[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sugarbellesridamansara

196 posts

TOP POSTS

Slide utk lihat warna๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Oh my Sugarbelle Feelin' Festive Lipcream Duo Limited Edition!!!๐Ÿ˜ tengah promo tau, so grab cepat!
.
๐Ÿ‘„ Formula dari Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil untuk melembap dan melindungi bibir
.
๐Ÿ‘„ Efek Matte seakan Absolute Matte Lipcream tapi tak terlalu kering. Tahan lama & color sesuai untuk semua jenis bibir
.
๐Ÿ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Tersangatlah limited... jangan dah sold out baru nak tanya tau๐Ÿ˜… nak book dulu pun boleh...
.
๐Ÿ“ฒDM shikin atau whatsapp 01131220731
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#kitagunani
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#rayacombo
#rayacomboset
#rayacombodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram
#inikamijim

Assalamualaikum uolss.

Malam ni hakak nak share pasal diri hakak pulak. Asyik cite mekap je kan..hihi..sebenarnya hakak dapat task sifu bagi untuk share kelebihan diri sendiri.

Pertamanya, hakak nak tekankan yg posting ni bukan nak membangga diri tau!Hakak dapat task dari sifu. So WAJIB buat!Harap faham ye ๐Ÿ˜Š

Ok, dari gambar ni uols boleh agak tak kelebihan hakak apa? Ya..sebenarnya hakak dulu tukang masak. Major hakak in Pastry and Bakery. Since lepas skolah dah kerja kitchen hotel.

Business asal pun memang hakak jual kek dari rumah since 2010. Tapi kerana sebab dok pindah randah, sambung belajar maka hakak stop buat kek. Akak terjun ke bidang mekapยฒ pulak.
Alhamdulillah, hakak ni cepat pickup. InsyaAllah boleh menguasai sesuatu dalam tempoh yg singkat.
Sebelum bidang pastry dan bakery pun hakak amik aliran engineering. So setakat nak repair sikitยฒ apaยฒ kat rumah memang buat sendiri je. Nak plaster dinding pun boleh..hihi tak jauh beza dengan plaster kek๐Ÿ™ˆ.Benda je berbeza.hihihi

Hakak sangat minat business, sampaikan thesis hakak pun berkaitan business jugak..heee setiap skill yg hakak ada, akan hakak convertkan utk menjana pendapatan.

Hmm.. Rasa cukup la kot..kang muntah hijo plak korang baca panjangยฒ kan. Apapun doakan hakak berjaya ya dlm setiap bidang yg diceburi.๐Ÿ˜Š. Oh sebelum terlupa, pada yg baru nak mula meniaga di Instagram, hakak sarankan korang follow cikgu hakak dibawah. Seriously, dalam kau rasa kau dah tau mcmยฒ tentang media sosial, sebenarnya banyak lg yg kau tak tau. So kalau nak tau lebih lanjut jom follow.

@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka insta

Lip colours are a woman's ultimate accessory to enhancing beauty.
Sugarbelle Cosmetics provide three options for you ladies to try out!
Our Luxurious Matte Lipcream is an All-Time Favourite, but currently it is selling pretty fast...so grab the remaining colours now! because we might not restock it anymore.
.
Sugarbelle's Absolute Matte Lipcream is our second baby. The formula is made to be highly pigmented, moisturizing and long-lasting. The colours are to die for!
.
Velvet Revolution Lipstick is our third lipcolour range that is creamy in texture, creates a velvet finish and some even has a bit of shimmering shine. For those who wants a simple classy lipstick, try these out!
.
If you asked us which is our ultimate recommendation? We definitely can't choose! Love them all!
.
Get them now!
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#terapiinstagram
#kitagunani
#teamsb155
#perfume
#perfumemurah
#sugarbellekl
#sugarbellesridamansara

Oh my Sugarbelle Feelin' Festive Lipcream Duo Limited Edition!!!๐Ÿ˜ tengah promo tau, so grab cepat!
.
๐Ÿ‘„ Formula dari Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil untuk melembap dan melindungi bibir
.
๐Ÿ‘„ Efek Matte seakan Absolute Matte Lipcream tapi tak terlalu kering. Tahan lama & color sesuai untuk semua jenis bibir
.
๐Ÿ’‹ COMBO 2
Cookie Dough
Strawberry Choc
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Tersangatlah limited... jangan dah sold out baru nak tanya tau๐Ÿ˜… nak book dulu pun boleh...
.
๐Ÿ“ฒDM shikin atau whatsapp 01131220731
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#kitagunani
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#rayacombo
#rayacomboset
#rayacombodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram
#inikamijim

Assalamualaikum hi uols!! Dah dapatkan combo super best ni??.
.
Belum? Jom dapatkannya disini๐Ÿ˜Ž.
FREE POSTAGE jika anda klik link di bio.
.
๐Ÿ‘„ Formula dari Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil untuk melembap dan melindungi bibir
.
๐Ÿ‘„ Efek Matte seakan Absolute Matte Lipcream tapi tak terlalu kering. Tahan lama & color sesuai untuk semua jenis bibir
.
๐Ÿ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Tersangatlah limited... jangan dah sold out baru nak tanya tau๐Ÿ˜… nak book dulu pun boleh...
.
๐Ÿ“ฒDM shikin atau whatsapp 01131220731
01131220731
01131220731

#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#ajimaura
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#rayacombo
#rayacomboset
#rayacombodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram

Morning semua!!!
.
Percaya tak sis mimi ni is 35 weeks pregnant this week.comell je kann??๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Arini mimi pakai @aidijuma bawal tone terbaru โค๏ธeyeshadow Total Seduction / eyeliner / mascara / pink paris wajib dari Sugarbelle.
.
Agak-agak berapa umur mimi ni korang rase? ce teka๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #mascara #lengtheningmascara #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ukhwahti

500 kotak LIMITED SPECIAL EDITION EDP SET dikeluarkan khas untuk ibu, isteri tercinta๐Ÿ˜ kotak yang eksklusif, bau confirm lah wangi๐Ÿ’•
.
Ada 3 wangian berbeza, ikut mood...
.
Berapa RM??
55!
55!
55 je sekotak!!!
Cepat order sebelum sold out!
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #terapiinstagram #mua #muamalaysia #ukhwahti #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted

Assalamualaikum hi uols!! Dah dapatkan combo super best ni??.
.
Belum? Jom dapatkannya disini๐Ÿ˜Ž.
FREE POSTAGE jika anda klik link di bio.
.
๐Ÿ‘„ Formula dari Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil untuk melembap dan melindungi bibir
.
๐Ÿ‘„ Efek Matte seakan Absolute Matte Lipcream tapi tak terlalu kering. Tahan lama & color sesuai untuk semua jenis bibir
.
๐Ÿ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Tersangatlah limited... jangan dah sold out baru nak tanya tau๐Ÿ˜… nak book dulu pun boleh...
.
๐Ÿ“ฒDM shikin atau whatsapp 01131220731
01131220731
01131220731

#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#ajimaura
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#rayacombo
#rayacomboset
#rayacombodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram

MOST RECENT

Assalamualaikum uolss.

Malam ni hakak nak share pasal diri hakak pulak. Asyik cite mekap je kan..hihi..sebenarnya hakak dapat task sifu bagi untuk share kelebihan diri sendiri.

Pertamanya, hakak nak tekankan yg posting ni bukan nak membangga diri tau!Hakak dapat task dari sifu. So WAJIB buat!Harap faham ye ๐Ÿ˜Š

Ok, dari gambar ni uols boleh agak tak kelebihan hakak apa? Ya..sebenarnya hakak dulu tukang masak. Major hakak in Pastry and Bakery. Since lepas skolah dah kerja kitchen hotel.

Business asal pun memang hakak jual kek dari rumah since 2010. Tapi kerana sebab dok pindah randah, sambung belajar maka hakak stop buat kek. Akak terjun ke bidang mekapยฒ pulak.
Alhamdulillah, hakak ni cepat pickup. InsyaAllah boleh menguasai sesuatu dalam tempoh yg singkat.
Sebelum bidang pastry dan bakery pun hakak amik aliran engineering. So setakat nak repair sikitยฒ apaยฒ kat rumah memang buat sendiri je. Nak plaster dinding pun boleh..hihi tak jauh beza dengan plaster kek๐Ÿ™ˆ.Benda je berbeza.hihihi

Hakak sangat minat business, sampaikan thesis hakak pun berkaitan business jugak..heee setiap skill yg hakak ada, akan hakak convertkan utk menjana pendapatan.

Hmm.. Rasa cukup la kot..kang muntah hijo plak korang baca panjangยฒ kan. Apapun doakan hakak berjaya ya dlm setiap bidang yg diceburi.๐Ÿ˜Š. Oh sebelum terlupa, pada yg baru nak mula meniaga di Instagram, hakak sarankan korang follow cikgu hakak dibawah. Seriously, dalam kau rasa kau dah tau mcmยฒ tentang media sosial, sebenarnya banyak lg yg kau tak tau. So kalau nak tau lebih lanjut jom follow.

@ajimaura personal
@akademi.insta group support
@sifucilik basic Instagram
@dukunsaka insta

Ramai betul yang PM hakak tanya, "Sugarbelle takde diskaun ke?? suka pakai, tp tu la harga dia..huhuhu".
.
Hakak tak boleh potong harga. Wajib ikut harga HQ. Sorry sangattt!! Tapiii hakak boleh cadangkan beli la di Shopee hakak. Sebab, dengan pembelian minima RM30, awak boleh dapat FREE POSTAGE seluruh Malaysia. Betuuullll!
.
Walau tiada harga combo,takde sales tapi masih jimat kan untuk beli? Heh RM8 tu bole buat belanja makan tengahari betul takk?lagi pulak takde GST. Dekat rm10 jugak tu savee!!
.
Haaa, siapa yang nak nangis sebab harga sale ke diskaun takde boleh tengok dekat shopee hakak. Takyah nangisยฒ hokeh?! Klik link di bio๐Ÿ‘† serious sangat berbaloi lg jimatt!! #sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#ajimaura
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#inijugakamanah
#comboset
#combodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram

Ramai betul yang PM hakak tanya, "Sugarbelle takde diskaun ke?? suka pakai, tp tu la harga dia..huhuhu".
.
Hakak tak boleh potong harga. Wajib ikut harga HQ. Sorry sangattt!! Tapiii hakak boleh cadangkan beli la di Shopee hakak. Sebab, dengan pembelian minima RM30, awak boleh dapat FREE POSTAGE seluruh Malaysia. Betuuullll!
.
Walau tiada harga combo,takde sales tapi masih jimat kan untuk beli? Heh RM8 tu bole buat belanja makan tengahari betul takk?lagi pulak takde GST. Dekat rm10 jugak tu savee!!
.
Haaa, siapa yang nak nangis sebab harga sale ke diskaun takde boleh tengok dekat shopee hakak. Takyah nangisยฒ hokeh?! Klik link di bio๐Ÿ‘† serious sangat berbaloi lg jimatt!! #sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#ajimaura
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#inijugakamanah
#comboset
#combodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram

Assalamualaikum hi uols!! Dah dapatkan combo super best ni??.
.
Belum? Jom dapatkannya disini๐Ÿ˜Ž.
FREE POSTAGE jika anda klik link di bio.
.
๐Ÿ‘„ Formula dari Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil untuk melembap dan melindungi bibir
.
๐Ÿ‘„ Efek Matte seakan Absolute Matte Lipcream tapi tak terlalu kering. Tahan lama & color sesuai untuk semua jenis bibir
.
๐Ÿ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Tersangatlah limited... jangan dah sold out baru nak tanya tau๐Ÿ˜… nak book dulu pun boleh...
.
๐Ÿ“ฒDM shikin atau whatsapp 01131220731
01131220731
01131220731

#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#ajimaura
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#rayacombo
#rayacomboset
#rayacombodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram

Assalamualaikum hi uols!! Dah dapatkan combo super best ni??.
.
Belum? Jom dapatkannya disini๐Ÿ˜Ž.
FREE POSTAGE jika anda klik link di bio.
.
๐Ÿ‘„ Formula dari Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil untuk melembap dan melindungi bibir
.
๐Ÿ‘„ Efek Matte seakan Absolute Matte Lipcream tapi tak terlalu kering. Tahan lama & color sesuai untuk semua jenis bibir
.
๐Ÿ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Tersangatlah limited... jangan dah sold out baru nak tanya tau๐Ÿ˜… nak book dulu pun boleh...
.
๐Ÿ“ฒDM shikin atau whatsapp 01131220731
01131220731
01131220731

#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#ajimaura
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#rayacombo
#rayacomboset
#rayacombodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram

Assalamualaikum hi uols!! Dah dapatkan combo super best ni??.
.
Belum? Jom dapatkannya disini๐Ÿ˜Ž.
FREE POSTAGE jika anda klik link di bio.
.
๐Ÿ‘„ Formula dari Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil untuk melembap dan melindungi bibir
.
๐Ÿ‘„ Efek Matte seakan Absolute Matte Lipcream tapi tak terlalu kering. Tahan lama & color sesuai untuk semua jenis bibir
.
๐Ÿ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Tersangatlah limited... jangan dah sold out baru nak tanya tau๐Ÿ˜… nak book dulu pun boleh...
.
๐Ÿ“ฒDM shikin atau whatsapp 01131220731
01131220731
01131220731

#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#ajimaura
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#rayacombo
#rayacomboset
#rayacombodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram

READY STOCK!
.
Ada 3 jenis wangian untuk lelaki:
๐Ÿ”ฅDesire Blue - inspired by Dunhill
๐Ÿ”ฅInvictus - inspired by Paco Rabanne
๐Ÿ”ฅEnergise - inspired by Hugo Boss
.
Murah sangat!
Senang bawak!
Mesra solat!
Tahan lama!
Berkualiti tinggi!
Bau confirm harum semerbak!
Setanding brand antarabangsa!
.
Nak order?
DM lelaju! Atau Whatsapp
01131220731
01131220731
01131220731

Nak tengok item readystock?tekan sini๐Ÿ‘‡
#sbklreadystock

READY STOCK!
.
Ada 3 jenis wangian untuk lelaki:
๐Ÿ”ฅDesire Blue - inspired by Dunhill
๐Ÿ”ฅInvictus - inspired by Paco Rabanne
๐Ÿ”ฅEnergise - inspired by Hugo Boss
.
Murah sangat!
Senang bawak!
Mesra solat!
Tahan lama!
Berkualiti tinggi!
Bau confirm harum semerbak!
Setanding brand antarabangsa!
.
Nak order?
DM lelaju! Atau Whatsapp
01131220731
01131220731
01131220731

Nak tengok item readystock?tekan sini๐Ÿ‘‡
#sbklreadystock

Perfume paling laku setakat ni!!
.
EDP Sugarbelle Cosmetic ni memang ramai yang menyesal beli, sebab dorang beli sebotol je๐Ÿ˜
.
Murah sangat!
Senang bawak!
Mesra solat!
Tahan lama!
Berkualiti tinggi!
Bau confirm harum semerbak!
Setanding brand antarabangsa!
.
Nak order?
DM lelaju! Atau Whatsapp
01131220731
01131220731
01131220731

Nak tengok item readystock?tekan sini๐Ÿ‘‡
#sbklreadystock

Slide utk lihat warna๐Ÿ˜๐Ÿ˜ Oh my Sugarbelle Feelin' Festive Lipcream Duo Limited Edition!!!๐Ÿ˜ tengah promo tau, so grab cepat!
.
๐Ÿ‘„ Formula dari Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil untuk melembap dan melindungi bibir
.
๐Ÿ‘„ Efek Matte seakan Absolute Matte Lipcream tapi tak terlalu kering. Tahan lama & color sesuai untuk semua jenis bibir
.
๐Ÿ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Tersangatlah limited... jangan dah sold out baru nak tanya tau๐Ÿ˜… nak book dulu pun boleh...
.
๐Ÿ“ฒDM shikin atau whatsapp 01131220731
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#sugarbelleagent
#kosmetikhalal
#halalcosmetic
#sugarbellekl
#sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang
#kitagunani
#mua
#muamalaysia
#fame
#sugarbelleset
#giftset
#sugarbelleraya
#rayacombo
#rayacomboset
#rayacombodeal
#duoset
#lipcreamduo
#lipstickmurah
#lipcreammurah
#bellaraya2017
#bellaammararaya
#fashionvalet
#terapiinstagram
#inikamijim

Lip colours are a woman's ultimate accessory to enhancing beauty.
Sugarbelle Cosmetics provide three options for you ladies to try out!
Our Luxurious Matte Lipcream is an All-Time Favourite, but currently it is selling pretty fast...so grab the remaining colours now! because we might not restock it anymore.
.
Sugarbelle's Absolute Matte Lipcream is our second baby. The formula is made to be highly pigmented, moisturizing and long-lasting. The colours are to die for!
.
Velvet Revolution Lipstick is our third lipcolour range that is creamy in texture, creates a velvet finish and some even has a bit of shimmering shine. For those who wants a simple classy lipstick, try these out!
.
If you asked us which is our ultimate recommendation? We definitely can't choose! Love them all!
.
Get them now!
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle
#sugarbellecosmetic
#terapiinstagram
#kitagunani
#teamsb155
#perfume
#perfumemurah
#sugarbellekl
#sugarbellesridamansara

๐ŸŒทEyeshadow - Monday Blues๐ŸŒท
.
RM39/1palette
Grab 1 SET = 5 palette (ade 10 warna) hanya RM100 shj tau!!
.
Jimat RM95๐Ÿ˜ฑ
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp SHIKIN 01131220731 lekaih for more info ya!!!
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #ukhwahti #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #terapiinstagram #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted

Hai uolss!! Kalau uols suka yang light makeup je, boleh pilih FIRST DATE ni setiap hari di mana jua anda berada. Tapiiiii, sebab tengah promosi LELONG 5 KETUL RM100 ni, apa kata beli je semua one set. Tak gitu?
.
Harga asal RM195 pulak tu, jimat RM95 tau!!!
.
๐Ÿ“ฒ whatsapp SHIKIN 01131220731 lekaih for more info ya!!!
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #ukhwahti #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #terapiinstagram #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted

PENDANT PANDORA sedang menghantui team hakak๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž ... korang xnak join team sugarbellestars kami keeee?
.
Jom ๐Ÿ“ฒ whatsapp Hakak 01131220731 kalau nak tahu macamana caranya untuk jadi team sugarbellestars kami!
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #mascara #lengtheningmascara #eyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #sugarbelleselayang #terapiinstagram #mua #muamalaysia #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #ukhwahti #dropshipwanted

500 kotak LIMITED SPECIAL EDITION EDP SET dikeluarkan khas untuk ibu, isteri tercinta๐Ÿ˜ kotak yang eksklusif, bau confirm lah wangi๐Ÿ’•
.
Ada 3 wangian berbeza, ikut mood...
.
Berapa RM??
55!
55!
55 je sekotak!!!
Cepat order sebelum sold out!
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #terapiinstagram #mua #muamalaysia #ukhwahti #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted

Berpagian dengan Sugarbelle Eyeshadow Duo Palette CODE MIDNIGHT GLAM โ€ข pakai kaler yang shimmery tu je pun da cantik โค๏ธ
.
๐ŸŽ LELONG EYESHADOW 5 pallete RM100 jee!
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Get it now!!
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #terapiinstagram #mua #muamalaysia #ukhwahti #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted

The new Bewitching bubblegum pink provides an epic pop which gives high and intense colors, smoothly glides along your lips and blends easily with the creamy texture, nourishes, hydrates and maintains a perfect care for your lips, gives a long wearing glamorous beauty thanks to the argan-oil in its ingredients ๐Ÿ˜˜๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
.
Velvet Revolution Lipstick: RM49
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹ Get it now!!
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #terapiinstagram #mua #muamalaysia #ukhwahti #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted

Selamat pagi uols..ha .harini hakak nak share tuto dari MUA super comel lg famous ni! ๐Ÿ˜๐Ÿ˜. Tak pernah tak cantik hakak ni kann?๐Ÿ˜๐Ÿ˜.
.
Sugarbelle Absolute Matte Code GRACE ni masih in stocks tau!!! Memang sweet je kaler dia untuk sesiapa yang suka lipmatte yang tahan lama. ๐Ÿ’“๐Ÿ’“๐Ÿ’“
.
๐ŸŽ LELONG EYESHADOW 5 pallete RM100 jee!
๐Ÿ”ฎ PERFUME GIFT SET RM55 LIMITED EDITION!
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #mascara #lengtheningmascara #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #terapiinstagram #ukhwahti

Cantik jeeeee @syafiqahaina pakai produk Sugarbelle Absolute LUST (RM59) & Velvet Lipstics STRIPPED (RM49) dari Sugarbelle ni kan?
.
Paling best kalau korang beli 2 ni pun boleh buat OMBRE STYLE. tak rugi kalau beli Sugarbelle ni. ๐Ÿ’„๐Ÿ’„๐Ÿ’„
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #mascara #lengtheningmascara #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ukhwahti

Morning semua!!!
.
Percaya tak sis mimi ni is 35 weeks pregnant this week.comell je kann??๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Arini mimi pakai @aidijuma bawal tone terbaru โค๏ธeyeshadow Total Seduction / eyeliner / mascara / pink paris wajib dari Sugarbelle.
.
Agak-agak berapa umur mimi ni korang rase? ce teka๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #mascara #lengtheningmascara #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #ukhwahti

Siapa nak hantaran/hadiah dia camni? ๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹๐Ÿ™‹ tag kawan-kawan anda kat bawah ni ๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡!!! โค๏ธ
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #mascara #lengtheningmascara #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #terapiinstagram #ukhwahti #projekraya

The best selling perfume for him s back, with a new addition of scent.
.
Get it now! Sesuai sangat dijadikan gift! Terdapat 3 bauan untuk dipilih
๐Ÿ‘‰DESIRE BLUE BY DUNHILL
๐Ÿ‘‰ INVICTUS BY PACO RABBANE
๐Ÿ‘‰ ENERGISE BY HUGO
.
RM19 only!(exclude postage)
โ€ข To purchase whatsapp ๐Ÿ“ฒ: 01124376850
.
#makeup #beauty #perfume #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #perfumemurah #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sbperfume #terapiinstagram #preciousbyrcw #dexandra

The best selling perfume for him s back, with a new addition of scent.
.
Get it now! Sesuai sangat dijadikan gift! Terdapat 3 bauan untuk dipilih
๐Ÿ‘‰DESIRE BLUE BY DUNHILL
๐Ÿ‘‰ INVICTUS BY PACO RABBANE
๐Ÿ‘‰ ENERGISE BY HUGO
.
RM19 only!(exclude postage)
โ€ข To purchase whatsapp ๐Ÿ“ฒ: 01124376850
.
#makeup #beauty #perfume #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #perfumemurah #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sbperfume #terapiinstagram #preciousbyrcw #dexandra

The best selling perfume for him s back, with a new addition of scent.
.
Get it now! Sesuai sangat dijadikan gift! Terdapat 3 bauan untuk dipilih
๐Ÿ‘‰DESIRE BLUE BY DUNHILL
๐Ÿ‘‰ INVICTUS BY PACO RABBANE
๐Ÿ‘‰ ENERGISE BY HUGO
.
RM19 only!(exclude postage)
โ€ข To purchase whatsapp ๐Ÿ“ฒ: 01124376850
.
#makeup #beauty #perfume #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #perfumemurah #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahsuami
#sbperfume #terapiinstagram #preciousbyrcw #dexandra

The best selling perfume for her is back, with a new addition of scent.
.
Get it now! Sesuai sangat dijadikan gift! Terdapat 3 bauan untuk dipilih
๐Ÿ‘‰ Bombshell
๐Ÿ‘‰ Flora
๐Ÿ‘‰ Forbidden Rose
.
RM19 only!(exclude postage)
โ€ข To purchase whatsapp ๐Ÿ“ฒ: 01124376850
.
#makeup #beauty #perfume #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #perfumemurah #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sbperfume #terapiinstagram #preciousbyrcw #dexandra

The best selling perfume for her is back, with a new addition of scent.
.
Get it now! Sesuai sangat dijadikan gift! Terdapat 3 bauan untuk dipilih
๐Ÿ‘‰ Bombshell
๐Ÿ‘‰ Flora
๐Ÿ‘‰ Forbidden Rose
.
RM19 only!(exclude postage)
โ€ข To purchase whatsapp ๐Ÿ“ฒ: 01124376850
.
#makeup #beauty #perfume #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #perfumemurah #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sbperfume #terapiinstagram #preciousbyrcw #dexandra

Menangis anak-anak team sugarbellestars sebab stok abis. Huhuhu. Kan dah kata jangan lambat order. Kan?
.
Jangan cakap hakak tak bagitau ๐Ÿ˜
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #terapiinstagram #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted

The Velvet Revolution in Exposed shade creates matte velvety finish on the lips with high pigmented and long wearing formula ๐Ÿ’‹๐Ÿ’„
.
Velvet Revolution Lipstick: RM49
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Get it now!!
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #terapiinstagram #mua #muamalaysia #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #dropshipwantedmalaysia #dropshipwanted

Hello ladies from Brunei & Singapore ๐Ÿ™‹๐Ÿป
.
Jom Order Combo Sugarbelle Cosmetic dgn kami & kami poskan pada anda!
.
Whatsapp Shikin ๐Ÿ“ฒ011-31220731
๐Ÿ“ฒ011-31220731
๐Ÿ“ฒ011-31220731
.
#muamalaysia #beauty #makeup #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #sugarbellebrunei #sugrbellesingapore #muabrunei #muasingapore #sugarbellekl #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara

Eyeshadow pecah? Blusher anak buat main??๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ haa jangan risau..bole cuba cara ni nk selamatkan benda2 pecah tuu๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž.
.
Oh lupa! Good morning!!.hakak nk bgtau promosi masih berjalan tauu๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜˜
.
.
#lipmatte #makeup #beauty #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #kingcoco #jepsari #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sbmascara #sugarbellemascara #sugarbelleeyeshadow #sugarbelleeyeliner #makeupdiy #terapiinstagram

This color is no longer available in HQ. Grab now with me! Only 2pcs left!๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ๐Ÿ˜ฑ.
.
Luxurious Matte Lipcream - PINK PARIS๐Ÿ’„
RM49 only! (exclude postage)
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#lipmatte #makeup #beauty #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #kingcoco #jepsari #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sblipmatte

A rose by any other name would smell like, well a rose โš˜โš˜
.
Pink, on the other hand, can mean sweet, nice, cute, romantic, feminine and so many things! The color of pink is the color of universal love of oneself and of others ๐ŸŒธ๐ŸŒธ
.
So girls, it's time to love yourself with SB Sugar Pink Luxurious Matte Lip Cream ๐Ÿ˜š๐Ÿ˜š
.
Luxurious Matte Lipcream - SUGAR PINK๐Ÿ’„
RM49 only! (exclude postage)
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#lipmatte #makeup #beauty #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #kingcoco #jepsari #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sblipmatte

Luxurious Matte Lipcream - AMBER BLUSH๐Ÿ’‹
.
RM59 only! (exclude postage)
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#lipmatte #makeup #beauty #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #terapiinstagram #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #kingcoco #jepsari #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sblipmatte

It doesn't get more natural than this; Amber Blush's peachy nude is your lip color, but better ๐Ÿ’‹.
.
Luxurious Matte Lipcream - BOMB SHELL๐Ÿ’‹
.
RM59 only!
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#lipmatte #makeup #beauty #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #kingcoco #jepsari #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sblipmatte

Sugarbelle liquid lipcream goes on like a gloss but dries with a creamy-matte finish. The popular (and often sold-out) Lustre Red shade features a highly pigmented red hue that's long lasting ๐Ÿ’‹๐Ÿ’–.
.
Luxurious Matte Lipcream - LUSTRE RED ๐Ÿ’‹
.
RM59 only!
.
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#lipmatte #makeup #beauty #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #terapiinstagram #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #kingcoco #jepsari #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri
#sblipmatte

๐ŸŒธLIPCREAM SUGARBELLE NO.1๐ŸŒธ
.
Ramai yg puas hati & jatuh cinta dgn sugarbelle ni tau ๐Ÿ˜
.
Jom dapatkan harini!
Luxurious Matte Lipcream RM49/59. Belum cuba belum tau ๐Ÿ˜˜.
.
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin: 01131220731
.
#lipmatte #makeup #beauty #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #terapiinstagram #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #kingcoco #jepsari #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah#hadiah #hadiahistimewa #hadiahisteri

A bright orange will be your favorite way to brighten up your fair beauties with warm skin. ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜‹
.
You're gonna feel like it just adds that little punch of color and focus! ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
.
Absolute Matte Lipcream - SUMMER๐Ÿ’‹
.
RM59only! .
โ€ข Nak jadi ๐Ÿ‘ฑ๐Ÿปโ€โ™€DS Sugarbelle kami?
โ€ข Postage ๐Ÿ“ฎ Monday - Friday
โ€ข To purchase ๐Ÿ“ฒShikin : 01131220731
.
#sugarbellecosmetic #sugarbellestars #beauty #makeup #lipmatte #sbabsolutematte #terapiinstagram #sugarbelle #sugarbellekepong #sugarbellesridamansara #kingcoco #jepsari #lipstick #lipstickmurah #lipstickmurahmalaysia #mekapmurah #mekapartis #muamalaysia #muakepong #mekapmurahmalaysia #eday #weddingday #tilljannah #lipcream #lipcreammurah

Most Popular Instagram Hashtags