWanted #SugarbombLuarBiasa #SugarbombJelah
#sugarbombteamcilipadi

Most Popular Instagram Hashtags