[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#subangjaya

339204 posts

TOP POSTS

Ga kebeli sandal dah gua mh sandal yg udah putus gua sambungin aja.
Sandal yg udah kucel gua karbonin aja 😂😂
#teampalkor
#subanghits #subanghitsz #subang #subangjaya #mutiaramaticshop #upkangkirangminat

Raya 2016 vs Raya 2017.
.
Orang yang sama tapi macam berbeza sangattt antara Raya tahun ni & tahun lepas 😱😱😱
.
Sejujurnya saya sendiri pun tak sangka! Amazing progress masyaAllah!! Padahal baru turun 12KG, dari saiz XL ke saiz M! 😱😍
.
So awak yang belum achieve kurus sebelum raya hari tu jangan sedih. Boleh mulakan sekarang, tahun depan boleh Raya dengan best transformation ever! 😍💪
.
Join our SuriKurus coaching!!
.
----------
PROJEK KURUS SELEPAS RAYA & MAINTAIN KURUS MASA RAYA
-----------
Anda akan dapat:
.
✔️100% online coaching
✔️pembelajaran ilmu pemakanan
✔️bimbingan nutrisi dan kalori
✔️topik2 nutrisi dan tips kurus mingguan
✔️cabaran yang akan buat anda stay fokus kepada goal & on track
✔️personalized meal plan (makan nasi) ✔️healthy kit breakfast n dinner 30 hari
. 🔴Coach AnisBux 017-5633435
🔴Berpengalaman 5 tahun dalam Pengurusan Berat Badan 🌟Elite Coaching Suri Kurus adalah Program Turun Berat Badan Online Paling Mudah dan Berkesan!🌟

Come support and join us for our first live gig together this Friday (June 30th) at @thebeemy ! We're pretty excited to be showcasing a couple of our originals as well as acoustic renditions of popular Hip-hop/RnB hits. We look forward to all the support and love we can get, can't wait to see all of you there! 🙂

My newest nephew in our family.. #UthmanDien #2month #anakbuahygke17 #subangjaya #lilnephew

Are you the salad, sandwich or pasta kinda person?

One of our best seller! FEMBROZEN KENARI ❤️ #deeyanssignature #fembrozenkenari #dsforsyawal #sayajual #subangjaya

One of my favourite cities 💕
Thumbs up KL 👍🌴🌊🌍🌄

MOST RECENT

EYE CARE CANDY by SEJAGAT

HARGA : RM109.00 exclude postage
COD : shah alam - foc / subang jaya & BSP - add rm3 / PUCHONG & KLANG - add RM5
ORDER : wasap.my/60176014318/eyecare
.
Penawar mengurang dan menghilangkan rabun sangat bermaafaat:
.
✔BERBENTUK CANDY (GULA2) –Sangat mesra kanak2. Kalau anak2 Anda ada rabun mesti suka sesangat. Nak anak anda tidak terganggu semasa belajar dgn rabun dan speknya? Ini la penyelesaiannya.
.
✔TAK BERBAHAYA- Kpd uollss2 yg penakut nk masukkan ubat mata kt mata tu. Haaa ni penyelesaiannyer. Uollsss hnya isap jer ubatnyer. Sedap pon sedap senangkan. Takperlu buat operate laser yg beribu2 tu haa.
.
✔BAHAN SEMULAJADI –banyak bahan boleh baik rabun dan cantikkan mata spt susu kambing, apple, brokoli, elderberry, bilberry, tomato,carrot dan vitamin A,B,C. Rakan2 anda mesti cemburu dgn kecantikan mata anda lepas ni.
.
✔TIADA BAHAN KIMIA- Tiada bad effect dan selamat digunakan di pelbagai peringkat umor. 1 family yg rabun boleh makan sama2 tauu..
.
✔BERPERISA OREN – Rasa oren sejati dari Ladang Ostrolia. Anda pasti terkena renjatan cinta pada oren fuhh..
.
✔JIMAT BANYAK-Tak payah beli dan guna lg spek yg harga lebih RM500 tuu dan boleh elak bayar beribu2 ringgit operate mata kalau dah rabun terok sgt sampai boleh buta. Penawar rabun ni boleh buat hidup anda berjimat untuk mata anda. Siap boleh cantikkan mata lg uolls. .
✔SENANG- Pasni takpayah pakai spek lagi. Nak berenang, memandu, membaca, hiking dan semua xtvt akan jadi mudah sbb takpyh guna spek lg hehe…..
.
✘TAKPAYAH buat kos Lasik (laser) pulihkan rabun yg mhal tuu.. paling murah pon rm3ribu tauu.
.
✘TAKPAYAH pakai spek lagi. Semestinyaa….
.
✘TAKPAYAH suruh org lain drive lg sbb silau dah takde
.
✘TAKPAYAH risau mata pedih dan pening2 lg bila tgk tv, laptop @ membaca lama2
.
✘TAKPAYAH risaukan anak2 yg bersekolah sukar belajar sbb rabun lg
.
TAKPAYAH TAKPAYAH TAKPAYAH lagiiii sbb penawar rabun adalah jln penyelesaiannyer…..😍😍 #TofukuchiShop
#TrustedSeller
#TopSelling
#shahalam
#subangjaya
#bandarsaujanaputra
#puchong
#klang
#cashondelivery
#poslaju

Too much lemang and ketupat? Take a break and fill yo tummies with a diff kinda feast with Uncle Chow! 🤗
#jibbygroup #jibbychow #hariraya2017 #timeoutkl #subangjaya

SEBIJI SEHARI DAH CUKUP!

Honestly stok gila gila limited, pantang lepa habis teruih!
.
PROMOSI PERLASHINE HARGA MAMPU MILIK!
1 KOTAK : RM100
Jimat RM40 sekotak!
Kalau beli dua kotak jimat RM80!! Wowww!! Giler murah!! PROMOSI ni tak tau sampai bila. Cepat-cepat​ whatsapp ain sementara promosi masih berjalan
.
✔Kesan yang sangat hebat!
✔Hanya sebiji sehari cukup memberi kesan menyeluruh!
✔Seawal 3-7 hari kulit mula glowing seperti mutiara!
✔Seawal 8-14 hari kulit makin cerah, gebu dan anjal!

DM/WHATSAPP +60192109544
DM/WHATSAPP +60192109544

#perlashinekapsulmutiara #sebijiseharipundahbolehcantik
#fenomenaserbukmutiara #dsiempire#roadtoskyliner35 #agentwanted #dropshipwanted #dropshipdiperlukan #sayajual #sayajualmurah #uitmshahalam #uitmpretty #unisel #uniselian #uniselshahalam #subangjaya #usj #shahalam #puchong #putraheight #kelanajaya

Miszct Beauty Mist
💦 1 set mempunyai 2 jenis mist
💦 Fungsi setiap mist berbeza
.
Strong Acid Water p.H 2.5
✅ merawat kulit berminyak
✅ mencegah dan merawat jerawat
✅ Antibakteria
.
Beauty Water Extract Roses
🌹Melembapkan kulit
🌹Merawat kulit tona sekata
🌹Mengecilkan liang pori
🌹Digunakan sebagai Makeup Setting Spray
.
Order Whatsapp 0193706545
.
2 botol - RM30
4 botol - RM60 .

#miszctbeautymist #miszct_signature #visitig #visitmyig #onlineshopping #onlineshoppingmalaysia #isell #selangor #subangjaya #sayajualbeautywater #sayajualbeautywatermalaysia #strongacidwater

If you're a #TeamRayaKL like us, you know where to head this Raya, just like @skullwany12! Hehe
Both of our outlets, Saranira Shah Alam at AEON Mall Shah Alam and Saranira Subang at Mydin Mall USJ Subang Jaya, opens daily from 10am-10pm. Come over for a scoop (or two, or four) of our pure coconut goodness! ❤️ | #SaraniraMY

Pour some sugar on me! It's still the festive Raya atmosphere so look forward to the short week ahead and lots of Street Churros!
Masih lagi feeling Raya ni! Minggu kerja pendek aje so makan lah lebih Street Churros!
#streetchurros #streetchurrosmy #jomchurros #syioknyachurros #ilovestreetchurros #churrific #mytown #1utama #timessquare#ioicitymall #berjayatimessquare #skyavenue #snacks #dessert #teatime #newmenu #familybox #minichurros #freestickchurros #eidmubarak #selamathariraya #subang #subangjaya #empireshoppinggallery #empiresubang

Never Fold in Life Box Tee with @keilafrangy #neverfoldinlife ♠️♦️♣️♥️ Available in @fabspy @local.lab Only
#kizurban #lan7swag #streetwearkl #subangjaya #vogmy #tempatanfest #locallab #fabspyneverfoldinlife ♠️♦️♣️♥️ Available in @fabspy @local.lab and Online Orders Only
#kizurban #lan7swag #streetwearkl #subangjaya #vogmy #tempatanfest #locallab #fabspy

So happy seeing Wak Ros. That hottie nanny and most fairest lady! #subangjaya #raya2017

1) we have muslimah room utk wanita berhijab hanya staff wanita sahaja yg boleh bekerja di dalam muslimah room.
2) we have vip room
3) we have facial room
4) we have make up room
5) we provide 10 cutting chair
6) waiting area with cozy inviromen
7) we have smoking area
8) ample car park indoor/outdoor
9) next to well known PUBLIC BANK
10) ground floor OKU access railing
11) elevator to indoor car park

MaryAm salon ( Unisex ) + Barbershop Satu Bangunan Dengan Public Bank kg Melayu Subang. U6 SHAH ALAM.

Google Map/waze : maryam salon.

Operations hour :11am to 8pm
Open 7 days a week

Call and Whatsapp :-
010-4363735
010-4363735
010-4363735
010-4363735 -Cik Syarifah

Follow my ig : maryam_salon
Follow my ig : maryam_salon
Follow my ig : maryam_salon

www.maryamsalon.weebly.com
www.maryamsalon.weebly.com
www.maryamsalon.weebly.com

www.Instagram.com/maryam_salon
www.facebook.com/maryamsalon

#maryamsalon #barbermalaysia #selangor #subangbestari #subangperdana #subangpermai #pekansubang #kampungmelayusubang #kualalumpur #lembahklang #selangor #shahalam #bukitsubang #bukitjelutong #denaialam #sunwaykayangan #cahayaspk #puncakalam #puncakperdana #sungaibuloh #kotadamansara #petalingjaya #subangjaya #subangairport #skyparkterminal #ttdijaya #aradamansara #putrajaya #cyberjaya #rambut #pomademalaysia

Eid Mubarak semua 😊
WE ARE OPEN TODAY!!!
The حلال Lamb Specialist
Restoran Halal 100 % Milik Muslim

Ramai customers kami kata Lamb Chops kat Grellas THE BEST IN THE WORLD?

Betul ke...?
Kena la cuba sendiri kan 😊

SHARE DAN TAG ramai2 jom 😊
Sapa kena tag dia kena belanja 😃 🔥Lunch set Free drinks dari RM13.90
(Wangsa Maju)
🔥Lunch free drinks (Subang Jaya)
Waze/Googlemaps
Grellas Subang Jaya
📞 0149770944 / 0187797334
Grellas Wangsa Maju
📞 03-41315114/ 0162474555
#halal #grellas #wangsamaju #wangsawalk #wangsawalkmall #ss19 #subangjaya #grill #bbq #lamb #foodporn #lambchop #sedap #sedapgiler #delicious #bestintheworld #eid #selamathariraya #lunchmurah #dinnermurah #familyrestaurant #kambing #kambingsedap #jjcm #kambingbakar #burgerbakar #ayamgoreng #ayamgorengmcd #friedchicken

Assalamualaikum. Jom tambah pendapatan dengan jual lipmatte Breena ni. Kina pun nak bawa masuk Blending Pearl kali ni. Produk yang sangat hot dan wanted sekarang ni😉 senang korang nak buat side income. Hanya perlu rajin main fon dan kreatif!! Modal pun rendah sahaja tau. Nak tau macam mana whatsapp I cepat 📲+60173393627
#agentdiperlukan #dropshipdiperlukan #raya2017 #selangor #shahalam #subangjaya #bazaarpaknil #sayajualmurah #sayajualmakeup #breenabeauty #breenabeauties

Most Popular Instagram Hashtags