#suehanadbeauty

MOST RECENT

Gumbira nak bgtau uollss yg ada di area Selayang & Batu Caves boleh dptkan @arjascookies by @arjalee di @suehana_dbeauty πŸ™‹ sambil tggu treatment boleh lah mkn
Tart Nenas 🍍🌼
Dark Choc Chip 🍫πŸͺ
Golden Macadamia 🌰πŸͺ
Corn Flakes Cookies πŸͺ🌽
β€’
β€’
So apa tggu lagi boleh lah singgah ke @suehana_dbeauty buat treatment and sambil tggu tu beli tart and cookies 😘

@arjascookies @arjalee
@suehana_dbeauty
@arjascookies @arjalee
#arjascookies #arjalee
#suehanadbeauty
#homemadecookies
#cookies #tartnenas #pineappletart
#mumstraditionsince1970
#mumsrecipe #bukumak
#homemade #teamarjascookies
#kamijualtartnenas #kamijualcookies @RepostIt_app

Gumbira nak bgtau uollss yg ada di area Selayang & Batu Caves boleh dptkan @arjascookies by @arjalee di @suehana_dbeauty πŸ™‹ sambil tggu treatment boleh lah mkn
Tart Nenas 🍍🌼
Dark Choc Chip 🍫πŸͺ
Golden Macadamia 🌰πŸͺ
Corn Flakes Cookies πŸͺ🌽
β€’
β€’
So apa tggu lagi boleh lah singgah ke @suehana_dbeauty buat treatment and sambil tggu tu beli tart and cookies 😘

@arjascookies @arjalee
@suehana_dbeauty
@arjascookies @arjalee
#arjascookies #arjalee
#suehanadbeauty
#homemadecookies
#cookies #tartnenas #pineappletart
#mumstraditionsince1970
#mumsrecipe #bukumak
#homemade #teamarjascookies
#kamijualtartnenas #kamijualcookies

SWEEDSKIN 'makanan' wajib dan berkhasiat utk kulit kekal cantik, awet muda dan yg PENTING SIHAT! Kandungan bahan semulajadi dan kualiti setaraf antarabangsa menjadikan muka korang sentiasa segar dan bertenaga. Nak cantik melecun berseri?
.
Jom berfacial dengan SWEEDSKIN 😍
PRODUK YANG DIUJI DENGAN DOKTOR PAKAR.. kini kami buatkan kulit anda licin dan berseri-seri dengan Rawatan πŸ’•FACIAL DIAMOND MICRODERMASION DENGAN HANYA RM140 SAHAJA😊 .
Science Behind Beauty
.
Clinically tested
SPA MUSLIMAH SELAYANG WASAP www.wasap.my/60132893144 Sue
LOKASI SPA Sue Hana D'Beauty & Collections TERLETAK DI One Selayang Apartment berdekatan The rack boutique cafe.

#spamuslimah #pakejpantang #spaselayang #tangas #tungku #uruttraditional #salonmuslimah #suehanadbeauty #facialmurah #sweedskin #pakejpengantin #mandibunga #whiteningscrub #goldenbar24k

🌺Suehana D'Beauty Spa & Salon🌺 ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹 What are you waiting for?!!! Make an appointment NOWWW!!!!!πŸ˜„ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60132893144/appointment 🏠 OUR ADDRESS : 1-1A Blok E ,One Selayang near The rack boutique cafe before kolam air panas Selayang.

SEE YOU THERE!!!!!πŸ˜ƒ #spamuslimah #pakejpantang #spaselayang #tangas #tungku #uruttraditional #salonmuslimah #suehanadbeauty #facialmurah #sweedskin #pakejpengantin #mandibunga #whiteningscrub #goldenbar24k

🌺Bunga mawar dicari cari, Untuk dijadikan persiapan diri, Jangan ditunggu lagi wahai Raja Sehari, Mari ke Suehana D'Beauty mencantikkan diri 😘

Wahai si cantik manis berdarah manis😘 Jom dtg ke Suehana D'Beauty untuk memanjakan diri sebelum jadi Raja Sehari..😊😊😊 Confirm uolss puas hati... ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60132893144/Bridal 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#spamuslimah #pakejpantang #spaselayang #tangas #tungku #uruttraditional #salonmuslimah #suehanadbeauty #facialmurah #sweedskin #pakejpengantin #mandibunga #whiteningscrub #goldenbar24k

Di Suehana D'Beauty Spa & Salon, kami menyediakan one stop centre bg para wanita untuk memanjakan diri dan merehatkan diri dengan kemudahan yang lengkap.😊 Semuanya ada disini !! Dari Hujung Rambut..Sampai Hujung Kaki...πŸ˜„ πŸŽ‰ Rawatan muka
πŸŽ‰ Rawatan rambut
πŸŽ‰ Urutan Badan ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60132893144/SpaSalon

Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#spamuslimah #pakejpantang #spaselayang #tangas #tungku #uruttraditional #salonmuslimah #suehanadbeauty #facialmurah #sweedskin #pakejpengantin #mandibunga #whiteningscrub #goldenbar24k

πŸ‘΅Mengikut tradisi, wanita Melayu yang baru bersalin dinasihatkan berurut sekurang-kurangnya tiga hari berturut-turut; lebih banyak, lebih baik.πŸ‘΅ 🌹Di Suehana D'Beauty, kami ada menyediakan pakej berurut pantang dirumah bagi membantu para wanita menjalani proses berpantang dengan lebih baik.😊 Di antara faedah urutan tradisional selepas bersalin : 🌸melancarkan perjalanan darah;
🌸mengeluarkan darah (lokia) yang terperangkap dan bertakung;
🌸menaikkan semula rahim;
🌸membetulkan urat-urat yang tegang, terputus atau yang terkeluar daripada tempatnya;
🌸memecahkan lemak;
🌸menegang dan membentuk tubuh untuk membantu si ibu kembali ke bentuk badan asal;
🌸mempercepatkan proses pemulihan keseluruhan selepas bekerja keras melahirkan anak. 🌺Yang menariknya, urutan traditional selepas bersalin termasuk urutan di bahagian payudara juga, dengan kepercayaan ia akan melancarkan susu ibu.πŸ˜ƒ ~Let the beauty be yours~ 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
Apa tunggu lagi jom buat temujanji πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ www.wasap.my/60132893144/Pantang

Facebook: fb.me/SuehanaDBeauty

Fb messenger : m.me/SuehanaDBeauty 🏠 Alamat Spa kami : 1-1A Blok E ,One Selayang berdekatan The rack boutique cafe sebelum kolam air panas Selayang.

#spamuslimah #pakejpantang #spaselayang #tangas #tungku #uruttraditional #salonmuslimah #suehanadbeauty #facialmurah #sweedskin #pakejpengantin #mandibunga #whiteningscrub #goldenbar24k

woww😱😱😱 lagi dan lagi package baru... banyak pilihan yang ualls boleh pilihπŸ˜‹πŸ˜‹ harga mampu milik setiap package. pasti inginkan rambut kelihatan cantik dan senang untuk diuruskanπŸ˜‰

jom grab package yang ualls inginkan... anda boleh buat temu janji dengan kami

wasap @ call kami untuk temu janji anda

www.wasap.my/60168614154 anne
www.wasap.my/60168614154 anne

#salonmuslimah #spamuslimah #AZsalonmuslimah #suehanaDbeauty #rebonding #facial #sweedskin #loreal

wahh ☺☺☺☺ best dapat luangkan masa untuk diri sendiri😌😌.. dapat relax uols.

belai badan dan urutan anti stress 😀😀😀😀😍 anda yang ingin kan dibelai dan relax boleh datang ke spa & salon kami.. jom wasap kami untuk booking appointments anda.. www.wasap.my/60168614154
www.wasap.my/60168614154

#salonmuslimah #spamuslimah #SueHanaDbeauty #sweedskin #lorealparis#facialdiomandpeeling#facialvitc#bodyscrub#waxing#tangasherba#saunaherba#resdung#uruttraditional#sengkakperut#pakejpengantin

woww😱😱😱 lagi dan lagi package baru... banyak pilihan yang ualls boleh pilihπŸ˜‹πŸ˜‹ harga mampu milik setiap package. pasti inginkan rambut kelihatan cantik dan senang untuk diuruskanπŸ˜‰

jom grab package yang ualls inginkan... anda boleh buat temu janji dengan kami

wasap @ call kami untuk temu janji anda

www.wasap.my/60168614154
www.wasap.my/60168614154

#salonmuslimah #spamuslimah #AZsalonmuslimah #suehanaDbeauty #rebonding #facial #sweedskin #loreal

Wahhh... Promosi lagi dan lagi... Apa tunggu lagi jom datang.... Pelbagai pakej kami sediakan. Rugi tak cuba pakej kami

Bila spa bergabung dengan rambut meletops uolls. .... Rasai pro dari kami.. Kerana kami pro dalam bidang masing2.... Anda tidak perlu risau untuk cari tempat yg tertutup, kerana kami spa&salon muslimah.
Jom whatsapp kami
www.wasap.my/0132893144
www.wasap.my/0169837929

#spamuslimah
#salonmuslimah
#massagemuslimah
#professionalmuslimah
#sweedskinbeauty
#suehanaDbeauty
#AZsalonmuslimah

woww πŸ˜ŠπŸ˜ƒπŸ˜ƒπŸ˜ƒ Package baru untuk anda yang suka buat Rebonding πŸ‘§πŸ‘© dapat free Facial exclusive.. harga mampu milik ualls... jom grab cepat sebelom harga kembali asalπŸ˜‰πŸ‘Œ anda boleh wasap @ call kami untuk buat temu janji anda

www.wasap.my/60168614154 anne
www.wasap.my/60168614154 anne

#salonmuslimah #spamuslimah #AZsalonmuslimah #suehanaDbeauty #sweedskin #loreal #urutantradisional

BASE ON HIGHLIGHT
πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„πŸ‘„ Wahhh... Promosi lagi dan lagi... Apa tunggu lagi jom datang.... Pelbagai pakej kami sediakan. Rugi tak cuba pakej kami

Bila spa bergabung dengan rambut meletops uolls. .... Rasai pro dari kami.. Kerana kami pro dalam bidang masing2.... Anda tidak perlu risau untuk cari tempat yg tertutup, kerana kami spa&salon muslimah.
Jom whatsapp kami
www.wasap.my/
www.wasap.my/

#spamuslimah
#salonmuslimah
#massagemuslimah
#professionalmuslimah
#sweedskinbeauty
#suehanaDbeauty
#AZsalonmuslimah

Wahhh... Promosi lagi dan lagi... Apa tunggu lagi jom datang.... Pelbagai pakej kami sediakan. Rugi tak cuba pakej kami

Bila spa bergabung dengan rambut meletops uolls. .... Rasai pro dari kami.. Kerana kami pro dalam bidang masing2.... Anda tidak perlu risau untuk cari tempat yg tertutup, kerana kami spa&salon muslimah.
Jom whatsapp kami
www.wasap.my/0132893144
www.wasap.my/0169837929

#spamuslimah
#salonmuslimah
#massagemuslimah
#professionalmuslimah
#sweedskinbeauty
#suehanaDbeauty
#AZsalonmuslimah

Wahhhh... :-o:-o nantikan promosi dari kami... Pekej meletopss ualls... Rugi tak try.. Pakej murah sesuia dengan bajet ualls... Apa tunggu lagi jom buat temu janji dengan kami

Whatsapp/60168614154
Whatsapp/60168614154

#salonmuslimahh
#spamuslimah
#professionalsalonmuslimah
#lorealpro
#sweedskin
#AZsalonmuslimah
#suehanadbeauty

Bila kita last bertunku? ?
3 Tahun yang lepas selepas bersalin? ?
Oh No No No,pakej ini.bukan dalam pantang sahaja perlu buat kalau boleh setiap bulan untuk dapatkan badan yang sihat dan dijaga luar dalam.
Anda cuba anda tahu

HOT PAKEJ!!! 🌞 Ramai yg dah mula risik2 niπŸ˜†πŸ˜† Bukan yg dalam pantang sahaja ye...IBU2 YG DAH MULA RASA X SELESA BADAN TUπŸ‘πŸ‘
Tempahan awal dialu -alukan...
#suehanadbeauty
#facial #tangas #resdung #scrub #sauna #pakejpengantin

JUZ FOR DEMO YE SYG2 SEMUA..
SPA & SALON πŸ‘‰πŸ‘‰ FEMALE ONLY
πŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’šπŸ’š Today I'm back to @suehana_dbeauty utk treatment yang sama Facial DIOMAND PEELING with @sweedskin .
.
Jap lagi arja akan tunjuk the final result sebab korang tahu yang arja baru habis shoot travelogue kan sampai my face tanned and gelap .
.
That's y arja datang sini and do this treatment . Ade few steps yang korang kena buat ok ! Hasilnyer wow wow wow πŸ˜œπŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸΌ .
.
Boleh whatsapp 0132893144 / 0169837929
One Selayang shop lot betul2 tapi jalan jer k .
Open every Monday to Sunday 10am - 7pm ! #suehanadbeauty #selayang #arjalee #tuesday @RepostIt_app

Today I'm back to @suehana_dbeauty utk treatment yang sama Facial DIOMAND PEELING with @sweedskin .
.
Jap lagi arja akan tunjuk the final result sebab korang tahu yang arja baru habis shoot travelogue kan sampai my face tanned and gelap .
.
That's y arja datang sini and do this treatment . Ade few steps yang korang kena buat ok ! Hasilnyer wow wow wow πŸ˜œπŸ˜ŠπŸ‘ŒπŸΌ .
.
Boleh whatsapp 0132893144 / 0169837929
One Selayang shop lot betul2 tapi jalan jer k .
Open every Monday to Sunday 10am - 7pm ! #suehanadbeauty #selayang #arjalee #tuesday

Rasa segar muka pas wt facial..πŸ’†πŸ’†πŸ’‡ Lengoh2 bdn pon da hilang pas berurut..
Service terbaikπŸ‘πŸ‘
#Nofilter#Noedit#no360camera
#suehanadbeauty#facialtreament#pakejurutsatubadan#penatbekerjaseharian#manjakandirisendiri😘😘😘

SPA & SALON MUSLIMAH SELAYANG
*************************************** πŸ‘„AS SEEN ON WANITA HARI INI(TV3)πŸ‘„Let the beauty be yoursπŸ‘„

Sue Hana D'Beauty & Collections: Bila kita last bertunku? ?
3 Tahun yang lepas selepas bersalin? ?
Oh No No No,pakej ini.bukan dalam pantang sahaja perlu buat kalau boleh setiap bulan untuk dapatkan badan yang sihat dan dijaga luar dalam.
Anda cuba anda tahu

HOT PAKEJ!!! 🌞 Ramai yg dah mula risik2 niπŸ˜†πŸ˜† Bukan yg dalam pantang sahaja ye...IBU2 YG DAH MULA RASA X SELESA BADAN TUπŸ‘πŸ‘
Tempahan awal dialu -alukan...
#suehanadbeauty
#facial #tangas #resdung #scrub #sauna #pakejpengantinmurah #sweedskintestimonial #uruttraditional#sengkakperut#oneselayng

Most Popular Instagram Hashtags