#sugarbellemelaka

1322 posts

TOP POSTS

Tiap minggu kena restock. Makin ramai yg suka pakai Sugarbelle 😍😍
.
Get yours now and whatsapp me ASAP!! (click link on my bio 👆🏻)
.
#sugarbellemelaka #dropshipwanted #agentwanted

Lipcream duo has been restocked girls 💄
.
Hanya RM100 dah boleh dapat 2 lipcream. Jimat RM18 daripada harga biasa tau.
.
Whatsapp Fika untuk order:
📲013 642 2325
.
#sugarbelle #sugarbellemelaka #lipcream #lipmatte #sayajual

Combo tinggal 5 hari sahaja lagi 😱😱😱
.
Memang rugi sangat kalau tak sempat grab combo ni sebab combo ni memang jimat berbaloi-baloi.
.
Stok pun makin surut setiap hari. Cepat whatsapp Fikah untuk order (klik link di bio 👆🏻 for fast response)
.
#sugarbelle #sugarbellemelaka #comboraya2017 #perfumemurah #sayajual

Sugarbelle Perfume EDP set untuk wanita. Ketiga-tiga bau ada:
-
🌸Bombshell
🌸Flora
🌸Forbidden Rose
✔️ RM55/set
.
COD(Melaka):
🚗Masjid Tanah
🚗Kuala Sg Baru
🚗Sg Udang
📱013 642 2325
.
#sugarbellemelaka #agentwanted #dropshipwanted #sugarbelle #perfumemurah

Dah nak complete koleksi Sugarbelle 🙈 luxurious ada lagi tapi tinggal kat kapit ,sbb ada yang pupus da,so tak nak tunjuk da😂.
.
.

#sugarbellemelaka #agentsugarbellemelaka #makeup #makeupmesrasolat #sugarbellelovers

🍓Caramel cake Combo🍓
.
This combo consist of two Lip Creams:
Salted Caramel Lip Cream
Cake Pop Lip Cream
This formula gives moisture while being matte in texture. Contains Olive Oil, Coconut Oil and Sunflower Oil to nourish the lips and protect it from being drying.
.
.
Wasap 0143337307 .
.
#sugarbellemelaka #sugarbellesale #sugarbellecosmetic #sugarbelleraya #melaka

Sweet kan Cikgu ni!
Pakai tudung pink pastu jadi lagi sweet dgn lipcream duo combo 1💄caramel cake💜

Dapatkan cepat dengan harga promo RM100(JIMAT RM18),harga biasa rm118.
Dm/Whatsapp zati 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di BIO😊

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

Looking sweet in 💄💄caramel cake (combo 1)

Dapatkan cepat dengan harga promo RM100(JIMAT RM18),harga biasa rm118.
Dm/Whatsapp zati 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di BIO😊

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

MOST RECENT

Looking sweet in 💄💄caramel cake (combo 1)

Dapatkan cepat dengan harga promo RM100(JIMAT RM18),harga biasa rm118.
Dm/Whatsapp zati 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di BIO😊

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

@Regrann from @sugarbelle.stockist - We can't move on with the colors and the texture of this Limited Edition Series. Feelin' Festive Lipcream Duo gives us a new look with a new style.

Dapatkan cepat dengan harga promo RM100(JIMAT RM18),harga biasa rm118.
Dm/Whatsapp zati 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di BIO😊

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

Sweet kan Cikgu ni!
Pakai tudung pink pastu jadi lagi sweet dgn lipcream duo combo 1💄caramel cake💜

Dapatkan cepat dengan harga promo RM100(JIMAT RM18),harga biasa rm118.
Dm/Whatsapp zati 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di BIO😊

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

Dah cantik lepastu pakai lagi lipcream duo lagilah cantikss😍

Dapatkan cepat dengan harga promo RM100(JIMAT RM18),harga biasa rm118.
Dm/Whatsapp zati 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di BIO😊

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

Apa yang special dengan lipcream duo?
💜mengandungi minyak kelapa,minyak bunga matahari,minyak zaitun dan kolagen marine.Khas untuk melembapkan Dan merawat bibir.
💜mudah untuk buat ombre😊

Dapatkan cepat dengan harga promo RM100(JIMAT RM18),harga biasa rm118.
Dm/Whatsapp zati 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di BIO😊

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

@Regrann from @sugarbelle.stockist - Feelin' Festive Lipcream Duo Combo 2❤️ Pepagi lagi dah buat tertarik!😍
.
PROMO: RM100
Normal: RM118
Jimat: RM18

Whatsapp zati for more info and order 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di bio👆

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellereviews

Koleksi wajib ada😊😊😊 Lipcream yang kaya dengan formulasi untuk melembapkan dan merawat bibir.Warna sweet dan menawan hati.Bau manis bak cookies!
Pilihan Yang baik untik makeup bibir ombre atau gradient.
.
Dengan harga rm100,boleh dapatkan 2 lipcream.
Penjimatan sehingga rm18.Grab cepat sementara harga masih promo😎

Whatsapp zati for more info and order 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di bio👆

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

Siapa suka dark color,lepastu Nak muka nampak macam extra matang sila wajib ada combo 2 ni. Walaupun warna gelap korang tetap akan nampak sweet sebab nama combo ni strawberry Cookie😋
.
💄strawberry choc
💄cookie dough
.
Dapatkan 2 lipcream yang mengandungi minyak kelapa,bunga matahari Dan minyak zaitun bagi melembapkan bibir pada harga rm100.

YES 2 lipmatte harga Rm100,harga biasa rm118.
So dapatkan sementara tengah promo k!
Whatsapp zati for more info and order 📲011.1896.6156
Atau klik saja link di bio👆

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs

Perfect untuk yang kulit putih cerah halus gebus 😊
Bila pakai lipcream terus akan jadi lagi sweet.
Se sweet nama combo ni caramel cake😋 .
💄salted caramel.
💄cake pop

Dapatkan 2 lipcream yang mengandungi minyak kelapa,bunga matahari Dan minyak zaitun bagi melembapkan bibir pada harga rm100.

YES 2 lipmatte harga Rm100,harga biasa rm118.
So dapatkan sementara tengah promo k!

Whatsapp zati for more info and order 📲011.1896.6156.
Atau klik saja link di bio👆

#ombrelipmatte #sugarbelle #sugarbellecosmetic #ombrelipmatte#lipmatte #sugarbellemelaka #sugarbellesarawak #agentsugarbellesarawak #raya2017 #saleraya2017#makeupmalaysia #makeup #agentsugarbellemelaka #sugarbellesale #salesugarbelle #lipmatte #ombrelips#lipmattecream #trustedagent #lipcreamduosugarbellesbs#hadiah #birthday#girls#gadismakeup

Waaahh..Sugarbelle release produk baru lagi. Kali ini COFFEE BEANS SCRUB
.
Stay tuned sampai pukul 12 tgh hari ni ok 😉
.
Harga dijamin termurah dalam abad ini tapi kualiti meletop tiptop
.
#sugarbelle #sugarbellemelaka #coffee #scrub

CARAMEL CAKE COMBO
.
Get this look with our new restocked LIPCREAM DUO combination of Salted Caramel and Cake Pop lipcream
.
Only RM100 and save RM18 from the normal price. Whatsapp me now to get it while stock last:
.
📲013 642 2325
📲013 642 2325
📲013 642 2325
.
#sugarbelle #sugarbellemelaka #lipcream #duo #agentwanted #dropshipwanted

Lipcream duo has been restocked girls 💄
.
Hanya RM100 dah boleh dapat 2 lipcream. Jimat RM18 daripada harga biasa tau.
.
Whatsapp Fika untuk order:
📲013 642 2325
.
#sugarbelle #sugarbellemelaka #lipcream #lipmatte #sayajual

Sale!!!!
.
.
Feelin’ Festive Lip Cream Duo (Caramel Cake)
.
.
This combo consist of two Lip Creams:
🍥Salted Caramel Lip Cream
🍥Cake Pop Lip Cream
.
.
Your pout won’t feel so dry and chapped as the formula contains 🍓Marine Collagen, Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil to nourish, moisturize and protect the lips while still giving out the matte effect!
.
.
0143337307 for order
.
.
#sugarbelleraya #sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka #sugarbellesale #freecodmelaka

Sale!!!!
.
.
Feelin’ Festive Lip Cream Duo (Strawberry Cookie)
.
.
This combo consist of two Lip Creams:
Strawberry Choc Lip Cream
Cookie Dough Lip Cream
.
.
Your pout won’t feel so dry and chapped as the formula contains 🍓Marine Collagen, Coconut Oil, Olive Oil and Sunflower Oil to nourish, moisturize and protect the lips while still giving out the matte effect!
.
.
0143337307 for order
.
.
#sugarbelleraya #sugarbellecosmetic #sugarbellemelaka #sugarbellesale #freecodmelaka

Most Popular Instagram Hashtags