#sugarbellebyintanshue

666 posts

TOP POSTS

Inilah dia!!!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code lustre red ni memang hot sangattt๐Ÿ”ฅmudah cuci untuk wudhuk!
.
Betul betul jimat ni. Promo bermula 9hb hingga bila bila saja akan tamat!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah pre order dulu sebelum gigit jari! Ehhh puasa yeee๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal

Seriously I'm in love with this range of colors๐Ÿ˜๐Ÿ’• Absolute Matte Lipcream by Sugarbelle Cosmetic suits your daily needs๐Ÿ’‹ .
๐Ÿ’‹New and improved formula
๐Ÿ’‹More long lasting
๐Ÿ’‹Fragrance Added
๐Ÿ’‹5 vibrant colors
๐Ÿ’‹Argan oil infused that will keeps your lips smooth and conditioned

PM or whatsapp for more info and to order ๐Ÿ˜

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette

Hai sugarbellelovers,

Selamat bersantai2 dihari minggu,zaza pakai Sugarbelle Limited Edition GOld cap Lipcream code Amber Blush sajah hari ni, feeling die lepas pakai memang ringan cam x pakai ape, x de rasa lekit2,wangi jekkk ,rasa fresh ,tak akan keringkan lips ,dan finishing die cantikkkkk
@sugarbellecosmetic
Eye: Sugarbelle Ink Tense : Sugarbelle Mascara : Sugarbelle Eyeshadow Zaza.beautystore

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette

Inilah dia!!!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code lust ni memang hot sangattt๐Ÿ”ฅlepas makan pun maintain hot uollsss!
.
Betul betul jimat ni. Promo bermula 9hb hingga bila bila saja akan tamat!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah pre order dulu sebelum gigit jari! Ehhh puasa yeee๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal

Ya ampun!!! Baru dapat news, Sugarbelle Cosmetic menggila lagi!!!
EYESHADOW DUO PALETTE COMBO SALE jimat kaw kaw weh!!! Sampai 26hb je... Beli 5 RM100!
Beli 5 RM100!
Beli 5 RM100!
Harga asal RM39/palette โค๏ธ1 set, 5 palette color berbeza
โค๏ธTak boleh pilih color

Siapa yang tak grab tu rugi tersangat rugi. โ˜‘kualiti tinggi
โ˜‘pigmented
โ˜‘tahan lama
โ˜‘1 matte, 1 shimmery
โ˜‘senang nak blend
โ˜‘senang nak cuci untuk wudhuk
โ˜‘๏ธsenang nak bawa ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒPm zaza atau whatsapp 011.157.312.52

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette

Inilah dia!!!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code grace color pink yang sangat memukau!
.
Betul betul jimat ni. Promo bermula 9hb hingga bila bila saja akan tamat!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah pre order dulu sebelum gigit jari! Ehhh puasa yeee๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal

MOST RECENT

๐ŸŒ™COMBO RAYA DEAL 2017 hingga 30 JULAI je guys!!!
-
FEMININE RED:
AML-Lust & EDP Flora
.
Harga Asal - RM78
Harga Combo - RM60
(JIMAT RM18)
.
Berminat utk order?
๐Ÿš˜COD Putrajaya/Cyberjaya/B.B.Bangi/Kajang
๐Ÿ™‹๐ŸปNak Jadi dropship?
Whatsapp Intan๐Ÿ“ฑ0132910840
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal #lipcream #mattelipcream #edp #perfumemurah #lipcreammurah

Terpukau kan? Sebab cantik sangat mata bila dah pakai Ink-tense Eyeliner & Lengthening Mascara ni๐Ÿ˜
.
Paling best dah takkan jadi mata panda๐Ÿผ tau bila cuci atau tersilap pakai๐Ÿ˜‰
.
Ink-tense eyeliner: RM55
Lengthening mascara: RM65
Nak special deal?
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #sugarbelleset #giftset

Kalau dah beli mascara memang confirm akan beli Ink-tense Eyeliner ni. Sama jugak,macam mascara, takkan comot macam mata panda๐Ÿผ cuci pakai air je๐Ÿ˜
.
Sangat sangattt best dan berbaloi, tahan lama plak tu๐Ÿ‘
.
Ink-tense eyeliner: RM55
Nak special deal?
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #sugarbelleset #giftset

Lately, ramai yang order Lengthening Mascara ni... dah viral ke yang mascara ni boleh buat bulu mata jadi panjang dan lentik? Paling best takkan comot macam mata panda๐Ÿผ cuci pakai air je๐Ÿ˜
.
Sangat sangattt best dan berbaloi, tahan lama plak tu๐Ÿ‘
.
Lengthening mascara: RM65
Nak special deal?
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #sugarbelleset #giftset

Masih ada lagi!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code summer ni orangey tau, bila pakai buatkan orang yang melihat pun rasa semangat!๐Ÿ˜‰
Betul betul jimat ni. Promo akan tamat 30 JULAI!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah order sekarang sebelum gigit jari!
.
Harga Combo: RM60
Jimat: RM18
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal #mattelipstick #mattelipcream #lipstick #makeup

Masih ada lagi!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code lust ni memang hot sangattt๐Ÿ”ฅlepas makan pun maintain hot uollsss!
Betul betul jimat ni. Promo akan tamat 30 JULAI!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah order sekarang sebelum gigit jari!
.
Harga Combo: RM60
Jimat: RM18
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal #mattelipstick #mattelipcream #lipstick #makeup

Masih ada lagi!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code lustre red ni memang hot sangattt๐Ÿ”ฅmudah cuci untuk wudhuk!
Betul betul jimat ni. Promo akan tamat 30 JULAI!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah order sekarang sebelum gigit jari!
.
Harga Combo: RM60
Jimat: RM18
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal #mattelipstick #mattelipcream #lipstick #makeup

The new #Charisma enriched with argan-oil to increase wearability and keep true color locked into place. They impart a smooth and highly pigmented formula that hugs the lips. The finish is a total matte, and lasts all day ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
Absolute Matte Lipcream: RM59
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Dm or whatsapp 01126368300
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic @Regrann from @sugarbelle.by.intanshue - The new #Charisma enriched with argan-oil to increase wearability and keep true color locked into place. They impart a smooth and highly pigmented formula that hugs the lips. The finish is a total matte, and lasts all day ๐Ÿ’•๐Ÿ˜˜๐Ÿ˜
.
Absolute Matte Lipcream: RM59
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
Dm Intan or whatsapp 0132910840
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #sayajual #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #sugarbellekajang #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette

๐ŸŒŸHOT SELLING๐ŸŒŸ
Absolute Matte Lipcream ni memang jadi favourite siapa suka yang long lasting, tekstur sangat sangattt selesa, ada argan oil lagi tau!๐Ÿ‘color pun mengancam kan๐Ÿ˜‰
.
ABSOLUTE MATTE LIPCREAM: RM59
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm or whatsapp 01126368300
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #sugarbellelipcream #lipcream #mattelipcream #sugarbellemascara #mascara #lengtheningmascara #sugarbelleeyeliner #eyeliner #inktenseeyeliner #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleedp #perfumemurahoriginal #perfumemurah #sugarbelleeyeshadow #eyeshadowpalette #eyeshadowduopalette #sugarbelleset #giftset

Open order sekarang!!! Lipcream Duo LIMITED EDITION๐Ÿ˜
.
๐Ÿ’‹ COMBO 1
Salted Caramel
Cake Pop
.
๐Ÿ’‹ COMBO 2
Cookie Dough
Strawberry Choc
.
Harga asal: RM118
Harga promo: RM100
Jimat: RM18
.
Siapa cepat dia dapat ye! Takmau nanti nangis kat bucu katil, fara tak dapat tolong tau๐Ÿ˜…
.
๐Ÿ“ฒdm atau whatsapp 0125009706
โค๏ธโค๏ธโค๏ธ
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal #duoset

LIMITED EDITION tau! Bila kata LE, dalam sekelip mata je boleh sold out macam swarovski bag & brush set tu๐Ÿ˜…

Pm or whatsapp laju2 cpt 0125009706
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal

Inilah dia!!!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code stripped tu sesuaiii sangat buat ombre style tau!
Betul betul jimat ni. Promo bermula 9hb hingga bila bila saja akan tamat!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah pre order dulu sebelum gigit jari! Ehhh puasa yeee๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm or whatsapp 0125009706

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal

Inilah dia!!!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code grace color pink yang sangat memukau!
.
Betul betul jimat ni. Promo bermula 9hb hingga bila bila saja akan tamat!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah pre order dulu sebelum gigit jari! Ehhh puasa yeee๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm or whatsapp 0125009706

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal

Inilah dia!!!
Pakej cantik & wangi!๐Ÿ˜๐Ÿ’• code lust ni memang hot sangattt๐Ÿ”ฅlepas makan pun maintain hot uollsss!
.
Betul betul jimat ni. Promo bermula 9hb hingga bila bila saja akan tamat!
.
Apa tunggu lagi tu? Cecepatlah pre order dulu sebelum gigit jari! Ehhh puasa yeee๐Ÿ˜†
.
๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹
๐Ÿ“ฒDm or whatsapp 0125009706

#sugarbelle #sugarbellecosmetic #sugarbelleagent #kosmetikhalal #halalcosmetic #sugarbelleputrajaya #sugarbellecyberjaya #sugarbellebangi #sugarbellekajang #sugarbellebyintanshue #mua #muamalaysia #sugarbellestars #sugarbelleset #giftset #sugarbelleraya #rayacombo #rayacomboset #rayacombodeal

Most Popular Instagram Hashtags