#sugarbellemelaka

最新

Promotion until 18th August.yay!

Jom grab dengan harga jimat.
Whatsapp zati 013.6376215 atau klik saja link di Bio😊

#sugarbellemelaka #trustedagent #sugarbellecosmetics

Ada 2 barang dalam gambar ni yang ada promo price..beautiful skin,beautiful you.dah tahu tak item mana🤔😉
#sugarbellemelaka #sugarbellecosmetics #sugarbeelleagent #sugarbellesale

Dah lunch ke belum tu😊
.
Ini current favourite zati.Seminggu sekali wajib pakai.Kalau malas sangat pun kita sapu kat hidung je sebab hidung banyak whitehead.
.

Sugarbelle Gold Mask boleh membantu:
1. Mengurangkan kedutan, garis halus dan parut hitam
2. Merangsang sel kulit
3. Mencegah penuaan kulit
4. Mencerahkan kulit
5. Mengurangkan penurunan jumlah kolagen dalam kulit
6. Membaiki kerosakan kulit akibat sinar UV

#cosmetics #sugarbellecosmetics #sugarbellemelaka #makeup #makeuphalal #trustedagent

Nak bagi bibir neutral pink kena rajin skrub tau.
Seminggu 2kali pun cukup.
Nak cantik kena rajin😊

#trustedagent #sugarbellemelaka

Morning💕
.
Pagi2 ni dapat whatsapp customer nak cod lipscrub Sugarbelle.Ni mesti penangan video ladyboss @bellealyahya hehe.Korang dah tengok belum.kalau belum meh la tengok mana tahu tergoda nak dapatkan lipscrub ni gak😆
Lepas tu laju2 klik link whatsapp kat atas ye🤗

#sugarbellecosmetics #sugarbellemelaka #sugarbellelovers#sugarbeelleagent#lipscrubsugarbelle

Awak suka minum apa waktu pagi? .

Saya suka minum kopi. Saya suka sangat kopi.
Saya sukaaaa sangat, sampai saya mandi pun dengan kopi. Eh?

Awak tak pernah cuba ke? Ambil serbuk kopi, campur sedikit madu dan minyak zaitun. Gaulkan sampai sebati. Bila mandi, lumurkan ke seluruh badan atau muka dan gosok-gosok sampai puas hati. Kemudian bilas.

Lepas mandi awak akan rasa segar-bugar. Dijamin hilang bau badan. Kulit anjal dan lembut macam kulit bayi. Sel-sel kulit yang mati pun dah hanyut bersama air kopi tadi. .

Bukan tu je, kalau awak pakai selalu, selulit pun boleh hilang tau! Best kan?

Jom lah cuba. Kalau rasa malas nak bancuh kopi segala tu, boleh je beli Coffee Scrub Sugarbelle. Tak mahal pun, cuma RM35 saja. .

Nak ke nak? Komen di bawah atau terus klik link di bio saya ok 😘

#coffeescrub
#sugarbelle
#scrubmandian
#sugarbellemelaka
#srteam

Awak suka minum apa waktu pagi? .

Saya suka minum kopi. Saya suka sangat kopi.
Saya sukaaaa sangat, sampai saya mandi pun dengan kopi. Eh?

Awak tak pernah cuba ke? Ambil serbuk kopi, campur sedikit madu dan minyak zaitun. Gaulkan sampai sebati. Bila mandi, lumurkan ke seluruh badan atau muka dan gosok-gosok sampai puas hati. Kemudian bilas.

Lepas mandi awak akan rasa segar-bugar. Dijamin hilang bau badan. Kulit anjal dan lembut macam kulit bayi. Sel-sel kulit yang mati pun dah hanyut bersama air kopi tadi. .

Bukan tu je, kalau awak pakai selalu, selulit pun boleh hilang tau! Best kan?

Jom lah cuba. Kalau rasa malas nak bancuh kopi segala tu, boleh je beli Coffee Scrub Sugarbelle. Tak mahal pun, cuma RM35 saja. .

Nak ke nak? Komen di bawah atau terus klik link di bio saya ok 😘

#coffeescrub
#sugarbelle
#scrubmandian
#sugarbellemelaka
#srteam

Awak suka minum apa waktu pagi? .

Saya suka minum kopi. Saya suka sangat kopi.
Saya sukaaaa sangat, sampai saya mandi pun dengan kopi. Eh?

Awak tak pernah cuba ke? Ambil serbuk kopi, campur sedikit madu dan minyak zaitun. Gaulkan sampai sebati. Bila mandi, lumurkan ke seluruh badan atau muka dan gosok-gosok sampai puas hati. Kemudian bilas.

Lepas mandi awak akan rasa segar-bugar. Dijamin hilang bau badan. Kulit anjal dan lembut macam kulit bayi. Sel-sel kulit yang mati pun dah hanyut bersama air kopi tadi. .

Bukan tu je, kalau awak pakai selalu, selulit pun boleh hilang tau! Best kan?

Jom lah cuba. Kalau rasa malas nak bancuh kopi segala tu, boleh je beli Coffee Scrub Sugarbelle. Tak mahal pun, cuma RM35 saja. .

Nak ke nak? Komen di bawah atau terus klik link di bio saya ok 😘

#coffeescrub
#sugarbelle
#scrubmandian
#sugarbellemelaka
#srteam

ya sayang , saya tahu sekarang ni panas ! .
Jd tunggu apa lg ? Badan pun mesti asyik berpeluh je kan?! .
Haa jgn tunggu lama lama , nanti lama lama #sugarbelle diambil orang😭💃 .
.

Meh pm /dm terus untukk order . 📲01112370323
📲01112370323
#sugarbelle #sugarbellemelaka #sugarbellesugaipetani #bellammara #bellammarasungaipetani

ya sayang , saya tahu sekarang ni panas ! .
Jd tunggu apa lg ? Badan pun mesti asyik berpeluh je kan?! .
Haa jgn tunggu lama lama , nanti lama lama dia diambil orang😭💃 .
.

Meh pm /dm terus untukk order . 📲01112370323
📲01112370323
#sugarbelle #sugarbellemelaka #sugarbellesugaipetani #bellammara #bellammarasungaipetani

💥🔥 FEEDBACK EENIE MEENIE LIPCREAM 🔥🔥
.
Jangan terkejut 😅
Ye memang betul pun 5in1
Just RM70 .
.
Tak rugi beli lipmatte EENIE MEENIE EDITION .
💕 Bau macam kuih raya
💕 Melembutkan bibir
💕 Mencerahkan bibir
💕 Melicinkan bibir
💕 Merawat bibir supaya tidak merekah/kering
.
🌻 Semestinya HALAL DIPAKAI, HARAM DIMAKAN 😁
.
🌱 Formulated from USA
.
PRICE RM70
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #bellaammara #bellealyahya #sugarbellekemaman #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellekuantan #sugarbellekelantan #sugarbelleterengganu #sugarbellecosmeticterengganu #EenieMeenieEdition #lipmatte #lipcream #sugarbellesarawak #sugarbellejohor #makeup #makeupartist #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_ #thesugarteen

FEEDBACK 🔥Sugarbelle Lengthening Mascara with Fibre👀👀
.
Ada dua iaitu mascara dan fiber - Fungsi Mascara untuk memberi effect hitam dan lebat pada bulu mata
- Fungsi Fiber untuk memberi effect lentik dan memanjangkan bulu mata 😍
.
• Senang cuci
° Tidak berketul
° wangi like candy🍬🍭 so yummy!
• KKM Aproval and Wudhu Friendly
.
.
RM65 (Tahan dua tahun)
.
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_ #thesugarteen

FEEDBACK 🔥Sugarbelle Inktense Liquid Eyeliner👀👀
.
• Hitam Pekat
° Cepat Kering
• Senang lukis
° Hujung yg tirus
• Senang cuci
° Tak lebamkan mata bila tengeh mata
• Wangi like candy!🍬🍭
.
.
RM55
.
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_ #thesugarteen

Sugarbelle Eyeshadow Duo Palette👀👀
.
- Satu Matte , Satu lagi Shimmery✨
.
Ada 5code
1) First Date
2) Total Seduction
3) Monday Blues
4) Midnight Glam
5) No Boundaries
.
• Warna yg sangat Pigmented
° Senang utk cuci
• Senang blend
° Mempunyai 2berus
• Tahan lama ( 2tahun±)
° KKM Aproval and wudhu friendly
.
RM39
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_ #thesugarteen

🔥Sugarbelle Mattifying Velvet Compact Powder🔥
.
Dua code :-
1) Light
2) Natural
.
Mempunyai Glutathione dan Collagen
.
• Ringan
° Tak bercapuk
• Texture yg Lembut
° Tahan Lama
• Senang Blend
° Sesuai dengan semua tona kulit
.
PRICE : RM35
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_ #thesugarteen

Mattifying Aqua Foundation 🔥
.

Ada dua code
1) Light Me Up - Light
2) Make Me Glow - Natural
. - Diformulasi dengab Minyak Kelapa dan Colagen
- Water Based Foundation
.
• Senang Blend
° Senang Cuci
• Takyah campur serum. Dah moist
° Ringan
• Tak bercapuk
° Wangi yakmat! 😍
• KKM Aproval and Wudhu friendly
.
PRICE RM40
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_ #thesugarteen

Kalau bab eyeshadow, mesti org cari yg pigmented. Sebab baru senang nak makeup dan jimat masa macam sugarbelle duo palette ni la 👌
.
Rugi tak grab, dah la pigmented , ada shimmer lagi tau 😍
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_

🔥🔥HOT FEEDBACK COMPACT POWDER🔥🔥
.
Semua customer berpuas hati dengan compact powder. Selesa dan tak capuk!
.
Korang perasan tak, kalau pakai bedak mesti dorg ni bg feedback sekali dgn foundation? 😂😂 .
Taknak tryy kee??
.
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_
#thesugarteen

人気ハッシュタグ