[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sugarbellemelaka

1624 posts

TOP POSTS

Makan aiskrim pun tak hilang tau kalau pakai lipcream Sugarbelle ni ❤️
-
SugarbelleXMUA lipcream : RM69
-
Whatsapp to order:
📲 013 642 2324 (Fikah)
-
#sugarplum
#tiarzainal
#sugarbellemelaka
#muamalaysia

S U G A R P L U M
-
SXMUA (Tiar Zainal) code Sugar Plum for RM69 only
-
Whatsapp to order:
📲 013 642 2325 (Fikah)
-
#sugarbellemelaka
#sugarplum
#sayajuallipstik
#muamalaysia

Sugarbelle lipbalm
.
Ingredients : Shea Butter, Olive Oil, Collagen. (Main ingredient adalah fokus untuk merawat dan melembapkan bibir)
.
Ada 2 jenis :
1) LIPBALM ICED CARAMEL
2) LIPBALM HONEY BERRY *MADE IN MALAYSIA*
.
#sugarbellestarsagent #sugarbellestars #sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka

Eyeshadow Duo Palette.
✅Highly pigmented
✅Wudhu friendly. Mudah dibersihkan
✅RM35 (2 warna & 2 jenis berus)
-
Whatsapp order:
📲013.642.2325
-
🚗 COD Melaka
-
#melaka
#eyeshadow
#sugarbellemelaka
#sayajualmekap

Eyeliner terbaru dari @sugarbellecosmetic. Kualiti tetap maintain terbaiiikk
-
✔️Jenis pen/marker
✔️Mudah digunakan
✔️Diluluskan KKM
❌ NO PARABEN
-
Harga: RM20 (exc postage)
-
Whatsapp to order:
📲013 642 2325 (Fikah)
-
#sugarbellemelaka
#noparaben
#parabenfree
#eyeliner

Coffee scrub untuk muka dan seluruh badan. Lepas scrub kulit pun licin haluiiih je. Toilet pun dah bau macam Starbucks 😆
-
RM35/jar
-
#coffeescrub
#sugarbellemelaka
#coffee
#scrub

Soon dear..soon.. 😍
-
#sugarbellemelaka #lipbalm #caramel #berry

Sugarbelle X ErinLeola code CHERISH
-
RM69 only
-
Nak order atau jadi dropship?
📲013.642.2324 (Fikah)
-
#cherish
#erinleola
#sugarbellemelaka
#muamalaysia

Morning all!!
.
Done cod sxmua ke cheng😘
.
Alhamdulillah.
.
#sugarbellestarsagent #sugarbellestars #sugarbellemelaka

MOST RECENT

Bibir merekah?? Bibir kering?? Dah sapu lipbalm pon masih tak selesai masalah??
.
Haa..kalau macam tu Uolls boleh cuba cotton candy lipscrub dari Sugarbelle ni. Ia bukan sekadar membuang sel kulit mati di bibir malah ia menjadikan bibir kita lebih segar, lembut dan cantik. So kalau Uolls pakai lipstick or lipcream pastinya nampak lebih sekata dan gebu giteww..
.
Mana nak beli?? Order jer dengan Kakwa. Whatsapp 010.5424318.

#serisugarbelle #sugarbellemelaka #officialagent #uitmlendu #uitmbandaraya #kuimmelaka #vhkakwa #codmelaka #akubudakmasjidtanah

Dah ada testimoni pen eyeliner sugarbelle!
Laju je masing2 yang dah dapat.
Yang baru nak belajar pakai eyeliner sesuai sangat tau dapatkan pen eyeliner ni.
.
✅hitam pekat
✅hujung pen eyeliner yang tajam ✅best ingredient (olive oil and petrolatum)
✅buatan Malaysia tanah tercinta😆
✅bebas paraben
✅NOT KKM171101074K ✅harga mampu milik rm20.
,
.
whatsapp 📲011.1896.6156 untuk info/order @ klik je link kat Bio😊
.
#sugarbelleeyeliner #peneyeliner#sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka#makeup #makeupmelaka

Dah ada testimoni pen eyeliner sugarbelle!
Laju je masing2 yang dah dapat.
Yang baru nak belajar pakai eyeliner sesuai sangat tau dapatkan pen eyeliner ni.
.
✅hitam pekat
✅hujung pen eyeliner yang tajam ✅best ingredient (olive oil and petrolatum)
✅buatan Malaysia tanah tercinta😆
✅bebas paraben
✅NOT KKM171101074K ✅harga mampu milik rm20.
,
.
whatsapp 📲011.1896.6156 untuk info/order @ klik je link kat Bio😊
.
#sugarbelleeyeliner #peneyeliner#sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka#makeup #makeupmelaka

Testimoni compact powder Sugarbelle💜

Ramai tegur muka nampak flawless😍
.
Compact powder Sugarbelle
Rm35
.
Order/info whatsapp Zati 📲011.1896.6156/klik link Bio
.
#readystock#compactpowdersugarbelle#bebasparaben #makeup #sugarbellesarawak#sugarbellemelaka#agentsugarbellemelaka #agentsugarbellesarawak

Produk Baru Sugarbelle.

Selain ink tense liquid Sugarbelle kita Ade pen eyeliner Sugarbelle.
Warna hitam menawan dengan hujung yang tajam untuk effect wing yang menggoda😎
Mudah di bawa ke mana mana Dan bebas paraben.
Jom guna produk yang selamat je !
.
Dapatkan cepat sebelum stok habis.
Boleh whatsapp zati untuk order 📲011.1896.6156/klik link kat Bio😊
.
#sugarbelleeyeliner #peneyeliner#sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka#makeup #makeupmelaka#bebasparaben #makeuphalal#makeupbebasparaben

YEAH Readystock here!!!😍
.
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen #sugarbelletopqueen

YEAH Readystock here!!!😍
.
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen #sugarbelletopqueen

YEAH Readystock here!!!😍
.
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen #sugarbelletopqueen

Yeah we're gonna launch this eyeliner pen preetttyyyy soon! 😍
.
Launching date : 20/11/2017
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen

Yeah we're gonna launch this eyeliner pen preetttyyyy soon! 😍
.
Launching date : 20/11/2017
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen

Tutorial video Sugarbelle pen eyeliner. ✅hitam pekat
✅hujung pen eyeliner yang tajam ✅best ingredient (olive oil and petrolatum)
✅buatan Malaysia tanah tercinta😆
✅bebas paraben
✅NOT KKM171101074K ✅harga mampu milik rm20.
,
.
whatsapp 📲011.1896.6156 untuk info/order @ klik je link kat Bio😊
.
#sugarbelleeyeliner #peneyeliner#sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka#makeup #makeupmelaka

Morning🌻
.
Best ingredients only for Sugarbelle product!
.
Sugarbelle pen eyeliner.
✅easy to wear
✅easy to bring for travel
Price : rm20.
.
.
whatsapp 📲011.1896.6156 untuk info/order @ klik je link kat Bio😊
.
#sugarbelleeyeliner #peneyeliner#sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka#makeup #makeupmelaka

1 day to go 👉🏻👈🏻
.
Yeah we're gonna launch this eyeliner pen preetttyyyy soon! 😍
.
Launching date : 20/11/2017
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen

Best ingredients only for Sugarbelle product!
.
Sugarbelle pen eyeliner.
✅easy to wear
✅easy to bring for travel
Price : rm20.
.
.
whatsapp 📲011.1896.6156 untuk info/order @ klik je link kat Bio😊
.
#sugarbelleeyeliner #peneyeliner#sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka#makeup #makeupmelaka

Sugarbelle pen eyeliner.
✅easy to wear
✅easy to bring for travel
Price : rm20.
.
.
whatsapp 📲011.1896.6156 untuk info/order @ klik je link kat Bio😊
.
#sugarbelleeyeliner #peneyeliner#sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka#makeup #makeupmelaka

Its SunYeayyyyyy ❤️
.
Yeah we're gonna launch this eyeliner pen preetttyyyy soon! 😍
.
Launching date : 20/11/2017
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen

Its SunYeayyyyyy ❤️
.
Yeah we're gonna launch this eyeliner pen preetttyyyy soon! 😍
.
Launching date : 20/11/2017
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen

Its SunYeayyyyyy ❤️
.
Yeah we're gonna launch this eyeliner pen preetttyyyy soon! 😍
.
Launching date : 20/11/2017
RP MYR20.00
Colour : Black .
For sure its HALAL and ibu pun gonna use soon untuk servis makeup ibu 😘
.
❤️PARABEN-FEEE
❤️Easy to remove
❤️Long Lasting
❤️Easy to apply
❤️Winged look friendly (winged eyeliner users favourite)
❤️MADE IN MALAYSIA
❤️1ml
.
#beyoutifultouchamani #sugarbelleteam #sugarbelletouch #sayajualmakeup #halalmakeupmalaysia #halalcosmeticmalaysia #sugarbellemelaka #sugarbellemalaysia #sugarbellesegamat #muamalaysia #servismakeupbajet #muslimahmua #eyelinerpen

Eyeliner terbaru dari @sugarbellecosmetic. Kualiti tetap maintain terbaiiikk
-
✔️Jenis pen/marker
✔️Mudah digunakan
✔️Diluluskan KKM
❌ NO PARABEN
-
Harga: RM20 (exc postage)
-
Whatsapp to order:
📲013 642 2325 (Fikah)
-
#sugarbellemelaka
#noparaben
#parabenfree
#eyeliner

Most Popular Instagram Hashtags