#sugarbellemelaka

MOST RECENT

Barang panas ni sebab tiap kali restock, laju je stock surut πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜… .

Ada few colours yang memang dah tinggal 1 pieces left πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ .

RM19 exclude postage. Postage charge RM8 only 🌼🌼🌼 .

#sugarbelletopqueen #sugarbelle #sugarbellecosmetics #sugarbellelipmatte #eeniemeenie #minilipcream #coffeescrub #mascara #eyeliner #lipscrub #sugarbelleagent #sugarbellemelaka #sugarbellemuar #sugarbellesgrambai #sugarbellemerlimau #sugarbelleumbai #sugarbelleumbai #sugarbelletelokmas #sugarbellefeedback #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattemalaysia #lipmatte #eyelinerlocal #eyelinermalaysia

Yeayyt finally kakak have move on from Rose Wood tu Fuschia Rose πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ Sebabkan harini pakai tudung hitam, so i really need warna yang boleh menyerlahkan keayuan kakak. Thats why I decided to wear Fuschia Rose 🌹🌹🌹 .

#sugarbelletopqueen #sugarbelle #sugarbellecosmetics #sugarbellelipmatte #eeniemeenie #minilipcream #coffeescrub #mascara #eyeliner #lipscrub #sugarbelleagent #sugarbellemelaka #sugarbellemuar #sugarbellesgrambai #sugarbellemerlimau #sugarbelleumbai #sugarbelleumbai #sugarbelletelokmas #sugarbellefeedback #lipmattemurah #lipmatteviral #lipmattemalaysia #lipmatte #eyelinerlocal #eyelinermalaysia

Nah Zati share testimoni eyebrow auto pencil Sugarbelle pula.

#sugarbellemelaka
#sugarbelle #sugarbellelovers #makeup #makeupartist

Video pakai mini lipcream Sugarbelle.jom tengok.Kalau ada yang berkenaan tekan je link atas tu☺️ Harga mini lipcream : rm19

#sugarbellemelaka #sugarbelle #makeup

Which one is your favourite 😊#sugarbellemelaka #swatches #sugarbelleswatches

Promosi jumaat!! Maaf yea lambat update. Tapi promo memang untuk harini sahaja. Promo jimat giler. Tak kan you ouallss nak tengok jer. Jom grab sekarang sebelum terlambat. πŸ’‹

KEBAIKAN MAGIC LIQUID CLEANSING WATER
πŸ’₯Makeup remover MESRA WUDHUK! πŸ’₯Bertindak untuk menjaga kulit agar sentiasa lembap walaupun seharian memakai makeup
πŸ’₯Membuang segala kekotoran pada kulit wajah sehingga liang roma paling dalam
πŸ’₯Tidak melekitkan kulit kerana berasaskan air
πŸ’₯Boleh digunakan sebagai TONER
.
KEBAIKAN COTTON CANDY LIPSCRUB
πŸ’‹Menanggalkan sel kulit mati dibibir
πŸ’‹Menjadikan bibir PINKISH
πŸ’‹Memperbaharui sel kulit bibir
πŸ’‹Melembutkan bibir

Jom berjimat cermat dihari jumaat yang mulia ini. πŸ˜…
.
DM/WASAP KAKHA
http://www.wasap.my/60163112643/bellaamara.promosijumaat πŸ”₯πŸ”₯OPEN ORDER SETIAP HARIπŸ”₯πŸ”₯
.
πŸš—πŸš—COD πŸš— πŸš—
#CYBERJAYA #PUTRAJAYA #PUCHONG #AMCORPMALL . πŸ“²0163112643
.
βœ…Trusted seller #teamimana

Most Popular Instagram Hashtags