[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sugarbellemelaka

MOST RECENT

Sugarbelle COMPACT POWDER:
❤️ Kesan ‘matte’. Muka tidak nampak berminyak
❤️ Natural coverage
❤️ Mudah dibawa kemana-mana
❤️ Ringan dan bersaiz compak
❤️ RM35 sahaja
-
Contact to order:
📲 013 642 2325 (Fikah)
-
#sugarbellemelaka
#readystock
#melaka
#muamalaysia
#bedak

#tutorialsugarbelle
-
Produk yang digunakan:
❤️ Sugarbelle FOUNDATION (Medium)
❤️ Sugarbelle COMPACT POWDER (Light)
❤️ Sugarbelle MASCARA
-
Semua produk di atas adalah READY STOCK. Dah tak perlu nak tunggu² lagi dah 😉
-
#sugarbellemelaka
#melaka
#foundation
#compactpowder
#mascara
#muamalaysia

best tau kalau nak buat facial sendiri kat rumah pkai Gold Mask ni 😍
lepastu cuci muka dengan #Serisoap combination yang sangat best!

nak order.?
WhatsApp
+6017-2807217 (Seha)

Save this number in your contacts for any inquiry regarding Sugarbelle Cosmetic. I would be happy to assist you 😊
-
#trustedseller
#sugarbelle
#sugarbellemelaka
#melaka

BAHAN UTAMA SERIBELLA
-
🍅Tomato
Mencerahkan kulit 5kali ganda
-
🍓Strawberry
Kaya dengan mineral dan vitamin
-
🍯Madu
Melembapkan kulit
-
🌱Daun Buah Zaitun
Atasi masalah jerawat/jeragat
-
💧L-Cysteine
Detox tubuh badan
-
🍞Yis Ceramide
Anti penuaan
-

#seribellamelaka #teamkumakuma #sayajualseribella #serigroup #sugarbellemelaka #seribellamuar #serigroupmuar #seribellabyseha

Foundation ni antara fev sugarbellelovers😍 .
Cara nya mudah, goncang dulu before pkai sebab dia ni waterbased taw
.
Then apply kat muka
Dengan ringan nya
Dengan TAK BERCAPUK
Dengan TAK OILY nyaa
.
Perghhh, PERFECT! JUST RM40 jerr rugi xgrab
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_

Foundation ni antara fev sugarbellelovers😍 .
Cara nya mudah, goncang dulu before pkai sebab dia ni waterbased taw
.
Then apply kat muka
Dengan ringan nya
Dengan TAK BERCAPUK
Dengan TAK OILY nyaa
.
Perghhh, PERFECT! JUST RM40 jerr rugi xgrab
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #lipcream #lipmatte #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_

Seminggu 2 kali belle mesti pakai coffee scrub @sugarbellecosmetic X @serigroupsebab so far belle rasa ni la scrub muka paling best! Dahla bau sedap, lepastu kulit akan terus rasa lembab lepas pakai. Mungkin sbb ada kandungan madu sikit daalam tu. So dia mmg melembabkan kulit. Puas hati pakai. Ni dah bekas ke 3 sbb best! Tapi belle tak pakai hari2 sbb selalu lupa 🙈 ( lately ni asyik pelupa ntahla kenapa) Harga pun murah je rm35. Kalau pencuci muka of cos la belle pakai sabun tomato 🍅 @serigroup! ( kot kot ada yang tanya kan 🙊hehe)

Repost from @bellealyahya

jadi tunggu apa lagi cepat-cepatlah grab dekat sis
#sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #sugarbellecoffeebeanscrub #sugarbellemelaka #serigroup #serigroupmelaka #serisoap #serisoapmelaka #serisoaptomato #teamtomato #sisjualmurah #skincareproduct #skincareroutine #skincaremurah

“dari matamu matamu kumula jatuh cinta”🎼
Opps ternyanyi pulekk. Sorry sis suka karaoke. Nanti malam minggu karok sama 😉 Jangan lupa beli liquid eyeliner dari sugarbelle yang mesra wuduk dengan sis okay? Rm55 je uollssss. Tekan link kat bio atau komen je nak, nanti sis dm awk lelaju
#sugarbelle #sugarbelleeyeliner #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbellemelaka

Dah dapatkan mattifying compact powder sugarbelle ke belum? kalau belum, jom beli dengan sis. tekan link dekat bio atau komen nak dkt bawah, nanti sis yg akan dm awak lelaju
#sugarbelle #sugarbellecompactpowder #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka

SUGARBELLE COFFEE BEAN SCRUB
banyak tau khasiat coffee dan rata-rata sekarang banyak pengguna yang guna coffe sebagai face wash dan skrub. Uolls kalau tak cuba rugi tau. Orang lain dah cantik-cantik, takkan uolls nak duduk situ kenang nasib diri je. Get up, dress up, show up and ws sis lelaju dengan tekan link je dekat bio sis okay? ☺️ #sugarbelle #sugarbellecoffeebeanscrub #sugarbellelovers #sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka #pipipink #pipipinkblusher #pipipinkstickblusher #pipipinkmelaka #anasism #anasismlipcream #anasismapam #anasismmelaka

#eyelinerfeedback
-
RM20 sahaja
-
Contact to order:
📲 013 642 2325 (Fikah)
-
#sugarbellelovers
#sugarbellemelaka
#eyelinermurah
#melaka

#eyelinerfeedback
-
RM20 sahaja
-
Contact to order:
📲 013 642 2325 (Fikah)
-
#sugarbellelovers
#sugarbellemelaka
#eyelinermurah
#melaka

🍅TOMATO LIP SCRUB🍅
Dapatkan Tomato Lip Scrub Sugarbelle x Serigroup untuk penjagaan bibir anda . .
.
Penambahan tomato di dalam Lip Scrub akan menyihatkan dan mengekalkan kelembapan pada bibir . .
.
Kebaikan Tomato Lip Scrub 🍅 .
.
🍅 menjadikan bibir anda tidak merekah malah boleh jadi PINKISH !! .
🍅 Melembapkan bibir anda dari kering .
🍅 Membantu menanggalkan sel2 kulit mati . .
.
Dapatkan SEGERA Tomato Lip Scrub supaya bibir anda akan kekal SIHAT di @sugarbellecosmetic_official
.
Only RM15 (Exclude postage)
.
Untuk pembelian & pertanyaan boleh click link at BIO www.wasap.my/60167317467 . .
#sugarbellecosmetics #sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbellelovers #sugarbelletomatolipscrub #Sugarbellemelaka #pipipinkblusher #pipipink #pipipinkstickblusher #pipipinkmelaka #anasism #anasismlipcream #anasismapam #anasismmelaka

Lelaki pun boleh guna juga tau gold mask ni 🙋🏻‍♂️
-
Contact to order:
📲 013 642 2325 (Fikah)
-
#sugarbelle
#sugarbellemelaka
#goldmask
#dropshipwanted

New baby is coming ❤️
-
Gold Mask: RM39 only
-
Contact to order:
📲 013 642 2325 (Fikah)
-
#sugarbelle
#sugarbellemelaka
#goldmask
#mask
#dropshipwanted

Sugarbelle EDP PERFUME😍
.
Ada 3jenis bauan
Lelaki :-
1) Desire Blue
3) Energise
4) Invictus
.
Perempuan :-
1) Bomb Shell
2) Floral
3) Forbidden Rose
.
• Tahan Lama
° Sembur sikit da bau semerbak
• Jenis Spray bukan roll
° HOT SELLING DALAM SUGARBELLE🔥🔥
• Sesuai buat hantaran
° Boleh Bawa Solat
• HALAL , Buatan ORANG ISLAM
° KKM APPROVAL
.
PRICE RM19 sahaja😍
.
Nak tahu info lanjut?
Nak order?
💰💰Nak jadi dropship kami?
📲whatsapp Fatin +6013-625 9886
.
#sugarbellecosmetic #sugarbelle #sugarbellelovers #sugarbellestars #sugarbelleagent #sugarbellekemaman #sugarbelleterengganu #bellaammara #bellaammaralovers #sugarbellecosmetickemaman #sugarbellecosmeticterengganu #sugarbellekelantan #sugarbellekuantan #sugarbellemelaka #sugarbellejohor #sugarbellesingapura #sugarbellebrunei #sugarbellesabah #sugarbellesarawak #sugarbelleselangor #sugarbellekualalumpur #perfumemalaysia #perfume #makeup #makeuplover #makeupartist #like4like #sugarbellecosmetic_

Most Popular Instagram Hashtags